122 410 beviljade uppehållstillstånd fram till december – som ett helt Västerås

Delningar

När året närmar sig sitt slut och elva månader har passerat har hela 122 410 uppehållstillstånd beviljats. Det motsvarar ett helt Västerås. Med bibehållen takt landar det vid årets slut på nästan 134 000 uppehållstillstånd. På fem år blir det mer än ett Göteborg och ett Gävle tillsammans.

I dag publicerade Migrationsverket ny statistik rörande beviljade uppehållstillstånd hittills i år. De största kategorierna är ”anknytning” (41 805), ”arbetsmarknad” (38 321) samt ”asyl” (22 254).

År 2018 har redan innan årets slut kvalificerat sig som det tredje högsta mottagandet någonsin enligt Migrationsverkets statistik. Detta är topplistan:

 1. År 2016: 151 031
 2. År 2017: 135 529
 3. År 2018: 133 536 (uppskattat)
 4. År 2013: 121 718

LÄS MER: Sverige ett av få europeiska länder där befolkningen växer – på grund av invandringen

Rekordåret 2016 var året efter asylkollapsen 2015. På grund av att det tar tid att behandla ansökningarna blev 2016 därför det år då Sverige delade ut flest antal uppehållstillstånd någonsin.

År 2013 var det år då Migrationsverket tog ett tjänstemannabeslut om att ge automatiska permanenta uppehållstillstånd till alla som hävdar att de kommer från Syrien.

Trots rekordsiffrorna menar vissa att Sverige numera har en restriktiv invandring som ligger på EU:s miniminivå. I maj skrev exempelvis SVT att S vill ha ”fortsatt restriktiv migrationspolitik”.

LÄS MER: Migrationsverkets nya prognos: 300 000 nya migranter

Spårbytare

Även den oreglerade arbetskraftsinvandringen, som infördes av Alliansregeringen i slutet av 2008, har under senare år varit föremål för kritik för fusk. Riksdagen gjorde ett tillkännagivande till regeringen så sent som i maj förra året i syfte att försöka komma till rätta med fusket. Arbetskraftsinvandring har också visat sig användas som ett substitut för asylinvandring vid avslag. Det kallas spårbytare och har ökat kraftigt.

LÄS MER: Demografisk förändring sedan millennieskiftet: En miljon fler invandrare, hundratusen färre svenskar

Grannländerna

Sveriges har fram till december beviljat 22 254 uppehållstillstånd av asylskäl. Asylmottagningen i de skandinaviska grannländerna är betydligt lägre. Danmark har under årets tre första kvartal beviljat 1 175 uppehållstillstånd av asylskäl. I Finland finns det siffror fram till november som visar att landet beviljat 2 410 uppehållstillstånd av asylskäl. Norge har beviljat 2 009 uppehållstillstånd av asylskäl.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

454 KOMMENTARER

  • Inte ens om den kan försörjas av sin familj. Familjen betalar varken sjukvård, sfi, skola, pensioner eller andra offentliga åtaganden.

   • Kan familjen försörja sin medlem så betalar den skatt eftersom de måste kunna påvisa att de kan försörja sin anhörige. Det kan vara som t.ex. i Danmark där den som bor där måste ha en inkomst som kan försörja dem samt 50 000 på banken.

    • Skämtar du? Det finns många migrantfamiljer som kan ha tillfälligt jobb och 50 000 på banken. Tar de sin hit sin gamla mamma och pappa så kommer deras skatteinbetalningar inte täcka de kostnader som kommer uppstå. Räkna om och räkna rätt! Börja med att räkna på vad det kostar att försörja två muslimer som kommer till Sverige runt 55.

     • Har de tillfälligt jobb har de knappast inkomster för att kunna försörja en anhörig.
      Märk väl, jag skriver att de ska försörja sin anhörig, inte att den ska få något av skattebetalarna.

 1. Utvecklingen går mot ett crescendo, och ingen av oss kommer att komma undan.
  Man hoppas ju, att det är de skyldiga som ska drabbas mest, och att de ska drabbas hårt.
  I verkligheten så blir det nog fattiga svenskar och pensionärer, som får ta den största smällen.

 2. SD misslyckades totalt med att göra årets val till ett val om invandringen. De skulle ha varit mycket, mycket konkretare och tuffare under valrörrlsen. Nu sover folk tyvärr vidare och förstår inte vad som händer.

 3. Att få stopp på Ribbenvik måste väl vara Prio1 för politikerna.
  Är det nyheter att det inte finns jobb och bostäder.
  Är Röda Korset och Rädda Barnen inblandade måste dessa
  folkförädare stoppas också.

 4. Om Sverige ligger på ”EU:s miniminivå”, var ligger då Finland och Danmark med mindre än en tiondel vardera av Sveriges asylmottagande??

 5. Vad är det för dårar, som har som målsättning att utrota den etniskt SVENSKA befolkningen?
  Har den skattebetalande SVENSKA befolkningen godkänt invasionen av alla dessa
  i de flesta fall analfabeter?
  Var vänlig och berätta för oss skattebetalare, vem som är SKYLDIG att bistå dessa
  icke-flyktingar med bostäder, mat, skola, sjukvård etc. etc.

 6. Svensken kommer få låsa in sig efter kontorstid då parasiterna tar över gator o torg. ”Vi måste ju vara solidariska och göra rätt för oss säger svenne”

 7. Folk tror att vi har stängda gränser och en restriktiv invandring. Även vid valet trodde man det. Känns inte som att SD belös detta tillräckligt

  • Javisst, vikingarna tog ju hit en massa folk också. Men det var ju andra europeer och folk man hade nytta av så det är ju en jävla skillnad ändå

   • På den tiden fanns heller inte socialbidrag. De som kom fick göra rätt för sig. Precis som svenskarna som åkte till Amerika.

 8. …om man skrämmer upp svensken med klimathot (dimridå som får folket att tappa fokus) så märks inte det som smygs in i landet (politiker och journalister knäpptysta)…

 9. Kommer att tänka på Schackbrädet och .Riskornen.
  Brädet har 8 * 8 rutor.
  Ett riskorn på ruta ett sedan dubblar man risgryn för varje ruta.
  Det blir ofattbart många riskorn på ruta 64.

  • … en ensamkommande som tar med sig två kusiner , två kusiner som tar in fyra kusiner osv… (och allt medan detta pågår så förökar sig kusinerna parallellt med importen, något som riskornen i sagan i alla fall inte kunde göra)!

 10. 122410 som skattebetalarna måste betala för under minst 10 års tid! Med andra ord så kan vi glömma västeråsarnas del till välfärden för lång tid framöver! Nästa år glömmer vi Norrköping sen så står Linköping borås jönköping Örebro och det bra på 5 år ! Med enkel matematik så betyder det att 1 miljon skattebetalare måste enbart lägga all sin skatt på såkallade flyktingar under en lång tid framöver och detta bara på dom närmaste 5 åren! Och på det hela saltar vi på lite med lågkonjunktur så står vi i skiten utan att någonsin återhämta oss! Ett stort tack till våra totalt inkompetenta politiker!

 11. Kommer aldrig kunna förstå att svenska folket inte var mer rädda om sitt trygga,rena,sammanhållande land.

  • Vi borde läsa på bättre historien om Palestinierna.Där finns det lärdomar att hämta. Hur gick det med invällarna på 1940 talet?

 12. Vad händer när dom tillfälliga lagarna upphör? Då man öppna Pandoras ask för anhörighets invandring? För några år sedan pratade man om att lägga ner fängelse, eftersom färre dömes till fängelse straff. Idag måste bygga fler fängelse.

 13. Det här hade ju varit något för SVT att göra ett timmesprogram om på bästa sändningstid. // OK ..programmet om Svenska Akademien var ju intressant och se hur ”finfolket” stred inbördes. . J.C. A. var ju smått overklig..tydligen i sitt eget tycke en oemotståndlig läckerbit som alla kvinnor drömmer om …..men så löjligt att ingen tycks upplyst honom om fakta.

  Precis som vi har totalt faktaresistenta asylmissbruksmedhjälpare. Hå-hå-ja-ja

 14. I en normal värld borde det kunna analyseras enligt följande:
  De 41 000 anhöriginvandrarna ska kunna reduceras till ett minimum.
  De 36 000 arbetskraftsinvandrarna ska vara självförsörjande från dag 1 och inte ligga samhället till last i någon form. De ska dessutom vara identifierade och ha regelbunden anmälningsplikt så att de åker hem när tillstånden går ut.
  De 22 000 asylinvandrarna ska kontrolleras minutiöst för att fastställa huruvida asylskäl föreligger, om inte ska de tillbaka omgående.Och de som därefter blir kvar ska behandlas rättvist både vad gäller rättigheter och krav.

 15. Gissar att ”fredssamtalen” i Rimbo kan generera några 100k flyktingar från Jemen under 2019, utöver de vanliga id-lösa eko-migranterna med Iphone som är på väg.
  För det är ju vårt fel att det är krig i Jemen, eller hur 7K ?

  • Jo de är väl här nu för att diskutera en ”säker flyktväg” genom alla Europeiska länder så ingen kommer bort på vägen.

  • För en gångs skull sysslar FN med sin viktigaste uppgift att försöka stoppa ett krig. Det är för lite krig i världen och för mycket folk på FN som sysslar med skitsaker. Globalism, migration mm.

 16. Kostar givetvis ingen på skatterna, efter den skärpta asyllagen som upphör i juli 2019 kommer det 1/2 miljon anhöriga till de som har uppehållstillstånd. Då har Löfven skrivit på FN migrationsavtal.

 17. Sverige är det enda landet i Europa där det stora nationalistiska partiet inte avskräcker etablissemanget från att fortsätta att importera muslimer och afrikaner från tredje världen i hundratusentals. Det finns en viss självgodhet inom Sverigedemokraterna. Sanningen är att man misslyckats med sitt främsta mål, att få ner totalinvandringen, trots att man vuxit kraftigt. FN´s migrationsavtal missade man helt, faktum är att det var massinvandringspartiet Moderaterna som först tog upp frågan ur en kritisk synvinkel. Jag hoppas innerligt att SD kommer in i matchen igen, så här kan det inte fortsätta. Sveriges största hopp just nu är utvecklingen i andra europeiska länder, vi kan inte fortsätta att sätta vårt öde i händerna på andra länder.

 18. Finns det någon del i ovanstående som verkligen tydliggör hur den del som kallas arbetskraftsinvandring försörjer sig respektive tullar på vårt välfärdssystem? Det skulle vara intressant att se.

 19. Lika bra att det går snabbt rätt in i kaklet. Resten av Europa måste varnas för den svenska modellen.
  Om det sker snabbt, så hinner fler länder räddas från samma öde.
  Vi som är inne på den här sidan bör lämna Sverige så fort det är möjligt- de flesta av oss har kämpat mot denna väg och fått utstå så mycket skit för det så vi behöver inte sjunka med skeppet.

 20. Vi styrs av galna id—-er. Att detta folk vill begå kollektivt självmord precis som serien om den relegiösa sekten som gått som serie i tv 👎

 21. undrar var dom jobbar allihop…undrar hur det är med bostadssituationen för dessa som erövrar PUT….när kommer deras släktingar inflygande…

 22. ”Högmod går före fall”, passar bra om svenskar, inte alla men alldeles för många.
  Ett exempel på ett land med ”storhetsvansinne”, vi svenskar bor i det landet.

  • Vi vill bara värna asylrätten och fjäska för stora fina FN. Godhetens högborg. Nationalister är fult att vara i Sverige. Liberalerna ska förstöra vårt land.

   • Om FN vill vara ”goda” så får de se till att hejda barnafödandet i tredje världen.
    Det är inte rätt att föröka sig och tro att andra skall ta konsekvenserna.
    Lite O T , det är nu tomt på många av mackarna i Frankrike, fransmännen kör dieselbilar och nu är dieseln slut, bensin finns fortfarande.
    Den trettonde december planerar CGT ( fackförening ) att blockera hamnar och raffinaderier i Frankrike.

 23. Det som är intressant är följande, hur många tomma lägenheter har vi haft i Sverige egentligen ? Hur är det möjligt med denna invandring … hur många lägenheter byggs per år. Hur är det möjligt ?

  • Vi har byggt nytt men samtidigt så ger ju kommuner lägenheter till nyanlända först. De går före i bostadskön.
   Samtidigt som flera kommuner har köpt bostadsrätter åt nyanlända.
   Inte konstigt att det är total bostadsbrist idag.
   Vore märkligt om det inte vore en total bostadsbrist.

  • Jag kan ha fel här. Men rekordåret var ca 80 000 lägenheter. Se har jag för mig att det nu är halverat och att det byggs 40 000. Jag tar inte gift på dessa siffror.

  • Offentliga beräkningar pekar mot 1 miljon nya svenska på 10 år… Majoriteten av dessa kommer ha sina rötter i Mena och andra fantastiska länder…

 24. Sedan skall deras familjer på 5-10 personer få komma med sin klantillhörighet och hederskultur . Det borde alla utom en del politiska ledare veta vad det innebär.

 25. Non-stop islamisering av Västvärlden och framför allt Sverige! Turkiets fundamentalistiske President, Recep Tayyib Erdogan har all anledning att vara glad!

 26. Jag är avundsjuk på Norge, Finland samt Danmark.
  Jag är otroligt avundsjuk att folket där slipper detta.

  Men samtidigt så är jag glad. Jag är glad att för deras skull.

  • Om vi kan glädjas med varandra, så kommer politiken att vända. Sammanhållningen är noll.

   Svenska välutbildade på akassa, utlänningar utan utbildning välavlönade i riksdag och myndigheter?

   • Det finns en kategori som gläds genom gruppkramar och handhjärtan, men den gruppen tillför inget till landets stabilitet utan står tvärtom på destruktionens sida. Men de är alldeles för många.

     • Exakt. Det är viktigt att se vilka som är närande för landet.
      Men även där så har de öppna gränsernas politik förstört marknaden eftersom det är så lätt att på mer eller mindre laglig väg kunna projektanställa utländska arbetare till helt andra löner än de avtalsenliga i Sverige.

   • Jag är tacksam att det finns några vettiga länder i Norden trots allt.
    Tänk om alla länder i Norden agerade som Sverige?
    Som tur är så har en del länder fortfarande lite koll.

     • Island har endast 338 000 människor i landet.
      OM de hade tagit emot lika många som Sverige under 3 år hade de tagit emot ett helt nytt Island.

 27. Är det konstigt om svenska välutbildade och/eller erfarna yrkesfolk går arbetslösa i Sverige?

  Arbetsgivarna får betalt att anställa ”massmigranter”, plus osynliga poäng för ”den humanistiska gärningen”.

  Fortfarande är det bästa att uppföra ett enda Asylcenter på Gotland.

  Där finns naturliga gränser, logistik, infrastruktur och den Politiska viljan.

  Genom att först mottaga samtliga som vill flytta till Sverige, till Gotland, kan alla variabler hållas konstanta!

  Allt som behöver kontrolleras kan kontrolleras, vilket även visar verklig Humanism!

  Regeringen behöver förklara varför asylsökande och migranter ska spridas ut över hela EU-regionen Sverige!

  Varför vill PK inte ha koll på läget, är det en variant av ondska?

 28. Morgonrock med Jonas, frågade i morse vart Tomten bor?

  Försökte ringa och gissa på Rosenbad, men det var upptaget.

  • Det var många år sen det fanns någon debatt i Sverige. En klubb för inbördes beundran är vad det är, med den fulaste och lägsta typ av mobbing mot den avvikande som försiggår på en nivå som, om den drabbade ett barn i skolan, vilken förälder som helst skulle riva upp himmel och jord för att förhindra.

 29. Löfven står alltså och ljuger oss rakt upp i ansiktet !!
  Hans ’miniminivå’ betyder mer än 10 gånger fler migranter än sina nordiska grannar.Ja, han är ju inte nåt mattegeni precis . . Se vid 2 minuter in i videon: https://www.youtube.com/watch?v=cdrazC_Z3tE

  MEN, allvarligt talat . . nu SKA det vara ett SLUT på bedrägeriet mot svenska folket och förr*deriet mot vårt land !!!!!!
  Må f-n komma och hämta hela bunten om Annie Lööf får en maktposition i Sveriges regering !!!!!!!!!!!!

  • Dom ljuger för att dom vet att majoriteten av befolkningen är lätta att manipulera och tror på sagan om guld och gröna skogar med ökad invandring.

 30. SVERIGE KOMMER ATT TOTAL HAVERERA !
  Det finns INGEN chans att vi ca.4.5 miljoner arbetande Svenskar skall klara av att försörja över en MILJON importerade bidragstagare som inte själva vill försörja sig.

  Politikerna gör detta med vetskap att Sverige är slut som välståndsland.

 31. Tar beslutfattarna till sig räknexemplet med riskornen
  kanske går det att få stopp på invandringen till Sverige.
  Vi är redan illa ute och det kommer att braka samman.
  Det går så länge som det går sjöng Ernst Rolf på trettiotalet.

 32. 3 600 Vuxna fick asyl med ”Gymnasielagen”?

  50 ”Barn”?

  Det visar att behovet finns att bygga socio-ekonomiskt högfungerande zoner i hemländerna.

  Alla grupper och undergrupper som kan stanna av olika skäl, visar den politiska viljan hos folket!

  Idag kan man stanna om anhörig har jobb?

  osv.

 33. Vässan II – Vad trevligt 🎵 ju fler vi är.. 🎶

  VAD i h-vete hände med lögnerna om ”80.000”..!!??
  Det plockas ju tydl in än mer skit idag..!!!

 34. Socialdemokraterna vill:
  att den nya och mer restriktiva asyllagstiftningen ska ligga fast. Vår lagstiftning kan inte väsentligen skilja sig från övriga länder i EU.

  Ni gör ett förträffligt jobb på den punkten socialdemokraterna!

  • Därför ska alla som migrerar till Sverige, samlas upp på ett stort center på Gotland!

   Gotlänningarna älskar C mest i EU.

   • Reta inte gotlänningarna nu, då kan de få för sig att återgå till forna fäderneslandet, Danmark.
    Där lägger man säkerhet och trygghet på ett betydligt säkrare plan, än vad man gör i dum Sverige.

  • Vidar Andersson är något så ovanligt som en förnuftig socialdemokrat. Inte kommer Löfven att lyssna på honom.
   Förresten, den där Susanne på bilden, visst var hon gullig…(?)

   • Löfven är alldeles för intimt knuten till globalistoligarkerna för att ha en egen fri vilja. De har stoppat tystnadens napp i munnen på Löfven.

 35. Halleluja, Tacos en Fredag till
  Vi har råd, titta va rika vi är, vi måste vara rika, vi betalar ju världens högsta SKATT

 36. Kollade precis upp folkmängden på Island.
  338 000 människor bor på Island.
  Förstå att ifall Island tog emot vår mängd under säg 3 år?
  Då hade de tagit emot ett helt nytt Island.

   • Island har tagit emot väldigt få. Men sen så dras väl inte direkt flyktingar till Island. Lite svårt att ta sig dit också.
    Island blir väl det sista landet där typ vita är i majoritet. 🙂

    • Ja. Men det är intressant att följa utvecklingen där, det verkar väga liksom.

     Ska vi sätta fart, eller fortsätta som vanligt?

     Myten om ”rädda befolkningstillväxten” verkar rätt slö där?

 37. VEM FÅR TA KONSEKVENSERNA för de två senaste regeringarnas bottenlöst horribla migrationspolitik?!
  Här är från en bekant i Halland ett exempel på penningslukarna –
  ”Halmstad måste spara (61 miljoner) – ensamkommande blev dyra”
  https://nyheteridag.se/halmstad-maste-spara-ensamkommande-blev-dyra/

  . . och på SVENSKA BARN och ungdomar som får ta konsekvenserna –
  ”Nu väcks starka föräldraprotester mot föreslagna miljonbesparingar (31 miljoner) på kommunens barn- och ungdomsverksamhet.”
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/foraldrar-protesterar-mot-besparing-pa-oppna-forskolan

  • Här ser man tydligt de negativ konsekvenserna av att vända ”Nationalismen ryggen”.
   Den åsikten borde vi värnat redan för flera decennier sedan, då har vi dag sluppit undan med att i dag sitta i skiten.

 38. Politikerna försätter varenda svensk i en totalt orimlig situation.
  Det som ligger bakom det här är de osunda direktiv som globalistoligarkerna delar ut på hemliga möten.
  Politikerna går inte väljarnas ärenden utan väljer att slaviskt följa de direktiv de tilldelats. Oligarkerna måste kommit på något riktigt effektivt eftersom hela 7- klövern hamnat i deras våld.
  Det här går inte att undvika att förstå. Alla politiker talar med lite olika ord samma språk.

 39. … och sossarna går framåt i opinionen!

  Lätt att räkna ut vem som stöder dom. En utveckling som måste brytas för vår egen överlevnad.

  Vad är det för fel i huvudet på ”mångfaldspolitikerna”?

  • Ja tittar man på vilka som intervjuas efter en opinionsundersökning så är det inte svårt att förstå. Merparten är mörka och samtliga från Stockholmsområdet.

   • Kan instämma då den enda karriär som finns förutom nepotism där det helt saknas krav och kompetens är just att kunna bli försörjd som politiker.

    En helt omöjlig situation inom arbetsmarknaden men här kan man t o m bli statsminister utan några som helst kvalifikationer. Vi ser ju också hur det då går.

 40. OBS!

  EU-avgiften kommer att höjas.

  De länder som inte gör som Sverige ex: Polen, Ungern, Tjeckien, Bulgarien, m.fl

  Deras medborgare kommer gärna till Sverige, mycket snurrigt.

  Men kul att Svenskar vill betala till allt, utom att bygga Landet Sverige.

  SWEXIT!

 41. Kommer 7Klöverns väljare att öppna sina hem i Jul?

  Det är så fult och elakt att rösta för detta, men låta folk vandra runt i städerna på nätterna!

 42. Permanenta ?
  Varför pratas det om ”långa handlängnings tider ”
  alla(h) får stanna
  mot vad Svenska folket vill !

 43. Det är detta som svetsarn Stefan kallar för den åtstramade invandringen som de vill behålla. Undrar hur det skulle se med denna fruktansvärda åtstramning släpptes?
  Nu skall dessa idioter i Regeringen skriva på självmordsavtalet så det skall bli ännu lättare att ta sig het endast för att leva på bidrag. Sänk bidragen till samma nivå som fattigpensionärerna har och ta bort barnbidraget för fler än två barn.
  Självklart finns det många mördare, kriminella och IS krigare i den skaran som kommer.

 44. Tyvärr svenska folket och väljarna i synnerhet detta visar bara vad vi alla vet vi är fegaste i världen rädda för uttrycket förändring även om förändringen är till det bättre så går vi med öppna ögon mot vår egen undergång fy fan vilken feghet

 45. – Det krävs att man är psykiskt stark om man ska läsa Samhällsnytt, eller ska vi kalla den Samhällsnytta?

  Det är nog mycket lugnare att läsa betydelselöst skräp i tabloiderna.

 46. Det sägs ofta i ironiska kommentarer att 80 procent av svenskarna vill ha det så här. Jag tror inte alls det, De flesta vet inte hur läget är och både politiker och media ljuger och framställer invandring som något enbart bra och berikande. Vi har aldrig fått säga vårt om invandringen. En folkomröstning skulle ge helt annat resultat än att 80 procent vill ha det så här.

  • Det stämmer till viss del. Men folk måste ju kunna enkel matematik?
   För mig handlar det om enkel matematik.
   Inget svårt.

    • Men om man läser vanlig media så tar ju även de upp problem.
     Vi hade ju ett terrordåd med en person som inte utvisats t ex. Ingen missade väl det?
     Folk ser och hör men de verkar inte kunna dra slutsatser?
     Korkade människor helt enkelt.
     Media har ju tagit upp negativa sidor med invandringen.

     • Men inte helt ärligt och journalistiskt korrekt. Många vet därför mer om Idol eller bönderna i Bonde söker än om hur Sverige förändrats av invandringen.

     • Uppdrag Granskning tog upp våldtäkter.
      Det var veckan innan valet.
      Då tog man upp statistik och visade att invandrare begår de flesta. Folket röstade ändå på partier som vill ha mer invandring.

     • Ett program räcker inte. Och folk röstade inte på de partierna för de ville ha mer invandring.

     • Massinvandringens negativa konsekvenser har, konstigt nog, ännu inte nått tillräckligt många svenskar för att de ska välja att rösta på SD p.g.a. detta. Något annat skäl att rösta på SD finns inte för dessa människor.

   • Man får inte glömma att många svenskar ser en en invandringspositiv politik som något fint. De känner sig goda när de är för ”flyktinginvandringen”. Det är en grundläggande faktor tillsammans med en hög grad av okunnighet eller ovilja att se konsekvenserna. Sedan är det en stor del som känner obehag men inte vågar tänka sådana tankar. Men jag tror att minst 50 % är klart emot för de inser att massinvandringen bara medför elände.

 47. Den mediala mörkläggnings sekten har möjliggjort denna utveckling,

  Media i Sverige ägnar sig idag åt att granska den enskilde medborgaren istället för att granska den politiska makten,
  som är medias uppgift i en demokrati.

  Att svenska folket är utsatta för en medial o politisk statkupp, råder det ingen tvekan om.

 48. Ja denna Pågående invasionsstyrka av invasiva som Sverige berikas med är ju katastrof och kommer att bli historisk så tillvida att ett inbördeskrig kommer på sikt att förändra Sverigebilden för oss alla inkl våra slätstrukna syltryggar till politiker

  • Sverigebilden utomlands är redan förändrad,överallt i Europa ser man Sverige som ett samhälle i kaos,arbetskraftsinvandringen dvs polacker och balter kommer hit bara för att jobba,dom vill inte bosätta sig här för gott. Dom som tycker att det här är ett bra land är araberna och afrikanerna som kommer hit för att leva på bidrag i paralellsamhällen.
   Svensken själv tror att Sverige ses som ett harmoniskt och tryggt land.

   • Går man i städer i Polen samt Baltikum så är det som det stor brist på just Araber samt Afrikaner och Polacker samt Balter är kloka nog att se vad som händer här
    Jobba här = Ok Men att bo Nej tack

 49. Världens klimatexperter pratar om ekonomi som en faktor att ta hänsyn till. Våra totalt inkompetenta politiker, vilka förnekar ekonomiska fakta, talar om vinster med invandringen och den enda ekonomi de hanterar är de siffror de döljer för att mörka de negativa effekterna av en hejdlös massinvandring utan hänsyn! Vi skall tiga och öppna våra hjärtan medan ekonomi, miljö, kultur, sammanhållning och mänskliga värden offras på mångfaldens altare.

 50. Det är bara att konstatera att våra svenska politiker är totalt galna och direkta fiender till svensk kultur, traditioner och folk. De har redan förpassat den samsyn om samhällsregler och inriktning till sopstationen. De tyckte väl att den var omodern. Men jag tror inte de fattat. Att de själva kommer ryka som politiker. Att invandrare kommer förändra partiernas innehåll inifrån utifrån en annan tradition och religion. Vi kommer få acceptera en islamisering av sverige. Lagar kommer anpassas
  Det kommer sluta mycket illa för alla.
  Nu är det på gång att förbjuda kritik mot migration. Det verkar som satan själv styr. Vi kommer att blir förtryckta och överkörda och betala för det via skatten. Svaret kommer bli motsättningar med våld. Så har det varit historiskt i alla länder. Är vi immuna?
  Dagens politiker kommer i historieboken pekas ut som de mest korkade idioterna i svensk historia. Konsten att krossa en hel nation är ett faktum.

  • Till och med journalistförbundet fattar mer än politikerna och protesterar mot FN-traktatet som Sverige tänker skriva på.

 51. När det finns för få svenskar i områden, så kan inte heller någon integrera invandrare.
  Invandrare hamnar i områden med andra invandrare.
  Så ingen integreras.
  Och så ska vi ta emot ännu fler.
  Snart ska 3 svenskar integrera 10 invandrare.
  Det kommer inte fungera.
  Svenskarna kommer inte orka.

  Som liten flicka gick jag i en skola med nästan bara invandrare.
  Jag hade en press på mig att liksom leda övriga barn.
  Jag var svensk och skulle därför liksom hjälpa övriga barn.
  Det blir en press på svenska barn som ska ta hand om alla invandrare.
  Man orkar inte det.

     • Jag tror att valfusk existerade i polisens ”no-go zoner”eftersom svetsarns parti fick över 70% i de flesta av dessa distrikt. Men jag tror inte att valfusket i dessa orter avgjorde hela valet.

      Att vissa människor inte läser på alternativ media kan jag förstå men jag undrar hur man lyckas se den skenande brottsligheten och våldtäktsfall utan att se sambandet. DN:s varma kuvös kan inte vara hur stark som helst utan någon gång måste det vara svårt att upprätthålla värdegrunden i sina tankebanor. Hur kan man inte reflektera över att alla problemområden har en överrepresentation av invandrare?

    • Folk är ännu för okunniga om både invandringens omfattning och konsekvenser. När media skriver ”ungdomsgäng” eller gängkriminella så tror de flesta att det är vilka ungdomar som helst.

  • Till och med SD verkar vara tysta om att regeringen och fake-media mörkar om invandringen. Det kan bara sluta på ett sätt ”åt helv ”.

 52. Danmark har en väldigt strikt återerförening som man infört under Inger Stöjberg med försörjningskrav. Tror inte de kan ta hit sina sjuk föräldrar som är vårdkrävande. Här i Sverige så tar man emot väldigt vårdkrävande anhöriga som har ökat trycket på välfärden. När man ser sifforna så förstår alla varför det byggs men de har inte råd att betala det gör någon annan. Sverige är inte ett normalt land med Europas stramaste mottagande.

 53. När hon kört Sverige i botten flyttar hon till något toppjobb långt från Maramö! NY blir den nya adressen jobbandes åt Soros eller hans polare. Vi andra får leva med skiten!

 54. Det här ingår som ett brott mot svenska folkets fri och rättigheter att få säga ifrån!

  Tänk om alla kunde förstå detta!
  Vi svenskar har byggt upp vårt land till oss själva och våra barn och barnbarn, som belöning så blev vårt land det mest civiliserade i världen och Olof Palme bockade och bugade för detta, men i tron tack vare invandringen!

  Den som litar på politiker bör sluta att rösta, svårare än så är det inte!

 55. Svenska folket måste VAKNA o se igenom det fruktansvärda mediala bedrägeriet som
  genomsyrar det svenska samhället.

  Även Public service genomsyras av globala extremister som är för folkvandring, utan någon som helst konsekvensanalys.

 56. I Stockholms stad har man bara utslussning av invällarna till kommuner,som måste ta emot dem trots att de saknar bostäder och resurser. Rikspolitikerna sitter lika avskärmade som Ludvig XVI och hans hov i Versailles.

 57. Kent Andersen: ”Dumhet och inkompetens bakom massinvandringen”
  https://juliacaesar.blog/2018/12/04/kent-andersen-2015-ar-mangkulturens-waterloo/

  ”Inte ett enda land har lyckats med det mångkulturella samhällsexperimentet, och inte heller Norge klarar längre att kamouflera problemet med oljepengar” skriver Kent Andersen.

  Likheterna med socialdemokraternas ansvar för massinvandringen i Sverige är uppenbara. Allting är bara ännu värre i Sverige”.

 58. Saker som inte globalisterna tänkt på.
  Kultur. Svensk kultur och dess arbetare kommer se en allt minskad publik. Stödet politiskt för svenska filmskapare och artister kommer minska.
  Media SVT/SRs medarbetare kommer få maka på sig. Innehållet måste anpassa sig till en allt mer mellanöstern/islamistisk tradition. Därmed helt nya medarbetare med annan kultur.
  Svensk media kommer få konkurrens. Helt nya språkgrupper kommer kräva skattefinans (presstöd) för egna kanaler och papperstidningar. Intresset och den makt svenska tidningar har just nu. De vänsterliberala åsikterna kommer absolut inte regera massmedia. Tryckfrihetsförordningen kommer förändras. Svenska journalister kommer få byta yrke. Svenska tidningar i konkurs.
  Svenska politiker kommer få se en förändring i partisammansättningen. Samt partiernas prioriteringar. Med helt andra frågor. Som kommer slita itu partierna. Frera islamistpartier kommer sitta i riksdagen.
  Feministorganisationer kommer få allt mindre skattemedel och medarbetare på RFSL kommer inte öppet få arbeta med HBTQfrågor. Kanske förbjudas i en förlängning.
  Med mera. Hela samhället kommer förändras. Är majoriteten av svenskarna villiga att leva i ett samhälle präglat av andra kulturer än de själva har? För det kommer vara ett faktum inom en snar framtid.
  Det lustiga är att vänsterliberalism står i direkt motsats till islam. Det kommer glädja mig mycket när de som gapat mest om invandring kommer få minst inflytande i ett framtida samhälle.

  • I Iran va de samma historia, och hur slutade det för kommunisterna tro!? Hela den etablerade pk eliter ser jag som nån avart av kommunism.

   • Om värdegrundsfolket vore det minsta lilla pålästa bara på detta, skulle dom så kallade värdegrunderna se helt annorlunda ut.
    Den som inte läst på om historien kan heller inte sia om framtiden!

 59. Vad har dagens politiker o deras media lyckats med mer än att förstöra ett oerhört framgångsrikt land, som varit världsledande på många områden, men som idag slagits sönder o samman genom politiskt o medialt maktmissbruk till ett inferno av kaos inom alla områden.

 60. Det tål att påminnas om vid upprörande artiklar som denna: Endast 220290 personer röstade för återvandring i massor och helt stängda gränser vid höstens val.Resten för integration av alla asylbedragare och så kallade ”kvotflyktingar”.<3

 61. Det finns ingen saklig debatt, när det gäller folkvandringen från Mellanöstern o Nordafrika. INGEN , absolut INGEN.

  Rasist, nazistangrepp o surrealistiska slagord är det enda svensk migrationspolitik är upp byggd kring, utan någon konsekvensanalys.

  Det kan bara sluta i kaos, ett kaos som sprider sig i hela landet med denna omdömeslöshet o detta samhälls-angrepp, som genomförs av det politiska o mediala etablissemanget.

 62. Vi kommer nog få se invandrarpartier i kommunerna nästa val redan. Som kommer få ganska stort inflytande. Är ni beredda på en islamistpolitik?

  • Varför skulle de bry sig om att starta nya partier? De har ju redan Mpk, C och S. Inkräktare bygger inte, de tar över och förstör.

  • Sossarna kommer att göra ett stort tapp, den dagen det blir ett muslimskt parti i Sverige, förmodligen redan nästa val!
   Kanske svenskarna får upp ögonen då och inser vad som håller på att hända med Sverige!!!!???

   • Jo. Sannolikt var tredje sozze är muslim. Tillkommer de avarter av
    islam som hellre går till C, MP och L. Spännande att få se vem av
    Sunni och Shia som vinner Sverige. Shia börjar ligga bra till sedan
    MW fick en Hamas-flagga och äran att besöka Iran.
    Det blir ooollliiiidligt spännande!

 63. Invasionsverket tuffar på. De borde öka takten ytterligare för att snabbare nå FN mål på drygt 400 miljoner migranter till Sverige. Den humanitära stormakten måste visa vägen, allt annat är rasism. Vansinnet sprider sig som löpeld över hela världen. Är det nåt med dricksvatten eller vad?

 64. Allas lika värde! Klimatkris..Allas lika värde! Klimatkris..Allas lika värde! Klimatkris..Allas lika värde! Klimatkris..Allas lika värde! Klimatkris..Allas lika värde! Klimatkris..Allas lika värde! Klimatkris..Allas lika värde! Klimatkris..

 65. Det enda sättet att få Ordning i Landet är att STOPPA all invandring !
  Men nu har vi ju Cancer-Svulsten i Samhället .
  Migrationsverket ! Dom LEVER på att skicka på oss Invällare !
  Och så länge Regeringen , som vi förhoppningsvis snart får,
  Fortsätter Galenskapen !
  Dom som jobbar på Migrationsverket ser om sig själva , och vill ha kvar sitt välbetalda jobb.
  Då finns inte några tankar på att det är oheligt och skadligt.

 66. Vi börjar närma oss ett totalt sammanbrott i Sverige. Vi har redan passerat antalet invällare som Sverige klarar av att ta hand om utan att det ska påverka samhället. Just nu skenar takten på antalet invällare, vilket kommer inom en ganska snar framtid knäcka samhället. Det har under de senaste dagarna varit uppe i pk media!!!! att sjukvårdspersonal måste utbilda sig i självförsvar!!!! för att klara av att hantera den accelererande hotfulla miljön de lever i. Senast i går kom uppgifter om att antalet sjuksköterskor som klarar utbildningen sjunker???!!!! Säger en heldel om nivån på ”resurserna” som vi har i landet. Moderaten Tomas Tobe säger idag att staten kan inte garantera kvinnors säkerhet längre. Detta uttalande är ju faktiskt sensation att någon så högt upp i Moderaterna vågar erkänna. Antalet fattigpensionärer ökar dramatiskt kan vi läsa om i media idag och som lök på laxen är det några idioter till partiledare som vägrar acceptera valresultatet och gör allt för att förhindra att Sverige får en regering som baserar sig på folkviljan. Allt detta vittnar om att vi närmar oss ett sammanbrott inom en snar framtid. Den ekonomiska sättning som just nu sker i värdsekonomin kan bli den avgörande faktorn som får Sverige på fall. Det är dax för oss nationalister att förbereda sig för mycket mycket svåra tider, ingen kommer att kunna reda ut detta.

 67. Vad skönt, kan man slappna av nu då och invänta en trygg ålderdom.?

  Med 133 000 nya skattebetalare och 266 000 nya händer i t ex vården…kan ju inget gå fel eller.?

 68. Nä nu måste vi öka takten om 440 miljoner ska hinna hit i tid,detta duger inte
  Mig.verket. Öka takten sista kvarten som bajens fans brukar sjunga

 69. Män, män, män och åter män.
  Förlåt, barn.
  Någon myndighetsperson som funderar på vad en kollosal övervikt av sexuellt traumatiserade män i åldrarna 18-35 år har för effekt på våldtäktsvolymerna?
  Nähä, tänkte väl det

 70. Det stora problemet ar inte invandringen utan att fascister som Kasselstrand, Ekeroth, och Almkvist infiltrerade SD. Utan deras svarta magi sa hade SD varit mycket storre.

 71. Nu skall väl alla pajaser från Jemen som Såssarna och häxan Margot Wallström håller Hof för i Rimbo Slott av alla jävla ställen komma hit !

 72. Och värre kommer det att bli!
  Centerpartiet vill öka invandringen.
  Hur kan kvinnor och feminister rösta på ett parti som hellre importerar afrikaner och araber som kostar 30000/månad än ger 100/månad till fattiga svenska pensionärer?

  • Därför att dom tror inte på det egentligen. Dom där fattiga pensionärerna har det säkert ganska bra. Det är mycket mera synd om fattiga araber.

 73. Annie Lööf ställer krav på Löfvén att öka invnadringen ännu mer. Alla tror att Reinfeldt hade rekord io masincvandruing av total analfabeter. Reinfeld öppnade kranarna. Löfvén är den som slår svensk rekord i okontrollerad massinvnadring. Under hans tid har det ökat med 32% och nu ställer Lööf krav att det skall öka ytterligare om hon skall delta i en regering. Att Löfven ens funderar på Lööf i regeringen är helt horriblet. Två dårar under Bonniers och Bilderberg. Om de hade ett uns intelligens så skulle de säga upp sig från jobbet direkt. Intelligens är att känna till vad man INTE vet. Det är bara dårar som vet allt.

 74. Snälltåget Asyl&Migration är på väg mot avgrunden med en lokförare som har på sig svetsglasögon, våra fårskallar till politiker bör sluta låtsas som problemet inte är så allvarligt, för att en dag har vi inte råd att lägga pengar på att dölja det.

  Den dagen börjar arr närma sig fort nu!!!!

 75. Man kan inte tro att Sveriges gräns är stängd!!!!!!!!!!
  Och Annie och de övriga röd/gröna vill ju ”öppna” denna redan öppna gräns!!!????
  Sverige har blivit ett underligt land

 76. Heja Sverige. Du går under i expressfart.
  Dags för massiv politisk strejk!!!.
  Tyvärr omöjligt eftersom fackföreningarna är lika ivriga folkförrädare som våra 7-klöverpartier.
  Man skakar av ilska.

 77. Detta är en enda stor mörkläggning från riksdagen till migrationsverket. Invandringen har inte blivit stramare, mer återhållsam, det flödar samma antal år efter år. Det är rent kriminellt det våra beslutsfattare håller på med!

 78. Det är sådana här nyheter som kommer förbjudas när Global Compact får full effekt. Att berätta sanningen är samma sak som att skriva negativt om invandringen.

  • Nej, ni hörde nog inte riktigt vad som sades egentligen..

   ”Vi har stramat åt återvandringen” var det som sades.

 79. Det har gått så fel att det som alltid varit otänkbart i realiteten framstår som den ENDA LÖSNINGEN! Vems är felet? Reinfeldt och Löfvén förstås!!! Löfvén har verkligen ansträngt sig för falskeligen måla ut SD som nazister och fascister men har inte fattat sitt ansvar för denna självuppfyllande profetia! Gäller komma ihåg detta när media sätter igång!

 80. Åter igen: det som händer är tillåtet.
  Nu : en ny Västerås. Tänk så många nya pizzeria, kebabhål, diversehandel, herrfrisörer det blir.

 81. Bara att gilla läget och vara införstådd med att det råder HUGGSEXA i Sverige.
  Sno åt dig allt Du bara kan.
  Den gamla ramsan är inte så tokig; Sköt dig själv och heligt vandra……..

 82. 7-Klöverns plan ursprungligen skapad av Fredrik Reinfelt är att överflöda landet med så mycket migranter att det garanterat är omöjligt att reparera skadan av sådan okontrollerad migration.

  För det är frågan om en nästan helt okontrollerad migration eftersom Migrationsverkets ”utredande” bara är en chimär avsedd att vilseleda allmänheten.

  För en vanlig svensk medborgare, född, uppvuxen, utbildad och i arbete varande i Sverige är det goda folkhemmet Sverige som Per Albin Hansson/S varmt talade om att bygga numera inget annat än ett rämnande fuskbygge där dagens S representanter kapar åt sig vad de kan före den totala kollapsen som framtida generationer får leva med.

  Måste man ju säga att det är faktiskt de nuvarande svenska icke SD väljarnas ansvar att Sverige kollapsar och omvandlas till ett samhälle av bidragstagare försörjda av en allt mindre grupp försörjare.

  Den okontrollerade migrationen möjliggörs av att de svenska icke SD väljarna verkar vara för att landet sakta eroderas ner till ungefär samma nivå som de länder migranterna ofta kommer ifrån.

  ”Binder ris åt egen och alla andras rygg” är vad de svenska icke SD väljarna gör och sannolikt beror de på okunskap om t.ex de migrationssiffror som presenteras, eller rättare sagt, mörkas av både politik och media.

  Till SD måste man säga att man hör inte mycket från er om detta, varför denna tystnad även från er.

  Är riksdagsfåtöljen så bekväm att ni börjar strunta i era grundvärden?

  • Märket att rätta sig efter sattes vid Stockholms blodbad -då t o m en åskådare slets fram till schavotten……sedan dess hukar svensken. För allt.

 83. Tomas Bodström uttalade sig nyligen med att säga att Annie lööv var smart eller liknand kommer inte exakt ihåg hur som helst jag häpnade.
  Jag fundrar nu på denna eventuella utveckling iinom svensk politik. Annie lööv har blivet för exponerad och eliten kan inte använda sig av henne längre. Löwen orkar man inte dra en runda på 4 år till. Så då har man tänkt att man ska lotsa fram tomas bodström istället. Han verkar säga vad eliten vill höra ser bra ut o är inte överexponerad. Kanske han ska bli statsminister? Nu lanseras han i svt min sanning den 9 dec. Jag reagerade på att han hade fått 2 sdaker som man misstänkte kom från eliten det här ska du säga. Det ena var att man inom sossarna skulle sluta ha med lo att göra eftersom det var oärligt nu skulle man satsa på invandrarna istället. så partiet skulle heta soicaldemokraterna utan arbetarpartiet. Dessutom påstod han att massinvadringen hade gått bra o inga problem föregick. Samt att soosarrna skuylle satsat på den glade gode invandraren istället i valkampanjen

  så mina två frågor är tomas farligare än annie lööv? 2 är tomas bilderberg o elitens nya storsasatning mot statsministerposten?https://www.svt.se/nyheter/inrikes/bodstrom-s-bor-bryta-med-lo-och-vanda-sig-mot-invandrare Hittar inte klippet där bodström säger att annie är smart

 84. Så mycket för allt nonsens om ”åtstramad” invandringspolitik. Hur klarar sig våra grannländer från EU:s bannbullor ? Var finns bostäderna de ska bo i ? Arbetena som de ska försörja sig på ?

 85. Så vad är då totalkostnaden för migrationen? Ingen vet, försörjningsstöd, skola, vård, annan omsorg osv. För att inte nämna att bygga ett nytt Göteborg och Gävle var femte år…det enda vi vet är att ALLA siffror har underskattat kostnaden.

 86. Är konsekvens-analyser förbjudna i svensk politik, anses det som ”destruktiv realism” som hämmar utopiska impulser?

 87. Sverigefientliga och samhällsförstörande Stefan Löfven (S) och hans kamrater inom 7-klövern tillika 7-klöverväljarna är helt nollställda till att begripa att Sverige går sönder mer och mer.

  Sanslöst och helt obegripligt fortsätter politikerna inom 7-klövern och journalisterna inom medieetablissemanget att med glatta livet lura och hjärntvätta 7-klöverfolket. Det krävs en akut förändring annars kommer Sverige att förintas. Vakna upp för helvete.

 88. Man får väl hoppas att motsvarande många högutbildade svenskar flyttar ut så att det frigörs boenden åt analfabeterna.

 89. fram till dec.. men i december så skall ju 22 000 nysvenskar komma.. o få put… ta med dessa så får vi ju fortsätta drömma om lgheter till ungdomar som bor i sv…!!!!

  kanske ett tält passar bra.. som man ger till hemlösa svenskar??? det är skillnad på folk o folk….

    • Finns andra sätt att bli av med oss, använd fantasin.. t.ex. så kan kommunen köpa andra fastigheter i närheten o flytta in mena.. fastighetspriser rasar vem fan vill bo kvar..?

     • Ett knep är att bygga eller renovera äldreboenden som senare omvandlas till boenden för nyanlända därför att nöden kräver det. Ett annat sätt är att bygga bostäder för nyanlända och studenter på platser som ligger långt ifrån några högskolor.

     • Finns inga gränser för deras fantasi.. sen kan dom ju skylla på FN eller hur..? Detta som Jimmie håller käften om t.ex.

     • Enligt § 4 kap. 2 bostadsrättslagen stycke 2 får en kommun eller landstingskommun som har förvärvat bostadsrätt till en bostadslägenhet ”inte vägras inträde i föreningen” (lag 1992:505).

    • Hej, spärren på din tidigare e-postadress är nu borttagen då du bett redaktionen om att få banningen hävd. Men nu har du hunnit skaffa ett nytt konto, så då är väl allt redan OK för din del?

 90. Det här ingår som ett brott mot svenska folkets fri och rättigheter att få säga ifrån!

  Tänk om alla kunde förstå detta?

  Vi svenskar har byggt upp vårt land till oss själva och våra barn och barnbarn, som belöning så blev vårt land det mest civiliserade i världen och Olof Palme bockade och bugade för detta, men i tron tack vare invandringen!

  Den som litar på politiker bör sluta att rösta, svårare än så är det inte!

  • Svenskarna offrar sig friviligt att hoppa i sjön för att låta invällarna klara sig ja det har gått så långt att Svenskarna offrar sina egna barn också.

 91. En slutsats av allt Svenskar är totalt korkade hjärntvättade hjärndöda Zombies som kommer att inom snar framtid se vart allt tar vägen jag vill för våra framtida barn o människor be om ursäkt för vad denna generation gjorde mot vår efterlevande

  • Hoppas demonstrationerna i Paris sprider sig till fler länder som den arabiska våren gjorde men det är nog för mycket att hoppas på

 92. Refererar till ett inlägg där man skrev om att få sin bostad konfiskerad det är inte längre en främmande tanke råkar du ha en bostad större än 20 m2 per person kommer du att få betala en lyxskatt för onödigt stort boende att det inte kommer finnas möjlighet att bo kvar för normalinkomstagarna detta är ett stenkast borta detta är redan uppe läs och lyssna alltid mellan raderna på våra förrädare så hör du agendan

 93. fyfan vilket hån vi har ju minskat invandringen 122000 Vrv påtalar inte SD de riktiga siffrorna . Gamla dör ingen mat får de mer får gå till soppkök , sjuka barn får ingen assistans etc, inga pensioner , dyr mat 10% – 20 dyrare i år , dyrt boende

  • SD har frotterat sig så mycket med löskefolket i riksdagen att det går knappt att känna igen partiet sedan har ju så många uteslutits att det räckt till ett nytt parti. BTW har Nigel Farage hoppat av från UKIP då han anser partiet ”snöat in” i islamfientlighet. Rättning i ledet alla kronobergare eller putäll på er Grevar och baroner som vi fint folk säger

 94. Det här skithålslandet är så jävla kört så det finns inte.
  Point of no return har passerats med råge.
  Det sjuka massinvällandet av Jordens värsta bidragstörstande avarter är tyvärr oreparabelt.
  Synd om våra barn och deras barn, hoppas dom finner ro i något normalt land.

 95. Så går det till i landet där, som en kommentator skrev, folket har böjt rygg för överheten sedan Stockholms blodbad.

 96. Det här samtidigt som MP, L, V och C sätter press på S att också tappa förståndet helt och fullt. Samtidigt i nyheterna tycker man sig höra att 122 000 uppehållstillstånd 2018 är en väldigt stram och bitvis inhuman nivå.

  • Sverige och svenskar har en övergripande ideologi man skall vara bäst i allt och vara ett föredöme för övriga världen hybris kallas det och lär signalera katastrofen

 97. Fortsätter detta finns risken att Palme och Anna Lindh inte var de sista svenska politikerna vars liv fick abrupta slut.

 98. Det som är av intresse är väl egentligen antalet asylrelaterade uppehållstillstånd. Övrig invandring såsom arbetskraftsinvandring, studenter och gästforskare ser jag inget problem med.

  Dock bör reglerna kring arbetskraftsinvandring skärpas upp till att endast gälla kvalificerad arbetskraft i bristyrken.

 99. De Sverigefientliga 7-Klöver partierna och dess ryggkliare kommunistpacket inom media brukar kalla SD för ett enfrågeparti, vilket naturligtvis är bullshit.
  Däremot är ”Enpartiet 7-Klövern” ett renodlat enfrågeparti – MASSINVÄLLNING från kvinnoförtryckande och medeltida klanstrukturer är dess viktigaste fråga.
  Allt annat kommer i tredje hand.
  Det sjukaste är att befolkningen gillar dårskapen.
  Hjärntvätteriet imponerar så på Nordkorea att de ansökt om studiebesök för att om möjligt förfina sitt egna hjärnskrynkleri.

  • Egentligen är jag emot att kalla vissa människor för ett kommunistpack. Människan är ett flockdjur och dessvärre även ett skockdjur (bä bä fårskalle)

 100. Man kan ju konstatera att SD förvaltnings anslag till migrationsverket i deras budget är större i kr än Moderaternas . ringer det en klocka ?

 101. migrationverket har stor arbetsbörda då ska vi inte skära mer Där säger oskar . tror fan de har arbetsbörda när 100 miljarder försvinner varje år och massinvandringen fortsätter

 102. Vilket naturligtvis inte kommer hindra att präster i Svenska kyrkan i julbetraktelser kommer att lamentera över Sveriges ”stängda gränser” och att Josef, Maria och Jesusbarnet var ”flyktingar” och inte hade släppts in i riket om de kommit nu. Att de så småningom återvände hem och inte levde på bidrag i Egypten är något som alltid utelämnas i deras gråtmilda betraktelser.

 103. VEM ska betala kalaset som de styrande bjuder in på!!!!! Dom öser in icke-arbetande och förväntar sig alltså att VI SVENSKA SKATTEBETALARE SKA TA NOTAN I VANLIG ORDNING!!!!!! INBÖRDESKRIGET ÄR NÄRA, SVERIGEVÄNNER!!!!!

 104. thomas bodström signalerar till eliten jag vill bli statsminister och är beredd att ljuga om ni inte vill satsa på annie genom att i media säga att annie är smart
  osmart gjort tomas du är nu förbrukad som seriös för resten av ditt liv

 105. förbjud lyximporter att rösta i nyvalet som kommit till sverige efter 2015 o Sd kommer växa till största parti

 106. Va fan sysslar dom med….!!

  Kan dom BEVISA att de 41 805 med Anknytning tar Ansvar och FÖRSÖRJER dessa, som det sägs ÄR ett KRAV för att få ta hit….
  Har dessa släktingar här då FIXAT Bostad Jobb bet Utb och vuxenskola

  Eller ÄR det som vanligt VI BETALAR gm att våra Politiker Stjäl våra Skatte kronor och delar ut på sej själva och de de tar hit…!!

  Hoppas det KOKAR ÖVER snart, skärpning innan Vi går under av att FÖRSÖRJA Politikernas Nya Väljare.

  För det ÄR inget annat dom ÄR…!

  • migrationsverket är en bluffverkstad för att skinna skattebetalare på 100 miljarder varje år de delar ut till höger o vänster. Ingen vågar granska det

 107. Jag har skrivit detta tidigare, men gör det nu igen: SD måste föra mer väsen kring detta! Vårt förslöade folk måste få veta! Jag fattar inte varför man inte går på offensiven med dessa katastrofsiffror!
  7-klövern är svenskfientliga och tiger som muren, men SD måste tala klarspråk!

 108. Jag tror eliten har riggat det så+här (bankmaffian) In med massor av människor sen ser de till att mörka alla problem allt ska va bra sen när invaringen är bortom all möjlighet att återsända då börjar lätt inbördeskrig man skickar in folk som smäller ett par bomber o vi går alla efter landsfadern löwens ord vi accepterar natomilitärer i varje krsning o kameror överallt (egentligen är allt till för att skydda de kriminella bankmaffian) vi är fort på väg dit nu-vad ska vi göra? med infiltrerarde grupper fårn bankmaffians undersåtar för att skapa ett ohållbart samhälle- Då kommer det! chippen i kroppen alla kontanter borta nationsgränserna borta o det blir fullständig diktatur. De kan liksom leva som sadistiska kungar sen.

 109. I slutändan kommer detta att bli jättebra, vi kommer att skatta åt detta, över hur oroliga vi var helt i onödan. Det kommer att bli väldigt bra och fint.

 110. Ser detta litegrann som att SD är väldigt tysta varför ?
  Påminner litegrann som FI angående våldtäckter
  Vad är det som händer egentligen ?
  Är lite orolig för framtiden

  • grytan är varm med KD och M där har du svaret . Säg så lite som möjligt mobba mig gärna släng skräp på mig

  • Litegrann? SD gör absolut ingenting för svenskarna. Någon som har hört EN enda SD-politiker ta upp att FNs migrationsavtal blir sista spiken i kistan för Sverige? Ingen från SD syntes heller till på demonstrationen i STHLM. Konstigt, Sverigevänliga som de säger sig vara.

    • Martikainen talade väl? Men, men, de gjorde sitt under Sverigeturnen samt den korta tid de hade representanter i riksdagen. Det var ord och inga visor. MEN, var är riksdagens Sverigevänliga parti undrar jag?

   • SD hade en STOR konferens med 1000 deltagare i Västerås den helgen.Så uppdatera dig.Å SD å M är dom enda partier som tagit upp frågan om FN-avtalet i riksdagen,.

    • Jag skiter väl i vad de gjorde i Västerås. Någon därifrån SKA visa sig på en så viktig tillställning om de bryr sig om landet.

 111. Det parti/den politiker som inte för fram och med KRAFT argumenterar emot folkutbytespolitiken, det/den är en del av det GIGANTISKA HOT som nationen redan är drabbat av! Sverige åt svenskarna! De svenska skatterna till SVENSKARNA! Förbjud asylrätten!

  • Exakt. I det katastrofala läge landet befinner sig i borde ett parti som kallar sig för sverigevänligt vara i upprorsstämning. Istället sitter man lugnt och diskuterar samarbete med förrädarna.

 112. Bara att kalhugga skogsbältet norr om Fjolträsk till Kiruna så är det kirrat.
  Allah ryms.
  Går på ett par veckor för de arbetssugna Zigenarna och de likaledes arbetstörstande Afghanbaaarnen med specialistkunskaper inom byggteknik.
  Fan vilken tur att de sökte sig hit och inte till några av de andra 150 länderna som suktade efter hjärnkapacitet.
  Lucky Sweden !

 113. Det är ju bra att de svenska politikerna tar sitt ansvar. Och snåla inte med bidragen till de anlända, utan låt dummesvenne betala med kraftigt höjda skatter. Det unnar jag honom verkligen.

 114. Varför rapporterar inte public service om Stefan Löfvens och Morgan Johanssons lögner ?

  Är det obekvämt ?

 115. Man häpnar!!!
  Och den dumme svensken i gemen tror på att vi ligger på EU:s miniminivå vad gäller invandring…🤤

 116. Det är lätt att se i stadsbilden att Sverige förändras. Black Friday fick för mig en ny betydelse i år. Överallt var det en svart fredag: svarta ögon, svarta skägg, svarta hucklen och olika nyanser på hud från oliv, via smutsbrunt till kolsvart. Vita är numera ofta i minoritet när man rör sig på offentliga platser i Sverige.

  Inte för att alla svarta eller mörka är dåliga människor, det finns absout bra araber och n*grer, men i Sverige ska svenskarna vara i majoritet. Detta är vår plats på jorden, här ska vi känna oss hemma bland andra vita, blonda och blåögda svenskar och andra européer. En och annan exotisk person är välkommen, det är bara spännande. Men de mörka ska inte vara i majoritet i vårt land. De har sina egna länder i Mellanöstern och Afrika. Så låt dem bygga sina länder och låt oss ha vårt land i fred!

 117. Politikerna harsagt att de harinvandringen under kontroll. Hur är det då när de inte har kontroll? Vilken idiot som helst kan räkna ut att det är omöjligt att varje år importera hela städer och ta hand om allt som detta innebär.

 118. Det är väl ok nu när vi har gott om hyreslägenheter och även arbeten där de kan försörja sig! Har ni kanske sett svenskar som är bostadslösa som står utanför Ica och säljer Faktum?

 119. Det som pågår är fullkomlig galenskap – för att inte tala om FN:s vansinniga migrationsavtal och FN:s mål att fylla Sverige med 430 miljoner migranter. Man kan bli mörkrädd för mindre!

 120. Hur kan våra politiker helt missat problemen i Tyskland, Frankrike och specielt Storbritannien där islamisterna hatar landet och engelsmännen. Viss städer är dom nu majoritet i och kräver sharia laga, vilket regeringen går med på… Sossarna har redan erkänt en gång att dom var okunniga och naiva. Hur många gånger ska det förekomma undrar man ju.

LÄMNA ETT SVAR