Indien
Utrikes

37-årige Ali lurade med sig 5-årig flicka – våldtog och mördade

Publicerad 7/25/2019
Annons

En 37-årig man har i polisförhör erkänt att han har våldtagit en femårig flicka i Indien. När flickan började gråta bestämde han sig för att mörda henne.

Det var på lördagen som indisk polis grep Asgar Ali misstänkt för att ha fört bort en ung flicka den 15 juli i närheten av hans bostad i Narendrapur beläget i den nordöstra delstaten Västbengalen, rapporterar Times of India.

LÄS ÄVEN: Indien farligaste landet för kvinnor

Enligt indisk media har Ali lurat med sig flickan från bostadsområdet genom att locka med frukt. Sedan har han tagit flickan till ett närliggande skogsområde. Flickans familj anmälde försvinnandet till polisen som inledde en sökinsats med både drönare och hund. Men insatsen resulterade inte i någonting.

Våldtog och mördade
Senare mottog polisen ett tips från allmänheten rörande Asgar Ali som flickan hade synts med tidigare. Gripandet drog ut på tiden eftersom Ali hade stängt av sin telefon och även ändrat platsinformation för att dölja spår.

I polisförhör erkände Ali att han våldtog flickan och när hon började gråta bestämde han sig för att mörda henne. Polisen förde Ali till skogsområdet där de påträffade den döda flickan utan kläder.

LÄS ÄVEN: HEDERSMORD: 16-årig flicka misstänktes ha mobil – fick halsen avskuren

Simon Kristoffersson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
644Demonstration mot svenskt WHO-medlemskap
Annons