Afghanledare och Schyman spred falsk nyhet – påstod att afghan begått självmord i Migrationsverkets förvar

Delningar

Under helgen har flera afghanledare tillsammans med vänsterfeministiska Fi:s ordförande Gudrun Schyman skrivit om en asylsökande afghan som ska ha begått självmord i ett förvar i rädsla för att utvisas till hemlandet. Migrationsverket meddelar att detta är en falsk nyhet och uppmanar de berörda att sluta sprida denna desinformation.

I helgen gick Amir Nabizadeh, talesperson för de sittstrejkande afghanerna och Fatemeh Khavari, talesperson för aktivistnätverket Ung i Sverige mot utvisningar till Afghanistan, ut i sociala medier och påstod att en asylsökande ung man begått ett självmord vid Migrationsverkets förvar i Åstorp i Skåne.

Även tidigare(?) partiledaren för Feministiskt initiativ, Gudrun Schyman, spred uppgiften genom att dela och sprida inlägget till sina 128 000 följare på Twitter.

Uppgiften är dock falsk. Ingen yngling har tagit livet av sig på Migrationsverkets förvar. Nabizadehs, Khavaris och Schymans inlägg har senare raderats.

Migrationsverket dementerar
Enligt Fredrik Bengtsson, kommunikationsdirektör vid Migrationsverket har det inte skett något självmord  vid förvaret i Åstorp. Bengtsson uppmanar afghanledaren att sluta sprida den felaktiga uppgiften.

Åldersfusk
Tidigare har de två afghanledarna blivit ifrågasatta för att ha uppgett sina egna födelsedatum oriktigt. Det framkom i samband med att Mattias Karlsson (SD) för ett år sedan skrev på Facebook om illegala afghaner och använde en bild föreställande Nabizadeh och Khavari.

SD-toppen anmäldes därefter för förtal och upphovsrättsbrott. Samtidigt framkom uppgifter om att Nabizadeh ljugit om sin ålder när han fick uppehållstillstånd i Sverige. Nabizadeh uppgav att han var 18 år medan information på internet visade att han var minst 23 år gammal.

LÄS MER: ‘Ensamkommande’ bakom polisanmälan mot Mattias Karlsson (SD) påstås ha ljugit om åldern

Mindes inte sitt födelsedatum
Samhällsnytt har tidigare frågat Khavari när hon är född. Något afghanledaren då inte riktigt hade koll på.

LÄS MER: Afghanledaren minns inte sitt födelsedatum: ”Jag kan glömma bort vad jag vill”

Reste hem på semester
I början av året twittrade Nabizadeh om hur han efter att ha mottagit uppehållstillstånd i Sverige reste tillbaka hem på semester. ”Hemma efter tre år” skrev afghanledaren som ansökt om asyl för sitt skyddsbehov.

Fotnot: De är oklart huruvida Gudrun Schyman fortfarande är partiledare för Fi eller har avgått. I oktober aviserade hon att hon avgår på grund av partiets dåliga valresultat. På partiets webbplats och på Wikipedia står Schyman dock fortfarande som aktiv partiledare.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

314 KOMMENTARER

 1. Gudrun & Co uppbackade av Afghanerna lever ett rikt liv i en fantasivärld tack vare tåliga skattebetalare, tills dessa drar på sig ”Gula Västar” och överröstar allt dödkött som cirkulerar i landet.

  • Ack om så vore. Men tyvärr är vi svenskar fredsskadade sedan 200 år och dessutom sedan decennier vänster/socialistimpregnerade av Pappa Staten. Dessutom har våra mandom, mod och morske man blivit ”snöpta” av våra feminister som idag har så gott som raderat ut det förhatliga patriarkatet och vi har nu karlar i ”fittmössor” och knytblusar. Idag är det matriarkatet som styr. Och det har inte blivit bättre…..

 2. ”Tar sitt liv” = överdos av heroin

  de flesta heroinister slutar så -med oavsiktlig överdos
  men när det är en Afghan är det samhällets fel

  • En heroinist måste hela tiden öka sin dos lite lite grann för att uppnå samma effekt som innan. I början är skillnaden så liten att heroinisten själv inte märker detta, men ju mer du börjar öka, ju mer märker du det. Till slut så blir det en överdos. Bara en tidsfråga.

   • Många av dom åker dit på överdos efter en tids avhållsamhet också (sett på dokumentär) Toleransen sjunker snabbt, och dom kan få överdos på en bråkdel av vad dom brukade ta innan, tom när dom är ”försiktiga”.
    Sen så varierar ju kvaliten. Alla säger att ”dom har bra grejer”, plötsligt är det sant,,

   • Det är illa att Norge bidrar till sveriges förintelse.
    Soros är säkert inblandad i svensk
    kloakmedia bakom kulisserna.
    Få företagsledare tala ur skägget om vuxenmobbningen på SD.

    • Och Aschberg kommer ju också som bekant från en gammal bankirsläkt bördig från Ryssland i takt med revolutionen 1917

  • Fast har hon inte alltid gjort det? Hon har gjort en karriär på lögner. Egentligen säger det kanske mera om vårt samhälle än om henne för samhällsstrukturen fanns där (åtminstone efter -68) och Gudrun utnyttjade helt enkelt det för sin karriär.

  • När blev denna vidriga, vämjeliga kärring ” Våran Gudrun ” ?
   Hon tillhör en kriminell organisation som förkortas F! och ! är inget i utan en” itta ” som man säger i Skåne om siffran 1.

    • Ett paradis för dessa lögnare. Naivitetens högborg Sverige tror på allt..

     Afghanerna måste ju skratta halft ihjäl sig bakom stängda dörrar..

     Mohamed 32 kom in som 17 .. 😂🤣😆

 3. För er som undrar över vad Gudrun Schyman sysslar med kan jag berätta att hon är i högsta grad aktiv i Simrishamns kommunpolitik där hon lyckats klämma sig in och satt nyss i budgetförhandlingar.
  Övrig tid sprider hon lögner på nätet som vi kan se ovan.

 4. Ruffhäxan kan inte längre skilja på verklighet och fantasi . Hon blir bara tokigare o tokigare. Och vad är det för ägg som ens bryr sig vad tokan och det hon har att säga ? En falsk hycklande lögnare . M a o en kronisk lögnerska med sig själv i första rummet. Patetiskt ! Hon avslöjas gång på gång med lögner, skattefusk, bedrägeri…
  Ge henne mycket medicin. Riktigt mycket !

 5. Varför rapporterar inte Samnytt från demonstrationerna mot migrationsavtalet? Är det pga att fel människor står som arrangörer, eller vad?

 6. Jasså Gudrun far med osanning. Det brukar väl inte de finaste av socialister dvs. kommunisterna göra?
  Stalin, Pol Pot, Mao, Lars Ohly, Sjöstedt med flera andra ärliga kommunister ljög/ljuger väl aldrig?

 7. Bra Simon att du gräver fram vad dessa INVASIVA ARTER håller på med
  LÖGNER FRÅN FÖRSTA STUND och jag tänker på om denna vänstervridna televisionen någon gång lyfte fram vad dessa lögnare håller på med så att svenska folket fick informationen så skulle detta med att utvisa dom gå mycket fortare
  Sedan att det är politiker som gör allt för att dessa skall bli kvar borde vara straffbart

  Fatemeh Khavari att hon är kvar i VÅRT LAND är ofattbart

 8. Den f.d. kommunistledaren , som likt sin föregångare i Sovjetunionen, ljuger och manipulerar det svenska folket så till den milda grad att det tenderar till landsförräderi . Eller skall man skylla detta på de spritånger som tenderar att skapa en aura av lögner och sensationslystnad för att förgylla sin egen tynande tillvaro ?.

 9. VänsterVänstern brukar inte sprida lika mycket falska/överdrivna/medvetet feltolkade nyheter som högerhögern. Jag är överraskad. 99gånger av hundra är det ni. Så jag förstår att ni gör nyheter av detta. Grattis. Njut och spara artikeln länge. Om den är sann så att säga.

 10. Jag är så glad att ”alternativa medier” nu finns så att såna här lögner avslöjas direkt!
  Lögnerskan Fatemeh Khawari ljuger, fixar o trixar och pk media slickar marken hon går på. Det gör inte vi med sinnet i behåll, vi avslöjar henne gång på gång med lögner. Carma is a bitch!

 11. Kan vara ett ”PR” trick att få igång en diskussion och kväsa högervindarna..

  Vänstern skyr som bekant inga medel..

 12. Ganska tyst om att snubben i mitten på bilden i somras skrev på Facebook att han var hemma i Afghanistan och hälsade på sina föräldrar och att han då påstod sig sakna sina kompisar här i Sverige, trots detta så var det ingen som ifrågasatte hur han kunde betraktas som ”ensamkommande barn” samt vad han egentligen menade att han flytt ifrån?
  Den som flyr och söker asyl här i Sverige bör ju gärna inte kunna åka hem på ”semester” när det passar!

 13. Donald Trump har bevisligen rätt i att PK-media och etablissemanget sprider så kallade Fake News och bevisligen så tycks dem ju komma undan med det!

 14. Det är väl en vinst för Sverige om ett skäggbarn dräper sej själv. Varje framtida Kumla intern som kan begå självmord eller bli mördad i en gangster uppgörelse är vinst för oss skall betala världens högsta skatter.

 15. De ljuger, de utnyttjar, de bedrar. De påstår att de kämpar så… Varför är de då inte hemma och kämpar för sina rättigheter? Varför är de endast hemma, för att fira semester? De borde vara hemma och bygga upp sitt land, sitt samhälle, sin välfärd, istället för att plundra oss på vår.

  Ja, jag förstår att de är avundsjuka på oss. Vi hade något de inte har. Trygghet. Frihet. Rättvisa. Demokrati. Saker de jobbar så innerligt hårt på att förstöra, istället för att skapa i sitt hemland.

  Tänk er om de hade lagt lika mycket tid och energi på att skapa detta hemma, istället för att rasera här, inte minst genom sina lögner. Hur har de tänkt sig förklara det faktum att de medvetet försöker förstöra, genom att sprida fake news?

 16. De är svårt sjuka hela högen. Extremfeministerna kämpar för att få hit män från ett ställe där kvinnor är mindre värda än hundar. Afghanerna i sin tur låter en kvinna (?) hålla deras talan.

  Den där Khavari är skapad av media. Hon är inte ens från Afghanistan. Kvinnor uppväxta där vet sin plats, och far inte runt som detta yrväder överallt.

 17. Det vilar något väldigt skumt, över hela den där Afghangrejen. Hoppas att någon grävande folk-journalist kommer på vilken själva grundorsaken är, till fjanterierna.
  Och varför ’frotterade sig’ vissa politiker med afghan-hanarna, som saknade papper på både namn och ålder…. Usch, mycket olustigt!

 18. Kan man begära att någon myndighet att kontrollera Schymans psykiska status ?
  För helt klart är det något som inte fungerar !

 19. ,,,Och för cirka 15 år sedan påstod samma Schyman att ”hedersmord / brott” inte existerade, det påstods då vara något som de högerextrema hittat på för att ställa invandrarna i dålig dager!
  Har någon ställt Schyman till svars för denna medvetna lögn?
  SVAR- NEJ!

 20. Var går gränsen för allt skit svenska politiker sysslar med??? Och den där Fatima kan ta och resa hem där hon kommer från och göra nytta för i stället!!

 21. Ständigt denna ”afghanledare”! Vad fan har detta obehagliga hen gjort för att förtjäna den enorma uppmärksamhet media ger henne???

 22. Jag reagerar emot ordet ”Afganledare”? ledare för vem ? Vem har valt dom? Kom ihåg Fatemeh Khavari ”skrev ” boken JAG stanar till slutet en ledare kanske skulle skriva VI , Bättre kalla dom för detta dom är persona non grata.

  • ”Afghanparasiten” passar bättre då dessa människor inte har någon som helst koppling till vårt land, sanningen är dem bara har hälften så långt till Thailand som till oss i Sverige så hur dessa människors öde kan påstås vara vårt ansvar är en gåta!

   • Vårt ansvar är till för alla, utom för oss
    själva.
    Det är ivf den bild samhället levererat.
    Vi skall inte kräva.
    Vi skall vara snäll, arbeta och hålla käft.
    Vi måste vara lättstyrda och inte sätta oss upp mot dem som vet bättre.
    Vi får inte se ner på dem som söker våra pengar, för att själva slipp ifrån sin försörjning.
    Vi, som är den Humanitära Stormaktens medborgare, skall inte hänga läpp när våra pengar hamnar i Afrika.

 23. foreach(Flykting flykting : oändligListAvFlyktingar)
  {
  if (”Trygghet i Sverige” == Kontinuerligt flöde av våra skattepengar in på hans konto varje månad och övriga kosnader för hans tillvaro i Sverige)
  {
  sökaAsyliSverige();
  }
  }

 24. Vänsterns lögner är PK, ses som goda och accepteras odelat av samhället.

  Däremot får på inget vis komprometterande sanningar diskuteras. Det totala yttrandeförbudet närmar sig och en morgon vaknar vi upp och märker av vi befinner oss i en diktatur.

  Jag måste medge att Victor Orbans Ungern hägrar. Sverige har blivit en belastning. Man känner sig ständigt påpassad. Vad tog friheten vägen?

  • Sätter mitt liv på att vi har en regering den 12:e, efter att Global Compact är godkänt av Sverige …. så att just den frågan är borttrollad en gång för alla med hjälp av denna hittepå ”struliga” regeringsbildning

 25. ”Må ansvariga skämmas!” Ja du, Gudrun Schyman, du borde verkligen skämmas och skämmas dubbelt för din skamlösa lögnspridning, precis som det lögnspridande afghanhenet borde skämmas för sitt sätt att visa sin tacksamhet mot landet som släppte in henne och gav henne en försörjning trots att hon uppenbarligen och vanemässigt ljuger om allt!

 26. Kommunister och påskkäringar verkar ha en magisk dragningskraft till varandra.Och justera sanningen har de också som gemensam paradgren.

 27. Dårarnas paradis är imorgon helt bortom räddning när FNs öppna gränserna avtal signats av Sverige. Dags att packa väskorna.

 28. OT: fredssamtal om Jemen pågår här i Sverige och den goda Margot vill skapa fred säger hon. Samtidigt skickar Sverige vapen för miljarder till Saudi och Förenade Arabemiraten men se frågor om det vill inte Margot svara på, det är obekvämt och det skaver på Margots anseende. Money talks and bullshit walks.

 29. Gudrun kommer att bli lycklig nu när avtalet skrivs på imorgon. Kanske en miljon nya som när dom har fått PUT kan åka hem och hälsa på.
  Är man bara här för att hämta ett bankomatkort eller?

 30. Jaså Gudrun är med och hjälper dom här ljugande snyltarna med deras bedrägerier,de är ju för goa våra politiker som är med och hjälper till i det största bedrägeriet någonsin som Sveriges skattebetalare har råkat ut för,de borde åtalas allihop men detta får fortgå obehindrat med dessa ”ensamkommande barn” som de kallar denna teaterföreställning för.

 31. Att politiker ljuger som hästar travar det vet väl alla, men Gudrun slår till och med Legolas, en av Sveriges allra bästa travare.

 32. Fatemeh Khavari, vår egen Rosa Luxemburg, hon som nästlade sig in i Tyskland genom att ingå skenäktenskap och bedrev marxistisk, subversiv agitation innan hon sköts av militären. Ha!

 33. Etablissemanget försöker att påtvinga oss en politik, som vi som väljare inte stöder. Jag är övertygad om, att när konsekvenserna av den nya globalistiska politiken blir känd (eller kännbar) av gemene man, så kommer sympatierna för de partier som förespråkar denna politik att avta rejält. Tyvärr visar ju det senaste valresultatet, att väljarna I Sverige är så trögrörliga, att det kan ta årtionden innan vi ser en omsvängning här och då är det säkerligen för sent. Det som nu pågår i världen, där etablissemanget försöker påtvinga väljarna sin politik, förklaras av att de försöker att fördröja uppvaknandet så länge som möjligt.

 34. Sociala Medier – det är en kul grej – men det är det ENDA det ska vara… Men det är kul o se folk snubbla ner i detta dikeshål 😀 😀

 35. Jag undrar varför svenskarna inte gör uppror och kräver ansvar av L.förrädare, som har islamiserat detta land? Det de har gjort är inget annat än L.förräderi och straffet borde vara därefter. Landet har i praktiken islamiserat, framför ögonen på svenskarna!

 36. Ungern dit en del svenskar har flytt från den Sverige och svenskfientliga undergånsbåten, och om en svensk gjorde ett allvarligt brott så skulle ungerska rättsväsendet kunna avslå åklagarens begäran om utvisning utöver fängelsestraff då Sverige är väldigt svenskfientlig, plus med all kriminalitet och även fler islamistiska massmord som är att väntas, och Sveriges politiker tänker dessutom göra svenska folket till minoritet. Nåja, Ungen är inte Sverige. Den som begår ett allvarligt brott i landet som välkomnat denne skall självklart utvisas. Den har sig själv att skylla.

 37. Jag har mina misstankar om den där Nabizadeh är av det kvinnliga könet? Ser mera ut som en man I nyllet! Har migrationsmyndigheten verkligen belägg och medicinskt bevis för att det är en kvinna de släppt in I landet?

  • När du ansöker om asyl i Sverige, får du fritt välja vad du heter, var du kommer ifrån, hur gammal du är och naturligtvis viket kön du identifierar dig med mest.

   Allt köps direkt av Mig verket, att anta att du faktiskt ljuger är ren och skär rasism.

  • Hon fick sitt put på svenska ambassaden i Teheran på grund av nån jävla släkting i Sverige och sen kom hela släkten.
   Ja du läste rätt!

 38. Vänstern lever på lögner.
  Det blir så när teorierna brister i kontakt med verkligheten. Men orsaken till att det kan fortgå är att massmedia ljuger med och vägrar vara journalister.

 39. FN är en marxistisk organisation vars enda mål är att utplåna västvärlden.

  FNs Agenda 2030 är en konspiration med syfte att öppna för en invasion av ointegrerbara människor som förstör västvärlden i grunden.

  FN-organet IPCC är en organisation som syftar till att strypa västvärldens ekonomier med hjälp av klimathysteri.

 40. Visst är Fatemeh Khavari vår egen Rosa Luxemburg, hon som nästlade sig in i Tyskland genom att ingå skenäktenskap och bedrev marxistisk, subversiv agitation innan hon sköts av militären. Ha!

 41. Problem kommer alltid att finnas I alla samhallen.
  Invandringen till Sverige har okat problemen ×10 I alla kategorier.

  Det stora problemet I Sverige ar Invandrare och inget annat. Allt annat snack on Metoo, Feminist, Nazism, Rasism ar bara skitsnack.

  Nar senast var nagon radd for nazister eller vita svenska man pa krogen, skolan, simhallen, bussen , pa idrottsklubben, pa gatan, I joggingsparet….. .

  Invandrare urholkar hela Svenska systemet.

  Om ni inte fattar detta, kan jag inte hjalpa er.

 42. Gudrun Schyman, kommunisten som kallar svenska män för talibaner och klär sig sedan i islamistisk slöja. Schyman är en person det inte går att lita på.

  • Hon har ett gediget register.
   Rattfylleri, smitning, skattebedrägeri.
   Dessutom så glömde hon visst de där pengarna, som hon lånade ur Vänsterpartiets kassa.

 43. Vänsterextremister lever skyddat och får fritt hålla på att jävlas med andra. Inte undra på att det går åt helvete med demokratin.

 44. Och denna lögnerska Khavari var ju och föreläste ( kan ju knappt svenska ) på något bibliotek uppåt landet, på skattebetalarnas bekostnad. Hur kan detta bedrägeri få fortsätta.
  Förbannade lögnhalsar allihopa.

  • Ja lögner är ju vad hon och gruppen hon representerar blivit kända för. Först påstod hon att alla dör (avrättas) som utvisas hem till Afghanistan igen, sen pudlade hon och sa att hon menade att de dör ”psykiskt”. Men givetvis har PK kvar lögnerskan i rampljuset… Vore ju rasistiskt att sluta lyssna, ett alternativt förhållningssätt till sanningen kan ju vara ett kulturellt särdrag som därmed måste skyddas?

  • Ladda ned foton från internet på Khavari, använd någon av de webbsidor som gör ansiktes och ålders analys av bilder/ansikten.

   Då får du 2 svar:
   A) Man
   B) 27 år.

 45. Snart drar helvetet i gång på allvar.
  I Frankrike har det redan börjat.
  Hoppas bi drar gånge något här också.
  Det räcker nu med vansinnigheter och invällning.

 46. Detta är inget annat än quislingar som vill se vårat land gå under,Schyman är
  bland den vidrigaste människa jag vet,kommunismen födde såna här bastarder
  förr, Schyman visar fingret på bilden,jag gör lika mot henne

 47. ”Follow the money”. Svenska staten (en av jordens mest fientliga kombattanter) betalar bådas föreläsarlöner, det är antagligen de som uppmanat eller lockat dem att sprida alla dessa fake news.

 48. begick han inte självmord?? ahhh det var väl synd… man blir ju riktigt besviken….

  en fråga .. är gudrun nykter här???

 49. oh gudrun hatar män .. ja tja… kan ju hålle med här.. ja hennes pappa är ju riktig imebcill som förtjänar hat….. dumhuvet kunde ju använt 2 kondomer.. för att undvika att en går sönder…

 50. Det är så uppenbart att Sorosglobalisterna finansierar och organiserar denna svarta fars…varifrån skulle de annars få sina pengar..vem organiserar deras resor hit..talar om för dem vad de ska säga hur de ska bete sig för att få stanna etc etc. Vänsterextremisterna är bara superkapaitalisternas nyttiga idioter..för korkade och obegåvande att fatta att de bara luras och utnyttjas..

 51. Tänk om
  -Gudruns mamma hade gjort en abort
  -Fatima utvisats
  Så mycket elände vi hade sluppit i Sverige…

 52. Vänsterflanken har bara rena lögner kvar att ta till som motivation , förr fanns det halvsanningar som man kunde tro på om man inte kollade saker själv !

  PS: fanns det vänstertroll på Mynttorget i Helgen och förra söndagen ?

 53. Stopp , stopp , STOPP!!! Ni fattar ingenting Om det nu är så att Wallenbergs , Trilaterala Kommissionen , Bilderbergs och Annie Lööf säger att det har begåtts ett självmord. DÅ HAR DET SKETT!!Oavsett om det har hänt eller inte….Jmfr med Klimathoaxen. Samma sak. Om kartan och terrängen inte stämmer – då är det kartan som gäller /Mvh Globalisterna och 7-klövern.

 54. Gudrun Schyman har gjort sitt som provokatör! F! har gått i graven efter sina uttalanden om att rensa bort judarna…..

 55. Förr stod i svenska pass tryckt: ”Gäller för resa till alla länder utom” … Så enkelt att skriva in att passet inte gäller för resa till det land vederbörande flytt ifrån. Det skulle kanske kunna minska bidragsinvandringen till förmån för seriösa flyktingar.

 56. Nu när Schyman spritt falska nyheter som skapar uppror, får väl Morgan Johansson beordra Twitter och använda sig av rätten att stänga ner sociala konton.
  Skulle inte tro han gör det !

 57. Tänk att den här gamla kärringen kan än idag göra vad fan som helst helt ostraffad.
  Kan det hänga på att hon är kommunist?

 58. Centern säger i agenda att enda sättet att minska SD är att öppna upp Sverige och att alla får komma !?!? Vart är Sverige på väg..

 59. De övriga sorgliga individerna omtalas i artikeln, men vad är det för smilfink i mitten i den vänstra bilden? Nån slags socialassistent, fritidspedagog eller lekledare för vuxna? Eller månne en tågkonduktör på avvägar?

 60. Det finns mycket att säga om allt detta. Men, hur kan Amir ha åkt hem till Teheran där uppenbarligen bomberna faller och flyktingar flyr för sitt liv i bombregnet? Jaså, är det inte krig i Iran… Hmmmm… Nu blir det lite ”klurigt” (Orwellskt nyspråk för ”totalt obegripligt”, på samma sätt som utmaning är ett problem som inte kan lösas).

  Men, det är klart, Amir fick inte suddigum i skolan i Iran och fet är skäl för asyl.

 61. Nu är det viktigt att vi tar vårt ansvar. Idag har jag satt stopp för patriarkatet, så en kan väl säga att en har tagit sitt ansvar. It’s all in a day’s work… Men det återstår att sätta stopp för den patriarkala matematiken som sätter heteronormativa, diskriminerande gränser för skatteuttagen. Med feministisk matematik skulle vi kunna ta mycket större ansvar här i världen, genom att ta ut typ 10 000% skatt på företagens utsugning av löneslavarna.

 62. Vem i hela friden kan ta en människa som sitter och pissar på golvet i en biograf under pågående filmförevisning på allvar? – Det skulle väl då möjligen kunna vara några av de intelligensbefriade politiker som vissa somliga haft det dåliga omdömet att rösta in i riksdagen.

 63. Dessa afganer har fan aldrig satt sin fot i Afganistan men till våra så jävla tröga myndigheter kan dom dra vilken jävla lögn som helst!

  • Nog har de varit i afghanistan vad nu det spelar för roll? Skulle det vara säkrare i malmö liksom? Hahahaha

   Nä de enda landet man behöver fly från vore möjligen yemen. Men där är det ju våra ’kompisar’ som bombar.

   Inte det att sverige vore ett särskilt naturligt land att fly till. Ordet flykt passar inte in i sammanhanget när man reser runt halva jorden.

 64. Låter onekligen inte som att afgankärringen spred falska nyheter utan rent av ljög ihop en historia precis som hon och hennes kompisar ljugit sig blåa när de ansökte om asyl.

  Inte det att det spelade någon roll för landsförrädar politikerna som ville ha hit dem.

 65. Dags för oss att grunda en förening som granskar näthat, där vi anmäler alla som kallar oss troll, narzister, rasister för trakasserier och hat samt hot. Ett #jagärhär för att stävja alla dessa falska påståenden om oss. För skulle vi verkligen tsm agera, hade den lilla högljudda eliten redan varit avsatt. För de flesta svenskar bryr sig varken om det ena eller det andra. Men tom. SD tiger tills de känner sig tvungna att agera pga att det morras rejält bland sympatisörerna. När inte ens JÅ förmår detta, ser det ta mig f*n mörkt ut. Kolsvart snarare…

 66. Var det den psykiska döden? Psykiskt självmord? Eller biologisk åldersrelaterad död? Svårt att veta..

  Nähä inget av ovanstående bara lite tyck-synd-om-vuxna-afghaner som utger sig för att vara minderåriga.

 67. Bland svenska unga och medelålders män påstås självmord vara den vanligaste dödsorsaken.
  Psykisk ohälsa uppges vara en vanlig orsak
  Kan det möjligen vara så att en och annan afghansk man också lider av psykisk ohälsa?
  Jaså, jaha, inte det, jaså inte det.

 68. ”Snyft, snyft” – vad sorgligt om varelsen fortfarande lever och därmed stjäl resurser ifrån exempelvis vita cancersjuka svenska barn…man blir tårögd…LOL

 69. Oj vad jag hade hoppats att detta och liknande förehavanden hade hamnat högst upp på förstasidan i MSM det är tydligen så att ”för sakens skull” är det tillåtet att ljuga hur man vill

 70. Tittar man lite djupare på migrationsverkets statistik över beviljade uppehållstillstånd så kommer den att landa på runt 120.000 nya innevånare för 2018.
  .
  Uppehållstillstånden fördelas till, asylsökande, anhöriginvandrare, tveksamma arbetstillstånd och ”andra chansens” utvisade, dvs 9000 afghaner med flera.
  .
  120.000 männisor som ska ha bostäder, sjukvård, utbildning, äldrevård, osv.
  Det är ”business as usual” för att uttrycka det enkelt.
  .
  Och det här kommer att fortsätta, trycket på välfärdsystemet ökar vecka för vecka, månad efter månad, år för år.
  .

  • Minut för minut sekund för sekund sedan är det borta och kommer aldrig yermer tillbaka tack Reinfeldt och alla idioter som trodde att deb”nya moderaterna” var det minsta moderata detta är ert fel

 71. Nu kör SVT ist med att afghaner säljer sex mot boende…
  Av det kan man dra slutsatsen att det är kvinnor som är kunderna, annars hade nog upplägget varit ett annat: ”Svenska män utnyttjar flyktingar för sex” eller ännu värre.

  Nu är det bra lite olyckligt att det råkat bli så här.

  • Kvinnor utnyttjar inte…
   De förbarmar sig bara!

   En på sex svältfödd ensam stackare,
   behöver bäde närhet och FÅ KOMMA in i värmen!

   I värsta fall, bara att blunda…

 72. Bilden är mycket anmärkningsvärd med en Polis som omhuldar sina bästa vänner, nu får vi förstå varför vi har en mycket dålig brottsbekämpning, när polisen nu har gått över på brottslingarnas sida!

 73. Ingen som vågar ta tjuren vid hornen längre? Nu ska vi vända på steken genom att lägga ansvaret där det hör hemma. Vänstern måste betala!

 74. Att dessa araber, JA de är araber, ständigt ljuger för att ”Die dumme Schwede” skall betala allt till dem är ingen nyhet. Detta bedrägeri har pågått i snart 40 år.

 75. Schyman är intelligent som en gråsten, därför är hon ett lätt offer för dessa bedragare. Hela historien om dessa afghanskurkar är fake news ifrån början.
  Att ha dem i skola bland svenska ungdomar vars föräldrars ryggar kröks under skattemassivet är för mig rena förnedringen av oss som nation och folk.
  Afghan och hazarskurkarna skall egentligen ut ur det här landet för gott, fortare än de hinner säga ordet asyl.

 76. Kraschen kommer när hela landet och folket går i botten, är ohållbart och det borde alla inse. Frågan är inte om utan när!

 77. Schyman är makt och penninggalen, är ju ute och ändå inne,, tror hon
  Ut med henne för gott, har gjort sitt nu och det blev mera destruktivt än vv

 78. Mmm självmord knarkförsäljning och nu prostitution i Malmö en jäkla otur dessa män har och fått så fort dom satte sina fötter på Svensk mark.

  Allt som kommer ifrån fyllekärringen Gudrun och Amir Nabizadeh samt Fatemeh Khavari ska tas med ett lastbilsflak med salt.

 79. Den enda anledningen att så många invandrare är här. Det är att för att sverige har en öppen skattkista att ösa ur. Gratis utbildning, bostad och uppehälle. Medan svenska ungdomar får ta lån och bo hos sina föräldrar som också måste betala de utländska lycksökarna via skatten.
  När sedan Khawari och Schyman motiverar det att folk tar livet av sig eller blir mördade i sina hemländer. Är det en vidrig känslomässig utpressning som är lika falska som talespersonerna själva. De Afghanska männen får bostad en tid när de återvänder hem för att de ska få en bra start. De blir inte dödade på flygplatsen.
  Våra media tiger och kikar åt andra hållet. Liksom för invandringsdokumentet från FN som politikerna i smyg skriver under för att bedra svenska folket.
  De vågar inte ta en riktig debatt om vad det innehåller. Att en övergångsregering får skriva under är inte rätt.

 80. Den svenska asylpolitiken är ett enda miljard debcle i vårt lands historia. Åser just nu en av arkitekterna stå i TV och hylla SINA ansträngningar i regeringsfrågan. Med sådana politiker är jag inte förvånad att landet ser ut som det gör.

 81. Observera att det var Fatima som gav ut lögnen och Gudrun hakade på.

  Fatima har nu börjat ljuga om dödsfall..

 82. Vilka som är normal intelligent kan ta dessa ljugande psykotiska hittepå-feminister på allvar?? Kom igen.. Det är något fel på dom,.. Narcissister ??

 83. Sådana där kulturer som pippar till sig barn som de inte kan försörja och blir gratisätare här och våra politiker gråter av ömkan.

 84. Det här är så många fel på en och samma gång, att jag inte ens orkar börja rada upp alla fel. Lögnerna är så många och kommer med en sådan intensitet, att luften bara går ur helt.

  Att landets samlade journalister inte går fullständig bananas och konfronterar samtliga inblandade med alla sina lögner och logiska kullerbyttor, är en stor gåta.

  Hur kan landets mainstreammedia fortsätta envisas med dessa tragiska figurer högt och lågt i alla mediala sammanhang, när det är helt utom allt rimligt tvivel att dessa lögnare faktiskt blåljuger som de har lust.

LÄMNA ETT SVAR