Den första maj höll Alternativ för Sverige (AfS) ett valmöte i Gävle där partiledaren Gustav Kasselstrand varnade för att Sverige kommer att bli ett muslimskt land om rådande utveckling fortsätter.
– Jag kommer aldrig acceptera att Sverige blir ett muslimskt land, slog AfS-ledaren samtidigt fast.


Det var på söndagen som AfS intog Rådhustorget för att hålla ett valmöte. Bland talarna fanns AfS-ledaren Gustav Kasselstrand, SD:s tidigare riksdagsledamot Jeff Ahl, partiföreträdarna Evelina Hahne och Lennart Matikainen.

LÄS ÄVEN: AfS: Andra generationens invandrare har ingen gudomlig rätt till Sverige

Kasselstrand uppmärksammade för Gävleborna att en överväldigande majoritet av invånarna i så kallade utsatta områden röstar på Socialdemokraterna. Han hävdar att Socialdemokraterna har importerat sina väljare.

– Socialdemokraterna har sett att svenska folket vänder dem ryggen. I takt med att äldre svenskar lämnar oss och man ser att det inte finns särskilt mycket tillväxt med socialdemokratiska väljare bland yngre så har man valt att importera hundratusentals väljare från Afrika och Mellanöstern, sa Kasselstrand.

Vidare uppmanade han Gävlebor att byta ut politikerna innan politikerna byter ut folket.

– Röstboskap som man använder i en väldigt enkel överenskommelse. ”Ni får komma till Sverige i utbyte på att ni röstar på oss”. Det är Socialdemokraternas politik. Det är ett totalt förakt mot det land som man själv styr. Politiker som är valda av svenska folket försöker aktivt byta ut sin egen befolkning för att säkra sitt fortsatta väljarstöd. Det är så vidrigt att man häpnar för detta faktum.

Varnar för islamiseringen

AfS-ledaren tänker inte acceptera att migranterna är Sveriges framtida befolkning.

– Sverige kommer att bli ett muslimskt land. Sverige hade i princip inga muslimer för 40 år sedan. Idag är de en miljon och det finns inga tecken på att den här utvecklingen kommer att avstanna eller stoppas. Tvärtom så fyller de landet med ännu fler invandrare än någonsin tidigare.

– Jag tänker inte finna mig i detta. Jag tänker inte acceptera att det här är Sveriges framtida befolkningen. Jag tänker inte acceptera att min dotter på två år ska behöva växa upp i ett muslimskt Sverige.

Se AfS valmöte nedan:


LÄS ÄVEN: Kasselstrand om återvandring: En miljon ska hem