En afrikansk asylsökare som saknar uppehållstillstånd ställs nu inför rätta i Tyskland misstänkt för en brutal våldtäkt mot en liten flicka som var på väg till en park för att leka.

Det var tidigare i år som migranten Seydou från den nigerianska delstaten Niger cyklade förbi flickan i staden Dessau-Roßlau i östra Tyskland, rapporterar tidningen Bild.

LÄS ÄVEN: Flicka på väg till skolan våldtagen utomhus på torsdagsförmiddagen

På fredagen inleddes rättegången mot Seydou som enligt egen utsago är 27 år gammal och numera saknar rätt att vistas i Tyskland eftersom hans uppehållstillstånd har löpt ut.

När åklagare Julia Legner berättar om händelseförloppet framgår det att migranten har vänt om med sin cykel och tagit kontakt med den nioåriga flickan som var på väg till en park för att leka med sitt björnliknande mjukisdjur.

Accepterade inte att bli tillsagd
Vidare berättar Legner att migranten stannade sin cykel och upprepade frasen ”beautiful baby” ett flertal gånger till flickan. Hon bad att Seydou skulle lämna henne ifred. Men det var ingenting som migranten kunde acceptera och istället vräkte han omkull flickan till marken.

Slickade flickans ansikte
Väl på marken uppges migranten ha strypt henne och slickat hennes ansikte. Flickan som skrek för sitt liv och försökte slita sig loss ur situationen fick samtidigt höra hur migranten hotade att döda henne. Därefter fullföljde han samlaget genom att pressa ned sin kroppsvikt på 80 kilo över flickans 28 kilo.

Flickan vågar inte gå ut
När polisen senare grep Seydou påträffade de även en kniv i hans ryggsäck. Flickans advokat meddelar under rättegången att nioåringen inte längre vågar lämna hemmet ensam.

Liknande händelse
Tidigare uppmärksammades en liknande händelse i Sverige där en cyklande migrant följde efter en kvinna och trakasserade henne med sexfrågor. När hon avvisade migranten svarade han med hot om att skära av hennes knän och armar.

LÄS ÄVEN: 18-årig italienska misstänks ha styckats levande av illegal migrant