Afs höll idag ett valmöte i Järfälla, där före detta miljöpartisten Jonas Serneholt deltog. Han pratade bland annat lite om hans tid i MP och att han valde AfS, att han är synskadad men att det gått bra i livet ändå. Han är partiets toppkandidat i Järfälla.

Kasselstrand inledde med att hälsade alla välkomna och pratade om hur Sverige har förändrats, liksom Järfälla kommun. Sedan presenterade han Jonas Serneholt. Kasselstrand riktade sig även mot den lilla vänsterklacken och bjöd in även dem om de vill samtala istället för att stå och skrika.

– Det var många poliser, många anhängare och trevliga samtal, berättar Yvonne Lindholm, en av Afs:s medlemmar och aktiva som var närvarande på mötet.

[soliloquy id=”451181″]

– I höstens val kandiderar vi i ett stort antal kommuner, bland annat Järfälla. Därför fanns vi på plats i centralorten Jakobsberg idag för att visa svenskarna att det finns ett parti som inte har glömt dem och som nu kandiderar i kommunen. Med konceptet ”Samtal med svenskarna” vill vi bjuda in till samtal med alla som är nyfikna på vårt parti, berättar Kasselstrand för Samnytt.

– En arab kom fram och var allmänt otrevlig. Han hade sett vår Återvandring nu!-banderoll. Han blev aggressiv när vi förklarade att vi kommer återkalla medborgarskap för många kriminella och andra probleminvandrare. Han valde då att visa sitt förakt för värdlandet Sverige och värdfolket svenskarna: det haglade förolämpningar om att svenskar inte har någon kultur eller historia, att svenskar som folk inte existerar och att invandrare har byggt landet. Jag förklarade för honom att han har helt fel i allt och att han kan åka hem om det nu är så hemskt att bo i Sverige. Det hela höll på att urarta när han slog till Evelina Hahnes hand med vilken hon filmade händelsen. Till slut fick polis ingripa för att föra bort honom. En sådan otacksam probleminvandrare har naturligtvis inte i Sverige att göra och ska få en enkelbiljett hem. Det sa jag åt honom där och då.

Här är en video med utdrag från torgmötet samt efterföljande hätska diskussion mot några motståndare:

LÄS ÄVEN: MP-politiker går över till AfS