Det är debattören och tidigare muslimen Mona Walter som uppmärksammar hur en välrespekterad afrikansk imam uppmanar muslimer till både mord och rån på otrogna i Europa.

I ett inlägg på Facebook skriver Walter att hon var tvungen att visa ett tal från den 26 december i år där imamen Sheikh Xassaan Abu Salmaan bosatt i Kenya med stort inflytande i grannlandet Somalia vägleder sina muslimska anhängare i västvärlden.

Imamen uppges bland annat säga att européer är otrogna och därför är det tillåtet att stjäla deras egendomar. Vidare tydliggör imamen för följarna att de ska lura och utnyttja västerländska länder till att dessa blir bankrutta.

https://www.facebook.com/mona.walter.182/videos/2560536384217937/

TV3: ”Invandrargängen är rasister”

Imamens ord visar sig redan vara verklighet i Sverige. År 2005 sände TV3:s ’Insider’ ett program om kriminella invandrare där framgick det att ”invandrargängen som rånar är ibland rasister och väljer offer efter nationalitet”.

En polis verksam inom rånkommissionen i Stockholm berättade bland annat om ett östafrikanskt gäng som enbart rånade svenska damer. Enligt polisen ska männen även ha avbrutit pågående rån när de upptäckte att damen bar slöja. Se inslaget nedan:

LÄS ÄVEN: Imam hävdar att Frankrike kommer att bli ett muslimskt land