AVSLÖJAR: Försäkringskassan betalade 285 tusen för att marknadsföra bidrag på arabiska – fick 28 729 ”engagemang”

Delningar

För tre veckor sedan berättade Samhällsnytt att Försäkringskassan driver en välbesökt sida på Facebook på arabiska – där en stor del av följarna inte ens bor i Sverige. I gruppen ställs allmänna frågor om olika former av bidrag av personer utan någon synlig anknytning till Sverige – som besvaras utförligt av Försäkringskassans personal på arabiska. Idag kan vi avslöja att myndigheten köpte annonser för att marknadsföra bidrag på arabiska – för sammanlagt 285 tusen kronor.

I samband med vår granskning av situationen för två svenska kvinnor som inte fick hjälp av Försäkringskassan och som en sista utväg valde att vädja till myndigheten på arabiska ställde vi flera frågor till myndigheten som gällde marknadsföring på arabiska. När vi började ställa följdfrågor fick vi till svar att den pressekreterare på myndigheten som vi hade haft kontakt med plötsligt gått på semester:

Därefter tog det sammanlagt två veckor att få konkreta svar från annan personal på Försäkringskassans kommunikationsavdelning.

LÄS MER: Försäkringskassan lanserar kundtjänst på arabiska: ”De ringer innan de ens kommit till Sverige”

”Är du småbarnsförälder? Nu har vi lanserat en webbsida om föräldrapenning på arabiska!” – så här lät en av annonserna som placerats på Facebook-sidan tillhörande sajten Aktarr. Aktarr presenterar sig som den första mediasajten på arabiska i Skandinavien. Enligt sajtens kontaktinformation finns redaktionen i Malmö. Sajtens grupp på Facebook har nästan 100 tusen följare.

En annan betald annons som myndigheten placerade på Aktarr lyder så här:

”Reglerna för föräldrapenning är ibland lite svåra att förstå. Nu kan du ställa din fråga på arabiska på vår Facebooksida!”

Enligt myndighetens pressekreterare Viktor Svensson genererade reklamannonserna drygt 29 tusen ”engagemang”:

 ” För medieköp på Facebook hade vi en budget på 285 000 kronor. Det sponsrade innehållet riktades till arabisktalande boende i Sverige i åldrarna 18-45 år. 98 procent har på något sätt interagerat med Facebooksidans information under perioden vi gick ut med det sponsrade innehållet. 28 729 stycken engagemang (känslouttryck, kommentarer och delningar) i Sverige”, skriver han i ett mejl till Samhällsnytt.

Sammanlagt publicerades elva sponsrade annonser under oktober och november 2017. Enligt myndighetens kommunikatör Helena Eriksson var fem av annonserna så kallade ”dark-post”-inlägg som köps direkt från Facebook och dyker upp i ett Facebook-flöde hos den målgrupp som annonserna riktades mot – i det här fallet arabisktalande män mellan 18 och 45. Sex annonser placerades på Aktarr:s Facebook-sida.

LÄS MER: Så här svarar Försäkringskassan på svenskarnas rop om hjälp: ”Sidan är avsedd för frågor på arabiska”

Enligt Eriksson var anledningen till den stora satsningen regeringens direktiv ”att rikta informationsinsatser”:

”Regeringen har gett Försäkringskassan i uppdrag att rikta informationsinsatser gentemot de grupper i samhället som inte tar ut en enda föräldrapenningdag. Vi vet att det finns tre grupper som använder föräldraförsäkringen i betydligt mindre utsträckning än andra: egna företagare, vd:ar och utrikesfödda män. För de två första grupperna vet vi att det finns specifika orsaker bakom det låga användandet, till exempel hur försäkringen är konstruerad. För gruppen utrikesfödda män är sannolikt informationsbrist en viktig anledning. Att vi har valt att vända oss till just arabisktalande beror på att arabiska är en av de största språkgrupperna i Sverige, utöver den svenska. Vi valde därför riktad annonsering mot arabisktalande, boende i Sverige i åldrarna 18 – 45 år.”

Som vanligt kan läsarna ta del av vår mejlkommunikation med myndigheten i frågan på följande länkar: med Viktor Svensson och med Helena Eriksson

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

409 KOMMENTARER

 1. Sverige är verkligen fantastiskt. Vi har inte ”råd” att ta hand om våra egna. Men vi har sannerligen råd att ge generösa bidrag till alla invandrare som ska hit – till och med INNAN de har kommit hit!

  Sverige är makalöst. Vi ska agera ”humanitär supernation” mot hela tredje världen, medan de som är födda här ska lida. Vi ska dra in på precis allt som går att dra in på. Sämre skola, sämre sjukvård, ingen assistans till vissa grupper, de som är sjuka ska jobba – även om de så är döende, sämre pension till de äldre. Men jädrar om inte vi kan ge pengar till ”flyktingarna”. Då är det kris, det är ju rasism!

  Nej, putsa på bara. Glorian ska skina. Kosta vad det kosta vill. Det går ju alltid att höja skatten lite till.

  • Och de svenska väljarna fortsätter likförbannat envist att i val efter val stödja dessa vidriga partier och politiker som inte vill Sverige och det svenska folket väl!

   • Medelintelligensen hos den svenska väljarkåren är för låg. De som leder ett land skall vara seriösa och välutbildade. Ser det ut så i Sverige? En blind höna kan väl konstatera hur det ligger till med den saken.

 2. A men för hel-ete.
  Där måste vara något alvarligt FEL på de idioter som hanterar dessa frågor.
  Sparken och återbetalningsskyldiga är det minsta vi kan begära här.

  • Ja, Sverige ska göras till ett fattigt distrikt i Världsfederationen, kontrollerad av den ofattbart onda makteliten. De styrande i Sverige, EU och FN gör sitt absolut yttersta för att dränera Sverige på pengar tills landet är totalt bankrutt. Det är mycket talande att svenskor i Sverige inte får någon hjälp av Försäkringskassan medan araber som inte ens har flyttat till Sverige får all tänkbar hjälp på arabiska. Facebook är den ofattbart onda maktelitens redskap för att förverkliga den djävulska agendan.

  • Vänster-Agenda..

   Så kommer det inte bli. t.ex. Margot marknadsför sig som Medlare.. men har totalt missat att man som medlare måste ha båda parternas förtroende.

   Internt på UD är Margot känd för att gå på vattnet och förvandla vatten till vin. Det blir lätt så om de enda som påpekar bristerna finns på SamNytt.

 3. Det är väl bara bra att folk inte ansöker om bidrag i onödan. Det är ingen rättighet, det är en möjlighet. Den som inte har behov ska givetvis heller inte söka, pengarna ska gå till de som verkligen behöver.

  PS
  Vart tog vårt fina Sverige vägen? Jag vill inte bo i arabia. Fy fan!
  DS

 4. Grattis… ni lyckades… osså ställde sig alla de politiskt korrekta skattebetalarna sig tacksamt på alla fyra med 7-klöver asslet i vädret….Allhu akbar, där satt den…

 5. Dumaksllarna på Försäkrnigskassan reflekterade angatligen aldrig över att ”araberna” i utlandet också sitter och läser deras bidragssidor nu när tjänsten erbjuds på hemspråket.

  Resultatet av denna kampanj är naturligtvis att massor av lyckosökare nu har förstahandsinformation om bidragsparadiset Sverige och följdaktligen också funderar på att flytta efter pengarna.

  Men okej, Sverige skall ju förstöras till varje pris så detta är helt i linje med regerings mål.

 6. Finns det något ställe där man räknat samman hur mycket pengar en migrantfamilj får ut i månaden? SD borde göra valaffischer där det klart framgår så kan väljare ta ställning till om man vill fortsätta sponsra detta eller inte.

   • Finns INGEN återvändo, inse att allt är kört.
    Den som inte vill leva under ISLAM måste fly detta vansinne som Löfven skapat.

    • Byfånen Löfven har inte skapat något, det är han alldeles för korkad för! Han har bara flutit med utan att fatta vad som händer omkring honom. Skulle han mot förmodan någon gång begripa att landet är på väg åt helvete är han alldeles för feg för att opponera sig mot det politiskt korrekta etablissemanget och deras proislamska agenda.

 7. Tre små ord vill jag leverera till dom personer som sjösatt detta projekt, med det lilla tillägget, att jag avskyr och hatar er, och hoppas att i en framtid få deltaga när straffet för ert skändliga beteende kommer att verkställas !
  Dom tre små orden är : DRA ÅT HELVETE ! (era förbannade landsförädare )

 8. Skapligt kaos det kommer bli framöver när regimen inser att pengarna är slut och måste skära mer i välfärden,då lämnar nog många företag landet för gott när regimen tror att det bara är att höja skatten ännu mer för att lugna nyadeln med bidrag,lycka till.

 9. Det är få som fattar att det enbart är företag som egentligen betalar in skatt i Sverige.
  -Det är bara att höja skatten.
  Som vissa resonerar.
  Men när gränsen är nådd. Och det är den. Kommer företagen konka alternativt flytta utomlands. DET blir jobbigt att vända på.

 10. Bra Egor nu är du på banan igen, men varför riktar försäkringskassan inte informationsinsatserna till de som betalar deras löner? och likadant varför är inte regeringens direktiv att försäkringskassan ska rikta informationsinsatserna till de som betalar deras löner? min förklaring är att vänsteretablissemanget ska hämnas för att de genom alternativmedia nu förstår att svenska folket avskyr dem, och att svenska folkets intellekt vida överstiger vänsteretablissemangets brist på densamma.

 11. Och i välfärdslandet Sverige har regeringen löst allas problem med ett feministiskt initiativ…. Ropen ska ska skalla bidrag åt alla(h)….

 12. Idiot Sverige! -För gruppen utrikesfödda män är sannolikt informationsbrist en viktig anledning. I helvete heller det är så att de män vill inte ta hand om barnen, det är kvinnans uppgift!

 13. Med tanke på att fler och fler smyger in här och läser om landets mörkning i vanlig media,så är nog Egor en nagel i ögat i maktens korridorer.För jävligt att svenne får reda på vad som verkligen händer utanför fulmedia tänker mupparna.

 14. Känns som att bli sviken av sin bästa vän och då har jag aldrig röstat på något som är rött! Jag har läst så många inlägg av människor som arbetat i stort sett hela sina liv men när de behövt hjälp och vänt sig till Försäkringskassan har de mötts av en stoppskylt!
  Och förresten om en man, som normalt sett inte skulle tagit ut pappaledighet gör det, men bara på papperet och jobbar svart under tiden och frun som ändå inte arbetar stannar hemma, vem ska kontrollera det?
  Blir det som med alla falska assistentbolag som vi alla som är insatta vet vart det barkade hän. Vi som är ärliga blir som alltid förlorarna …

 15. Det är så OTROLIGT lätt att slänga på dessa oduglingar VÅRA pengar!!!!!! Men VI SOM JOBBAR FÅR ALDRIG ETT JÄVLA TACK FÖR ATT VI FÖRSÖRJER SKITEN?!!!!!!!!!!!! SVERIGEHATARE!!!!!!

 16. Det ingår naturligtvis i SOCIALDEMOKRATERNAS agenda för att införa ISLAM som Sveriges nya regeringsparti.
  Allt som nu händer och sker i Sverige har bara ett syfte ISLAM SKALL ETABLERAS I SVERIGE.
  Varför tror ni att Löfven kryper på knä och hela tiden flörtar med muslimer.
  Vårt fria Sverige försvinner. ISLAM kommer att dominera allt i vårt land.

  • Undrar om han tror att han ska få fortsätta vara statsminister efter dom har tatt över? När dom har tagit över åker han, om han har tur, ut ur landet på en kamel ! Om inte blir han halalslaktad!

 17. Ja visst är det bra att man skyltar för hela världen hur givmilda bidragen är. Då går det fortare att förstöra landet.
  Det måste vara högre makter som har sagt till svetsarn att det går för långsamt att konkursa landet.

 18. Vilket vidrigt fjäsk!

  Som om araber skulle stanna hemma med nyfött barn!

  Kampanjen visar på den godhetsmani som råder i Sverige. Den är inget annat än förakt för svenska skattebetalare och våra pengar.

  ”De ringer innan de ens kommit hit” Och Försäkringskassan servar.

  Hur många ”svenska” terrorister tar ut föräldrapenning medan de spränger folk i bitar i Syrien? Detta kryperi för människor utan svenskt medborgarskap är säkert Eliassons arv efter att ha förstört även den myndigheten…

 19. Snart går de ut med information på alla språk som talas i utvecklingsländer och berättar om att i Sverige så tänker vi ”allas lika värde”, så välkommen att söka föräldrapenning och alla andra bidrag. Du behöver inte alls komma hi för att få.

 20. Är det från Saudi och Qatar som Magda lånar alla pengar mitt i högkonjunkturen? Eller vilka tumskruvar har islam på Löfven?

  • Hon har ordnat det så, att enskilda och kommuner står för upplåningen, och hon är mycket stolt över, att staten inte behöver öka sin upplåning.

  • Förskingring, Trolöshet mot huvudman (svenska skattebetalare) vore det minsta och dessvärre är total idioti inte längre straffbart då Olof Palme alias Jungfru Maria tog bort tjänstemannaansvaret.

 21. Något myndigheterna borde göra reklam för är det svenska vädret. 12 minus och snöstorm, i de varmare delarna av landet.

 22. Men som svensk med utomeuropeisk fru kan man inte ens flytta tillbaka till sverige. Det krävs att man söker asyl. En utomeuropesik fru får inget uppehållstillstånd såvida man inte visar att man har både bostad och jobb i sverige. Hur skulle man kunna ha det när man bor utomlands? Vidare tar uppehållstillståndet 18 månader att få då asylsökande prioristeras. Det enda sättet är om hon åker till Tyskland, river passet och tar sig till sverige och söker asyl på något svepskäl.

 23. De är fan inte kloka borde sättas under förmyndare,
  annonsera över hela världen om hur mycket folk
  får i bidrag när de flyttar hit,en pullfaktor som heter
  duga bara att höja skatten när notan ska betalas.

  • En så här pass grav sinnessjukdom, som de styrande onekligen besitter, är svårbotad även i ett land där gemene man bryr sig.

  • Regimen och alla som gör detta möjligt ska åtalas och dömas till det strängaste straff som kan utdömas överhuvudtaget!! Vi bör införa dödsstraff för såna här förseelser????

  • Det är så enkelt förklarat, dom skiter fullständigt i oss människor, men jobbar för fullt för att locka hit fler S-väljare.
   Det kvittar om landet blir fattigare och sämre, bara dom får behålla makten.

 24. Vilket Dårskap vi Svenskar har skapat

  Låtit makthavare bete sig som Stora Nollor i vårt samhälle
  Vidare importerat människor hit som inte bidrar med något annat än problem
  Låtit Rån, Mord och Våldtäkt blivit något vardagligt som vi på något sett accepterar
  Strö ut pengar till personer som vi aldrig ställer krav på utan bara ger efter för

  Vilket samhälle vill vi ha ????
  Den frågan ställer jag till er som har makten nu samt i framtiden

 25. Varför vaknar inte Svenska folket och inser att allt Löfvenska regeringen gör är att locka hit mer muslimer ?
  Nya ISLAMSKA landet kommer att vara SVERIGE.

 26. Vad är det för fel på dessa idioter på Försäkringskassan??? Dra in kostnader för våra svenska medborgare som är funktionsnedsatta det går bra och utan skam. sen skicka ut bidrag till hö och vä till folk som inte ens skall vara här i Sverige!!!

 27. Nix…i Sverige talar vi SVENSKA (nästan i alla fall)….och om vi inte talar svenska då får vi ta de förluster som eventuellt uppstår.

 28. Ett perfekt bevis för dumheternas dumhet. Hur kan sådana människor som ordnar sådant här sitta på uppdrag i svenska myndigheter?

 29. Hur mycket är 7-klöver infiltrerat av islamister …Sverge är utsatt för ett övertagande av främlingar och detta sker utan militär konfrontation (krig)
  när övertagandet är klart så gäller

  -sharia lag
  -Arabiska som nationellt språk,Svenskan degraderad till minoritets språk

  terrorn vi utsätts för syftar till att destabilisera landet
  ett instabilt land är lättare att överta.

  DAGS AT VAKNA OCH AGERA….ATT ENBART RÖSTA HJÄLPER INTE.

  • va fan skall vi ha en militärmakt till när vi inte ens kan försvara oss mot den invasion som pågår nu, när man bjuder in fienden och till o med betalar för det då är det mycket illa

 30. Arabiskan hittar vi nu överallt. Något behov för invandrare att lära sig svenska torde inte längre föreligga, snarare är det nu svenskar som tvingas utbilda sig i arabiska. Flatheten är slående.
  Riksdagen: https://www.riksdagen.se/ar/sprak/other-languages/arabiska/
  Migrationsverket: https://www.migrationsverket.se/Other-languages/alrbyt.html
  Skatteverket: https://www.skatteverket.se/servicelankar/otherlanguages/arabiska.4.1a098b721295c544e1f800014976.html

  • Den svenska regimen vill att vi ska arbeta ihjäl oss eller då av brist på vård om vi blir sjuka eller av svält om vi lyckas bli gamla????????????☠

 31. Är pk folket genmodiferade/dopade för att ställa till så mycket djävulsskap dom kan för oss Sverige vänner…????????????

 32. Ett fullkomligt ocensurerat och omodererat forum finns ännu: swnet.politik på Usenet, internetprotokollet NNTP.

  https://groups.google.com/forum/#!forum/swnet.politik

  Här seglar man definitivt under radarn (*). Servrarna bedrivs inte av stora social media-företag, utan av universitet, ISP:er och ideella föreningar. Sverige är ett litet land och de flesta servrarna står utomlands.

  (*) Jag lyckades en gång dra på mig en anmälan till DI för brott mot PUL, men undersökningen lades ned.
  F.Ö

 33. Vad fan får jag? Jo du får GE bort dina pengar (som betalas via samhällskontraktet) till MENA-människor som aldrig gjort ett handtag i Sverige – nånsin.Förutom att kanske flytta möbler (som du betalat) i den lägenhet/hus dom fått (du betalar) av Svenska staten .

  Nåt är sjukt , sjukt , sjukt i Sverige.

 34. Hur blir det med motivationen att lära sig svenska om myndigheterna börjar krypa för araberna och översätter allt till arabiska?! Ingen kommer längre att känna de behöver lära sig svenska då allt är serverat!

  Å andra sidan lär svenskan snart vara utdöd och arabiskan blir förstaspråket! Den dagen hoppas jag innerligt jag slipper uppleva!

 35. Och många Svenskar tror fortfarande att de kan rösta sig ur den här knipan, heh.

  Nej, för Svenskar gäller två alternativ:

  1. Lägga sig ned och dö, i vetskap att ens barn, barnbarn och samtliga framtida generationer Svenskar inte kommer ha något eget land längre, utan leva i någon dystopisk helvetesvärld, med arabiska IS-islamister, somali-negr*r, och tabliban-afghaner.

  2. Göra vad amerikanerna gjorde 1775.

  Fram tills någotdera alternativ sker kan vi förstås förströ oss med att rösta på SD, men sannolikheten att vi kan övertyga mer än hälften av vårt efterblivna folk att göra detsamma, är i stort sett lika med noll. Och ÄVEN om vi lyckades med det, skulle det räcka? Kan och vill SD verkligen göra vad som krävs, för att vi ska slippa alternativ 1 eller 2? Högst tveksamt.

 36. Den svenska regimen arbetar hårt för att ge bort våra skattepengar till lycksökare från hela världen???????????? snart är pengarna slut och möjligheten att låna/skuldsätta oss svenskar kommer att upphöra då alla friska länder inser vilket avskum som styr i sverige!!! Med stor sorg bevittnar jag dödsryckningarna i ett land som hade kunnat vara ett mycket bra land att bo och åldras i????????????

 37. Ja den som tvivlar på att det finns en agenda att krascha vårt välfärdssamhälle , som för övrigt tog full fart efter valet 2006 , den kan nog plocka av sig skygglapparna nu. I den här båten ror 7-klövern så svetten lackar – åt ett och samma håll. Riksrätt!!

  • jag tror inte ett dugg på att alla pengar som vi lägger på invasionen kommer enbart från skattebetalarna jag blir mer o mer övertygad om andra stater bidrar med en hel del av alla pengar som statskassan förfogar över följer ni inte våra direktiv så blir det inga mer pengar hälsning NVO agenda 2030

 38. OT:
  En grupp invandrarsvenskar har kommit med en Swish-variant för invandrare, som kan användas att för en billig peng skicka pengar till forna hemlandet!
  http://www.friatider.se/swish-f-r-migranter-l-ter-invandrare-skicka-hundratals-miljoner-till-hemlandet

  Fram till nu har 600 kunder skickat sammanlagt 200 000 000 kr. Stod inte i artikeln, men räknar man ett snitt på detta så har varje kund av de 600 skickat över 330 000 kr. Så det ser inte ut att gå någon nöd på biragsturisterna!

  Har svenska myndigheter koll på om pengarna är vita eller svarta måntro? Men det spelar nog ingen roll när det handlar om invandrare. Är kanske ett perfekt sätt att finansiera terroristorganisationer.

   • Ok, men ändå kontroversiell och något man kan ifrågasätta. Som ovan säger, bidragen är för höga när de kan föra ut såna summor ur landet! Svenskar kollas ju alltid noggrannt! Varför inte invandrare!?

  • Smidigt, det gäller att kunna distribuera de svenska bidragen till utländska terrorceller på ett snabbt och enkelt sätt.

  • Då kan man tycka att bidragen är alldeles för höga! Sänk bidragen så de inte kan skicka miljontals kronor till utlandet.Invandrarna får göra hur de vill!
   Som svensk utfrågas du väldigt noga vart man fått pengarna om man sätter in eller tar ut sina pengar som man jobbat ihop! Vi sålde en bil för 45 tusen och då var vi tvungen att bevisa vart pengarna kom ifrån och köpte en ny bil och blev förhörda hur vi fått ihop pengarna. Det är ju våra pengar, inte statens! Förjäkligt allt sammans!

 39. regeringen tycks angelägen att ge alla våra skattekronor till invandrarna bara SD kan sätta stopp för detta,

  Var för övrigt upp till Norrland i helgen dit jag tänkt fly från min Stockholmsförort inom kort men även där har invandrarkaoset börjat!

  en 80 kvinna rånmördad av en knarkande Afghan i ett soprum i Norsjö https://www.norran.se/nyheter/blaljus/mordet-i-soprummet-i-norsjo-blodspar-efter-offret-hittades-hemma-hos-21-aringen-men-mordvapnet-sa/

  Bilbrand utanför polishuset i Norsjö två invandrare gripna https://www.norran.se/nyheter/blaljus/polisen-om-branden-det-har-ar-riktat-mot-oss/

 40. De flesta svenska instanser tillhandahåller någon form av flerspråkig information idag. Ibland får man riktigt leta efter info på svenska. MBST (man blir så trött)

 41. Citat från Nya Tider nr 8/18 (sid. 10), intervju med Rebecca Sommer f.d. asylaktivist som kommit på bättre tankar:
  NyT: Varför tror du att just muslimer har så svårt att förändras?
  – De har ingen motivation. Varför ge upp rollen som härskare? Pojkar får lära sig från födseln att de är högst i rang. En åttaårig pojke kan beordra sin 22-åriga storasyster att fixa disken. En kvinnas enda chans att komma till paradiset är att tillfredsställa sin man. De lär sig att de är högre stående. Varför skulle någon vilja ge upp den rollen?

   • Hon verkar vara en före detta vänsterradikal med en naiv syn på migration och asylmissbruk. Hon har trots allt vaknat upp, otaliga är fortfarande nersövda.
    Vad gäller detta med att ha nått insikt så kan du ju reflektera över hur gamla aktivister i BSS och det tidiga SD ser på dagens nyvaknade. Var själv med i SD på 90-talet. Internt hade vi ett talesätt som löd: ”När ska svensken vakna? Svar, när det är för sent!”. Det sa vi alltså för tjugofem år sedan, lite skrämmande med tanke på att det mycket väl kan bli på det viset!

 42. Att arabiska är en av de största språkgrupperna i Sverige, utöver den svenska låter milt sagt, skrämmande.
  Hur skall detta sluta?…. Om c:a 20 – 25 år så vet vi svaret.

 43. Allt som tömmer statskassan än snabbare, iaf om pengarna går till muslimer, verkar vara en succé enligt socialisterna i detta land.
  Det som gör mig förbannad är att de kommer vara förvånade när pengarna är slut.
  Jävla idioter!

 44. Marknadsföra bidrag för folk som inte bidragit ett SKIT till landet.

  Hur många fel är det inte i att ens tänka en sån tanke?

 45. Så länge befolkningen låter sig mjölkas på olika skattepengar som vi inte får en skit för kommer detta och liknande kriminella handlingar att fortsätta.
  det finns bara ettsätt att sätta stopp för detta: vägra skatt.
  Om myndigheten kommer kan man hävda att skattevägran är en politiskt motiverat ställningstagande, dvs. grundas på politisk övertygelse.

 46. OT:
  Ulf Kristersson ”tar avstånd” från M-utspel om invandringens negativa kostnader

  ”Enligt DN blev Kristersson besvärad av frågan, och valde då att ”ta avstånd” från partikollegans formuleringar, skriver tidningen.

  Kristersson hävdade också att Alliansen är helt överens med varandra när det gäller integrationspolitiken. Men i själva invandringsfrågan menar han att Centerpartiet strävar efter en ”gränslös värld”, medan Moderaterna mer vill ha en så kallad hållbar invandring på längre sikt. Något bestämt asyltak satte Moderatledaren dock inte.

  http://www.friatider.se/ulf-kristersson-tar-avst-nd-fr-n-m-utspel-om-invandringens-negativa-kostnader

  • Ulk Fristersson sitter redan i knäet hos Annie Rööf. De vill precis samma sak, frågan är bara – ska vi ha 30 eller 40 miljoner.

 47. Varför är det ingen här som hakar på när jag tar upp det som naturvårdsverket håller på med när det gäller invasiva arter som ska utrotas ur den Svenska floran och faunan!
  Googla på det så får ni se!
  Naturvårdsverket borde få ta över invandrarverket och bilda utkastarverket.

 48. Mitt svenska namn och vita hud gör att jag måste jobba och betala dyr skatt
  och även i drömmarna skriker jag högt
  -vad fan får jag för pengarna
  så jag lekte med en tanke ett projekt att förvandla mig till ”nysvensk”
  -tuffa tag i solarier ger brunare hud
  -lära mig arabiska och bryta svenskan med arabisk accent.
  ögonen ser jag till att de blir mörkbruna med linser.
  steg två
  -ansöka om asyl
  ja resten vet ni ju
  får allt utan att jobba……

 49. Försäkringskassan är väl till för dom som betalar för systemet?? Vilket jävla försäkringsbolag betalar ut till nån som inte är betalande?? Jä-a dårhus

 50. Så det är dit skattehöjningen på FEM PROCENT från 1 januari
  lägger alla utlandspensionärers surt fördärvade slantar.

  https://skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/internationellainkomster/bosattutomlands/sinksarskildinkomstskattforutomlandsbosatta/papension.4.6fdde64a12cc4eee23080002614.html

  VAD får vi för dom pengarna ???
  5 % är en rejäl höjning men VAR och NÄR beslutades detta ??
  Var alla partier med på detta ? eller kan man bara göra så här?
  Fick någon bara för sig det och VAD ska vi få för det..
  Detta luktar mygel lång väg och mörkläggs tydligen av msm.

 51. https://youtu.be/OxNy7BA2Agc
  Miljoner satsas på att jaga folk med kritiska åsikter, staten är en av bidragsgivarna. Alla fulknep är tillåtna för at tysta kritiska röster. Polis och domstolarna är villiga medlöpare. Då saknas inte resurser.
  71-årige Jim Olsson, pensionerad docent i fysikalisk kemi vek inte ner sig när Expressen gjorde hembesök. Se länk.

   • men tyvärr blev det dyrt att stå rakryggad där vick dom visa vad som kan hända om man står upp för sanningen sånt skrämmer ju dom flesta presumtiva sanningssägare

 52. Påstår dom att sjukvården är snabbt tillgänglig ljuger dom. Upplys om att patienter med cancer dör i vårdköer. Eller har invandrare förtur där också som i lägenhetsköerna?

 53. Detta är inte klokt!!!! Sverige har passerat gränsen för att kallas ett dårhus.
  Hur fan tänker de styrande när de så skoningslöst förstör de pengar vi tvingas att betala i skatt? Är hela befolkningen lobotomerad?
  Märkligt att 7-klöverns siffror ligger så högt i mätningarna.

 54. Åhh va fiint, vilken lycka att få bo i ett så generöst land med rätt värdegrund….kommer faktiskt en liten tår nu…snyft.

 55. Att utrikesfödda män – Araber i synnerhet – inte utnyttjar föräldraförsäkringen beror på att MÄN i den KULTUREN INTE är hemma och passar barn… Det gör kvinnan !

  Förstår man inte såpass grundläggande kulturella fakta är man djupt inkompetent !

 56. Vilket slöseri.

  Just nu har jag annonserat på Facebook för 363 kr och nåt 4,310 personer och fått engagemang från 320 personer. Nu ger jag inte bort pengar så jag får inte samma respons som Försäkringskassan. Hade jag satsat 100 gånger mer dvs 36,300 kr hade jag fått en respons på 32,000 personer.

  Alltså för 36,300 kr kan man få lika mycket eller mer än vad Försäkringskassan fått för 285,000 kr. Var har då de resterande 250,000 kr i reklambudgeten gått? Får man gissa på några arabisktalande konsulter?

 57. Försäkringskassan har under många år tipsat nyanlända svenskar om hur man optimerar uttaget av föräldrapenning vid ankomsten till Sverige för det fall familjen har många barn.Visserligen enbart på svenska men i det fallet har man nu tydligen bättrat sig.

  • De här tredje världens individer är inte och kommer aldrig att bli några svenskar. Att kallas Svensk kräver betydligt mer än ett PUT från folkutbytesverket och även ett kravlöst medborgarskapsbevis. Att vara Svensk innebär att man har sina genetiska rötter i den germanska folkstammen. Och att man som sådan är uppväxt i Sverige och har tagit till sig landets folklore, värderingar och historiska plats i världen.

 58. Nån kärring sa i en av våra sämre kvällstidningar idag att cìtat:”Sverige har inte råd med föräldrapenning dessa borde omvandlas till lån istället”Ja faan trot men vilka som skulle tvingas låna och vilka som ändå skulle tilldelas bidragen utan motprestation är väl inte svårt att gissa.

 59. Man måste vara sinnessjuk om man ”marknadsför” bidrag!! Var i helvete är VINSTERNA?? Ni skriker er hesa om att invandring är ren vinst för landet, hur i helvete kan man då jobba för att betala ut mer bidrag?

 60. Tror ni att SD skulle tillåta sånt här missbruk av våra pengar? Inte jag heller. SD är enda vägen ut ur det här kolossala bedrägeriet som våra egna representanter i riksdagen begår mot oss. Vi har en liten dörr på glänt som snart stängs. Om inte SD får stor influens i nästa regering är det kört. Skattemedel lämnar landet, bl a via det nya somaliska swish-liknande företaget. SD är inte perfekt, men det är det enda alternativet.

  • Riktigt långt från perfekt. Långt ifrån bra ens.

   PK-SD är det minst sämsta skit vi får dock som har en promille chans att få inflytande. Sverige har använt sina livlinor.

 61. Ursäkta svordomen men en jävla lekstuga med skattepengar.
  och ingen som granskar eller säger stopp från myndighetshåll.
  Totalt bedrövligt är tillståndet för detta land.

 62. Det finns inget annat rättmätigt än landsförvisning av de svenskar som genomfört detta!
  Inget förmildrande! Och på livstid ggr 10 så att det inte råder någon tveksamhet!

 63. Svenska skattebetalare finansierar reklam för svenskt bidragsliv på arabiska !
  De arabiska barnfabrikerna, som tyvärr bara tillverkar IQ -66 barn ser helt säkert Sverige som en mycket bekväm kravlös livsstil.
  Svenska pensionärer äter hundmat och svenska ”utsatta, drabbade ” sover ute i snöstorm. Jag kommer inte att fördöma de ( dem ) som eliminerar PK-riksdagsmän (pluralis )!

 64. Det är vad våra skattepengar går till idag. Det är både rimligt och humanitärt att betala skatt för andra svenskar som på riktigt har det svårt, men att FK använder skattepengarna till att agitera för att Sverige är hela världens socialbyrå på arabiska är fullkomligt vidrigt. Att vänsterextremister använder skattepengar till politisk aktivism inom förment politiskt neutrala myndigheter, avsedda för svenska skattebetalare och svenska medborgare på obestånd, torde vara det äckligaste sveket i svensk modern tid.

 65. Finns fler absurda saker för samhällsnytt att granska till exempel om en ensamkommande hävdar att föräldrarna inte lever kan dom få efterlevnadspension från pensionsmyndigheten på 70000 kr ett rent rån av våra pensionärers pengar, detta slukade så mycket pengar att regeringen sa att dom skulle ändra reglerna men har något hänt i frågan?

 66. Om vi betalade Flat Tax så hade mycket av lurendrejerierna blåst bort. Det är staten som förskingrar våra skattemedel och det med en rasande fart !

 67. Att uppmuntra till barnafödande är fel mtp befolkningsexplosionen. Vad som behövs nu är slopande av flerbarnstillägg som bara uppmuntrar frögurkor.

 68. …samtidigt har Förnedringskassan ”förtroendeläkare” som aldrig träffar den de regelmässigt utförsäkrar, trots omfattande läkarintyg och andra för ärendet högst relevanta handlingar. De utförsäkrar sjuka personer i parti och minut. Allt för att spara pengar.

  Och ändå anses det finnas såpass mycket resurser att vräka ut pengar på ”..de grupper i samhället som inte tar ut en enda föräldrapenningdag.” Så frågan är om vi har förtroende för den här kolossen framöver..

  Man skulle nästan kunna tro att Dan Eliasson varit generaldirektör även på Förnedringskassan. Ojsan! Han HAR varit generalsekreterare på Förnedringskassan. Där ser man.

 69. En svensk myndighet som driver en webplats på arabiska i syfte att informera om bidrag.
  Om inte Svenne Kålrot vaknar nu, så är jag rädd att det är kört.

 70. Jahapp… Regeringen är så pass desperata att göra av med våra skattepengar att de gör reklam för att få nöjet att ge bort vår välfärd. Jag hatar dessa förrädare och även de som underhåller detta avskrap till politiker (väljarna). Hur fan är folk funtade, fattar seriöst inte.

  I övriga Europa (utom Tyskland) så börjar invandringskritiska grupperingar närma sig majoritet för att man har börjat fatta. I Sverige stället man väckarklockan på snooze i 10 år till och stoppar huvudet under 5 lager kuddar tills man dör av syrebrist. Kanske detta svaga folk förtjänar vad de har fått. Känner noll empati för retarderade svenskar som fortsätter i gamla spår och tror på skitsnacket val efter val. Vi behöver massdemonstrationer och gå enade in i rosenbad och kasta ut samtliga korrupta kommunistälskare. Sedan måste allt reformeras, börja med skolan. 1 miljon utlänningar som inte har här och göra måste ut från landet sedan skall militära gränser sättas upp och sätta stopp för invasionen. Detta är precis vad som krävs för att få ordning på problemen, gör detta eller dö långsamt.

 71. Som sossen Gustav Möller en gång sa på 50-talet: ”Varje förslösad skattekrona är en stöld från svenska folket”.

 72. Låt oss slå fast. Varje svensk som är född i Sverige och betalar skatt har rätt att ifrågasätta vad pengarna går till. Vad fan får vi för pengarna? Man kan ställa frågan till sin kommun eller landsting och man ska få svar på den. De är skyldiga att svara glöm inte det.

 73. Ja men var gör SD om det inget det finns många grupper svenskar som inte får någon hjälp alls av myndigheter , en kompis skrev de ut på af även om han hade papper och bad de att inte skriva ut han de jagar oss svenskar de tog hans sjukpenning med rakt av akassa med nu är han på Soc sa han , de har inte tid hjälpa han få något jobb han ska vara fattig. Han sa till mig att det är fruktansvärt att leva på den summan Soc bidraget har höjts 150kr på 6år sa han , däremot har matpriserna stigit 1000 kr på 6år ung, – 850 varje månad sa han stämmer nog bra visade mig papper det blir ung 60000 minus på 6år man är så fattig sa han det går inte komma ur man blir helt knäpp och skuldsatt istället . ingen följer regler dessa tjänstemän ut med dig svensk ja tycker SD är dåliga på att se saker med men ja röstar SD ändå sa han

 74. Jag ogillar konspirationsteorier, men när man läser sådant här så är det svårt att undå tanken att det skulle kunna ligga något i att det finns grupper med makt som har ett aktivt intresse av att ersätta den vita rasen med araber och svarta. Varför skulle man annars närmast pracka på utlänningar våra generösa bidrag, och speciellt då föräldrapenning? Jo, det finns ju en annan förklaring, nämligen fanatisk feminism som prompt ska frälsa hela världen med vår extremjämlikhet.

   • Det är ingen hemlighet att greve Richard von Coudenhove-Kalergi hade idéer om ett gränslöst Europa där nationerna och raserna skulle blandas så att det aldrig skulle bli krig igen. Många delar, mer eller mindre, hans vision. Det handlar därför inte om någon konspiration eller hemlig plan utan om idéer som spritt sig till stora delar av befolkningen i Europa och USA, idéer som särskilt ofta omfattas av journalister och andra vänstermänniskor med även av många filantropiskt lagda stats- och finansmän. Sannolikt tror de flesta ärligt att de strävar efter något gott, inte minst fred. Men de har fel, deras utopi går emot den mänskliga naturen och kommer att skapa kaos och lidande, inte fred. Varje folk måste få ha sitt land!

    • Instämmer i det mesta, förutom att jag inte alls tror att det är särskilt många väljare, som vet varför Juncker och kompani hela tiden vill ”utveckla” EU, att mer makt lämnas över till Bryssel och vad de antagligen ser som sitt ”mål” att uppnå!
     Där bla avvecklingen av Sverige ingår!

     • Tyvärr vet många av väljarna inte särskilt mycket överhuvudtaget, men det beror inte på att det finns någon konspiration som döljer vad eliten tänker utan på att de okritiskt går på vänsterns floskler och propaganda.

  • Se her:
   ”Regeringen har gett Försäkringskassan i uppdrag att rikta informationsinsatser gentemot de grupper…”

   Det er ikke noe konspirasjonsteori. Skattepengene dine, bruker S, på reklame for seg selv og sin politikk. Og dem ble ”sett” av nesten 30000 personer med stemmerett, om man tar feed’ene med.

   Hvilke andre informasjonskampanjer har S planerar før valget?

 75. Det är tröttsamt att se så mycket pengar som Migrationsverket och Försäkringskassan lägger på att marknadsföra Sverige som ett lämpligt land för välfärdsmigranter att emigrera till.

 76. Denna summa har räckt till många kokta ägg eller blöjbyten till våra pensionärer, som istället nu tvingas svälta och ligga i sin egen avföring.

 77. Ursäkta,men Försäkringskassan utförsäkrade svenskar i början av tvåtusentalet
  genom att kassera sjukförsäkringen när man tyckte att någon som omfattade
  försäkringen hade varit sjuka för länge och menade att de hade blivit friska.
  Efter denna reform släppte man in horder av främmande folk och gav dem tillgång,
  utan motprestation till hela vårt välfärdssystem.
  I dag annonserar man ut på främmande språk att här finns det bidrag och pengar att få.
  Sverige har inte haft råd med sin egen sjuka befolkning och inte heller har
  svenska kvinnor haft råd att alltid skaffa så många barn eller orkat, för de har
  varit tvungna att för sin överlevnad tjäna pengar till sina sjukförsäkringar och
  pensioner med mera. Nu dräller det in unga män som lever gott på svenska kvinnors och mäns arbete. Sju klöverns politik är djupt diskriminerande och omoralisk.

 78. Ja araber är produktiva inom ”barnalstring”! Men att uppfostra och ta hand om dessa miniaraber det överlåtes med ”varm” hand till polis och socialtjänst i Sverige! Glöm inte att det är vi skattebetalare som står för notan!!

   • Hörde i dag delar riksdagsdebatten på SVT forum, en vämjelig upplevelse.
    Små, knappt myndiga, feministiska rödtoppar höll enfaldig låda och det gällde svensk vapenexport. Den vill man helst skrota.
    Helst ser man en exporten till andra länder består av tandkräm och deodoranter. Moraknivar gör sig icke besvär, de är alldeles för vassa och kalla i stålet.
    Larv från början till slut!

 79. Svensken ska visa sin stolthet över att leva i en ”humanitär stormakt”. De som inte gör det heter fascister, rasister etc.

  • precis som judarna tvingades att göra nu är det våran tur tänk att nazismens metoder skulle gå i repris det trodde man aldrig att man skulle få uppleva under sin livstid?

   • Så ser jag det också att det går igen. Och dom som jobbar mest för det är dom som säger att vi aldrig får glömma förintelsen. Sen vet inte jag om det är bara korkat eller naivt från dom. Eller om det är globalismen eller kombination.

 80. Den som har haft med försäkringskassan och deras handläggare att göra kan nog ana att någonting är galet. Och inte så lite heller…

  • Det gäller att förstå deras tankar så vinner man.
   Plus maximal minst tre påtagliga i…….
   Allt detta gäller svenskar som invandrare har man möjligheten att ljuga som man vill.

 81. 285000 i marknadsföring. 28729 personer kan då räkna med att få låt säga 285000 i bidrag var varje år under hela sitt liv. Sverige har ett sjukligt behov att göda andra men skiter i oss som varit med o skapat välfärden som vi ser tynar bort.

 82. Lägg resurserna på att jaga fuskare bedragare eller illegala! Inte nya parasiter.
  Där rök ytterligare en incitamentatt lära sig svenska.
  Dessa tjänstemissbrukare /aktivistiska anställda borde straffas hårt.

 83. FK lyder under Socialdepartementet.
  Det är alltså Annika Strandhäll som anser att mandatet kan användas på detta vis.
  Att hon blir ifrågasatt i SVT eller DN är nog inget att räkna med i dagsläget.

  Om det är sant är detta information av riksintresse. Är artikeln falsk är det också av intresse att vi får veta att här publiceras falska nyheter.
  Det är det journalister är till för.
  Men nu får vi istället läsa om ’mellon’ dag ut och dag in närmaste kvartalet . Det ger mer klick åt casinosajterna.
  Man får inte bara de politiker man förtjänar. Även innehållet i tidningarna styrs i någon mån efter vad vi klickar på.

 84. I morgon första mars börjar invandrare som varit kommunplacerade
  av tvång från MP och S att kunna vräkas.
  De har väl inte lärt sig svenska och inte skaffat jobb.
  och det kommer nya kommunplacerade i en strid ström.
  Man får väl ta bort Robin Hood skatten som gert Malmö(inte enbart)
  5 miljarder varje år, för att klara den egna kommunen.
  det man behöver är kunna räkna minus för att förstå att allt rasar.
  Men så långt tänkte inte Maria Ferm och Stefan Löfven.

 85. Försäkringskassan tar på sig uppgiften att göra arabiska män till pappalediga mjukiskillar i mysbyxor. En verklig ”utmaning”.

 86. Regeringen har fullt med idéer om hur de svenska ladorna ska tömmas. Dags för finansministern att skrika ”Tomma lador”.

 87. Sverige = hela jävla arabvärldens
  socialbyrå
  Där det finns nåt där delas det ut
  men där det inte finns nåt
  där finns min själ ingenting att dela ut !!

 88. OT
  Det var väldigt vad man plötsligt bryr sig om alla hemlösa när det blir lite kärvare vinterväder.
  Kan det bero på att det är en massa muslimer som vistas här illegalt som riskerar att fara illa?
  Jag har arbetat på nätterna i Stockholm i ca 20 år. Vi har haft många betydligt hårdare vintrar än denna utan att media har brytt sig. Jag har sett hur offentliga toaletter utanför bland annat pendeltågsstationer fungerat som ”boenden” för hemlösa svenskar vartenda natt i alla dessa år.
  Trappuppgångar och tunnlar, tex i tunnelbanan, har alltid varit en tillflykt för hemlösa svenskar.
  För 8 eller 9 år sedan så var det 15-25 minus i en månad i sträck, inte fan höll media på som nu, men nu pratas det om att man kan ställa upp som frivillig för att låta hemlösa få tak över huvudet.
  Jag kan inte låta bli att undra över reaktionen om många erbjöd sig att erbjuda tak över huvudet, men i så fall till svenskar.

 89. Araberna bara gapskrattar hela vägen till banken och PK-svennen sitter nöjd i sitt hörn…det går bra för Sverige sägs det.

 90. Försäkringskassan letar efter nya araber att betala ut bidrag till, samtidigt som SVENSKAR blir av med t.ex ”assistanshjälp” till rörelsehindrade, svenska äldre nekas äldreboende fast de har nått en ålder på 90 år och tandvården blir ekonomiskt ouppnåelig för många äldre svenskar.
  Välfärden i Sverige är under flera decennium skapad av svenska skattebetalare och var tänkt att ge svenskar en trygghet och en värdig ålderdom!!!
  Nu ger vi istället bort välfärden till ”välfärdsmigranter” !!!!
  Ett enda parti vill ändra på detta och det är SD!!

 91. Jordan Peterson refererar i femte delen av den bibliska serien, vid 33′, till Alexandr Solzjenitsyn: … Sovjetunionen och dess patologier, det nådde liksom sin höjdpunkt när det blev förbjudet att klaga på att ens liv inte gick så himla bra. Tänk bara på hur hemskt det är! … Totalitarister föreställer sig att de har alla svaren, allt är perfekt, men om du klagar, då är något inte perfekt, antagligen du! — Så vi är redan där. Sverige är redan i Sovjetunionens högsta fas. Totalitarismen är total.

  https://detgodasamhallet.com/2018/02/27/den-nettoskattebetalande-medelklassen-kan-inte-gora-sig-hord/#more-11427

 92. Först förstörde Dan Eliasson Försäkringskassan, på uppdrag av Stefan Löfvén, sedan förstörde han Polisen, på uppdrag av Stefan Löfvén. Skall han förstöra MSB nu, på uppdrag av Stefan Löfvén?

 93. Man vill skapa splittring i Sverige för att enklare kunna klubba igenom tokiga EU-beslut, Natomedlemskap, samt lönedumpning.

 94. Regeringen underlättar för invällarna så de kan så lätt som möjligt få bidrag som svenskarna har betalat in i skatt. Är för mig snudd på en kriminell handling.
  SD 2018 för att inbetald skatt skall först gå till svenska medborgare

 95. 7-klövern med sveksossarna i täten har definitivt bestämt sig..alla rättigheter till islamiseringens förtrupper och..självklart ingenting till dom betalande Svenskarna?!
  Vilket fruktansvärt svek och förräderi mot det Svenska skattebetalande folket..!!

 96. Köper du hus i Spanien så får du visa kontoutdrag,anställning osv att du kan försörja dig. Söker du visum i nästan alla länder får du också visa att du har en okej ekonomi. Länder vill inte ha in kreti och pleti. Undantag Sverige o Tyskland ..vilka länder är det som har svagaste regeringar och turbulens just nu i Europa?!

 97. Arabiska män 18-45 år som inte tar ut föräldraledigheten, har dessa lycksökare något arbete att gå till tror inte det. Se en Musse stå i köket och laga mat och byta blöjor på en massa ungar tror inte det. Är inte det käring göra i deras ögon. Och vad ska då denne Musse göra om dagarna kanske sitta med sina polare på något fik över en kopp kaffe eller springa på stan.

 98. Varför bry sig om att annonsera överhuvudtaget?
  Sätt en arab bakom en disk på FK, ge honom ett checkblock och mandat att skriva ut det belopp som önskas av landsmännen….!
  Regeringens politik att islamisera landet går lite fortare då.

 99. Väldigt mmång här som skyller allt på sossarna. Det är och förblir moderaterna som förstört hela Sverige och Europa.

  Får de makt igen så kommer Sverige att gå under på riktigt.

  SD är inte Sveriges räddning. SD vill utförsäkra alla svårt sjuka etniska svenskar, dra in på allt som har med bidrag att göra. Minska akassan ja… i stort sätt hela välfärdssystemet.

  SD kan inte minska på invandringen det Är större makter bakom.

  Endast vi folket kan stoppa detta vansinne genom att ta bort pengarna från regeringen. Alla företagare skall sluta betala skatt och tvinga politikerna att fråga oss folket om lov innan ändringar. Det är först då det är en äkta demokrati.

 100. Sossen kan ju inget!!!
  Gått genom facket på nån hittepåkurs och sen rakt in i regeringen och sabba för vanligt folk

 101. Ställ de här SVERIGEFÖRRÄDARNA inför militär stånddrätt.

  Inget tjafs med försvarsadvokater, överklagansmöjligheter och annat sånt trams.

 102. Vad är det för sverigehatande f*cking KOSSOR som som styr på FK…??

  Till och den sverigehatande rumänska romen Alexandra Pascalidou framstår ju som extrem sverigevän jämfört med cheferna på Försäkringskassan.

 103. Cheferna på Försäkringskassan.

  Folkmordets och folkutbytets ONDA ARKITEKTER.

  Dessa onda DJÄVLAR jobbar för att döda försvarslösa sjuka och gamla etniska svenskar och ersätta dessa med miljoner araber.

  Araber som de aktivt lockar till Sverige med dyra reklamfilmer på arabiska om de enorma, generösa bidrag de kan räkna med om de väller in i Sverige och tränger undan ursprungsbefolkningen.

  Dessa onda djävlar skall få sitt straff. Det kan ta några år men inget kommer att glömmas eller förlåtas av vad dessa onda demoner och folkutbytare gjort.

  Vad de gjort och vilka som gjort det finns dokumenterat.

  STRAFFET kommer att svara mot vad de gjort.

 104. Araber och andra av icke etniskt svenskt ursprung är mycket viktigare än vi svenskar vars förfäder har byggt upp det här landet – det tycker de styrande pajaserna/soros lakejer

 105. Tydligen finns det ” bara” ett sätt
  att väcka nollorna som kallar sig
  politiker så dom sätter kaffet i halsen och skiter knäck i spiraler ;
  det är att strejka !

  • Inte undra på att vi ska jobba till 70 när Löfven -eländet slänger ut skattemedel till allt annat än till Svenskarna.

  • I så fall en generalstrejk som varar tills regeringen har tvingats avgå och alliansen gått samma väg.

 106. Rasism från våra politiker som använder FK till att agera syndabockar! Araberna får la lära sig svenska som alla andra invandrargrupper som inte blir särbehandlade av FK!

  • Ja, andemeningen blir ju från FK följande: Arabisktalande är prioritet 1, de är dom som är mest värda och ska få info på sitt eget språk arabiska. Övriga är mindre värda så de får själva söka reda på info. Vart tog ”allas lika värde” vägen nu då?????? ”Allas lika värde” är bara ett uttryck som inte har någon betydelse i verkligheten och som PK-folk tar till för att försöka ”styra” andra i en viss riktning.

 107. Och samtidigt som de lockar hit folk med löften om
  höga bidrag och livstidsförsörjning så vill de ta bort
  assistenterna för sjuka barn och gamla,det är så
  jävla ruttet så man tror knappt det är sant,de skänker ju bort våra pengar som vi sen ska betala
  med höjda skatter och allt detta för att dom där ska
  känna sig gooooda och humana i stormakten
  Sverige.Usch fattar inte hur någon kan rösta på
  patrasket om och om igen.

  • Det finns ingen som slåss för fattigpensionärerna och majoriteten röstar ju för sin egen och andras undergång så illa är det.

 108. Somliga myndigheter verkar uppfatta sig själva som näringsidkare vars plikt är att ständigt ragga nya kunder. Bidragsberoende borde vara skäl till återkallande av uppehållstillstånd. Medborgarskap borde förutsätta åtskilliga års självförsörjning!

  • Alla myndigheter i Sverige är exakt lika de stänger ute det egna folket dvs etniska svenskar.
   Som etnisk svensk har du ingenting att hämta någonstans.

 109. Riktad annonsering till arabisktalande män i åldrarna 18-45 år- Man måste sätta in pengar först innan man tar ut pengar!

 110. Samhällsnytts Poesihörna.

  Hyllningsdikt till Sjupartiets/Försäkringskassans offer.

  Nej, alla skulle inte med. Visst, Sjupartiet sa så, men det var inte sant.

  NI skulle inte med. NI skulle utförsäkras, ruineras, krossas.

  För att bereda plats för ”nyinkomna”.

  Massmordet på försvarlösa, gamla och sjuka etniska svenskar utfördes sen av dom erfarna bödelsdrängarna på Försäkringskassan.

  Vad betyder en avlivad hjälplös medmänniska jämfört med höjd individuell lön?

  Platt intet. I varje fall intet om man vill jobba på Försäkringskassan.

 111. Och hela MENA stämde upp i bön… Försäkringskassan är stor, försörjer dig och dina barn vart du än bor… på PK-arabiska utan svensk brytning….

 112. Det är väl bara en tidsfråga innan efter regeringsbeslut den svenska skolan inför arabiska som obligatoriskt språk.

  Det är väl ett alltför stort krav att araber som asylinvandrar till Sverige skall lära sig svenska, kanske t.o.m rasism.

  Bättre då att hela svenska folket tvingas lära sig arabiska. Engelskan får naturligtvis stryka på foten.

  USA är ju för arabvärlden ”Stora Satan” så det förhatliga språket måste väl bort ur den svenska skolan när araberna skall gå där.

  För Sveriges muslimer skulle detta vara ett första steg mot ett muslimskt Sverige, landets huvudspråk bytes ut till Allahs ära och Sverige knäböjer inför Islam.

  Omöjligt, överdrivet?

  Inte med sådana som Reinfelt eller Löfven och Språkrören vid rodret i Sverige

 113. Bra avslöjande, stort tack för detta!

  En önskan bara: skriv 100 000 eller hundratusen. Inte 100 tusen. Ok? Tack.

 114. Dessa förbannade bidrag, ta bort alla bidrag och stöd. Sänk skatten på arbetsinkomst. Flerbarnstillägg gynnar bara skitungar

 115. 7-klöver ligan börjar få ont om proselyter, hehe. Trots vansinnig massinvandring av såväl mördare som våldtäktsmän så sjunker de i opinionsundersökningarna. Banditerna borde följa Lööfs råd och öppna gränserna på vid gavel. Hoppas innerligt att detta förrädarparti får en stor skosula i röven om 5 månader!!!

 116. Det är väl klart att även försäkringskassan måste göra reklam, precis som alla andra företag! Ju fler kunder desto bättre verksamhet. Och nu så här i globala tider gäller det ju att få kunder även i andra världsdelar…

 117. Jaja vi har väntat sen 8 dec 2017 på pengar från FK efter min fru bröt höften. Har även JO anmält men locket är på.
  Fattar nu vart pengarna går. Ikkesvenskar robba åt er snart är det slut på smörgåsbordet. SD

 118. Det finns så många svenska makthavare, journalister, medieägare och byråkrater som älskar islam så mycket att de seriöst faktiskt borde överväga att flytta från Sverige till MENA. Med eller utan hjälp. – Allt vi behöver göra är att komma ihåg deras namn.

 119. Har Muslimska Brödraskapet och DN-skadade Kulturmarxister i symbios helt infiltrerat Försäkringskassans ledning?

 120. sjuka svenska barn och åldringar nekas
  assistanthjälp medan man skickar ut bidragsinfo till araberna och vad fan har araberna med svenska bidrag att göra så att de
  behöver info?

 121. Sånt här får inte SD missa att ta upp i kommande valrörelse.
  Svennebanan läser ju inte riktig/viktig media som vi gör..
  SPRID.,,

 122. ”Idag kan vi avslöja att myndigheten köpte annonser för att marknadsföra bidrag på arabiska…”

  Försäkringskassan må være en meget rasistisk institusjon, når den går ut fra at arabere har dårligere evne til å lære språk enn andre folk. Fysjyom. De ansatte trenger nok opplæring for å endre sine holdninger slik at de forstår at forskjeller mellom mennesker bare er utenpå.

 123. Bygget av en äcklig kvinnofientlig arabstat fortsätter i oförminskad skala på alla plan !
  Bidrag och förtur gäller ej snart för etniska svenskar !
  Fram med bönemattan svenska folk, det är ödet som väntar !

 124. Försäkringskassan gör inget fel, de gör bara sitt job. Fel gör de som är så naiva så tror på TV och media och röstar för det.

 125. Vad vore Sverige utan sina bedrägliga Myndigheter?
  På remiss i Riksdagen med en undran över att stoppa de flesta myndigheter som kör med bedrägligt beteende, det vore dessutom något för SD att ta upp som en Valfråga!

 126. För det självskadande PK-gänget är det såklart viktigt att berätta om allt man kan få gratis i det här landet…..dock aldrig något ord om någon form av skyldigheter…..för det är de bara infödda svennar som har.

 127. PK-elitens rekryteringsbas av väljare ligger ju mer och mer i Arabisktalande länder och kulturer..

 128. Kostnaden är försumbar. Dra in några barns cancermedicin och faster Adas frukostägg om fredagarna så är pengarna ersatta. Finns mycket kvar att spara på i Sverige.

 129. Ja araberna ringer till försäkringskassan innan de kommer till Sverige och tar reda på hur många och hur stora bidrag de har rätt till.
  Aldrig vilka skyldigheter araberna har.
  Det är inte klokt av försäkringskassan att gå ut och tala om detta vad är det för invällare som jobbar på försäkringskassan undrar jag?
  De borde omedelbart sparkas ut i total arbetslöshet eller utvisas på livstid.

 130. Man blir förstummad av hur lättvindigt man använder våra skattepengar. Att lägga sådana summor på trams, visar på en fruktansvärd nonchalans. Detta borde vara straffbar!
  I slutändan är det regeringens ansvar. De har uppenbart inte minsta kontroll över de myndigheter de är satta att styra.

 131. Den svenske riksdagen har for mye penger. Man måste skyfla ut litt. Er det sånn det er? Hoder burde rulle

 132. Jag såg att IOGT hade information på arabiska. Där är en S kvinna ordförande.
  Tyvärr, så skrev en kompis till dem och frågade varför av alla språk har de info på arabiska , då 99% av Araber inte dricker, då de är muslimer. De får statsbidrag och har tyvärr tagit bort detta på sin WWW sida. Synd att det inte kom ut mera.
  This country is pervers !!!

 133. Jag har anmält två av mina grannar till Försäkringskassan för misstänkt bidragsfusk.
  Den ena en kvinna med sydamerikanskt namn som enligt Hitta.se och Ratsit lever ensam (med sin dotter). Men hon lever tillsammans med en man (som jag hittade med hjälp av hans registreringsnummer på en av hans tre bilar här biluppgifter.se) från mellanöstern, som endast har en postboxadress (www.metro.se/artikel/kriminella-skyddas-av-postboxföretag-xr) i Stockholm, vilket kriminella ofta använder.
  Den andra en afrikan som som väntar barn med en man som bor på en annan adress där hon troligen tillbringar dagarna.
  Lite som Sydafrikas president Zumas fruar, som alla har ett eget hus.
  Jag har inte hört ett knyst från försäkringskassan efter att jag mejlade deras huvudkontor för ett par veckor sedan om detta, inte ens att de mottagit mejlet, men vad vänta av förrädarna där.

LÄMNA ETT SVAR