Nio anhållna efter väpnad gänguppgörelse i Värnamo

Delningar

Vid 17-tiden på fredagseftermiddagen utbröt väpnat gatukrig i centrala Värnamo. Flera personer skott- och knivskadades. Nu har polisen gripit och anhållit åtta personer misstänkta för inblandning i skottdramat.

Brottsrubriceringen är försök till mord och vapenbrott. Ytterligare ett antal personer utöver de nio anhållna har tagits in till förhör men ännu inte meddelats misstanke om brott.

Polis och åklagare är i övrigt knapphändig med information kring brottsutredningen:

– Utredningarbetet i ärendet går nu vidare med förhör av både målsägande, vittnen och de misstänkta. Vad gäller frågor om motiv, kön och åldrar på de misstänkta så är det inget vi kan kommentera för närvarande, uppgav åklagaren i ett pressmeddelande.

Inte heller de inblandades härkomst uppges eller huruvida det rör sig om personer som är tidigare kända av polisen. Enligt vissa uppgifter ska uppgörelsen ha haft sin upprinnelse i en konflikt mellan två familjeklaner i området.

Värnamo har det senaste året varit skådeplats för en rad skjutningar med personskador.

 

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

314 KOMMENTARER

 1. Den grova brottsligheten förstärks i Annie-land. Vad sägs om 30-40 miljoner fler islamkrigare? Tänker inte Annie Lööf på sitt och andra barns framtid i sharialand?

   • Det kan vara så. Alternativt vet hon och många sjuklöverpolitiker att det går åt skogen. Men att de ordnat en reträttplats åt sig i något land långt bort…

   • Förespråkarna för massinvandringen bor alltid på bekvämt avstånd från den. Men på sikt klarar sig ingen helt undan effekterna av den…

  • Tja, en mycket bra fråga. Hur tänker samhällsförstörarna egentligen, det har jag grunnat mycket på. Det finns nog flera svar: 1) De naiva som inte begriper bättre utan bara följer med. 2) De som nog vet mer eller mindre men som inte känner för att avvika från PK-mallen. 3) De kallt beräknande som tillskansar sig egna fördelar och makt genom PK-medlemskapet.
   Dessutom finns de vansinniga fanatikerna typ Reinfeldt.

   • Jag tror du har alldeles rätt. Men vilken grupp de än tillhör blir effekterna av detta vansinnesdåd detsamma – ett folkutbyte…

 2. Mordförsök och vapenbrott, vad riskerar en invandrare i Sverige idag för påföljd? Kanske samhällstjänst?

 3. En kvinna har tydligen gömt ett vapen på en toalett på sjukhuset också, man undrar ju om det är Annie Lööfs klan det handlar om.?!!

 4. Mångkulturen sprider sig över Sverige. Jag kan bara hoppas att dessa yttringar väcker fler, och ruskar om dem, så de går till valurnorna och röstar för att få väck eländet. Och då menar jag inte en röst på 7-klövern.

 5. Sådana konflikter har alltid funnits men på senare tid har anmälningsbenägenheten ökat där av uppståndelsen. Sist men inte minst så har detta inget med invandringen att göra.

 6. Värnamo som Annie Lööf kommer ifrån och hennes pappa satt,sitter i kommunen beskrev Värnamo som en idyllisk stad där alla kom överens.Det var INNAN klanfejder började härja överallt i Sverige.
  Det är tydligen albaner,vad gör de här?

  • Av samma anledning som koppartaket Annie.
   Inkassera utan några som helst skrupler.
   Än värre är att hon förråder fäderneslandet.

 7. Problemlösning på mellanösternmanér i lilla Värnamo.
  Var det inte någon sjuklöverist som sa ”alla ska med”?
  Det verkar snarare som att ingen kommer undan, när muslimerna ”integrerar” sig.

 8. Det är bra att det mångkulturella kaoset finns över hela landet nu. Detta kommer skapa mer väljare åt Afs, SD etc. När folk får leva med invasionen från shithole countries i tredje världen

 9. De representerar bara sig själva och sina gelikars kultur.
  Våldsbenägna, lågbegåvade och härstammar ifrån MENA.

 10. Konsekvenserna av en vanvettspolitik börjar bli väldigt klara; I dag meddelade Helsingborgs hamn kommer ha rekordlåg ankomst av kryssningsfartyg, och då talar vi alltså om de riktigt stora skeppen, 2 stycken fartyg anlöper Helsingborg i sommar, förr kom det ett varannan dag. Det finns ju en orsak till att passagerarna inte vill anlöpa en stad fylld av tiggare, och som ger ett allmänt förfallet intryck. Danmark går dessa fartyg till istället.

 11. Och systemet smutskastar, avskedar eller förbjuder alla som inte gillar läget. Samtidigt som Statsministern högläser ur koranen på vår nationaldag, Reinfeldt tackar dem för att de valde Sverige, Kristersson vägrar samarbeta med SD och Annie Lööf vill ta in 30 miljoner till…

 12. Snart får vi se kulsprutor monterade på flaket patrullera ”egna områden”…..tack för det ni politiker, myndigheter, svenska kyrkan, samt alla vänstergrupper och diverse aktivister som tyckte att Sverige var ”tråkigt”.

 13. Åter får vi bevittna Regeringens och PK-rörelsens framgångar med att skapa ett parallellsamhälle där mångkulturen får härja fritt i egna enklaver, med egna lagar där Islam, släkten och klaner står för dagordningen och där problem och konflikter löses med våld!

 14. Det är så här vi brukar lösa konflikter i Sverige. Klanen Andersson är oense med klanen Johansson om stadgarna i radhusområdets samfällighetsförening.

 15. Tack för att ni valde Sverige meddelar stridshinsten Fredrik.
  Det kommer att lönas sig lite längre fram meddelar Stefan.
  Vinstmaskinerna är i farten meddelar Maud Olofsson (C) .
  Alla sju(k)klöverpolitikerna stämmer in i kör att massinvandringen är nödvändigt för att rädda vården, pensionerna mm.
  Så öppna era hjärtan (Fredrik) och var glad att vi har en av världens högsta skattetryck för att bekosta massinvandringen.

 16. När jag var i Värnamo senast för femton år sedan var det en fin liten stad med trevliga och förstås lite knepiga smålänningar, men lugnt och tryggt.

 17. Klansamhället med tillhörande drogförsäljning har fått fri tillgång till Sverige av landets politiker o deras MSM media.

  Det är fruktansvärt att se denna utveckling, vars orsaker man försöker dölja med alla medel.

  Afghanistan producerar 90% av all heroin i Världen o massor av andra opiater. Även hasch är man världsledande på .

  Ungar från Afghanistan pumpas in i landet, av naiva politiker, som inte har en aning om hur verkligheten
  ser ut i Världen.

  Svenska ungdomar klassas även som ”orena” av ideologin islam, o därför är det enbart en välgärning att droga dessa med alla tillgängliga medel.

  Svensk politik befinner sig i fritt fall o drar med sig hela samhället med denna folkvandring, som är en oerhörd säkerhetsrisk för alla
  svenska medborgare o hela landet.

  • Såg ett underhållningsprogram från Norge igår. Deltagarna skulle lära sig fiska med nät etc.
   Då påmindes jag om hur Oslo degenererat pga invandringen. Drogförsäljning sker öppet där nu och sen flera år tillbaka.

 18. Maria Ferm stod i opinion live i torsdag och sa att de 9000 snyltarna är
  företagsamma och driftiga människor,jo ja vi ser det Ferm

 19. Det måtte finnas många vittnen vars iakttagelser kan vara till hjälp. Men polisen VILL INTE ha in tips eller vittnesmål så som man ju alltid önskade förr.
  Till polisens tillgodokonto får ändå nämnas att polisen är berömvärt snabb ”att haffa” några mistänkta. Inte dåligt med tanke på allt elände som sker.
  ARMA SVERIGE.

  • Handen på hjärtat, Torparnuffe, skulle du ställa upp som vittne om Ahmed hade stuckit kniven i Mohammed? Och sitta i väntrummet till Tingsrätten tillsammans med herrarnas familjer?

   • Nähä, det vågar jag inte. Det är ett krux det här med att kontakta polisen. Men polisen tar emot tips anonymt.
    Vad jag mest tänkte på i inlägget är polisens förtegenhet att lämna ut hittills känt signalement/detaljer som kan få rätt vittnen att höra av sig.
    Direktiv uppifrån: sånt är inte bra att lämna ut. Knepigt bara att man fått med sig ”alla” poliser.

 20. Är dessa 8 fortfarande anhållna eller har vi svenska folket tvingats betala en dyr advokat för att se till att dom kommer att släppas

  • För fyra år sen så satt jag och två kollegor o räknade lite löst på siffror som vi kom åt från myndigheter, kommuner, landsting, och massor av övrig information där man kunde räkna ut på ett ”hum” om vilka belopp det rörde sig om. 660 miljarder fick vi fram, alldeles för osannolikt sa vi o lät några kollegor räkna…dom ökade summan till 770 miljarder. Detta var innan 2015 så siffrorna har inte minskat. Vi har räknat med ”allt” som bidrag, all välfärd, kostnader för polisinsatser, fängelse osv….vi har verkligen försökt att få med varenda kostnad och vi har tagit officiella siffror som redovisats. Om några år när vi går i pension så ska vi sätta oss ner igen o räka, men då ska vi vara mer noggranna och försöka att inte missa en enda utgift. Men just nu skulle jag tippa på 1000 miljarder dvs mer än halva statsbudgeten är invandrarrelaterade kostnader…dom är dyra dom ”lönsamma” pensionsräddarna…eller hur?

 21. Ett spännande inslag i det nya multietniska Sverige! Grattis Annie Lööf, Löfven, Rheinfeldt och hela ogräspartiet 7-klövern!

 22. Man har också använt bilar för att köra på folk.
  Härligt att nyadeln har råd att hålla sig med bilar!

 23. Nu gäller att polisen är taktisk och håller liv i konflikten genom att i förhören påstå att den enagruppen snackar skit om och tjallar om olika brott utförda av den andra gruppen.
  Sen kan dom dumpa grupperna i närmaste skogsområde så dom kan forsätta slå ihjäl varandra.

 24. Så har då familjerna Olsson och Nisllon rykt ihop igen. Det var väl då själva fan att de inte kan samsas. Mer än nånsin ser man nu att de behöver Södertörns utbildningspaket i värdegrund.

 25. Sverige har ALDRIG varit så tryggt. Vad kostar bara DETTA svenska skattebetalare? men Steffe betalar väl ur egen ficka hoppas jag……..men det är ju han som ställt till det….

 26. 1.varför vill svenskarna ha ett sådant samhälle?
  svenskarna levde i ett tryggt samhälle en gång i tiden så varför bestämde sig svensken för att förstöra det?
  2. nu när svensken ser resultatet av 40års förstörelse varför fortsätter svensken förstöra ännu mer sitt eget land, varför inser inte svensken att det kanske är dags att få slut på allt detta och återgå till det trygga samhälle vi en gång hade?
  3.vill svensken ens ha en nationalstat eller vill man fortsätta arbeta på att ge bort sitt land o överge allt?
  Kan det bero på att svensken är Fredsskadad 200år av fred eller vad är det för fel på svensken?
  många frågor men inga svar det är precis som med frågan om Gud existerar eller inte man får aldrig svar.

   • men då är ju svensken dum som låter sig luras gång på gång av lögnaktiga partier.
    Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me

 27. Så bra Annie att det nya Sverige växer fram även i ditt hemområde, du har medverkat till att ha lyckats. O fler kulturbärare vill du ha in.

 28. Detta kaos, har svenska politiker tillsammans med svensk media ordnat i sin okunnighet om droger o om klansamhällets regelverk.

  Jag har som pensionerad polis, lång erfarenhet av detta totala vansinne, som eskalerar för varje dag o som inte går att stoppa
  med nuvarande liberala regelverk i kombination med en enorm
  ström av asylsökande ungdomar från Afghanistan o från andra drogproducerande länder.

  ’När skall ni politiker bli en del av verkligheten ?? Följ med gatulangningsgrupperna o se, vad ni har skapat med er politik.

  Jag har jobbat i dessa grupper i många år, både i Malmö o Köpenhamn, så jag kan en hel del om droger o konsekvenserna av en liberal syn på detta mänskliga gift o vilka enorma människoöden, som döljer sig i drogvärlden.

  • tänk dig jag är invandrare och med tanke på hur samhället ser ut idag så skulle jag verkligen hoppas på att Sverige styrdes av SD-AfS-Nmr. dessa är de enda riktiga oppositionella till dagens 7-klöver kaos partier.
   svensken måste börja ta tillbaks sitt land från 7-klövern.

    • det är folket som bestämmer vilka de vill rösta på. det bestämmer inte du. i en Demokrati med flerpartisystem får alla bilda partier och om folk vill rösta på ett visst parti så får folk göra det. ingen kan eller ska ta ifrån dig rätten att rösta på ett visst parti. om folk vill fortsätta med ett Kaoz Sverige så får väl fortsätta rösta på 7-klövern.

 29. Annie Lööfs pappa är kommunalråd i Värnamo…undrar om han jublar lika mycket över våldet….eller har hon ärvt galenskaperna efter honom?

 30. Tage Erlander Socialdemokrat- låt det sjunka in i nån minut en Socialdemokrat jämfört med dagens Socialdemokrater.
  Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.

   • Olof Palme är den politiker med störst integritet och rättvisetänkande som funnits. Efter Palme tänker alla bara på sig själva.

   • jo men tänk dig att en Socialdemokrat yttrade dessa ord det är helt otroligt jämfört med dagens socialdemokrater som arbetar febrilt med att ge bort Sverige till främlingar.
    ingen Socialdemokrat skulle nånsin yttra dessa ord idag. det är bara nationalistiska partier som yttrar sig på det viset idag.

 31. Svenska klaner har sedan urminnes tider alltid gjort upp minsta lilla dispyt med knivar och skjutvapen. Det är konstigt att det fortfarande finns svenskar vid liv.

 32. Det Tar BARA 5 År nu innan ”dom” kommer in i Egen Försörjning…
  Under 20-30 år har det Tagit 9 år som VI Skattebetalare har Tvingats Bekosta, Huamej då pratar Vi Miljoner Invdividers LEVEENDE i detta Land….!!

  INVANDRING Är LÖNSAMT…..!!

  Samtliga PARTIER i 7 Klövern Är
  Överrens om den EKVATIONEN…
  Och dom har HAND OM VÅRA Skattekronor….??!!??!?!?

  Säkert är dom också överrens om att OVAN händelse ÄR ett Färgrikt inslag och ett alldeles Förträffligt Engagemang som Sv Folket med Glädje tittar på och Bekostar…!!

  Ett ARBETE m a o som Pågår på Gator o Torg i SVÄRIGÄ och ger massor av ARBETE inte till Invällaren MEN till den Skattebet SVENSKEN..

 33. I hopp om att de et(n)iska reglerna a´la Eliasson inte ska te sig alltför löjliga tar man nu till något ännu mer absurt; Uppger varken kön eller ålder?!
  DDR Norra slutar aldrig att förvåna med omyndigförklaringen och skändningen av det egna folket.

 34. Om det leder till rättegång kommer Annie Lööf säga att i min stad ställer man inte grupper mot grupper

 35. Vilka ”ensamkommande barn” vill komma in på arbetsmarknaden, när man kan köra BMW o gå
  omkrng i märkeskläder o spela kung, med dom
  ”rätta” kontakterna i drogvärlden. …

 36. ”JAG” Staten Betalar mer än 2 års SUBVENTIONER till Invällarna som vill Jobba…,.!!

  Sa YLVA JOHANSSON
  Jag JAG jag JAG Betalar

  Vilken Jävla Skam att uttala de orden i SR och inbilla dessa Invällare att hon Betalar ett enda Öre till Staten som ÄR VI….

   • Nej men det räcker ju att hon sa att det Tar 9 år innan dom kommer in i arbete så det kan Vi lätt räkna ut vad 2 milj Invällare i 9 år kostat oss….!

    Det värsta var ju att hon gick ut med FAKE NEWS i SR när Mskten gör allt för att det inte skall förekomma inför Valet….
    jAG BETALAR
    Aldrig har vi väl hört värre FAKE NEWS av en represent från Regeringen….

    Men just den Fejkade Nyheten har dom inplanterat i varje invällare sen dom gick in över Gränsen….

    Ett KRAV på Info blad att varje Invällare får Klart för sej att FOLKET i SVÄRIGÄ Bekostar deras Leveende från dag 1 tills dom blir Självförsörjande..
    INTE Regeringen och defenitivt INTE Ylva Johansson…!!

 37. Märks TYDLIGT att Samhällsnytt är gamla Avpixlat. Samma skit men nytt namn. Ska vi tippa på att det blir namnbyte snart igen?
  Dags för ägaren Ekeroth att lämna över finansiella ansvaret till någon annan. Speciellt när nämnde ska emigrera till Ungern.
  Tigga pengar borde ju gälla överallt. Swish som mugg. Tiggeriförbud? Ja överallt. På internet med.

 38. Det där med svågrar börjar bli väldigt vanligt förekommande numera. De dyker snart upp i alla tänkbara situationer.

 39. Efter det att mångfalden drabbat Annies hemtrakter väldigt hårt, så känner man att den enda säkra platsen där man kan känna sig trygg framöver är nog under den där stenen hon rekommenderat.

 40. En gång i tiden så stod Värnamo för kvalitets produkter inom industri och hantverk.
  Tiderna förändras, Kanske dags att öppna närliggande Husqvarna vapen igen efterfrågan lär väl finnas.

 41. En och samma person blev :

  1. misshandlad

  2. knivhuggen

  3. Skjuten

  4. Överkörd av en bil

  Detta låter helt klart som att det var en Familjen Svensson som blev lite upprörd.

 42. Det verkar nästan som om vi som försörjer ”nysvenskarna” bör ”krypa ned under en sten” för att söka skydd?
  Ha en trevlig Valborg, en gammal hednisk tradition som snart förbjuds av S+C?
  Välj noggrant i september!

  • Hedniskt för andra, bara ursprunglig och Nordisk kultur enligt mig!
   Men visst, att vara hedning i andra kulturers ögon är bara ett kvitto på sunt förnuft för mig!

 43. Kan meddela att detta INTE handlar om ngt familjebråk utan om en uppgörelse mellan två narkotikaligor, minst en av dessa är albansk ( kan vara båda två ) i annat fall så tillhör ena parten i det här fallet en ökänd svensk MC-klubb!
  Vem som gick ”segrande” ur denna uppgörelse vet jag dock inte!

 44. Det viktigaste i Sverige just nu är att skapa sig en förståelse över samhällsutvecklingen i ett försök att bilda sig en uppfattning om hur mycket värre det kan komma att bli under de nästa 20-30 åren. Eftersom ingen kvalitetsforskning tycks göras och eftersom kritisk statistik är förbjuden, måste man ta in den information som finns. MSM ger otillräcklig information. Den är speciellt bristfällig vad gäller vad folk i allmänhet tycker, känner och tror. Alternativa media fyller en viktig roll. Men ibland måste man ta till Flashback. Det är därför tråkigt att FB stängde tråden om Värnamo pga ”låg kvalitet”. Åsikter kan vara otreviga ibland eller grunda sig på felaktig information, etc. men åsikter med ”låg kvalitrt” finns inte.De är alla viktiga för att förstå vad som håller på att hända.

  • HELT RÄTT, TYVÄR ÄR FB LIKA FEGA ELLER EGO.

   Alternativa media fyller en viktig roll. Men ibland måste man ta till
   Flashback. Det är därför tråkigt att FB stängde den tråden pga ”låg
   kvalitet”. Åsikter kan vara otreviga ibland eller grunda sig på felaktig
   information, etc.men åsikter med ”låg kvalitrt” finns inte.De är alla viktiga för att förstå vad som håller på att hända.

 45. Var det

  djungeltrampare, kamelrunkare eller gratis biljett till mohamed o lyckans land ????, som var i bråk i Värnamo ?????????

  Hur som helst = gäster i Sverige.
  Håll Sverige Rent.

 46. Sverige är inte svenskt längre utan våra kriminella politiker har gett bort vårat land till kriminella analfabeter. Har jag rätt eller?!

  • Du har naturligtvis 100 % rätt i ditt påstående. Sverige finns inte längre, är utplånat från kartan, tack vare den kriminella importen och bidragsförsörjningen av alla dessa importavskum.
   När skall detta importerade helvete få ett avslut?????
   SVENSKA folket har fått nog nu av vandaliseringen av vårt land och folk!
   Samtliga politiker bör agera snabbt nu ,om inte hela landet skall haverera.

 47. Polisen i Helsingborg har arbetat ett tag med att få fast en bombman, och de kom samtidigt en knarkliga på spåren och utreder nu. På Helsingborgs nyhetssajt HD står det att polismännen såg belåtna ut på presskonferensen.
  Jag förstår att det känns som en seger att sätta dit brottslingarna. Men vi hade med stor säkerhet varit utan både bombman och knarkliga om vi täppt till svenska gränsen för länge sen. Jag blir i alla fall inte superupprymd av nyheten, eftersom jag räknar med ett stort mörkertal av invandrad brottslighet.

 48. Jaså, vad hände med ”vapenamnestin” i Värnamo, någon som vet någonting?
  Kanske ”lilla Annie Lööf”, fjån Småland, kan svaja på fjågan?

 49. Undrar om tingsrätten i Värnamo kommer att ta ställning till vilken familj som är ”bättre” enligt sharia?

 50. Jasså är ”familjerna” igång nu igen, snart med förstärkning av några bukfeta farbröder och hetlevrade kusiner i svarta kepsar rökande röda prince, jag ska cutta dig … Sen det vanliga med att man ska analpenetreras, något om morsan etc.

 51. Och jag som trodde att det rörde sig om två hembygdsföreningar i varsin kyrksocken! Dacke uppdaterad så att säga.

 52. Ja och nu hjälper Stena Line till med att fixa in nya migranter, som kompissar till familjerna i Värnamo

 53. Från Albanen, klaner son vill utplåna varandra, men det går inte p.g.a. svensk välfärd som griper in och lappar ihop dom.

  • White flight betyder att folk i Europa inte vill bli inblandade i deras skit kultur. Den som tycker annorlunda får gärna förklara hur dom tänker.

 54. En skymf mot Sverige och det Svenska folket att detta får fortgå!!!!!! Tillbaka med dessa stenålders ”människor”!!!!! De TILLFÖR ABSOLUT INGET!!!! MER ÄN ATT KOSTA OSS SKATTEBETALARE MULTUM!!!!!!! UT!

  • Skulle vilja veta hur många svenskar som mördats eller skadats av dessa inkräktare – en hel del skulle jag tro och det är regeringen som bär yttersta ansvaret för allt skit som dessa as ställer till med!!

 55. Har en vän som flyttat (flytt) med hela familjen från min Stockholmsförort till Värnamo för ett tryggare liv då hans fru kommer därifrån, det bor oerhört många Bosnier och Albaner i staden som har sina egna sätt att lösa ”problem” flera gånger när dom varit ute på restaurang eller på krogen har dom sett stora grupper unga män som går in med skyddsvästar och beställer mat och drinkar för tiotusentals kronor.

  Allmänheten drabbas även dom för några månader sen sköts en oskyldig familjefar av ett av dom ökända invandrargängen i Värnamo familjefadern gick ut för att be gänget dämpa musiken och gänget sköt honom kallblodigt, vem vågar säga till dessa gäng som är höga och beväpnade till tänderna… sorgligt det nya Sverige.
  https://www.vn.se/article/just-nu-stort-polispadrag-efter-mordforsok-i-lanet/

  SD 2018

 56. Ett resultat av regeringens familjepolitik. I stället för att värna den traditionella familjen med man och fru och barn värnar man familjeklaner. I hopp om att ta hem fler röster i ett svep.

 57. Annika Strandhäll sa i veckan att det är de äldre svenskarna som har orsakat att vården och välfärden går på knäna.
  Det är inte massinvandringen och alla skjutningar, enligt den den rödgröna socialministern.
  – Så här talar en sann socialfeminist-.

   • Visst, de är idioter, men fortfarande mindre skadliga än den oheliga Alliansen. Åtta år med Reinfeldt slog helt ut möjligheten att rädda landet på ett fredligt sätt. Persson startade det hela i praktiken, Löfven är en komplett idiot, men Reinfeldt…M, C, KD, FP…de dödade Sverige, och är de värsta förrädarna i planetens historia.

    • Jag är rörande överens!
     Men vill tillägga faktorerna Palme, 1975 och således början till Svitjods slut.

     • Absolut, därav delen med ”i praktiken”. Palme, Carlsson och Bildt förberedde det hela, och öppnade svängdörren. Lite synd att enbart en av dem hittills har fått sitt rättmätiga straff.

  • Annika Strandhäll får härmed bakläxa och tvingas därför till att studera äldrevården och de äldres livsbetingelser kontra den importerade analfabetiska massan.
   Skäms på dig Annika, du borde visa ödmjukhet inför den äldre
   befolkningen, som möjliggjort att du fått en bra start i livet tack vare
   de äldres insatser inom arbetslivet och det sociala skeendet i vårt land.
   Be det SVENSKA tappra folket om ursäkt för din falska bild av verkligheten
   OCH agera därefter, som det anstår en sann etnisk SVENSK.

    • Det finns många områden att studera numera hur analfabetimporten förstört vårt land och folk.
     Gruppvåldtäkter är EN del av Freddes import av den tekniska kompetensen, som skulle rädda våra pensioner.

     • Reinfeldt skrev en bok om vad han ville göra mot oss, långt före det att det svenska folket gav honom möjlighet att genomföra det. Planen var inte att rädda några pensioner, utan att helt sonika radera ut välfärdssystemet. Fredrik Reinfeldt är inte en korkad människa, men han är ond.

 58. På Flashback hade de fått fram ett namn på en inblandad kvinna som klingade ”jugoslaviskt”, boende i Halmstad. Var inte svenskar iallafall! Men det förstod väl alla!?

 59. Wow !
  Snacka om lönsamhet .
  Räddningspersonal, polis, läkare, behandlingar, kostnader och resurskrävande för vården och OSS, rehabiliteringar, ev kostnader livet ut…
  Givetvis är detta budgeterat av stat o kommun ?
  Men så länge de är i livet o kan låna av banker/institut ingår det i bankvärlden att de skapar tillväxt/pengar.
  Och då är 7 – klövern nöjda .

  Personligen ser jag denna våldskultur direkt kostsam, minst sagt och ser hellre man skickar räkningar till EU och våldsverkarnas hemländer . Merkel med hennes Bundesbank kan bidra för allt vad de importerade pensionsräddarna kostar oss !
  Och Bryssel bör ge oss massor av anslag att fortsätta vara EU:s sekunda import.

 60. Staffanstorp, Värnamo, mm.

  Man kan bara gratulera moderaterna. De har lyckats till 100% att pådyvla mångkultur till ALLA svenska samhällen.

  • Med Rödluvan, menar du alltså Annie Lööf? Hon är väl från Värnamo. Konstigt, hon talade sig ju varm för Värnamo och integrationen på P1 nyligen. Jag kan inte påminna mig om att hon nämnde klanrelaterat våld i samma program. Säkert ett misstag.

  • Sverige har aldrig varit sjukare på alla plan. Bara en sån sak som korruptionen som visar sig blomstra på alla nivåer. Man skäms ta mig fan.

 61. Ingen ska behöva att föras till sjukhus.
  Däremot ska de föras hem, dit de kommer ifrån.
  Där kan sedan få leva sina stenåldersliv utan att vi i Sverige ska behöva betala hela jävla kalaset,
  ÅK HEM!

 62. Ständigt dessa klanuppgörelser! Det är naturligtvis Olssons på Sörgården som varit i luven på Larssons i Norrgården igen!

 63. Drömrubrik: ”Två familjer har deporterats efter storbråk. Ytterligare personer har deporterats efter förhör”

 64. Cops med AK5 både i Uppsala och Värnamo denna weekend.
  Folkhemmet har onekligen fått en stänk av chili i anrättningen.

  Nu börjar man ju undra hur det ska bli när dessa ”familjebråk” eskalerar till fullkomligt jihad när de asylerande IS styrkorna anländer.

 65. Borde vi inte få info i media om vad detta handlar om? Vad gällde bråket? Vilka var inblandade? Varför denna mur av tystnad? Var det en servitutstvist mellan småländska familjer? Oenighet om ifall bästa låt vann i Mello?

 66. Varför sägs det jämt som ett argument att man inte får ställa grupp mot grupp? Det gör vi ju jämt! Alla gör det. Moderater mot sossar. Fattiga mot rike. Lantisar mot stadsbor. Leksand mot Brynäs. Listan kan göras hur lång som helst. Kränkta kvinnor mot vita, medelålders män.

  Argumentet används ofta; ”Man får inte ställa grupp mot grupp”. Var finns tyngden i detta argument? Jag har faktiskt aldrig fattat.

  • Det betyder ingenting egentligen men det låter bra..

   Samma som ”värdegrund” / ” Allas lika värde” osv..

   PK folket är ju inte direkt smarta som alla vet.

   • Det verkar ju faktiskt så för jag har aldrig hört fortsättningen om VARFÖR man inte får ställa grupp mot grupp. Man får väl anta att det man vill ha sagt är att man ska passa sig så att man inte säger något kritiskt om ”utsatta grupper”. Ett tabu helt enkelt att kritisera multikulturalismen och PK-idiotin.

 67. Albanerna stal en hel landsända från serberna .
  Serberna försvarade kristna Serber från utrotning i Kosovo som uppgick till 40% av befolkningen och inte vad vi fick som nyheter här när det hände.
  Det är konstigt att inte fler albaner blev straffade för krigsbrott när Serbernas ledare blev straffade.
  Men den bilden passar väl inte in i kommunisttattarpkpressen i vårat land.
  Känner albaner där jag bor och det är sopor här med så det är sopor inget annat.

   • Zigenare är zigenare . ZigenarBaroner är de som ’ äger ’ zigenarna ( traffiking ) för att göra sig en förmögenhet . Tiggeri .

    Albaner , muslimer , är satta till världen för att förgöra vår kristna civilisation . Helst halalSlakta dig och de dina , allt för muslimens världsHerraVälde . Allt enligt koranens strikta levene . LIta aldrig på en muslim . Låva ,!

    • Jag litar inte på någon som följer en sagobok, då sådana per definition är idioter.

     Men i praktiken är dessa underutvecklade folkgrupper det samma i mina ögon. Aggressiva, ointelligenta, inavlade…värdelösa.

     Undantag finns såklart, men alldeles för få för att vi, med förd gruppstyrd invasionspolitik, borde släppa in någon av dem.

   • Albaner är ett folk som egentligen är samma folkslag som serber och andra från balkan men som inte slog tillbaka mot turkarna när dom hade den delen av världen så dom konverterade till islam.
    Romer är från södra indien och är där som här illa sedda ,dom är en slavklass från början när dom kom till europa för väldigt länge sedan.
    Jag har misstagit romer för nordindier här i sverige några gånger.

 68. Våldet eskalerar numera precis överallt i vårt samhälle, och importen av sekunda sunkiga fridstörande varelser tycks det ej finnas något slut på, och i riksdagen sitter hycklarna ur PK-patrasket och pladdrar på som om inget har hänt.
  Hur korkad och aningslösa kan det svenska folket vara ?, som låter den importerade mardrömmen fortsätta. Solidariteen finns ej kvar i Sverige, jag själv applåderar numera alla som kan smita från skatten, jag önskar själv att jag kunde göra detsamma , för jag har inte den minsta lust att lägga ett enda öre på att försörja importerat fridstörande sunk som aldrig kommer att anpassa sig till våra värderingar, dessutom föraktar dom den hand som föder och göder dom, d.v.s. oss etniska svenskar. Deportering av sunket är det enda som borde gälla.
  Ut med skiten nu !

 69. Balkan har en blodig historia. Där har i århundraden förekommit utrotningskrig mellan kristna och muslimer. Varför importerar vår regering med stöd av PK-rörelsen denna våldskultur till vårt land???

 70. Kanske börja med tips om länder dit svenskar kan fly till. Tips och fakta om språk,skatter,skola,sjukvård, antal mottagna asylmigranter= kriminalitet, prisnivå för bostäder osv önskas i detta forum. Det är ju givetvis en självklarhet att man är självförsörjande från dag 1.

  • Jag har redan börjat;-) Är du gift och inte alltför rik passar Frankrike bra. Gifta pensionärer betalar ca 10% i skatt. En normal svensk pensionär kan tjäna 40-60 000 kr om året i lägre skatter! Är du rikare kan kanske Portugal passa bättre, 0% skatt på tjänstepensionen i 5 år. Här kan man lätt tjäna in nån miljon i lägre skatt. Det finns många andra länder som är bättre än Sverige för pensionen. Men det finns också nackdelar. I somliga länder är arvsskatten 40%! Dessutom ändras regler fram och tillbaka så det gäller att hålla sig informerad. Men man förlorar nästan aldrig på att fly landet…

 71. Slåss och skjuta valfritt, sen vård på direkten medans knegarna, äldre som betalar får vänta längre på vård som dom redan betalt för flera gånger om, låter som sosse styre. nån annan betalar XD

 72. ”Polis och åklagare är i övrigt knapphändig med information kring brottsutredningen. Inte heller de inblandades härkomst uppges eller huruvida det rör sig om personer som är tidigare kända av polisen.” Som vanligt får folk inget veta när det gäller löss!

 73. En kvinna greps inne på sjukhusets toalett när hon försökte gömma undan vapen för polisen.

  Kom inte och säg att det var Ingrid Johansson från Värnamo igen….

 74. Annie kallar detta Gnosjöandan. Vilket hån mot tidigare släkten. Hur kan det ens uppstå dylika figurer som Annie Lööf i detta land.

 75. För 20 år sedan var det ”skjutningar på stan” i USA:s storstäder, Sydafrikanska städer, för 10 år sedan började skjutningar i Stockholm, Malmö, Göteborg!
  Nu skjuts det i småorter som Värnamo!!!!
  Denna utveckling beror på att Sverige skall vara ”mångkulturellt och därför har våra ”7-klöverpolitiker” trots varningar arbetat för en muslimsk ”massinvandring från främst Mellanöstern och Nordafrika!!!
  Det är dags att ändra på detta och en början kan vara att rösta rätt i årets val!!!
  SD 2018!!!!

LÄMNA ETT SVAR