Nyligen återkom Annie Lööf till politiken, efter frånvaro på grund av en graviditet. Då lanserade hon en YouTube-kanal som enligt henne skulle ”följa mig i min vardag”. Men av det första klippet att döma har det inte mottagits speciellt entusiastiskt.

Det första klippet handlar hon om vad som hänt under de nio månader hon varit föräldraledig. Men videoklippet verkar inte tagits emot speciellt väl.

I skrivande stund är antalet som ”ogillat” klippet långt högre än de som ”gillat” den: 2019 mot 727.

Detta har uppmärksammats på nätet, där hon samtidigt kallas världsfrånvänd:

Men även kommentarerna till youtube-klippet är tråkig läsning för Lööf. En majoritet av kommentarerna är starkt kritiska till Lööf för hennes politiska gärning.

Skönt du va borta så länge , fortsätt va hemma , så du gör så lite skada som möjligt inom politiken

Annie du är skyldig till så mycket elände i detta landet, du är inte klarsynt och ansvarstagande. Mina tre döttrar och jag är oroade och känner oss otrygga nuförtiden. Så oerhört tragiskt att Sverige blivit såhär, så onödigt att förstöra vårt fina land. Jag tycker de ansvariga måste ställas till svars och att det leder till kännbara konsekvenser. 

Snälla, håll dig borta från politik.

Stanna hemma.. Ingen saknar dig i politiken!

Sluta att försöka kamma hem billiga politiska poäng på din för tidigt födda dotter. Skamligt och avskyvärt.

Det är inte så många som gillar dig och din kanal. Du blockerar folk som har andra åsikter på FB. Hoppas att du och ditt parti försvinner i nästa val!!!!!

Det återstår att se hur länge hon ämnar fortsätta med den nya youtube-kanalen.

authorimage