430 miljoner migranter kan placeras i Sverige enligt EU-finansierad rapport

Delningar

Rapporten som gjordes på beställning av Europeiska kommissionen 2010 studerade hållbarheten av ett tvingande kvotsystem – samma system som Stefan Löfven senare försökte driva igenom inom EU. I rapporten beskrivs flera olika scenarion av var inom EU migranterna kan placeras utifrån den befintliga befolkningstätheten. Sverige och Finland som har Europas lägsta befolkningstäthet per kvadratkilometer har därför en ”befolkningskapacitet” på drygt 441 miljoner respektive 333 miljoner invånare, enligt rapporten.

En mindre känd rapport som skrevs på beställning av Europeiska kommissionens direktorat för inhemska affärer i juli 2010 har nyligen uppmärksammats av tidningen Nya Dagbladet. Rapporten som heter ”Study on the feasibility of establishing a mechanism for the relocation of beneficiaries of the international protection” på engelska och som kan läsas på följande länk baseras till stor del på intervjuer med initierade och högt uppsatta källor från Europeiska kommissionen och medlemsländernas migrationsmyndigheter.

Rapporten studerar två olika alternativ för omfördelning av migranter mellan EU-länder. Det första alternativet förutsätter en tvångsmekanism som omfördelar migranterna automatiskt utifrån ett antal kriterier. Bland de kriterierna finns den befintliga befolkningen, befolkningstäthet och BNP per capita. I det andra alternativet förutsätts ett godkännande från mottagande medlemsländer inför överföringen.

Som bekant blev det det första alternativet som både Europeiska kommissionen och Stefan Löfven har ställts sig bakom. I flera år försökte de driva igenom ett system med tvingande migrantkvoter i hela unionen. I den politiska debatten i Sverige uppgav man samtidigt att ett sådant system skulle innebära en lättnad av migrationsbördan för Sveriges del – eftersom fler nyanlända migranter skulle flyttas till andra EU-länder. Detta påstående baserades dock snarare på en gissning om hur kriterierna som bestämde kvoter för varje enskilt land fungerade – samtidigt som de aldrig blev färdigställda.

Rapporten som lägger grunderna för systemet kastar dock ljus på vad ett sådant system skulle innebära för Sverige.

I bilagor till rapporten (tabell 9) beskrivs till exempel vilken befolkningsökning varje medlemsstat skulle klara om målet var att nå en befolkningstäthet på 200 personer per kvadratkilometer. För Sveriges del innebär det drygt 70 miljoner migranter, medan Finland skulle klara sig med bara 57 miljoner. I en fotnot till tabellen skriver rapportförfattarna öppet att befolkningstäthet bör användas som kriterium som påverkar migrantkvoter för varje enskilt land.

I ett mer extremt scenario (tabell 12) prognostiseras en ökning av EUs totala befolkning till drygt 3,8 miljarder invånare utifrån en befolkningstäthet på 1000 personer per kvadratkilometer. I ett sådant scenario skulle Sveriges få drygt 431 miljoner nya invånare:

Bakom rapporten som även finansierats av Europeiska kommissionen står en liten rådgivningsfirma, Eurasylum, och konsultföretaget Ramboll. Medan Ramboll är ett stort multinationellt företag som främst fokuserar på teknisk konsultering, består Eurasylum endast av ett fåtal medarbetare. På sin hemsida skriver byrån som är baserad i Storbritannien att Eurasylum ger råd enbart på migrationsområdet och vänder sig främst till EU-institutioner, Europeiska kommissionen och myndigheter.

”Vår personal inkluderar före detta högt uppsatta regeringstjänstemän, erfarna forskare och specialiserade konsulter av olika nationaliteter”, står det att läsa på Eurasylums hemsida.

I rapporten medger rapportförfattarna (sida 81) att omplaceringen av migranter med tvingande migrantkvoter inte kommer att accepteras av den befintliga befolkningen villigt – och föreslår en lösning för det:

Översättning: ”Förslag: en omplaceringsmekanism ska starta med låga antal inledningsvis, för att inkludera en måtta av solidaritet medan allmänheten så småningom blir van vid detta uttryck av stöd till andra medlemsstater”.

Tack vare ett kompakt motstånd främst från östeuropeiska EU-medlemmar har Stefan Löfvens och EU-kommissionens ansträngningar för att införa tvingande migrantkvoter i EU misslyckats. Dock kan frågan bli aktuell igen i ljuset av det kommande globala ramverket om migration som Europeiska kommissionen försöker tvinga EU-länderna att skriva på och som den svenska regeringen avser att underteckna den 10-11 december i Marocko.

LÄS MER: Sverige ska skriva under FN:s migrationsramverk – och öppna gränserna

Tycker du att den här artikeln var intressant? Glöm då inte att stödja Samhällsnytt med en månatlig donation! Klicka här för att se hur du kan bidra!

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

1252 KOMMENTARER

 1. Jippi !
  Globalisterna jublar.
  Vi har säkert underlag för 30 miljoner nya jobb….🤣🤣🤣🤣
  Ju fortare vi går ur eu ju längre liv får vi.
  82,5% begriper inte att det är en akut krigsförklaring.

 2. Idioti. USA’s befolkning, plus 100 miljoner till, på en yta som motsvarar California ungefär, är vad det skulle innebära med 430,000,000 i Sverige. Så jävla dumt.

 3. I en skröna tolererade man inte tigande politiker & journalister. Man ansåg att ”tysta mörkermän” var en akut samhällsfara. Man upplyste ungdomen i skolorna om riskerna med ”försåtliga figurer som fräckt moltiger & smyger med sin antidemokrati, som spelar dumma & inte låtsas förstå frågorna”..

 4. Globalisternas experiment har hållit på länge.
  Kommer tänka på Annie Lööfs förslag om att ta in 30.000.000 invandrare för några år sedan med ett stort leende på läpparna?
  Bilderbergarnas folkutbyte med Annie som draghjälp var redan då bestämt?
  Den kvinnan med flera makthavare är farliga och Sverigefientliga…
  Hur mycket är medierna insyltade och allierade med makthavare i världen?
  Är det konstigt med alla konspirationsteorier som florerar på nätet?
  En konspirationsteori innehåller alltid en viss procent av sanning eller stor del…

 5. Men Afrika är så mycket större än Europa. Där får plats så många fler än i Europa. Exempelivs får det säkert plats minst 2 miljarder människor i Sahara..

  • Javisst är det konstigt. Varför bor de inte i Sahara? Eller varför inte Sibirien? När man flyger över Sibirien ser man ju hur oerhört mycket plats där finns…

  • Ännu ett genialiskt förslag är att suga upp allt vatten på jorden och skicka det rakt in i solen. Sedan kan folk bo på havsbottnarna. Där finns det ju hur mycket yta som helst!

  • Canada er på 9,984 mill. km 2. Der er det plass til hele Afrika og Asias befolkning. Danskene slipper unna med bare 37. mill. Men de har god plass på Grønland som er 2,166 mill. km 2. Der er det plass til 2,1 mrd. I tillegg er det plass til 61 mill. på Svalbard. Isbjørnen går gode tider i møte.

  • Men GUD…Hur skall vi rädda vargarna? Dom måste ju ha ytor och
   lugnt omkring sig!
   Kanske lika bra att be samerna och jägarna att utrota dom, så slipper
   vi vara ansvariga för vad vargarna skulle kunna ställa till med.
   Och, GUD, hur skall vi göra med alla vildsvinen? Där ser jag ett riktigt
   stort problem!
   Kan allt det räknas in i det som Du, så vist, kallar ”vardagsdödande”?

 6. Och så mycket Sverige tjänat på dom som redan är här, vad kommer vi nu att tjäna med 400 mijoner till?

  • Spelar ingen roll.Annie vill att Sverige skall ”vara ett öppet samhälle” och öppna gränserna på vid gavel.Utplåna Sverige är Centerpartiets vision.

 7. 430 miljoner?
  Då blir nog Sverige berikat utav helsike.
  Har de då räknat med att svenskarna supit ihjäl sig eller flyttat till Spanien och Thailand och utrotat sig själva.
  Eller att hela södra EU bombats av Putin till bara sopor och skrot.
  De behöver kanske fler som vill bli militärer och försvara den svenska makten eller gräva bunkers åt 7-klöverpolitikerna fort som fan.

 8. ”430 miljoner migranter kan placeras i Sverige”
  Då får refugees welcome mycket att göra i likihet med alla Trojanska hästar. (Rädda barnen,Röda korset,Stadsmissionen med fler)

 9. När man ser detta kan man nästan misstänka och som jag skrivet innan att man vill förflytta afrikas befolkning och även arabvärldens befolkning till Europa för att kunna komma över natur-resurserna i Afrika och oljan i MENA …. kan inte tolka detta på annat sätt …. hur var det nu … den vite mannen och kollonialism … är detta en dold agenda för det samma !?!?

 10. Jaja, kan Sverige ta emot 431 miljoner kan Grönland ta emot över två miljarder med samma befolkningstäthet. Jag föreslår att alla skickas till Grönland.

  • … Ja fast det måste ju finnas en ursprungsbefolkning som kan välkomna alla dessa refugees med nallar och choklad när de anländer… detta brister med Grönlands-alternativet…

  • En annan nackdel med grönlandsalternativet är att där bara bor 60 000 människor just nu. Dessa lever dessutom huvudsakligen på bidrag från Danmark, eftersom många av dem sitter och super. Inte ens 60 000 kan Grönland föda.

   Sverige hade (förmodligen) cirka 10 000 invånare på jägarstenåldern. Med jordbruket kunde landet föda tio gånger så många. Men redan då var huvudparten av de bördiga slätterna uppodlade. Sedan effektiviserades jordbruket så att ännu fler kunde leva här. Men nu räcker inte maten som produceras här längre. Det lönar sig också dåligt att odla, när jorden ger så få och små skördar.

 11. Sverige har gott om plats.Skulle Sverige ha samma befolknings täthet som Tyskland skulle det bo ca 130 miljoner människor i Sverige i dagsläget.Istället bor det ca 10 miljoner. Prognosen är att ca 11 miljoner bor i Sverige 2030.

  • Inte undra på att Adolf H. mumlade något om lebensraum. Det börjar redan kännas lite instängt och svårt att andas här i gamla Svedala.

  • Ja, vi har själva valt att bo som vi gör. Vi gillar svängrum och har gjort så i många tusen år. Jag skiter i om det bor 200 miljoner personer på ett isflak någonstans i världen. Andra folk får bereda sin egen plats, våra ytor bestämmer vi själva över.

   • FN migrations pakt fråntar det Svenska folket denna själv bestämmande rätt.Stefan Löfven (S) och Annie Lööf (C) är mycket ivriga att frånta Sveriges självbestämmande rätt.

  • Ja håller med.

   ”Befolkningstäthet på 1000 personer per kvadratkilometer. I ett sådant scenario skulle Sveriges få drygt 431 miljoner nya invånare”
   Sveriges landyta 450 295 kv.kilometer, 69% av landarealen består av skog.
   Det blir kalhygge av hela Sverige.

 12. Aahaahahaaa……..😂🤣😅
  Vem hade trott att gamla Svedala skulle få en befolkning på en halv miljard? Var ska de hitta alla dessa ”flyktingar” tro?

 13. Inte bara har FN misslyckats att förhindra alla folkmord sedan dess födelse, utan nu deltar de själva.

 14. De ryms lätt i Vättern, lokalisera lika många till i Vänern så är vi av med en miljard. Resten av migranterna får plats i Östersjön.

 15. Åter igen hörs Per Westerbergs ord från 2014 i bakgrunden . . .
  – ”Vi ska vara glada över att flyktingarna söker sig till vårt land!”

 16. Dom är kompletta idioter. Dom räknar enbart efter ytstorlek. Man måste också ta i betrakande var det är möjligt att bo och odla sin mat.

 17. Jag tror på riktigt att makthavarna vill ha bråk, kriminalitet, inbördeskrig mm för att hålla folket i schack och distraherade från deras egna sjuka affärer i bakgrunden…
  Varför har all MSM slutat fungera som skydd och information till folket?
  Nu jagas invånare och skräms upp av beskyddarna som samtidigt stödjer diktaturer, politiker och globalister?
  Va faen händer med MSM?

 18. Ja nu blir ju Reinfeldts och Annies uttalande mer begripliga …. ”oändligt mycket plats när man flyger över sverige” och ”jag kan mycket väl tänka mig att sverige tar emot 30 miljoner invandrare”

 19. Problemet är att norra halvan av Sverige i praktiken är obeboelig. Om beboelighet inte är relevant så kan väl ett par miljarder bo i Antarktis.

  • inte om man vill förflytta afrikas och menas befolkning till europa, och dom som är inteligenta av de vita flyttar till afrika och mena för där kommer den vite mannen sedan få full kontroll över naturresurser och olja …. då skiter man i om afrikanerna och araberna dör av köld i europa.

    • precis … om man inte lyckats att få afrikanen till att göra detta som man nu försökt med i 50 – 70 års tid … ja då får man göra detta själv … själv är bäste dräng

  • Minns de som vägrade stiga ur bussarn i norrland.. .de var rädda för vilda djur och tyckte det var långt till närköpet.
   Säkert för långt till soc med…. och BB.

  • Det går att bo i Norrland. Även i Kiruna.Det bor ju folk där nu.Gott om plats. Om nu invällare är så ivriga att bo i Sverige ställ ultimatum att dom skall bo i Norrlands inland.Avskaffa lagen om fri bosättnings ort för asylsökande.Annars kan dom dra.

 20. Det har slagit slint i huvudet totalt för dem som driver på detta. När detta uppnåtts då och befolkningsökningen fortsätter eskalera till följd av ohämmad fortplantning, vad ska de hitta på då ?

  Bara en bråkdel av ovanstående scenario kommer leda till krig. Enda långsiktigt hållbara lösningen är att begränsa befolkningsökningen, inte exportera den till fungerande länder där samhälle och klimat kommer raseras till följd av det. Men det är kanske det som är meningen, att trigga igång ett storkrig som en lösning på problemet.

  • Reinfeldt flög över landet för länge sedan och kollade om landet kunde fyllas på med 440.000.000 lycksökare.
   FN-kontraktet var säkert redan då på gång…

 21. 440 miljoner invandrare och 8 miljoner pursvenskar…
  Siste man tar med sig flaggan!!!
  Varenda pryl man har kommer att stjälas!!

 22. Hur många ska Löfven/Lööf/Björklund-regeringen klara att importera de kommande 4 åren? Stackars svenska folk som inte vet sitt eget bästa.

 23. FINNS PLATS… Var.?? Ska våra skogar skövlas totalt bara för att dessa dysfunktionella Underbegåvade as ska få PLATS…??? Och vem ska försörja dessa när inga SVENSKAR finns kvar som kan göra detta längre… Bara att hoppas dom DJ####NA svälter ihjäl…FY F#N

 24. Folk röstar som om att allt är en illusion inte tror dom att någon vill dom något ont det är bara dom onda sverigedemokraterna som vill det.
  Man börjar tro att somaliernas IQ redan har drabbat befolkningen

 25. Vilken tur man levt större delen av sitt liv så man slipper uppleva det oundvikliga.
  Men arma stackare som idag är unga och måste genomleva förfallet.
  Det kommer krylla av dom.

 26. Egentligen behöver inte Europa ta emot några migranter alls. Jag har nämligen räknat ut, baserat på tillgängliga siffror om befolkningstäthet, att varenda kotte som planerar att emigrera kan få gott om plats på Antarktis.</b<

 27. De godaste krafterna konstaterar 430 miljoner kaosblattar, skäggbarn, jihadister, bidragsparasiter och allsköns löske av främlingar och ockupanter till Sverige. Så ska det låta, ”430 miljoner”, sug på den. Lööfskan kan slänga sig i väggen med sina 30 miljoner. Kan hon inte räkna, eller? *nöff nöff*

 28. Tror att konsulterna missar en liten sak.

  Nämligen att den enda anledningen att någon söker sig till Norden över huvud taget beror på bidragen och när hela Sverige är ett enda stort fattighus så kommer migranterna att vända söder ut igen, för det är väl ingen som tror att Afrikaner är som tokiga i rimfrost och snöslask..

 29. Är dom helt dumma i huvudet, man kan ju inte se till utrymme, det finns ingen välfärd som klarar av att byggas ut under sådana omständigheter det är helt omöjligt. Det är hur många nya städer som helst. Snacka om att vilja förinta svenskar för all framtid i sådana fall.

 30. lövet är en ond människa som röhättan måtte inte deras uppdrag lyckas de måste försvinna från svensk politik de kan bli städare eller mocka skit svetsjobb är nog svårt Dit går våra Eu pengar till konsulter som leker gud. Dessa experter överallt klimat migration varje dag hör man skiten på Tv

 31. Vi var bara runt 500 som kom till demonstrationen mot FNs migrationsavtal. Förmodligen var resten hemma och gjorde mottagningskransar åt den kommande nya befolkningen.

   • Jag vet, men jag tror inte vi påverkar fler genom att skriva här. Valet visade klart att så inte är fallet. Här peppar vi nog bara varandra. Därför tror jag det ar dags att vi får ut och visar oss och inte bara syns här.

 32. Betraktar man sverigekartan så ser man, att Lappland utgör nästan 25% av landets yta.
  Där kan vi alltså klämma in 100 miljoner individer.
  I Vänern, som är nästan 6000 kvadratkilometer, kan en dryg miljon ligga och plaska.
  Ett turistnöje kan bli, att betrakta de utlänningar som simmar nerför Klarälven.

 33. Äh va faan, var inte så blyga. Vi kan nog peta in alla 8 miljarder om vi tränger ihop oss lite. Jag har nog plats för några tusen i trädgården och ett par hundra i garaget. Vi gör det ju för en god sak 😘

 34. Ha ha vad säjer miljö vurmarna om det. Snacka om vilken konsumtion det skulle bli och alla flygresor för att besöka sin släkt i sina hemländer. Hur rimmar det med miljömålen.

 35. Stillahavet rymmer oxå väldigt många, så även medelhavet … då kan man räkna på kubiken istället för på kvadraten … lyssande idé detta tycker jag.

 36. Man tappar andan när ondskan och politikernas hat till den egna befolkning står klar.

  Stefan Löfven, springpojke åt EU och den globala finanseliten har inte intelligens nog att se att FN-avtalet som Sverige ska skriva på och det Euro-slum(!) tagit fram betyder folkmord på egen befolkning.

  Eller spelar karln dum och i stället cyniskt tänker se på medan svenskarna utrotas?

  Var någonstans finns du då Stefan, när svenska folket försmäktar för att maten inte räcker till egen befolkning.

  Ej heller till den invasion av migranter från länder där den bäst beväpnade vinner och får makt? Var? Sitter du tryggt i FN-skrapan med ett annat projekt byggt på befolkningsutrotning?

  Det finns ett uttryck för såna sig dig Stefan. Men det får inte skrivas här. Går man bakom ryggen på och vill sina egna landsmän så illa som du är beredd att göra, så är man en sån.

  Du har minst 1,1 miljon svenskars förakt Stefan Löfven!

 37. Tänk så mycket mer goda våra journalister och politiker skulle kunna vara det finns en risk att dom spricker i all godhet om det blir verklighet

 38. …men i så fall så måste det betyda att arabländermas egna öknar fortfarande kan svälja många miljarder än… där är super-gott om plats! Så då behöver de inte migrera mera!

 39. Människokärlek talar vi om här … batikhäxorna har nu förädlat dett gamla talesättet och nu mer låter det så här:

  ”… finns det hjärte-rum, finns det framstjärte-rum”

 40. Tips till Annie, detta är räknefel. Det finns ännu mer plats. 400 000km2 landareal ger 400 miljarder om alla ges 1m2. Eller varför inte bygga hela Sverige i 2 etager, ger 800 miljarder. Ännu bättre.

 41. Men va fan, om det nu är problem i ett land eller landsdel får väl FN med div. hjälporganisationer lösa konflikterna där. Så gjorde man förr.
  Vad har ändrats? Är det inte dags att fatta problematikens grunder.

 42. Vilka droger har frammanat dessa psykodeliska mardrömmar ?

  Hur många i Bryssel använder dessa droger ?

 43. Tack Egor än en gång för ditt fantastiska arbete du lägger ner.

  ” . . en ökning av EUs totala befolkning till drygt 3,8 miljarder invånare” ?!?!
  Så då ska drygt världens halva befolkning bo i Europa?!
  Vad ska resten av klotet användas till? Golfbanor?

  Ja.a Reinfeldt flög över Sverige och konstaterade att det fanns mycket skogsmark som inte var bebyggd. Det är mycket som skulle avverkas och då inte bara träd om man säger så . .

 44. Så detta är lösningen på överbefolknings-
  problemet
  Hur fan tänker dom i FN?
  ”Männskliga rättigheter” betyder
  att yngla utav bara fan, tydligen!

 45. EU har sammanlagd ca 550 miljoner invånare.
  En (nästan) hel EU till Sverige? Nice!
  Grattis Steffe, det blir bara bättre för varje dag.

 46. Jag kan nog gå med på att hela jordens befolkning flyttar hit. Men då ska villkoret vara att vi svenskar får resten av jorden för oss själva.

 47. 7 klövern har inte alla hönsen hemma. De säljer ut Sverige för de 10 silverpeningarna. Det skulle varit folkomröstning på de avtal som skall skrivas på den 10 december. Skandal att det har mörkats för svenska folket. Är där någon heder i de som skall skriva på avtalet är att medela att de inte kommer att skriva på avtalen. Men tyvärr så saknar de sunt bonförnuft utan det är makten framför allt.

 48. Men sedan ska 441 miljoner ha service också och inte vad som helst utan lyxservice. Så det är inte riktigt samma sak, kapaciteten är lika med 0% i det fallet. Man kan inte gå på kvadratmillimeter här i norden.

 49. Skulle det verkligen finnas en enda vettig person som fortfarande skulle anse att det är bra att vara med i EU om de skulle få kännedom om det här?

  Dessvärre får de väl inte kännedom om de inte läser alternativ media.
  Dessvärre verkar det vara brist på vettiga personer, en brist som ökar ju högre upp.

 50. Vi avlönar politikerna som vill vår död.

  Vem ska betala dem när de utrotat oss? Vinstmaskinerna från kaosländer? Glöm det. Dessa tar om hand politikerna och upprättar världs-kalifatet…

 51. Hela Jordens befolkning ryms faktiskt i Sverige.
  9 Miljarder att försörja, dumsvenne kommer ändå att rösta på sinnessjukklövern även när pensionsåldern höjts till 105.

 52. På tal om korruption vet ni om att vår utrikesminister tjänade typ 40 miljoner dom åren hon var i Bryssel. Hon fick öknamnet prinsessan på ärten av en del journalister från olika länder eftersom hon inget åstadkom bara en massa svammel som nu

  • Globalistlakejerna är välbetalda. Hur mycket tror du partitopparna i samtliga riksdagspartierna blivit lovade? De ser sig själva tillhöra den 1% av befolkningen som skall styra över 99% slavar.

 53. Man ser ju på %-siffrorna vilken väg den muslimska invasionen skall ta. Från Spanien via Frankrike och vidare upp mot norden. Macron och Löfven har redan kysst globalisternas fötter och förbundit sig till att ta emot dessa hundratals miljoner. Den östligare vägen vågar de sig inte på.

 54. Borde skaffa en stämpeldyna med texten ”LÄS samnytt.se för sanningen”
  och sen gå runt och stämpla detta på dörrar fönster och allt som bläcket
  fastnar på!! Är övertygad om att människans nyfikenhet hade gjort att
  fler får upp ögonen för att det finns alternativ till ljugeriet som
  förmedlas i media och TV…..

 55. Och alla dessa 430 miljoner kommer förstås att hålla sams.
  I Sverige blir ju alla snälla bara dom beträder vår mark.

 56. Nog tyckte jag att Annie Lööf 40 miljoner var i det mesta laget. Nu är nästa bud 70 miljoner.
  Så fort vi fick minus grader så blev det elbrist, men vad händer när 70 nya Stockholm ska byggas 20-30 nya kärnkraftverk.
  Undra om inte Fredrik Reinfeldt har skvallrat att det finns plats för fler i landet.
  Utmaningarna blir häftigare o häftigare.

 57. Vad är det för dårar som sammanställer sådant här, det är inte ens trovärdigt går inte att genomföra i praktiken.

  • Nja, Östersjön lämpar sig inte för piratverksamhet, och det blir FÖR dyrt för sociala myndigheter att förse dem med passande båtar

 58. Det är inte April ännu. Förbjud barnalstring i hela världen, max 2 barn per familj.
  Det är inte vår förbannade skyldighet ha ta hand om hela jordens befolkning, som ej
  klarar sin egen försörjning.
  Vad ät det för djävla dårar, som projekterar för vår undergång?

 59. Varje människa har rätt till sin kultur
  Varje land måste ge sina medborgare fulla rättigheter inom landets gränser
  Varje land måste stimulera sin befolkning att inte öka för att jorden inte skall utarmas, orsaka folkvandringar eller krig

  • för att det inte går att bygga upp fungerande samhällen där med deras egna befolkning. Man vill få väck dom där ifrån så att europererna, amerikanerna och kinerserna kan komma åt afrikas naturresurser.

    • ja så blir det ju, dom som har vet i skallen drar till afrika när väl vi börjar att komma åt dessa resurser ….

     • men då är där inga afrikaner kvar 🙂 🙂 så det kommer att blir som vanligt, fast varmt och skönt med en året runt solbränna.

      Och nybyggda städer och samhällen som vi är vana vid.

     • Jag tror ju att det finns en anledning till att människor med min ljusa hudfärg inte fötts i Afrika. Jag skulle bli sönderbränd ganska snabbt,

     • På tal om hudfärg. Grannfrun är svart, hennes son är svart och sonens far är vit. Hennes 4-årige sonson är blond. DNA prover tagna och allt är som det ska, inget vänstrande från mödrarnas sida.

   • ja det är enda förklaringen …. 50-70 år har man försökt att få afrika att fungera, men det har inte gått att få ordning på dessa länder. Då får vi göra detta själva …. ironin i detta är att man samtidigt anklagar oss för att vara kollonisialatören tidigare i historien …. vad är då detta.

  • Det är kanske snön och kylan som är exotisk? Men det skulle gå alldeles utmärkt om hundra tusen etniska svenskar emigrerade till Afrika. Vi skulle få landet att blomstra med dagens teknik och vår kultur.

  • När det nu visar sig att det rör sig om hur många som får plats per kvadratkilometer, så borde dom stanna i sina egna länder och bygga upp dessa.

   Men i Sydafrika gör afrikaner det motsatta – de mördar vita farmare, tar över deras välskötta farmer och låter dessa förfalla.

   Med detta sagt verkar det mer handla om att mixa folk och få fram en ny hudfärg i Europa. Och det är rasism. Det FN, EU och Löfven gör är att främja ett rasbiologiskt program…

  • Ja tänk vad vi har gett Afrika i bidrag genom tiderna, för de pengarna skulla alla svenskar kunna vara multimiljonärer. Röda korset, Rädda barnen, FN, Amnesty Iternational, EU. Det är många som vill Sverige ont.

   • Jag har för länge sedan tappat tilltron till värdet av insamlingar och hjälpprojekt ”till svältande barn i Afrika” etc. Jag har aldrig sett något tecken på att våra länders bidrag (statliga såväl som privatpersoners donationer till hjälporganisationer) gjort den minsta nytta.

 60. Detta är ju ett skämt! Det finns anledning till att 85% av Sveriges befolkning finns söder om Dalälven d.v.s. på 1/3 av ytan. Att dividera befolkningen efter storleken på landet är rent patetiskt, flytta till Antarktis i sådana fall.

  • Ja den effektiva ”odlingsgränsen” ( eller vad man nu kallar det) slutar ju tydligen vid Mälardalen . Ingen verkar tydligen har tänkt på vart vi ska odla maten till alla dessa munnar som ska mättas plus vart vi ska få allt vatten ifrån , detta gäller för övrigt hela Europa & Skandinavien . Övriga saker som all slags infrastruktur (= både den ”tekniska” samt ”sociala”) / jobb / miljöpåverkan / vart pengarna ska tas ifrån etc. etc. etc. ska vi bara inte tala om . . . Alla dessa tankesmedjor (= jävla dårar) med allt detta , av ”eliten” , förbeställda propaganda skit ”kan dra till nåt betydligt varmare ställe” tillsammans med dessa beställare av skiten . . . Vörgus . . . X( .

   • I Österrike kan man tydligen bo på alptoppar, det finns mycket egendomliga slutsatser i den där rapporten.

 61. Ja Herre Gud vad de håller på mångkulturförespråkarna. De har tydligen gett sig den på att slå sönder de gamla nationalstaterna. Ju fler afrikaner vi får in Europa så kommer islam att breda ut sig. Nu måste värnandet om vårt fosterland komma mer i fokus. Sossar och övriga vänsteranhängare måste ställas mot väggen och förklara varför det ska vara så bra med ännu fler afrikaner och araber in i vårt land. Ställ dem mot väggen!

 62. Helt ärligt har ni lyssnat på SR? Dom kör dagen i ända om stackars flyktingar varvat med att jorden går under imorgon var tog intelligensen vägen?

  • förtfarande om flyktingar ?!?! … har inte sett på TV på snart 4 år … tröttnade på det … efter två år slog jag på tv:n för att se ishockey VM …. vad är det första som möter mig då innan detta skall börja …. jo en dokumentör om hur utsatta kvinnorna är i på svenska flyktingförläggningar av sina sk. landsmän.

   Alltså det första som möter mig efter 2 års frånvaro från tv-tittande …. samma anledning som gjorde att jag slutatde att se på tv.

 63. Man måste titta på det positiva, Sverige kommer att bli ett världsmakt, vad gäller antalet befolkning. Barnbyar, Räddabarnen, Rödakorset, Diakonia, ska inte behöva ta sig hela vägen till mellerstaösten, eller Afrika för att filma svältande barn, de kommer att kunna göra det på plats i Sverige. Nu när klimatet blir varmare, man kan konkurrera med samernas närig, och driva kameler, (dromedar), get, på betesmark i Norland. Svenskarna kan anpassas till reservatet, med tanke på alla kasinoreklam på Tv:n i Sverige, de verkar vara duktiga på att driva kasino och sölja dalahästar till turister.

 64. Afrika skulle ha sett ut som Afrika även med eller utan kolonialväldet.
  IQ 65 och klanmentalitet genererar kaos.
  Tro fan de mörka krafterna vill snylta sönder vårt västerland.

 65. Jag blir inte direkt ledsen om dessa globalistsvin får dela Palmes öde !
  En sak står klar, nu kan vi inte längre sitta still i båten, globalistsvinen måste nu bekämpas, vår frihet står på spel, för vem vill leva i en sunkig arabstat i norra europa.

  • Skulle nu dessa exempellösa förslag bli verklighet kan vi med säkerhet se fram mot ett blodigt krig över hela Europa mellan urbefolkningar och migranter -dock ej i de länder som nu förklarat att de INTE kommer att signera idiotierna. De kommer att med all tillgänglig vapenmakt försvara sina länder.

 66. Hur fan kan man ens beställa sån rappakalja??? Europeiska kommissionen består uppenbart av en samling pårökta knäppskallar, vi måste snarast sätta igång arbetet med att lämna galenskapen EU!

  • Frågan är vilken organisation eller om det snart bildas en organisation, som tar tag i dagerns eländiga migrations- och klimathysteri och kämpar för att försvara den vita medelklassens och arbetarklassens intressen. Det är just den vita medelklassens uppfinnare, forskare, ingenjörer, handelsmän och lärare m.fl, som skapat vår framgångsrika kultur och levnadsstandard.
   Våra politiker inklusive SD i Sverige och motsvarande på andra håll i västvärlden springer ärenden åt diverse undergångsideologier och destruktiva agendor.
   Nej, utrensning av våra egna femtekolonnare och upp till försvar för vår kultur och levnadsstandard. Muslimer, svarta och andra utanför västvärlden får hålla till på sina tilldelta områden på jorden och leva där bäst [email protected] de vill. Kom inte hit och stöka till det och ta eran religion och hederskultur och försvinn!!!

 67. Jag var motståndare till såväl FN som EU sedan tidigare, men med FN avtalet om migration och detta avslöjande så avskyr jag både EU och FN! Ut nu!

  Men det vill naturligtvis inte riksförrädarna med Stefan Löfven och Annie Lööf i spetsen, som nu trots allt skall försöka bilda regering så att man slutgiltigt kan göra Sverige till en muslimsk storstat.

  Min stora fråga är varför SD är så tysta? Varför har man inte tagit upp det här innan valet? SD hade sannolikt fått mycket fler röster om man lyckats förskjuta valrörelsen till att ännu mer handla om massinvation av ekonomiska migranter. Varför gör man ingenting nu?

 68. Grattis till alla som får ge bort sina fritidshus, för där kommer romer och andra utlänningar att slåss om.
  Carl Bildt visste vad han gjorde när han införde lagen.

 69. Så . . Hur många kan stanna hemma i Afrika tex. samt hur många fattiga kan Afrika ta emot från Asien med denna kontinents oerhört stora tomma ytor & gigantiska naturtillgångar . . . X( ?

 70. Rent vettlöst och kommer att leda till krig. Var så säkra ! Vad som kan hända längs östra EU, Bosnien o Kroatien är snart bomber att brisera. Bryssel med anhängare lär snart ha det krig vi fruktar .

  • Så du tror det blir bättre om varje nationalstat stoppar huvet i sanden och sköter sitt stället för att samarbeta? Dream on.

   • Inte tror jag Sverige kommer att hindra eller protestera.

    Hellre murar, minor och militär.
    Huvudet i sanden är svenskens taktik…

 71. Bör ju inte förvåna någon att Sverige som alltid, står redo att ta emot ännu några fler hundra miljoner migranter. Vågar man gissa att hemländerna nu har bråttom med att mobilisera för att göra sig av med de mest dysfunktionella individerna.

 72. ”200 personer per kvadratkilometer.” vill de ha in i Sverige.
  Detta är en teknisk omöjlighet.
  Det skulle ge varje person endast 5000 kvadratmeter att leva på. Det finns ingen människa som kan försörja sig på 5000 kvadratmeter. Min tomt är på drygt 4000 kvadratmeter. Den gräsmattan och de stackars träd som finns här kan jag ju inte försörja mig på.

  Dessutom fick vi ju avverka all skog i hela Sverige och föröda all åkerjord för att få plats med bostäder, vägar, järnvägar m.m.

  Det är ju uppenbart att deras sätt att räkna sen inte går att genomföra i praktiken.

  .

   • Nja, om man travar dom som man travar timret utefter skogsvägarna så kanske man fick plats med en helvetisk massa invandrare.

    • Jag kan inte hjälpa bilden jag ser framför mig. Man börjar ju faktiskt undra om t.ex. svenska makthavare ser ”flyktingar” som nån slags importprodukt som kan planteras och växa sig stark med rätt gödning…

  • Ja och så skulle det inte finnas så många svenska kvinnor och barn att våldta så det räckte där blir det backning av FN

  • Men sedan får man räkna bort massvis med kvadratkilometer där det knappast går att bo eller odla någonting, det är för kallt helt enkelt.
   200 personer per kva.km. och vips efter nio månader är det 300 pers på den kva.km.

 73. Om man bara kunde förstå logiken i allt….EU har ju,utan resultat,talat om förstärkning av EU:s yttre gränser med 10.000 man -på Balkan o mot Medelhavet. Så har man ställt Sverige mot väggen från EU:s sida därför att vi har europas sämsta gränskontroll (vilket vi visste ) och uppmanar till dsnabba åtgärder,genast !
  Varpå nya signaler kommer,med FN:s Compact och EU:s signaler om slut på gränskontrollerna,för att rädda Schengenavtalet. Motsägelser hela tiden -men oavsett vad som kommer från EU och FN,nog f-n kröker Sverige rygg inför dem och accepterar allt !

 74. Undrar om media kommer att skriva om detta och ta upp detta för oss ?
  Nä, det kommer man inte att göra för då börjar folk undra varför man räknat på detta.

  Men om denna undersökning kommit för 10-15 år sedan skulle man kunna ta det som en form av framförhållning, att man räknade på hur många människor det faktiskt kan få plats på vår jord, det är ju logiskt i sig.

  Men när denna är gjord i vår närtid och i samband med att migrationen ökat och att Fredik Reinfeldt sagt ”att vi har oändligt med plats i sverige” och att Annie Lööf säger att ”30 miljoner invandrare i sverige ser jag inte som en omöjlighet” …. då får denna undersökning en helt annan innebörd.

  • PS: som lök på laxen, skall man skriva på ett globalt migrations avtal …. om inte klockorna ringer nu hos folk kommer dom alldrig att ringa …. ju kanske när det står en greger och en arab över dom med en stor kniv

   • Lägg märke till att vår ” media”
    är väldigt tysta om detta avtal…!
    DET bådar inte gott för svenska folket….!

 75. Valmyndigheten fick en ansökan om att få registrera ett muslimskt parti till riksdagsvalet 2018, som skulle hetta Ja-sin. ( Men fick avslag )

  Men med tanke på hur dom väller in i landet, så kommer detta parti inom en snar framtid vara ett faktum.

  Att då vara en otrogen kommer inte bli roligt..

 76. Det här är en storm som kommer träffa oss oavsett vi vill det eller ej. Det måste bli en stor reaktion innan det kan bli en ändring. Alla måste inse att det är verklighet innan vi går ut på gator och torg. Vad har fransmännen utstått? Det kommer hit också.

 77. Det är såhär det kommer bli om inget görs. Sagt det förr.. avtalet i sig är inget att haka upp sig på. Detta är framtiden. Om vi inte slår tillbaka mot överheten. De har slutat bry sig om oss.

 78. Welkome to sweden!! Och ur fa.. skulle detta finansierats det är bara 960 000 privata sektorn plus
  ca 400 000 meniskor i sevicesektorn som försörjer resten? Så även om dom blir beskattade till 100% skulle det behövas några kronor extra….eller? Jag säger bara en sak om politiker….hjärndöda knastar!!!

 79. På et tidspunkt vil europæerne udvandre til andre lande. Mon FN vil acceptere det?
  Eller handler det i virkeligheden om Kalergi planen?

  • ja det är en intressant fråga …. jag tror att det kanske går ut på att vi europeer skall förflytta oss till afrika och mena för att komma åt olja och naturresurser.

 80. OT: en som fortfarande inte verkar att fatta !?!?! Jag tror knapp vad jag läser.

  * * * Lars Wallin nedslagen och rånad i Paris * * *

  Stjärndesignern: ”Det hat och ondska jag såg i hans ögon kommer jag aldrig glömma”

  Designern, som anlitas flitigt av såväl den svenska kändiseliten som kronprinsessan Victoria, väljer att berätta om händelsen för att han känner en oro över onda krafter i samhället – och en undran över vart världen är på väg.

  Och då tänker jag – vad har den här personen varit utsatt för i sitt liv, som kallblodigt hoppar på en helt främmande människa?

  Jag mår jättedåligt av att det är så mycket onda krafter i världen just nu.

  https://unv.is/aftonbladet.se/nojesbladet/a/G19keQ/lars-wallin-nedslagen-och-ranad-i-paris

 81. Det knepiga är att Globalister inte dragit lärdom av tidigare misslyckanden. Hur ser dom på Sovjet t.ex.? Och om de vill ha en ständig tillväxt för sina företag så liknar det ett Ponzi scheme. Varför deltar Annie Lööf i det? Bilderberggruppen. Vad är det?

  • Globalisterna och Kulturmarxisterna som låg bakom Sovjet ligger även bakom dagens utveckling. Sovjet gick helt enligt planen, man tömde landet på rikedomar och mördade 60 miljoner Kristna.

 82. Logiskt tänkande har dom brist på eller så är det en evil plan i görningen. Mer folk Konsumerar mera och mer pengar i kassan får stor fräsarna.

 83. Man måste vara en blind dåre om man inte ser den inbyggda bakdörren i det här avtalet.

  Först övertygar man alla medlemsstater att godkänna en jämn och rättvis fördelning av befolkningen inom EU. Detta kan ju låta fint och kännas som en resonlig överenskommelse. Sen när alla är bundna i lag till denna omfördelning så behöver man bara korrumpera fjuttiga lilla Malta och ösa in hundratals miljoner människor den vägen och det finns ingenting EU-länderna kan göra.

  Världen är så tydlig när man inte sover.

 84. Det är enskilda Personer som hittat på denna Galenskap.
  Inget Folk i EU vill detta !
  Häng ut dom och ställ dom inför Rätten.

 85. Räkneexemplet är naturligtvis så absurt och orealistiskt att ingen, inte ens författarna själva, kan ha tagit det på allvar. I rapporter ges ofta ett par alternativ varav ett par stycken snabbt avfärdas. Det hade varit mer intressant att se

 86. En allmän reflexion om den politiska korrektheten: Jag ser PK som en revolution, en ideologisk revolution. Ungefär som den ryska revolutionen och det vet vi ju vad den resulterade i. Man behöver inte säga så mycket mer för att förstå vad PK är.

 87. Det är mycket snack och mycket verkstad nu. När det tryckts in bara en bråkdel av de 430 miljonerna är problemen så enorma att det målet aldrig nås.

 88. Vad säger Reinfeldt nu ? Förmodligen att svensken nu måste jobba 20 år efter sin död för att ha råd att finansiera invandringen.
  Svenne banan bugar och bockar plikttroget.

 89. Jag fattar inte varför det är så viktigt med att knöla in en massa människor i Europa från Afrika och Mellanöstern?

 90. Araberna har redan startat inbördeskriget i Malmö . Sprider sig till övriga delar av landet . Och centern vill öka anhöriginvandringen . Det är ett stort hål i huvudet på dessa människor .

 91. Så mycket naziststämplar och ve o spe de östeuropeiska länderna fick utstå i vår media när dom vägrade bli påtvingade migrantkvoter.. . .

  Nästan så feministerna förtjänar sina 430 000 000 våldtäktsmän

 92. När jag tänker på det… Lägger man ihop siffrorna för alla EU-länder blir det 3,38 miljarder invandrare. Låt dem komma. Då blir hela Afrika tomt och delar av Afrika är mycket bördiga och har bra klimat, för att inte tala om naturtillgångar. Låt oss flytta dit och bygga upp ett nytt och bättre land. Skrattar bäst som skrattar sist!

 93. Det kommer inte ens att finnas plats för begravningsplatser för etniska Svenskar i framtiden, alla kommer att brännas och spridas för vinden som om dom aldrig funnits, ja sen är det bara byta namn på landet, och kommer endast finnas kvar i historieböckerna som det förlorade paradiset.
  Paradis Lost, kommer böckerna som skrivs om Sverige i framtiden att ha som titel.

  • tror du på det själva …. muslimerna kommer inte skriva om det alls …. ingen kommer någonsin att veta att sverige har funnits, utan man kommer att tro att islam alltid varit saken och att dom stått för allt tekniskt kunnande osv osv.

   Ställ dig frågan, hur vet du verkligen att islam har funnits i 1200-1400 år …. vi vet inte ens om denna fanns för 100 eller 200 år sedan.

   Förta gången som man hörst talas om islam är runt 1920 eller liknande, under en stor kongress.

 94. Oj jävlar vad tält priset kommer att rusa upp…….😂
  När kommer väggen emot eller ämbaret rinner över för svenskarna?
  Det har nu kommit fram det är högerextrema som fått nog i frankrike och kommer garanterat att sprida sig….
  Gula västarna är vad som gäller nu!

 95. Det intressanta är vilka ska vara kvar och bygga upp deras samhälle när alla flyttar hit.
  Kan dom inte befolka nordpolen istället och flytta in i iglon. Där finns det massor med yta.

 96. Detta kommer aldrig att hända. Den svenska ekonomin har redan börjat kollapsa. Dessutom går vi nu snabbt in en ny liten istid. Sanningen är att Sveriges befolkning kommer att minska med flera miljoner.

 97. Man smyghöjer diverse skatter hela tiden. För ”miljön” säger politikerna. Hahaha! Vilket skämt! Kör folk mindre bil? Flyger färre plan? Vad ger dessa miljarder för ”miljön” egentligen? Det är bra för ”klimatet” säger dom. Vadå klimat!!? Pengarna vet vi vad politikerna spenderar på och inte fan är något jävla ”klimat” i alla fall.

 98. Ska det vara på det här viset, så borde väl tvånget även gälla i motsatt riktning med att alla demokratiska nationer kastar ut både globalism och kommunism och vänsterliberalism. Vart då? Eftersom de är så till sig till både islam så bör väl det enda rätta vara att ge islam dem som gåva, en gåva till islam av denna kontinents medborgare. Det skulle sitta fint det med att islam fick gå lös på både globalister och kommunister och vänsterliberaler. Vid klagan och gråt från dem så skall ropen skalla från medborgarna ”alla människors lika värde!”.

 99. Detta betyder ju att EU kommer dränera halva världen på människor, och då finns det ofantligt mycket mer utrymme än EU’s överbefolkade länder har idag (med två-tre undantag).

 100. När man trodde man tappat hakan för hela veckan, så läser man detta.
  Asså ”jaag ooorkar inte mer” som ungdomarna skulle h asagt

  Detta går stentrollet Löfven alltså med på att underteckna!
  Kunde inte hans morsa aborterat honom, fanns det inga ultraljud när han blev till?
  Örat sitter ju på käken, det borde va en idikation på att inte allt står rätt till

 101. Dessa fakta har 7 klövern känt till i åratal men har tigit.

  Varför i h- vette har inte SD sagt något ?

  Jag byter parti till 2022 om inte det sker en drastisk ändring av syltryggspartiet SD.

 102. Om det bara är utrymme som behövs så har ju Europa ett gyllene tillfälle att använda de outnyttjade ytorna som breder ut sig i Sahara för att lösa migrant krisen.

 103. Smått ironiskt att folk när nu internet funnits ett tag och muslimer utfört terror som dom gör inte förstår att 60-80% av dom som bor i Europa vill ha sharia och då lär det vara 100% på övriga vad är det som inte går in?

 104. Sverige består av en ekonomisk kaka där debet och kredit måste gå ihop i en god balans.
  Men den kakan existerar inte längre utan allt rör sig om en lånekarusell och tids nog krävs skulderna in, men bara ett fel, det finns inte några pengar att kräva in!
  Alltså vi är nära nu, att Sverige är på väg att gå en gigantisk konkurs!
  Så resonerade en pensionerad Ekonom till mig och just därför lever vi över våra tillgångar!
  Oss emellan säger han till mig, vi måste avskaffa mångkulturen och den måste påbörjas omedelbart!
  Han sa vidare, om du äger en större summa pengar så köp guld för dessa pengar om du vill rädda dina besparingar!

 105. I 3. verdenslandene er det de multinationale virksomheder og banker (globalisterne) der reelt bestemmer.

  Nu mangler de bare at “skabe orden ud af kaos” i den vestlige verden, så har de opnået verdensherredømme.

  NWO, Bilderberg, Trilateral Commission kald det hvad I vil.

  De vil opløse nationalstaterne og give magten til den 1 %, og de har bildt majoriteten ind at de er de gode, og alle der kritiserer udvilkingen er de onde, bl.a. ved hjælp af msm propaganda.

 106. Jomenvisst vi fyller hela (HELA) sverige med tält och skjul gjorda av plywood o korrugerad plåt och så kan folk äta sådant dom hittar på sin kvadratmeter och dricka regnvatten så grejar vi 400+ mil lätt…

  Seriöst. Hade dom skrivit att vi ’bara’ kan/bör ta emot 1 milj till så hade jag reagerat nästan likadant

 107. Finns det ens vattenförsörjning för 440 miljoner invånare i sverige?
  Skulle vilja veta hur sossarna tänker fixa ekonomin med 430 miljoner bidragsmigranter.

 108. Löjligt. Om man nu ändå håller på med absurditeter så räcker det med en ståplats på en kvadratmeter per person. Folk kan sova i skift. Om jag räknat rätt kan man då med lätthet klämma in 450 miljarder människor i Sverige. Då tillgodoräknas hela ytan, så många kommer att hamna i sjöar, träsk, på fjälltoppar och liknande, men sån är globalisternas värld – där alla har lika värde, dvs inget värde alls annat än som konsumerande broilers.

 109. Vi skulle behöva den bibliska katastrofen alla farosoter på en och samma gång för att rensa upp lite. En ny start…..

 110. Det här kommer att leda till krig i Europa, Det är det som är meningen. Sen kommer det att bildas en världsregering för att förhindra fler krig i framtiden. Världsregeringen kommer att kontrolleras av de som orsakat kriget. Det blir en stenhård diktatur där 99% av befolkningen blir slavar. Det som kan förhindra detta är att folk går ut och protesterar.

 111. Det här handlar om vår överlevnad. Vi behöver dra oss ur EU och stänga våra gränser. Det räcker nu. Annars är tyvärr Sverige som nation förlorad för all evighet. Globalisterna skall inte kunna förgöra det här landet så enkelt.

 112. Deras våta dröm kommer inte att bli av.EU kommer falla inom ett par år och fler ledare som jobbar för sina egna medborgare kommer ta makten framöver och sätta stopp för idiotin från globalisterna.Endast svedistan kommer vara kvar till slutet.

 113. Gustav Kasselstrand var på mynttorget, Vilket man inte kan säga om SD. Som medlem kräver jag förklaring varför inte SD var där, Uteblir förklaringen,
  Räkna inte med min röst i fortsättningen. Antingen blir det då soffan eller Gustav…

 114. Jag måste nog säga att jag är inte speciellt imponerad av Eurasylums förnäma personal.
  Kan de inte inse själva att de siffror de presenterar är fullständigt orealistiska så ger jag inte mycket för det förståndet.
  Varför vill Löfven driva detta? Gillar han inte Sverige? Det går inte att sätta sig in i hur dessa människor tänker.

 115. Mycket intressant, de är så sluga att de inser att vi kommer protestera men att många av svenskarna kommer vänja sig så småningom.

  ”en omplaceringsmekanism ska starta med låga antal inledningsvis, för att inkludera en måtta av solidaritet medan allmänheten så småningom blir van vid detta uttryck av stöd till andra medlemsstater”.

 116. Jag tror jag har hört något om någon roman som har förutsagt detta redan. Verkligheten överträffar dikten.

 117. Inte En Enda liten Migrantj…. Kommer att beträda Svensk Mark efter den 10 december när Svetsarn Löfven skrivit på sin egen Avskedsansökan…!!

  Folket kommer i samlad Trupp gå över till SD och frågan Är hur länge sitter han kvar, Svenskhataren…om han överhuvudtaget når det MÅL han försöker Nå Nu…knappast Troligt..

  Jultomten kommer tidigt i År och stannar kortare än på länge….!!

  • Det här är början på slutet för väst. Apokalypsens ryttare sitter i skyddad verkstad och skrattar hela vägen till banken (Rothschild då)…

   • Läste för många år sedan … att den dagen den sista personen är död och som levde när 1:a världskriget startades … då skall satan komma ner på jorden.

    Ja, vad säger man, det känns som om vi snart är där, kanske 2030, Agenda2030

 118. Detta är ju chockerande. Globalisternas dröm. Och vad har dom för ekonomiska incitament? Att tjäna pengar på oss så länge det går. Om vi ser utvecklingen hittills i Sverige hur troligt är det att de vill oss väl? Vi har sett hur företag flyttas ut från Sverige. Och den utvecklingen fortsätter. Då måste man kolla på vilka partier företräder den här EU utvecklingen. Det är väl ca sju partier i riksdagen som man kan rösta på som förespråkar detta avskaffande av Sverige.

 119. Nu vet vi vad de menar med ’allaslika värde’.
  En introduktion i hur man startar ett världskrig (och då menas ett slutgiltigt VÄRLDSKRIG.
  De olika folkgrupperna slår ihjäl varandra på mellanösternvis. I Blekinge placeras turkar och kurder. På Öland alla tutsier och hutuer. Gotland får 35 miljoner, hälften shia och hälften sunni. Småland 18 miljoner rohingyas, 15 miljoner yazidier och 14 miljoner uigurer. På Ekerö släpper vi ut 3 miljoner av vardera romer, sikher och armenier.
  O s v. O s v.
  Vilket dj..la värdskrig! Håll i hatten!
  Under tiden sitter de av globaliststyrelsen godkända och kollar live ’dokument utifrån’
  Globalism är ren och skär ondska.
  Globalister borde jagas med gevär! Skyddsjakt!
  Dessa planer existerar. Skrämmande!

 120. Sverige skall ha en befolkning på 8 milj,
  civiliserade Svenskar för att Sverige är
  Svenskarnas Land
  2 milj. för många inkräktare
  inte konstigt det går åt helvete!!!

 121. En sådan här avslöjande artikel är guld värd, det är precis sådan här information vi behöver få veta. Hoppas alla som läser och skriver här på Samhällsnytt även är solidariska och hjälper till att betala. I november kom endast 87% av budget in, börjar inte fler betala kanske vi förlorar Samhällsnytt.

  • Men varför skulle alla vilja komma till Sverige vars ekonomi går sämre och sämre! Snart en bananrepublik som kommer att sakna dragningskraft att få hit fler invällare!!

   • Även om de kommer till hela eu. Det är skapar stor Miljöproblem men det verkar vara helt ok, för EU s miljöpartister _mappar. Miljöproblem Är en bluff????

    • Angående miljöproblem. Hur miljövänligt är det att frakta rebeller och regering i Jemen till Sverige för att de ska kunna förhandla?

     Hade inte ett tält ute i öknen varit tillräckligt som förhandlingsplats?

     Men då hade ju inte Margot Wallström kunnat uttrycka sin stolthet över att vara värd för spektaklet!

 122. Jaha , var det därifrån Annie fick idén om 30 miljoner invandrare ifrån MENA länderna.

  Men vänta nu , det sa hon ju för ett år sedan..

  Hmm ..

 123. Det blir så bra så, importera hit alla folkgrupper som krigar med varandra. Då kommer vi ha lite krig lite här och var.

 124. FN-pamparna är obehagliga typer.

  Jag minns särskilt ett inslag på TV då Kofi Annan satt i bersån i sin svenska kärrings sommarboende i Blekinge skärgård, läppjade på sitt kaffe, åt av sin äppelkaka med vaniljsås och kritiserade Sverige för att vi inte tar emot tillräckligt många flyktingar. Ett praktsvin, kort och gott.

 125. Skulle det bli tvång att ta in så fruktansvärt många tror jag många svenskar är beredda att ta till vapen för att värna om landet. Nästa fiende blir inte nazister utan något mycket värre, globalister! Hellre dö för sitt land än leva i ett våldtaget!

 126. Haha det här kommer inte kunna genomföras. Det är så tokigt att det är inte sant. Hur har nån stolle kunnat komma på detta? Gyllenhammar?

 127. Jag själv välkomnar faktiskt samhällskollapsen som kommer. Man får lägga ner firman och det teknologiska livet och flytta ut i skogen igen. Ska bli skönt! Man får fiska, lägga isnät, gräva fallgropar, jaga, lägga ut snaror och gillra fällor framöver.
  Into the wild!

 128. Fox news varnar för migrationspakten: ”Kan bli olagligt att kritisera invandring”

  Det kontroversiella förslaget om en migrationspakt genom FN, som Sverige väntas skriva under, påstås hota yttrandefriheten i ett inslag i amerikanska Fox news. I Sverige har migrationspakten mött kritik från journalistförbundet som varnar för kommande ”smakdomstolar”.

  FAKTA: Utdrag ur migrationspakten
  Följande stycke finns med i migrationspakten, skrivet på engelska:

  ”Promote independent, objective and quality reporting of media outlets, including internetbased information, including by sensitizing and educating media professionals on migration-related issues and terminology, investing in ethical reporting standards and advertising, and stopping allocation of public funding or material support to media outlets that systematically promote intolerance, xenophobia, racism and other forms of discrimination towards migrants, in full respect for the freedom of the media”.

  https://nyheteridag.se/fox-news-varnar-for-migrationspakten-kan-bli-olagligt-att-kritisera-invandring/

 129. Globalisterna ger sej inte.
  De vill till varje pris ha till ett inbördeskrig här.
  Kanske de får som de vill.
  Förbered Eva.

 130. Om man tittar på en karta som visar världens länders verkliga storlek i förhållande till varandra, så är Europa pyttigt jämfört med t ex Afrika som är enormt. Den projektion vi ser på standardkartor ljuger. Varför ska bara Europa svämmas över och bli ”mångkulturellt”?

 131. Med 430 miljoner så tror jag faktiskt att FN slår nytt rekord. Annies personbästa, 30 miljoner, slås ju med hästlängder.

  • Men hennes Order uppifrån den kommissionen hon ingår i gick ut på att motta 30 miljoner Analfabeter som skulle föröka sej ihop med Svenskar för att SÄNKA IQ et på Befolkningen så dom på sikt bara skulle göra det dom blev tillsagda….!

 132. intessant fråga, var gör man av all avföring från 430 miljoner invånare ?!?!

  I ett land för ca 10 miljoner invånare

 133. Okänd flyktingpakt väntas antagas samtidigt som FN:s migrationspakt i nästa månad

  I dokumentet används begrepp som ”compulsary measure”, ”legal instrument” och ”hard sell” vilket antyder en förbindande karaktär och att upphovsmännen bakom dokument insett svårigheten med att övertyga allmänheten om förslagen.

  EU har i detta dokument också räknat ut respektive lands maximal upptagningskapacitet och kommit fram till att Tyskland beräknas ha en kapacitet på 274 miljoner människor och för Sverige 440 miljoner (Table 12).

  https://nyadagbladet.se/utrikes/okand-flyktingpakt-vantas-antagas-samtidigt-som-fns-migrationspakt-i-nasta-manad/

 134. OK, Afrika flyttar hit. Då flyttar vi till Afrika när det är tomt där. Vi bygger upp verklig demokrati, fräscha bostäder, konstbevattning så det växer frodigt på åkrarna. Vi får soligt och skönt. Vi bygger snygga städer och gör det till vårt. Så kan migranterna sitta här i kylan och mörkret och kraschad ekonomi. Nån som hänger med?

 135. Inte undra på att ”staten” matar på med broschyrer i brevlådan, uppmaningar i tidningar, om hur hushållen ska förbereda att klara sig utan el och vatten.

 136. Sverige.. Vad betyder det för vänsterfeministerna och de förlorade så kallade manliga feministers själar? Inte ett skit och våra gamla kungar gråter blod i sina gravar. Förlåt Moder Svea. Förlåt vi är får få för att kunna försvara dig.

 137. Om 50 år vil man tænke på nutidens værste ghetto områder i Malmø, som et rent paradis på jord, sammenlignet med fremtidens dystopia.

 138. Ingenting förvånar längre. Det vore mycket mera klimatsmart att förlägga dessa miljoner människor i varmare länder där de inte förbrukar så mycket energi. Något för Miljöpartiet att tänka på.

 139. 4.4 miljarder kan placeras i hela europa max hypotetisk. Och bara Sverige kommer att ta deras 440 max miljoner och några extra helt allvarligt.

  • Ja det är ju här man har infrastruktur, högre utbildning, bidrag, teknologi, kunnande, miljöskydd, rent vatten, innovatörer och entreprenörer.
   Och… fungerande samhällen.
   Klart att alla har rätt att ta del av det. Allas lika värde!

 140. Förslaget innebär att inom EU skulle finnas över 3.8 miljarder bosatta. Det innebär mer än en miljard mer än Kinas och Indiens sammanlagda befolkning för närvarande. Dessutom finns experter som bestämt påstår att sammanlagda världsbefolkning når en topp vid nio miljarder och sedan långsamt kommer sjunka tillbaka. Den stora förändringen som skett är att det inte föds så många barn även i de fattigaste av länderna men genomsnittslivslängden även där har ökat påtagligt.

  • Det är inget förslag, och inte heller ett realistiskt scenario,utan ett sätt att visa på de demografiska skillnaderna och hur en fantasibefolkning skulle placeras om man bara tar hänsyn till människor/yta.

   • Presenteras som ett förslag i artikeln här ovan och givetvis är det helt orealistiskt. Jag försöker raljera en del över alla som skriver här och tar det på fullaste allvar. Men femton till tjugo miljoner skulle vi lätt kunna klämma in inom Sveriges gränser och då med största majoriteten i södra delarna av landet.

    • Ja, artikeln är något missvisande, och några 440 miljoner kommer det aldrig att bo här.
     Räknar man dessutom på att övriga världen skulle ha samma befolkningstäthet som i scenariot ovan så skulle världen ha en befolkning på runt 60 miljarder.
     Helt omöjligt.

  • Drömma? De skapar den exakta verklighet de har planerat sedan länge.
   De är snart vid målet pga folkens totala ignorans och naivitet.

  • De har Inget annat att göra. .. Titta bara, springer från möte till möte, har ordförande Kamerat till meklet tråkigt tar sig en flaska whisky, och går på mötet och tar på fötter 2 olika skor , det verkar som annars han har tråkigt.
   Fan vilket djävla EUs cirkus vi har som sällskap till våra politruckar ..

 141. Tur man vet hur man hanterar vapen. Kommer behövas och jag träffar rätt med ett skott vilket inte ockupanterna verkar klara av.

 142. Den lilla klick globalister som sitter och smider dessa planer utgör ett direkt och existentiellt hot för människor i Europa.

 143. Något intressant med detta dokument som tar upp siffran 440 miljoner tlll sverige lägg märke till något märkligt, eller egentligen inte:

  Purpose of the study and political background:
  ”In the recent years the question of fostering solidarity among the EU Member States in the fields of migration and asylum has been brought up, among others, in the Commission’s Policy Plan on Asylum, the Immigration and Asylum Pact, the Stockholm Programme and in relation to the establishment of the European Asylum Support Office. ”

  https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/homeaffairs/files/e-library/docs/pdf/final_report_relocation_of_refugees_en.pdf

 144. Varför skall Europa fyllas upp till kanten med migranter? Ryssland borde ställa sina enorma arealer till förfogande för alla stackars flyktningar…. hoppsan jag glömde att i Ryssland finns inget dukat bord för gratisätarna och socialtanterna med sina öppna famnar eller mysiga fängelser för de som råkat ut för något utan det har varit deras fel…..

 145. EU är bara en koloss på lerfötter. 33.000 personer rantar runt i korridorerna, överbetalda och låtsas utföra något vettig. Kostar skjortan för de flesta länderna och producerar i stort inget av värde. SWEXIT

  • Swexit betyder AfS 2019.Det ENDA partiet som står upp för en sund skilsmässa från fascistiska antivita EU.

 146. Att planera något sådant som det som beskrivs i artikeln är ett folkrättsbrott. Endast risken i sig att planen skulle kunna förverkligas måste anses som utgöra en fullbordad gärning.

  Som andra redan har konstaterat så är detta direkt jämförbart med Wannseekonferensen.

  • Alla dessa utredningar och konventioner som Globalisterna forcerat fram de sista åren är ett tecken på desperation, man inser att man håller på att tappa greppet.

   Det verkar inte finnas något krav att alla dessa folkomflyttningar skall vara fäiga ur ett demokratisk perspektiv, tonen ligger mer på att lura på folken något de inte vill ha eller kan acceptera bakvägen.

   Om man gick till väljarna med en lista på konsekvenser:
   ”Sjukvården kommer att kunna erbjuda endast en mycket basal sjukvård till de som saknar privat sjukvårdsförsäkring,
   GrundSkolan kommer att kortas från 9 år till 2,
   Gymnasie- och högskole-utbildning endast till de med partibok eller egen privatfinansierad
   Pension vid 80 år”.

   Så är jag övertygad om att 82% av Svenskarna snabbt skulle tillhöra SD: kärnväljare.

   Men i stället ser vi hur makten mörkar och gömmer sina planer, t.ex. hur UD tappar bort alla handlingar som kan avslöja hur smutsig ”byken” är.

   • Bra att du påpekar detta.Det är ett jävla hycklande bland SD-fanatikerna.SD är inte ett återvandringsparti.Dom är ett liberalt integrationsparti.Med djupt dysfunktionell ”öppen svenskhet” till råga på allt.

     • Tänkte mer på det barnprogram som du hänvisar till som fakta…som kränkta curlade ungdomar använde….
      därav min fråga om det var du gustaf…;(

     • Vill ju inte göra dig besviken men barnprogramet håller måttet.
      Fiska fram länk när jimmie har sagt att alla ska åka hem de senaste fyra åren.
      Då tror jag dig.

     • Det var enda gången han sa det,på en fråga från barn om vad som skulle ske om SD fick makten.
      Vilken vuxen människa säger till barn på fem-sex år att självklart ska alla som begår brott mm utvisas…..
      Själva poängen från svt var som vanligt att först se till att dom frågade på rätt sätt…
      ”kommer ni att utvisa många/alla nu”…
      Jimmie svarade självklart nej på den frågan och DET blev ett av drömslottets stora argument i valrörelsen där svansen köpte det med hull och hår…
      ” sd vill inte skicka hem någon”…

 147. De länder som inte lyckas röka ut sina globalister i tid kommer att gå under. Så ser verkligheten ut. Sverige har aldrig varit mer hotat än idag. Hotet är särskilt bekymmersamt eftersom hotet kommer inifrån.

 148. Är inte miljöaktivister rädda om klimatförändringarna med 430 miljoner nyanlända migranter i Sverige? Avloppssystemen måste byggas omedelbart om. Det har Löfven (S) inte tänkt på!

 149. Ja då vet vi……var dom ytterst ”kompetenta” på företaget som gav Sandviken
  500 miljoner i vinst på massinvandringen tog vägen…

  dom startade ”Eurasylum, och konsultföretaget Ramboll”….!!
  och det sjukaste av allt var att både media och människor köpte det rakt av.
  Vi ska därför inte vara förvånade att ”våra” politiker köpt detta rakt av….

 150. Passa på och läs och skriv nu, när FN-avtalet börjar gälla får vi varken läsa eller skriva något som kan anses kritisera massinvandring från tredje världen.

 151. Om svenskarna någon gång bör göra en ”gula västarna” så är det nu. Löfven måste stoppas från att skriva på migrationsavtalet.

 152. Varför inte ta in de fattigaste 4 miljarderna på en gång så är det gjort. Resultatet är detsamma som de ovan nämnda 430 miljoner.

    • 430 000 000 … och då har inte anhörig invandringen påbörjats än …hahahahahahaha …. dom kommer året efter 🙂

     Men det skall gå … blir lite jobbigt in början , men en vinst på lite längre sikt

 153. Sverige är en bananrepublik. På grund av svekfulla politiker som struntar i folket och endast bryr sig om sina egna karriärer…

 154. Det värsta är att det finns faktiskt något som heter IQ per ras och det går inte att göra något åt Lyckliga hade vi varit om vi fått 430milj kineser

 155. Politiker som bryr sig om folket blir snabbt stämplade som ”populister” och krossas av den oligark-kontrollerade systemmedian.

 156. Sverige består av en ekonomisk kaka där debet och kredit måste gå ihop i en god balans.
  Men den kakan existerar inte längre utan allt rör sig om en lånekarusell och tids nog krävs skulderna in, men bara ett fel, det finns inte några pengar att kräva in!
  Alltså vi är nära nu, att Sverige är på väg att gå en gigantisk konkurs!
  Så resonerade en pensionerad Ekonom till mig och just därför lever vi över våra tillgångar!
  Oss emellan säger han till mig, vi måste avskaffa mångkulturen och den måste påbörjas omedelbart!
  Han sa vidare, om du äger en större summa pengar så köp guld för dessa pengar om du vill rädda dina besparingar!

  • Debet och kredit är alltid samma belopp och är bara bokföring språk. Oavsett om det är lån eller pengar som står på kontot som har använts så är debet och kredit alltid samma belopp och har absolut ingenting med ekonomin att göra. Så jag förstår inte riktigt resonemanget..

    • Måste alltid vara samma belopp. Om du köper en liter mjölk för 10 kr. Står 10 kr på konto. På andra sidan står 2kr moms och 8kr mjölk.

   • Alltså, du bortser idealet att ge och ta lika mycket som det är syftat till.
    Hur gör staten med våra skattepengar tycker du?

    • Man kan väl säga att dom skickar oss extremt saltade bluff fakturor. På saker som vi definitivt inte beställt. Statens vinst spenderas direkt på saker som aldrig kommer att ge utdelning. Om ett företag hade drivits som staten bedriver sin verksamhet hade de omgående konkat

 157. FN är en lekstuga för tredje världen den som har mest pengar får rösten så som Saudiarabien blev ordförande för kvinnors rättigheter då vet vi kvaliteten på det hela .Klart att Sverige skriver på detta.

 158. 460 miljoner i Spanien. Det lär bli trångt på stränderna. Fanns det inte de där som tröttnat på turister men gärna ville se fler flyktingar?

 159. Omvärlden passar på att utnyttja den apatiska 7-klövern. Alla dåliga människor som inga normala länder vill ha, kan dumpas i Sverige!

 160. 430 miljoner = folkmord i kubik

  Definition folkmord:
  ”Article 2 of the Convention defines genocide as any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such:

  (a) Killing members of the group;
  (b) Causing serious bodily or mental harm to members of the group;
  (c) Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part;
  (d) Imposing measures intended to prevent births within the group;
  (e) Forcibly transferring children of the group to another group.

  Källa: Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide, Article 2

  Straffbarhet enligt artikel 3;

  Article 3 defines the crimes that can be punished under the convention:

  (a) Genocide;
  (b) Conspiracy to commit genocide;
  (c) Direct and public incitement to commit genocide;
  (d) Attempt to commit genocide;
  (e) Complicity in genocide.

  Källa: Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide, Article 3

  Så hur i helvete kan detta ens vara möjligt att föreslå???

  • Kulturellt folkmord

   I utkastet till FN:s deklaration om ursprungsfolkens rättigheter från
   1994 fanns begreppet med i 7 artikeln men definierades inte
   .

   I den slutliga versionen av deklarationen som antogs 2007 fanns inte begreppet kulturellt folkmord med, bara folkmord. I övrigt var artikel 7 oförändrad.

   Artikeln löd:

   Ursprungsbefolkningar har den kollektiva och individuella rätten att inte utsättas för folkmord och kulturellt folkmord, inkluderande förebyggande av och kompensation för:

   (a) Varje handling som syftar till eller har effekten av att de berövas sin sammanhållning som distinkt folkgrupp, sin kultur eller etnisk identitet.

   (b) Varje handling som syftar till att beröva dem sitt land, territorium eller naturresurser.

   (c) Varje form av folkförflyttning som syftar till eller resulterar i en kränkning av eller underminering av någon av deras rättigheter.

   (d) Varje form av ackulturation med andra kulturer eller sätt att leva som påtvingas dem genom lagstiftning, administrativa åtgärder eller andra sätt.

   (e) Varje form av propapaganda riktad mot dem.

   Ackulturation (av ad- och kultur) kallas en typ av kulturell förändring, närmare bestämt processer och händelser som har sitt upphov i kontakt mellan två kulturer som tidigare var separata och självständiga.

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Kulturellt_folkmord

    • Detta var ny info för mig och ja nu fattar vi varför det inte togs med.

     Men borde det ändock inte falla in under b och c i artikel 2? För det är ju det som blir resultatet i praktiken?

     • att alla andra raser i sverige blir fler betyder inte att vi svenskar försvinner vi kommer ju att vara lika många om nu inte arabaerna vill ta dö på oss …. vi blir bara en mindre andel i landet

     • Hmm ja och hur troligt är det att otrogna svenskar kommer tillåtas leva när en annan kultur tatt över… Det finns ju många exempel på hur en viss kultur eliminierar andra genom historien om vi säger så…

     • Men det är många äldre som kommer gå bort de närmaste decennierna och få etniska svenska barn föds. Vi kommer bara vara en spillra kvar.

     • jo så är det så klart det är jag medveten om, men 1980 vara i 8 miljoner idag är vi 10 miljoner, men den svenska andelen är ca 8 mijoner fortfarande

     • Eller är vi verkligen det? Lite av ett definitions problem då den statistiska termen för ”svensk”ändrats. Exv räknas nu invandrare från 60-90 talet som svenskar i statistiken så det är svårt att uppskatta hur många etniska svenskar vi verkligen är.

     • Här är den engelska sidan på samma sak, men med mer stycken

      In practice
      It involves the eradication and destruction of cultural artifacts, such as books, artworks, and structures, and the suppression of cultural activities that do not conform to the destroyer’s notion of what is appropriate. Motives may include religious ones (e.g., iconoclasm), as part of a campaign of ethnic cleansing in order to remove the evidence of a people from a specific locale or history, as part of an effort to implement a Year Zero, in which the past and its associated culture is deleted and history is ”reset”, the suppression of an indigenous culture by invaders and colonisers, along with many other potential reasons.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Cultural_genocide

     • Det står oxå:

      The concept of ”ethnocide” and ”cultural genocide” was removed in the version adopted by the General Assembly, but the sub-points noted above from the draft were retained (with slightly expanded wording) in Article 8 that speaks to ”the right not to be subject to forced assimilation”.[9]

     • UNDRIP Article 08: No Forced Assimilation

      Article 8 of the UN Declaration on the Rights of Indigenous Peoples states:
      1. Indigenous peoples and individuals have the right not to be subjected to forced assimilation or destruction of their culture.

      and
      2. States shall provide effective mechanisms for prevention of, and redress for:

      (a) Any action which has the aim or effect of depriving them of their integrity as distinct peoples, or of their cultural values or ethnic identities;

      (b) Any action which has the aim or effect of dispossessing them of their lands, territories or resources;

      (c) Any form of forced population transfer which has the aim or effect of violating or undermining any of their rights;

      (d) Any form of forced assimilation or integration;

      (e) Any form of propaganda designed to promote or incite racial or ethnic discrimination directed against them.

      http://rights.culturalsurvival.org/undrip-article-08-no-forced-assimilation

     • Men frågan är då om vi som svenskar räknas som indigenous peoples eller om det bara gäller samerna?

     • ja det är frågan, kanske därför man vill blanda upp oss så att detta inte går att hävda … kanske därför man har smuggit på oss invandring i 30 år för att sedan bara ösa in flyktingar, för då kan dom hävda att vi inte är endast etniska svenskar mer att vi är blandade nationaliteter … kanske det är därför dom alltid säger det finns inget typiskt svensk, att vår kultur kommer utifrån osv osv …. då kringår man detta med ursprungsbefolkning

     • ja. konspirationsteorier eller inte, MEN man börjar ju att undra om det verkligen inte är så här det verkligen är. Man ser liksom en rödtråd i detta hela …. ett mönster som bara leder i en riktning

     • Japp helt klart. Jag sträcker mig dock så långt och säger att det ÄR en konspiration och inte en teori. Mycket av det som händer just nu finns beskrivet mycket utförligt i äldre litteratur tillhörande hemliga sällskap som tex frimurarordrar, dvs hur man ska gå till väga för att krossa nationalstater, krossa familjen, korrumpera ungdomen etc och i slutändan eliminera all religion och förslava kvarvarande befolkning under en världsregering. Ett socialistiskt utopia – eller kanske bättre beskrivet som helvetet på jorden.

     • Indigenous peoples and individuals have the right not to be subjected to forced assimilation or destruction of their culture.

     • ja sedan kan ju frågan oxå vara, vad menas med ”individuals”, är det vem som helst eller individer ur denna grupp ??

     • bra fråga, men jag misstänker att det finns jurister som nog har väg det nya avtalet mot denna typ av dokument …. men men det är VAD VI TROR … dom kanske vet att detta är fel … men gör det ändå .. för vem okar processa om detta och vem skulle står upp för detta.

 161. Det ser ju ut som Sverige bara får bronsmedalj efter Frankrike och spanien, men det kan dom nog justera upp bara regeringen kommer överens och börjar lägga nya förslag efter julfirandet.
  Undrar om kvinnor i Saudi har några mer rättigheter än att finnas till.

 162. Man begriper så pass mycket att med dessa beräkningar i åtanke så kommer den dag då Lööfs 40 000 000 blir verklighet.
  Sverige kan alltså rymma drygt 10 gånger fler så man kommer väl att säga vi inte ska gnälla över ”bara” 40 000 000 inte.
  Våra olika konspirationsteorier som de kallas ligger tydligen inte så långt från sanningen trots allt.

   • Oavsett vilket så har ju folket på andra sidan fått som de ville ha det och det kommer mer så man får hoppas de känner sig nöjda.
    Men det bli kanske inte dom som får skratta sist i slutändan trots allt.

 163. Dagens befolkning gånger 44 skulle innebära att Sveriges attraktivaste län (Skåne) skulle förvandlas till en enda storstad med över 45 miljoner innevånare.

 164. Varför kan dessa kriminella snyltare inte försöka bygga upp sina egna länder istället för att komma till vårt land och med alla upptänkliga medel försöka rasera det.

  • De måste ju ha en försörjning, någon att leva på.

   I hemländerna är det svårt att lura landsmän men här i Svedala finns otroliga marknader/bidrag att tjäna levebröd på.

 165. Quslingar kan man få fram genom att kolla vilka journalister som springer till Saudiarabiens ambassad för att få en fet check för att skriva gott om islam över lag det lär vara en kö som SR har svårt att matcha

 166. Notera överskottet av malteser. 100 000 dylika måste faktiskt ”försvinna”. Undrar hur globalisterna i FN och EU avser hantera människor som helt enkelt är överflödiga? 100 000 är ju närmast ett avrundningsfel i deras makabra värld.

 167. Är det snillen spekulerar i kväll..??…
  mer än hälften verkar se detta som en kommande verklighet…
  och det haglar råd över lösningar…

  Att politiker köper detta vet vi alla men från det till att slänga in över 400 miljoner

  i Sverige förstår väl all att det inte lär hända…eller…??…
  haha…BUHH !!!

  • Nej men vi vet att det kommer att flöda in minst 150000. 2019,2020,2021.
   osv .
   500000 på 3 år tror jag i vart fall.
   Bostäder-ja vad skall man säga, man ska ha husvagn.

  • nä detta tror vi inte kommer att hända, men det är väl mer sjukt att ens räkna på detta …. som jag skrivet innan, man förstår bättre nu när Reinfeldt sa att vi har gott om plats i landet och att annie inte sågt det som konstigt med 30 miljoner invandrare ….. dom har ju sett dessa siffror så klart.

   Jag förstår att man kan räkna på detta för att få en uppfattning om hur många människor som kan bo i europa om man vill maxa befolkningen eller var smärttrösklen går för vad som är möjligt.

   Men, med dagen invandringspolitik får det en helt annan innebörd …

 168. Ett fantasiförslag alla svenskar med vapen hemma samlar ihop sig och vi andra beväpnar oss med yxor och knivar sen åker vi gemensamt upp innan den 10 Dec o slänger ut dem ur mediehusen o riksdagen. Militären de som finns kvar kommer lägga ned vapnet o joina oss

  • Alla jägare bör maximera sin vapengarderob på 6 vapen så man kan beväpna sina nära och kära. Om alla 700 000 svenska vapenägare gör så kan vi beväpna hela folket och avsätta fö[email protected] som styr landet mot katastrof.

 169. kanske sverige börjar sjunka av tyngden av alla människor o vi flyter ned till ekvatorn o får 30 grade året om Fy satan vad jag ska shajka loss
  Kanske systembolaget då upphör o vi får sprit i butikerna mer kontinentala som det så vackert heter

 170. 431 miljoner bidragssugna migranter…jaså, där är gränsen för hur mycket man kan lasta på den gamla åsnans rygg…

   • Om hon hamnar i kaptensstolen så kommer hon att göra ett rejält försök. Hon drömmer antagligen våta drömmar om hur hon lastar och lastar tills åsneryggen knäcks med en fruktansvärd smäll.

 171. Vem ska försörja dessa 430 miljoner människor när bara 6 miljoner av befolkningen i Sverige jobbar? Ska migranterna bidra??? Tala om fantasifoster!

 172. Tabellen är löjlig och visar på vilka okunniga personer som gjort denna tabell. Man anger möjliga invånare i Sverige med NIO siffrors noggrannhet, vilket visar på en ofattbar okunskap. Det är så löjligt att jag faktiskt fick magvärk av allt skrattande.
  Jag har läst högre matematik på KTH och minns självklart kursen som behandlade ONOGRANNHET, alltså ”felmarginalen” på vardagligt språk. Jag tror inte ens första siffran av den NIO kan bli rätt. Man har ju inte tagit hänsyn till om hela landet lämpar sig för bebyggelse.

  Men det är skrämmande att läsa om deras ambitionsnivå att förstöra hela EU snabbt som sjutton.

  • Problemet är att politiker är flockdjur..likt en jäkla massa andra med…
   SE bara hur en del kommentarer här verkar ha satt skräck i ”några”
   som redan börjat planera för dom ”nya”…
   Som någon skrev..;)… landet sjunker nog på riktigt innan alla hunnit hit…:)

 173. jaja, det räddar i alla fall våra politikers pensioner, för man har ju aldrig sagt vad man menar med att dom räddar ”våra pensioner” och då tror vi dom menar våra …haha

 174. Man förstår att de anlitat välbetalda expertkonsulter för detta fantasijobb. Beräkningarna tycks vara oerhört komplicerade, de inbegriper t o m division.

 175. var ska alla arbeta med? Vad ska alla äta? Hur går det med infratrukturen avlopp är de somalietestade?Idag ser ju många fina sköna stränder ut som askfat o folk slänger godispapper överallt

 176. Alltmedan EU och FN gör allt i sin makt för att utrota vita människor, miljontals utomeropeer väller in i landet och de etniskta svenskarnas födelsetal sjunker för varje månad sitter de jävla mesarna i SD bekvämt vid köttgrytorna och VÄGRAR ATT SLÅSS FÖR SITT FOLK!

  Oscar Sjöstedt (SD) klargjorde i somras SD:s politik i Dagens Industri: Frågan om ett svenskt EU-medlemskap ligger inte på bordet vid en eventuell regeringsförhandling i höst.

  https://archive.fo/AdoWo

  • Dom behöver röster som ger kraft och eftersom folk är okej med att grannes dotter blev våldtagen kan man inte gå hårt fram med dessa fjånar man måste väcka dom som sömngångare

  • curlad ungdom med kränkthetssymtom ser jag…
   Det gör ont när luftslott sprängs…;)..
   Innan dess var allt väl men så fick man inte vara med då mognaden var låg…
   och på den vägen är det…

  • Så länge SD bara sitter i båten men inte får röra årorna så gäller att vara taktiska, ett omval och många fler som röstar SD, och småpartier trillar ur först då kan SD ro båten.

   • Jag skall göra detta väldigt klart, så var så god lyssna.

    VI KOMMER ALDRIG ATT KUNNA RÖSTA OSS UR DEN HÄR SKITEN: SYSTEMET ÄR RIGGAT!

    Man måste fanimej vara mentalt efterbliven för att fortfarande klamra sig fast vid det fåfänga hoppet att SD eller något annat parti genom den parlamentariska vägen skall kunna rädda oss ur det här helvetet. Vi kommer att bli tvungna att kriga oss ur det här.

    SD hade en chans att nå ut, en enorm fördel att profitera på det folkliga missnöjet genom att bedriva en skoningslös, stenhård PROPAGANDA när de kom in i riksdagen. De hade tillgång till all media, de hade för fan TALARSTOLEN I RIKSDAGEN att nå ut till folket och varna för det organiserade FOLKMORD som pågår! Vad gör de små fjantarna i stället? De utesluter alla politiskt inkorrekta medlemmar i samma takt som vårt folk håller på att förintas. Tiden håller på att rinna ut. Vårt folk kommer snart att bli en minoritet i vårt eget land, och de små jävla patetiska fjollorna i SD kan inte ens varna folket för FN:s självmordspakt.
    Förrädare har företräde till repet.

    • SD är kontrollerad av globalisterna punkt slut. Bara idioter och fanboys vägrar se. DOM HADE DENNA INFO FÖRE VALET!!!!!!!!!!!!!!

 177. Vågar vi hoppas på att många kommer göra altt för ett jobb tex bordeller blir lagligt I varje gathörn sucki sucki 5 dollar

 178. Då flyttar svenskarna härifrån.

  Har topphjärnorna i EU och FN tänkt på det ?

  Har Annie , Fredde och Steffe tänkt på det ?

 179. Låt oss rädda klimatet! 430 miljoner konsumeringshungriga hit. Kommer se ut som Saharaöknen i närtid. Världen har blivit galen!!!

 180. Det är en fasansfull tid vi lever i. Fasorna tycks aldrig ta slut utan de blir bara mer och mer fasansfulla.