120.000 uppehållstillstånd kan komma att delas ut under 2018

Delningar

Under årets första fyra månader delade Migrationsverket ut drygt 40.000 uppehållstillstånd, den stora majoriteten till asylsökande och anhöriginvandrare. Om tillståndsgivningen fortsätter i samma takt året ut kan rekordnoteringen 120.000 utdelade uppehållstillstånd uppnås. Detta trots de aviserade åtstramningarna efter 2015 års asylkaos och systemkollaps.

Det är anhöriginvandrare till tidigare asylinvandrare som dominerar under januari-april med nästan 16.000 beviljade ärenden. Näst på tur är asylsökarna där nästan 8.000 beviljats uppehållstillstånd under perioden. På tredje plats kommer barn till vuxna migranter som har uppehållstillstånd. Den gruppen uppgår till något färre än 3000 beviljade ärenden.

Med bibehållet tempo på utdelningen av uppehållstillstånd kan årssiffran överstiga 120.000. Det är i så fall den tredje högsta siffran någonsin och bara marginellt lägre än de för 2016 (150.000) och 2017 (135.000).

De vanligaste ursprungsländerna är Syrien, Irak, Iran, Uzbekistan, Eritrea, Somalia och Afghanistan.

Siffrorna ska ställas i relation till de senaste årens uppgifter från regeringen om att man efter 2015 års asylkaos och systemkollaps stramat åt invandringen ordentligt och nu hävdar att Sverige ligger på EU:s miniminivå.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

537 KOMMENTARER

 1. Och talibanerna vinner mer och mer mark i Afghanistan. Snart kommer nog nya rekommendationer från UD. Mumma för de nio tusen.

 2. Träffar på fler och fler bland nära och kära och på arbetet, människor som bestämt sig eller är på god väg att bestämma sig:
  SD 2018

   • Fall inte ur ledet. Se till att det är SD som kallas till talmannen för att bilda regering 10 september 2018 med GOD marginal…
    Enade vi stå!
    Söndrade vi falla!
    SD 2018

    • För att det skall ske så måste SD få >50% av rösterna eftersom alla andra partier, när de har ryggen mot väggen, kommer att gadda ihop sig. Känns inte så troligt…

     Därför är det bättre just nu att se till att AfS kommer in i riksdagen, ty SD kan inte ensamma vända utvecklingen.

     • Bland mina kunder, släktingar och vänner så är vi till 80% SD:are…
      Se dig omkring, så upptäcker du fler och fler du också.

     • Du tror alltså på fullt allvar att sd kommer gå från 13 till >50%?
      Om du inte tror det så faller ju ditt argument.

     • Nej dom kommer inte få 50%+, men eftersom sjuklövern kommer göra allt för att stänga SD ute och gadda ihop sig över blocken. Kommer dom tappa ändå mer väljare tills nästa gång, det här är en långsam process tyvärr, men 7 klövern kommer falla på eget grepp och folket kommer se hur maktgalen och falska dom igentligen är👍🏻

     • Jag tror frågan i första hand går till största partiet. Så ja, om SD blir större än S så skulle SD kunna välja att bilda minoritetsregering.

      Tror det funkar så att det behövs >50% för att fälla en regering, vilket inget block har.

      Man får dessutom ordförandeposter i en massa utskott mm mm.

   • Nej, jag tycker du skall göra precis tvärtom, dvs ta SD till riksdagen och AfS till landsting/kommunvalen.

    • afs är ett nytt parti de har inte folk nog att besitta landsting/kommun, det har sd, tar vi över i landsting och kommun kan vi greja detta, vi kan inte låta femtekolonare sitta kvar i L/K om vi tar över riksdagen, de måste bort, mycket viktigare än att ta över i sandlådan (riksdagen),, det är kommunpolitiker som verkställer regeringens beslut, det är kommunpolitiker som ställer till det för oss,, iof afs retorik i L/K hade gjort jobbet.
     tror lokalt kommer vi fortfarande ha en massa miljömuppar etc i kommun som kommer försöka driva sin linje, det är avgörande att vi tar över i L/K,, det är därifrån vi kan störta ev regering med folkets stöd, det är på gräsrotsnivå revolutionen börjar..
     kommunen tar alla beslut ang bygglov, prioteringar ang ”flyktingar”, bidrag osv,, regering och riksdag har svårt komma åt kommuner som obstruerar, det tar tid att reprimera vilket innebär att vi har tid att belysa problem nationellt och ev lyfta fram folkomröstningar etc..

     du får allt komma med bättre argument för att jag skall ändra mina värderingar/åsikter
     never surrender

  • Vi hade släktkalas häromdan där partiledardebatten bl.a diskuterades. Det blev en intressant diskussion 🙂 Alla tyckte att Jimmie va den som va bäst. De enda invändningarna mot Jimmie och SD var att de har ju inte rätt i alla frågor…..
   Vet inte hur det är med er men i vår släkt var det nästan tabu att nämna SD för tre fyra år sedan. Det går åt rätt håll…..om än lite sakta….

  • Det är bra, jag känner mig som en politiker jag oxå bland släkten, för att få dom att fatta allvaret👍🏻

 3. Kommer aldrig att finnas pengar till detta fiasko
  Det finns folk som varit här över tio år ock inte lärt sej svenska. Vilka dårar vi har. Hahaaa

 4. Även om vi bokstavligen skulle frysa all asylinvandring efter 31/12 2018 förutom de 5000 kvotflyktingarna per år så skulle vi ha över 50.000 årliga uppehållstillstånd utdelade i minst fyra år i rad.

  • Vi måste göra som i andra länder styra via bidragen.
   Vill dom sk flyktingarna ha samma levnadsnivå som oss svenskar så får dom som vi arbeta för det.

 5. Etablissemanget försöker skapa helvetet för oss, i vårt älskade Sverige. Det som nu sker i vårt samhälle haltar betänkligt i förhållande till dårarna Löfven och gänget som numera låtsas att de minsann skall strama åt invandringen. De som röstar på Sjuklövern idag Hur fungerar deras hjärnor?

  • Även om svenska folket är redan liveget och skuldsatt upp över öronen så är statsskulden ganska låg. Och detta ger regimen möjlighet att finansiera sönderfallet med massiv upplåning. En krasch som egentligen redan skulle inträffat kan därför skjutas på framtiden genom att regeringen säljer ut det sista av Sveriges oberoende till utländska oligarker.

   När kraschen väl kommer så blir den så mycket kraftigare eftersom förfallet pågått så mycket längre. Dessutom kringskärs Sveriges möjligheter att driva en vettig återställarpolitik. Den som sitter i en skuldfälla gör inte som han vill.

  • Dvs. när ”trollkarlar” som skapar pengar ur luften har bestämt sig att det är dags att starta kriget.

 6. vi måste ställa riktiga krav på anhöriginvandring basta.
  mottagaren måste ha egenförsörjning och en peng på banken som garanterar anhörig försörjning.
  vi lever i ett sjukt land..

 7. Den hårdare linjen är alltså skitsnack. Sd bör kräva att sossarnna agerar innan valet – annars är det bara tomma ord. Slå detta i skallen på Stefan om och om igen, tack!

 8. För de c:a 9000 afghaner som är på väg att få ett permanent uppehållstillstånd, så finns det säkert 8 -10 anförvanter, som kan räknas som anhörig invandrade.

  Föräldrar, mor och farföräldrar, syskon o. kusiner.
  En antal som lätt kan närma sig uppemot 100.000 populationer….eller mer…

 9. Åh, vilka pensioner vi kommer att få! Tack snälla regering och riksdag för att ni tar in alla dessa ”räddare”.

 10. Sjuklövern raserar Sverige som om det inte fanns en morgondag. De passar på eftersom de inte vet hur Sveriges riksdag kommer att se ut efter nästa val.

  • Tänkte ungefär detsamma, de tar in så mycket av mussar snarast, för att stärka s-röster inför valet.

 11. EU globalisterna håller på att skapa det problem som de sedermera skall framföra sin geniala lösning på. Flyktingströmmarna är ett konstruerat problem vars mål är att splittra Europas befolkningar. Hur mer jag läser om problemet destå säkrare blir jag på detta. EU vill få in så mycket rotlösa individer som möjligt för att sudda ut våra nationella särarter och på sikt skapa ett nytt sovjetliknande block bestående av landlösa trälar. Våra idioter till politiker följer bara planen och tror att dom är stora humanister. Det första som ska krossas är välfärdsstaten sedan den nationella identiteten.

  • Sverige/Europa styrs redan av Världsregeringen. Folket har ingenting att säga till om. De är inte ett dugg intresserade av vad folket vill eller tycker.

 12. Genomsnittligt IQ i dessa länder ligger mellan 68 – 87.

  85 krävs för de enklaste jobben i västvärlden. Mindre än hälften kommer att arbeta, resten kommer att leva på bidrag och kriminalitet, i generation efter generation.

 13. Anhöriginvandringen är import av valboskap.

  Om ”ankarbarnet” fått hjälp att asylfuska borde den importerade släkten också betraktas som illegala migranter.

 14. Löfvén vet ju naturligtvis om detta, men står alltså helt skamlöst och ljuger rakt upp i ansiktet på det Svenska folket. På så sätt tror han att han ska få tillbaka SD-väljare. Han begriper helt enkelt inte ännu att det finns fler informationskanaler än propagandatidningar, radio o TV.

 15. Kanske det redan är så att majoriteten av sosserösterna kommer från muslimer. Svenskarna ogillar sossarna alltmer.

  Det är klart att man kan låtsas vara restriktiv till migration, när man kan importera hundratusentals anhöriga istället. Klanerna röster som klanledaren bestämmer.

  Man läser om slagsmål mellan två familjer, där ett 80-tal människor deltar, förmodligen är barnen inte inräknade. Undrar hur många svenska familjer som är så stora. Det är många som betraktas som anhöriga.

 16. 120 000 uppehållstillstånd är 120 000 miljoner per år ytterligare, är det någon ide att folk fortsätter att att betala skatt med den hastighet som skatterna görs av med, är uppehållstillstånden permanenta är det godnatt för Sverige, finns ca 500 000 ansökningar hos mig-verket om anhöriginvandring, var fan finns skattepengarna.?. Nu är jag säker på att regeringen tänker sänka Sverige i kaos.

 17. Vad skulle hända om SD fick 75% av rösterna i nästa val? Skulle etablissemanget/Globalisterna acceptera det tror ni? Skulle det bli omval? Skulle FN/EU trupper sättas in? Jag tror att det är DÅ den verkliga kampen skulle börja.

  • Globalisterna skulle säkert inte bli glada i en sån situation. Frågan är om SDs ledning skulle kunna stå imot trycket. Politiker som går mot agendan lever farligt och det finns säkert mycket att vinna personligen att gå dom till viljes.

   • Ja vi ser ju hur Globalistmedia och Deep State går efter Trump nu. Och då är ju Trump en riktigt streetsmart tuffing. Jag tror inte heller SD skulle palla trycket…

    • Och Trump har redan vikit, det visade han när han skickade missiler på Syrien(första gången). Dom kanske har visat filmer hur det gick för Kennedy.

  • Får SD majoritet o genomför återvändarprogrammet, då startar inbördeskriget i Sverige…

 18. 7-klövern pratar om en ”humanitär invandring”. Ingen talar om en invandring anpassad efter samhällets resurser, inkluderat, skola, sjukvård. bostäder o en arbetsmarknad som är i balans med invandringens storlek.

  Nej, politikerna glömmer helt samhällets resurser, när man pratarom Sverige ” som en humanitär stormakt” o ”öppna era hjärtan” etcetera…

  Politikerna ser inte samband mellan invandringspolitiken
  o integrationspolitiken, utan allt skall lösas med quick fix .

  Dessuom kaos i hela den offentliga sektorn, 2-rums lägenheter som mer än 60 är mantalsskrivna på o obalans på område efter område.

  Ett sammelsurium precis överallt o till det kommer en kriminalitet som är omöjlig att överblicka o som lök på laxen terrorhot med rötter i ideologin islam.

 19. Patric Nilsson
  presschef UD

  Fan, han har missat
  slöjan, men fått ett bra jobb på UD

  Namn har han bytt
  eller fått av Sverige/vänliga palestinier,

  så han kanske slapp
  att hota om diskriminering.

  Har Vi Svenskar kvar
  i regeringen och dom andra partierna ?

  Ja det börjar
  minska dramatiskt.

 20. – Vet du var Sverige är på väg?
  – Ja, till slutstationen.
  – Vet du vad den heter?
  – Den heter Förintelsen.

   • Dom kan ju försöka,slutar med att vänster och dom får fly härifrån när svensken vaknar,och då menar jag ej fjollorna som det finns alledes för många av i landet.

  • Kommer att stå i historieböckerna hur man förintande aztekerna och svenskarna ett par tusen år senare

  • Vi får hoppas att dom svenskar som väljer att kämpa kommer vinna.
   Ju mer som både inser och vågar vara beredda att försvara detta land med blod om det behövs ju större chans att vi får tillbaka det Sverige vi älskar.

 21. De EU-länder som inte tar emot så många, ligger de på lägre än lägsta-nivån? Eller svamlar & ljuger regeringen?

 22. BIDRAG BIDRAG BIDRAG och åter BIDRAG

  Hur många har Ungern och Viktor Orbán tagit i mot ????

  • Om det satt en tiggare utanför din dörr, skulle du då känna dig tvungen att ge bort allt du har till den sista kronan?

 23. Löfven skulle täppas till där bak så han blir att förstå vad full av skit innebär i praktiken!

 24. Dags att trycka upp mera monopol-pengar..

  Våra efterlevande är skuldsatta upp över öronen innan de ens är födda..

 25. Bra! Det är inte fullt än och kom ihåg att all utveckling har kommit utifrån.
  F. Reinfeldt

 26. Många andra länder i Europa har förbjudit slöja – gurka ( 😉 )m.m men vi tar in dom överallt , framför allt i kommuner o statsapparaten.

 27. Jimmie Åkesson . Älta detta och vart pengarna kommer att dras ifrån genom hela valrörelsen .

  7 klövern ska krossas pga detta.

 28. Det är pga 2015 års asylkaos som moderater och sossar nu kan låtsas strama åt invandringen. Kvoten med tänkta uppehållstillstånd kan upprättas med de som ännu inte fått sådana sedan då.

 29. Ju fortare kollapsen i välfärden kommer desto bättre,för att folk ska vakna ur dvalan och 7k lögner, besök Bert på youtube.

  • Tyvärr så har du förmodligen rätt. Har man inte vaknat upp i dagens läge så är det nog bra chockbehandling som gäller.

 30. Detta samtidigt som svenska 7K-politiker på fullt allvar diskuterar åtgärder för att fixa integrationen. Fullständigt avskärmade från verkligheten i en fantasivärld.

 31. Ja gränsen är öppen på vid gavel som sagt, ni får som ni röstat! SD varnade för detta men ingen ville lyssna!

 32. I en saga myste en torr byråkrat med en groda. ”-Låt oss kalla det restriktiv invandringspolitik på låg nivå” viskade de som i en bromance-förtrollning..

 33. men va fan ! svenska dumfolket måste få reda på dessa vansinnessiffror ! herregud vilket vansinne som pågår !
  jag är RIKTIGT förbannad !!!!

 34. Det kostar inget och dessutom kortas vårdköerna på sjukhusen……
  Välfärden höjs och sverige går i konkurs.
  Glömde säga att kriminaliteten kommer att
  djupdyka och utropen skalla: DET ÄR VÅRT LAND!
  Bättre än så kan det aldrig bli…….

   • Sedan förra valet drar jag mitt lilla strå till stacken bland allmogen, i diskussioner och konfrontationer.
    Senare året märkte jag att alltfler
    bejakar SD.
    Numera 8 av tio, och det är lovande.
    Visst finns räddningen bakom hörnan.
    Vi kommer att höra varandras skrik efter SDs segern på valnatten.😎

 35. Ni politiker i ni i media, behöver bara svara på EN, fråga för att lösa hela migrationspolitiken, det är inte svårare än så:

  Är islam kompatibel ( förenlig), med en modern o civilicerad demokrati ??

  Politiken måste anpassas efter det mycket enkla svaret !!

  Det är inte svårare än så, så låt muslimerna ordna upp sitt eget ideologiska inbördeskrig o blanda inte i Sverige i detta kaos !

 36. Har vi inte haft terror innan så kommer det garanterat nu.

  Alliansen bär ansvaret.

 37. Asylpolitiken är väl ”restriktiv” i så motto att folkutbytet och islamiseringen går lite för långsamt jämfört med globalisternas, feministernas och vänsterns önskemål. Helst inte en vit man i sikte och böneutrop i varje stad redan i dag.

 38. Vad är gjort åt den s.k. ”återföreningen”, d.v.s. att en migrant lyckats få uppehållstillstånd, och tar hit hela släkten? Säkert finns det regler, t.ex. om självförsörjning och liknande, är det någon som tror att det följs vid anhöriginvandring?

  Och om det följs, formellt, finns det säkert ”målvaktsjobb” på pappret, två månader senare blev det arbetslöshet, och försörjning……..

  Som någon sa tidigare, det är väl lika bra att det brakar ihop på en gång, för annars lär inte dumsvenne och dumsvea reagera, dom tittar bara i sitt eget kvarter och i sina egna plånböcker, och har ingen aning om de större sammanhangen samt hotet mot välfärden.

  Vilka svenskar kommer att lida mest av välfärdssystemets sammanbrott, Djursholmsfamiljen i villa eller förortsfamiljen i hyresrätt, med subventionerad hyra?

 39. Välkommen hit! Vi har jobb och bostad som väntar?
  Samtliga fake-medier går ut och säger att nu har vi full kontroll med invandringen. Man vill köra detta Shitholes land långt ner.
  Och SD verkar inte heller vara så angeläge att säga sanningen. 5-10 med denna invandring så är det godnatt kanske också fullt krig.

  • SD måste ju tänka på att komma in i värmen….
   Motsättningarna i Sverige kommer att bli enorma….Tror att ingen är i stånd att se in i kristallkulan.
   Även FN bidrar med polistjänster i de större städerna, eftersom 1000-tals polismän har slutat.

 40. Det är lika bra att stänga av respiratorn..

  Som håller Sverige vid liv..

  Med den här takten kan vi ALDRIG återhämta oss..

  • Jodå, det går utmärkt att driva AB Sverige, men det krävs en ”VD” som förstår hur en verksamhet/ ett land, ska drivas, för att skapa god livskvalitet och utrymme för individen. Svetsloppan är en obildad kollektivist, som kraftigt skadar landet. FR är en psykopat, som lyckades dupera det politiska systemet, dessa två katastrofer gör det svårare, men inte alls omöjligt att driva landet vidare.

   Men då behövs det något annat vid spakarna, som förstår balansen mellan kapitalets drivkraft och skapande, mot ”allas lika värde”, vilket borde begravas och ersättas med ”allas lika värdighet”.

   ”Allas lika värdighet” uppnås genom att de som vill bo, jobba och leva i detta land, Sverige, ANPASSAR sig till den framgångsrika kultur och historia som byggt landet, annars går det snabbt utför……

 41. Hur många av dagens svenska medborgare vill leva sina liv i en islamisk stat vilket det i praktiken kommer att innebära då antalet migranter från mena-länderna är i majoritet?
  Våra sittande politiker borde ställas inför riksrätt för att ha misskött en nation så grundligt.

  • Vissa befolkningsexperter har framhållit, att svenskarna kan bli i minoritet, omkr. år 2050.
   Kan gå snabbare, när svenskarna börjar ana att något är på G, och börjar flytta utomlands…

   • Uppfattar att vi redan är där med tanke på fler och fler krav på böneutrop, moskébyggen och svenska barn i minoritet i fler och fler skolor så att svensk kultur och seder körs över.

 42. Berikningen kommer att bli total, och fatal. När Mena flyttar in, ökar antalet i landet, men intäkterna står nästan stilla. Om några år kommer BNP PER CAPITA att visa röda siffror, efter en boostningsperiod med migrantmottagande utan att räkna in migranterna i befolkningssiffrorna. Det kan förmodligen en gymnasieelev både förstå och räkna ut…..

 43. Vansinniga siffror. Svårt att se annan lösning än sammanbrott av hela Sverige.
  Därefter utvandring av lycksökare och omstart av oss flitiga.

 44. Hur många är 120 000 ? Tex Norrköping (140 000 inv).Västerås (150 134 inv ). Umeå (125 080 inv.).Lund (121 274 inv.) ( källa ” wikipedia.org ” ).Siffran 120 000 motsvarar en medelstor kommun. Bäva månde Sverige. Finns inte i verkligheten att en ny stad byggs varje år i Sverige för att skapa bostäder.Vad som byggs är bostadsrätter för överklassen. Dum Steffe försöker att lura i folk att han har kontroll över vad som sker i Sverige.

 45. Dom fortsätter välla in och regeringen sitter och rullar tömmarna, Sverige måste ju vara världens korkade land och beslutsfattare därtill. Ett enklare land att erövra finns inte på jorden. Mina förfäder måste gråta i gravarna!

  • Det största hotet är ju ”Ryssarna ” enligt den officiella historia beskrivningen.Allt för allt dölja vem och vilka som invaderar landet just nu.

  • OBS varje land har ett eget ansvar glöm inte det.
   Svenska folket hade kunna stoppa massinvandringen och islamiseringen om viljan funnts.

 46. Och de styrande ”bedyrar” att SVERIGE ISLAMISERAS INTE ALLS!!!!!!!! BEVARA SVERIGE SVENSKT!!!!

 47. Finns det någon falskare politiker än Löfven? Stjäl SD,s flyktingpolitik men i verkligheten händer ingenting. Snarare tvärtom. Endast röstfiskeri. Hoppas svenska folket genomskådar ormen. För S gäller makten framför allt annat. Om Sverige och svenskarna knäcks under detta ok spelar ingen roll för Stefan Löfven. Bara de får sitta kvar vid grytorna.

 48. Inga sjukhus byggs för invasionen. Kommunerna lägger ner äldreboenden och man drar ner på resurser för handikappade.
  Hemspråkslärare, tolkar, gode män, socialsekreterare, pengar till invandrarorganisationer slösas det med.

 49. Den takt som gratisätarna ökar och breder ut sig i landet, efter att ha tömt landet på resurser kommer att bräda ut sig i våra mer restriktiva grannländer. Se upp Norge, Finland och Danmark, reflux på väg…….

 50. Man blir ju komplett vansinnig av hur dom vränger till dom olika uttrycken för att det ska passa DERAS agenda för tillfället. Nu talar dom om att vi tar emot färre flyktingar och det är SANT. Dom här är inte personer som fått asyl, dom har fått uppehållstillstånd. En flykting är en som fått skydd på konventionsgrundande skäl.

  Tidigare så garvade dom läppen åt att Trump uttryckt att vi tagit emot si och så många flyktingar, garvade och talade om hur fel det var. Där hade dom också rätt eftersom DOM helt plötsligt var petnoga med vad som var flykting och migrant.
  Summan som Trump angav som personer som fått asyl överskreds av dom som fått asyl/PUT.

  Samtidigt har dom SJÄLVA när det passar dom talat om flyktingar som vi tar emot och då menat samtliga som kommer hit.

  Terminologiskt så är dom asylsökande när dom kommer in i rullan. Sedan blir dom
  1. Flyktingar om dom har konventionsskäl ca 5 – 10%
  2. Migranter om dom uppfyller landets egna hittepå-regler om ömmande skäl.
  3. Illegala eller som det kallas ireguljära flyktingar när dom får utvisning och stannar ändå.
  4. Diverse annat som arbets och anhöriginvandring som är en STOR post.

 51. ”Efter mig syndafloden!” Har för mig att det var någon av de galna romerska kejsarna som uttalade de orden. Kunde lika väl vara Frediik Reinfeldt eller Stefan Löfven för att inte säga någon av de övriga fem partiledarna som är ansvariga för det tillstånd vi har hamnat i. De eller det parti som skall ta över efter nästa val kommer inte att få det lätt utan raka motsatsen till lätt. För Sverigedemokraterna gäller det att klart och tydligt berätta att vill folk ha en ny tingens ordning gäller devisen ”Det enda jag kan lova er är blod, svett och tårar men i gengäld kan det rädda framtiden”! Det gäller att tala klarspråk redan från första början.

 52. Om jsg hade trott på en gud vilket jag såklart inte gör hade jag nog I det här läget börjat be loss till min skapare 24/7.

    • Det är väl kul. Man lugnar folket med att ”nu minsann drar vi ner på det hela” . Medan det i kulisserna är business as usual.
     Enbart ett folk som svenskarna lyckas gå på en sådan mega-nit.

 53. INGA SOM HÄNGER PÅ LÅSET TILL SVERIGE ÄR JU FLYKTINGAR!!!!!! DOM ÄR ENBART EKONOMISKA FEJKFLYKTINGAR!!!!!!! STÄNG GRÄNSERNA OCH UT MED DESSA!!!!! OM VI VILL HA SVERIGE KVAR!!!!!!!

 54. Jag har bara en förhoppning kvar och det är att vi får samma vapenlagar som i texas så att ja kan försvara mig själv.

 55. Samhället håller på att kollapsa p.g.a politiker som INTE ser vansinnet,inte ser
  nedmonteringen i samhället,inte ser kriminaliteten,inte ser cancersvulsten islam,
  inte ser folks oro över utvecklingen,inte ser att mångkulturen inte funkar,
  kort sagt de ser INGENTING

 56. Fick jag bestämma skulle inte ett enda delas ut, istället skulle 120 000 dras in. Detta främst för att de alla är illegala migranter som passerat flera säkra länder!

 57. Sett siffror på 140.000 Sverige är kört för två generationer. Ingenting är omöjligt men det kräver extra ordinära åtgärder.

 58. ”Sverige har stängt gränsen”

  Nej, nej, nej. Invasionen fortsätter i oförminskad takt och kommer så att göra tills säkerhetsläget blir för svårt eller när andras pengar (läs skattebetalarnas) tar slut. Vilket av de två som nu kommer först….

  • Skrev en gång tidigare att man kan korsa svenska gränsen på en åsna. Inlägget blev populärt. Har goda kontakter inom tull och gränspolis, det är tyvärr sanning.

 59. Socialdemokratiska styrda kommuner brukar skriva i de stora tidningar för ett på år sen att invandrare ger stora vinster till kommunerna och Sandviken tjänar över 500 miljoner kronor årligen på de utomlandsfödda personer som bor i kommunen. Sandvikens kommun skulle gå 32.000 kronor i månaden i överskott per invandrare i arbete! Vi vet nu 2018 att Sandviken kommun har näst högsta underskottet i Sverige!
  https://tino.us/2014/06/p1-medier-granskar-dn-dn-star-bakom-halv-miljard-i-vinst-i-sandviken-och-kallar-metodkritik-for-asikter/ https://www.dn.se/nyheter/sverige/tjanar-over-en-halv-miljard-pa-invandringen/ https://www.arbetarbladet.se/ekonomi/prognos-sandvikens-kommun-har-nast-hogsta-underskottet-i-landet

 60. Löfven lovade upp till makalösa 600kr mer för 1,2miljoner pensionärer. Å kronan tappar värde, så skulle inte förvåna mig om pensionsbromsen slår till snart. Sd’s valfilm pensionsbroms eller invandrarbroms är väl lika aktuell om inte mer detta valet. Men inavndrare ska man tvingas ge livslång försörjning. Det är horribelt.

 61. Det mesta kommer komma som anhöriga: som barn och partners (akta och fiktiva äktenskap). Trojan är redan här.

 62. Instabiliteten i uppräknade länder ovan, är i huvudsak orsakad av krigande USA och dess nära allierade. Svenska rikspolitiker; Sätt ner foten och sluta upp med att krypa upp i röva på Onkel Sam. Där finns bara skit att hämta.

 63. Jag blir mörkrädd.eftersom landet Sverige saknar pengar till detta.Som svensk pensionär är risken att de ansvariga tar pengar från oss i stället för att hjälpa dessa lycksökare i deras hemländer!!!

  • Ja vem ska de annars ta ifrån. De behöver en stor grupp att skinna och någon lämpligare än pensionärsgruppen finns inte. Bland pensionärerna finns det många som inte fattar någonting och fortsätter i gammal vana att rösta S för de tror att S är bra. På samma sätt är ungdomar en naiv grupp som inte fattar vad de röstar på. Bostäder vill de ha men det får de knappast genom att rösta på S.

  • De har redan tagit pengarna,penionärerna får lånade pengar, det har varit game over en längre tid, men ingen vet om det

  • både våra låga pensioner samt fonderna kommer att krympa GP konfiskering på 90-talet kommer att ses som kaffepengar jämfört med det som kommer

 64. Detta har gemene man ingen aning om,dom tror att gränsen är stängd och att ingen kommer in till Sverige.Detta kommer naturligtvis att tillslut knäcka sjukvård, skola,polis mm men det visste vi för länge sen,vi som har vaknat.

 65. Det har med andra ord inte minskat en lögn stackars land hur ska detta sluta hur dumma är folk i det här landet , bert skrev ju om detta skitverk pratade på sin berts värld

 66. Steffe tar fram sitt jättestora kredikort och lägger det i baren..

  Detta mina kära Sverigevänner..

  Kommer bli världens största springnota..

 67. Aldrig någonsin har SVENSKA skattebetalare försörjt så många flyktingbedragare som nu. Med hjälp av trixande med negativa räntor och sedelpressar så går det att lura väljarna ett val till. Därefter rasar allt!

  • Kronan är snart ordentligt urmustad. För att inte lönekuvertet ska eka alltför tomt, får Svenne betala med nytt jobbskatteavdrag.

 68. Uppehållstillstånd ska endast delas ut då den sökande kan styrka sin egen försörjning. Och då ska tillståndet vara av tillfällig art.
  Bidrag ska aldrig komma ifråga innan vederbörande har arbetat MINST fem år heltid i Sverige.

  Om det bedöms att vederbörande kan återvända till hemlandet utan uppenbar risk för liv och hälsa så ska uppehållstillstånd ej utfärdas.

 69. OT. Efter hundratals år har tryckning av sedlar outsourcats till skurkstaten Malta. Det kan stå oss dyrt!

 70. Det enda som är säkert är att de ansvariga har ingen som helst skam i kroppen.
  De står på sina möten och kongresser och låtsas att de inte har en aaaaaning om hur vi hamnade här.
  De är skrupellösa lögnare.
  Här är moderaternas statsministerkandidat som konfronteras med faktumet att han och hans familj har flyttat in i en lägenhet i centrala Stockholm som klart och tydligt INTE är ämnad för överbetalda topppolitiker.. Han rodnar inte ens:
  https://twitter.com/parandersj/status/994812257249918978
  Kristersson i ”toppform”.

 71. Minst 100000 tusen irakier röstar i Sverige. Och vilka fina bilar dom har, visar svt, och barnvarnar m.m vad FAN har dom fått pengarna från som flyktningar ?
  Ja det kan väl alla förstå, men när är det dax att alla irakier,syrier och iranier m.fl ska lämna till Sverige nått ekonomiskt bidrag för vad dom fixat till sig ????????????

 72. Saurons orch armeer invaderar. Rohans ledare hjarntvattade av Saurons lakejer ar forblindade.
  Morkrets krafter tar over landet.

 73. På St 1 i Norrtälje kostar bensinen 15,61 kr/litern. En av alla kassakossor som bidrar till att finansiera den samhällsomstörtande verksamheten.

  • Det är dags att dra igång ett bensinskatteuppror, om alla ställde upp på att låta sina bilar stå en vecka så stannar hela landet och politikerna skulle skita på sig av rädsla!

   • Miljöpartiet har varit pådrivande när det gäller beslut om att varje år höja drivmedelsskatten med 2 procentenheter mer än inflationen. Detta kommer utanpå den numera årliga skattehöjningen. Måtte MP fortsättningsvis politiskt att förtvina under någon murken miljöcertifierad stubbe i skogen.
    Ett bensinskatteuppror låter bra.

 74. Ungefär en var fjärde minut. Dygnet runt. Med en livstidsförsörjning på flera miljoner per huvud.

 75. Hur går det med försörjningskraven på anhöriga, var det bara skitsnack som vanligt från politikerna.

 76. Rubriken säger väl allt: uppehållstillstånd DELAS ut.
  När det borde vara i vårt land där pensionärer svälter ihjäl: uppehållstillstånd FÖRTJÄNADES.

 77. Nog ofrånkomligt att det blir en ekonomisk kollaps för Sverige. Det finns 3 typer av styre: Demokratiskt,auktoritärt och låt gå. Sverige har under S senaste mandatperiod styrts på mer el mindre låt gå sätt. Dvs Löfve’n och övriga har kommit med floskler typ: I Sverige talar vi svenska, detta är inte acceptabelt, vi ska ha lag och ordning osv. Sedan har man bara låtit allt rulla på utan några riktlinjer och styrmedel för medborgarna. Vilket fått till följd att de flesta blivit apatiska och likgiltiga. Samhället går på tomgång och vi känner att vihar ingen LEDNING. Ytterst allvarligt, Sverige klarar inte en lika usel regering ytterligare en period.

 78. Ta kartan över världens IQ, vi får de på botten av listan. Se på länder som är fattigast och minst utvecklade och ständigt krigande, vi får dem. Se på länder med sämst kvinnosyn, vi får dem också.

  • Vita europeiska kvinnor hade inte heller några rättigheter för lite mer än hundra år sedan och vi kolonisera flera delar av världen. Konstigt, det är nästan som att patriarkat anpassar sig med människans natur.

 79. Samhällsnytt sluta senorera det som inte passar Er.Var god vänta. Detta måste först godkännas av Samhällsnytt.

  • Per automatik delas ut, över tid, är det inte nya uttryck som maskrosorna började med ( lik som ryggsäckar i Riksdagen ) och sen Svenska så kallade akademin lagt till = blandning av arabiska o Svenska ???

 80. -OT: fy fan säger jag bara … det är ingen hyllningstext om man är svensk i alla fall !!

  Hyllningstext om Malmö sprids över hela världen

  ”Att tillbringa några dagar på Möllevången erbjöd en oväntad känsla av tillhörighet”.
  Så skriver frilansjournalisten Zaineb Al Hassani om sitt första besök på Möllevångstorget i en hyllningstext till Malmö i The Guardian.
  – Första gången jag såg frukt- och grönsaksmarknaden var jag fascinerad, säger hon.

  Det var fantastiskt för mig att se så mycket som påminde mig om min tid i Förenade Arabemiraten, och om mitt ursprung, berättar hon.

  I sin artikel skriver Zaineb Al Hassani om hur hon blev förvånad över att mötas av skyltar på arabiska och över att man kan köpa baklava i affärerna.

  – Jag älskade hur folk ropade på arabiska på marknaden medan de sålde, säger hon. Efter det där första besöket bestämde jag mig för att jag ville lära mig mer om människorna där och var alla influenser från Mellanöstern kommer ifrån.

  Zaineb Al Hassani undersöker hur invandrare integrerar sig i det svenska samhället, vad de tycker är svårt och vad som har varit lätt. I sin text beskriver hon Möllevången som en plats att känna sig hemma, oavsett var man kommer ifrån.

  https://unv.is/www.expressen.se/kvallsposten/hyllningstext-om-malmo-sprids-over-hela-varlden/

 81. Vi kommer att behöva väldigt många poliser och tulltjänstemän efter valet, för att så snabbt som möjligt kunna skicka hem alla som aldrig skulle ha kommit hit.

  • Kortare, självscanning är vanligare. Tror dock inte butikskedjorna räknat på det allt mer ökande svinnet haha

   Jag går alltid till en kassörska, för att jag vill att människor ska ha jobb.. de som går i självscanning är egoistiska eller tjuvar.

   • Samma här. Använder alltid manuell kassa. Dessa jobb behövs. Det gäller också på matserveringar där folk har fått sig itutade att de är duktiga om de ställer tillbaka sin disk i en vagn, varvid man sparar in en diskplockare på varje matservering. Tvärt om tycker jag de som tar samhälleligt ansvar är de som lämnar sin disk på bordet.

    • I mataffärer i Europa idag kommer priser fram på många ställen på elektriska skyltar, som uppdateras automatiskt så personal behöver inte klistra prislappar på saker. Det är borta. Att packa upp är kvar, det måste en människa göra. Men det är inget enkelt arbete, för den människan måste varva med kassa och allt med att logga in och beställa varor osv.

     • De där digitala prisskyltarna är vidriga. COOP Forum har dem och man ser knappt vad det står, särskilt inte långt ner i hyllorna. Hur gamlingar med dålig syn ska kunna se något fattar jag inte.

 82. Jag läste en artikel om tyskland för 1 eller 2 år sedan i en engelsk tidning … anhöriginvandringen har en exponentiell kurva även om vi slutar helt med invandring och bara tillåter anhöriginvandring. Var 10:e år dubblerades anhöriginvandringen i tyskland.

 83. Vårdköerna växer allt snabbare, en åldrande befolkning även av nysvenskar kommer att göra vården ohållbar.

  • Ja Sverige kommer kollapsa och många kommer dö. Vi har för många förlorare i Sverige som vill ha gratis pengar och inte betalar in något själva i systemet.

  • Strandhäll säger att antalet pensionärer kommer att öka de närmsta åren. Såvitt jag förstår är det nu de små 50-talskullarna som går i pension så därför kommer antalet svenskfödda pensionärer minska de närmsta åren. Var kommer ökningen av pensionärer ifrån? Skulle vi inte få hit pensionärsräddare men fick istället nya pensionärer.

   • Ja men kan man komma till Sverige som 64-åring och året efter få högre pension än 300 000 fattigpensionärer som jobbat hela livet så är inte ekvationen svår att förstå. Men Strandhäll verkar inte så begåvad i att lägga ihop ett plus ett.

 84. Har man väl får avslag borde det vara omöjligt att överklaga det kostar enormt mycket tid och pengar.

  • Men mina känslor då? Stackars alla flyktingar som har tagit sig igenom hela Europa där det inte är krig för att stanna i Sverige, landet med den generösa välfärden.

 85. Skrämmande! Samtidigt finns det tusentals etniska svenskar som betalat skatt i Sverige större delen av livet som inte kan återvända till sverige. En etnisk svensk som gift sig med en utomeuropeisk partner får inte återvända hem såvida han inte redan har jobb och bostad i sverige (hur när man bor utomlands?) Han måste betala en heltäckande försäkring för alla sina familjemedlemmar. Vare sig han eller någon i hans familj har rätt till några som helst bidrag, hans familj har inte ens rätt till sjukvård eller tandvård, inte ens akut vård. Det bästa de kan göra är att slänga passen och säga att de kommer från syrien och söker asyl.

  Fy f-n för sverige, speciellt för svenska politiker och myndigheter. En etnisk svensk får i princip ingenting för sina skattepengar.

     • Nejdå. Inte alls. Men det är vad som gäller för en svensk som vill återvandra, det är i princip omöjligt.

      Man kan återvända ensam utan familjen, men man kan inte ta familjen mad sig. Enda chansen är genom att söka asyl.

     • Låter för otroligt för att vara sant, men inget förvånar mig längre! Svenska 7-klöverpolitiker har sålt ut Sverige och vill utrota den infödde svensken!

     • Det är garanterat sant. Jag har träffat många etniska svenskar i denna situation. De har helt enkelt insett att de inte är välkomna i sverige.

     • Det är en bra fråga. Varför vill man det? Jo det finns ett fåtal år kvar som sverige har något att ge. Kanske man vill få igen lite av all skatt man betalat? Eller för att använda sverige som en språngbrygga till ett annat europeiskt land.

 86. Sverige kan snart vara det första land som får en statsminister som har invandrat från Somalia. Ingenting är omöjligt då det gäller Sverige. Tragiskt!

 87. 7-klövern slickar sig om munnen när siffrorna för invandringen presenteras, varenda en räknas, det är därför inga som begår brott utvisas, de vill ha alla, ALLA! Ingen uppgörelse kommer ske förrän efter valet, då kommer det stora folkmordet på 8 miljoner svenskar klubbas i riksdagen

 88. Desperation och uppgivenhet råder här, och tyvärr, jag hittar inte heller något att hoppas på. Jo, att SD gör ett kanonval och ger hela etablissemanget en käftsmäll.
  Även om ett sånt scenario inte ändrar nånting. Heller.

  • Sverige har redan terminal cancer. Att SD gör ett bra val gör bara att vi får några extra år att leva.

   • Så är det. Inget parti säger Stäng gränserna nu! Inte heller SD. Det är ju ett minimum i dagsläget, även om det inte heller hjälper mycket…

 89. Löfvén påstår att han skärpt reglerna för invandring! Ljuger för svenska väljare som den värsta borstbindare!
  Massinvandringen pågår naturligtvis som vanligt! 120 000 är inte mycket mindre än 160 000 som kom 2015, vilket kostar enorma pengar som skulle gått till välfärden!

  Löfvén försöker få bort uppmärksamheten från dessa siffror genom att blåljuga svenskarna rätt upp i ansiktet!

  Skulle vara roligt att veta hur Löfvén tänker finansiera detta??? Höjda skatter, försämrad välfärd! Hur länge tänker svensken rösta fram såna här charlataner som svetsarn!?

  • Jag ser framför mig en stuga djupt inne i dom djupa Svenska skogarna. Utan tv eller andra möjligheter att ta del av nyhetsflödet.
   Det man inte vet, det lider man inte av!

   • De kommer ändå att suga ut skatt från dig. Blir nog skatt även på bidrag säkert i framtiden. Framtiden i Sverige är att åldras och leva på vatten och hårt bröd utan tänder, du får blöta brödet för att få i dig det.

     • Läs ovan, det finns mycket obebyggd mark. Som skall bebyggas. Snart har du ett utanförskapsområde – just utanför dig!

     • På sikt blir det nog så. Finns ju idéer på att bygga helt nya städer. Får väl dra till Tjeckien, Prag är vackert.

 90. Vad kostar 120000 bidragsförsörjda invandrare svenskarna? för att inte säga de andra miljonerna som kommit in

 91. Det är det här som 7-Partiet menar med skärpt migrationspolitik och anpassning till EU´s miniminivåer.
  Det långsamma follkmordet* går allt snabbare.

 92. Med massinvandringen och islamiseringen av EU i allmänhet och Sverige i synnerhet, finns det allt mindre av en gemensam stat att vilja värna. Skulle du försvara multikulti med ditt liv? Till förmån för bidragsförsörjda parallellsamhällen av klaner med snäva lojaliteter och många värderingar som står i direkt opposition mot dina? Detta förstår globalismens oligarker i USA och Europa, byråkraterna i Bryssel och kanske även deras korkade, trolösa, köpta nationalstatslakejer – ”våra” politiker – vilket därmed underlättar nationalstaternas upplösning och befäster de överstatliga institutionerna.

  Äckligt är det att bevittna denna skenheliga, ”humanitära” process. Jag darrar inte på manschetten när jag säger att det rör sig om ett folkmord på det vita västerlandet.

 93. Man börjar tycka synd om den utnyttjade snälla svenska skattebetalaren!
  Den svenska skattebetalaren verkar en av de största bidragsgivaren till alla olika problem länder globalt. Dessutom finansiering av all invandring till Sverige.
  Det är mycket nu! Skattehöjning ?

  • Har du någon gång varit hemma från jobbet och gått och handlat en veckodag. Det är bara invandrar mammor ute inlindade i gardiner som går runt och bränner svenska skattebetalare (mäns) pengar,

   • Har någon gång varit ledig och gått förbi där de hämtar ut bidrag. Det är minst 50 m kö längs trottoaren utanför och var är alla svenskar? Visst ja de är ju på jobbet och jobbar ihop bidragen.

    • Visst, och vänstern som inte jobbar hoppar upp på den moraliska höghästen. Kallar högern för rasister och säger att vi måste jobba hårdare.

 94. OT:
  SKOLA FULLKOMLIGT SÖNDERSLAGEN – ”MÅSTE VARA UNGDOMAR SOM INTE MÅR BRA”

  Förstörelsen som personalen mötte på Östersundskolan var överväldigande. Skolan var ett inferno av böcker, papper och matvaror. – Vandalism räcker inte som ord, säger Mikael Åsberg, samordnare.

  Förödelsen på Palmcranzskolan måste ha tagit flera timmar. Förövarna har gått från rum till rum och vräkt ner saker, vält bokhyllor, musikanläggning, skrivare och böcker.

  https://samtiden.nu/2018/05/skola-fullkomligt-sonderslagen-maste-vara-ungdomar-som-inte-mar-bra/

  • Det öppna gränslösa nya Sverige, både i bemärkelse om fysisk gräns att passera såväl som samhällelig och moralisk.

  • Sverige har alltid varit fullt av vandaler. Minns att det faktiskt var en som klottrade på en toalettdörr när jag gick i skolan. Ett oerhört tilltag.

  • Apor är väl egentligen ett djur. En människa är då i alla fall inget djur. Och jag kan tänka mig att detta beteende liknar mera en apas beteende än en människas. En människa kan man ju tala tillrätta – men en apa vete i fan om det går att prata med och få någon ordning på överhuvudtaget.

 95. Löfvén delar ut 32 procent fler uppehållstillstånd än Reinfeldts genomsnitt. Helt otroligt. Massinvandringen eskalerar för varje dag och timme.

 96. Helt fantastiskt. Med feminism o jämställdhet har man gjort den svenska kvinnan till slav åt invandrarna. Det finns ju bara ett kön så det blir ju inga svenska barn. Men invandrarna dom betalar vi med bidrag dom hinner föda minst två barn innan dom tvingas ut i arbetslivet. Dom kvinnorna är som dom riktiga kvinnorna som fanns på sextiotalet tar hand om barnen o familjen. Det bakvända landet där svenska kvinnor skaffar hund istället för barn för att ha något att vårda som ligger i deras gener. Men det här firman inte ens säga för då kan man bli mördad av en batikhäxa som vårdar en afgan inte en hund.

 97. Politikeridioterna och media är i maskopi och använder alla medel för att mörka fakta. Det största bedrägeriet de senaste decennierna.

 98. Globalisternas strategi i tre steg för att byta ut ursvenskarna:
  1. Femininisera männen till avkönade mjukisdjur. Numera lika fult att vara ’karlakarl’ som att vara rasist.
  2. Undermedveten reaktion hos den vite mannen – deras spermier behövs inte längre. Läs och förfasas:
  https://www.svt.se/nyheter/spermieantalet-bland-man-i-vastvarlden-har-minskat-dramatiskt
  3. Därefter import av flera 100 000 MENA-”män”
  Klappat och klart!
  Men . . med dessa ’nya’ män och deras urtidsbeteenden får fittmösse-kvinnorna börja om från början . . hihi.

 99. Även att stoppa asyl helt, då kommer komma lika många som anhöriga till de nya svenska (medborgare). Den trojan.

  • Sen får du tänka på att parasiterna avlar fram barn också som att deras liv hängde på det.

 100. Alla som kan läsa och behärskar grundskolans matematik begriper att det här kommer att gå över styr. Sveriges yrkesarbetande befolkning klarar inte längre av den här anstormningen.

  Det går inte att förstå att våra politiker inte förstår, och inte tar sitt ansvar.

  SD 2018!

  • Så länge Ingves kan producera ”hitte-på-pengar” så ”vet ingen var det kommer att sluta” S.L.
   Nu till och med så mycket att sedlar hittas i kassar och bags.

 101. Antalet poliser minskade med 3% förra året. Utländska medborgare begår så gott som alla grova poliskrävande våldsbrott och de ökar från 1½ miljon med 8% om året. Så antalet brottslingar per polis ökar alltså med runt 12% eller 1/8 om året nu. 40% under nästa mandatperiod. That’s the plan!
  Sen kan det ju hända att polisens arbete blir mindre effektivt när allt krisar och brister och de duktigaste hoppar av. Det kan hända att organiserad brottslighet utvecklar sin utplundring av Sverige. Det kan hända att miljoner anonyma islamistiska män utvisas från ett annat EU-land och söker sig till Sverige.

 102. Danmark är förgångsland gällande att stoppa vansinnet.
  De kommer max att bevilja 3 000 uppehållstillstånd totalt inklusive alla avarter under 2018. De har kommit fram till de som kommer inte vill integrera sig. Samtidigt så saknas bostäder etc och de vill inte lägga denna börda på övriga skattebetalare. Vi har samma i Svetige men mycket värre.

 103. Om jag vore ”anhörig” skulle jag, om jag inte var dum, välja Sverige. All-Inclusive, mat, boende och tandvård gratis. En bättre levnadsstandard än för svennar som har betalat skatt i 45 år.

  • Min pensionering blev inte vad jag förväntade migt! Och då tänker jag inte bara på ”överlevnadsbeloppet” 8170 netto!

 104. FN hävdar att svenskarna är för rasistiska.
  Grunden till detta är att det går ut över svenskarna som får jobba häcken av sig medan de som glider runt precis som Johed påpekade. Bästa sättet att komma runt den påstådda rasismen är att bara bevilja arbetstillstånd. Alla som kommer skall klara sin och de som kommer med samtliga sociala kostnader. Slut med räckmakorna.

 105. Otroligt vad de vinklar och ljuger. De gör vad som helst för makten. De skulle offra hela Sverige för 10 år i riksdagen. Fler måste rösta på SD. Enda sättet att få bort dem!

 106. Uzbekistan?! Hört talas om ”kriget” i Uzbekistan?! Nej!

  Däremot anti-terror styrkor som gör räder in i islamistiska områden, och muslimsk fundamentalism som bekämpas av de styrande!

  • Demokrati enligt den svenska modellen lyder – ”var 4:e år får du lägga en röst i en låda, där emellan ska du bara hålla käften.”

 107. Ointressant om det är 40.000 eller 120.000 eller ännu fler. Enda siffran som gäller tills andra besked ges (vilket kommer ta många år) är 0.

    • Ja, absolut. Fast om det är per år är det ok dock, om man lyckas få ut den mängden. På fem år börjar man då komma någon vart. Det beror dock på om man räknar med deras nativitet som är något helt annat än svenskarnas.

     • Jag ser det som två spår som måste ske parallellt. Dels måste inflödet bli 0, eller så nära noll som det bara går. Samtidigt måste världens ynkligaste och fegaste land börja ta tag i och avvisa dem som inte har rätt att vara här. För att lyckas med detta måste våra politiker omedelbart börja följa de lagar som finns samt se till att bidragssytemen skärs ner till ett absolut minimum. Jag är övertygad om att det går, men problemet i dag är att inga politiker vågar.

  • 120 000 detta år, 120 000 nästa år och 120 000 varje år. Hela klanen ska hit. Vi ska ha klanvälde i Sverige med sharia-lagar.

 108. Löfven är ju inte någon matematiskt begåvning, det har vi fått erfara på många sätt. Men vad är det som gäller. Är det hans 17 000 eller är det dessa 120 000. Karln verkar ju ha noll koll på befolkningen. De som lär erfara vad som gäller är pensionärer, de sjuka och barnen.

 109. I teorin kan man under vissa omständigheter förstå poängen med asyl. Inte som det fungerar idag men idén att folk tillfälligt ges möjlighet till skydd. Vad som är helt befängt är varför deras släktingar har rätt att komma utan någon behovsprövning. En enda person med skyddsbehov kan dra hit 50 pers som inte behöver visa mer behov av att komma hit än att de är släkt. Värnandet av asylrätten används som ursäkt för att ta in 100 tusentals när i själva verket det stora flertalet kommer hit på grunder som inte har med asyl att göra.

 110. Vilka ska försörja de som dagligen går på bidrag. Bidrag är ju dessutom skattebefriade så hur ska man skattefinansiera bidragen. Vad har dessa sossar i allmänhet och Löfven i synnerhet ställt till med. Det kan inte annat än sluta med en rättegång om landsförräderi.

  • Tanken med asylrätten var aldrig att folk från tredje världen systematiskt skulle ta sig hit med hjälp av flyktingsmugglare i sammarbete med globalistvurmare som Soros för att permanent leva på bidrag i väst.

  • Det kommer naturligtvis inte att fungera. Vi kan inte spä ut befolkningen med hopar av människor som saknar förmåga att arbeta i vår arbetsmarknad.

   Lägg märke till att det är alldeles nödvändigt att de invandrade, oönskade, okunniga, i GENOMSNITT ska kunna fylla på arbetsmarknaden med sådana prestationer att de ur samhällets synvinkel inte kostar något.

   OM de i stället kostar pengar i GENOMSNITT, t ex för att många inte arbetar alls, kommer pengar att flyta TILL dessa immigranter, från svenska löntagare.

   • Det finns en lösning och det är att se till att fler dör. Då minskar vårdkostnaderna. Nu ska vi ju dessutom jobba till vi är 70 år. Vilken över 60 år har fått ett nytt jobb undrar jag. Och kan inte en fullt frisk svensk på 60 år få ett arbete hur lätt ska det då vara för en nysvensk.

   • Efter valet kommer räntorna att explodera för att skydda kronan, kronan faller sakta men säkert redan nu. 1990 i repris. Kostnadera skenar ju, alla ska ha uppehälle och bostad som betalas av det allmänna. Pengarna rxäker ju inte, och samtidigt minskar antalet av de jobb som har en lön som kan skattas ordentligt. Företagen minskar den personalen. och samtidigt ska en stor generation in i pension, hos kommuner och myndigheter har man inte ens avsatt pengar för dessa pensioner…

 111. Uppehållstillstånd delas ut så lättvindigt så för att spara in personalkostnader på Migrationsverket föreslår jag att uppehållstillstånd hädanefter bifogas i paketen med frukostflingor. Förr brukade klisterdekaler följa med men numera är uppehållstillstånd tydligen roligare att få.

 112. Kronans värde sjunker precis som Sveriges förtroende inför omvärlden. Och hur mycket än Löfven står och bankar i Riksdagens talarstol lär han inte kunna övertyga om annat. Det är kört Löfven, du har fört Sverige till ruinens brant på dessa få år. Nu skickar du folk till Saudi för att dels få ordning på migrationen, dels försöka öka den militära försäljningen dit, men du kommer trots allt detta att misslyckas. Du är helt enkelt körd.

 113. Med andra ord: Landet ISLAMISERAS fortare än någon kunde föreställa sig! Detta är L.FÖRRÄDERI OCH l.FÖRRÄDARNA FORTSÄTTER ATT FÖRRÅDA LANDET!

   • Vilka människor? Menar du nazisterna? De är de sista vi skall vara rädda för när hela Europa står inför islams övertagande i hela Europa genom de små stegens tyranni. DÄR är den verkliga faran. För övrigt så samarbetade muslimerna med Hitler och deras Waffen SS. Men det kanske du inte har en aning om. Nazister och islamister är samma andas barn. Så är det. Men islam är den största fienden medan nazisterna i detta sammanhang utgör en marginell skara.

 114. I mina mörka stunder ser jag det som att om man nu har bestämt att köra Sverige i skiten, vilket våra politiker uppenbarligen har gjort, varför vänta längre än nödvändigt? Det är ju så att det finns inte mer än en viss mängd offentliga resurser, och när kassan är tom så är den tom. Jag undrar om det inte skulle gynna oss alla om kraschen kommer så snart som möjligt. Det låter förfärligt, men det är tyvärr inte en fråga om i fall det ska ske, utan enbart när det ska ske.

 115. Tänk om man hade genomfört tanken om ett Skandinavium. Det var ungefär i den andan jag växte upp. Mer än så behövde man inte veta. Nu ska vi ta hit hela världens (Afrikas) befolking och drömmen sprack. Vad är det för samhälle vi ser idag. Hade hellre föredragit skandinaver mixade tillsammans.

 116. Vadå är det verkligen någon som går på att sverige minskat invandingen till eu,s miniminivå? Skulle det vara sant skulle vi ju om vi tex jämför med finland ligge långt under dessa tal.
  Nej inget har hänt förutom att det varit vinter, nu kommer sommaren och medelhavsländerna har redan flaggat för ökade invällare. Och alla ska ju hit där pengar o h lägenheter delas ut.

 117. 40 miljarder till EUs fetbukar, medan försvaret och sjukvården håller på att bryta samman. Löfven ser väl även han fram emot att bli en fetbuk.

 118. Märkligt på SVT TEXT
  —————————————————————————-
  106 SVT Text Fredag 11 maj 2018

  FN-kritik mot Sverige för hatbrott

  Sverige får svidande kritik från FN:s rasdiskrimineringskommitté för landets
  ”stora antal hatbrott och fortsatt rasistiskt våld” mot särskilt muslimer
  och afrosvenskar, skriver SvD.

  -FN-kommittén är oroad över rapporter om fortsatta rasistiska hatbrott mot
  afrosvenskar, judar, muslimer och romer i Sverige. Särskilt allvarligt
  är att det sker under valkampanjer, i medier och på internet, står det.

  FN uppmanar regeringen till att vidta åtgärder som ”bättre skyddar sårbara
  grupper från hets mot folkgrupp, våld och hatbrott med rasistiska motiv”.
  —————————————————————

  Jag undrar just vem som har försett FN med de uppgifter som måste ligga bakom FN:s uppmaning.

  Räknas inte stölder, våldtäkter, skjutningar osv numera som brott?

  Det är ett glasklart faktum att våra rätt oönskade utlänningar begår brott i en omfattning som enligt statliga BRÅ är betydande, både i den tydliga

  https://www.pdf-archive.com/2011/05/08/br-1996-2-invandrares-och-invandrares-barns-brottslighet-1/br-1996-2-invandrares-och-invandrares-barns-brottslighet-1.pdf

  och den slarvigt producerade

  https://www.bra.se/download/18.cba82f7130f475a2f1800012697/2005_17_brottslighet_bland_personer_fodda_sverige_och_utlandet.pdf

  där man får reda på vilka etniska grupper som begår flest brott (av alla slag)

  men där man döljer vilka brott som begås av vilken nationalitet; man ljuger, helt enkelt, genom att förtiga sanningar.

  Och så kommer SVT TEXT och meddelar att FN har fått för sig att utisar förföljs i Sverige!

  Jag vill tvärtom påstå att det knappast finns något land i Europa där onödiga och oanvändbara immigranter ges ett sådant ekonomiskt stöd att inget land i Europa lägger ner mer pengar på immigranterna än vad Sverige gör, förhållandevis.

  Kanske man förväxlar polisiära och liknande aktioner mot just precis ”särskilt muslimer och afrosvenskar …” med elakheter?

  Eller är det någon som känner igen sig? Alternativt kanske FN anser att polisiära och juridiska åtgärder är trakasserier när de riktas mot etniska grupper som presterar FEM gånger fler brott per capita än andra etniska grupper ?

  Eller har SvD ljugit ihop en bit för SVT TEXT ?

 119. OT SvD:

  Enligt SvD och Kristersson är SD en fara för att SD är STÖRRE än vad mätningarna berättar.

  Kanske Kristersson har fått ta del av hur opinionsinstituten modifierar siffrorna för SD?

  • SD 12% …….”vi tänker inte samarbeta med nazistiska partier”
   SD20%………..”vi tänker inte samarbeta med nazistiska partier”
   SD28%…………”vi tänker inte samarbeta med nazistiska partier”
   SD36%…………”vi tänker inte samarbeta med nazistiska partier”

   • Och samtidigt importeras de värsta nazisterna av alla,islam i
    tusentals,finns ingen logik i nåt de säger eller gör,kålhuvvena.

 120. Någon skrev om hatbrott emot invandrade nedan.. varför säger folk från lärdomsinstitut att svenskar inte har en kultur, det förnekas att vi finns. Vilka är vi? Svara mig det? Är vi ett folk eller vad är vi? Jag känner mig svensk, väldigt svensk. I utlandet tycker de det är positivt, inte för att de kan skilja på oss eller alplandet, men kanske för mitt bemötande. Vad anser ni? Existerar det svenska folket eller inte?

  • Sverige är som ett långsammare Danmark och ett snabbare Norge – Norden är generellt adeln utav länder endast efter England och Frankrike och på sätt och vis Kina. De andra dravelentiteterna är oftast ihopsvetsade (almost no pun intended mr. prime minister of Sweden) utav force majeure.

 121. Risken finns att det blir nya ledare efter valet, i regering, på myndigheter etc.
  så de skyndar sig få hit så många som möjligt innan dess. Folket ska bytas.

 122. VAR ÄR BOSTÄDERNA??? VAR ÄR BOSTÄDERNA???

  HERREGUD ALLTSÅ!!!

  DE TÄNKER HÖJA BOSTADSPRISERNA ÄNNU MERA!!!

  OCH SÄNKA LÖNERNA!!!

  HERREGUD ALLTSÅ!!!

  • Nej, det är pensionsåldern som höjs … År 2020 blir den 69 år. Och år 2025 höjs den till 70 år och efter år 2030 är det 75 år som gäller för pension. Och sjukvård får du då bara om du har en privat försäkring. Alla våra skatte-medel går då åt för att ge bidrag o sörsörja alla bidragstärande bluffande migranter.
   /CC

 123. Detta är katastrof landet Sverige är så in i helvete fuckat! Kommer aldrig att kunna repareras vad än dessa fega politiker säger!

 124. Lika bra att Sverige körs rätt in i kaklet. Det behövs nog för att resten av Europa ska vakna upp och inse vilken enorm lögn den s.k ”svenska modellen” är.
  Europa måste räddas innan det är för sent.

 125. Finns det fortfarande plats ute i de där no go-zonerna? Kanske lediggörs en hel del efterhand då varenda svensk flyttar?

  • Våra no-gozoner har generellt väldigt få svenskar kvar , vi måste utse fler getton som ska islamiseras med tillhörande kriminalitet inom droger , våldtäkter , mord och annat spännande !

 126. Tack, extrema feminist förbannelser! Det låga födelse antalet tvingade Sverige till detta skit!

  • Detta är inte helt korrekt , Sverige och ett land till ( Spanien ?) Har egna födelsetal som räcker .

   Det är lättare att bara smeta ut invällarna hur som helst så ser det ut som att Bryssel gör något , det de verkligen gör är att gå i hundkoppel som Soros håller i !

  • Länge frågat mig detsamma. Och eftersom vi redan innan 2015 hade dessa no-go zoner vilket bevisar att integrationen helt misslyckats så blir det inte bättre med ännu fler. Så svaret är nog ganska enkelt ändå. Det blir den svenska befolkningen och deras efterkommande, med fortsatt högt skattetryck som i sin tur håller ned den inhemska marknaden.

   Samtidigt med EU som påtvingar oss lagar vilket våra nuvarande skitpolitiker gärna tar åt sig och uppskruvar ännu mer. Vilket i sin tur gör de dyrare för de svenska företagen att konkurrera med utlandet. Byggföretagen väljer numera att ofta ta in byggare från länder med billig arbetskraft vilket håller ned löneutvecklingen för de svenska byggjobbarna.

   Fraktbolagen kämpar med alla regler och certifieringar medan övriga länder från forna öststaterna rullar fritt med undermåliga transportfordon och utan arbetstidskontroll. Svenskarna stressas sönder av alla idiotiska fenomen som tillåts ske utan att någon höjer rösten. Men media och etablissemanget i stort har länge lobbat för det här om kritik mot allt utländskt i alla former – då är man per definition en rasist, oavsett hur dåligt underbyggt det är.

   Slutligen så säger man att svensken reproduceras sig för dåligt ( 1,9 ) och därför behöver vi ta in andra som kan det där bättre. Inte konstigt att det blir så när man vare sig har ork eller tid och möjlighet att ändra dom siffrorna. Det borgar ju staten för själva.Finns bara en enda lösning. Välj det parti som länge sett, sagt och verkligen tagit skit för sanningen, dom genomför nog det som krävs. Dom behöver bara få den chansen.

   SD 2018

 127. Miggeländet ordnar tillstånd till höger och vänster,emedan Sveriges tillstånd rasar djupare och djupare.Rösta ut regeringens vansinne.

  • Jadå , jag tror att det blir en svår schock för vissa i riksdag & regering i höst !

 128. Men ska dom verkligen ta sig förbi många säkra länder för att sedan utsättas för vad FN menar är grov rasism i Sverige ?
  Och varför vill dom alla hit till Sverige bankomatasyllandet , kan det ha att göra med våra ihoparbetade pengar ?

  • Det handlar bara om våra pengar. Mer än 99 procent av de som söker asyl i Sverige bluffar. Över 99 procent är inte flyktingar enl. Genevekonventionens andemeningar.
   /CC

 129. Den intressantaste frågan är:
  -Hur många av dessa 120 000 bidragstärande migranter är muslimer?
  Mitt svar: -Jag uppskattar att minst runt 110-115 000 kommer från muslimska länder.

  Islamiseringen av Sverige går nu i raketfart. Och denna politk kommer att fotsätta med oförminskad styrka så länge 7-klöverns politiker får fortsätta att bestämma. Det handlar nu bara om NÄR islamisterna kommer att ta över vårt land. Och frågan OM musslimerna ska ta över vårt land existerar bara OM SD får bestämma. Och får SD bestämma så är det helt stopp för asylsökande som kommer ifrån fjärran länder. Då (om SD får bestämma) så får bara människor som kommer från i länder med direkt landgräns med Sverige (Danmark, Norge, Finland, söka asyl häri vårt land. Resten får inte lämna in några ansökningar/av- eller utvisas direkt utan undantag. Och det tycker jag är kanonbra. Bl.a. därför röstar jag på SD. Jag menar att våra pengar är våra pengar och ska inte användas till idrag och andra saker åt människor som kommer från länder lågt borta. Är man flykting så ska man banne mig söka asyl i det första land man kommer till och det är nästan aldrig Sverige.
  /CC

  • Bra inlägg!
   O.T. Jag tycker annars att Samhällsnytt blivit oerhört mycket tråkigare jämfört med Avpixlat så jag gitter inte läsa den mer än då och då. De tidigare uppfriskande signaturerna tycks mig också ha lämnat i stor omfattning. Jag orkar inte precisera min kritik, känner mig bara så håglös och trött när jag surfar här. Vart tog stinget vägen när Avpixlat försvann?

   • Jag läser inte Samhällsnytt för artiklarnas skull utan för kommentarfälten. Det är där man får energi och kunskaper. Jag läste i o f s aldrig Avpixlat så jag har inget att jämföra med.

 130. Äntligen börjar våra grannländer reagera på det svenska vansinner,nu vill danskarna
  vara med och diskutera svensk invandringspolitik,vi behöver all hjälp vi kan få fram
  till valet.har länge undrat över varför grannarna inte har protesterat för
  menagangstrarna spiller ju över även till deras länder men nu äntligen,tack danmark
  ge dem ett hell.

 131. Först var pensionsåldern 65 år. Sedan höjdes den til 67 år, som gäller nu. Och år 2020 blir den 69 år. Och runt 2025 är det 70 år som gäller. Och eftetr 2030 är det 75 år som är den nya pensionsåldern, d.v.s. om 7-klöverns politiker får bestämma. Det var detta som Fredrik Reinfeldt mendade när han sa öppna era hjärtan o plånböcker.
  Detta är priset vi nu tvingas betala för att det har vällt in bidragstärande asylsökande.

  Endast SD vill ändra på asyl- och invandringspolitiken och endast SD motsätter sig att höjd pensionsålder. Om SD får bestämma så kommer vi sätta stopp för asylanter och förbättra villkoren för äldre och sjuka. Det tycker jag är bra. Därför röstar jag på SD.
  /CC

  • Alla som tror att dom får någon Pension från Sverige är naiva stollar. Den sista stora penning summa som finns kvar är Fonderna i Pension systemet. Är någon så naiv så han tror att dom pengarna finns kvar efter nästa kris. När Banker Kommuner och Landsting håller gå i konkurs på grund av elefanten i rummet.

 132. Haveriet fortsätter. Måtte tillräckligt många börja förstå hur illa det är redan nu.

  SD 2018

 133. Ja, varför inte. Tillstånd eller ej i det här landet kommer och går alla som de vill. gör som de vill – så vad har det för betydelse.
  Vi är förlorade ändå!

 134. Systemkollaps? Collapse is a process, not a single event. The system is and has been ”collapsing”. The healthcare system and the criminal justice system are completely dysfunctional already. When you pay taxes and get virtually nothing in return, that is ”systemkollaps”.

 135. Åtstramningen och ”EUs lägsta nivå” är bara snack.
  S-regeringen tillåter inflödet i utbyte mot att M,C och L inte fäller den.

 136. Ingen förbättring för oss som betalt skatt och jobbat hela livet , nä du Löven avgå och kom aldrig igen .

 137. Vi går mot krig. Inbördeskrig i Sverige. Det är så fruktansvärt tragiskt det här.
  Jag tror inte att kommunisterna ska inbilla sig att man kan förinta ett helt land ett folk eller en kultur helt ostraffat.
  Jag tror att det kommer att flyta blod på Sveriges gator 2019.
  Det är något allvarligt fel på människan. Föds vi sinnessjuka?

  • Inbördeskriget kommer.
   Det börjar med att viktiga samhällsfunktioner krakelerar och ger vika..;
   Polis Brandförsvar Sjukvård Skola Lag Ordning Ekonomi Rättsväsende …

 138. 163.000 flyktingar kom hit 2015.och nu kommer dom anhöriga också då eller ?

  Snitt 4 personer × 163.000 = 652.000

  Den här uträkningen stämmer ju inte någonstans med hur långt ifrån sanningen är jag ??

  • Stämmer nog ganska väl. De ”ensamkommande” tar hit hela tjocka släkten, och några fruar och deras släkt etc.

 139. Alla skattehöjningar slår mot företagen som antingen lägger ner eller tar in fler öststatare till jobben,sen kan regimen se var dom kan få intäkter till bidragen ifrån.

   • Svenskt näringsliv vill ha maximala intäkter och minimala kostnader, därför kommer aldrig lägre kostnader påverka priserna neråt. Svenskt näringsliv är en av de fyra hörnstenarna i massinvandringen. (de övriga är storbanker, media och politikereliten)

    • Jag tror snarare att staten och kommunerna ”reglerar” priser, gubbarna får sina mutor och är totalt ointresserade av vad skattebetalarna betalar.

   • En del är naiva och tror att polacker eller balter är billiga nu för tiden. Polen går som tåget och i baltstaterna så finns det knappt byggare att få tag på längre. Försök få tag på en svensk byggarbetare idag. Får du tag på en så sticker dom till nästa bolag inom nåt år för att tjäna mer. Sen är det såklart många som tror att dom som driver företag vill syssla med välgörenhet, men om folk nu tror att det är så lätt att tjäna pengar så är det bara för dom att starta upp ett företag och driva det själva. En heads up: Säg farväl till dina kvällar och helger, och ditt liv.

 140. När SD blir största parti måste alla dessa migranter stå på egna ben och försörja sig själva. Då kommer det bli cirkus i Svedala.

   • Det finns hur mkt jobb som helst, men arbetsgivare söker efter arbetsvilligt, kompetent samt utbildat folk.
    Går man till arbetsförmedlingen i och kring storstäderna så finns det knappt nån arbetslös svensk att få tag på. Dom flesta som inte jobbar vill inte jobba eller är oönskade av arbetsgivaren.

  • Då bryter kriget ut på riktigt om de inte får allting gratis utan måste jobba
   för brödfödan.

 141. När den senaste folkräkningen hölls på Island 2011 var antalet invånare 315 556, enligt Wikipedia. I huvudstaden Reykjavik bor det 120 000 invånare, dvs. lika många människor som får uppehållstillstånd i Sverige 2018. Det folkutbyte som pågår i Sverige är fruktansvärt skrämmande. Rösta på SD i Sveriges ödesval 2018!

 142. Alltså snart kommer Sverige att se ut som blandning av Syrien, Irak, Iran, Uzbekistan, Eritrea, Somalia och Afghanistan.Ett underbart land!

 143. Uppehållstillstånd ska endast delas ut då den sökande kan styrka sin egen försörjning. Och då ska tillståndet vara av tillfällig art.
  Bidrag kan aldrig komma ifråga innan vederbörande har arbetat MINST fem år heltid i Sverige.

  Återkallande av uppehållstillstånd SKA ske så snart vederbörande kan återvända till hemlandet utan risk för liv och hälsa.

 144. Ju fler som kommer från skithålen desto större växer sig no-go zonerna och desto fler kommer. Det är sedan decennier ett självspelande piano. I Rinkeby, Tensta, Husby osv finns inte en svensk kvar.

 145. O.T. Jag tycker att Samhällsnytt blivit oerhört mycket tråkigare
  jämfört med Avpixlat så jag gitter inte läsa den mer än då och då. De
  tidigare uppfriskande signaturerna tycks mig också ha lämnat i stor
  omfattning. Jag orkar inte precisera min kritik, känner mig bara så
  håglös och trött när jag surfar här. Vart tog stinget vägen när Avpixlat
  försvann? Någon som känner på samma sätt?

  • Får jag föreslå att du går in på swebbtv.se och lyssnar/tittar på de mycket intressanta intervjuer som där läggs ut. Ämnena är blandade men ligger inom våra ramar som nationalister. De intervjuade personerna är mer eller mindre kända men mycket kunniga personer i det svenska samhället.
   Lyssna på vad de har att förmedla för det är uppgifter som MSM regelmässigt undviker bara för att vi, den svenska allmänheten inte ska få veta hur illa det faktiskt ligger till i vårt land.
   Jag tror inte att du kommer uppleva dessa intervjuer som så värst långtråkiga?

 146. Dessa anhöriga!! Hur ska det ens vara möjligt då lagen ”kräver” att den som tar in släktingar skall kunna försörja dom också!

 147. I går utanför en Willys butik

  Ett antal av dessa Nya Svenskar Högutbildade AFGHANER som tillsammans med sina Svenska flickvänner (lite äldre damer) numera även tagit hit sina gamla släktingar från Afghanistan och som kommer att rota sig med glädje i detta Paradis för bidragstagande ensamkommande
  Kramarna från dessa Afghanska äldre till dom Svenska något yngre kvinnorna visste inga gränser Så detta med anhöriginvandring bland Afghanerna börjar nu breda ut sig

  Det var som en svärm av Undulater kommit till Parkeringen vilket djävla tjatter

  Dessa människor tänkte jag kommer vi att få försörja till död dagar och vi måste få ett stopp efter valet men gärna omgående på denna folkgrupp som aldrig kommer att jobba men bidrag skall dom ha

  Gör om och gör Rätt samt Håll Sverige Rent

  VILKET LYCKAT VAL VI GJORT

 148. Svenska folket har aldrig varit positiv till den stora invandringen till Sverige, majoriteten är och har varit negativ till massinvandringen. Det är tydligt att demokratin inte fungerar i Sverige, folket bestämmer inte utan det gör 349 personer i riksdagen som styrs av specialintressen. Så Sverige behöver avgöra mer frågor i folkomröstningar, likt Schweiz direkt demokrati.

 149. Det viktigaste nu är att stoppa beviljningen av svenska medborgarskap till reglerna har skärpts så mycket att endast mycket välanpassade, självförsörjande och i praktiken helt försvenskade utoeuropeiska invandrare ska kunna beviljas medborgarskap. Sedan måste vi börja göra skillnad på medborgare och icke-medborgare. Det är enda sättet för oss svenskar att på sikt kunna behålla (eller snarare ta tillbaka) den politiska makten över vårt eget land.

 150. Alla politiker som är för immigration av hittillsvarande art borde vara tvungna att bo, inklusive familj, i områden med massiv majoritet av utisar, särskilt då islamister och afrikaner.

  Det borde vara ett KRAV för att de ska få rösta i riksdagen.

 151. Och vem räknar alla illegala som väller över gränsen in i vårt land, och de får ändå fulla bidrag, skola, bostad och sjukhusvård!!! Landet sverige blir allt svårare att rädda, om det ens är möjligt💀😨👹☠😨

LÄMNA ETT SVAR