Statslös migrant begärd häktad för våldtäkt på gymnasielärare

Delningar

En elev på Brinellgymnasiet i Nässjö misstänks för våldtäkt på en kvinnlig lärare inne i skolans lokaler, Det rapporterade bland annat SVT igår. Samhällsnytt kan nu avslöja att eleven är en 19-årig tidigare brottsdömd statslös migrant med tolkbehov på arabiska. Han begärdes på onsdagen häktad.

Uppdatering nedan!

Brottet ska ha skett i fredags inne på skolan och polisanmäldes på måndagen. Polisen har inlett en förundersökning om våldtäkt. Den misstänkte som sitter anhållen sedan i måndags begärdes på onsdagen häktad.

Eleven, som enligt häktningsframställan är 19 år gammal, är avstängd från skolan medan utredningen pågår. Polisen har varit förtegen och inte velat lämna ut några detaljer i ärendet om den misstänkte eller på vilken skola händelsen ägt rum.

Samhällsnytt kan dock efter att ha tagit del av rättsdokument avslöja att den misstänkte gärningspersonen är en statslös migrant. Det kan innebära att det blir svårt att utvisa honom om han befinns skyldig och döms för våldtäkten. Enligt dokumentet behöver den misstänkte tolk på arabiska.

Mannen dömdes i juni 2016 för våldsamt motstånd i samband med en butiksstöld. Hovrätten frikände i december samma år 19-åringen för butiksstölden men fastställde domen för våldsamt motstånd. Han är även känd av polisen för narkotikabrott, urkundsförfalskning och olovlig körning.

Samhällsnytt har också varit kontakt med en person med kännedom om skolan som bekräftar att det rör sig om Brinellgymnaiset. Skolan har tidigare varit i blåsväder bland annat för att det förekommit omfattande knarkhandel på skolområdet.

Uppdatering: Enligt Migrationsverket sökte den misstänkte uppehållstillstånd den 26 juni 2014. Han beviljades permanent uppehållstillstånd den 29 januari 2015. Han fick svenskt medborgarskap den 8 mars 2017, alltså endast två år efter medborgarskapet. Det indikerar att han fick flyktingstatus.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

1076 KOMMENTARER

 1. Ahh ytterligare en berikare som gör sitt bästa för att få stanna i landet.
  Att begå brott är ett klockrent sätt att fixa biffen.

 2. Funderar på det här med ”statslös”… Kan vi inte ta en ö, eller något där de inte kan fly ifrån, och placera dem där. Så får de vara där, tills de själva vill flytta hem igen?

  Obs, detta då EFTER avtjänat straff.

 3. En arabisktalande svensk har våldtagit en svensktalande svensk. Den arabisktalande svensken hade kanske glömt att åka lite tunnelbana?

 4. Varje dag visar dessa missanpassade invandrare varför ÅTERVANDRING är så viktig.
  Jag vet precis varför AFS behövs i riksdagen.

  • Jodå, enligt den allomfattande ”värdegrunden” är förövaren bara missförstådd eller präglad av utanförskap i socioekonomiskt utsatt område och lärarkåren vill inte bidra till att främlingsfientligheten ökar så antagligen sitter man samlade i detta nu på golvet i en sal och håller varandras händer och sjunger we shall overcome och tänder ett ljus för den stackars ynglingen.

 5. Vad bryr sig Lööf, Schyman, Löven, Kristersson, Sjöstedt, Björklund, Fridolin, Lövin m.fl. om det ??? INTE ETT SKVATT !!!!

 6. Ytterligare en orsak att åtminstone ha koll å vilken väg folk kom in i landet så man kan återföra dom åtminstone ett steg

 7. Knarkhandel, våldta lärare, tydligen tycker ca 82%, (idioter) att det är helt normalt och OK! Stort grattis PK, njut nästa gång är det kanske din tur, hoppas jag innerligt.

  • Var inte rädd för att påtala åsikten vid väl valda tillfällen, hemskt nog är det många som blir obekväma o skruvar på sig.

   -Vill du ha våld o vårdköer, ja… Då fick du din vilja igenom.
   Gnäll inte, du fick ju det du ville!

   -Enda gången jag får svar, är när nån säger:
   -Nej du! -Jag rösta sd2018

   Annars blir det mest obekväma tystnader…

   (-enjoy the little things). 🙂

 8. Med tanke på hur många kvinnor som jobbar inom skolan, så är detta ett av de vidrigaste brotten på länge.
  Ett argument som har förts fram i debatten är att invandrare skulle vara billigare än ett barn som har vuxit upp i Sverige med skola, tandvård etc.
  Detta är förstås inte riktigt. Ett barn som har vuxit upp i Sverige med svenska föräldrar har kunskaper men också moral. Man våldtar inte någon och absolut inte sin lärare. En gräns har passerats. Ta upp det i Riksdagen, Jimmie!

 9. Utvisa? I sverige skall vi dalta med kriminella. Skyddshäkta fanskapet tills han inser att tillhör han en stat och skaka fram sina handlingar, svårare så är det inte.

  Vidrig att vi inte ha poltiiker i riksdagen som vill avskaffa asylrätten nu.

 10. Jajamensan fattas bara….
  Flera kvinnor står nu klara….!!

  Lite överraskande att det var en utlänning först trodde jag det var en ”man” för det är ju män som våldtar…tack för att du valde Sverige hälsar F Reinfeldt

 11. Statslös!!!???
  Utvisa till landet han kom ifrån innan han kom till Sverige, det är deras problem!!!
  Skall alla statslösa få Sverige som land och dessutom begå brott???
  Ett alternativ är att låsa in de s.k statslösa efter avtjänat straff, tills de talar sanning om vilket land de kommer ifrån och kan utvisas!!!

  • Problemet är att han inte varit utan mat och vatten , inte varit isolerad tillräcklig länge för att komma underfund med vilken stat han tillhör.

   Sverige har fått kritik för att en cell Sollentuna häkte är lyxigare president sviten på Grand hotell

    • Vi har inga supexmax fängelse, därav kan vi aldrig sexuallbrottslingar ett värdig straff. Det är ett problem med Svensk kriminvalvård att maten är gratis och man har inte 100% total isolering av det kriminella elementet.

 12. 82 % röstade för detta, hoppas att hon var sosse, miljöpartist eller varför inte centerpartist eller Liberal. Jag tycker inte längre synd om folk som bevisligen har sig själva att skylla.

  • Våldtäkter är en form av krigsföring som mer ofta än sällan förekommer i krig.
   Minst 82 av folket har ännu inte förstått att landet befinner sig i just detta.

 13. Tänk om den våldtagna lärarinnan nu har blivit nazist alternativt fascist…dvs SD-are…
  Gode värld !! Nej håll fast vid Annies medmänsklighet….den varar längst!!!

 14. VILKEN FANTASTISK RESURSMÄNNISKA DE HAR IMPORTERAT!!! Han var väl bara lite kåt, att inte dessa sjuklöver röstande kvinnor kan förstå det? Mångkulturen för allas lika värde.

 15. Svenska folket hade ett ypperligt tillfälle att
  göra en förändring den 9 September men visade
  väldigt tydligt att sittande regim skall vara kvar.
  Den här våldäkten är 82,5% av svenska folket och våra politiker lika skyldiga till som araben.
  Mitt samvete är i allafall rent och jag tycker givetvis att händelsen är tragisk men jag bryr mig inte!
  Om 82,5% inte vill ha någon förändring är det bara till att gilla läget.

  • Den använder man bara när någon svensk har haft samlag eller om möjligt begått våldtäkt. Det måååste vi ju förstå att de som inte kan eller vill lära sig svenska inte heller behöver känna till svensk lag.
   Allt annat vore ju absurt i Absurdistan.

 16. Om tolkbehov behövs så får väl den åtalade hyra en tolk.
  I Sverige tar vi i hand, och håller våldtäktsrättegångar på svenska.
  Hur många tror att en svensk våldtäktsman skulle få tolk i Saudiarabien?

 17. Bodde i Nässjö 1950-71! Mina bekanta och släktingar tycker att jag hade tur som flyttade därifrån! Import av bl a somalier har medfört ökad kriminalitet och drogförsäljning bl a!

 18. Har clownen och kommunisten hunnit ta selfisar med den fina skoleleven??????( Nöjd nu moderatorn?)
  Viktigt att dom dokumenteras ihop med sina medbrottslingar.

 19. Min undran är…… Har det någonsin tidigare inträffat att en ”elev” våldtagit en lärare inne i undervisningslokalerna någonsin tidigare?
  Att den anhållne visade sig ha den bakgrund han i verkligheten har var årets lågoddsare.

  • Några yttranden av den inte helt okända Mona Sahlin:
   ”Det räcker inte att acceptera människors olikhet – vi måste gilla den”.
   ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka.”

 20. Har clownen och kommunisten hunnit ta selfisar med den fina skoleleven??????( Nöjd nu moderatorn?)
  Viktigt att dom dokumenteras ihop med sina medbrottslingar.

 21. Märkvärdigt att lärarinnan gjorde polisanmälan. Men hade våldtäkten skett före valet så hade nog ingen anmälan skett eftersom det kunde ha gynnat SD.

 22. Min hemstad. Ett helt kvarter runt Brinellskolan är nu full av invandrare. Inbrott, rån, droghandel..och nu våldtäkter händer flera ggr i veckan. Ett mord skedde på Steakhouse tidigare då ägaren högg ihjäl en illegal invandrare.

 23. Undrar om den kvinnliga läraren lagt sitt kort för dessa skägbarns rätt att komma till Sverige och berika den kvinnliga delen av befolkningen? Risken är överhängande då de allra flesta inom skolväsendet röstar vänster. I rest my case.

 24. Detta är väl endast en försmak av vad som kommer att ske när den nya gymnasielagen implementerats och 9000 ”afghanbarn” ska gå i svenska gymnasier. Dessa elever kommer i många fall att vara betydligt äldre än sina klasskamrater.

 25. Den här våldtäkten ska man in vara så säker på, lärarinnan
  har del i det hela, hon har lockat till sig ynglingen och ve o fasa
  blivit påkommen av andra just under akten.

 26. Enligt uppgifter till Aftonbladet ska den misstänkte ha haft omfattande sms-kontakt med den utsatta läraren innan händelsen.

  Så förmodligen var hon en PK-ist, så…gött åt dig!!

   • Ja, tror att allt måste ändras i sverige, rösträtt, medborgarskap, bidrag, rätt till vård, rätt till advokat??? mm mm mm mm…………….annars är vi rökta speciellt då många av våra egna landsmänn och kvinnor är överlöpare!!!!!

  • Man får vara glad att MP inte fick så många %. Men det är många partiet som släpper in muslim trojanerna i riksdagen.

 27. Idag skriver Helena Knutson fd direktör på svt att 0.5 % av journalisterna bor i de områden de så hett vurmar för.

  I övrigt skrev jag redan igår att det var en babbe.
  Som lärare har hon valt att jobba på denna miserabla arbetsplats och det skulle förvåna mig om hon inte är en riktig afghanvurmare.
  Skolan försökte tysta ner händelsen genom att få henne att inte anmäla. Anmälan kom först efter några dgr antagligen efter flera försök att inte få henne att anmäla.

  Babbeparadiset Sweden. Nu har flyktingvurmarna fått sitt drömsamhälle.

 28. ”Hovrätten frikände i december samma år 19-åringen för butiksstölden men fastställde domen för våldsamt motstånd.”

  Han var säkert oskyldig till butiksstölden 🙂 varför gör man annars våldsamt motstånd! 🙂

 29. Högt upp i ett flygplan med en fallskärm på ryggen och risken att tvingas hoppa tror jag nog han minns varifrån han flydde och är född.

 30. Vem som vill kan slinka genom tullen till detta bidragsparadis, där identitetslösa migranter av olika vandel snabbt får medborgarskap, för att sedan hjälpa regeringen kvar vid makten!
  Vi ser en medvetet släpphänt politik där hela PK etablissemanget samarbetar.

  SVT visar som vanligt ringa intresse när det handlar om något som är negativt för invandringspolitiken.
  Vem tror på något reportage från Nässjö?

 31. Intressant att se hur de gamla mediedrakarna omsorgsfullt undviker att nämna att den misstänkte våldtäktsmannen är en statslös migrant, sannolikt arab eftersom tolk för detta språk var nödvändig samt redan tidigare dömd för omfattande brottslighet i Sverige.

  Detta är alltså sådant som den svenska allmänheten inte skall känna till.

  Ett typiskt fall av att gammelmedias försöker att dölja fakta som kan bli obekväma både för dem själva och den svenska statsledning de så länge stött i den migrationspolitik som visar sig vara en total katastrof för landet.

  Vid det här laget vet varje svensk sedan länge att när en sådan artikel läses i gammelmedia är den censurerad på fakta och vänder sig naturligtvis direkt till annan källa där fakta redovisas.

  Så det lönar sig föga för gammelmedia att försöka ljuga för den svenska allmänheten. Det gick kanske på Palmes ”parabolförbudstid” men det går inte idag
  lyckligtvis. Margot Wallström verkar till att tro att hon lever på den tiden fortfarande.

  Sen kan gammelmedia ”tjafsa” om sin pressetik så mycket de vill.

  Lögn ryms inte inom någon pressetik!

   • Tror du får vänta! Jag brukar inte få svar! En gång var det en på Expressen som menade,att jag var konspiratorisk,eftersom jag ifrågasatte äktheten i ett foto som man publicerade! Jag hävdade,att situationen var fejkad!

 32. Ett av alla dessa baaaarn som fått en ny chans sedan de ”rotat sig, lärt sig svenska språket och fått många nya vänner i Sverige”?
  Eller hur är det nu Annie försöker förklara sitt senaste magplask i ankdammen Sverige.
  F ö är det rent statistiskt troligt att lärarinnan själv varit aktiv i gruppen #jagstårinteut# alternativt stått och trånat med plakat typ ”refugees welcome” i något medialt strategiskt godhetssammanhang.

 33. Jag har aldrig förstått det med att det är svårt att utvisa någon för den är statslös, hittade han hit hittar han hem.

 34. Ytterligare ett importerat GULDÄGG som är kriminell.
  Löfven / Reinfeldt förmodligen mycket nöjda med sin import av KRIMINELLA.

 35. Ett olycksfall i arbetet och därmed är det väl en arbetsskada eller hur Amf ? Är det en av Annie Lööf’s 9000 skyddslingar som tänkt studera till läkare ( gynekolog) ?

 36. Det enda folkslag som är statslöst är svenska folket, vi är det enda folkslag som inte har en regering som värnar oss.

 37. Första (kända) höga priset som en svensk fått betala för gymnasielagen?

  Löfven tyckte att Jimmie skulle googla ”humanism” angående gymnasielagen för de 9000 vuxna utan skyddsskäl.

  Sådant här visste man skulle hända. Det är ”humanismen” som S, MP, V och C står för.

  • Kan jag fett hålla med om. Började första klass 1970. Gick hemifrån utan nyckel. Behövde självklart inte låsa dörren. Nu 2018. Låser ,larmar och går försiktigt ut. Skyndar till bilen,in och låsa. Pfuuiii,klara mej idag också…..

   • Jag började första klass 1955 och vi var 32 barn i klassen en ”fröken” och du kunde höra en knappnål falla till golvet under lektionstid.
    I min klass fick vi hjälpa varandra om det skedde med hänsyn, alltså tyst och respektfullt.
    Vi hälsade på skolans personal på morgonen och vi tackade ”vår fröken” då vi gick hem för dagen.

 38. Så fort jag hörde att det var en våldtäkt av en ”elev” började varningsklockorna ringa ”kulturberikare, kulturberikare, kulturberikare”.
  Och se, jag hade rätt igen.
  Fan vad man känner sina löss på gången.

  • Jag tycker att det verkar vulgärt att 9 av 10 kvinnor gillar denna typ av överrasknings sex. Men om de vill ha det så, så skall de naturligtvis få det.

   • Ja absolut. Jag vill ju inte bli kallad rasist om jag försöker stoppa en våldtäkt Jag blir kallad nazist tillräckligt av vänsterfeminister där jag bor så det räcker.

 39. Alla ni lärare som läser på samnytt gör något åt detta hemska brott. Tror inte att det blir bättre i skolorna utan tvärtom.
  Så ställ makthavarna mot väggen kanske måste ni strejka. Nu måste regeringen vakna.

 40. Nu har nog svenska folket fått nog, nu tar de nog ett stort beslut nästa val och röstar på Liberalerna eller kanske MP igen, eller törs de det nä det blir nog S eller C igen, nä de blir ändå MP kanske V, vilket ”mod” svenska folket besitter, snart trillar väl månen ner också om de bara tänker tanken att rösta på SD.

 41. Jag är ganska säker på att läraren inför sig själv säger..” jag var nog för lättklädd ” X kunde nog inte behärska sig ” –Kanske har jag omedvetet provocerat fram hans sexdrift ??”

 42. Alla kvinnor borde strejka eller sjukskriva sig tills det blir någon ordning i landet.
  Lås in dessa tills dom hittar sina originalpapper, för dom finns säkert i deras hemland.

 43. Finns 3000 afghaner att placera på gymnasiet. Det är klart att det var en ren slump att ”19 åringen” talade arabiska.

  • 30-300 av dem kommer förmodigen att begår ett sexbrott om man ska se på deras tidigare överrepresentation vad gäller den typen av brott.

 44. Det är inte ”svårt” att utvisa. Ingen nation kommer att anfalla Sverige, om EU-regionen Sverige utvisar brottslingar.

  Vart har ”19-åringen” bott före EU-regionen Sverige?

  Det här ”fallet” kommer att visa om Sverige någonsin kan hämta sig?

  Hur långt har korruptionen gått med ”Globala näringslivet”?

 45. Samtliga offentliga anställda som bryr sig om sitt folk och sitt land har rätt att strejka.

  Tänk om Sverige är tomt imorgon på 100-tusentals arbetsplatser?

 46. Statslös??? Skicka iväg idioten till Libyen.
  Där är ju ändå alla statslösa samlade.
  Hur som helst,han skall ut från Sverige på ett eller annat sätt.

  • Inte vårt problem. Vi skickar ut honom till varsom och sen får han inte komma in. Inte vårt problem var han ska ta vägen.

   • Exakt! Går det inte att skicka någon till ett land, gör om Gotska Sandön till ett nytt land och skicka allt dit. Där kan de få klara sig bäst det vill, tills de begär en biljett till sitt riktiga land. Den biljetten betalar vi med glädje.

     • Jag kan hålla med dig där, men min tanke var snarare att om de får lite kalorier kanske 800 per dag så hinner de tänka på sina brott en längre tid än om de blev helt utan.

     • Jag misstänker att om de ”tänker” så hjälper det inte på något sätt ändå, bättre att 800 kalorier hellre går till våra pensionärer istället😉

    • Gotska sandön som vi måste anmäla oss till om vi vill dit, den ön tål inte för många turister, därför mycket hårda regler.

   • Lämna av honom på flygplatsen! Vill landet inte ta emot honom får han väl sitta där! Har sett reportage om personer som levt på en flygplats i över ett år!

 47. Tänk på alla tjejer i skolorna som blir sextrackaserade av invandre där lärare, rektorer och anna skolpersonal tystar ner det som har hänt, skyller på tjejerna och skyddar dem inte, utan i stället skyddar förrövarna.

  Det skulle vara kul att höra vad de säger nu, när en av dessa så kallade nedtystare har blivit våldtagen. Vad kommer facket säga om arbetsmiljön?

  Ursäkta! Men jag måste faktiska hånskratta åt detta.

  • Du är inte ensam om att skratta 🙂 Detta är ju demokrati när den är som bäst så tillvida att hon var en av de som har den värdegrunden.
   Vilket man väl nästan kan utgå ifrån.

 48. När jag var ung och gick i skolan så var lärarna så fula så dom ville man ju inte våldta. Annars hade man ju smackat på eller…

 49. Hur kan man ta emot en som är statslös och låta vederbörande gå på gymnasiet? Och trots det så har han tolkbehov på arabiska. Vad gör han då på ett svenskt gymnasium? Sätt alla ”statslösa” i primitivt fängelse tills de vet varifrån de kommer och skicka dem sen dit. Inte till ett svenskt gymnasium. Det är så mycket fel och ändå röstar folk på sossar och MP och V???? För att inte tala om C

  • Snart ska undervisningen i svenska skolor hållas på arabiska.
   Allt annat vore ju att kränka asylsökandes rättigheter.
   Snart ska ju EU besluta om 6000 unga afganer ska erbjudas gymnasieutbildning.
   Inga förkunskaper, t ex kunna svenska erfordras.
   Gymnasielärarinnorna runtom i Sverige bör få gratis kyskhetsbälte och
   Skyddas av varsin Säpo, eller flera!

 50. OT: en helt sannslös berättelse …. att det finns såna här människor i Sverige … 🙂

  Hassans dåliga dag: Drog pistol mot polisman och hotade ”knulla” polisfruns barn inne på Rusta

  INRIKES. Hassan skulle bara åka till Rusta och köpa en matta – men dagen slutade med att han blev jagad av polishelikopter och gripen under dramatiska former. Han hade då pistolhotat en polisman, och dessutom spottat polismannens fru i ansiktet och hotat ”knulla” hennes barn. Tidigare drog han även vapen mot två vägarbetare.
  – Fuck polisen! Fuck Sverige, vrålade Hassan.

  Hassan heter egentligen något annat.

  http://www.friatider.se/hassans-d-liga-dag-drog-pistol-mot-polisman-och-hotade-knulla-polisfruns-barn-inne-p-rusta

 51. 19 år…VAD gör en MAN på en skola för BARN…??…..
  Vad jag vet..är man väl 16 år när man går ut gymnasiet…??..
  Högst troligt ett av lilla rödluvans ”barn”…som alla är barn innan dom utsätter
  någon för något,som i detta fall…
  DÅ är dom inga barn längre utan fullvuxna män som satts i en skola för barn…??..

 52. Blev blockad på Facbook pga av denna nyheten fast den var från nyheterIdag…

  Jag länkade till nyheten …. men skrev även att om killen är i 20 års åldern betyder det att han inte är svensk.

  Detta var emot deras community-regeler om hate speech …. så frågan är vilken grupp pekade jag ut …. ?!?!?

  Fick ingen möjligthet att ens förklara vad jag skrivit.

 53. 300 000 nya MENA invandrare på 3år blir 274st per dag, ingen anledning att tro att det är annorlunda just idag, varje dag. Gulp. Invasion.

  • och då ställer man sig frågan … varifrån kommer pengarna från då det gäller att ta hand om dessa människor ?!?

   Är det lånade pengar … är det så illa att länder får bara låna pengar om man förbinder sig att ta emot ex-antal flyktingar under en viss tidsperiod.

   Skulldfällan på en högre nivå …

 54. Tyvärr straffades hela tyska folket, se Morgenthauplanen. Enligt wikipedia sattes den aldrig i verket, men det är inte sant! Tyskar förvägrades mat som blev över från amerikanarna, soldater som gav bort mat straffades. Vad kan syftet ha varit med det???

 55. #metoo är som vanligt stentysta när det gäller arabers sexbrott. Värdegrunden imploderar i en panikångestattack när de funderar över hur de ska bemöta arabiska våldtäktsmän. Lättare att jaga Timell och Benny eller vad säger du Åsa Linderborg Aftonsnaskan?

 56. Icke muslimska kvinnor lever farligt i dagens Sverige.
  Ska vi verkligen ha det så här i vårt en gång så välfungerande land ?
  När ska politikerna vakna,kommer bara att bli värre.

 57. Som kvinna är jag trött på att andra kvinnor rösta för detta vansinne.
  Jag har försökt påverka så mkt det går. Men mer än så kan man ju inte göra.
  Är det så att kvinnor vill ha den här politiken så får de faktiskt skylla sig själva.
  Orkar inte ens bry mig längre.
  Ni röstar in detta och nu får ni möta det.
  Grattis. Skyll er själva

  • Man får se det som något väldigt possitivt … faktiskt … om dom inte går att utvisa får det lösas på detta sättet istället. Att man låter dom skjuta ihjäl varandra.

   Blir en vinst på lång sikt som Löfven brukar säga 🙂

 58. Fråga till läraren:
  Vad röstade du på i senaste valet ?
  A.sjuklöver
  B.SD
  Om svaret är A, gnäll inte….och njut av multikulturen.

 59. Man kan ju undra varför Sverige importerar och behåller så många kriminella, våldtäktsmän, terrorister och pedofiler? Har de en agenda med det? Är våldtäktsmännens huvuduppgift att blanda ut det Svenska folket? Har de kriminella till uppgift at bestjäla och droga Svenskarna till medgivande av mångkulturen? Om inte 1 och 2 inte har önskad verkan är då terroristernas uppgift att ta död på de Svenskar som inte ger efter, skrämma barnen till tystnad med pedofilerna? Frågorna är många men om vi ser till straffpåföljden av vad dessa kriminella gör och att det oftast får fortsätta att vistas i landet utan utvisning kan mina frågor vara berättigade.

  • Multikriminella flyr naturligtvis från sitt hemland för att undkomma ett betydligt strängare straff än vi har här, så vart åker man, jo naturligtvis till ett land som Sverige. Här kan en kriminell till och med få 27000 kr för en stukad stortå.

   • Annat var det när Bosse Dynamit sökte för sjukersättning för asbetsskador på grund av sprängda kassaskåp. Han fick avslag då de klassade honom som enskild företagare.

 60. Äsch..vem är förvånad..egentligen..egentligen? Hade ett samtal för ett tag sedan med en rektor för en somalisk skola i vårt avlånga land och han berättade att det händer med jämna mellanrum att äldre elever våldtar yngre elever på bland annat skoltoaletterna. Både tjejer och killar bli våldtagna (alla somalier dock) vad som händer är att han då tillkallar killarnas föräldrar som får ett val antingen tar de sina söner och går från skolan per omgående (för gott) eller så blir det polissak av det hela. 100% tar sina söner och går. Offren får klara sig så bäst de vill…detta är media inte det minsta intresserad av att rapportera om..allt tystas ner och alla låtsas som ingenting..alltså..vad är det för samhälle Sverige har blivit? Det blir bara värre och värre. Det enda som hjälper är att den övre medelklassens egna barn nu börjar på att rånas och våldtas på löpande band, både i skolorna och sina hem när det snart inte går att komma undan mångkulturen och dess följdverkningar någonstans….läs Malcom Kyeyunes eminenta krönika om det nya tillståndet i Sverige: Stadsplanering: Man räknade inte med rån mot barn

  https://kvartal.se/artiklar/ran-mot-barn/

  • Sverige är ett land som i grunden är rätt rikt.
   Vi har alltid haft råd att ta hand om våra äldre.
   Politiker har dock inte prioriterat våra äldre.
   Precis som att våra politiker påstår att de är feminister men tar främst in män som är våldsamma mot just kvinnor.
   Det är politiker som säger saker utåt men i grunden gör raka motsatsen.

   • FEL FEL FEL !!!
    Sverige ÄR inte rikt….INGET fungerar som det är tänkt.
    Ett jäkla hyckleri är det !!
    INGET har prioritering mer än massinvandringen..,INGET !!

    Inget ont om dig dock…;)..

 61. Våldtäkter och knarkhandel på skolan . . nåt för rektorn att ta tag i.
  Eller är han/hon en ”god” PK-martyr som blundar för vad globalism och mångfald ställer till med och hellre offrar sina lärare och elever?

 62. Ingen går längre säker! T.o.m som gubbe så funderar jag på att skydda kiken med inkontinensskydd när jag rör mig på riskfyllda platser!

 63. Shit!!! När jag först läste om fallet, trodde jag att det måste vara en nazistrasistfascist eller priviligerad vit CIS- man som gjord det.
  Hur mycket jag än försökte övertyga mig själv om att det kanske, kanske för en gångs skull är så, att jag hade fel i mina misstankar, så lyckades jag inte. Misstankarna stämde som vanligt igen.

 64. Vad gör man med den där killen? Statslös. Finns ingenstans att skicka honom.
  Har man fått fan i båten så får man ro honom iland.

 65. Jag började just fundera om mångkulturismen fungerar nu, har varit lugnt ett tag. Men nu är det som vanligt i nya spännande Sverige. 3 skjutningar idag och våldtäkt på jämnårig på ett gymnasium.

 66. Ska vi inte satsa på nyval nu när vi vet att lärare våldtas att svensk ekonomi går sämre än ett urspårat tåg och att vi har Europas sämst bevakade gränser. Det visste vi ju inte innan. Då var det bara SD som var hot mot Sverige.

 67. Vad är problemet?

  Regeringen Palme beslutade i lag att Sverige skall vara mångkulturellt redan på 70-talet.

  Enligt den häktades hemlands kultur kan det till och med vara så att den som begått en handling enligt ovan är oskyldig, och den som av oss riktiga svenskar ses som offer har gjort sig skyldig till brott.

  Välkommen till mångkulturens Sverige alla ni drygt 80% som inte röstade på SD i valet !!!!!

 68. Mångfalden och mångkulturen tackar för kaffe.,

  Och dopp..

  Och godhetsknarkarna lyser med sin frånvaro..

  Manifestation på Sergels torg mot rasism är det minsta vi kan begära..

 69. Svenskarna röstade ju nyligen för ÖKAD invasion av illegala våldtäktsmän, så GRATTIS SWERABIA.
  Man får vad manröstar på.
  (era jävla idioter)
  Vi ligger just nu bara tvåa i våldtäktsligan, men med den fortsatta Sverigefientliga Sjuk-klöversörjan vid makten så är förstaplatsen given som i en liten ask.
  Inom kort; NUMERO UNO !

 70. Diskussionerna går nu heta om det är en batikhäxa som blivit påkommen i kartförrådet med araben och skrikit vådtäkt för att svära sig fri från problemet eller om det är ett riktigt brott. Kvinnan är med största sannolikhet ansvarig för samröre med fienden och att ha röstat för massinvandring.

  • Va? Varför skulle hon skrika våldtäkt för det?
   Finns ju ingen orsak att skrika våldtäkt om det inte skett?
   Och vadå ”heta” ??
   Han är ju myndig och får ha sex. Om de nu ville ha sex så kunde de också haft det på fritiden. Så knappast så att en lärare hittar på detta. OM hon nu ville ha detta och fortsätta.

   • Men Berit…;)..du tror väl inte på fullt allvar att en Svensk kvinna
    INTE skulle sätta dit en man för våldtäkt om det var osant…??..
    DET har/händer dagligen när vissa inte får som dom vill..
    Och i detta fall…som Dissident skriver nedan är i det närmsta solklart…Om det nu inte var en vanlig jäkla våldtäkt…??…

  • Vad fan dillar du om? Man märker att du är en ensam stackare utan kvinna eller barn annars skulle du inte klistra sådan skit på någon som skulle kunna vara din fru elker dotter.

 71. Att det här inte handlade om en Nordeurope kunde vem som helst räkna ut redan från början. Men frågan är om det dessutom var en av de 9000 som nyss getts amnesti.

 72. ”Gärningspersonen är en statslös migrant”. Ja ingen är väl förvånad vid detta laget, men ta gärna in fler för all del, vi har det inte illa nog så värre kan det ju bli..

 73. Två våldtäkter på gymnasieskolor. Dagens eko fokuserade istället på rättegången mot ”kulturprofilen”, me too, ni vet.

 74. Stackars kvinna, först blir hon våldtagen av ett migrantbarn. Och sedan den mentala kallduschen om värdegrunden som inte stämmer. Tänk vad Världen kan vara orättvis.

 75. Ytterligare en i den långa raden av inbjudna socialfall som ”inte går att utvisa” utan kan fortsätta sin multibrottslighet med den frikostiga svenska bidragsfloran som ekonomisk bas.

  • Bara att gräva en grop och sätta galler över… Putta ner dom där till dom kommer ihåg var dom kommer ifrån… Enkelt…

  • Klsrt som fan att det går att utvisa.Då är lagarna felskrivna efter det nya Sveriges krav och behov och då ska de rivas upp.Sverige först!

   • Du har helt rätt i att Sveriges lagar och underskrivna konventioner inte förutsåg vår tids folkvandring till välfärden i Europa och Sverige. Hög tid att rätta till.

 76. Sjuk-klövern har onekligen en sjuk värdegrund.
  Tänk att de inte bryr sig om alla människors lika värde, de nedvärderar etniska Svenskars värde till förmån mot invällande Arabers och Afrikaners.
  Sjukt så det förslår.

 77. Nu får väl bottenskrapet Sveriges dyraste advokat..

  Som får honom fri och ordnar ett gigantiskt skadestånd..

  Svenne banan får i vanlig ordning pröjsa..

 78. Och i västra sverige var det tydligen en våldtäkt till i en skola, denna gång en elev som våldtog en skolkamrat. Utanför skoltid, skolpersonal kvarhöll honom till polis anlände.
  Ursprung? Ja det framkommer väl snart.

 79. Dessa unga gossar från MENA har inget konsekvenstänkande, absolut noll i impulskontroll och tål absolut INTE att bli tillsagda eller åthutade för någonting ..
  Och ALLRA minst av en kvinna som dessutom är en av de otrogna ”dhimmis”!

  Det enda som torde bita på dem vore en mycket ilsken fänrik med både större musklekraft och vapenkraft än de själva !

 80. ..och i Danmark får ny Dansk Folkeparti konkurrens på allvar eftersom de är allt för liberala och veka.Svenskarna är verkligen riktiga gråtmilda cry babies.Gossar som den här åker ut med huvudet före i vårt grannland.Här vill åtta partier och dess väljare att de alla ska ges chans till integration.

 81. Det är väl oerhört svårt att utvisa en utländsk brottsling, även om vederbörande är statslös eller inte.
  9 av 10 utvisningsärenden brukar bli ogjort.

 82. Vad fan gör en Arab på en gymnasieskola i Sverige som inte kan svenska.
  Någon som kan förklara. Våldta kan han i alla fall. Läste att läraren var tillbaks och jobbade idag. Så stor skada verkar hon inte fått mellan benen.

 83. Som varm djurvän är en ändå glad över att det inte gällde en lantbruksskola, ty då hade geten och fåret med flera haft ett problem på halsen utifrån den medresta vanan från öknen.

 84. Är han statslös kan ju Sverige skicka han till en av oss erkänd stat som officiellt inte finns… nara att se lösningar. Även om de ärkontroversiella.

  • Just så.Allt går.Precis allt.Det finns ju ALLTID de mest fantasifulla lösningar vid ankomst och mottagande.Klart som fan att det går att lösa avresan också.Viljan till lösning verkar dessvärre just nu bara finnas hos 20290 svenskar enligt valnämden.

 85. Brinellgymnasiets hemsida finns här . ” https://nassjo.se/barn-och-utbildning/brinellgymnasiet.html
  Intressant är att ”läraren” ( enligt en källa är det en ”lärar assistent” ) och GM hade tät SMS kontakt strax innan. Det tyder på något.Och att läraren fortsätter att jobba direkt enligt eget önskemål.Och att hon ej har några fysiska skador. Sammantaget verkar denna historia inte helt glasklar.Batikhen vibbar ? Ung pojkvän som var het på gröten ?

 86. Statslös migrant! Jaja betyder det att hen inte hör hemma någonstans?
  Nåväl, dumpa hen efter avtjänat straff utanför Sveriges gränser utan mer än kläderna på kroppen, och förbud att återvända. Det sänder en signal till alla som missköter sig.

 87. Tacksamhet för den Svenska gästfriheten när den är som bäst..

  Det här landet måste tömmas på trasiga icke-behöriga icke-svenskar

 88. En utvisning hade varit önskvärd men gränsskyddet i Sverige hålls upp av praktikanter som fått sin utbildning via cornflakespaket. Gränskontrollen är en Kalle Anka verksamhet enligt en gränspolis i Stockholm.
  Våra gränser har svängdörrar vilket innebär att en eventuell utvisning är meningslös och fullständigt verkningslös. Regimens inkompetens går från klarhet till klarhet.

  • Man har inte ens poliser i tunnelbana längre utan dålig utbildade ordningsvakter som inte ens kan VaktB och deras spetskomptens är att dom är femfemmor och knappra ryssfemmor.

   • Det är ju dessutom i stort sett bara importerade brushuurr anställda hos ”vaktbolagen” nuförtiden.Vem är vakt och vem är kriminell?

    • Exat! OV som inte använder använder övervåld emot hemlösa, men se mellan fingrarna emot illegala musikanter och brottssydikanten som styr ligor som syssla med tiggeri.

  • Finns ingen gränskontroll över huvud taget. Åkte över gränsen vid Öresund, ingen polis eller tullare så långt man kunde se. Landet bara skriker, ”islamister, kom och döda oss”.
   Tacka 7-klövern för detta, helst genom att sparka in ansiktet på a.s.e.n.

  • Och rektor uttrycker bekymmer för hans skolgång! Liknande vad som hände efter det att ett gäng grovt misshandlat en förtidspensionär på Kortedala torg i Göteborg för några år sedan! Offret nämnde den rektorn inte ens! Han var mer orolig för gärningsmännen!. Några av dessa blev visst senare grovt kriminella,om jag inte minns fel!

  • De kommer snarare att komma fram till att han kommer ifrån ett socioekonomiskt utsatt område även om de inte vet vart han kommer ifrån.
   Det är svensk PK logik.

 89. Wengholm (M): Sluta placera ”barn” på gymnasieskolor

  Jönköping
  Regionstyrelsens
  ordförande Malin Wengholm (M) tar upp den misstänkta våldtäkten i en
  gymnasieskola i länet på sin Facebook-sida. Hon länkar till nyheten från
  SVT och skriver att ”Det är dags att sluta placera 20-åriga ”barn” på gymnasieskolor”.

 90. MP och S äger denna händelse. Deras ballonghuvuden sätter Svenska liv på spel för att hålla uppe deras definition av vad en människa är. Dom kommer att fortsätta att hävda mänsklighet medan helt okända människor väller in och när sånt här händer kommer dom att fortsätta att mörka och ljuga medan kvotflyktingarna som har bäst skäl att stanna våldtas i miljonprogrammen. Bara dom Socialkonservativa kan stoppa dom. Vi måste

 91. Islamiseringen av Sverige kan påverka vissa Svenskar mer eller mindre..

  Det kan bli så under en övergångsperiod..

  Sen blir det onormala helt normalt..

  Hälsar 7-klövern..

   • Stackars tjejer! Hur många av dessa ”snillen” kommer att klara gymnasieexamen?. Eller ”studenten” som man kallar det numera! Vilket inte har något att göra med den tidigare riktiga studenten!

  • Den frigoliten är väl inmurad i en skola troligen, som armeringsjärn,
   men det håller nog inte med en sådan ynkrygg
   Något annat duger inte den parasiten till.
   Barnungar ska vara på dagis.

 92. Nu ska det daltas. Lite ”pinnplockning” eller fotboja med TV-spel hos KRIS dagtid, för att sedan få stanna o fortsätta sin påbörjade karriär .
  Mina sympatier går till offret med närmaste.
  Sparka rektorn och inför obligatorisk svensk-undervisning !
  Jag röstade rätt o säger bara : UT !

 93. Vem vet vad denna stackars killen varit med om förut? Han kanske inte fått bidrag och ny mobil på flera veckor, stackaren.
  //Eliasson(idiot)

 94. I just detta fall vill jag bara deklarera :
  Nu ska jag se Idol och sen sova med massa handhjärtan runt omkring mig.

 95. Hitkomna odjur har inte i Sverige att göra. Har de tagit sig in i landet kan de också ta sig ut. Om inte ska snabb hjälp finnas tillgänglig som för ut odjuren med omedelbar verkan.

  Sveriges gränskontroller är kända för sina omfattande brister tack vare 7-klöverns ansvarslösa politik. Sveriges gränser måste vara hundraprocentig säkra.

 96. Nu väntar vi bara på att Fridolina ska gå ut och ta avstånd och säga att han återigen ska fixa skolan på 100 dagar. Och på feministernas fackeltåg för offret(kvinnan alltså, bäst att understryka det när nu gm är en babbis).

  Väntar……

 97. Inget att se här, cirkulera.
  Svenska skolbarn har alltid våldtagit lärarinnor, det börjar redan vid 10-11års ålder och sen är det vanligt förekommande fram tills skolbarnen blir 65år när det börjar avta igen.
  Detta har kommit från våra barbariska rötter här uppe i norden.
  Men som sagt, inget att se eller berätta om, sånt här har alltid skett säger kriminologen Stolp S Kott.

 98. En del killar kan va lite framfusiga, om fröken bara är hemma i helgen o laddar batterierna så är hon säkert tillbaka på måndag

 99. Nu skriver väl feministerna och andra ”invandrarkramare” att detta är inget att tala om, däremot alla våldtäkter som sker i svenska hem!

  • Det är det patriarkala systemet som är felet, inte utlänningars sunkiga attityd och medeltida religion. Feminism är som en sekt..

 100. När jag gick i skolan på 70-talet förekom inga våldtäkter, inga knivöverfall och ingen knarkhandel på skolan. Där fanns i och för sig inga araber eller afrikaner heller, men det kan väl inte ha haft något samband…?

  • Alla kvinnliga feminister kan knappt vänta tills dom får möta dom söta vuxna kåta gossebarnen..
   Om man ger dom lite kärlek kan alla patriarkala struktur försvinna över en natt!

  • Barnen har ingenstans att bo i väntan på beslut, larmar medierna. Vi ska tycka synd om dom, men blir nog mest synd om svenska offer, när barnen driver omkring.

 101. Undrar om hon röstade på partier som vill ha ”mångkultur”?
  I så fall fick hon mångkultur..

  Snart finns väl dom ”mångkulturella” inne i riksdagen..

  • Att vara utsatt för rasister som svenskar inom snart kommer att vara, kan det vara bättre tro ……?
   Tyvärr så tror jag att de tycker det för då är det ju synd om ………svenskarna , det enda dummesvensken känner till är ”tycka synd om”, snart är det mycket synd om oss svenskar !

 102. Hela skoldebatten är snedvriden på klassisk kommunistiskt sätt.
  Kommunisterna älskar pseudohandlingar, hittar alla möjliga fel på allt möjligt som har inget eller litet med saken att göra.
  Skolan är dåligt, pga. betyg systemet, pengarna, lärarnas kompetens, kommunen, staten – -men i första hand ska man gräva ner ännu mer pengar i skolan.
  Då blir det bättre!! – -tror de.
  Jag behöver inte ställa frågan hur mycket pengar, lokaler , datorer, roliga timmen hade skolan för säg 50 år sedan. Var skolan bra då?
  JA det var kanske inte rolig men bra var det.
  Idag vågar ingen ta i munnen ordet disciplin, att läraren ska ha makt över eleverna, det är läraren ska styra och undervisa, osv.
  En lärarinna våldtogs? Och lektorn är kvar? Och Kommunens ansvariga kvar? Och eleven kvar i landet? …och nu ska vi bjuda på saft och bullar? Ska vi åtala lärarinnan för olämplig klädsel?
  Ja men då så, då kan vi vänta på flera våldtäkter, flera ”djävla svennehora” flera spott, slag och spark som eleverna delar ut, förolämpa, mobba, driva till vansinnet läraren.
  Och den kommunistiska lösningen : MERA PENGAR.
  Jag tycker att idag bara PKreligiösa och idioter vill bli lärare.
  Då blir skolan bra – -tror de.

 103. Statslös är ett konstruerat begrepp och kan inte användas som argument mot en utvisning. Alla är födda någonstans.

  Tolk på arabiska? Va faaa… gjorde han i skolan då om han inte begrep svenska, eller har de börjat undervisa på arabiska? (skulle inte förvåna)

  Efter fullgjort straff ska givetvis förövaren utvisas på livstid till det land där han troligen hör hemma, alternativt till det land han senast kom från.

  • Man bör ha en särskild, riktigt trist förvaring av personer som har suttit av straffet men inte kan utvisas mot sin vilja.

   Som i det här fallet bör man helt enkelt hålla honom avskild från alla kontakter som kan tänkas ge någon förströelse. Tråkig cell, tråkig mat, tråkig omgivning, men alltid möjlighet att åka iväg till något lämpligt hemland, för att aldrig få komma hit igen.

   Kanske att vi kan få överlämna personen till Ryssland, som ju har haft ett antal fina anläggningar i Sibirien. Fast där måste ju fångarna arbeta.

   Vi betalar en slant för att Ryssland lovar att aldrig släppa hit honom igen. En halv miljon, kanske. Och vi kräver ingen redovisning.

 104. Nämnde på jobbet apropå att ett par fruntimmer tog upp saken att det var en Arab som utfört dådet direkt högg ett par av firmans Alfahippsters från Södermalm .. ”Är det nån skillnad om en Arab utför dådet gnydde dom ! ”
  – Ja det börjar bli alltför vanligt numera med konstiga namn på GM svarade jag , Då buade dom.
  OK din fru nästa offer kanske , sa jag och gick !

  • Det är sant att en våldtäkt är en våldtäkt oavsett om det är en invandrare eller en svensk som utför den. Vi har egna svenskar som har problem och som vi måste ta hand om, men det finns ingen anledning att importera problem och utsätta samhället för onödig belastning. Sverige kan inte lösa hela världens problem.

  • Det är klart att det är skillnad på vilken kulturell bakgrund personen som våldfört sig på en kvinna har.
   Sverige är i lag ett mångkulturellt land.

 105. Som man röstar får man ligga…. 😃
  Kommer inte tycka synd om dessa vänstervurmare någonsin…. dom vill ju ha mångkultur…. ja men varsågod 👍🏼

 106. Äger med största säkerhet en telefon, plocka av skräpet den och sen är det bara att använda skallen så framkommer det nog en viss riktning dit ”det berikande tillskottet ska avlämnas. Hur svårt ska det vara……?

 107. Det gäller att hålla fokus, även om det är lönlöst. ”Löven ska nu på EU-toppmöte i Österrike där han tänker fortsätta driva frågan om ett gemensamt flyktingmottagande trots att han vet att det är lönlöst”.

 108. Åter Igen : ”

  Man får inte ha annan åsikt i arbetslivet verkar bli alltmer praxis oskriven lag klyschan ” allas lika värde dravlet missbrukas 110% i alla lägen. En svensk vänsterextrem felöversättning av ordet ” Dignity ” har fått katastrofala följder för Svenskarna !!

  • Jag tycker att det börjar bli lättare att prata om det som sker bland vänner och arbetskamrater. Man får börja försiktigt och ta dem på pulsen. Märker man att de är socialister lägger man ner ämnet, men förvånansvärt ofta får man medhåll. Det är många som undrar vad som är på gång i samhället och som vill ha en förändring. Man behöver dock inte kasta det i ansiktet på dem att man har röstat på SD eller AfS. Det går bra till exempel att säga att man önskar att Alliansen tog sitt förnuft till fånga och började prata med SD. Att inte prata med SD är en form av mobbning och de flesta håller med.

 109. Hörde om detta i Stasi-radion idag, men som vanligt inte ett ord om att det handlade om en illegal invällande parasit.
  Något som alla icke hjärntvättade ändå fattat sedan dag ett.

 110. Det enda att hoppas på nu, blir plitarna.
  Eller vänta det lär väl bli nån genuskurs på samma skola med saft o bulle bara.

 111. Insläpparen av våldtäktsmannen skall naturligtvis se till att han sparkas ut ur landet snarast. Svenska skattebetalare betackar sig för att hysa sådana as.
  UT MED FANSKAPET !!!!!

 112. Sverige är i lag ett mångkulturellt land.
  Det finns kulturer där kvinnan skall straffs i detta fall.

  Självklart skall mannen frias om hans kultur tycker att han handlat korrekt.

 113. Ett normalt fungerande land släpper inte in en enda människa som saknar medborgarskap någon annanstans. Tyvärr är Sverige inte ett normalt land, vi har släppt in 10 000-tals av dessa. De går ej att utvisa. Dessa illegala ockupanter kommer att plåga det svenska folket under hela deras livstid. Huvudansvaret ligger hos Sjuklövern som importerat dem och vägrar hantera dem….

 114. 83% idioter vill att det här plus alla andra brott som inte fanns innan blir nya normen. Våldtäkt av en lärare i skolan måste vara världens första, vakna för helv…

  • Våldtäkt av en lärare utförd av en elev i skolan kan möjligen vara den första i Sveriges historia av i lag instiftning mångkulturella berikning i Palmes anda.

   Stöd för övergreppet finns säkert i koranen för försvarsadvokaten att hänvisa till ett mångkulturellt ”tilltag” som måste accepteras i Sverige, eftersom Sverige är mångkulturellt .

   Att lärare våldtar elever är ju vanligt i kulturer som våldtar utan bekymmer i de mest lärdas skrift koranens namn

 115. Teflonfolket i norr står ut med mycket. Kulorna viner runt öronen på svensken i alla större städers förorter, det brinner bilar och skolor i varenda håla och mängder av hitresta muslimer begår sexövergrepp, våldtäkter förutom den övriga kriminaliteten de är kraftigt överrepresenterade i. Detta biter dock inte på Kalle Johansson som röstar S och tycker Löfvén är en hyvens kille. Inte ens en del föräldrar till våldtagna barn reagerar eller vågar inte reagera. Hur kunde det gå så in i helv… fel?

 116. OT
  Uppmanar alla ystadsbor håll er friska! Alla sjuksköterskor på ortopedavdelning på Ystad lasarett har sagt upp sig.

 117. Och en vanlig skjutning ikväll i stadsdelen Markbacken i Örebro. Två personer skjutna.
  Man höjer inte på ögonbryna längre.

 118. Adepten gillar inte den svenska skolan, – för mycket teori och för lite praktik. Fridolin ordnar nu skolan inkl. SFI på 100 dagar med start Måndag morgon.

 119. -”Nej, vi ska inte berätta för de svenska kvinnorna vilka de skall vara försiktiga med”.
  Det pga gärningsmännens värdegrund och kvinnosyn.

 120. Gemene svensk förstår inte vad som väntar runt hörnet. Den brottslighet vi har nu är bara en liten piss i Mississippi jämfört med vad som komma skall. Hade varit bra om riksdagen bjudit in några erfarena poliser som kunde förklara läget i landet.

   • Tidsfråga innan ett stort antal svennar hamnar mitt i kulregnet och kanske stryker med, men som vanligt blir det väl ingen reaktion.

  • det räcker ju bara att analysera vad som skrevs på Avpixlat i början av 2014 och vad som skrivit på Avpixlat/Samhällsnytt fram tills nu …

   Det har fullkomligt exploderat … brottsligheten … med skjutningar och kvinskärningar och sexuellabrott …

   Vi får se hur det blir 2022 ….

 121. Om ni läser de vanliga morgon tidningarna så handlar väldigt väldigt många artiklar om vad det ska göras FÖR asylanten, ensamkommande mm. Aldrig någonsin vad det VI ska få som betalar och har betalat skatt hela livet. Sjukt.

 122. ”Eleven, som enligt häktningsframställan är 19 år gammal, är avstängd från skolan medan utredningen pågår.”

  Våldtäktsmigranten är med andra ord tillbaka i skolan om ett par dagar. Det är dessutom inte möjligt att döma våldtäktsmigranten under svensk lag.

  Låt mig gissa. Skolan har anordnat en kärleksmanifestation där socialistiska tjejer och sojapojkar har tagit våldtäktsmannen i försvar.

  Har skolan utmålat våldtäktsoffret som en rasist?

 123. Det intellektuella förfallet i Sverige illustreras väl av det faktum att omkring 80% av svenskar inte kan stava till ordet ”ut”.

  • Det räcker med tjatet om att 83% vill detta! Den stora massan är mer eller mindre efterbliven, men det är de återstående 17% som måste visa vad som är rätt och fel. Vi måste våga vara ledare och stå för att Europa tillhör européerna. Den stora massan är alltid trög och feg.

 124. Har den lokala åklagaren begärt att våldtäktsoffret ska dömas enligt den islamistiska sharialagen i stället för svensk lag?

 125. Verkar vara väldigt svårt att få ut folk ur detta landet !!!!

  * * * GDPR-miss stoppar återvändandearbete * * *

  Migrationsverket har stoppat en del av sitt program som riktar sig till personer som fått avslag på sin asylansökan och frivilligt ska lämna Sverige. Detta på grund av att programmet inte är anpassat efter den nya EU-lagstiftningen om personuppgifter, GDPR, skriver Dagens Nyheter.

  Det är det så kallade Erinprogrammet som pausats. Programmet erbjuder ekonomisk ersättning på 23 000 kronor för att hjälpa personer att återintegreras i sina hemländer. I stödet ingår bland annat hämtning på flygplatsen, tillfälligt boende, lärlingsutbildning, arbetspraktik eller stöd till att starta eget företag.

  Myndigheten kan i dagsläget inte skicka personuppgifter för dem som ska få insatser via Erinprogrammet på ett sätt som är förenligt med GDPR.

  – Det har blivit en fördröjning som beror på vissa juridiska oklarheter kring överföringen av personuppgifter. I dagsläget kan vi inte säga hur lång fördröjningen kommer att bli, säger Åsa Johansson, expert inom operativ verksamhet på Migrationsverket, till DN.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/wEGXbP/gdpr-miss-stoppar-atervandandearbete

 126. Vad gjorde den icke-svenska brottsdömda utlänningen i ett svenskt klassrum förutom att våldta personalen som arbetade där?

  Varför var han där överhuvudtaget?

 127. Va en migrant inblandad i våldtäkt? Nä nu har nog samhällsnytt blivit rasistfascister.
  Det är ju vara svenska cismän som våldtar sina fruar.

 128. Varför finns denna idiot kvar i landet? Behöver han tolk fortfarande då har han misslyckats totalt med sin integration. Tack och hejdå till sådana bidragsinvandrare!

 129. Det vore knappast förvånande om personalen nu kommer börja förfölja, håna och svartmåla våldtäktsoffret. Det är relativt vanligt att socialister agerar på det sättet. De menar att alla människor är lika mycket värda, och därför som en direkt följd har rätten att våldta om det är en del av deras värdegrund.

  Socialister blir ofta väldigt aggresiva mot individer som har våldtagits eller blivit utsatta för misshandel. Särskilt om förövaren är icke-svensk.

  Har de inlett sin hatkampanj på Facebook, Instagram och Twitter redan?

 130. Märks att Dan Eliassons omorganisation och armband nu börjar ge ytterst positiva resultat på brottsligheten. Nu har han även fixat ett yttest effektivt brandskydd som innebar ytterst få bränder i somras.

 131. Lite OT? TV 4-nyheterna hade ett reportage om den pågående cirkusen i Österrike. Och stöttade upp detta med ett reportage från Spanien bland alla länder,där man framhöll,att Spanien var positivt till invandringen! Man lyckades leta upp en representant som talade tre språk med bra utbildning och som hade planer på att bli en nyttig person i Europa! Men alla de andra då som inte har någon utbildning alls? Dessa nämndes inte!? Och i studion pratade man hur de flyr från krig mm! Och de problem EU har att komma överens! Polen och Ungern målades ut! Hela kvällen blev förstörd!

 132. Var och ett av alla de här tragiska fallen, där gärningsmännen är invandrare, hade aldrig behövt äga rum i Sverige…om den kriminelle invandrare inte vore här. Om Mellanösternvåldtäktsmannen inte vore i Sverige, hade läraren inte blivit våldtagen på sin arbetsplats.

  Och undervisningen hade kunna ske, utan att läraren fått sitt liv totalförstört. Och de skötsamma eleverna, hade kunnat fortsätta sina studier utan avbrott. Och läraren hade kunnat komma hem, utan att ha blivit utsatt för denna enorma skändning.

  Och i många vanliga tidningars kommentatorsfält ser det ut, precis som vanligt. Flera ifrågasätter migrationen och dess ofta mycket tragiska följder. Det klassiska tjafset drar igång. ”Hur vet du att våldtäktsmannen inte är svensk?”, och: ”Du, det finns svenskar som också våldtar.” Ja, det gör det. Men det räcker med dem. Vi har tillräckligt många kriminella som det är. Vi behöver inte ännu fler.

 133. Statslös? Eller är det bara så att samtliga handläggare och inblandade poliser varit låta och därmed struntat att gräva i denne persons bakgrund? Eller så har de medvetet låtit bli, för att kunna släppa ut patrasket.

 134. Får se om skolan har något skyddsombud med skinn på näsan och som vågar agera?
  Stänga skolan kanske, tills risken för våldtäkter och annan terror eliminerats på skolan?

 135. SVT-text skriver om skottlossning i USA med 3 skadade. USA med 325 milj inv så rapporterar SVT om en sådan ”skitsak”. SVT har nog fått order om att fokusera på omvärlden och blunda för vår importerade brottslighet.

   • Ja även som man får man nog vara lite förberedd när man ger sig ut.

    Får nog införskaffa RFSU-glidsalva som man smörja upp i kiken med vid akuta överfall.

     • Lite ironi bara. Tror det är rätt kört för landet och framtiden här. Har upplevt 60, 70, 80-talen ovs. Nu känner jag inte igen mig varken i min gamla hemstad eller landet generellt.

     • Detta kanske låter sjukt och avskräckande men tror att vi behöver en fast hand som styr upp landet och kanske kan regera några år framåt typ en president el liknade. Trump skulle nog få fart på syltryggarna.

 136. SVT har ständigt nya reportage om Trump. Skadeflinande prisvinnande reporter från USA i rutan. Hennes underliggande budskap är att Men nu har han väl ändå gjort bort sig för sista gången! Det är kontentan av hennes reportage. Det har vi sett nu varannan dag från henne sen han svor presidenteden. Kommunister är värre än nazister. Kom ihåg att de dödat fler.

 137. I Sverige er det ”svenske tilstander”. Hvorfor i helvete har dere tatt i mot alle disse kriminelle ”flyktningene”??? Hilsen Per, Norge. Hvorfor gav ikke flere svensker SD tillit i årets valg???

 138. Hoppas offret inte var en kvinna som röstat på SD….
  De som röstade på annat parti kan ju eventuellt tycka att det är sånt som man får räkna med i dagens skola….???

  • Du behöver inte vara rädd för det. Kolla tråd i Flashback. Där finns länk till tjejens blogg, FB och Linkedin. Jag säger ingenting mer än en stor suck. Att läraryrket dekat ner sig så fullständigt är tragiskt.