Helsingborg (2)

Joakim Lamotte Facebook

Inrikes

VIDEO: Vilt gängslagsmål i Helsingborg med flera skadade fångad på film

Publicerad 2/2/2021
Annons

I sociala medier cirkulerar ett videoklipp som uppges vara filmat i samband med måndagskvällens gängslagsmål i Helsingborg. Videon visar hur flera personer matar slag men även hur en bilförare kör in i personer.

Det var omkring klockan 20.30 som flera larm inkom till polisen rörande ett storskaligt bråk på Västra Sandgatan i stadsdelen Söder vilket Samhällsnytt uppmärksammade.

LÄS ÄVEN: Storbråk med skottlossning i Helsingborg – flertal skadade

Enligt rapporter ska de inblandade personerna vara i män i 30- till 40-årsåldern och minst fem personer ska ha skadats i bråket. Det uppges handla om stick-, skär och skottskador av varierande allvarlighetsgrad.

Samhällsnytt har tagit del av ett videoklipp som visar de kaotiska scenerna vilket medborgarjournalisten Joakim Lamotte var först med att publicera.

Uppges handla om en trafikolycka

Polisen har inte gått ut med någon information rörande motivet och upprinnelsen till bråket. Men en hypotes är att det handlar om en trafikolycka med två fordon inblandade som skedde i närheten av platsen för bråket och ska ha lett till en konflikt mellan några personer som sedan eskalerat.

LÄS ÄVEN: Gängkriminell avrättad med tiotal skott i Helsingborg

Simon Kristoffersson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1060Forskare: Smarta människor vaccinerade sig tidigare än andra
Annons