”Allahu akbar” – En död efter knivattack i Paris

Delningar

En person höggs ihjäl och fyra skadades varav två allvarligt. Islamiska staten har tagit på sig dådet.

Strax innan kl 21 på lördagskvällen gick en tjetjensk man född 1997 till attack mot förbipasserande i centrala Paris samtidigt som han ska ha skanderat ”Allahu akbar”.

Fallet utreds som ett terrordåd och enligt Islamiska statens propagandaorgan Amaq var han en ”IS-soldat”.

Polisen försökte först stoppa gärningsmannens framfart genom att använda en elpistol, vilket dock inte fungerade utan bara gjorde honom än mer aggressiv. Istället sköt man mannen två gånger varpå han avled.

Medan president Emmanuel Macron säger att ”Frankrike återigen betalar ett blodigt pris” och att landet inte kommer ”backa en tum för frihetens fiender” efterlyser Marine Le Pen högre säkerhet.

– Det franska folket kommer inte längre vara nöjda med prat, de kräver handling, säger Le Pen.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

717 KOMMENTARER

 1. När ska människor förstå vad islam är..

  Blod, våld och död är vad som väntar godtrogna..

  Det normala är att hålla vargarna utanför fårhagen..

  Men våra politiker har bjudit in vargarna på kaffe i fårhagen..

 2. Le pen kräver höjd säkerhet. Bra, men hur ska det gå till ?

  En ranson galning som helt plötsligt attackerar med kniv går inte att förutse.

 3. Enligt Aljazeera: Koordinerade bombattacker mot 3 kyrkor i Indonesien. 11döda. Hemvändande IS terrorister misstänks.

 4. Enligt fransk press nu på morgonen så är jihadisten ifrån Tjetjenien och 21 år gammal.

  Varför befann sig denna islamistiska jihadist i Frankrike? Varför hade han tillåtits in på franskt territorium?

  Den islamistiska jihadistens tjetjenska föräldrar som också verkar befinna sig i Frankrike är gripna av fransk polis.

  • Den tjetjenska jihadisten var tydligen känd av antiterrorpolis sedan tidigare, då han figurerat i något ärende en kort tid innan terrorattacken.

   Det är makalöst hur ofta dessa jihadister varit kända sedan tidigare, men ändå lyckas utföra sin jihadterror.

   Tänk om antiterrorpolisen hade varit kunnigare om islamism och deras mål, då borde dessa personer ha kunnat utvisas ifrån Europa tillbaka till sina islamistiska hålor, och därigenom hade många europeer kunnat räddas.

  • En mycket starkt bidragande orsak till att den europeiska kulturen är den mest framgångsrika och goda som någonsin funnits är just det faktum att despoter historiskt motarbetades med maktmedel.

   Vi hade aldrig haft yttrandefrihet i Europa om inte aktion varit en självklarhet på vägen hit.

   Idag är direktaktion en tappad komponent i samhällets självbevarelsedrift, och vi ser också resultatet av det.

   Inkompetenta vrak sitter på alla maktpositioner i västeuropa.

  • Vem vet, vad som kommer att hända framöver.
   När folk till slut förstår, vad de har utsatts för, så kommer de att leta efter syndabockar.
   Politikerna har redan börjat med att ge varandra skulden.
   Den typen av juridiska finter kommer nog inte att fungera inför en uppretad allmänhet.

 5. Snigelätarna rösta ju för detta så varför är dom så upprörda….

  Dom har ju sin Makaron och hans mamma….

 6. ”Frankrike återigen betalar ett blodigt pris” ”landet inte kommer backa en tum för frihetens fiender” säger Macron samtidigt som han är lika hjälpsam som Stefan Löfven med att släppa in dödsmaskiner i landet.

  Vem pratar Macron för? Inte är det för fransmännen och Frankrike.

  Han är som många andra EU-ledare springpojke åt oligarker som vill förvandla Europa till ett slagfält. Människor dör för IS hand. Men politikerna blundar medvetet.

  Lite spill på vägen till det globala riket räknar de med…

   • Han och övriga EU-ledare, några länder undantagna, ska backa hela vägen tillbaka dit det började. Sen ska de be sitt folk om ursäkt offentligt inför tv-kameror. Efter det får de sparken men polisanmäls för Hets mot folkgrupp. Det blir sista gången denna s.k. lag brukas. Smakar det så kostar det…

  • Globalisterna har redan siktet inställt på en annan planet då de plundrat färdigt vår vackra planet på naturresurser och kaoset och anarkin är ett faktum på varje kontinent.

    • Globalisterna får för min del gärna resa till en planet som befinner sig i en helt annan galax, längst bort från Vintergatan.

   • Vi får hoppas att något ”flyktingbarn” (Akiiov eller någon likvärdig) häller skräp i tanken så det blir smolk i förgasaren halvvägs.

  • Har arbetat åt Rothchild och är given på Bilderbergmöten. Finns bilder på Macron och Carl Bildt från Bilderbergmötet i Köpenhamn.

   • Så gott som alla inbjudna till de hemliga mötena inbillar sig att de är märkvärdigare än andra pga inbjudan. Tror inte alla fattar att de är nyttiga idioter åt oligarkerna…

 7. Globalisterna hälsar att ”ni måste vänja er vid terrorism i ett öppet samhälle.” Men tanken att stänga gränserna har aldrig slagit dem. Tvärtom. Macron säger att ”Vi delar öde med Afrika.” Och att Europa måste ta emot ytterligare 200 miljoner ”flyktingar” de kommande 30 åren.

 8. Hur mycket bevis behöver världen när det gäller islam..

  Inte ens dödliga bevis verkar vara tillräckligt..

  • Det handlar inte om bevis. Saken är den att dessa dödliga attacker skall leda till ett religionskrig i Europa så att globalisterna skall kunna tjäna pengar från båda sidorna i konflikten. Allting handlar om pengar och om makt. Mycket vill ha mer och det är efter det mottot som globalisterna lever… Den vanliga människan får ta smällen. It’s simple like that.

 9. Hur kommer makteliten reagera nu efter ännu ett blodigt allahu-akhbar jihadistdåd i Europa?

  Svaret är givet – mer islamismmassinvandring. De kommer arbeta febrilt med att hitta de mest extremistiska jihadisterna och bjuda in dem till fina gratisboenden i Europa.

 10. Under tiden islam växer sig stark mitt ibland oss..

  Dukar Svensken fram chips och dip till Eurovision..

  Livet är för härligt..

 11. Det bästa är att göra hela Europa muslimfritt!! Samt ha hårdbevakade gränser med hårda säkerhetskontroller. Det är inte meningen att muslimer ska få terrorisera hela Europa.

 12. Där ser man. Den tjetjenska jihadisten bjöds in i Frankrike för cirka tio år.

  De påstod sig vara flyktingar och sökte asyl.

  ”Paris ISIS knifeman was born in Chechnya before claiming asylum in France a decade before murderous rampage that left one dead”
  https://www.thesun.co.uk/news/6272839/paris-attack-isis-knifeman-terror-latest-updates/?utm_source=TWITTER&utm_medium=social&utm_campaign=SprnklrSUNOrganic&UTMX=Editorial:TheSun:TwImageandlink:Statement:News

 13. Terroriströrelsen IS tar på sig attacken i Paris. I attacken som skedde med kniv – IKEA-kniv? – dödades en person och fyra andra skadades. Gärningsmannen, som var 20 år och hörstammade från Mellanöstern, sköts till döds av fransk polis. Han utropade innan han överlämnade sig till sin gud: allahu akbar {Gud är större} Terroristen blir nu martyr och kommer till paradiset, där 72 evigt unga jungfrur som aldrig åldras väntar honom. Jungrfrurnas uppgift är att stå till tjänst sexuellt och sensuellt, och göra martyren evigt ung, ge honom större sexuell förmåga och exceptionell uthållighet. Det går som sagt inte någon nöd på den senaste paristerroristen.

 14. Allt har sin orsak i koranen där den sluge rövaren Mohammed ville förmå sina soldater att kämpa till sista blodsdroppen för honom och inte bli avundsjuka på de soldater som överlever striden och kan plundra och våldta så därför lovade han alla som dör i striden för islam 77 purunga flickor i den muslimska paradiset

 15. Det kommer inte att bli någon ändring till det bättre förrän ett antal höga makthavare blivit föremål för lyckade terrorattacker!

 16. Så länge man tillåter missbruket av asylrätten kommer det bara bli värre och värre.
  Man blir heligt förbannad när det enda de ansvariga politikerna har att komma med är en repetition av inövade floskler. Desamma i Sverige, Frankrike, Tyskland eller annat EU-land. Samtidigt förstår jag inte hur just fransmännen kunde rösta fram en Macron. De har ju mer än något annat land fått lida av den muslimska terrorismen.

 17. Så länge den globalistiska agendan tillåts råda på vår europeiska kontinent så kommer detta att vara vardagsmat.
  Folket vaknar visserligen bit för bit och inser att något inte står rätt till, politikerna å sin sida ser sig tvungna att böja sig i vördnad för de årliga dekret som avhandlats i slutna rum tillsammans med den lilla maktfullkomliga klick som sitter på vapen, finanser och råvaruarsenal.

 18. Uttrycket ”Allahu akbar” måste av säkerhetsskäl förbjudas vid böneutrop. Om man hör någon gapa Allahu akbar på stan ska man veta att man ska inta försvarsberedskap och inte försvarslös få en kniv i ryggen för att man tror att det är bönedags.

  • En del svenskar vill ha henne som nästa statsminister??? En ren dödsförklaring för namnet och landet Sverige.

 19. Västvärldens krig mot islam rycker allt närmare..

  7-klövern kommer beväpna varje Svensk med en varsin röd ros..

  Och skicka oss på utbildning i gruppkramar..

  • Islams krig mot den fria världen har pågått i drygt 1400 år, dom har drivits tillbaka några gånger men planerar hela tiden för att slutgiltigt ta över för gott.
   På 40talet var det en annan som pratade om den slutgiltiga lösningen, men han var småpotatis i jämförelse med runt 2 miljarder muslimer som alla har samma mål.

   • fred med väst existerar inte då begreppet inte kan tolkas inom islam.
    sist vi drev tillbaka islam och upplöste ottomanska imperiet, sedan dess har de bidat sin tid, byggt upp sin arme av unga stridbara män.
    en taktik som bygger på svärdets makt och överlägsenhet i antal.
    (det är en förlegat taktik då väst har överlägsen teknik för krig)

  • Fråga dig istället hur och varför gränserna till Europa öppnats på vid gavel eller vilka krafter som startar anarki och kaos i berörda krigsområden .

 20. Finansmannen George Soros spenderar fantasibelopp på att frakta/smuggla in ”flyktingar” från Afrikas islamistiska helveteshålor till Europa. Varför gör han det? Är de för att han ömmar för deras välbefinnande? Varför spenderar han inte pengarna på plats? Det skulle hjälpa många fler och dessutom skulle Europa räddas från undergång.

  • Så länga varje enskild nation ger sitt godtycke till detta kommer det att fortgå. Den enda nation i Europa mig veterligen som håller emot, är Ungern. Grekland med sin stora skuld till bankmaffian har inte mycket att sätta emot. Vad vi skådar just nu från första parkett, är Europas sönderfall och undergång, precis som det står i förutsägelserna

   • Det är det som är hela poängen med EU. Att ta makten från det europeiska folket. Alla länder som vägrar islamiseras kommer att straffas och tvingas på islam. Islamiseringen av Europa sker koordinerat. Svenska kyrkan samlar in pengar till moskéer, det blir snart förbjudet att tala emot islam, osv

 21. Nån som tror att Ulf och Stefan fixar detta efter valet?
  Ulf har fortfarande kvar Reinfeldt i sitt parti och Löfven vänder kappan efter vinden, han har inte sitt parti med sig i sin nya migrationspolitik…

 22. Vilken är du optimisten eller pessimisten?

  Nästan varenda artikel eller krönika matar på all form av händelseutvecklingen i det pessimistiska spåret och en del här mår inte bra av det, vilket man märker på hur de skriver som gjutna pessimister och inte någon kan få dem på bättre tankar och värderingar!
  Ta denna galna islamist och placera samma sort i vårt land som tyvärr redan ha skett!
  Självklart har vi den tanken varför importerar vår regim galna människor med lägsta tänkbara IQ?
  Vad kan vi göra som den enskilde individen åt det här, eftersom den politiska vägen är blockerad av galningar? En del flyr vårt land och tendensen ökar i antalet svenskar som rymmer fältet och sätter sig i säkerhet och söker sig till länder där det inte finns några muslimer!
  Min åsikt av det hela, vi måste gå ut med detta i klartext att vi måste få bort alla muslimer i vårt land som jag ser som det främsta målet vi måste nå!
  AfS vill göra detta jag önskar, de skräder inte orden, muslimerna ska ut ur vårt land, men de kommer inte in i Riksdagen för 7-klövern och massmedia kommer att stämpla dem som rasister! Men de själva då, tycks hylla morden på svenska folket?
  Också en politisk propaganda att sprida ut: 7-klöverns partier blundar för de mord som sker på svenska folket!

  • den enskilde individen kan inte göra annat än att fly, är pessimist så länge ingen tar tag i problemen.
   försöker uppmana folk till att organisera sej, tillsammans kan vi göra skillnad.
   ser ingenstans att någon tar tag i detta..
   det finns ingen gemenskap/samhörighet/homogen kultur längre den har politikerna slagit sönder, det blir oerhört svårt att samla ihop spillrorna.
   de har tryckt ihop allt till individnivå, det går inte att analysera en individ från en grupp utan att se till omständigheter, allt skylls på den enskilde individen..
   självklart blir det en skev bild av samhället om alla skall behandlas enskilt, om inte annat blir det hundratusentals åsikter att ta ställning till om alla enskilda individer får samma rätt att göra sej hörda,, vänsterretorik..

   minoriteters röst gäller före majoriteten..

 23. Fransmännen får det som de har röstat för, inget att klaga över. Men det visar sig nu att flosker är inget bra skydd mot terrorism. Är kanske de svenska flosklerna bättre?

 24. Det man INTE förstår är att jihadisterna som utför de här dåden inte begriper att politikerna i Väst inte bryr sig ett dugg om att vanliga människor blir mördade på det här sättet.
  De här dåden kommer att ta slut när jihadisterna tröttnar på det här eller får tennisarmbåge.

  • Det du inte förstår är att jihadisternas drivkraft inte handlar om att få politiker i väst att bry sig. Vad det handlar om är att uppfylla Allahs lista på gärningar som gör att jihadisten kommer till paradiset. Den enda säkra handlingen är att dö för Allahs sak. Det ger 100% chans att komma till paradiset. Och de kommer inte att tröttna. Det pågår så länge islam omfattas av några människor på jorden.

   • Vi får väl hoppas att de får tennisarmbåge då. Det verkar vara det enda som kan rädda våra barns liv.

 25. I dag befinner sig denne förvirrade MONGOL i paradiset tillsammans med sina OSKULDER . . .
  Undrar hos hur många av Annie Lööfs 9000 frustrerade MONGOLER som går i samma tankar, men det är väl bara att vänta och se!

 26. Västeuropas liberala,kroniska sjukdom att aldrig vilja trampa någon ”stackars minoritet” på tårna har bäddat för jihadismen och den politiska våldsideologins islams etablering.Hur ska man vända detta om inte grovt radikalare tankegångar implementeras över hela linjen.Krossa cancern islam och dess följare!

 27. ”Frankrike har åter betalt ett blodigt pris, men kommer inte att backa en tum för friheten fiender”. Varför dessa eviga floskler som inte betyder någonting.

 28. Ungdomar, idealistiska och oerfarerna som de är, är som stenar på marken. Är man besluten att stena någon, kan man alltid hitta stenar som låter sig plockas upp. Vad gäller ISIS har NYT en utmärkt podcast serie, The Califate, som illustrar detta. Vad jag menar är att det är nätverken som rekryterar och organiserar som är det verkliga problemet. I fallet ISIS består dessa av makthungriga patologer och religiösa extremister som bägge använder den islamska religionen som sitt främsta verktyg i sitt hat mot västvärlden. Denna typ av människor (psykopater av olika slag) kommer alltid att finnas. Därför måste vårt (även muslimers) främsta mål vara att avväpna dem. Därför måste muslimer själva rensa ut de värsta idéerna inom sin religion, Saudiarabien kan inte längre tillåtas att exportera sin rabiata form av islam, etc.

 29. Tack Samnytt! Stort tack för att ni inte räknar in mördaren bland de döda.
  Ynkligt av SR att skriva ”två döda”. I min värld räknas endast offren.

  • Inte bara i din värld.I en normal värld,i en normalt fungerande civilisation hade mördarmuslimen aldrig ett mänskligt värde.Nu är han välförtjänt maskmat.

  • Intressant. Jag skulle inte bli ett dugg förvånad. SVT gick snabbt ut och gav bilden att hans död var ett självmord.

  • Var han engagerad i dessa frågor?
   Han hade i alla fall en tjeckisk flickvän och styvson, verkar onekligen konstigt detta med självmord.

 30. Tyvärr tillhör Macron den falang som pratar fint, men gör inget mot terrorismen. Islam kommer att fortsätta som islam gör, för de inser att deras handlingar får fortgå, ostraffat. Och det är det som är problemet. Vi vågar inte agera mot islam, för det skulle vara ”rasistiskt”.

 31. Macron: ”Frankrike återigen betalar ett blodigt pris”.
  Ett pris för vad? Vad får dom för det priset?

 32. Det är Europas smala lycka att dessa primitiva varelser inte är de sofistikerade högutbildade raketforskare de sas vara. Undrar när nästa genomtänkta attack likt 9/11 kommer äga rum.

 33. Rakhmat Akilov: “My master I am in Sweden, I do not have any actions, the gay parade will take place here on May 1st, if I get someone who can coordinate, I’ll do a martyring here, if God wants.”

  Kulturmarxisternas politik gav oss inte ett Nirvana av fred och humanism. Nej, vad man gjort är att öppna porten till helvetet.

 34. Dom där terroristerna/islamisterna skyr inte döden,tvärtom, dom välkomnar den efter som dom tror att dom hamnar i paradiset. Därför är bästa straffet att försöka ta dem levande och sedan göra livet till ett rent helvete för dem. Det kan man göra på många sätt. En bra början är att tvinga dem till högläsning ur bibeln varje dag under deras livstidsstraff.

 35. Mellanösternlösning: även i Sverige: ”Att få många barn är ett sätt att stödja den palestinska staten”
  Den israeliska regeringen tror inte längre på en tvåstatslösning. Istället vill man se ett land, där palestinier och israeler samsas, om än under vapenhot. Men det finns en sak som talar mot den lösningen.
  ✓ Sjuksköterskan: Det föds fler än 5 000 barn på sjukhuset varje år
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wEmg0P/hotet-som-israel-inte-kan-skydda-sig-mot/promo

 36. Varje gång detta o liknande händer mår jag lika illa varje gång vid tanken och minnesbilderna av gänget batikhäxor mfl som direkt åkte till flyktinglägret där IKEA-mördaren bodde och klistrade upp hjärtan efter hans brutala mord på svenska mor och son.
  En idioti som är helt omöjlig att förstå.

  • Det är så oerhört obegripligt att man inte kan förstå hur det rör sig inne i hjärnorna på dessa batikhäxorna. De är rent av kriminella.

   • Prata med någon så får du veta.. Annars kan jag bara säga att det inte rör sig någonting där inne. Helt trasiga människor är vad dom är. Fyllda av hat mot sådana som oss som egentligen bara vill deras egna bästa. Dom förstår det inte själva. Dom är precis som trotsiga småbarn. Går inte att diskutera med. Slutar bara med att dom står och skriker när dom inte får som dom vill eller inte kan artikulera sig

  • Och inte ett enda ord från Stefan Löfven när det hände. Det var då jag vaknade och insåg att något var fel.

   • Nä, han gick väl i nåt fackeltåg nånstans mot rasism där en moske brunnit som ägarna själva vållat eller liknande.
    Löfven är ju som bekant inte den skarpaste kniven i lådan.

 37. Citerar några av den kokta makaronens senaste offentliga uttalanden:
  ”Europa tillhör Afrika”
  ”Att vara nationalist är att bedriva krig mot Europa”

 38. Europeiska Unionen och dess konventioner och påtvingade kvoter bär totalansvaret för förstörelsen av Europa.

  Efter det kommer styrande politiker ifrån respektive EU land.

  Historieböckerna väntar.

 39. Det här ser ju ut att ha skett precis i närheten av Harry’s American Bar. Där gick frugan och jag en kväll i november 2017… kunde lika gärna ha hänt oss.

 40. I systemmedia får man inte kommentera under artiklarna. Det bevisar att systemet inte är demokratiskt undan propaganda/hjärntvätt. Och eftersom det som skrivs ligger i linje med Globalisternas agenda kan slutsatsen bara bli att det är Globalisterna som kontrollerar propagandan – också.

 41. Grattis Macron du fick det Frankrike du ville ha. Snart i Sverige också.
  Europa bör nog införa samma vapenlagar som USA har.

 42. Kan det någon gång komma till en punkt där lagstiftarna inser att Islam inte är kompatibel med de värderingar vi har i väst? Det här med religionsfrihet behöver ses över. Allt utövande av Islam borde förbjudas, möjligen utöver det som sker i egna hemmet. Man är ju helt rabiat angående Nazism, varför kan inte samma sak gälla för Islam?

 43. ”En död europé är en god europé, med rätt värdegrund.”

  Hälsningar,
  Macron, Merkel, Löfvén

   • Det förstår inte vänsterliberala. Än så länge pröjsar alla samvetsgranna laglydiga medelinkomsttagare kalaset med skatten. Men inte så länge till. Vad är det för mening med att betala för våld, elände, ghetton, ökad polisnärvaro, längre vårdköer, folk som aldrig kommer i arbete, osäker framtid. Jo, kanske en enda blir en Zlatan. Hurra då röstar vi på centern.

 44. Samtidigt fortsätter den så kallade ”anhöriginvandringen” i Sverige i allt ökad takt.Nya ”soldater” flygs in dagligen av den svenska islamistregimen för att förstärka den muslimska ockupationen av landet.Allahu Akbar!

 45. Terrordåd kommer vara lika vanligt som att julafton är den 24 december. Det är en sjuk värld vi lever i och sjuka politiker som styr.

  • Sjuka politiker som bär ansvaret.

   Föreställ dig politikerföraktet i Sverige om 5 år…

   • Jo,föraktet påstås finnas men på valdagen så röstar man ändå sjuklöver.Även om fyra år som går in i det femte.Den ängsliga,skitnödiga svensken är kroniskt konflikträdd och passiv.Svensken förtvinar i sin egen liberala präktighet.

    • Betydligt fler än tidigare har vaknat upp och protesterar mot den ansvarslösa migrationspolitiken. SD förutspås en brakseger.

     SD 2018!

    • Man skulle kunna tro att samhällsutvecklingen skulle göra att föräldrarna värnar om sina barns säkerhet i första hand – Men icke. Vi kör Stefan Löfven och CO igen..

     • Signatur Hedvig förordade globalistliberalen Macron före Le Pen vid valet.Det skrev ”hon” själv.

     • Jag gillar inte Marine Le Pen av många orsaker. Macron föreföll då som ett något mindre dåligt alternativ. Idag är jag verkligt rädd för hans globalistiska och EU-federaristiska politik.
      Du ska betänka att jag inte är fransyska och trots allt visste förhållandevis lite om fransk inrikespolitik.

     • Öhhhhhh jag var nog naiv.. Men jag får se det som en utmaning… Bla Bla Bla…..
      Efterklok kostar liv nu….

     • Förstår du inte bättre.. Så håll dig till Makaronen du…
      Här på Samnytt ringde varningsklockarna dygnet runt för den mannen….

     • Vart har du läst om Le Pen? I svenska tidningar? Hört henne i debatt någon gång? Hon är en mycket skicklig politiker men svartmålas extremt i svenska medier (och andra västmedier). Enda lösningen är politiker som Le Pen, annars kommer allt att falla. Macron går finanselitens ärenden som är att utplåna nationalstaterna och införa bank kapitalism i varje land (en liten elit som styr hur pengar skapas och medierna).

      Förstår att få talar Ryska och franska flytande som jag, men gud, det ger ett helt annat perspektiv när du hör vad personen säger direkt utan dessa filter som västmedia utgör.

     • Där gick du allt på pumpen.
      Jag förstår franska tillräckligt bra för att läsa franska tidningar och läsa fransk skönlitteratur. Och jag har lyssnat på Le Pen i ett flertal politiska debatter.
      Men, som jag skrev är jag inte fransyska och behärskar inte fransk inrikespolitik på samma sätt som svensk.

     • Om nu inte Le Pen är lösningen, vem är det? Skall du vänta tills hela Europa är islamiserat? Det kommer att komma till att du måste göra ett val.

      Om du lyssnat på henne så har du nog märkt att hon förmodligen är en av europas bästa politiker på att tala och debattera. Om du inte håller med henne, vad är alternativet, Makaronen? Lycka till. Kan du lika gärna rösta på L eller MP i kommande val också.

     • Som sagt, hade jag varit fransyska, hade jag noga satt mig in i fransk inrikespolitik.
      Jag kommer aldrig att bosätta mig i Frankrike och aldrig att delta i ett franskt val.

     • Det va vänstern som röstade på honom för att stoppa Marine Le Pen.För deras kandidat gick inte till omgång nr 2

    • Hrm. Bor i Paris nu. Jo, det är lika illa med politikerna i Frankrike förutom Le pen förstås. Macron kommer inte lyfta ett finger för att gå ur Euron, repatriera invandrare et c.

     Lever nu mängder med ukrainare i Paris som jobbar svart. Obefintligt kontroll, precis som I Sverige. Hela systemet håller på att balla ur. Halva östeuropa och MENA kan inte hitta lösningen på sina ekonomiska problem i ”lilla” västeuropa, det går inte.

  • Parisborna (en majoritet) röstade för mångkulturen med betoning på islam sist det var val.Ingen empati.Trots all terror röstade de för mer .De älskar muslimsk terrorism.Vi kan kan skaka på huvudet åt handhjärtan i Sverige men fransmän i Paris är lika bisarra och dysfuktionella som ”oss”.

 46. Även om de är ”små” terrordåd så är det många små terrordåd över tiden och det gör att folket blir lidande och drabbade, utan att media gör någon stor sak av det då det kan avfärdas som en ”ensam galning” och inget annat…

  De uppnår sina mål… folk blir rädda och flyttar så sakteligen till en annan stad och in flyttar nytt folk, till slut blir det majoritet för det nya folket, såsom skett i London och de kan välja sin egen borgmästare…

 47. ”Europa” har fått en mycket besk eftersmak. Jag vill inte bo kvar i Europa längre.

 48. Tar man in islamism får man islamism. Den uträkningen måste vara svår för politiker inom EU. Eller så vill de ha oroligheter och ond bråd död. Man bjuder väl inte någon på middag som vill slå ihjäl familjen? Nåväl de lämnar bara över makten till yttersta högern med deras politik. Tror de verkligen att folk ska rösta på vänsterliberalerna i framtiden. De har alla döda i medelhavet på sitt samvete. Kom så får du gratis mat och bostad. Men först måste vi se om du kan simma.
  Fy fan vilka stolpskott.

 49. Emmanuel Macron lunkar på i Hollandes fotspår. Hollande fick 93 % av muslimrösterna, men blev väldigt impopulär bland fransmännen.

 50. EU och Merkel med flera är nog de som dödat flest flyktingar i medelhavet efter andra världskriget. Genom att locka dem hit. Det går inte att säga att jag lydde order. Det försökte man efter kriget. Men de fick hänga ändå.

  • Quislingen Reinfelt kontaterade en gång när han flög över Sverige att vi har mycket skog,många träd..

 51. Återvandring av muslimer i Europa är ett måste annars har vi snart sharialagar överallt.Sedan ska alla politiker som har importerat islam för egna syften bli dömda i domstol.

 52. Det mesta är väl redan sagt men jag kan ändå inte låta bli att konstatera hopplösheten i den situation vi intvingats i av ”våra” politiker. Och vad värre är, dom har inte minsta avsikt att komma till vår undsättning, tvärt om, nu ÖKAR man istället tempot i en sista ansats att upplösa allt vad respektive nationalstat var, det TOTALA sönderfallet ska utgöra garant för den egna personen, man gör sig själ immun mot folklig resning, resonerar man sannolikt samstämt. Nåväl.

  SÄPO menar sig ”känna till” några tusen jihadister med smak för halshuggning och massmord av oss ”pursvenskar” – gott så, detta vet vi. Antalet för SÄPO okända jihadister är ju just det, okända, men jag tror inte jag tar i i överkant om jag påstår det finns tiotusentals. Runt dessa tiotusentals finns, och återigen tror jag inte jag tar i i överkant, hundratusentals supporters. Jag gissar vi i dag på svensk mark har flera hundra tusen med smak för erövring och jihad, om än med smak för olika definitioner för HUR jihad ska utföras. Och då pratar vi bara Sverige. Räkna på Europa och vi har tiotals miljoner.

  En i USA mycket uppmärksammad amerikansk marinkårssoldat, med många års erfarenhet av dom folk och regioner ”vår” riksdag hävdar vi svenskar är ”skyldiga” att tömma på allt med en puls, är säker på sin sak: när ”den dagen” kommer vet stora delar av de resande vildarna ”vad som gäller” – det vill säga, den större delen, kanske runt 60-90% av kolonisatörerna, ”vet vad som gäller”, det är bara en fråga om tid. Och nej, det går INTE att skilja agnarna från vetet, enbart totalt sönderfall alternativt närmast totalt hemvändande är alternativen – enligt soldaten kan de resande vildarna vara ”mycket övertygande” och är ”experter på manipulation” och dessutom kan dom ”vidhålla manipulation och lögner över lång tid” utan att tappa fokus på det långsiktiga målet.

  Jag säger bara grattis Europa i allmänhet och stort grattis Sverige i synnerhet. Vi tvingas i detta nu, av ”vår” egen riksdag, över tröskeln till helvetet utan hopp.

  https://www.youtube.com/watch?v=f0KMz_AUBFM

 53. Problemet med terrorattacker kommer troligen att fortsätta och straffet borde därför vara omedelbar avlivning.

 54. Macron är lika dum i huvudet som Löven å Merkel.Gött att dom sanerade bort knivmannen direkt.Nu får man se upp både med tjetener,uzbeker å araber

 55. På ön Java i Indonesien utfördes samordnade bombdåd mot tre katolska kyrkor under söndagsmässan. Minst nio döda och många skadade.

  • Tänk hur Sveriges korkade, lågutbildade journalister skulle reagera om det var 3 moskeer som bombades av kristna i ett kristet land.

 56. Detta har dock inget med muslimer eller islam att göra
  Allt är bara Trumps fel…….
  En stackars vilseledd hyperhygglig kille enligt grannarna….
  Han spelade fotboll, basket och höll upp dörrar åt gamla tanter innan Trum blev vald till president
  Allt enligt Anders Lindebagg på Snuskbladet….

 57. Otryggheten i samhället kommer öka ännu mer så länge väljarna föredrar inkompetenta politiker som bedriver en samhällsfientlig och samhällsförstörande politik.

 58. Anledningen till att det inte förekommer några muslimska demonstrationer mot IS är att de är deras bröder och systrar. De finns de muslimer som inte helt och hållet delar IS ideologi, men de protesterar heller inte, USA och västvärlden är alltid fiende nr 1. Sedan är det ofta förenat med livsfara att som muslim uttala sig mot IS.

 59. Det finns naturligtvis inget islamska staten utan enbart terroristfickor/gangstergrupper som valt att kala sig så och de ska sättas åt hårt.

  Att använda begreppet IS i mediesammanhang stärker enbart de fanatiska gangstergrupperna.

  • Du glömmer en sak. Jihad är det viktigaste en muslim kan utföra. Den går över alla andra plikter. En jihadist följer bara deras falske profets exempel och försöker mörda så många oskyldiga som möjligt. Precis som hans falske profet gjorde.

 60. Kan anledningen för den svenska vapenamnestin vara att vi inte får skjuta tillbaka? En radikal muslim kan bli skadad.

 61. OT:
  Intressanta ord som jag själv ordrar över om Jan Björklund själv förstår innebörden av …. och som jag tror grundar sig i hur hans son ser sig själv och som han gjorde redan vid 4,5 års ålder !? Dom som tror att man kan ta bort hur vi ser på varanndra (ursprung och etnicitet) tror helt fel egentligen. Sonen måste varit medveten om att han såg annorlunda ut än sina föräldrar.

  Citat av Björklund i Expressen:
  ”Ett par år senare åkte familjen tillbaka till Sydkorea för att adoptera en lillebror. I ”Söndagsintervjun” beskriver Jan Björklund en hjärtskärande scen från den resan.

  – Vi är över i Seoul och vi hade berättat att vi skulle åka och hämta en lillebror och Jesper som var fyra och ett halvt år var med. Då säger han: ska ni byta ut mig nu? Då började vi gråta tillsammans och insåg vilken otrygghet detta hade skapat hos honom, säger han i intervjun.”

  • Det måste vara SD:s fel! Hade han inte ett adopterat barn från Indien och sen skulle de hämtas ett barn från Korea?
   Moderatledaren Kristensson har hämtat 2 barn från Kina.
   De kommer att bli mobbade av muslimerna, precis som svenskarna. Kineser äter fläskkött.

  • Björklund har lovat sina barn, dyrt och heligt, att ALDRIG samarbeta med SD, eller medverka till att släppa in SD i ngt sammanhang. Summan av kardemumman är att det i själva verket är Björklunds 2 adopterade barn som styr Liberalernas immigrationspolitik! Sug på den!

 62. Fransmän har blivit ett folk på flykt i sitt eget land. Mångkultur berikar verkligen.

   • Var försiktig Rauken, så du inte slänger bort din röst i år. Tänk efter innan du röstar, själv vågar jag inte chansa. Sverigevänner bör inte splittras utan hålla samman. Rösta på AfS, om de förmodan kommer in i riksdagen så har vi ytterligare många år innan de få inflytande, om de ens existerar som parti om fyra år. I år har vi vår chans med SD. Röstning står en fritt, men man få också stå sitt kast och inte vara allt för negativ om man bidragit till ytterligare fyra år av vanstyre, då Sverigevänner splittrats.

 63. Fransmännen får skörda efretesom man valde en Muslimimportör till President.
  Är det Svenska folket lika dåraktiga och väljer nåt av sjuklöverpartierna – de Svenska ansvarslösa Isamälskarna.

  • Lustigt att detta händer om och om igen. Man får alltid den politik man röstar på. Det är därför så viktigt att du röstar på eller för något och inte bara röstar mot en annan åsikt eller parti. Gör man det slutar det aldrig som man tänkt sig, vilket Frankrike är ett mörkt exempel på.

  • Man har kommit till det läget att det hade nog hänt ändå oavsett vem som varit president … man måste skylla på .tidigare.

   Samt att det är just till detta läget man ville komma, att dom nu kan svära sig fria från ansvar.

  • Dumskallar är dumskallar! Dem måste vi lära oss att inte rösta på. Han är dock i gott sällskap, för i 7 klövern finns just inget annat än dumskallar.
   De har genom sitt förrädiska handlande själva klistrat epitetet rätt i pannan.

 64. Är det någon som tror att Löfven eller Kristersson eller ens MSB, med Eliasson som chef har någon strategi för detta:
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article158020269/Lage-in-Europa-soll-sich-zu-Buergerkrieg-entwickeln.html

  Den tredje generationen europeiska jihadister ville sprida ett klimat av terror i de europeiska staterna, som skulle generera fientliga reaktioner mot alla muslimer, tillade han. Muslimerna bör radikaliseras på detta sätt. ”Situationen borde utvecklas till ett inbördeskrig.”
  Gillis Kepel ansedd Islamforskare

 65. Hela EU på väg att rasa samman, utom då de östra delarna där den ekonomiska tillväxten är på Europatopp,skatterna låga,sjukvård,polis och skola välfungerande och enbart normalt polisarbete att sköta, inga gruppvåldtäkter,skjutningar,handgranatattacker eller kvinnor som inte vågar gå utanför bostaden under kvällstid.
  Hur kan detta komma sig, då det enligt en samlad svensk politikerkår absolut inte har att göra med att man ej tagit emot muslimska migranter?

 66. Vi kommer att få mängder av terrorattentat i lilla söta Sverige om utvisningarna verkligen börjar göras, så moment 22. Muslimerna ser ett svenskt fängelse med 3 mål mat om dagen,tillgång till gym och kabeltv med Aljazirakanaler som en bit av paradiset.

  • Totalt omdömeslösa politiker tillsammans med subversiva krafter har bäddat för ett inbördeskrig.
   Tittade på siffror 2004, 300.000 muslimer 2018 en miljon? Hur tänker politikerna lösa integrationen? Det pratas om integration hela tiden i 20 år nu. Hur ska det gå till rent konkret?

   • Valfläsk kallas det när man lovar att lösa integrationen. Det finns bara en lösning på integrationen, total deportering kallas det och
    det skall vi inte vara främmande för.

    Att hänvisa till en floskel som människovärdet lönar sig icke, just av den anledningen att det bara är en floskel, tom och innehållslös. Värdet är noll!!!!

 67. Hotet leder över förnuftet. Deportera till en grusgrop om ni inte lyckas bättre.Men börja nån gång för h,,,,,,,,,,,,,

 68. För eller senare kommer verkligheten ifatt, även supernationalisten Macron tvingas backa. Till och med M och S börjar motvilligt ändra sin politik.

 69. 2017 Frankrike har 12.7% muslimer. wiki. (Sverige 8%). Tänk hur ofta det blir när muslimer blir 50%. plus polis-staten. total kontroll.

 70. Vad skyller de det på? Inte på islam, det är xenofobiskt. Inte på Macron, de röstade ju på honom och demonstrerar bara mot honom när det gäller frågor om arbetstid och dylikt.
  Le Pen har ju fått på pälsen för hon visat bilder om IS, som finns på nätet också och åtalats för att skrämma folk. Hotas med tre års fängelse och höga böter.
  Hånas i islam vänliga media.
  Hur förklarar de i Frankrike att muslimer mördar på gatorna? Slår bara ifrån sig.
  Poliser i varje kvarter och i slöjor? Som snart i Sverige? Sharia polis, islamanpassade skolor, sjukhus, media och bostadsområden?
  Militären islamiseras, NATO islamskt?
  Klart att muslimer tycker att de kan göra och kräva som de vill. Har ju starkt stöd.

 71. ”Fredens religion”…. Ja absolut (Eller inte)!

  Undrar hur många Akilovs som sitter och häckar runtom i Sverige och bara väntar på rätt tillfälle!

   • RT är en Rysk nyhetsstation men finns i flertalet länder och rapportar mycket trovärdigt enligt mig. Fiche S är den franska polisens lista över personer som står under särskild uppsikt, till exempel terror misstänkta.

    • RT är en del av den statliga ryskla propagandan riktad mot världen. Den är inte på något sätt objektiv i frågor där ryssland har någon form av intresse utan följer fullkomligt politiska riktlinjer från Kreml

     • Och i vilken del av den Ryska ”Propagandan” ligger rapporteringen angående det ämne som vi talar om här? alltså en attack utförd i Frankrike av en man ifrån Chechnya, att RT lägger mer vikt i rapportering gällande Rysslands intressen är väl inte så konstigt.
      Sedan undrar jag vilken rysk propaganda du menar?
      Har Svensk media mindre politisk styrd propaganda?
      I svensk media rapporteras ju inte det som faktiskt borde ligga i Svenska intressen.

     • Sedan har vi stratocom i Riga som hela tiden är verksamma i sociala mediera för att driva Natos angreppsagenda mot Ryssland, Kina med mera.

      Ratzz, det är fenomenalt hur du alltid försvarar Main stream medias angrepp mot Ryssland, Kina med mera. Det ser ut att vara enda frågan som intresserar dig. Om main stream media har en agenda om invandringen, tror du inte att dom har det om Ryssland också? Hävdar inte att Ryssland är perfekt på något vis, men inte tusan är det Putin som sett till att vi fått så många invandrare i landet.

      Om du nu tror att massinvandringen är största hotet, varför så fixerad vid Ryssland? Ryssland äger inga medier i Sverige, det är det svenska och andra internationella intressen som gör. Sluta fokuersa på ryssland som bara är ett sidospår, det är Main stream media och våra poilitiker som måste vara huvudfoks så vi får en ändring på politiken.

     • Jo du har väl svåra problem med att det finns dom som bemöter den ryska propagandan o längtar efter PRAVDA tiden och störsändarna som gjorde det omöjligt för ryssarna att höra västlig radio….

      https://euvsdisinfo.eu

     • Jag kan tyvärr inte läsa Svd, addblocker. men menar du på fullaste allvar att du ska använda Svenska Dagbladet i detta arrgument för att få fram din rätt om at RT är en Rysk propganganda maskin styrd av ”Putin” Så vitt jag vet så var den heta debatten igår om den propaganda som SvD rapporterade om angående FN rapporten. Ge mig nått som kan fälla mig.

     • Artikeln kommer från The Economist och är skriven av Edward Lucas. SvD har en spretig produktion med extremister som von Hall och Jenny S men även tex Arpi

     • The Economist? Som står under äganadeskap av The Economist Group, där Lynn Forester de Rotschild är medlem.
      Familjen Rotschild som styr all den västerländska median, så som CNN, BBC och blomberg som jag redan sätt att många använder som källa här,
      Snälla min vän du bör nog läsa på lite om du ska kunna förstå vad som faktiskt sker, tycker nästan lite synd om dig just nu. Men även du kan om du vill förstå.

     • Du anser alltså precis som vänstern att ingenting är beaktansvärt om det kommer från SD eller i det här fallet ingenting som presenteras i någon form av media där någon av dom stora finansbolagen äger någonting. Du bör nog snarare tycka synd om dig själv. Det finns en markant skillnad mellan dom ryska propaganda siterna och dom trots allt mycket skiftande ideologiska inriktningarna mellan olika västliga media

     • Och vad är den markanta skillnaden? För att jag överhuvudtaget ska kunna diskutera med dig måste du komma med lite sakliga arrgument.
      Varför länkar du inte till artikeln skriven i The Economist, isället för att använda en icke trovärdig nyhetstiding som har översatt denna artikel till sin fördel.

     • Väldigt enkelt, just läst den själv i SvD och kunde paste’a in länken direkt. Sedan är det en courtesy mot andra här som inte är lika vana vid engelskspråkiga texter. Måste du bli skedmatad och servad med allting som något ensam kommande barn

     • Well my dear friend, I’ve just recently got back to my motherland after nearly a decade abroad. In several countries, including countries with English as their first language. So would please send me that original link written by Mr Lucas in the Economist. And I’ll happily translate it for them.

     • Och för er ”obegåvande” personer som Herr Ratzz referar till så. Har jag precis kommit hem till fosterlandet efter 10 år utomlands, flera av dessa länder jag bott i har varit Engelskspråkiga länder. Jag ber därför Herr Ratzz att skicka mig orginal länken.

     • Ratzz är extremt aktiv när det gäller ryssland och natos agendor, aldrig annars. Du får fundera på vad han är ute efter egentligen? Meningslöst att diskutera, det är som att prata med en vägg.

     • Bara som en motvikt till Putinistas som negligerar och förnekar alla ryska illdåd och demonteringen av ryssland som modern demokrati. Av nån anledning så finns det ett antal här som inte har några problem med att sprida dessinformation och påståenden helt bortom all rimlighet

     • Det är bara en sak som intresserar dig och det är Ryssland, ärligt talat? Är du svensk? Jag tror inte det. Aldrig mött på nån svensk som är så extrem som du. Det finns dock säkert, men problemet för oss svenskar är våra egna politiker och medier, inte ryssland. Du är aldrig aktiv i andra frågor och hugger direkt mot Ryssland vad det än är. Klart man reagerar, det förstår du nog.

     • Kanske beror på att du bara hugger på saker som rör ryssland, jag kommenterar många olika andra ämnen. Gillar bara inte diktaturkramare som hyllar Putler

 72. Europa håller på att bli idiotins och dumhetens kontinent. Ur det perspektivet kan man nästan önska att den ska falla samman.
  Att blunda för islamism, t o m tillgodose deras önskemål, att stå i SVT och hävda att islam aldrig kommer att ta över våra samhällen (hur i hela h-vete kan man veta det?), att behandla 35-åringar som barn, att hävda att alla migranter har flytt krig; det är dålig analys på så många plan att man undrar hur upplysningen ens kunde inträffa här.

  Att sedan – efter att spytt ur sig naivitetens och feghetens moralkakor om bland annat allas lika värde – kalla nationella intressen och folkets oro för ”ondska”, ”rasism” och ”hat” är så skadligt för samhället genom sin polariserande effekt att man börjar undra om det inte är så att makthavare och journalister faktiskt vill ha en ny gigantisk konflikt på denna fantastiska kontinent.

  Nu betalar återigen en av de för vårt europeiska samhälle så viktiga nationerna priset för denna idioti. Det är så sorgligt.

 73. Ju fler islamister desto mer terror. Det säger sig självt. Det enda som kan få terrorn till noll är noll islam.

   • Marxisterna skulle säga att jag har en ”enkel lösning på ett svårt problem”, även fast det är DE som skapat problemet och kan inte vänta på att förvärra problemet ytterligare.

    • De är problemet. Vill de stoppa nazism ska de stoppa islam. De skiljer på båda. Förstår inte att de själva stöder nazism när de blundar för islam. Märkligt att de inte inser.

  • Tyvärr har Islamisterna tillsammans med Muslimska brödraskapet alldeles för stort inflytande i Sverige för att det egentligen skall gå att stoppa. Förenimgar som Ibn Rushd, Islamiska Föreningen I Sverige, Islam för rätt och frihet. Skolor, föreningar och andra förbund stryrs direkt eller indirekt av Muslimska Brödraskapet, som har haft detta som mål sedan dom grundades 1928 att istället med våld som IS och Boka Haram isället infiltrera demokratin. MSN gjorde en studia om detta men jag tror att mycket lämnades ute, det efter att jag gjort en del sökningar själv. Nätverket är ganska stort.

   • Så att stoppa våldsdåd är egentligen ganska enklelt, att det sitter en massa ”trevliga” personer i bland annat Sverige regeringen är mycket svårare.

   • Och marxisten Barack Obama drog in Muslimska Brödraskapet i Vita Huset. Kommunister och Islamister har gjort gemensam sak i maktövertagandet…

    • ”marxisten Barack Obama drog in Muslimska Brödraskapet i Vita Huset.” Japp, och hans utrikesminister Hillary drog ner dem i sängen. (Huma Abedin)

     • En dag kommer sanningen om dessa damer fram i ljuset. Wikileaks har ju redan avslöjat mycket, men de bryr sig inte systemmedia om alls. Tvärtom. De gör allt för att distrahera från det.

     • Absolut ingenting de kan hitta på i Gitmo kan ens komma i närheten av den ustuderade tortyr stackars Huma har tvingats genomgå i Hillarys sängkammare för Wahabismens och Islams sak.

    • Som sagt det ligger ju i linje med deras vision. Däremot tror jag inte att MB är det största hotet inom USA’s maktkorridorer. Zionisterna med Rotschild och underhuggare Rockefeller är ett mycket större hot för USA och i Europa, Rockefeller är ju en av dessa personer som bildade EU. Rockefeller Foundation är den stora bidragsgivaren till bland annat United Nations.

 74. Den importerade islamistarmen använder syra, knivar, hemmagjorda bomber, lastbilar och precis allt de kan få tag på för att mörda och kuva den infödda europeiska befolkningen. Vad svarar då makthavarna med? Jo att göra det svårare för hederliga europeer att äga vapen för att skydda sig själva och att skapa ett totalitärt övervakningssamhälle vilket i första hand drabbar politiska dissidenter. Systemet är inte på vår sida!

 75. Macaron är lika handlingsförlamad som Löfvén. Förvänta er ingenting. Bara tomma ord. I bästa fall en utredning som tar längre tid än en mandatperiod.

 76. Hur många Norrmän krävs det för att byta lampa i en gatstolpe…?

  4.. En byter lampan och de andra snurrar stegen..

  Hur många Svenskar krävs det för att utvisa en invandrare..?

  Det är det ingen som vet, eftersom det aldrig har lyckats..

 77. Total tystnad i gammel media. Muslimernas erövring av Europa skall inte ifrågasättas utan konsekvenserna skall förtigas. Samma taktik som de har använt här hemma för att se till att invasionen av Sverige har gått så långt att det är näst intill omöjligt att bli av med den. Alternativet för ett fritt Sverige är hemska, men någonstans så drivs vi till en mindre smickrande lösning för befrielse av Sverige.

  • Systemmedia har fullt upp med att misstänkliggöra, stigmatisera och rasist-stämpla nationalister för att de vill ha makten över sitt egna öden.

   • Björklund (fp) tror att hen är liberal med sina adoptivbarn. Hens våta dröm är att barnen ska hatas av alla SD:are så han kan framstå som extra god. Hen kan inte skilja mellan att det är trevligt och positivt med viss invandring till vårt isolerade land, och att ta hit femtio miljoner inom ett decennium, varav tyvärr många inte är anpassningsbara i en civilisation. Förut ogillade jag Annie som mest men nu börjar det bli målfoto mellan Anständiga Annie och Toleranta Jan.

   • Vill palestinier ha makten över ”sitt” land hyllas de av våra krystade godhetsapostlar. För dem gäller det att hata svenskar som vill ha ett eget land.

 78. ”Stora” nyheter om det här i DN, SvD och Aftonbladet. (Expressen tar jag inte med, där kan man emellanåt läsa gammeldags liberala åsikter som är tabu i ovan nämnda media. Expressen är faktiskt ett andningshål i gammelmedia.)

 79. Utvisa alla som har den minsta anknytning till salafism. Hårt mot hårt är det enda som hjälper.

  • Ingen del eller tolkning av islam erkänner demokratin som styrelseskick. Islam är då ett orubbligt politiskt system under sharia. En reformation är omöjlig eftersom islam inte kan reformerads och förbli islam.

 80. Det där med att inte backa en tum för islamistisk terror, brukar innebära vänstermanifestationer mot ”islamifobi” i Sverige. Kanske det är likadant i Frankrike.

  Vad har Macron gjort, annat än att fördöma dem som är kritiska mot EU-kommissionens dåliga arbetsmoral?

 81. Det är viktigt att förstå att detta inte har med islam att göra. Islam är fredlig. Den allmänna meningen av de som förstår sådana här saker är att det är rasistiskt att skylla på islam, den riktiga islam, den islam som vi svenskar omfattar och har öppnat våra hjärtan för.

 82. Vilken är du optimisten eller pessimisten?

  Nästan varenda artikel eller krönika matar på all form av händelseutvecklingen i det pessimistiska spåret och en del här mår inte bra av det, vilket man märker på hur de skriver som gjutna pessimister och inte någon kan få dem på bättre tankar och värderingar!
  Ta denna galna islamist och placera samma sort i vårt land som tyvärr redan ha skett!
  Självklart har vi den tanken varför importerar vår regim galna människor med lägsta tänkbara IQ?
  Vad kan vi göra som den enskilde individen åt det här, eftersom den politiska vägen är blockerad av galningar? En del flyr vårt land och tendensen ökar i antalet svenskar som rymmer fältet och sätter sig i säkerhet och söker sig till länder där det inte finns några muslimer!
  Min åsikt av det hela, vi måste gå ut med detta i klartext att vi måste få bort alla muslimer i vårt land som jag ser som det främsta målet vi måste nå!
  AfS vill göra detta jag önskar, de skräder inte orden, muslimerna ska ut ur vårt land, men de kommer inte in i Riksdagen för 7-klövern och massmedia kommer att stämpla dem som rasister! Men de själva då, tycks hylla morden på svenska folket?
  Också en politisk propaganda att sprida ut: 7-klöverns partier blundar för de mord som sker på svenska folket!

  • Det är klart at man blir pessimist om man bara läser skräckskildringar på Samhällsnytt. Mitt tips är att ta del också av andra medier så blir det inte så ensidigt.

   Att köra ut alla muslimer ur Sverige är 100 % orealistiskt. Argumenten emot är så uppenbara att de inte behöver listas. Vad man kan göra är att stoppa importen och sluta med stödet åt muslimska organisationer. Inte acceptera muslimska krav på att vi ska anpassa oss till dem.

 83. ”Allahu akbar”, ”IS-soldat”… Undrar vad motivet kan ha varit? Brist på fritidslokal? Nu gäller det att se upp för islamofoba reaktioner. Vi måste bli bättre på integration. Upplysning i skolarna. Socialstyrelsen kan väl ge ut en broschyr. Mer resurser.

 84. OT: Jag behöver inte ens åka tillbaka till min hemstad (Malmö) för att se fördärvet …. trots att jag lever i det ser jag förstörelsen varje dag … man mår själsligt dåligt av det emellan åt !!!

  Av Juilia Ceasar (13 maj 2018):
  Rekviem över mina drömmars stad – Borlänge

  Julia Caesar ser med sorg tillbaka på Borlänge där hon tillbringade en del av sin uppväxt. Den gamla bruksorten är totalt förvandlad: Var fjärde person har nu utländsk bakgrund och den största gruppen är somalier. I Borlänges förvandling ser jag det Sverige som har tagits ifrån oss, skriver Caesar.

  https://svegot.se/2018/05/13/rekviem-over-mina-drommars-stad-borlange/

 85. Jag lider med det Franska folket.
  Mina djupaste sympatier, till offren och deras familjer. Många i Sverige är ledsna och bedrövade över illdådet. Det finns ingen Gud som ville detta. Bara Sinnessjuka galningar som utger sig för att vara människor. Falska lögnhalsar, fega och ynkliga.
  Min dotter är i Paris. Hon åkte dit i Fredags, för att hälsa på en kompis.
  Vive la France !

 86. Som islam säger så får inte de äta griskött som är orent och därmed stänger porten till muslimparadiset, men det står ingenstans att inte grisar får äta muslimkött, så släng terrorist fanskapet till vildsvinen så skall vi nog se att muslimer som önskar blodspillan på européer och nordbor kommer att få dem att tänka efter både en och två gånger innan de försöker att mörda några av våra folk.

 87. O.T.
  Ryssland har lärt sig den hårda vägen nackdelarna med ett konfiskatoriskt , socialistiskt samhälle. Deras högskattesamhälle kollapsade.
  Idag är skatten platt – 15%. Momsen 18%.

  I Sverige tar det politiska oligarkiska etablissemanget ut nära 50% av BNP i skatter och avgifter. Och pengarna räcker ändå inte. Stat och kommun lånar friskt och smygdevalverar
valutan.
  På 4 år har regeringen Löfvén devalverat den svenska kronan med över 20% mot euron.
Det räcker inte med minusränta för att hålla uppe illusionen av att ekonomin går bra.
Ekonomin går inte bra.
  Den hålls uppe av dubbel dos knark, rekordlåga räntor och
rekorddevalvering.
  Håll i hatten – det kommer bli tuffare framöver
  
Vi svenskar kommer också få lära sig den läxan.
  ttps://youtu.be/gPS8Yq-a8k4

  En jämförelse mellan sverige och Schweiz. Samt en genomgång av Schweiz historia. Båda länderna stod med en intakt infrastruktur och industri efter andra världskriget. 1950 var en Schweizerfranc och en krona värda lika mycket. Idag kostar en franc nio kronor. Nettoförmögenhet, inkomster etcetera har förändrats lika dramatiskt. Suveränt föredrag!

  • Angående Löfvens löfte om EU lägsta arbetslöshet, då får han jobba som en skållad r*tta om man nu ser på Schweiz arbetslöshetssiffror.

   * = å …. man blir tydligen censurerad

   • Hahaha! Nu censureras artnamn på däggdjur också. Provade att skriva det ordet och mycket riktigt; det fastnade i filtret. SN borde kanske byta filter till ett med lite vettigare censurkriterier som inte diskriminerar mot gnagare.

  • En väldigt väldigt intressant jämförelse mellan sverige och schweiz …. en riktig ögonöppnare.

 88. Isis tappar styrka. Den saken är död. 1 död! av en tomte med kniv. Om jag vore dom skulle jag aldrig ha erkänt den där attacken. De visar hur desperata de är.

  Det dör tusentals i USA i knivbråk varje år. Så, Isis den stora draken har blivit Isis papperstigern.

  De tappade ju 5 av sina stora ledare nyligt när USA tog ned dem. Så, Isis är ett överspelat kapitel.

  • Tills Islamisterna fått ett riktigt fäste och byggt upp ett kalifat. Då viftar nog inte politikerna bort det! Men det är så dags att ångra sig då när det redan är försent….

 89. Förstår inte riktigt varför fransk polis först fjantade med elpistol i ett sånt här läge? …Skjut verkanseld direkt iställat.

 90. Återigen en svensk terrorist, vad är det som hänt med svenskarna som har gjort dom till så aggressiva terrorister.

 91. Såhär går det när man lämnar gränserna öppna för vind och våg utan någon som helst kontroll över vad eller vem som bosätter sig i landet. Vi står inför ett verkligt hot mot våran demokrati med tanke på dessa illasinnade islamisters framfart i de Europeiska länderna och det måste bekämpas till vilket pris som helst! Annars blir det Kalifat av hela skiten.. Kill or be killed.

 92. Nu kallade ju inte jag dessa existenser för ”individer”, utan för deras rätta namn. Jag kan avslöja att det var synonymen för spya eller idisslare…

 93. De i dag styrande skruvar på sig likt maskar på en metkrok, under inga omständigheter kan man tänka sig backa från sin gemensam framarbetade övergrepps och sönderfalls-plan, tvärt om, man söker hela tiden nya vägar ”framåt” – det vill säga man söker hela tiden nya metoder att tillta för att lirka och hota genom sin politik, en mandatperiod i taget, till dess att ”point of no return” passerats och man är ”home safe”, som man brukar säga när vi inte hör på. Och med home safe menar man att det totala och irreversibla nationella sönderfallet inträtt, en helt ny politiskt spelplan är lagd på plats, och med det har man garanterat sin framtida personliga säkerhet och position.

  Det började med ”behov av arbetskraft”, sen kom ”rädda pensioner”, vilket övergick i ”berikning”, som sen metamorfoserade till ”flyr för sitt liv” och man landade slutligen i ”måste”, svensk lag stipulerar i dag att det är samtliga svenska kommuners ”skyldighet” att ta emot dom vildar som behagar resa hit, oavsett vilka de är, varifrån dom avrest samt deras avsikt med resan just hit. Den svensk/kommun som opponerar kommer straffas, stenhårt.

  Samtidigt, för att inte väcka för mycket avsky innan målet nåtts, låtsas man bry sig och utför diverse falska manövrar. Man elaborerar kring ”ålderskontroller”, man svamlar om ”gränskontroller” och låtsas stå för en ”stram” migration, när man i själva verket, då vi inte hör på, gapskrattar åt oss lättlurade svenskar, som fortsatt lägger tid och energi på att trassla runt i deras utkastade garn av onda avsikter, hat och sönderfall.

  För sanningen är den att det finns INGET som spelar någon roll utöver HELT avslutat asylrätt och OMFATTANDE hemvändarprogram, INGET. Och det är ”de sjuka sju” MYCKET väl medvetna om, allt är bara ett ondskefullt skådespel från deras sida. När man yrar om ”ordning och reda” eller olika typer av ”kontroller” så är det bara mer på samma tema, ett tema som bara har ett syfte, och det är att lirka in ännu en miljon obehövda vildar med slutmålet totalt nationellt sönderfall.

  Tysklands ledare låtsas även dom nu bry sig och förespråkar ”hårda tag” med ankomstcenter osv, vi känner igen det. JAG frågar mig den ENDA frågan som spelar roll, varför i helvete ska dom ens släppas in? Dom regioner vi enligt styrande elit har en ”skyldighet” att tömma på allt med en puls hyser hundratals miljoner potentiella migranter, kanske miljarder. Tror ”de sjuka sju” och deras anhang i t.ex Tyskland, att det går att tömma dessa regioner ens i samma takt de där boende förökar sig? Knappast, det har aldrig handlat om att rädda behövande, det har BARA handlat om att idka nationellt sönderfall, när ska den av en förskoleklass belägrade riksdagen erkänna detta? Jag är så trött på er att blodtrycket stiger bara jag ser er.

  ”Tyskland inrikesminister Horst Seehofer stiger som en raket i opinionsmätningarna – med recept som påminner om Stefan Löfvens skärpta flyktingpolitik.”
  https://www.svd.se/nya-asylpolitiken-centrala-forlaggningar-i-tyskland

  • Tack för det bästa inlägget någonsin på Samhällsnytt!

   Nu önskar jag att ALLA här går in på Facebook och gillar/sprider information om sidan ”Avgå Stefan Löfven”.

   Kanske vi kan slippa skiten då….

    • Då gör vi det.
     Vi använder Jimmie som vår förlängda arm. Han får hiva ut den odugliga svetsaren.
     Det handlar om ett hedersmord. Avseende karaktär och moral förstås.

  • Bra skrivet! Det är inget misstag som gjorts av makthavarna eller att dom inte förstår bättre som många naiva svenskar tror. Det är utstuderat sabotage för att förinta västerlandet som vi känner det och ersätta det med en totalitär världsstat.

 94. Vill du bo granne med en vilde från bushen?
  Eller en vanlig människa?

  Välj då mellan Allahu akbar eller God jul.

  Det kan handla om ditt liv.

 95. Handlade det om s.k. ”moderat Islam” som man pratar i statsfinansierade radion numera? Eller mer hårdför? Vad är skillnaden?

  • ”Islam har ju praktiserats i alla år, gör inte detta till en fråga om invandring”.

   /Statsministern i feministiska kalifatet Sverige, f.d. demokratin Sverige.

  • Nääääe , men …….

   Pö om pö , så islamiseras Vårt Sverige . Och ingen / få reagerar .
   Finns bara ett

   ( .. fick just nu ett dödsbud . Så slapp hon se Sveriges fortsatta förfall ) .

   Finns bara ett sätt att rädda Moder Svea : FÖRBJUD islam .

 96. Bara fram till några år sedan kunde man leva det dagliga livet utan att höra ett dyft om någon form av religion. Idag hör man dagligdags, ja fler gånger om dagen om en enda religion.

 97. det måste komma många attacker i hela Europa samtidigt och det ska vara stora attacker då kanske kanske kanske vaknar europén.
  européer tror att handhjärtan ska rädda deras kontinent.

 98. tänk er det här var en person o se vad han ställde till med och tänk er då scenariot där hundratals jihadister över hela europa genomför såna attacker eller skjuter ihjäl folk med kalashnikov eller kör över människor med lastbilar. en sån/såna attacker kommer komma det är bara en tidsfråga.

 99. Det råder undagstillstånd i Frankrike, kanske en idé att genomföra i hela Västeuropa ?
  Vår korta tid med frihet är nog tillända.

  • Fråga dig själv hur bra polisen har lyckats skydda oss hittills? Gruppvåldtäkter som begås av utlänningar läggs ned på löpande band pga resursbrist. Vi hör var och varannan dag om åldringsrån, bilbränder, kast med liten balkongflicka och skjutningar i våra nya ”svenska” getton. Polischefer svamlar om ökad anmälningsbenägenhet, grillar korv med krimilella m.m. Samtidigt finns det tydligen resurser till att jaga svenska åsiktsbrottslingar på sociala medier och sätta in piketstyrkor mot svenska flygbladsutdelare. Så länge myndigheterna styrs av globalistiska tyranner kommer dessa myndigheter ovillkorligen användas till att trycka ner den egna befolkningen.

   • Jag har inga andra ideer så länge som folket röstar som de gör och därmed får de politiker som vi har.
    Samt köper den massmedia som skildrar selektivt det som de önskar skildra,enligt någon plan som jag inte förstår.
    Allt verkar globaliststyrt och vad kan komma ut från det ?

    • Kolla in Kalergiplanen. Vad de har gjort i Europa är att skapa kaos med flit genom att importera miljontals muslimer från de mest kaotiska primitiva islamistiska länderna i världen. Till sist kommer dessa invällare skapa sådant kaos att europas befolkning BER om en totalitär centralstyrd global polisstat. Mission accomplished.

     • Förstår vad du menar och blir ännu mer förtvivlad över våra efterkommandes öde.

     • Förtvivla inte. Fler och fler vaknar upp till sanningen hela tiden. Om vi kan enas som ett folk kan vi också överleva som folk.

  • Har du någon information om vart man kan läsa detta, eller vilken dansk TV-kanal som rapporterat detta? Tacksam för någonting som leder en till källan.

  • Ja och den dagen Vi mot förmodan skulle bli minoritet i Sverige är vi rökta. Finns en forskning på det där, där islam varit minoritet, men sen när det svängt över så dom andra blivit minoritet, blir dom utmanövrerade för olikhet med våldsbrott och massakrar tills dom är borta för gott.

  • Expressens kulturchef Karin Olsson är handplockad av Familjen Bonniers av en anledning. Bonniers handplockade medie-chefer fungerar antingen som Bonniers åsiktsadvokater eller målvakter. Bonniers vet att politiker inte har någon makt och mediecheferna tror att de kommer att belönas på något sätt. (partnerskap, pengar eller dyl) GLÖM det.

   • om folk slutade köpa den där fake news blaskan så skulle de tvingas vara öppna om det mesta i vårt samhälle.

   • Ja, så säger nog 95 % av alla människor en talar med. Å andra sidan talar jag mindre och mindre med folk. De flesta känns allt för inskränkta och kan inte ta in den minsta lilla fakta, analyserna den och omsätta den på framtiden.

   • Pinsam tystnad om man pratar politik. Tyvärr lever de flesta i villfarelsen att alla SD:are ”hatar” människor med annan hudfärg. Fan i mig, de tror på den idiotin. Jag känner ingen som hatar någon på grund av hudfärg men däremot känner jag många som oroar sig över massinvandring och vårt lands framtid.

   • Så sant.
    Det blir a l l t f ö r lätt en jobbig stämning.
    OCH DET – tror jag egentligen är rädsla.

 100. Expressen har också uppmärksammat att SD väljare inte litar på MSMs rapportering i invandrarfrågor.
  Eh, hur tänker de här? Finns det en åsiktskorridor som gör att man inte får hela sanningen hos dem kanske?.

   • Ledarna i Expressen, många av dem, skulle gott kunna platsa på Samhällsnytt. Kvar blir DN, SvD och Aftonbladet där inga vettiga kommentarer får plats. Jag gillar inte det mesta i Expressen, men den är ett andningshål. Gräsklipparsvensson läser inte alternativmedia men däremot Expressen. Fanns bara SvD, DN och Aftonbladet vore vi rökta. Alternativmedia når inte fram till de stora väljargrupperna.

    • För 20 år sedan läste ingen alternativ media. Idag är Nya Tider Sveriges snabbast växande tidning. Till och med SVT säger att väldigt få har förtroende för systemmedia.

 101. Deutschland uber alles, har ersatts av Allahu akbar, den
  muslimska modellen på halalslakt av människor utanför
  Koranens o sharialagarnas regelverk.

  Detta är en ideologi, som hyllas av svenska politiker o deras media o som dessutom rasiststämplar varje antydan till ifrgasättande av dessa grosteska massmord i ideologin
  islams namn.

  Vet ni vad ni håller på med egentligen ? Jo ni slår sönder samhället fullstndigt o kastar ut 100-tals miljarder på detta absoluta vansinne, som ni tvingar svenska folket att betala.

  O som lök på laxen. tillåts böneutrop o hyllningar
  till Allah i högtalare med 110 dB, runt om i Sverige.

 102. Några exempel på rasistiska och könsdiskriminerande värderingar från vänsteretablissemanget de senaste dygnen.
  1: let’s dance, en deltagare säger att han jobbar för samers rättigheter, rasism så det stänker om det, jag själv är humanist och jobbar för alla svenska medborgares rättigheter inte bara en grupp.
  2: let’s dance, Anna Lindmarker nyhetsankare TV4, säger att hon vill att Margaux ska vinna för kvinnor måste hålla ihop, könsdiskriminering så det stänker om det, jag själv bedömer aldrig någon efter deras kön.
  TV4 nyheter har förlorat all trovärdighet om de nu inte avskedar könsdiskriminerande Anna Lindmarker.
  3: filminstitutets vd Anna Serner kommer ge allt marknadsstöd endast till kvinnliga filmskapare år 2020, en fruktansvärd könsdiskriminering som inte behöver någon förklaring.
  Jag accepterar inte rasism och könsdiskriminering, därför är jag självklart Sverigedemokrat.

  • Håller med utom att det inte bara är vänsteretablissemanget. Kallar man Reinfeldt för vänster får man det jobbigt med definitionerna. Vi ska locka väljare från både vänster och höger till SD! Låt oss inte kalla vår rörelse för höger och därmed skrämma iväg alla gamla gråsossar. Vi delar inte upp Sverige i höger och vänster, alla ska med, Folket mot PK!!!

   • Jag anser att Reinfeldt är vänster, och Sverigedemokrater är självklart det vanliga hederliga humanistiska svenska folket.

    • Okej, då delar vi in folket i vänster och höger och hoppas att SD blir större än 15 procent. Alla gamla gråsossar ska fortsätta rösta på S och alla moderater ska fortsätta rösta på M etcetera.

     • Vänster-högerstriden hade vi på den tiden jag röstade på Moderaterna. Idag gäller något mycket större än vänster/höger, idag gäller Folket mot PK!!

    • PK-eliten jobbar stenhårt för att vi ska kallas höger, helst högerextremister, dvs inget för vanligt folk. Hjälp dem inte med att marginalisera vår folkrörelse!

  • ”Marknadsstödet som går till de mest kommersiella filmerna kommer 2020 bara att ges till kvinnor om inte fler kvinnliga filmskapare får chansen, säger Anna Serner.
   Det var på det stora #MeToo-seminariet inne i Festivalpalatset i Cannes som Filminstitutets VD Anna Serner kom med sitt hot till filmbranschen. Och hon kallade det också själv för ett hot.

   ”- Hot kan ge effekt”, sa hon. De stora kommersiella filmerna har haft en klar övervikt av manliga filmskapare.Marknadsstödet som Anna Serner hotar med att bara ge till kvinnor 2020, går till filmer som tros kunna locka fler än 200 000 besökare. Nu vill hon alltså se att filmbranschen aktivt letar efter kvinnliga manusförfattare som skriver för en stor publik, och kvinnliga regissörer.”

   Vad ända in i glödheta hlvete!?! Är det nån ände på detta vansinne!?!
   För helsicke människa – om det inte finns tillräckligt med kvinnliga filmmakare/manusförfattare som skriver/regisserar filmer som attraherar biobesökare, så ska man väl för fan inte kvotera in undermåliga projekt!?!

 103. Hur många fler måste dödas av en allahakbarskrikande vilde innan denna våldsideologi terrorstämplas?

   • De kanske möter döden fortare än de själva tror. De tror sig kanske skyddade från knivattacker eller lastbilspåkörningar genom sin kärlek till ockupanterna.
    Men, som du säger, de offrar gärna sitt liv för sin övertygelse. De dör hellre än erkänner att de har haft fel.

 104. Den Islamiska Staten har släppt en video där paris-jihadisten från igår förklarar trohet till den Islamiska Staten. Han påstås i videon bland annat förkunna:

  ”I pledge allegiance to Abu Bakr al-Baghdadi al-Huseini al Qurashi through this recorded video. Don’t believe the western propaganda”
  https://twitter.com/guyelster/status/995699992886235141

  ”Amaq News Agency has just released a 2:31 minute video clip, allegedly from the Paris attacker who went on to kill one person and wound 4 others in Paris yesterday. In it, he pledges allegiance to Abu Bakr al-Baghdadi.”
  https://twitter.com/thedopeonline/status/995704632860033025

  I denna variant av videon som är en kortversion av en det fulla videoklippet så har ljudet tagits bort, förmodligen i syfte att inte sprida den Islamiska Statens propaganda. Men genom att göra så blir det samtidigt svårt att verifiera sanningshalten i det som påstås.

  Men det finns förmodligen liten orsak att misstänka att det hela är fake news.

 105. Invandring och terrorism är de två viktigaste frågorna i Europa just nu. 11 länder har undersökts av Yougov (Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Danmark, Sverige, Grekland, Finland och Litauen). Befolkningarna i Europa får allt mer konservativa värderingar efter migrantkriser, terrordåd och våldtäktsvåg.

  Om inte vänsterliberalerna hittar något meningsfullt att säga (vilket de inte kommer att göra) kommer dom att kastas åt sidan, inte minst med tanke på att dessa frågor sannolikt kommer att bli än viktigare för väljare.

  Jag har sagt det förr och säger det igen, etablissemanget kommer att skickas till historiens soptipp av befolkningen i Europa!

  • Det lyckosamma är att 7k INTE på
   något sätt vill förhandla med SD, och då flyr rösterna till oss.
   7k är övertygade av sin fullkomlighet
   och kungens knall kommer till dem på valnatten.

  • Det du skriver låter utmärkt. Som Europa nu ser ut så tvivlar jag dock på att återtagandet kan ske annat än med väpnad konflikt.

 106. Det byggs nya häkten men det räcker inte.
  Mentalsjuka 7k ser inget samband med invällningen och brottslighet.
  SD vet som tur och lycka vad som skall
  åtgärdas efter valet.
  Sen blottläggs de 4 årens totala kaos som sinnessjuka 7k ställt till med.

 107. Hur lång tid skall det ta innan politikerna inom merparten av partier skall inse att Islam inte är en religion utan en ideologi för våldsam erövring. Vilken naturligtvis bör förbjudas i Sverige och Europa. Utövare av denna ideologi hör hemma i mellanöstern och skall återföras dit.

 108. Mördaren fanns på en lista hos Säkerhetspolisen över misstänkta terrorister. Varför inte bara låsa in dom misstänkta tills kriget mot IS är över ?

 109. Situationen kring ”flyktingarna” i Europa påminner fabeln ”Skorpionen och grodan”:
  ”[…] Grodan går med på att låta skorpionen klättra upp och börjar simma till andra sidan. Halvvägs över sticker skorpionen honom likväl. När grodan frågar varför svarar skorpionen: ”Jag kunde inte rå för det; det ligger i min natur.”
  Sensmoralen är att det finns delar av ens natur som man inte kan undertrycka, och som andra inte kan förvänta sig att man kan undertrycka.”
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Skorpionen_och_grodan

 110. Macron är lika handlingsförlamad som Löfvén. Fransmännen kan bara vänta sig ”utredningar” i en mandatperiod i bästa fall. Löfven har härskat i 4 år nu och det enda han fattar snabba beslut om rör utlänningar och deras amnesti och fri access till svenskarnas pengar och välfärd. Förra året delade Löfvén ut över 135 000 uppehållstillstånd. Det är en ökning på 32% sedan Reinfeldts årsgenomsnitt. Ändå står Löfven och tror sig själv när han säger till Trump att han ”ärvt” massinvnadringspolitiken av förra regeringen.

  • Löfven är en marionett åt MP
   MP ligger bakom mycket av det helvete som drabbat Sverige de senaste 15 åren.

   • När Stefan Löfven blev socialdemokraternas ordförande så sade han ”jag är övertygad feminist”. Med andra ord så är det Löfven säger att han är underordnad feminismen som startade i och med Mona Sahlin.

    Skillnad var det med Håkan Juholt då han blev vald till ordförande för socialdemokratiska partiet, då förklarade Juholt att han skulle återgå till socialdemokratisk arbetarpolitik och vända sig bort från Sahlins tidigare politik. Vad blev det. Jo, Håkan Juholt fick en jagande journalism efter sig som hela tiden bevakade varje fel eller snedsteg som Håkan Juholt gjorde, samt att han fick Mona Sahlin som fiende och därmed hela feminist ideologin emot sig.

    Och på tal om Miljöpartiet så övergav de all politik och fick en klapp på axeln av Mona Sahlin och presenterades inför Alliansen och statsminister Fredrik Reinfeldt med orden ”MP är nu en av oss”. Något som inte Sverigedemokraterna och Jimmy Åkesson gjorde och han och partiet blev därmed enormt hatad av Rödgröna och Alliansen samt media.

 111. Jag tror att när väl Europa stänger sina gränser för fler muslimer så kommer terrordåden att stå som spön i backen. Merparten av islamisterna i vår del av världen avser nämligen att ta över våra länder genom demografi (högt barnafödande och massinvandring.) När vi berövar dom detta så kommer de att gå till våldsam attack på en skala vi tidigare inte sett maken till. Det kommer med andra ord att bli värre innan det blir bättre, hur vi än gör. Frågan är om inte de ansvariga politikerna måste åtalas också. Ett antal medier som aktivt ljugit för läsarna på uppdrag av sina ägare skall självklart tvingas lägga ner sin verksamhet också. Vi kan omöjligt ha femtekolonnare i landet på det här viset.

  • Kent Ekeroth säger att media har ljugit i fyrtio år om invandringen.Tyvärr är det en plus artikel på Fria Tider.

   • De undersökningar som finns att tillgå visar att svenska folket till stor del numer är medvetna om lögnerna som medierna spridit vad gäller migrationsfrågor….

  • Tur att Visegradländerna bommade för innan de blev invaderade. Reconquistan kommer utgå därifrån i framtiden.

 112. ingenting har förändrats och denna konflikt lever fortfarande kvar.
  The First Crusade and the Conquest of Jerusalem -The Crusades: An Arab Perspective Ep1
  https://www.youtube.com/watch?v=HProiNnmGwI&t=140s

  Revival: The Muslim Response to the Crusades | The Crusades: An Arab Perspective Ep2
  https://www.youtube.com/watch?v=_t-vfj4r0zo

  Unification: Saladin and the Fall of Jerusalem-part 3
  https://www.youtube.com/watch?v=yUD6Xjg88-U

  Liberation: Acre and the End of the Crusades
  https://www.youtube.com/watch?v=cWBudFZjmuw

 113. Kan man få gå ut en enda dag utan att få se hucklen?Det enda jag tänker på när jag ser dessa inkräktare är ISLAM!

  • Besökte Filipstad i vackra Värmland. Även där har folkutbytet kommit långt, om man säger..
   Deprimerande.

    • Katerina Janouch besöker några orter i boken Bilden av Sverige.
     Någon borde göra en rikstäckande resa, för att belysa invandringens konsekvenser.
     Det kunde bli intressant. Och hemskt!

    • Anmärkningsvärt. Det började med avfolkning eftersom det inte längre fanns jobb och kommunerna fyllde upp bostäderna med utlänningar för då fick man bidrag av staten. Nu sitter kommunpolitikerna där med svarte Petter och innevånarna får betala notan. Just nu är det högkonjunktur och staten kan fortsätta pumpa in pengar i denna gigantiska förlustaffär. Det går så länge det går och sen går det inte längre.

     • Hur blir det sedan då bidragen stryps eller försvinner ?

      När så många kommer från trasiga länder med dysfunktionella kulturer som utövar våld så fort något är fel ?

      Har vi poliser nog för att skydda befolkningen då ?

    • Alla kommuner måste enligt lag ta sin procentuella kvot, och det blir värre framöver, varenda litet samhälle kommer att berikas precis som i borlänge.
     Det måste till en politisk ändring snabbt annars kommer landet sverige bli som mellanöstern, helt avfolkat på svenskar.

  • Kan rekommendera Vilnius i Litauen. De har en mycket sund syn på muslimer. De mussar du ser i stan är turister. Man ska veta att alla Litauer inte är tjuvar i skåpbil. På hemmaplan är de mycket sympatiska och har som sagt rätt åsikter. En annan fördel är att man än så länge inte blir ruinerad som svensk i Litauen.

  • Och hur länge ska Europas folk tolerera politikernas floskler?
   I ett regelrätt krig är det inte särskilt vanligt att man bjuder in fienden. Men Macron och hans dårar till kollegor gör just det. Och tycker att befolkningen ska leva som vanligt och hoppas på det bästa.
   Cynism i sin värsta form.

   • västvärlden bombar o ockuperar muslimernas länder samtidigt som västvärldens ledare släpper in muslimer in i västerländska länder.
    detta är bäddat för konflikter

  • SVT, kommunisterna i 7-klövern och alla islamistiska präster och biskopar i Sverige festar nog också av glädje när de får höra att vanliga människor blir knivhugga.

 114. På tv nyheterna säger man att s.k S.K !!! IS tar på sig dådet. Vad menar dom!!! att inte IS finns och har inte skurit huvudet av människor. Är hela TV 4 infiltrerat av muslimer som vill låta påskina att IS inte ens finns????? och märk väl att jag inte säger islamister. Det finns ingen islamism det finns bara islam, det säger tom Erdogan och ändå säger TV 4 s.k. IS.

 115. IS” Tar på sig dådet” Tar på sig dådet har blivit ett modeuttryck utan ansvarstagande, vilket är normalt när man tar på sig något.

  Precis samma ansvar, som IS tar Löven på sig för samhället o för landets medborgare.

  Det är fruktansvärt att höra detta språkmissbruk, som används av både det politiska o det mediala etablissemanget.

  • Islam har att överta Europa som mål .

   Fly Europa den som kan och ta barnen med er.

 116. Så här skriver Nigel Farage på sin Twitter. ”The Paris knife attacker was already on a terror suspect list, and there are 40,000 people in France on that list”. Macron leker med orden.

 117. Ot
  Löfven lovar att Sverige skall ha flest fattigpensionärer i EU 2020. Eller har jag missuppfattat något.

 118. Tack och lov att vi bor i Sverige här är allt frid och fröjd meddelar nyheterna, pensionärerna har det bättre nu än när de jobbade, ett helt underbart land.vad klagar vi för. Nu går vi vi mot bättre tider om man får tro lögn tv,gå genast i pension och få en säker ålderdom. Här finns inget att vara rädd för

  • Det är val snart . MSM är styrt av Regeringen. Det vill säga Bonnierägda tidningar som Expressen , Aftonbladet , Dagens Nyheter mm. Samt SVT och SR.

   Dom på TV blir inte tillsagda att verka positiva om Sverige utan anledning.

   Det är Val i September .

   Om folket bara visste vad som händer bakom ytan så skulle dom gå ”man ur huse”..

   Därför ogillar dom alternativa medier

   Medborgarna är dumma

 119. Stefan Löfvens budskap till folket i Sverige är att leva som vanligt och inte ge vika för rädsla eller på annat sätt gynna ”mörka krafter”
  (han menar alla SD väljare) i samhället.

 120. Stackars fransmän. Macaron är lika handlingsförlamad som Östrogen. Folk som borde varit utvisade för länge sedan finns kvar i länderna. Ta tex polisens insats med de sista ligorna. Killarna borde varit utvisade för länge sedan med deras register.

 121. Lyckligtvis kommer vi inte se några terrorattacker i Sverige innan valet. Islamisterna vill att deras allierade socialcenterislamistiska-moderatmiljöpartiet ska vinna så de kan skala upp massinvandringen.

  Tyvärr kommer terrorattackerna att stå som spö i backen efter valet!

  • Att pensionärerna skulle ha det svårt är fejk news.
   Text tv.
   ”Många pensionärer har mer köpkraft nu
   57 procent av pensionärerna har det
   bättre ställt nu än när de jobbade vid
   millennieskiftet. Det visar statistik
   från SCB, rapporterar SVT Nyheter.
   Undersökningen gäller alla som var
   67-81 år 2016 och som fanns i SCB:s
   register jämförelseåret 1999.
   Nyblivna pensionärer hade det bäst
   ställt. 75-80 proc av 67-69-åringarna
   hade mer pengar i plånboken. Bland
   77-78-åringarna var andelen 40 proc.
   Många pensionärer – inte minst ensam-
   stående kvinnor – lever dock ännu med
   mycket ansträngd ekonomi. ”

 122. ”samtidigt som han ska ha skanderat ”Allahu akbar”
  Tänk om Allahu inte finns-så snopet för knivgalningen.

 123. Enligt Text tv har pensionärerna mer pengar i börsen än tidigare, det märkliga är att pensionärerna inte har märkt det själva!!!?
  De pensionärer jag pratat med är urförbannade på dessa politiker som styr har styrt och orsakat så Sverige har så många fattigpensionärer och sämst pensioner i norden!!!?

   • Det är också min uppfattning,och är förbannad på ansvariga som behandlar pensionärerna så illa de har jobbat för välfärden de inte får!!!

    • Våra fattigpensionärer är det mest synd om.
     De är som satta på undantag.
     Systemet har svikit deras värdighet på det grövsta, när vilken låtsasflykting som helst kräver och får bättre levnadsvilkor framför deras näsor utan minsta prestation.

 124. -OT: ….lite recyckling nyheter … om att SD:are skulle vara lågutbildade !?!?!?!

  Kan det inte vara så att ju fler invandrare det blir i sverige, ju fler våldtäkter som sker eller ju fler terrorattacker som sker osv osv osv …. dessto fler röstar på SD ?

  * * * Hotande uppsägning – då får SD fler röster * * *

  Hot om uppsägning kan ge Sverigedemokraterna fler röster från lågkvalificerad arbetskraft. Så mycket som en tredjedel av det ökade väljarstödet för SD 2006–2010 kan förklaras av varsel om uppsägningar, enligt en ny studie.

  https://unv.is/expressen.se/nyheter/val-2018/hotande-uppsagning-da-far-sd-fler-roster

  • Vad gör dom INTE för att behålla sina Skattefinansierade Löner, jo går över Lik, för jag utgår från att undersökningen ÄR gjord av EN SÅDAN….!

   Dom får hålla skenet uppe så länge det går för sen behövs dom inte längre och då blir det TOMT i både Kassa o den Aktiva outvecklade Fontanellen som dom verkar använda sej av när dom Sorterar Folk i Fack..!!

   SD står just Nu högst i Kurs pga innehållet d v s Väljare…!

  • Läste Artikeln av en med Utländskt Namn och Undrar VARFÖR detta Intresse med SD när han har Minst 2,5 miljoner med likvärdiga namn som borde vara mer intressant att kolla OM dom röstar och vad dom röstar på bildade el outbildade..

   Svenskar Röstar på SD helt naturligt, eftersom det Är ett Svenskt Parti, som vill bevara SVÄRIGÄ Svenskt, men vad röstar han och de sina på Tro?

 125. OT:

  Nu i SVT2, G Fridolin säger att (Mp) kommer att få högre väljarstöd än i senaste valet – kanske tävla med (S) om att bli tredje största parti?

 126. Skitstöveln Macron har lovat ordning och reda och blev vald.
  Lövfen gjorde detsamma och blev ”bror duktig”.
  Franska folket får skylla sig själva, han ger sken att stoppa inflödet men gör tvärtemot.
  Kristensson är exakt en Macronit som lovar runt och full av skit.
  Terrorn kom till sverige med islam och inte
  med frälsningsarmeen.

  • Men nu vet vi att Globalistmedlöparna endast kommer med tomma löften. Det enda vi kan vara säkra på är att förfallet kommer att fortsätta så länge de har makt.

  • Han får väl skylla sig själv som går och äter kebab, jag har aldrig tyckt det varit gott.

   • Folk borde kolla hygienen på kebabutskänkningarna.
    De måste kolla vad det är för kött
    med.
    Inga har handskar.

    • Till att börja med tycker jag att man skall se vad det är man äter, inget med sådär mycket kryddor och skuret sådär är nog bra, bara skräpmat och innehåller säkert mycket slaktavfall. Jag tror på lokalproducerad och hållbar mat, som man kan se vad det är man äter

     • Håller klart med.
      Jag blev varnad av en pizzabagare på 70 talet att inte äta skinkan som var nåt helt annat.
      Allt utom degen var derivater för
      pizzan hade annars blivit för dyr.
      Sen dess äter jag varken pizza, kebab eller hsmburgare.
      På 70-talet importerades 150000
      åsnor som ingen visste vart de tog vägen.
      Vid ett dokumentär visade det sig att de ersatte oxköttet.

     • Matserien ”Landet brunsås” som gick på TV tog ju upp det där med pizzaosten , det va inte ost det va färgade pressade fetter ,,

     • Tack för den.
      Skrämmande livsmedelverk som inte ingriper mot ohälsan.
      Svensk husmansskost har hållt mig kry och sund.
      Ett gammalt Malmöitiskt ordstäv
      myntades : litta skit o litta blo
      gör pölsan go!! Sa slaktarlärlingen.🤣

     • Folk får väl äta vad de vill utan moralpredikan?
      Det som hände här är att mannen blev slagen för han drack alkohol men det gör inget tydligen.

    • Äter man bara kebab kanske man inte förstår innebörden av ansvarsfull konsumtion

     • Äter man kebab så är sannolikheten stor att kebabköttet kommer från Järvsö kebab, som ägs av mördarklanen Sahindal, du vet Fadimes släkt.

 127. OT; En mycket skum figur sitter i den moderata riksdagsgruppen, en figur som inte tål en närmare granskning…..

 128. Det som hänt är samma som i sverige,säpo och frankrikes säkerhetspolis gör samma sak,har span på dessa typer tappar dom och ett nytt dåd uppkommer

  • Muslimska länder är efterblivna eftersom de bygger moskéer istället för vetenskapliga universitet. De gör bara som vanligt. Här som där. De vet inget annat.

  • ”Det ska absolut inte vara böneutrop” … skulle ni våga säga något annat … om 5 år kommer det att vara så oxå i Norrköping … men det säger ni så klart inte nu … ni vill ju inte ha ännu fler protester

  • Fasansfullt. Bara åsynen av dessa byggnader ger mig kalla kårar, t.ex. när man åker tåg förbi Uppsala ser man en sån med minaret och allt.

    • Vad tycker du om samlingslokalen som ligger i korsningen Färgfabriksgatan Gamla tuvevägen då?
     Där såg jag för nåt år sedan en kolsvart sak i pyjamas kliva ur den garanterat dyraste Merca jag någonsin sett i hela mitt liv,
     jag antar att det var Pippis farsa med kappsäcken full av guldpengar!

     Har du någon aning om vad det är för organisation som huserar där?

     • Nej, men det kanske borde undersökas. Däremot har jag ofta sett dyra bilar köras av mycket suspekta mena-typer.

  • Det ska även byggas en moské i Karlstad. SD försökte få till en folkomröstning om det, men moderaterna och socialdemokraterna sade nej till det.

  • LO har inte gjort sitt jobb vad det gäller lediga Fredagar för 2-300 tusen Muslimer..
   OM dom jobbar, nu kom väl tillåtelse till Moskeer till då det begav sej och INGEN Muslim jobbade i Landet, men nu är det väl förhoppningsvis MER som går till Jobbet..!

   Det Är helt jäkla omöjligt att låta dessa vara Lediga och Störa ev produktioner för att BE en helt vanlig Arbetsdag för Alla arbetande Svenskar…!

   Lägg denna BÖN på Söndagar precis som Vi Svenskar som ev går till Kyrkan på ledig tid..
   Fattat bara annan Galenskap.

   Lika För Alla
   Som han Kristensson sa, så sätt igång Thorwaldsson det ÄR dit Förbannade Jobb att Sköta, för att citera Hermansson, Nån Jävla Ordning får det va….!

  • Den har SD:s lokalavdelning motarbetat intensivt. Bland annat med en lista med underskrifter för att få till en folkomröstning. Tyvärr är Norrköpingsborna hemfallna åt storstadsmentalitet med feminism, vänstervridning, mångfald och handhjärtan.

 129. I Indonesien i dag får islam full pott. En hel familj offrar sig för islam. Först spränger sig fadern vid en kristen kyrka, sen resten av familjen med två tonårsbröder på resterande tre kyrkor. Mamman med två icke tonårsbarn tar sig också till det muslimska paradiset. Inget på SVT Aktuellt om morden, kanske för känsligt?? Kristna är lovligt villebråd, runt om i världen, för kristna i Sverige. Finns några grader i helvetet för svenska journalister och dessa naiva svenska sk. kristna??

 130. FN-förbundet kanske ska vara mer orolig för denna utvecklingen i Europa än det trams de har dikterat ihop i sin sk. rapport

 131. Alla dessa islamistdåd är globalisternas förtjänst.Ändå röstar folk på mera terror
  SD 2018

 132. En idiologi som islam får man inte blanda in i någon form av religion! Och självklart så är våra fredsduvorna så igentäppt i käften att dom inte kan oponera sig mot dessa såkallade religiösa kuffers som våldtar deras såkallade religion!

 133. Man kan bara hoppas att de doda o skadade alla var liberaler..o rostade pa Macron..som formodligen kommera att saga att man undersoker motivet..

  • Korkad kommentar. Däremot har islam ingen plats i västvärlden men det löser man inte med sådana metoder.

 134. När inser svenska politiker att man inte kan ge medborgarskap och asyl till alla? Oftast är det andra generationens invandrare som ska hugga asyllandet i ryggen! Detta är väl bevis om något att muslimer INTE ska stanna i Europa!

 135. Det finns saker som kan nå sin höjd. Detta är en av dem. Jag är militär och har varit med om Jugoslavien, mer känt som Sarajevo. Detta är vad som kommer ske i EUROPA. Juggarna var bara före ett steg. Islam måste utplånas. Det går inte att kompromissa.

  Sebastian Hoff

 136. Alltsedan islam såg dagens ljus för drygt 1400 år sedan har denna djävulslära inte gjort något annat än spridit död och förstörelse. Den kristna världen har befunnit sig i ett konstant krig mot islam. Helt obegripligt att muslimer ens släpps in i Europa.

 137. Nordkorea vill bli ”ett normalt land” står det i media. Ja då förstår jag varför man valde Singapore fast det även fanns andra platser. Men det är klart, det är lättare för en utomstående att få en klar överblick, de är ju inte lika påverkade av propagandan.

 138. Väldigt mycket programledare och andra med muslimsk bakgrund i svenska medier nu.Att som man från etablissemangshåll kallat massinvandringen för mångkultur är ju en ren lögn då i stort sett samtliga kommer från muslimska länder.

  • Hälsobefrämjande åtgärd således. Jag tycker jag blivit piggare den senaste tiden. Kanske det beror på att jag tittar allt mindre på TV.

 139. Även London har ju drabbats hårt av dessa terrorister. Även där har de en gök som försöker slingra sig ur sitt ansvar. Nu går borgmästaren ut och vill totalförbjuda all reklam för skräpmat. Förmodligen anser han att skräpmaten skördar fler offer än terroristerna.

 140. Igår på SVT’s Landet Runt visade man ett inslag där någon byggt ett fängelse av ved någonstans i Sverige. Bakom gallren på två fönster zoomade man in nationalisterna Trump och Putin. På SVT är det ”politiskt korrekt” att förlöjliga nationalism och försköna Globalism. Det vet vi redan. Detta var bara ett färskt exempel.

  Närbilden på Trump och Putin var bara en sekund, men det räcker för att det ska gå in i medvetandet, på intet ont anande medborgare, att Trump och Putin är dåliga människor.

 141. Svensk media o speciellt Aftonbladet o Public service är islamiserade in i ryggmårgen. Allah akbarekar inne i
  ryggmärgen på dessa extremistföretag.

  En juridisk process om uppvigling till terrorbrott, borde prövas mot dessa företag.

 142. OT; Valet närmar sig, SVT kör igång sin propagandamaskin; pensionärerna har aldrig haft det bättre, ökad brottslighet en illusion, polisen fungerar fint etc…..

  • Jepp! Och så läste jag i nån maffiaPKtidning att skjutningarna inte ökade längre. Vilket Pravdaskämt.

  • Ja vilken uppenbar lögn om att pensionärerna aldrig skulle haft det bättre än idag. Detta är ju nonsens och medvetnatt lögner. Det ingår väl i den indoktrinering och hjärntvätt som pk medier och 7-klöverns politiker ligger bakom inför höstens val. OcHar det kommer många fler medvetna lögner. Det är ju valår.
   /CC

  • Men inte tillstymmelse till källangivelser, statistik eller annat som bekräftar deras påståenden. Och PK-svensken efterfrågar heller inget av detta.

   • Skulle det finnas en källhänvisning så handlar det om politiskt vinklade och beställda undersökningar som bara visar det resultat som beställaren – 7-klöverns politiker – har efterfrågat. Medvetet fejkade undersökningar alltså.
    /CC

 143. Vänstergubben Sarnecki satt nyss i SVT1 Morgonstudion och sa att brotten inte blivit fler/värre. Anledningen till att anmälningar om våldsbrott mot person har ökat vill Sarnecki bortförklara med att benägenheten att anmäla har ökat. Brotten ökar inte enl. Sarnecki. Och Sarnecki vill inte att BRÅ ska genomföra en ny undersökning av gärningsmännens ursprung och kulturella och religiösa bakgrund/tillhörighet. Den senaste undersökningen som genomfördes för 13-14 år gäller än idag, enl. Sarnecki. Några förändringar har inte skett sedan 13-14 år, enl. Sarnecki. Jag tar mig för pannan. Hur kan en sådan pk vänstervriden människa få utrymme att sitta och svamla en massa pk politisk propaganda? Något värre hindrande för fakta är svårt att hitta. När vårt land har fått 1,5 miljoner fler (varav majoriteten är muslimer) invånare och enormt mer grova brott under 13-14 senaste åren så vill Sarnecki inte undersöka fakta. Han är ju ingen forskare. Han är bara en propp som betalas av 7-klöverns politiker för att hindra att sanningen når oss .. folket. Fakta är att 96 % av alla grova sexuella övergrepp och alla gruppvåldtäkter begås av utlänningar. Dessa fakta vill Sarnecki försöka hindra.
  /CC

  • Vi får stå ut med hans lögner till dess Expo fråntas rollen som enda instans som tillåts godkänna vem/vilka som får yttra sig i massmedia.

  • Jag blir mer o mer nyfiken vem som betalar hans lön. Reinfeldt får ju 20 milj från ogliarker i USA för några föredrag om invandring. Vem betalar Jerzy för att glappa med käften.

   • Det måste vara mycket pengar det handlar om och många personer som ska köpas. Märkligt att ingen av dessa nån gång glappar ”åt fel håll” så att fulspelet kommer fram, men då finns det väl alltid en stab som tystar innan det kommer fram.

   • Oavsett så kvarstår faktum att globalistmedlöparna säljer ut svenska folkets framtid för sin egen, personliga vinning.

     • Tyvärr förstör dom framtiden för alla svenskar och deras barn. Ett otroligt högt pris…

     • Frågan är varför tillåter vi det. Hur har man fått svensken tilles viljelös varelse som staten tidigaretog hand om. Och nu med annan typ av politiker har gjort oss till viljelösa slavar åt staten.

     • Systemmedias konstanta smutskastning av alternativ media som man kallar för ”hat-siter” och ”högerextrem”(Nya Tider) Ifall alla i Sverige fått sin nyhetsinfo från Nya Tider skulle folket inte rösta som de gjode. De flesta vet helt enkelt inte vad som händer. Även om de som vet blir fler och fler varje dag.

     • Så är det. För många år sedan så skrev jag en kommentar på Länstidningen Södertälje när det gick att göra. Fick svaret från chef redaktören varför jag var tvungen att ta upp det. Då kom jag på att jag trampade påsen jävligt öm tå. Och hade rätt.

     • Tur att det finns de som bryr sig i alla fall. Tack för det. Men jag har svårt att svälja att vår demokrati är död eller döende…

     • Mord är ett högt pris. Dessutom när dom inte ens behöver vara ansvariga för det.

  • Sarnecki en en utlänning som alla andra , som inte borde vara här . Vad har han gjort för nytta för samhället ?

   • Ja fast nu är du ju lite för generaliserande! ”Alla” är väl inte köpta av globalisterna! De invandrare som tillför något till samhället blir sämre behandlade än svenskarna, de utvisas eller flyttar. Sarnecki är inte ”utlänning” han är en skum figur med oklar agenda!

    • Han är polak . Det jag ville komma fram till är att börjar man se mellan fingrarna , blir det till sist som det är nu i Sverige . Ingen disciplin , ingen ordning . Alla spretar åt olika håll . Ingen vågar säga något . Bara en massa fega politiker . Och detta beteende drabbar oss svenskar i slutändan !

  • Det är alldeles oerhört att man till varje pris måste bortförklara självklara sanningar hela tiden. Men vedergällningens dag nalkas. Hoppas att det börjar i september med en ny Sverigevänlig regering.

  • Du har så rätt. Någon mer irriterande person än Sarnecki kan jag inte komma på. Inte ens Ullenhag var lika irriterande!

   • Hmm, nog för att det finns grader även i h-vetet, men att sätta grader på Sarnecki, Ullenhag, Ferm, Danielsson, Löfven, Bolibompa, Schyman, Soraya Post, EU-Ceciliorna, AB-Anders, mfl, mfl vete katten om det går 😉

  • ”Enligt Brottsförebyggande rådet, Brå, anmäls bara 20 procent av alla sexualbrott i Sverige.
   Det att närmare 26 000 våldtäkter som ägde rum förra året, i genomsnitt
   70 om dagen, aldrig anmälts.

   Södersjukhusets aktumottagning för våldtagna kvinnor tar varje år emot omkring 600 kvinnor från hela Stockholms län.
   Av de kvinnor som söker hjälp gör endast 60 procent en polisanmälan – resten låter bli.”

   https://www.metro.se/artikel/70-våldtäkter-per-dag-anmäls-inte-xr

  • Hoppas att dom släpper ny statistik! Är han säker på sin sak borde han ju vara för det. Men det vet man ju hur det ligger till med den saken. Det är ju givetvis vi som har rätt och dom som har något att dölja vill dölja statistiken. Får man göra långnäsa åt gubben då när det visar sig att han hade så tokigt mycket fel!

  • Sarnecki kan möjligen ha rätt om undersökning (som är BRÅ2005:17). Men det betyder ju inte mycket. Han säger ju att just den undersökningen gäller än idag. Låt oss kika på den undersökningen!

   Mätningen visar helt enkelt vilka länder som har levererat de flesta brottslingarna till Sverige, mätt i brottslingar /antal immigranter,

   Räcker det då inte rätt bra att konstatera följande per region som levererar människor till Sverige: hur många procent av befolkningen från respektive region har ”registrerats för brott” ?

   Jovisst gör det så. Och vilka immigranter var då oftare ”registrerade för brott” 1997 – 2001, enligt sammanställningen i BRÅ 2005:17? Det gäller andelen av befolkning i Sverige i procent under femårsperioden:

   Sverige: 1 (1 är brottslighet i Sverige; egentligen 5 % registrerade över över en femårsperiod. Sverige används som mall.)

   Östasien: 1 ( Korea, Kina, Japan). Samma som svenskar.

   Sydamerika: 3,3 * svensk ”reg f brott” (Chile 59 % av gruppen)
   Västasien: 3,8 * (Irak, Libanon, Syrien)
   Södra Centralasien: 3,2 (Iran 70 % av gruppen)
   Nordafrika: 4,7 (Marocko, Tunisien, Algeriet)
   Östafrika: 3,5 (Etiopien, Eritrea, Somalia)
   Övriga Afrika: 5,3 (Gambia, Ghana, Kongo, Sydafrika)

   INGET europeiskt land, inte ens Turkiet, kommer upp till siffran 3,

   Med tanke på den svenska ”ettan” ovan innebär att 5 % av svenska befolkningen har ”registrerats för brott” så kan man fundera över vad det innebär i ett samhälle där en grupp kan ha kring 25 % ”registrerade för brott” under samma period. Och där huvuddelen av dessa är män, eftersom kvinnor allmänt begår färre brott än män.

   Sarnecki bagatelliserar sexualbrott. Han menar att brottsligheten inte har blivit värre. Kanske har han rätt. Men i så fall måste man ställa en annan fråga:

   OM det nu är så väl att brottslighetens mönster inte har förvärrats, att morden, dråpen, våldtäkterna, stölderna, bränderna, narkotikabrotten, misshandlingarna inte har ökat – VARFÖR har då inte BRÅ genomfört den säkerligen en gång planerade undersökning som borde ha publicerats kring 2015 ?

   VARFÖR har BRÅ nöjt sig med rapporter om brottslighet där man INTE har angivit vilka landsmän som har registrerats för brott?

   Låt oss se sanningen i ögonen. Sarnecki vill inte att man ska genomföra verkliga undersökningar. Han vill inte berätta vilka aktuella länder som levererar många brottslingar, och vilka som inte gör det.

   Han kunde ha vunnit respekt genom att säga ”visst, sanningen är viktig, vi ska köra samma undersökning igen som vi körde 1990 – 1995 och presenterade 1996. Den var noggrann, fullständig, tydlig. Så ska sanningen presenteras”.

   Men det säger han inte. DET säger mycket.

  • Sanningsfientliga krafter har sparkat igång Sarneckis käft igen. Valet närmar sig.
   En professor som inte vill ta reda på fakta och sanning är ingen professor och vetenskapsman. Det är en köpt av makten propagandist och i detta fallet kvinnofientlig aktivist.

  • Skjutningarna var MER på 80 talet sa han..bör kollas..

   Och alla Nedlagda Brott som Polisen gör pga olösliga, ingår dom i Statistiken…

   100 000 Cyklar varje år
   4-7000 Våldtäckter
   Tusentals Bedrägerier
   Tusentals Villainbrott

   Om det Är som kvinnan på BRÅ sa, meningslöst att gå på Statistik för där ingår bara DOMAR och Dömda Personer??

   Alla 100 000 tals andra Brott begångna i SVÄRIGÄ är alltså Inte med i Statistiken..!

   Nä hur f-n skall man då kunna bedöma OM dom Ökat…
   Man blir bara så TRÖTT på de IQ avlönade Anställda och på
   Sarneki som Förnekar Verkligheten…!!

   • Polisen HR (händelaerapporter) visar att polisen har mer än dubbelt så många brott att åka på/ta hand om idag jämfört med för 13-15 år sedan. Och när det gäller grova brott så är ökningen mer än 400 %. Så visst är det värre idag. Allt annat är lögn. Men det är ju valår och därför ljuger 7-klö-verns politiker och pk mediernas journalister extra mycket i år.
    /CC

 144. Borde vara uppenbart vid detta lag att Islam och västerländsk kultur inte går att förena….
  Men våra blinda politiker fortsätter mörda sin egen befolkning. Med utländsk hjälp..

 145. När Sverige vann hockeymatchen mot Schweiz igår sjöng publiken nationalsången för full hals. Många hade handen på hjärtat och även spelarna sjöng med. Efter matchen påpekade både Arvidsson och Hörnquist att allsången var något extra. Utan tvekan har nationalismen gått fram i Sverige i samma takt som systemet har tvingat på oss globalism och islam.

  • Så har det alltid varit inom hockeyn. Utan nationalismen skulle ju faktisk all idrott förlora sin mening helt och hållet.

    • Så är det alldeles säkert. Vi kommer alla ihåg när katastrofen Löfven skulle presentera juniorkronorna efter guldet. Utbuad. Dom ville att småkronorna skulle göra high five med hen, men dom vägrade. Underbart att åtminstone något område inte kan besudlas

     • Precis, det säger det mesta. Och NFL knäböjde i protest mot amerikanska flaggan och NHL vägrade. Det säger också en del.

   • Japp. Du har helt rätt. Just därför ratar jag Champions League och allt vad de heter. Spelarna är överbetalda legoknektar.

  • Mycket viktig video som kort beskriver Expo och Aschbergs arbete tillsammans med AFA. – Att se till att motståndare förlorar jobbet och förstöra deras liv. Psykisk misshandel. Detta istället för att ta debatten. Bonniers har outat.

 146. Såg precis i twitterflödet på sidan här att på denna dag så sköts fem demonstranter ihjäl av militären i Ådalen 1931.

  Det låter hemskt. Tills man faktiskt kollar upp vad det hela handlade om.
  I Ådalen höll ett stort antal socialister strejkbrytare som fångar, som de misshandlade och förnedrade. Polisen på orten kunde inget göra, de var handfallna gentemot den stora massan av beväpnade socialister att militären var tvungen att kallas in.
  Drygt en pluton, 60 soldater blev inkallade till Ådalen för att lugna ner situationen.
  Väl på plats försökte de få socialisterna att släppa sina fångar men de vägrade. Istället började socialisterna gå mot soldaterna som sköt varningsskott mot en i förväg bestämd stenmur.
  Oturligt nog för socialisterna gick en grupp för nära muren och träffades av rikoschetter vilket resulterade i att fem dog och fler skadades.

  Militären sköt alltså inte verkanseld mot socialisterna, vilket jag tycker de borde ha gjort, utan endast varningsskott som slumpade sig att de skadade socialisterna eftersom de inte lydde order.

  • Som sagt.. Det hänger helt på vem som håller i pennan. Så blir historien …
   Mer eller mindre sann….

   • En annan intressant detalj var att sossarna totalt vägrade befatta sig med denna incident och ansåg den vara skamlig för socialismen med tanke på socialisternas beteende. Per-Albin Hansson och resterande toppskiktet i sossarna vägrade delta i begravningen av de ”socialistiska hjältarna”.
    Fram till 1970-talet när det började gå dåligt för sossarna.
    Då helt plötsligt blev Ådalen -31 ett begrepp inom sossarna och det slogs på stora trumman om denna hemska händelse och man slog mynt av detta i propagandan till folket om de hjältemodiga, fredliga, socialistiska demonstranterna som kallblodigt sköts ner när de bara utnyttjade sin demokratiska rätt att demonstrera mot kapitalet och de utsugande arbetsgivarna.

  • Hon sitter kvar så länge det finns dumma medlemmar som betalar till något dom blivit till ett rent spektakel. Det vilar längre inget kristet över SK.

  • Problemet med och för Fransmännen är att de inte röstade! Valdeltagandet var så lågt, runt 40% vill jag minnas, och av dessa 40% röstade 35% på Macron. Hade man gått man ur huse och röstat på Le Pen så hade vi kanske kunnat se en förändring.

 147. Frankrike måste verkligen återinföra dödsstraff genom giljotinering, då kommer de nog till stor del slippa sådana här vansinniga extremt grova kriminella brott. Gäller också övriga länder i Europa, med undantag Vitryssland och Ryssland !

  • Det är inte utan att jag också ställer mig på din sida. Även i Sverige står en giljotin och samlar dam på någon vind.
   Det borde finnas lagar som riktar sig enbart mot utomeuropéer av det slaget. Vi har inte bett om att få hit dem. Vi vill bli av med dem.

LÄMNA ETT SVAR