FN:s generalförsamling.

BEKRÄFTAT: Sverige ska skriva under FN:s migrationsramverk – och öppna gränserna

Delningar

Den 10 december kommer FN att anta ”Global compact for safe, orderly and regular migration”. Ramverket har som huvudmål att luckra upp nationella barriärer mot migration och införa nya vägar in. Migranterna ska särbehandlas på ett positivt sätt: få hjälp med lån, sänkta avgifter för överföring av pengar till hemlandet, särskild tränad vårdpersonal och höjda straff för brott mot migranter. Samtidigt beläggs medier med munkavle – ingen negativ rapportering om invandringen kommer att tillåtas. Nu bekräftar Regeringskansliet till Samhällsnytt att Sverige ska skriva under ramverket. ”Frågan om införlivande (i nationell lagstiftning – anm.) kommer att aktualiseras när ramverket är antaget”, kommenterar Justitiedepartementets kansliråd till oss.

Det föreslagna ramverket är relativt okänt i Sverige – inga större medier har rapporterat om det eller om Sveriges ståndpunkt i frågan. Samhällsnytt har gått igenom det slutgiltiga utkastet till dokumentet som kommer att antas av FN den 10 december och har funnit att dokumentets förslag ligger väldigt långt från den nya ”restriktiva” migrationspolitik som de flesta av de etablerade partierna aviserat.

Ramverket innehåller flera delmål, eller objectives på engelska. Delmål 5 förpliktigar länderna att skapa och underlätta tillgängliga och flexibla migrationsvägar. Av den tillhörande texten framgår att betydligt mer generösa regler än dagens förväntas att införas i länder som skriver under ramverket. Bland annat ska humanitära visum och omflyttningsprogram skapas för migranter som lämnar sina länder på grund av klimatförändringar eller naturkatastrofer.

Familjeåterförening för migranter ska också förenklas och underlättas jämfört med dagens regler. Statslösa migranter ska lättare kunna legaliseras (Objective 4 – 20 e). Det ska även skapas informationssystem på migranternas språk som informerar om migrationsvägar, förmåner och rättigheter. Häktning av migranter inför utvisning ifrågasätts generellt. Samtidigt ska de få rätt till rättshjälp gratis eller till en låg kostnad (Objective 13 – 29 d).

Utöver detta förväntas migranterna att få flera andra förmåner: arbetsförmedlingsagenturer ska förbjudas att kräva förmedlingsavgifter och provisioner av migranter (Objective 6 -22 c); vårdpersonal ska särskilt utbildas för att handskas med migranter så att vårdtjänster ska kunna erbjudas med hänsyn till deras kultur (Objective 15 – 31 e); brott mot migranter ska särskilt bestraffas (Objective 17 – 33 a); särskilda program för att underlätta investeringar från migranter och diasporor ska etableras med administrativ och rättslig support till att starta eget (Objective 19 – 35 e).

Bankavgifter för pengaöverföringar från migranter till deras hemländer bör sänkas till maximalt 3%. Avgifter över 5% ska förbjudas helt. Dessutom ska staten bedriva en jämförelsebaserad webbplats som ger information om priserna för utlandsöverföringar (Objective 20 – 36 a, f).

För att medierna inte ska kunna rapportera om negativa effekter av migrationen föreslås att de ska övervakas och utvärderas av staten. Staten ska även ”investera” i etisk standard för nyhetsrapportering och annonsering. De medier som inte lyder direktivet ska straffas genom att deras ekonomiska försörjning stryps. (Objective 17 – 33 c).

Sista delen av ramverket beskriver i detalj hur det ska implementeras och kontrolleras av medlemsstater.

Tidigare har Ungern och USA annonserat att de inte kommer att skriva under ramverket. Ungerns utrikesminister uttalade följande i samband med detta:

”Det här dokumentet är helt emot Ungerns säkerhetsintressen. Detta ramverk utgör ett hot mot världen i den mening att det kommer att inspirera miljontals migranter”.

Samhällsnytt har kontaktat Utrikesdepartementet med anledning av det föreslagna ramverket med frågor om vilken ståndpunkt som Sverige har i frågan samt på vilket sätt ramverkets normer kommer att införlivas i den svenska lagstiftningen.

I ett mejl till oss bekräftar Rebecca Svad, kansliråd i Enheten för migrations- och asylpolitik på Justitiedepartementet, att regeringen avser att skriva under ramverket i december:

”Sverige har uttryckt stöd för ramverket under förhandlingsprocessen, välkomnar den balanserade sluttexten och har för avsikt att ge stöd till dokumentet vid en högnivåkonferens i december. Frågan om införlivande av denna icke-bindande  generalförsamlingsresolution aktualiseras först när ramverket är antaget.”

Det är dock oklart om Sveriges ståndpunkt i frågan kan påverkas vid ett regeringsskifte – Moderaterna har inte uttalat sig om ramverket. Man kan ta del av det slutgiltiga utkastet till FNs migrationsramverk på följande länk: Global compact on safe, orderly and regular migration.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

1753 KOMMENTARER

  • Den största delen av politikerna lierar sig med krafterna som införlivar NWO – och den enda fot du lär få se sättas ned är den som sätts ned i ändan på svensken. Vi är bara boskap/slavar/handelsvara/kanonmat i deras ögon. Inte vatten värda. En ny regering löser inte detta – utan det gör endast en upplyst och bildad befolkning!

 1. När man tror att ondskan nått sin topp kommer ett ännu värre hot. Skrivs dokumentet skriver under skriver tjänstemännen under Sveriges dödsdom när det säkert införlivas med svensk lag…

 2. Nej, nej, nej.
  Och tillägger.
  Nej, nej, nej.

  Krigen är slut nu så,
  ÅTERVANDRING ÄR VAD SOM GÄLLER.
  Här blir ingenting mera,inte ens bidrag.
  HEJ DÅ OCH TACK FÖR INGENTING.

 3. Haha! Det blir bara vansinnigare och vansinnigare.Till alla som röstar och vurmar asylliberala SD: Är det fortfarande lockande med ”öppen svenskhet”,ökat antal kvotflyktingar,integration och frivillig återvandring? Är det fortfarande intressant att regera med Moderater och Kristdemokrater? När räcker det,när ska det vara ett totalstopp på invasionen och alla ockupanter skickas ut?

  • Det gick väl inte så bra för ditt parti heller? Börja inte med en partistrid här igen. Det var nog med valrörelsen…

 4. ”Bland annat ska humanitära visum och omflyttningsprogram skapas för migranter som lämnar sina länder på grund av klimatförändringar eller naturkatastrofer”

  Vad som behövs vid naturkatastrofer är hjälp på plats. Inte några ”humanitära visum”. Låter bara som ännu ett sätt att försöka skynda på folkutbytet. Man skulle nästan kunna tro att George Soros har minst ett finger med i spelet här.

  • Det där innebär att om det kommer en regnskur mer än året innan så kan de fly till ett land med bättre sociala förmåner.

 5. Det här är riktigt skrämmande . Det är en illa dold form av diktatur med FN som avsändare . Min gissning är att detta blir startskottet för fler länder att lämna EU samt även kanske FN . Vilket hade varit det bästa , att komma ur dessa monsters klor .

  • Hade detta mygel kommit fram i ljuset innan valet hade det inte blivit nådigt för S, och MP hade garanterat åkt ur riksdagen.
   För jä—-t med regeringar som konspirerar mot sina egna.

  • lämna den organisationen genast, våra galna politiker har skrivit på alldeles för många såna redan utan att folken tillfrågats innan

  • Är dock exakt som en annan sa, 80% av FNs medlemsländer är shithole länder. De lever på västvärldens rikedom och uttnytjar FN för deras gagn. O ungdomen i Sverige är så hjärntvättad att för Sveriges del kommer en sån förändring aldrig ske.

   Vi får gå den hårdavägen, allmän misär och slutligen inbördeskrig

 6. Egors arbetsinsats är episk. Han är sveriges i särklass bästa journalist. Nu måste vi alla tusan i mig donera till Samnytt så Egor får åtminstone en bråkdel av den lön han är värd.
  För övrigt så är jag också väldigt positivt inställd till snabba familjeåterföreningar. Så länge de sker 12 nautiska mil, eller mer, öster om Gotland.

 7. Sjuklövern sätter dit de hedervärda svenskar som yttrar sanningen eller visar att de är emot invandringen av illegala utnyttjare och kriminella terrorister

 8. Jag är så förbannad att jag inte törs skriva något…men det släpper nog snart..och då jäklar kommer det som ett rinnande vatten….

 9. Är det inte lika bra att byta namn på landet när våra politker ändå ämnar att byta ut befolkningen?
  Så undrar folk vaför nationalismen ökar i Europa..

 10. MP under spärren i demoskops senaste mätning.
  S: 30,6 (+2,3 sedan valet)
  V: 7,7 (-0,3)
  MP: 3,5 (-0,9)
  M: 18,8 (-1,0)
  C: 8,7 (+0,1)
  KD: 6,1 (-0,2)
  L: 4,8 (-0,7)
  SD: 18,0 (+0,5)
  Rödgröna: 41,8 (+1,1)
  Alliansen: 38,3 (-2,0)
  Osäkra: 5,6.

 11. Nu försöker man inte ens dölja att det rör sig om ren diktatur . Man litar på att den yngre generationen som man medvetet hjärntvättat under lång tid skall stödja detta utan att de begriper vart det bär hän .

 12. I min värld existerar inte FN! De länder som skriver på sådant är antagligen rädda eller skiter fullständigt i sin egen befolkning! Total efterblivenhet!

 13. Nu har man också börjat åtala folk på löpande band för att de ”uttryckt missaktning” mot invandrargrupper. Nu tänker man skriva under detta dokument. Sverige vill såklart vara ”bäst i klassen” när det gäller FN och det innebär att de säljer ut oss svenskar i denna gigantiska landsförrädande omvandling. Att invandrargrupper hatar och förtalar svenskar har ingen betydelse. Endast vita svenskar straffas. Värre kommer det bli. Sju nyanser av politiskt helvete är skyldiga. Jag förmodar att Danmark inte går med på något dylikt och till slut blir det kanske så att man tvingas bort från sitt land.
  Fy för hel….!

 14. ”regeringen avser att skriva under ramverket i december”. Oavsett regering verkar det som.
  Jag vill höra Kristerssons ståndpunkt här. Han ska tvingas erkänna om han har ljugit för sina väljare.

 15. Med andra ord Islamisering av Europa blir ett faktum..håll käften! och betala skatt så att Sveriges erövringen kan genomföras. . De korrupta politiker som de förbannade dumma svennar! har röstat på är anti _svenskar och vill islamisera landet . .. och den vanliga svennar fattar noll.

  Lyssna på den korkade centerpartiets partiledare Annie Lööf som på allvar förespråkar 40 miljoner invånare i Sverige! Så tänker en förrädare… att snabbt islamisera landet med ett leende på läpparna…. https://www.youtube.com/watch?v=99VjCqtRiA0

 16. Gå ur EU o FN, etablera handelsförbindelser med alla vettiga länder enskilt.
  Inför undantagslagar, ta in alla som begår brott till snabba jourdomstolar som omg dömer ut straff. ALLA utlänningar som begår brott utvisas omg.
  Rensa alla särskilda socialdemokratiska områden med militärförband.
  ALLA ska redovisa inkomst o vandel och identitet….annars fängelse o utvisning.
  Börja där……………….

  • Ja du har helt rätt.
   En lämplig början på återställningen som är på väg.
   Det vet globalisterna om så det är därför de har så brottom.

 17. Migration är en inrikes angelägenhet så snart någon ska passera en statsgräns – där är alla stater suveräna och FN ska inte kunna kräva något. Men det kan regeringen uttrycka som om det vore tvingande – just för att de vill. Man får hoppas att man reagerar rejält. Det finns inte en chans alls att rädda något annars. Här har hundratusentals svenska soldater stupat för kung och fosterland genom tiderna och så sitter man och ser på då allt går under.

 18. Förklara för mig varför inte vi som infödda inte skyddas bättre? Ska det bli en grå djäkla smörja av hela jorden. Där alla lever i misär.

 19. Om detta stämmer så vill jag se Åkesson och SD börja slå på stora trumman och berätta för svenska folket, om det nu hjälper!

  • Ja, SD får väl börja producera fler filmer till youtube exempelvis själva om de inte kan få spridning genom media.

 20. Med detta hot, måste SD acceptera alliansen som regering, vi hinner inte få fram något bättre innan december!
  Ulf har ju utlovat striktare migrationspolitik och han är för yttrandefrihet, så en regering ledd av honom kan ju aldrig acceptera detta!

  • ”Med detta hot, måste SD acceptera alliansen som regering, vi hinner inte få fram något bättre innan december!”

   Aldrig i livet! Alliansen är lika rutten när det gäller invandring som de rödgröna.

   Denna FN-deklaration blir igen ett nytt ”internationellt avtal” som regeringen påstår att man måste följa.

   Sverige är totalt kört om man skriver under detta papper.

  • Ulf går från nuvarande tak som är ∞ per år till högst 500,000 per år, så ja det är en åtstramning av invandringspolitiken. Jag struntar i Ulf och Sverige. Det är kört.

 21. Detta får man väl inte ens skriva men jag undrar ärligt hur lång tid det tar innan vi får en ny ”Dacke”

 22. Som vanligt när det ska ske enorma omvälvande förändringar som kommer påverka oss och framtida generationer tänker man smyga igenom allt i bästa diktaturstil.
  Tack Egor för att denna information gick fram så tydligt i all sin vidrighet.

 23. Vill EU skapa inbördeskrig eller vad håller dom på med, om detta stämmer är det tusan långt förbi ens i närheten av ok.

 24. Vad vill svenska eliten egentligen? Att vi har ihjäl varandra eller? Det är ju det allt det här kommer leda till.

 25. FN har som mål att flytta om världens befolkningar.
  att sveriges politiker hör till dom ivrigaste att implementera denna vision om folkutbyte är ju ingen nyhet.

 26. Men vad f……n, orkar inte mer skit. När ska man börja ta ansvar för det egna landet.
  Om jag nu ska jobba o betala skatt vill jag ha ngt tillbaka.

   • Haha seriöst, har du bara läst Svensk press eller har du sovit de sista åren.
    Trump har inlett ett arbete med att skydda oss mot lönedumpning.
    Kina skall inte kunna sälja sina varor på våra marknader utan att kompensera för de låga löner som förekommer i sådana länder.
    Det är otillbörlig konkurrens som nu Trump försöker vrida rätt.
    Han har också kämpat mot den vänstervridning Demokraterna står för i dag, och den är nästan värre än vänstervridningen i Sverige.
    Han har också försökt sätta ner foten för okontrollerad invandring, bara det är beundransvärt.
    Han har vågat bemöta falska drev och nyheter som den Amerikanska pressen har ägnat sig åt senaste årtionden, liksom i Sverige.
    Han har infriat de mesta vallöften, trotts en ohelig allians mellan press och vänstern.
    Han har fått in dommare med icke västeragenda i domstolarna, det är nödvändigt i Sverige också att få bort dessa flummande vänsterjurister.
    Han har rört om i miljöpolitiken, Parisavtalet, som är lika idiotiskt som vår miljöpolitik, att varje land skall lägga pengar på saker i sitt land som kanske inte gör ett skit nytta. Där är SD politiken ett föredöme.

 27. Om vi inte har en Regering den 10 december och att det är bara Löfvens tillfälliga. Får den Regeringen skriva på?

 28. Detta kom inte upp i valdebatten. Dessutom så kom inte Sveriges ekonomiska läge upp heller. Vi behöver ett nyval.

 29. Det där är spiken i kistan.
  Det är slutet på den fria världen.
  Den onde själv har intagit scenen och skall styra hela jorden in i ett rent helvete av ondska och djävulskap. Alla ska plågas in maximum. Ingen kommer att gå fri. Alla som vill leva skall fråntas sina rättigheter och långsamt torteras till döds inombords utan hjälp.

  Det är tre saker de ska ha:
  1. Din tid. (Så att du inte får tid för det du själv vill göra och utveckla i ditt liv.)
  2. Dina pengar. (Allt du tjänar skall dom förvalta åt dig. Ge bort till vem dom anser ska ha det du tjänar.)
  3. Din tillbedjan. (Göra som dom säger. Blind lydnad. Aldrig tänka själv.)

   • När informationsflödet är strypt och historien omskriven kommer ingen bland framtidens hjärntvättade barn att komma på tanken att det finns någon att förlåta.

 30. herrergud de är komplett galna dessa idioter FN ska bestämma vem som kommer hit då kommer hela världen komma hit bara en komplett galen skriver på det är bara för att utrota svensken det har de ju redan gjort så gott som

 31. Brott mot migranter ska särskilt bestraffas nämner man men inte ett ord om migranter som begår brott mot värdlandets invånare eller om krav på anpassning och respekt för lagar.
  Vad kommer härnäst? Ska ägda bostäder konfiskeras till förmån för migranter?

  • Fortsätter detta kommer kanske ”politikerna” tvingas att bekymra sig mindre om ev.brott mot migranter och börja oroa sig för sin egen hälsa. Kanske finns det även i Sverige en gräns för vilka friheter ”folkrepresentanterna” kan ta sig.

 32. De vet att oljan snart inte går att sälja och att 1 miljard araber står redo att inta och plundra ett lealöst styrt Europa utan försvar

 33. Ärligt talat, blir det så stor skillnad för oss i Europas mest extrema land? Sverige får stå som modell för FNs globala vansinne.

 34. Vore det någon fjång i SD så skulle detta mötas av massiva flygblads och affishkampanjer nu i samband med regeringsbildningen.
  Normalt skulle det vara folkomröstning ikring sådana rasistiska direktiv.
  Inte ett knäpp i massmedia om att den svenska allmänheten nu ska tvingas leva som andra klassens medborgare under ej parlamentariskt tillkomna bestämmelser.

 35. Utmärkt för allt som fördjupar och påskyndar den totala kollaps som krävs för att reformera Sverige så makten flyttas tillbaka till folket är bra. Antag annars att det fortsätter på ett sluttande plan i 40 år till…. iofs finns då inga svenskar kvar i Sverige och de som sökts sig till bidrag har flyttat hem, men visst är det bättre om det går på några få år? Det enda som skulle kunna lösa vore egen majoritet för AFS, men de skulle inte bara ha de 261 tjänstemännen mot sig utan flera hundratusen till som vägrade följa demokratiska resultat…Bäst om de ansvariga får stå vid rodret då Moder Svea går till botten.

  • Militärdiktatur kommer att vara den enda lösningen, som i de flesta bananrepubliker, tyvärr har väl inte sådana diktaturer heller visat större framgångar, men kanske hade är de bättre än en korrumperad politikerkår.

 36. FNs dokument är en plan för hur man dödar en kontinent. Mäktiga krafter agerar. Svag svensk regering spelar med. Att de hatar sitt eget folk står klart…

  • Jag vill påstå att våra politiker inte förstår bättre. Tyvärr är det trist för oss som bor här och får ta konsekvensen.

  • 75% av FN:s medlemsländer är s.k. 5hithole countries. Pga att de är i majoritet får de inflytande.

   Hoppas att Trump går ut ur FN.

     • Du har rätt o slipper nog fängelse för din mening men när det nya fördraget gått igenom kan vi nog inte skiva ett enda kritiskt ord beträffande islam eller politikerna. Alternativmedia kommer att föbjudas o internet blir som en öken.

    • Jag tillhör de som inte tror en sekund på att vågen av migranter är naturlig. Likt när USA:s regering på 1800-talet använde sig av massive invandring för att tränga undan Indianer och Spanjorer från Nord Amerika, med locktoner om guld och gratis mark.

     Är det någon som jobbar hårt på att återupprepa denna typ av hybridkrig mot Europa.

     Indianerna gjorde inget åt invandringen och nu lever de i reservat. Ett historiskt faktum.

     Alla lyckade erövringskrig bygger på befolknings-strategier.

   • FN måste läggas ner, utplånas och förbjudas nu.
    Därefter startar vi ett nytt UDN, United democratic countries.
    Endast demokratiska länder kan bli medlemmar.

  • Det vore ett förräderi mot det svenska folket om en socialdemokratisk expeditionsministär eller en nytillträdd svensk regering skulle anta detta svekfulla dokument.

 37. Helt absurt. I en tid av motsättningar och polarisering så vill eliten elda på än mer. Ofattbart ointelligent och rent ut sagt farligt. Den svenska regeringen står säkert först i kön för att få visa på sin gränslösa välvilja med våra skattepengar. Skillnaden mot exempelvis USA är påtaglig. Medans de senare analyserar de långsiktiga effekterna av liknande överstatlig lagstiftning på den egna befolkningen så skiter våra politiker helt och hållet i det reella resultatet. De är kass helt enkelt, och det är ett genomgående tema. Politik är bara ett tramsigt spel för dem. Det är uppenbart efter brandfiaskon, databasläckage, det slaktade försvaret, illa fungerande polis, Schengen osv. Pappersprodukter och tramsig plakatpolitik verkar vara mottot.

 38. Majoriteten av FN:s länder är fattiga korrupta stater. En viktig faktor för att hålla ekonomierna rullande och förhindra den värsta fattigdomen är att anhöriga skickar pengar från arbete i rikare länder. Det är dags att se över denna organisation!

 39. Klart att FN vill ha med dumjönslandet Sverige….så de har någonstans att dumpa av patrasket inga andra vill ha…

 40. ”Det här dokumentet är helt emot Ungerns säkerhetsintressen. Detta ramverk utgör ett hot mot världen i den mening att det kommer att inspirera miljontals migranter”.

  … att suga ur alla länder deras tillgångar så att ländernas respektive befolkning kommer att gå under. Snacka om gökungar, men detta tar priset. Det absolut värsta jag hört. Detta är det definitiva slutet.

  Invällarna kommer att få fria händer att KRÄVA SIN RÄTT. En rätt som de aldrig har eller någonsin kommer att få av mig. De har bara skyldigheter – precis som vilken annan svensk som helst.

 41. Djävulens verk.
  Innan skrev jag ut ur Eu vilket är nödvändigt av rent sunt förnuft .
  Nu skriver jag ut ur Fn av samma skäl.
  Tvi, säger jag ,
  Vilka idioter.

 42. De väntar nu bara ut generation efter generation samtidigt som de fyller på med hemlagat.

  När 70 talisterna utraderas åldersmässigt så kommer svt jubla och införa utländska högtider i nyhetsprogrammen.

  Stackars svt när de får byta namn till Itv.

 43. Enda,reaktionen från svenne banan är- Jasså på så så sätt- och så går livet vidare i det upptrampade spåret.

 44. Smart sinar Moder Sveas livskraft..

  Man kan inte suga ur allt det goda och ge bort det till icke-svenskarna..

  Parasitism är ingen evighetsmaskin när värddjuret dör..

 45. Om 15-30 år är sverige muslimsk knappt några svenskar bor här sverige blir en muslimsk stat det har redan kommit för många endast ett under kan rädda sverige

 46. Och 82,5% har röstat för detta. Glöm allt vad samhällsservice heter. Kommer inte finnas ett nickel kvar till sjukvård, tandvård, underhåll av vägar och offentliga byggnader, och vanlga knegares pensioner och privata pensionssparanden kommer att beslagtas. Allt SKA gå till att försörja den importerade, illiterata nyadeln, samt att politikerna måste ju också bli fler och bestämma själva hur mycket dom ska ha i lön. Inget av detta kan fixas med några valsedlar. Bara kallt stål och hett bly har förmåga till ändra den utstakade vägen.

 47. Vad har man egentligen beslutat? Att befolkningen i av våldsamma massinvandrare hemsökta länder ska gripa till vapen och och försvara sin befolkning mot gruppvåldtäktsmän, rånaren, mördare m.m.m.m.m….Ska inte armén göra processen kort med fiender? Tips: Kalaschnikov finns på JULA och ÖB till extrapris!

 48. Det här var inget folket skulle få kännedom om? De skriver under avtal som påverkar hela vår framtid utan att folket får veta något!

 49. Den annalkande ekonomiska krisen med start i kommunerna kommer minska bidragen och göra att de utomvästliga som fått PUT kommer hata att fler får dela på en minskade kaka, vi ser redan det i invandrargrupper som varit något årtionde i landet. Svenska vänstermänniskor kommer ändra sig då de blir arbetslösa och inser att de saknar säljbar yrkesförmåga, men då är det försent.

 50. Utrikesdepartementet?

  Visst ja, det var där de anställda med en hemsnickrad värdegrund motsatte sig Sveriges demokratiska system. Frånta dem omedelbart ett inflytande vid besalut som rätteligen ska tas av folkvalda och inte anställda.

 51. Den 10 december kommer FN att anta ”Global compact for safe, orderly and regular migration”. Ramverket har som huvudmål att luckra upp nationella barriärer mot migration och införa nya vägar in. Migranterna ska särbehandlas på ett positivt sätt: få hjälp med lån, sänkta avgifter för överföring av pengar till hemlandet, särskild tränad vårdpersonal och höjda straff för brott mot migranter. Samtidigt beläggs medier med munkavle – ingen negativ rapportering om invandringen kommer att tillåtas. Nu bekräftar Regeringskansliet till Samhällsnytt att Sverige ska skriva under ramverket. ”Frågan om införlivande (i nationell lagstiftning – anm.) kommer att aktualiseras när ramverket är antaget”, kommenterar Justitiedepartementets kansliråd till oss. Citat.

  vidare..
  Det föreslagna ramverket är relativt okänt i Sverige – inga större medier har rapporterat om det eller om Sveriges ståndpunkt i frågan. Citat

  vidare..
  Bland annat ska humanitära visum och omflyttningsprogram skapas för migranter som lämnar sina länder på grund av klimatförändringar eller naturkatastrofer. Citat

  slut..
  För att medierna inte ska kunna rapportera om negativa effekter av migrationen föreslås att de ska övervakas och utvärderas av staten. Staten ska även ”investera” i etisk standard för nyhetsrapportering och annonsering. De medier som inte lyder direktivet ska straffas genom att deras ekonomiska försörjning stryps. (Objective 17 – 33 c). Slut citat.

  Nu börjar det läcka ut vem det är som ligger bakom allt det helvete som denna kontinents medborgare har råkat ut för. Det är självaste FN, som en gång i tiden var demokratiska, men som nu bedriver politik som värsta kommunister och vänsterliberaler. Inte är det underligt att FN har tigit med att bl.a. islams intrång på demokratisk mark, och med alla skurkar och brottslingar som våldfört sig på denna kontinents medborgare.

  Det är detta som visats upp gällande i Sverige och ”sjuklövern”. Inte är det därmed underligt med att sjupartiet med alla medel har motarbetat Sverigedemokratin här i Sverige.

  Pengar som svenska folket äger har översköljts över skurkar och banditer från länder bortom denna vår kontinent främmande. Våld och våldtäkter har satts i system mot det europeisk och nordiska folken mm. Och så visade det sig nu att det är FN, av alla sammarbetsparter som är den ondes plats och säte.

  Kommunister och vänsterliberaler och anarkister har bestulit frihetens byggnads hus. Kommunismen skall från FN skrapan nu sitta och döma demokratiska nationer till ond bråd död. Och bakom allt detta så kommer det att visa sig att det är Globalismen och de mest rika som står bakom FN-agendan att med islam så skall demokrater och demokrater slaktas som offer lamm.

  FN:s decemberöverenskommelse.
  Satan har nu visat sitt rätta ansikte och Satan med kommunister, vänsterliberaler, anarkister och islam ingått en pakt och skapat en totalitär armé. Med denna pakt att krossa och störta demokratierna och demokraterna.
  Det var då för väl att detta tillslut kom att avslöjas, så fria medborgare nu fått veta vem den onde är i det som har pågått på denna kontinent, nu under många år.

  • Kalergi Plan. Manifest från Ventotene.
   Rätten till lätja. Neomarxizm. Kommunism. Bilderberggruppen….FN.
   Alla de organisationer som är ansvariga för Europas undergång.
   Inklusive: lovren. Ruinfeldt. Carl Bild.
   Ann Lööf. Wahlström, ulfe kristerson
   – Är ansvariga för all kaos i landet.
   Och de vet , mycket väl, varför de inte vill släppa in Jimmie Åkesson….

  • Nationer avskaffas. Ny europé folket växer fram. Allt går bra enligt Kalergi planen. Våra politruckar säger inget, de vurmarna bara nu tänker på vilken sätt de ska göra nästa DÖ nr 2 så att svenska folket inte märker det.

 52. Nato tränade i Norge denna veckan med flera europeiska länder som är anslutna, även svenska fordon med påskriften fjälljägare deltog.
  Ryssland svarar med en tre gånger så stor övning-vad är på gång?

  Det måste vara om kristersson skall lyckas ljuga in sig.

 53. Kan vara så att Jänkarna vill ha igång ett nytt världskrig i Europa för att på så sätt sanera sina astronomiska skulder.
  Efter ww2 så hade de allt guld + all sin industri helt intakt emedans Europa låg i ruiner.

  Det gav dom 50 års försprång i ekenomin.
  Men nu är det slut på den sagan.

  Några drömmer säkert om att upprepa den bedriften,.
  Särskillt nu när Kineserna ÄGER alla skulderna.

 54. FNs Agenda 2030…
  Behöver det beskrivas mer varför detta och Kalergiplanen är dåligt för européer?
  Fråga gärna om det fortfarande är oklart varför det är viktigt att lämna EU och avsluta allt samröre med FN!

 55. FN är ju rena terrororganisationen. Vem är det som sitter bakom draperiet och tvingar fram dessa folkfientliga beslut hela tiden? Trilaterala Kommissionen med Annie Lööf?

    • Då visar det väl att oavsett utbildning så saknar den gemena människan kritiskt tänkande, kanske förklarar varför så många sätter sin tilltro på fabler. Största indoktrineringen genom tiderna är ju religion.

 56. Har de 87% fattat vad de ställt till med. Antagligen inte eftersom större delen av svenska folket är hjärndöda.

  • Är det Satan som ligger bakom så är som vi vet besten både ond, mäktig och lögnaktig. Äger så gott som alla media bolagen. Den driver politik med makt och ren och skär ondska.

  • 82%* rättning…

   ochb tja dom viste väl vad dom röstade på … .. sossarna lovade inte precis att deportera o städa upp .. utan mera in..
   o mp högre skatter..
   så ja.. sv. är självdestruktiva.. fast lite väl mkt…

 57. Nu börjar FN visa sitt sanna djävulska ansikte.
  De har bara 1 mål; att ta över världen och bli den enda regeringen i en globalistisk värld.
  Det är FRUKTANSVÄRDA framtidsutsikter.

 58. Just vad 82 procent av svenskarna röstat för. Som man sår får man skörda. Eller den som sår vind får skörda storm.

  • Otroligt nog fattar inte många detta utan skyller på politikerna, gång på gång sviker, ljuger, bedrar partierna folket men får ändå folkets röster. Jag fick 100% klarhet i detta med eu röstningen och lisbon 2010(grundlagsändringen).

 59. Trump har helt rätt om FN.
  FNs diktaturstater som skapar flyktingar skall tvinga på dom på den fria världen.

  Något för SD att bita i.

 60. Hade inte Tyskland förlorat 2 vk hade vi inte haft dessa problem, obs! dom behövde inte ens vunnit kriget …bara inte förlorat det.

 61. Objective 13 f moslemska unga singel män är exklusivt välkomna och betald 100% av skatt; Objective 666 d Svenska män är förbjöds att ta alla kontakts med alla kvinnor i Sverige.

 62. Inbördeskriget i Europa verkar nu oundvikligt. Vilka krafter ligger bakom detta?’ Är måttligt road av konspirationsteorier men detta kommer att få oåterkalleliga konsekvenser för generationer framöver. Det enda positiva är att medelklassen kommer att drabbas och folk till slut vaknar.

  • Ja det är säkert inte globalisterna och deep state eller hur..? Säkert inte Bilderberg eller storbankerna, Soros eller Rothscild eller finansinstituten för den delen!
   Nej allt är bara tillfälligheter och otur och dumma politiker som alla tänker lika dumt och elakt eller hur…

   • Jo, det är klart att visst vill de ha mer konsumtion och mera låntagare.
    En befolkning som man kan styra över lättare. Kanske t.o.m. lägre intelligens. Djävulen finns i detaljerna.

 63. Nu förstår alla varför hen JJan Eliasson är i New York. Inte är det för att vara
  Sverige och Svenska Folket till hjälp. Jjan lyder andra starkare krafter.
  Säpo,om det fungerade, borde överväga att gå lite på ’djupet’ med Paideia (t.ex.),
  som belönades av Regeringen med 40 miljoner kr för att Jjan och hen Barbara
  Spectre skulle hjälpa Sverige att bli ’Multi-kulti’, vilket de ansåg att Sverige inte
  skulle klara av utan Paideias excellenta stödjande kraft.

 64. Nu blir det full fart med öppet bogvisir på M/S Swestonia. Kommer att tänka på Håkan Juholts uttalande för några år sedan om att demokratin är på väg att avskaffas helt och hållet. Börjar tro att det ligger mer bakom det uttalandet än bara en känsla. Blev han invigd i planerna under sin tid som partiledare tro?

  • Långt innan. När Mona Sahlin sa att svenskarna kommer att få betala hela förändringen av Sverige och det gamla kommer aldrig tillbaka. Så det här är nog planerat i minst tjugo års tid.

   • Jo, självklart. Men globalisterna har växlat upp rejält de senaste åren. Verkar som att vi är inne i en ny fas i avvecklingen av demokratin.

    • Brexit blev en överraskning de inte räknat med. Likaså
     motståndet i EU’s östra och södra del. Därför måste
     planerna tidigareläggas och det kan ske genom FN
     och EU.
     I alla normala sammanhang blir aktörer lite kissnödiga
     när det går ’snett’ och stressar sig in i aktioner som de
     inte förberett försvar för. Om vi klarar att vara vakna,
     ordentligt uppmärksamma så kommer de ’stressade’
     att bli avslöjade och får möta folkets ilska och hat.
     Landsförräderi är ingen vinnande idé i skarpa lägen!

    • Jag känner likadant. Undrar hur styrt svenska valet var tack vare det här. Dom kunde nog inte tillåta en ny Trump i Sverige. Dom är väldigt nära målet nu. Utan det gäller att lämna över staffetpinnen. Demokratin existerar inte längre.

     • Media styr. Nu har dom fått monopol på ordet METOO. Svensk media drar in METOO i brasilianska valet. Nu är det första od att styra Sverige. Man pratade till och med METOO på dagisnivå. Är det för utveckla den komplett dumma svenska roboten inför framtiden helt hjärntvättad sen barnsben. Journalister styr Sverige inte politikerna.

     • Men varför ska ett litet fint land i kalla Norden vara föregångaren och bäst i klassen för det här vansinnet.

     • Bra fråga! Jag tror att svenska politiker har placerat FN på piedestalen p.g.a. att svensken Dag Hammarskjöld var FN:s generalsekreterare. Svenska ledande politiker eftersträvar den posten liksom att ingå i FN:s världsregering. De blir rikligt belönade för att de går globalistmaffians ärenden. Se bara på Fredrik Reinfeldt! Carl Bildt har ända sedan han varit ung varit globalistmaffians lakej.

      ”Carl Bildt FEB 22 1992, Talks About New World Order
      orwellianreality”:
      https://m.youtube.com/watch?v=8Sd0SQsOfuw

      ”Carl Bildt får jobb på Soros tankesmedja”:
      http://www.friatider.se/carl-bildt-f-r-jobb-p-soros-tankesmedja

      Sverige har många pådrivande oligarkfamiljer, bl.a. inom media, som familjen Wallenberg, Bonnier, Aschberg etc.

      Sveriges läge är bra mitt i Norden och ganska nära Ryssland. Om Sverige bedriver en okontrollerad massinvandringspolitik dras hela Norden med i folkutbytet, ja, hela Europa.

      RFDI är en svensk uppfinning. Sverige tjänar på alla sätt och vis mörkermakterna. Det är riktigt ruggigt!

      http://docplayer.se/28127086-Rfid-2-45-ghz-long-distance-rfid-2-45-ghz.html

 65. Efterlyst är tillbaka på TV3.
  Att dom flesta efterlysta är invandrare är som vanligt, men en skillnad är att fast dom får in tips om rätt gärningsmän så åker dom inte fast då polisen lägger ner nästan alla ärenden.

 66. Tittar ni på Efterlyst? Det är nästan bara NYSVENSKAR som efterlysts i programmet. Snart kommer varje svensk att ha NÅGON som blivit drabbad av islams berikning. Good luck!

  • Jag tittar på Efterlyst…… och jag fattar inte att detta inte talas mer om bland svenskar på fikarasten, hos oss på mitt jobb får man inte säga något pga VÄRDEGRUND och allas lika rätt bla bla bla

   • Svenskarna och övriga EUROPER är skrämda till tystnad av ELITEN som vill förgöra Europas folk! Det var sådan politik som tvingade fram Hitler i Europa på 30-talet. Historien kommer att upprepa sig men denna gången kommer eliten att utplånas… Tärningen är kastad…

    • Jag kan bara instämma i vad du skriver och jag håller helt med dig..hoppas och tror att snart händer något, måttet är rågat, kan det vara tyskarna som tar första spadtaget? Revolution

     • För 20 år sedan köpte jag boken Nostradamus Profetior. Jag läste den och la sakerna på minnet. I dag ser jag att allting händer precis som det står i den boken. En sak jag kan nämna från boken är att det STÖRSTA motståndet mot muslimerna och islam kommer att komma från tyskarna och skandinavierna… Hämnden kommer att bli brutal! Jag vill påminna er om att MINNAS de som idag är era fiender för när folket reser sig kommer fienden att ändra skepnad och försöka att gömma sig bland de som de en gång hatade och förtalade!

     • Polen har visat var de står. De kommer ännu en gång att spela en viktig kamp i motståndet mot islam. Jag oroar mig inte för de kloka polackerna. 😉

     • varför ska polen vara sopkvasten jämt.. se bara historisk… vad fick dom för det??? exakt.. jag hoppas att polen slutar spela alan o tar hand om sitt…skiter i resten….

 67. Det verkar som att ulandsfalangen har haft ett dominerande inflytande över FN-skriften.
  De vill ha våra pengar, och de anser givetvis att de har full rätt till det, eftersom allt elände i uländerna är vårt fel.

 68. OT Det ska skapas en solcellspark i säve gbg,och GP har annordnat en tävling om att hitta på ett götteboskt vitsigt namn på parken-Pris utlovas.,-Häng på-

 69. Den avgångna regeringen har ingen rätt att skriva under ett sådant avtal. Detta kan endast Sveriges Riksdag besluta i.

 70. Länder kommer skriva på detta, men troligtvis är det bara extrem-Sverige som kommer att följa reglerna slaviskt!

 71. Efter att EU och FN nu beskådat hur flera länder reser sig mot den makalösa invandringen som slår hårt mot ekonomi och välfärd så har det blivit bråttom tycks det att sjösätta vidare planer till nästa steg .

  Hänsynslöshet mot ländernas eget folk framgår tydligt i skriften ovan där invandrarna skall ha större rättigheter än oss som är infödda i vårt eget land .

  Ockupation bukar man kalla sånt . Det värsta är att det är våra egna politiker som driver igenom det , så vad skall vi kalla dem ?

  Det är svårt att se någon lösning utan väpnad kamp mot piraterna

  • Väldigt bråttom. Precis efter valresultat och just före val till EU.
   Om man spekulerar att SD vunnit stort, jobbat för swexit, mm, gissar jag panik och kalabalik.

 72. Vad är skillnaden mot nu..förutom att det kommer på pränt?
  Sverige är förlorat..det smärtar mig djupt men det är ett faktum.
  Dessa satans förrädare till politiker som gjort detta oreversibla dåd.

 73. Ur Julias artikel 2015:
  ”Om den svenska invandringsdebatten skriver Peter Krabbe:

  “Man har svårt för att hålla sig för skratt när man läser den politiska argumentationen för och emot migration. Frågan är ju redan avgjord i FN, och Sverige har genom “Agenda 2030″ förbundit sig att medverka till den migration som FN anser är nödvändig för att göra en globalt hållbar
  omfördelning av befolkningarna i syfte att utrota fattigdomen.”

  I artikel 25 stadgas att länderna ska stå för livslång omsorg om alla, oberoende av kön, ålder, ras, etnicitet, handikapp, migrationsstatus, ålder med mera för att bli likvärdiga medborgare.

  “Den som förvånats över att EU-migranter inte avhyses genom att länsstyrelsen upphäver sådana kommunala beslut kan nu förstå bakgrunden” skriver Peter Krabbe.”
  http://snaphanen.dk/2015/10/11/sondagskronika-belagrat-land/

 74. Håkan Julholt sa följande i samband med att han blev ambassadör på Island.

  ”Hur gammal är din son? Fyra? När han är gammal kommer han inte att leva i en demokrati utan i en teknokrati, eller en diktatur. Det är så in i helvete sorgligt. Jag är ledsen att säga det, men jag är 100 procent säker. Vi håller på att avveckla demokratin”

  Håkan Julholt är en av dem som begriper vad som är på väg att ske, inte konstigt han fick gå…

  • Håkan Juholt har alltid varit för svenskarna, det var så roligt när han blev vald, jag har följt honom på nära håll då jag bott i Oskarshamnstrakten. Alltid ärlig, inte rädd för att sticka ut, MEN vad händer joo han fick gå, inte bra med en sosse som står upp för svensken här i Sverige

    • Han kändes alltid så äkta och han var hatad av en hel del sossar må du tro i Oskarshamn. Tror du inte han ser bister ut när han ser vad som händer med landet?

   • Förmultningen ”jag är ledsen att säga det, men jag är 100% säker” är kuslig. Så formulerar man sig inte i en vanlig analys.

    Efter en liten stund i högsta divisionen fick han givetvis insikt i globalisternas agenda men som är så häpnadsväckande att han inte kan konkretisera det utan att tvingas bära foliehatten.

    • Ja det tror jag också, därför foliehatten…… så jäkla sorgligt alltså……. Håkan Juholt ser förfallet nu och mår dåligt….. för han vill svenskens bästa

  • Håkan Juholt utmanade Mona Sahlin samt media husen. Därmed så fick han en ondskefull pakt mot sig. En ondska som även svenska folket fått lida under.

   Ondskan och kreaturen är därmed avslöjad. Den har tagit säte i FN huset. Vart skall den onde självklart nästla sig in för att komma åt den goda maktens medborgare, FN..!

 75. I allt mörker och elände, så är det mycket bättre med att veta vem som skapat allt detta som pågått på denna kontinent och Sverige. Nu vet vi att den onde själv har tillskansat sig stor makt i FN. Med kommunism, vänsterliberalism och anarkism så har FN våldfört sig på demokratin, yttrandefriheten och tryckfriheten. Satan (ondskan personifierad) har nu försökt att dölja sig i kläder av trovärdighet som FN har inneburit. Det får man ge en poäng till den fan med att han var slipad.

  Men i och med detta så är även ”besten” avslöjad och alla demokratiska krafter i världen kommer att ha en mäktig motståndare mot sig, men inte oövervinnerlig..!
  Nu vet äntligen(!) de fria medborgarna i världen vem som numera styr i kulisserna i FN. Men detta innebär även att motståndet kommer att ta fart och växa till en orkanstyrka och en samordnad attack mot helvetesmonstret kan ta sin början. Det första som nu bör hända är att den politiska hegemonin på allvar kastas ut från riksdagar och regeringar. Det visar med all tydlighet att Polen har gjort det rätta med att tvinga bort en kommunism från tronen som de har sett till att skapa sig en enorm makt och inte skall kunna bli avsatta.

  Det visar också att EU-kommissionen är allierad med FN. Det visar också varför George Soros ”open society”. är där tillsammans med EU-kommission, och kommunister och vänsterliberaler i EU-parlamentet.

 76. Det ska pressas in kaosmänniskor till max..

  Det kan bara sluta på ett sätt..

  Inbördeskrig är bara förnamnet..

  Ett tips..

  Lär känna så många jägare ni kan..

  Det kommer krävas beväpning för att överleva..

 77. vilka gränser ska dom öppna??

  dom som inte finns??? hm det vill jag gärna… se..

  som att äta ett ägg .. som lades av en höna som inte finns..
  vem blir mätt där???

 78. Hit har man kommit…..genomförs detta fullt ut -och Sverige är den stat som mest av alla bugar för FN,kommer hela vår BNP att åtgå till detta -samt att den etniska urbefolkningen blir en nullitet.det muslimska hotet kommer att vinna försteg i alla samhällen och länder,och när de blivit tillräckligt många stundar ett inbördeskrig med ”religiösa ”förtecken. Det finns sedan gammalt forskning som otvetydigt har funnit,att när skilda etniska grupper föses samman uppstår obönhörligen friktioner,våld och stridigheter,sedan en ” kritisk massa” har nåtts.
  Ungern,USA och Visegradländerna kommer inte att skriva på dessa idiotier,och i bästa fall innebär detta början till FN:s sammanbrott.

  Samtidigt kan konstateras att FN,till övervägande delen bestående av rena skurkstater som inte förmår skapa drägliga förhållanden för sina befolkningar aldrig har riktat någon som helst kritik mot dessa skurkstaters ledare. Däremot skapar de en överstatlig censurapparat -vi får lära oss att bli dissidenter allesammans för att överleva.

 79. Det börjar bli hög tid att alla vi här träffas och mobiliserar oss för vad som komma skall..

  För Sverige kommer aldrig mer bli sig likt när EU och FN gått loss..

  • ,/…/ förmåner och rättigheter. Häktning av migranter inför utvisning
   ifrågasätts generellt. Samtidigt ska de få rätt till rättshjälp gratis
   eller till en låg kostnad (Objective 13 – 29 d)”. Jag har inte hittat något om SKYLDIGHETER!!!

  • Och på tal vidare om Jesus, så sade Jesus inför Pontus Pilatus: ”Jag har fötts och kom­mit hit till värl­den för den­na en­da sak: att vitt­na för san­ning­en. Den som hör till san­ning­en lyss­nar till min röst.”

 80. Perfekt för våra sjuka politiker. Då kan de stå där och säga att det är FN som beslutat om detta och inte kan vi grå emot FN. Och det icke tänkande svenska folket fattar ingenting.

 81. Undras hur Finland och Norge kommer att agera? Danmark kommer inte skriva under på det, inte Österrike heller tror jag. Absolut inte Polen, Ungern och Tjeckien heller.

  • guld kan du inte äta…
   vapen kan bli obrukbara… konserver ?? lol finns bättre alternativ.. o fräshare…. fast vad vet jag.. jag är bara polack…
   men för att förstå vad jag menar .. så måste man ha ballar av stål… o då kan du lätt överleva… o stark psyke

    • tja om du inte ger upp .. så har du ju ballar av stål.1!

     exakt! ge inte upp…

     jag har en lösning.. men den är mkt kontroversiell .. o om jag skulle skriva den här så skulle ni nog döma bort mig.. hahaha behåller den för mig…
     men tror att många här tycker som jag…

   • Guld kan man inte äta är den vanligaste kommentaren man får från folk som inte tänkt efter. Kunde man äta guld vilket man i och för sig kan skulle man få deflation. Ballar av stål hjälpte föga mot tyskt pansar.

 82. Det kan inte vara sant. FN står inte över nationella lagar. Vid en prövning i rätten så kommer staten aldrig kunna fälla Samnytt för att skriva negativt om migration. Det skulle aldrig hålla i rätten. Våra grundlagar står över FNs fantasier.

  • Meningen är väl att Sverige ska införliva dessa direktiv i svensk lag.

   Sverige som nation är Helt kört.

   Om några år är det ett land för .. inte ens för råttorna….

   Ingenting kommer att fungera. …
   Korrupt polis. …
   Sjukvården kommer att vara under skosulor att…
   Hjärntvätten av svenska barn skolorna fortsätter….
   Grupper ställs mot varandra..
   Gamla kommer att bli Totalt åsidosatta…

   Det enda som kommer att fungera är hur De Stora Ledarna kommer att sko sig själva…

   De sk ’flyktingarna’ skiter etablissemanget fullständigt i.. de är bara brickor i spelet…

  • HD uttyder lagarna som fan läser bibeln. Det går inte en dag utan att rättssystemet förgriper sig mot etniska svenskar och bryter mot sina egna regelverk.

   Spelet är riggat!

  • Varför tror du att politiska eliten med näbbar och klor gör allt för att inte Sverigedemokratera (SD) skall få tillgång till regeringen, detta skulle komma att innebära att den politiska elitens usla planer med att de i det dolda har överlämnat stor makt åt en ovald elit som satts sig till makt i EU-kommissionen.

 83. Om detta är vad Sverige ska skriva under, och dom andra vetat vad som skall komma, då förstår jag varför ingen vill samarbeta med SD.

  • Det man måste förstå att detta gällande Sverige, det pågår i Norden och Europa och kommer att fortsätta att spridas till hela världen som uppbär demokrati. Men i och med detta så kommer demokratierna att vakna och bli en sådan kraft att satan, djävulen, globalister mm kommer att möta sin överman i demokraterna.

   Den onde önskar att människorna skall känna sig ensamma, stater att känna sig ensamma. Det är så det går till..!

 84. När jag var ute med hundarna idag så stannade jag en lång stund vid stranden o blickade över sundet på Danmark. Så nära, men så olika. Ett land så nära som tar hand om sina medborgare, medan jag själv står här i ett land som skiter på sina….

  • tja .. du skulle blickat söder ut .. mot polen.. lol.. hahahaha åk ditt o upplev inte en ända somalier.. etc… wowlll o sedan är man tilbaka i sv. hahahaha

 85. Globalism på steroider eller Kalergiplanen om man så vill. Vad framtiden bär med sig vill man knappt tänka. Frågan är ju hur länge den hårt beskattade befolkningen orkar föda deras vidlyftiga planer.

 86. Varför göra lumpen? Försvara landet mot vem? Regeringen bjuder hit ockupanterna och tvingar medborgarna att försörja dessa ockupanter!

 87. Det här är NWO. Den nya världsordningen.
  Det som de bespottade och förlöjligade sk foliehattarna varnat för hela tiden. Agenda30!
  Sverige är sedan länge kuppat. Öppna gränser har hela tiden varit planen….med en världsregering.

 88. En stor eloge till Egor Putilov och Samhällsnytt för den viktigaste avslöjande nyheten på decennier. För Sverige, för Norden, för Europa och för Världen.

  • inte sverige.. bara oss. på¨ sn.. tyvärr så vet inte 82% vad dom har röstat på ..
   blir som jesus på korset.. fader fölåt dom .. dom vet inte vad dom har gjort…

   släpt loss djävulen på planeten….

 89. Svenskarnas land förtjänar ett bättre öde än så här..

  Det är vår förbannade plikt att försvara våra förfäders livsverk..

 90. Sveriges i särklass största makt är INVANDRINGSINDUSTRIN, de kommer driva igenom detta oavsett regering och valresultat.

 91. Är detta sant så är det ju oerhört.
  ”– ingen negativ rapportering om invandringen kommer att tillåtas.”

  Hur är det möjligt?

  • Om det är sant, ja. Inte ens EU kan ju detaljstyra länders invandringspolitik. I Sverige fixar 7k biffen.

  • Med ökade censur av staten, och det sägs på denna hemska direktiv att statens finansiering strypts till alternativa medier helt och hållet, därför att om de inte följer ”rätta värdegrunden”, ”demokrati” och ”allas lika värde” principer.

   Sådant lag är redan under handling i Sveriges riksdagen och kommer att handlas snart och ska få lagkraft säkert av dem som tagit makten från folk i Sverige.
   (FN: De medier som inte lyder direktivet ska straffas genom att deras ekonomiska försörjning stryps. (Objective 17 – 33 c).

  • Samla ihop alla era dokument och se till att lämna det sjunkande skeppet, lyssna inte på musiken som spelar den är förrädisk !

 92. Nästa steg i vansinnet måste bli att avskaffa alla fängelser med devisen låt
  folk leva som de vill,ni vet allas lika värde. Skämt åsido vad säger man ? Kan
  det bli värre,man ryser inför framtiden speciellt när man ser hur jäkligt det är IDAG

  • Ja det är väl bara att sluta jobba och gå och plocka till sig vad man anser sig behöva om det är den världen man vill ha.

 93. Jag undrar hur mycket skattehöjning detta kommer att kräva? Naturligtvis kommer en skattehöjning ske på bensinpriset eller något liknande och döljas som klimatavgifter.

  Skriv ut denna artikel och stoppa i era grannars brevlådor! Detta måste verkligen få spridning. Sverige politiker struntar fullständigt i Sverige och svenskarna.

 94. FN är inte som många tror goda.
  Dom vill att vi ska vara lika fattiga kontrollerade slavar som ska jobba för en rik elit.

  Frågan är om vi behövs alls i framtiden,Ai humanoider kommer göra ett bättre jobb.

  Antagligen en konspiration men kanske inte helt omöjligt.

 95. FN OCH EU !
  Död och förintelse över er, och alla dess globalister, för nu skapar ni en folklig resning, där ni ska förgöras.

 96. Då vet vi vad den intelligensbefriade politiska ”eliten” pysslat med bakom det svenska folkets rygg. Vem blir förvånad?

 97. ….”Bland annat ska humanitära visum och omflyttningsprogram skapas för migranter som lämnar sina länder på grund av klimatförändringar eller naturkatastrofer”….

  Visst. Jag kan köpa det. OM den nödvändigheten för människor i vissa länder skulle bli verklighet. Men där är vi inte nu, och vi vet inte om det någonsin kommer bli så.

  I dagsläget finns det inte ett enda land på denna planet där inte människor kan bo på grund av klimatförändringar eller naturkatastrofer. Däremot kan levnadsvillkoren vara svåra på grund av andra orsaker, som går att åtgårda genom hjälp till hjälphjälp, så att man också kan hantera bland annat klimatförändringar och naturkatastrofer. INTE genom migration !!

  Visionen som vissa har om ”globaliserad” värld, där miljontals människor på kort tid av skiftande anledningar ska kunna placeras från en världsdel till en annan, kommer att leda till en värld som snart är olidlig i snart sagt varje liten vrå.

  • Jag vägrar att tro att något land försvinner i sin helhet vid klimatpåverkan. Det är väl bara att flytta om folket inom landet. Varför måste de flytta upp till oss?

   • Framförallt gäller det att dessa samhällen tar till sig upplysningsläran och lär sig av västvärlden hur man bygger upp fungerande stater och samhällen. Och lämnar slaveriet under skitreligioner som bland annat islam. Där kan vi hjälpa dom.

    • De kan inte lära sig hur man bygger upp fungerande stater och samhällen. När det ska byggas i tredje världen då anlitar man ingenjörer från västvärlden.

     Titta på Sydafrika där man håller på att montera ned staten och samhället.

   • När nästa istid kommer till Sverige får vi flytta. Men det är om 4.000 år.

    Teoretisk kan någon helt land försvinna vid klimatpåverkan. Men det är en process som tar hundratals eller tusentals år. Det finns idag inga som helst tecken på att någon ska behöva flytta till Sverige på grund av klimatet.

    Klimathotsbluffarna vill gärna påstår att Maldiverna kommer att försvinna på grund av stigande hav. Just nu växer Maldiverna i storlek. Och Kina ska bygga en flygplats där för 800 miljoner dollar. Det gör man om flygplatsen kommer ligga under vatten, eller hur?

    • I dagsläget används klimathotet som något som ska ge västländernas befolkning dåligt samvete, och fås att tro det är en del-orsak till flyktingströmmarna.

  • I USA finns det en svart pastor vid namn Jesse Lee Peterson. Han har en radiokanal och Youtubekanal. Han pratar en hel del om hur viktig den vita mannen är. Han säger att om feministrörelsen lyckas förstöra den vita mannen i USA, då kommer hela USA att bli ett enda stort slumområde.

  • Problemet är ju inte klimatförändringar utan ländernas befolkningsexplosion (framför allt i Afrika), vilket leder till att matproduktionen inte räcker till (krig och misskötsel av jordbruksmark också faktorer). Detta ihop med att EU:s fiskeflottor dammsuger haven utanför Afrika på fisk, leder bara till en aldrig sinande ström av flyktingar (i alla fall inte förrän Europa dragits ned till Afrikanivå och inte längre upplevs som attraktivt att fly till)…
   Men att jordens befolkningsökning är ett problem ska det tydligen talas tyst om- man får bara prata klimat!
   Men mycket av det som upplevs som miljöproblem idag, hade inte varit miljöproblem om jordens befolkningsantal hade hållits konstant vid 1970-tals nivå (ungefär hälften av vad vi är idag).

 98. Detta är nåda stöten för det civiliserade sverige, the real point of no return. Om detta skrivs under kommer jag fälla en tår!

 99. Om SD ska stödja en regering eller till och med ingå i en sådan så måste detta vara det första som de skall kräva att vi inte skriver under för värre avtal får man leta efter. Vad sitter det för folk i FN? Jag bara undra, de borde väl ägna sig åt att verka för bättre levnads förhållanden i de fattiga länderna i stället för att försöka att förflytta alla till Sverige, ja för så blir ju konsekvenserna i förlängningen. Nej nu måste Trump få USA att gå ur FN så att deras antivita aktivism tynar bort.

 100. Apg29 och Soros har lyckats och vår vansinniga flumregering skriver på dokumentet om vårt lands undergång. Extraval nu och sedan omyndigförklarar vi dem.

 101. Detta kostar miljard efter miljard. Läste precis att Sverige är det 3:e största landet i världen när det gäller att ta emot kvotflyktingar.Som migrationsverket har ÅKT NER och hämtat hit. Till vilken kostnad ? Som jag skrivit förut landet har 250.000 fattigpensionärer som knappt får det att gå runt. Vad får dom ?? Inget bara tomma löften. När invällarna kommer hit får dom bostad och blir försörjda resten av livet. Det måste bli ett slut på detta totala förräderi mot den svenska befolkningen. Men som vi massor av gånger konstaterat här 82% tycker det är bra.

 102. Någon förvånad, för helvetet detta arbetet har pågått i hur många år som helst nu.
  Satan! Nu är det dags att vakna där ute.

 103. Detta är väl svaret på högervindarna. Folket börjar vakna, då skjuter de till detta innan de är försent.

 104. Vilken ideal rövande och leds från korrumperad FN, djävulens högkvarter med sina lydiga tjänstemän. I denna FN migrationspaktsavtal, alltså agenda att förstöra Europa sägs att alla gränserna tas bort, att alla som vill komma hit till Sverige måste kunna göra så.

  Denna intrigant Macron menade på allvar; att svenskarna finns inte mer. Denna agenda vilken vår regeringen känner säkert till samt partiledarna i olika partier. De har svårt att gömma det att de är allihop globalister. Som Lars Bern säger; ”Makten utgår inte längre från folket”, 181003 på Nya Dagbladet.

 105. Det är på tiden att svenskarna får upp ögonen för den globala planen. Våra politiker är naturligtvis ombord…har varit det länge. Därav denna vansinnespolitik som trotsar allt förnuft. Det är ingen slump.

 106. Hoppas de över 80% av väljande svenskar nu blir lyckliga i det nya Sverige där de inte vågar gå utanför sin dörr.

 107. Först skriver man under dokumentet för att senare kunna skylla på att vi är bundna att följa ett FN dokument ! Man vill helt enkelt ryggbinda nationen att oavsett vad så skall dessa migranter strömma in och dessutom på den etniskt svenska befolkningen som skall betala hela kalaset både via skattesedeln men även via psykiskt och fysiskt lidande.

 108. Jag har mycket länge varnat för FN som är globalistmaffians helvetesskapelse. Jag har också varnat för FN:s globala agendor ”Agenda 21” och ”Agenda 2030”. Om Sveriges globalistpolitiker som är lakejer åt globalistmaffian undertecknar FN:s ramverk ”Global compact for safe, orderly and regular migration” kan vi hälsa hem. Då är det dags för revolution.

  • Jag vet det. Du har varnat. Det är tyvärr inte tillräckligt många som fattar att det hela tiden finns en större plan som tuggar, styr och ställer bakgrunden.

  • Om man läser Agenda 2030 så låter det som att alla ska få det lika bra. Men i själva verket handlar det om att alla ska få det lika dåligt.

   • Exakt! Precis vad jag också har hävdat länge. Kakan är av en viss storlek och ju fler som delar ju sämre får var och en. Och utopin jämn fördelning blir som du skriver misär för alla.

   • Utom en liten klick av internationella oligarker, bankirerna.
    Ett visst folk påstår att de skall få 2800 slavar per person när tiden är inne. Jag kan bara meddela att jag personligen kommer aldrig att kyssa fötter. Nej det utvalda folket får putsa sina egna skor.

   • Alla migranter som flyttar till länder …menas.ska ha de bra, och får samma rättigheter som ländernas medborgare … Politruckar ska inte särskilja folket. Vi betalar.
    enligt. ”Allah lika värde”

   • Nja.. Alla ska nog få det lika bra!
    Problemet är att vi inte ingår i ”alla”!
    Vi är de som kommer få betala det yttersta priset!
    Dvs du, jag och alla andra svenskar som ska användas som slavarbetare åt tredje världen.

  • Ja, Eva många fler måste ha samma vilja som du / jag . Vi.
   Vurmarna sitter nu och klurar hur ska man blåsa Jimmie , för att han inte ska ha någ inflytande .
   Att svenska folket inte fattar att 👺ulfe och Stefee träffas idag planerar nästa ny DÖ nr 2.
   De tror att alla är så.djävla naiva och inte fattar vad de gör.
   De GÅR BAKOM
   RYGGEN PÅ SVENSKA FOLKET.!!! !!!!

 109. Nu skall vi inte hänga läpp. Utan vi skall glädjas, detta eftersom att ondskans planer via FN, nu har avslöjats, och detta inför världens människor. I denna stund så kommer demokratiska nationer och demokraterna att bli till en enda stor motkraft, detta eftersom de kommer att inse att de som demokratiska står på tur i nästa skede.

   • Här är den största nyheten som har avslöjats sedan milleniet, så gå ut och sprid detta..! Det har vi gjort även då vi gick ut för att sprida orden om SD. Men detta avslöjandet är så mycket större, för den inberäknar alla demokrater i hela världen.

   • Skriv ut artikel och stoppa i era grannars brevlådor. Ladda ner rapporten som är länkad i artikeln och epost till så många ni känner. Nu måste vi alla hjälpas åt att få rapporten känd.

  • Att den hemliga planen offentliggörs visar bara maktens arrogans och bidrar till din oundvikliga underkastelse eftersom du ändå inte kan göra något.
   Visst kan vi alla hålla med om att vår sk demokrati är rena farsen och att valet är mer av en realitysåpa än något som formar och förändrar

 110. Kan ingen ta oss ut ur FN, den består ju mest av skurkländer med smutsig agenda.
  Hoppas Trump tar sin Mats ur skolan och slänger ut parasiterna från New York.

  • Ska de utesluta alla moderater i Hörby då? Hoppas att Jimmy kan vara så pass obstinat att moderaterna internt tvingar fram en ny ledning i moderaterna.

  • Vanligt folk är alltid förlorare och då speciellt i krig då det blir högst påtagligt.
   Men naturligtvis så finns där även vinnare, vilka är då dessa vinnare ?
   De är de finansiella hyenorna de internationella bankirerna.

 111. Skrivs det under av Sverige är det dags att söka ett nytt land för svenska befolkningen…
  FN är en farlig organisation, jag förstår all kritik som riktas mot FN.

  • Vart skall du som demokrat fly någonstans när deras onda lakejer följer med efter för att jaga er. Man bör förstå att de kommer att jaga er runt hela världen om inte man sätter ner foten och möter dem öga mot öga. Det verkar som om ni tror att de har en armé av sällan skådad dignitet. Att islam är med, jo men de är i totalt underläge rent militärt, och det har visat sig med Ryssland och Syrien att dessa ”islamister” ändå inte är så tuffa som de verkar önska att motståndarna skall se dem.

   • visst MEN då gäller det att vår militär FÅR använda sina vapen också…
    Håller helt med att dom flesta araber mm…är MYCKET fega
    OM dom inte är i grupp…
    testa själva att ryta till mot valfritt s.k ”gäng” på t.ex ica eller
    annat ställe…dom blir som förstenade…

 112. OT. Apropå polisen i Skövde, som blev svårt misshandlad: Aktuellts inslag klockade in på 15 sekunder. Och nu över till rättegången mot Nazisterna.

  • Undrar hur många nazister i förhållande till antalet som finns i Sverige som begår brott? Jämför den siffran med antalet invandrare i förhållande till hur många som begår brott? Vilka blir då farligast?

   Enligt Nordiska Motståndsrörelsen vill de utöka demokratin i Sverige. Det är ett hot mot demokratin. Islamisterna vill ta bort demokratin i Sverige. Det är inget hot mot demokratin. Se, sedan på vilken rörelse som växer snabbast i Sverige och vilken rörelse som därmed kan bli ett hot.

 113. Ungern Polen Tjeckien är de första länderna som vägrade bli invaderande IGEN! Jag känner så stor respekt för dessa länder med folket och ledare tillsammans. Mitt eget land kan jag bara gråta över.

 114. Det verkar som om ”läsare” inte förstår/inser vilket avslöjande med FN detta är..! Jag, säger då att detta är början på slutet för en ond ideologi som i deras sista försök har infiltrerat FN. Men som nu är avslöjat! Inte skall vi tror att det är bara Samhällsnytt som är nyhetsförmedlande i världen. Samhällsnytt har dragit sitt strå till stacken detta genom god nyhets journalistik och ägare.

  • Det går att formulera om detta till oigenkännlighet. Det handlar om vem som sitter bakom tangenterna. Man kan förvränga det till något som oinsatta kommer att tycka är någonting bra. De vill ju inte riskera att bli förknippade med rasister.

   • Nu skall vi vara positiva, detta eftersom dem som hållit på att föra mänskligheten och demokratierna bakom ljuset, de är avslöjade! De blev avslöjade i samma stund som det sades av Angela Merkel ”islam är våra vänner”. En gammal DDR kommunist som hyllar islam. Det har fått många att dra åt sig öronen. Sedan så har vi den eminente Nigel Farage som med hela handen har pekat kommunismen inom både EU-kommission och EU-parlament.

    Med internet så kommer denna ”nyhet” att färdas runt denna jord, och alla demokrater och fria människor kommer att hörsamma och inse allvaret i skeendet. Tillsammans så kommer vi att bli och vara en enorm kraft..!

    De har försökt att begränsa internet men de har icke lyckats..!!

    • Jag brukar vara positiv och jag hoppas att du har rätt. Det här är ett stort avslöjande. Vi måste hjälpas åt att sprida detta!

     • Det kan så vara att alla dessa negativa nyheter förmörkar sinnena. Men denna nyhet och avslöjande har sådan dignitet att den kommer att lösgöra ur skuggorna globalister, kommunister, vänsterliberaler, anarkister, och islam.

      Kommer du ihåg i efterspelet efter osman turken Erdoğan skällde ut både EU-kommissionen samt Angela Merkel så de inte var värda vatten. Han krävde av dem att de skulle införa diktatur fullt ut!. Men i och med att medborgarna på denna kontinent redan hade stärkt sina positioner, via val och samhälle, så gick detta inte för EU-eliten att göra detta. Och därmed så drog sig i stor vrede Erdogan tillbaks, detta eftersom han därmed insåg att islam var avslöjade i Europa. Samt det stora felet han gjorde med att skjuta ned ett ryskt plan över Syrien, så vet han att Ryssland president Putin inte kommer med allt smicker i världen att lita på Erdoğan.

      Men det största som ändå hände det var att Amerika valde Donald Trump till USA:s president. Presidenten äger makten över alla militära styrkor. Det var och är därför som dessa globalister försökt och försöker med alla medel att sätta käppar i hjulet för president Trump. Men de kommer aldrig att lyckats med detta, och de kommer tillslut att förlora allt anseende hos det amerikanska folket, även dem som är politiska motståndare mot president Donald Trump.

      När så detta med FN avslöjades så innebar detta att svidande nederlag för ”dem”. Inte i dag inte i morgon med ändå inte långt fram i tiden.

     • Glad att någon orkar hålla en positiv vision om framtiden, när ingen annan orkar.
      Det är otroligt viktigt att vi orkar ha det på näthinnan.
      Tack! Jag behövde dina ord. Ska leta efter dina inlägg i framtiden.

 115. Det bliver paradoksalt nok de indvandrere der kommer i dag, der kommer til at gøre størst modstand mod fremtidens migranter. Når pengekassen er ved at være tom, og velfærdssystemet er brudt sammen, så kommer der en reaktion.

  Med få undtagelser er gammelsvenskerne simpelthen blevet for hjernevasket, og for bange for at gå imod massehysteriet i frygt for at blive udskammet som “racist” eller “nazist”, blot fordi de har lidt kritisk sund fornuft i forhold til hvor mange migranter, og hvilke migranter, der er godt for landet.

 116. Förre armechefen Anders Bergström fick sparken för han skrivit artiklar i pressen som ifrågasatte Sveriges militära resurser.
  Men det som troligen var avgörande var att han varnade för att invandringen i Europa kunde sluta med inbördeskrig och att vi borde ta höjd för det.

 117. Hvad i helv…..?
  Är det 1. April redan?
  Kan inte rapportera negativt om innvandringen? Detta måsta vara et skjämt?
  Jag påminnar om at Nobels fredspris offentligjöras i morgon. Tack.

 118. Kaoz.

  Jag tror inte ens JAG är införstådd i hur illa det kommer bli.
  De man försöker varna, som kallar en rasist, de som tror allt är bra idag, kan man bara glömma.
  De kommer ju dö bara av chocken, den dag de vaknar.

 119. Det er 193 land som er medlemmer i FN. Av de er den mindre enn 50 som kan regnes som demokrati. Resten er mer eller mindre korrupte og dysfunksjonelle diktaturstater. FN har utspilt sin rolle i verdenssamfunnet.

 120. EU och FN. Båda fördes fram som positiva projekt för länge sen men när de väl fått makt så kommer deras riktiga agenda fram. Kom dock ihåg att inga lagar som människor hittat på är omöjliga att ändra på. Det är bara att bestämma sig.

 121. Ja detta är inte klokt Men innan dess har vi haft ett NYVAL så jag hoppas att den namnunderskriften uteblir
  Vi litar på SD

  Varför inte folkomrösta i så stora frågor som denna

 122. Det är en underlig tid. Samtidigt som mina barn och barnbarn kommer att möta ett helvete så ger mina barn mig idag ett helvete när jag berättar för dem om vad som pågår och vad som väntar. Dom bryr sig inte, dom tror att allt kommer att vara som när de växte upp på 70- och 80-talet. Jag undrar hur de undgår all information, jag kan ju inte fråga dem utan konflikt. Ser vi på valresultatet så är jag tyvärr inte ensam om dessa erfarenheter. Backen ner mot slukhålet blir allt brantare…

  • Printa ut statistik, forskning, odiskutabel fakta utan känslor, sätt ihop och räck över utan diskussion.

   • Vi har en generation som förkastar forskning/vetenskap för det KÄNNS rätt. Men mobiltelefon, internet, TV, flygplan, tåg, bilar, ren energi mm skall dom ha, och allt deta är baserat på vetenskap inte känslor.

  • Har dom aldrig varit utanför dörren..??… ;)…?
   OM inte så ta med dom till något köpcentrum…där får dom själva då se vad som försegår…
   Nordstan i göteborg sägs vara ett ”underbart” ställe där mångkulturen
   visar sitt ansikte dagligen !!

  • Är född i slutet av 80-talet och skräms ta mig tusan av vilka värderingar många unga har.
   Fick höra idag från min kollega att hennes unga dotter hade varit upprörd igår, finns mycket att vara upprörd över i dagens Sverige men hennes problem var att wifi:t inte fungerade.
   Landet sjunker lägre och lägre men det som oroar dagens unga är att behöva spendera en timme utan näsan i mobilen/surfplattan.

 123. Det förutsätter att Sverige har en regering den 10:e december, som är i tillstånd att underteckna avtalet, eller?

  Vad jag förstår är sosseregeringen upplöst?

 124. Först fyller du ett land med tärande folk och helt optimalt är det om staten skall stå för en allt till alla politik via välfärdspolitik.
  Staten skuldsätter sig hårdare och med tiden när skulderna blir för höga att bära så kommer den globale finanshyenan och sätter sina klor i landet och dess befolkning.
  Nu kan de köpa upp landets viktigaste infrastruktur och tillgångar för en spottstyver.
  Uppdrag slutfört och nu har du en zombiebefolkning där alla drar åt olika håll.

  Då inför man Kommunismen 3.0

   • Krig och elände och de som överlever eller är kloka nog flyr innan det har hunnit bryta ut i regelrätta strider på gator och torg.

   • Vacciner, naturkatastrofer, strålning från allt trådlöst, försämrad dricksvatten, nedmonterad sjukvård, livsmedelskriser etc. Kanske krig och svält.

 125. Som kommunister och liberaler tycker att denna FN-avtal är bra och kommer skriva under det direkt. Det betyder det att vi måste ta mer lån för att kunna finansiera denna migranternas överklassen, som har förtur till alla jobb här i Sverige och svenskarna blir försörjare, tjänare eller rent av slavar till dom. Lagen kommer skydda nysvenskar allt sätt och svaga ursprungsfolkets rättigheter.

  Vi har redan svårigheter att kunna betala ens på räntan av 1200 miljarder kr av Sveriges statsskulden, och nu vi måste låna ännu mer för denna ökande massor av nysvenskar: Greklands öde väntar oss, om svenskarna nu inte gör U-sväng omgående.

  Det sägs om vårt framtiden också på dessa riktlinjer av ”världsregering” att dessa miljoner redan existerande immigranter måste kunna javisst skicka största delen av sina inkomster, sitt lön till sina gamla hemländerna för att betala befolknings explosion där och att kunna locka ännu mera invandrare hit. Nationalekonomer har räknat att de ska föds 2 miljarder nya afrikaner i närmaste årtionden. Denna skickade pengar till invandrarnas hemländerna är också borta från Sveriges ekonomi, konsumtion och pengar cirkulation. Öppna era hjärtat, men döda svenskar och Sverige sägs på bankirernas låneväxel.

  • Lägg till dom SEXHUNDRA miljarder som kommunerna är skyldiga sina pensionärer….DOM pengarna finns inte heller….
   Högst troligt kommer hälften av Sveriges kommuner mer eller mindre gå i konkurs…ELLER tvingas höja kommunalskatten med upp till 5 %.
   Och DET är bara som det VAR..för något år sedan…

  • FN tycks tro att det fungerar som i Star Trek, finns inga problem i hela världen, alla är lika enormt smarta och utbildade. Bråk existerar bara eventuellt lite ute i yttre rymden. 😂

 126. EU har gett sig fan på att haverera Europa.

  Vissa länder kommer att skratta åt denna överrenskommelse , Sverige är inte ett av dom länderna.

  Sverige kommer att lyda plus mer därtill.

 127. This is why Im so glad for President Trump I did not vote him & I don’t approve of a lot of what he does but every now & then he just gets it just right. I don’t want the US to be Sweden or Germany or France. I don’t want to have to be concearned with rape gangs of sexual assaults or terror violence This is what happens when you have feminist governments. Fuck the UN I wish they were out of my country. Go to Brussels or Saudi Arabia

 128. När man trodde att domedagen var nära när miggverket rapporterade att 100 000 ska få uppehållstillstånd i år, så blir det ännu värre.
  Det kommer att gå så långt att dörrarna kommer att stå vidöppna. Den som kan flytta härifrån.

 129. Och under tiden som detta sker sitter svensken och idislar chips helt trollbunden av riksidioter som tävlar i något kändistrams på tv.

 130. Det finns endast tre länder och det är USA, Australien och Ungern som inte undertecknar eller godkänner FN:s vansinniga migrations dokument. Det betyder slutet på Europa.

 131. Undrar när det skall gå upp för folket att de har blivit våldsamt lurade gällande ”historiska händelser” och allt detta för att skandalisera den vita befolkningen för att på så vis kunna få dom att acceptera invasionen av deras länder och att förstöra alla suveräna nationer. Det är ju så fuuuult att vara nationalist !
  När skall folk lägga ihop att ett plus ett blir två ?

  • Somalia behöver svenska ingenjörer, sägs det, för att bygga upp landet. Och fler afrikanska länder står i tur och bönar och ber. De behöver hjälp att förvalta de naturrikedomar som finns där och organisation och …

 132. Ja, det kan ju inte skrivas under just nu, den tillfälliga regering vi har kan ju inte skriva under detta. Och sedan – nej!

 133. Mats Dagerlind: Förskansa er för MSB kommer snart att bomba er med anklagelser om Fake News som ingen svensk ska läsa.
  Konstigt förresten att ingen vänsterextremist har setts i fältet ännu …

 134. Jag hatar hatar hatar FN, EU och alla andra globaistiska grupperingar! Vi måste vädja till Trump att han sätter stopp för vansinnet. Det fulaste är att man inte vill informera folket om vad man planerar att göra.

 135. ”De medier som inte lyder direktivet ska straffas genom att deras ekonomiska försörjning stryps.”

  Det här är den stenhårda näve, i silkesvante, som gäller för oss alla. Tala öppet om folkmordet på oss, och finn att din försörning försvinner. Blir ännu kraftfullare när kontanterna försvinner…

   • I verkligheten – så tror jag inte det. Men många – känns hopplöst att säga – kan inte ta till sig. Vi har – här i Sverige – levt i en skyddad verkstad. Och – många tror på det fortfarande!

    • kanske men det får ett helt folk lida för nu…
     man kan tycka att dom såg något själva med…
     börjar fråga sig varför deras egen välfärd aldrig har pengar
     t.ex…

    • Mycket bra beskrivet om din hopplöshet. Sverige är trygghets skadad. Dags och betala för det efter 200 år. Folk är helt enkelt inte logiska då dem har det bra för tillfället och har blivit indoktrinerade om att Sverige är det bästa landet oavsett vad…:(
     Sina egna barn behöver man inte skydda mot yttre hot för det är så bra här ändå..:( Skrämmande

 136. Nu fick i alla fall Leif Östling svar ”vad fan får vi för våra pengar”. Ingeting Leif allt går oavkortad till migranterna.

  Kan inte folket rösta om det som vi gjorde med kärnkraften?

 137. Detta är en mycket ondskefull plan. Någon måste betala kalaset och det kommer leda till en förslavning av ursprungsbefolkningen. I Sverige har de nya migranterna dessutom redan fått mycket privilegier på skattebetalarnas bekostnad. Hur kan regeringen skriva på ett sådant dokument? De har inte folkets mandat för detta.

  Om staten lägger sig i medierapporteringen inskränker det yttrandefriheten och pressfriheten på ett sånt sätt att avtalet innebär ett grundlagsbrott. Jag antar att regeringen tänker göra på samma sätt som med Lissabonfördraget. Man ändrar grundlagen i smyg i efterhand och alla frihetsinskränkningar som fördraget innebär debatteras inte ens i samband med valen.

 138. Vi ska så fan heller.

  Den nya regeringen, som borde vara i kraft då ska INTE skriva under ett sådant dokument som ger utlänningar mer rättigheter än medborgare.

 139. I alla fall två förståndiga ledare, Trump och Orban som inser faran. Det blir de liberala ledarna som kommer att ställa upp på detta. De tolererar att det egna folket kommer att slaktas som den vita befolkningen i Sydafrika. Inget gott kommer ut av det här förslaget. Det blir dödsstöten för Europa. Andra länder utanför Europa kommer inte att ställa upp, inte heller Storbritannien (Det är GBs sista chans)

 140. EU har gett sig fan på att det är dags för WW3 för detta kommer inte att fungera.
  Vi har ont om läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, lärare, boende m.m m.m.
  En konsekvensanalys skulle visa att detta är omöjligt så det skulle inte en kommande regering föreslå.

  • DEN konsekvensanalysen kommer aldrig att ske….
   Ledsen min vän men du tror alldeles för gott om dumsvensken…
   det ÄR ingen myt att den är korkad…naiv sa löven lite småleende…

 141. Det låter fasansfullt. Men samtidigt känns det som att dessa rutiner redan är på plats i Sverige, sedan länge! Kan det bli värre?

 142. Jag är mållös! Orwells 1984 är bara en blek västanfläkt mot detta.
  Detta är förräderi mot riket och skattebetalaren.
  Har Svensken inte vaknat förr så är det dags nu. Nu är det på allvar!

  • Då jag var bosatt i Sverige så kallade vi de för 08.
   Trivdes aldrig bland dessa så jag kallade de för annat, det är nu preskriberat men finns i mitt minne.

 143. Vår husse och matte, EU och FN, bestämmer vad vi ska göra. Fly landet och låt det förgöras!!! Det finns andra länder man lever bra i……

 144. Jag har arbetat sen 18 år heltid sen jag var 49 120 % två jobb, är nu 53… men nu är det nog! Inte en mer skattekrona till araber……. nej nej inte är jag på jorden denna korta tid och ger all skatt till araber!!

  • Det sjuka är att om du t.ex idag blev arbetslös och var det tills 65….
   jämfört med att fortsätta arbeta tills dess….
   inte skulle förlora mer än någon 1000-lapp i pension…
   Testa att gå in på minpension.se och ändra i parametrarna.
   Max a-kassa är 15400 före skatt.

  • bra talat vi skattestrejkar dvs arbetar minimalt, drar ned på utgifterna, köper bara det absolut nödvändigaste…

   tar inte lång tid innan sverige kollapsar..

  • Exakt saa sade ett franskt par vi traffade pa i Malaysia: ’Vi fransmaen arbetar och araberna tar pengarna’

 145. Jag skulle vilja se detta implementeras i lag i alla länder. Kommer inte att hända, förutom i vänsterblivna Sverige då möjligtvis.

 146. Glöm ej miljöpartisten i kvällens agenda på svt som vurmar för tampongbidrag och ännu mera specialeserade bidrag.
  Såg holkad och henad ut, men vad skall man förvänta sig av statsmedia.

 147. FN kan räkna med Sverige eftersom våra svenska makthavare alltid röstar ja till allt som man förväntas rösta på i dessa sammanhang. Det kommer inte att bli några snedsteg från Sveriges sida i det avseendet! Här drömmer man antagligen om vilken enorm prestige det skulle bli om Margot Wallström blir utnämnd till generalsekreterare. Det här handlar inte om folkets vilja utan är så långt ifrån demokrati man kan komma. Svenskar kommer inte att få möjligheten att rösta om ett ännu större inflöde ifrån 3:e världen. FN kommer inte heller att betala. Det är vi skattebetalare som kommer att betala notan för massimport av människor som är en belastning på samhället.

 148. Sverige är ett suveränt land ,som inte skall ta några diktat från en utomstående organisation. Men nu har vi en samling pellejönsar i 7klövern som står för massinvandring , så dom kommer garanterat att skriva på. Skattebetalarna betalar och får som tack MÅNGKULTUR !!!

 149. Halleluja det bästa för en del i det här landet Sverige är om vi tar in alla från Syrien och Eritrea och Somalia samt har galor typ Världens barn……då mår dessa människor som bäst……… att vi andra ska stå för kalaset är ok…..

 150. fruktansvärt om det stämmer då upphör helt demokratin i Sverige att fungera, att skriva på ett sådant dokument är att totalt förstöra vårt land…

 151. Man brukar ha åren 1933 – 1945 som en måttstock på jävlighet. ..
  Tror allvarligt att det som ligger framför oss
  kommer att få de åren att se ut som en promenad i parken..

 152. Globalisterna har gett sig fan på att förstöra för folk som vill leva det enda liv man har i harmoni, i lugn och ro..

  Vill dessa globalist-människor hjälpa, så skall dom göra det på plats. Åk till deras hemländer och hjälp till där.

 153. Man skriver under sin egen undergång. Har inte våra representanter någon självkritik. När vi tidigare hade tjänstemannansvar så hade de inte vågat skriva under något sådant för då fick de göra något annat och var för evigt glömda. Nu saknas sunt bonförnuft och samtidigt har man fått hybris.

 154. ”Sverige har uttryckt stöd för ramverket under förhandlingsprocessen, …….”

  I helvete heller.

  Folkomröstning nu!

  • Ja då får du kräva att Åkesson tar TAG i detta NU så vi får det ur Världen..
   20% el 2 miljoner Individer räcker enl Lissabonavtalet som skriver på för en Folkomröstning..

   NU idag helst igår…!

 155. Wov. Nu blir jag faktiskt vettskræmd. Om man inte inser vilken skræmmande framtid vi har framfør oss,ja då vet inte jag.

 156. Detta blir dödsstöten för Sverige där hoppet redan var så gott som ute.

  Arma land. Arma pensionärer och svenska folk som i framtiden inte kommer att se röken av några välfärdssystem eller pensioner.

  Vårt öde som gamla blir att sitta och tigga i något annat land och och rota i soptunnor för att överleva.

  Vi som läser här är åtminstone så förutseende att vi inser att det inte kommer att gå att bo kvar i det här landet om man inte vill riskera att bli slaktad av en invandrarmobb som kommer att ge dig på svenskarna så snart välfärdssystemen kollapsar och bidragen upphör

 157. Vi får hoppas, att Herbert Steins Lag kommer att Gälla: Something that cannot go on forever Will Stop. Annars är vi Doomed.

 158. Intressant att detta kommer upp just nu när vi faktiskt inte har någon regering! Vad vi däremot har fått avslöjanden om är, att det inom regeringskansliet finns en femtekolonn av förtäckt politiserande ’tjänstemän’ som tänker bedriva krypskytte inifrån mot ett eventuellt maktskifte eller en annan regering!

 159. Släpp Trump lös och låt han visa vad han tycker om FN så är det Löst..!
  Han lägger ner det Direkt ivarjefall kommer Han sluta Bidra till dem..

  För varje Svensk gäller det att FEJKA sej till LSS det Vi lärt oss hur våra Gäster gjort…INANN de Nya Anländer…!

  Sen jobba Sv Sv Sv Sv för än så länge ligger Garantipensionen och Väntar ….!

  Eller så lägger Vi av Alla samma dag tills DEN/DE som Tänker Skriva på Sveriges undergång, tänker om..!

  Skämt o Sido MEN Vi kommer INTE få varken Löfven, Kristensson el Lööv till Styrmedel i detta Land för nu kokar det utanför deras SFÄR och Nya Krafter kommer ta över..

  Skulle se ut det, att dom som SATT Landet i Brand skulle få möjlighet att fortsätta med det…!!

 160. Vårdpersonal ska särskilt utbildas för att handskas med migranter så att vårdtjänster ska kunna erbjudas med hänsyn till deras kultur.
  Skulle innebära att vårdkön för svenskar kommer att bli ännu längre för nu ska Vårdpersonal specialutbildas som jag fattar det. För migranterna kommer att gå före vad jag tror.

 161. Den ur lakej ur Deep State som skriver under detta avtal kommer nog att få en sk ”liten sinnesunderskökning” av en framtida folktribunal.

 162. Om det här avtalet skrivs under av Europas länder över huvudet på folken så blir det här startskottet för tredje världskriget.
  Jag tror inte att Europas folk accepterar att bli dödade eller bli dhimmis eller bli slavar under islam och leva under sharia.

 163. Det här låter ju som ett dåligt aprilskämt! Vill se detta innan jag tror fullt ut att det är sant! Men tydligen har Margot jobbat extra hårt nu i FN för Sveriges undergång!

  Men att Sverige skulle skriva under detta nu, det kan bara inte stämma! Vi har ju ingen regering som kan ta ansvar för såna här större beslut!

  Om det går igenom sen när vi fått regering, vem/vilka ska betala för kalaset! Allting blir ju gratis för invällarna, sänkta avgifter hit och dit, sen ska inte media får rapportera!

  Det här låter som nådastöten från de som vill ha världsherravälde, NWO!

  • Vi har en totalt inkompetent regering, som dödar åsiktsfriheten samt gör
   om vårat LAND till en diktatur. Floskeln allas lika värde vad tog den vägen?

   • Annie Lööf blir troligtvis statsminister och den lands- och folkförrädare som undertecknar FN:s rysansvärda ramverk. Det som stod på NMR:s skyltar i Almedalen om Annie Lööf var alldeles rätt.

 164. Detta om något visar att invandringen inte är i händerna på nationalstaterna utan överstatliga organisationer. Många länder bryter konsekvent mot FN-avtal, sällan något händer i praktiken om inte vissa tongivande länder hotar med sanktioner et c. Dock kommer säkert de länder detta är riktat mot, framförallt Västeuropa skriva på och tillämpa fullt ut.

  Ni som inte tror på att det finns en elit som styr västvärlden, vaknat ur drömmen än? Läs på, cirka 100 bankinstitutioner/familjer kontrollerar 80% av västvärldens ekonomi, invandringen är ett verktyg för dem att garantera fortsatt kontroll då det kommer skapa oro, så folk fokuserar på invandringsproblemen, istället på att förbättra vårt nuvarande samhällssystem. Dytopiskt- ja, detta för att så få människor själva har vilja/förmåga att se hur opinionsbildningsprocessen till stora delar är manipulerad av en liten elit som kontrollerar banker och medier.

 165. Vad händer i de stängda rummen när politiker samlas för att diskutera? Europa klarar inte mer invandring, redan idag har det kommit för många invandrare…

  Det finns inga lägenheter, arbetstillfällen, skolor vårdcentraler sjukhus mm, resurserna och kapaciteten räcker inte till…

  • Tyvärr så är det så, det kommer vara tillåtet att mörda folk i Sverige om du har utländskt bakgrund det är något som 82a röstar för.

 166. Ondskans axelmakter får en helt ny innebörd! Tusen år av svensk historia och utveckling ska raderas ut. Förfäderna gråter.

 167. Det är så här man bygger upp ett inbördeskrig i ett land tror inte många kommer acceptera när deras frihet tas bort från de även fast många anser att vi är förbekväma för att kriga.

  • DOM enda som kommer att kriga i Sverige…är dom som redan är ute på gatorna och gör det….
   enda skillnaden är att dom består av ALLA dom som nu lever på bidrag
   i förorterna mm…
   Butiker mm rånas och allt det väsentliga lamslås…
   MEN tro inte för en sekund att vi får se några Svenskar på gatorna …;(

   • Tro mig så fort det drar i folks plånböcker kommer det att bli tufft att leva i Sverige åt alla håll, det som kommer hända är något alla har velat undvika.

    Sverige har sätt ut på detta sätt i många år skillnaden är bara att folk nu har förstått vad som händer.

  • Svensken kommer inte kämpa, bara små falanger. Svensken är feg, menlös och tror alltid att nån annan ska lösa problemet åt de. Svensken är ateist ända in i kaklet, men har en sån övertro på att staten eller nån annan löser deras problem, det är väl en slags religion det med? Glöm Svensken. Vart var svensken under nazismen te x? Bara tomt meningslöst prat.

 168. Nu ska de politiker i 7 klövern som redan har förstört Sverige skriva under landets definitiva dödsdom

  Detta gör man självklart bakom ryggen på svenska folket och utan offentlig debatt.

  Arma land och arma folk.

  Maken till folkförräderi finns inte i historien. Till och med dödsstraff är för milt för detta brott mot ett helt folk

  Detta är och kommer att bli förintelsen nummer 2. Förintelsen av Sverige och svenska folket med folkförrädarna i 7 klövern som bödlarna

 169. Skicka samtliga i FN och andra organisationer till Indonesien, där de kan gräva efter lik och ta hand om de överlevande.
  Upplös alla organisationer som tar död på befolkningen i de länder som klarar
  sig själva utan hjälp utifrån. De som önskar kan ju ägna sig åt befolkningsbegränsning i de länder, där knullfaktorn är alldeles för hög och viljan att försörja sina avkommor är minimal..
  Det är INTE vårt fel att folk i främmande länder ej kan eller vill ta ansvar för sina liv.

 170. Spionerna Wennerström och Bergling verkar vara beskedliga buspojkar i jämförelse med de som vill genomdriva den här djävulska planen,

 171. Står SD närmare vänstern eller högern? Ser man på deras väljare kan man tro att SD är mer åt höger. Ser man hur SD röstar är det ett vänstervänligt parti.

  Så här har SD röstat dom senaste åren:
  2014/2015
  55 gånger med S-MP-V
  24 gånger med Alliansen

  2015/2016
  83 gånger med dom rödgröna
  10 gånger med Alliansen

  2016/2017
  77 gånger med dom rödgröna
  39 gånger med Alliansen

  2017/2018
  80 gånger med dom rödgröna
  45 gånger med Alliansen

  Jag hoppas SD blir lite med Alliansvänliga i fortsättningen.

  https://www.svd.se/sd-avgor-alla-fragor-dar-blocken-inte-gor-upp

  • Vilken simpel jämförelse du kommer med…;(..
   Säger intet om någonting alls…
   Med din logik så har alltså SD röstat med alliansen när dom röstade bort löven och då med löven när dom röstar mot krisstersson då…
   SD har säkert röstat vad dom lovat sina väljare !
   Sedan är väl inte allt som sjuklövern röstar om bara ett helvete heller…??…

   • Det statistiken säger är hur ofta som SD släpper igenom dom rödgrönas politik när SD är vågmästare.

    Du får kalla den simpel eller vad du vill. Jag lägger ingen värdering i statistiken. I debatten tycks SDväljare ha mycket svårt för sossar fast dom egentligen har mycket gemensamt.

  • SD är som S när S var socialkonservativt.
   Sedan kom en herre som hette Palme som förstörde hela partiet.

  • Jag tror (vet?) att det redan är kört. Det här är bara Reinfedts hånflin på dödsbädden. Fanskapet kommer i en framtid kanoniseras både bokstavligt och bildligt. Först skjutas (likt Palme) och därefter helgonförklaras (likt Palme).

 172. Om det nu tröstar nån finns det inget bindande dokyment. Det kan högst kallas en avsiktsförklaring. 181 länder skrivit unde däribland ryssland ungern och usa skriver inte undwr. Närdet gälker trumps usa skriverdom inte undwr något

  • Men som vanligt så lär väl våra ”fina” PK-broilers som sitter vid köttgrytorna uppe i rövarborgen tolka detta traktat ”på ett väldigt speciellt sätt” då vi ju är den humanitära stormakten ständigt bärandes den gula ledartröjan . . . X( .

  • Vill minnas att de styrande ofta har sagt helt felaktigt att vi måste följa/göra detta för annars bryter vi mot EU eller FN:s lagar om mänskliga rättigheter.
   Så jag känner mig inte det minsta säker eller trygg i att detta inte är bindande.

 173. Då flyttar vi Riktiga Sverige till Ungern. Tvivlar även på att Ryssland tänker skriva under eller Polen, eller Italien mfl.

 174. I princip säger den här djävulska planen följande: Nu har ni i den industrialiserade världen levt ett mycket bekvämt och rikt liv under i stort sett hela 1900 talet (med undantag för lite krig osv) Nu är det 3:e världens tur att ta för sig av rikedomarna. Nu skall ni ta emot dom och se till att dom att dom får det så bra som möjligt i sitt nya land. Rikedomarna räcker till både dom och er ,även om ni får nöja er med lägre standard än ni varit vana vid.

 175. Nu mina kära vänner..

  Kommer vi Svenskar få uppleva vår egen apartheid..

  Njut av er sista tid innan det roliga börjar..

 176. Tänk om dom som inte vill gå med på detta hade samma demonstrationsvilja som dom vänsterliberala som förespråkar globalisering med öppna gränser.
  OM dessa regler nu kommer att gälla kommer många att inse att den skatt man betalar för Sveriges medborgerliga rättigheter är bortkastad.
  Med lagförslaget bör medborgarna i Sverige slippa betala skatt, var och en skall få förvalta lönen själv för att säkra sin framtid, istället för dom som inte bor här.
  Här är en talare som inte bara är orädd, han kan enkelt härleda i bevis ett EU system som är odemokratiskt, mer inriktad på makt än demokrati.
  https://www.youtube.com/watch?v=Jcyjn196lf0

  • Låter bra att kvinnorna får kriga ner våldsverkarna framöver.
   Fast det lär väl knappast hända.
   Muslimerna gillar dock inte kvinnor som krigar för om de dödas av en kvinna så kommer de inte till paradiset tydligen. Så kvinnor kan verkligen göra nytta där som Phersmerga kvinnorna gjorde exempelvis.

 177. Detta är egentligen en krigsförklaring.
  De öppnar för att hela världen ska kunna komma hit till Sverige och kräva ”sina rättigheter” på din och min bekostnad. Själva ska vi inte ens få säga att vi inte gillar intrånget.

  Vi ska alltså inte få försvara oss med vapen: den rätten har inte en svensk.
  Vi ska inte heller få yttra oss om eländet.

  Alltså är vi satt ur spel och har bara att se på medan de skövlar vår ekonomi och vårt land. De ges rätten att ta vad de vill medan vi är bundna till händer och fötter.

  Men å andra sidan har vi samma rättigheter om vi ”flyr” till ett annat land, ett land som också ha skrivit på detta djävulska papper.
  Därmed uppstår ett allas krig mot alla. Precis så som det Nostradamus siade om.
  .

  • I naturtillståndet, skriver Hobbes, blir hela livet ett allas krig mot alla. För att undvika ett sådant tillstånd var det nödvändigt att skapa en statsmakt, en Leviathan, vilket vid denna tid var liktydigt med en suverän, en envåldshärskare, vars funktion var att skydda människorna.

 178. Observera att globalisten och Bilderbergaren Carl Bildt före valet sade att det viktiga är att folk inte röstar på SD (som är nationalister). Däremot får de gärna rösta på Alliansen (som är globalister) och de rödgröna (som är globalister)! Sjuklövern går i globalistmaffians ledband och kommer att rösta för Sveriges undergång. Redan i slutet av 1900-talet kände globalistpartiledarna till NWO-agendan.

  ”Carl Bildt: ’En röst på SD är en röst i sjön’
  ExpressenTV”:
  https://m.youtube.com/watch?v=bJ9O3ZCWp1Y

  ”Carl Bildt FEB 22 1992, Talks About New World Order
  orwellianreality”:
  https://m.youtube.com/watch?v=jE36Ud3llgk

  ”Folkpartist vill avskaffa Sverige och införa en världsstat.
  Svenskidag”:
  https://m.youtube.com/watch?v=9rJ6bjtyVS0

 179. Aha… nu är det kört. Hatar att vara pessimist men vi har förlorat. Sverige är förlorat, hela väst är förlorat. När Trump tvingas sluta som president som kommer att inträffa förr eller senare, kommer Agenda 2030 slå till på riktigt. Det väst vi känner till kommer utrotas. Krig är den enda utvägen.

  • Jo det ser mörkt ut – och ett 3:e VK är sedan länge planerat och så även vad som skall följa efter det. Massimporten av MENA är ett delmoment för att kunna få till slutmålet –> en världsregering med EN godkänd religion.

  • Vi hade chansen att stoppa det men ingen lyssnade och 2013 tror jag det var så beslutade C300 att förinta väst genom många små krig, de kommer skicka män och kvinnor rakt in i döden.

 180. Grundproblemet till migrationen är överbefolkning och icke fungerande ekonomier/ vanstyre i många länder. Det kommer aldrig lösas genom att exportera människor utan bara destabilisera de länder som tar emot för många migranter och migrationen kommer bara fortsätta tills grundproblemen löses. Detta är bara ett försök i att blunda för problemen och skjuta över dem på andra och självklart då framförallt västvärlden som beskylls som ansvariga för de fattiga ländernas problem. Vakna politiker och fokusera istället hjälp på att förändra de länder som har problem. Dessa länder måste ta ansvar för sina egna länder så att det är hållbart på lång sikt. Kommunism har aldrig fungerat !

 181. Inte konstigt att Löfven INTE ville komma överrens med Kristensson OM Migrationen och skyllde på EU när han hade FN avtalet färskt i minnet….!!

  Ungefär som Skall Vi Sossar förlora Makten skall Vi ge Folket ett Socialt Helvete först gm att Skriva på Ovan FN Avtal…!!

  Och VARFÖR i he har Ingen pratat HÖGT om detta m Folket inte ens Åkeson….!
  Visste Inte Du heller OM detta, kan dom verkligen ha Blåst dej och dina medarbetare på en sån INFO….!

  Ja då kan Du gå rakt in och Ta över Makten, meddela Talmannen först, för då stöttar hela Sv Folket dej…

  • Det är det som är meningen. Att sakta bryta ner dig till att inte bry dig längre och låta övermakten styra ditt liv. Samma som i alla andra diktaturer.
   Mvh Robert

 182. Politiker i allmänhet tänker inte klart om migration, men de fattar i alla fall att det har ett problem. I sin förvirring vänder de sig till FN för att få utarbetat ett politiskt korrekt princip program. Det lär bli lika relevant för att lösa migrationsproblemen som åderlåtning var för att bota spetälska. Verkligheten (kostnader och människors uråldriga känslomässiga reaktioner) är redan drivkraften bakom Europas politik. Dess verkliga principer är fortfarande outtalade.

 183. Det verkar vara de odemokratiska globalisternas vanvettiga manifest innan nationalstaterna tar tillbaka makten till folken. Men de svenska fjollarna hakar på.
  Där är ett villkor för SD för att stödja någon regering. Jag hoppas dock att SD tvingar fram en koalition så att man blir den enda de facto oppositionen i kammaren.

 184. Hade FN, EU med sina byråkratiska underorganisationer velat göra något humanitärt så hade det viktigaste varit att bygga upp länderna, istället för att flytta bort dom som bor där.
  Därför misstänker jag att dom som lagt fram förslaget är samma personer som idag på EU nivå jobbar med migration och allt oftare blir ifrågasatta vad gäller rationellt tänkande. Sverige har med Cecila Wikström en pådrivare om ökad invandring, även drivit förlag om att flyga in migranter som nu ser ut att etableras.
  Vem i Sverige har röstat på att Cecilia Wikström
  Driver hon Sveriges, EU medborgares vilja.
  Går det att rösta in någon annan ?


 185. Regeringen kommer att skriva på ”
  efter vad idiot- invandringen har ställt till med
  och totalt förstört Sverige ,
  det måste bli folkomröstning på den ödesfråga
  JÄVLA IDIOTER

 186. Nu är det inte längre en fråga om konspirationsteorier. Man vill verkligen skapa konflikter i varenda hörn av jorden. Vissa länder kommer naturligtvis inte lyda. Medan en del som sverige. Kommer få anarki på gator och torg. Man kan inte skyffla in andra kulturer utan att det blir strider. Så är det bara och vi får väl se om svenskarna eller islam vinner.

 187. Inte för att jag misstror Egor Putilov på något sätt, men är det någon av er som har läst igenom dokumentet på 34 sidor som kan bekräfta att det verkligen står som artikeln beskriver?
  Jag började läsa, men tröttnade efter en sida. Nu måste jag sova.

 188. Man vet att den förestående lågkonjunkturen kommer att pröva folket så varför inte skapa kaos och begränsa yttrandefriheten.

 189. Kan man utgå ifrån att dessa planer och avsikter endast gäller invandring från icke skidåkande nationer till Europa? Behöver inte Afrika fyllas på alls?

  • Till slut kanske det kommer bli så tomt med folk i afrika att vi svenskar kan åka ner ta över och bygga upp ett nytt fungerande samhälle och kultur!

   Men när så europa slutligen förslummats, då kommer invällarna här att kräva att få komma tillbaka till afrika för att få bidrag!

   • Ja, jag har faktiskt själv tänkt i de banorna tidigare. Det kan bli hur galet som helst i denna upp.och-nervända värld.

 190. hahha, det är så dom jobbar.
  Sätt agendan med en egenvald kärna, en elit.
  Ta in juristerna
  Ta fram förslag för att styra införandet av agendan.
  Sälj in hos regeringar
  Manipulera med hot om straff eller löften om förmåner. Bygg vidare på tidigare förordningar som t.ex. mänskliga rättigheter.
  Låt regeringar komma med förslag
  Starta upp allianser för att bygga upp motstånd till dom som inte vill vara med
  Se till att regeringar skriver under, ett bindande underlag där man sedan kan säkra resurser (medborgarnas skatteunderlag)
  Folkomröstning !

  • Ge Margot en fin position utan att behöva göra något vettigt, med bra betalt! Det har hon ju varit bra på tidigare!

 191. Vad jag vill veta är vilka informationer Löfven har burit på under tiden före valet, och vad han inte har berättat för oss.

  Jag vill också veta vad tant Lööf har känt till – hon har ju extra fina förbindelser med höjdare världen runt.

 192. Om inte extraval vore det minst lika bra med en expeditionsministär så kan de inte förstöra ännu mera än de redan gjort. Dessutom, avskeda samtliga tjänstemän i regeringskansliet som bedriver en neomarxistika agenda som hotar landets överlevnad.

 193. OT: SVT har ständigt feta rubriker i topp om händelseutvecklingen inom debaclet Svenska Akademien, säkert i tron att någon bryr sig längre.

 194. Det är nästan så att man frågar sig om det är ett försenat aprilskämt.

  Hur ställer sig Ryssland? Är Ryssland ett VÄRRE hot än en ström av oönskade utisar, eller är det tvärtom?

  Uppriktigt sagt, om Sverige har invaderats av oönskade utisar, finns det någon som helst anledning för oss att försvara Sverige mot länder som Ryssland?

  Och vad säger dönickarna i EU? De har naturligtvis känt till eländet tidigare, men var är vår information?

  Och varför har inte Löfven och Lööf berättat tidigare?

 195. Jag har aldrig tidigare hört någon information om detta från Löfvens sida? Hur kommer det sig att han inte informerade oss före valet?

  • För politiker ljuger och är köpta. Även om du inte vill tro det, så Sverige precis lika korrupt som andra länder. Det är bara att vi tycker att vi inte är det, för att det är något fult.

   • Frågan är när det blev korrupt? Det jsbdkw alltid har varit så. Men jag har svårt att tro att det varit så illa som nu.

    En gång i tiden när industrisamhället föddes och facket bildades har jag svårt att tro att de fackliga kämparna var så korrupta och tillhörde överklassen.

    Tycka vad kan vill om S men facket har gjort mycket bra saker. Men det har förändrats över tiden. Jag skulle säga att 70-talet var vändpunkten både för S och facket. Speciellt i Sverige. Att facket bildade S för att påverka politiskt var snart. Men de bemöttes på samma sätt av dåtidens eteblissemang som SD görs idag.

    Därför bildades folkets hus så att rörelsen kunde hålla möten. SD förvägras ibland att hyra lokaler. S och facket har nu plötsligt blivit de som förtrycker andra politiska partier.

  • Först avsatte Kristersson Löfvén, sedan vill Kristersson förhandla med Löfvén och för att få honom tillbaka till maktpositionen igen! Som Åkesson sa, väldigt märkligt agerande!

   När Kristersson och Löfvén delar på statsministerposten, kan de äntligen påbörja den verkliga nedmonteringen av Sverige genom att skriva under det förkastliga ramverket!

   • Ändå hävdar man att Löfvén var så skadlig för landet…

    Eller var det Mp?
    Det partiet vill ju Alliansen helst samarbeta med!!!

    Man tar sig för huvudet!

  • Dela vitt och brett till alla du känner. Våra förtroendevalda makthavarei 7-klövern har inget intresse av att skydda oss vanliga svenskar.

  • Sånt låter s inte komma fram före valet…och nu är ju fanskapet avsatt så nu är det ju inte hans problem längre…

 196. Dela Sverige i två delar, ena halvan till multikulti, andra halvan till ”rasisterna”, och en 15 meter hög mur emellan.

 197. Det blir redan fel i ansatsen till förslaget
  This Global Compact aims to mitigate the adverse drivers and structural factors that hinder people from building and maintaining sustainable livelihoods in their countries of origin, and so compel them to seek a future elsewhere.

  Människor har inte bara en mage att fylla, dom har en kultur, tradition som vi bör låta dom bevara i sitt hemland, som vi gör med våra samer, som inte vill ner till Stockholm.
  Vad dom behöver är hjälp att bygga upp sitt land.
  Istället skall Européer åka till Afrika och hjälpa dom där. Inga missionärer eller feminister utan duktiga lärare, ingenjörer, sjukpersonal m.fl.
  Dom som skickas ner skall ha BRA BETALT, mer än det vi betalar dom som sitter i EU och FN, här kan Soros pengar göra mera nytta,
  Det skall vara duktiga erfarna projektledare ingen politiker och kan man inte leverera på tid, då får någon annan prova.

 198. Härligt, nu kan alla svenskar gå i förtid som pensionärer.. Eller i verkligheten.. Skjuta sig själva!

  Givet vis kommer alla svenskar som har skjutit sig själva att just, beskattas för dom få ekonomiska kvarlevor