bert karlsson

Youtube

Inrikes

Bert Karlsson: Koranbränningar ett hatbrott

Publicerad 8/4/2023
Annons

I ett utspel på sociala medier ondgör sig den föra detta Ny demokrati-ledaren Bert Karlsson över koranbränningarna och kräver att regeringen inskränker yttrandefriheten.

– Man kan tycka illa om allt med religion och så vidare men man får inte hata folk för att dom har andra åsikter, säger Karlsson i det senaste avsnittet på sin Youtube-kanal Berts värld.

I samma klipp uppmanar han Sverigedemokraterna att lägga munkavle på Richard Jomshof, vars islamkritiska utspel har fått Socialdemokraterna att kräva hans avgång.

LÄS ÄVEN: S-ledaren kräver Jomshofs avgång

– Be Jomshof hålla käften i vissa lägen. Man behöver inte säga allt och försämra läget för svenska företag i andra länder.

I ett Tiktok-klipp summerar Karlsson sina åsikter i frågan:


Bara under 2015 fakturerade Bert Karlssons bolag Jokarjo AB Migrationsverket drygt 345 miljoner kronor men var ändå inte nöjd.

– Jag hade hoppats på fler anläggningar och vinstmarginalen blir inte lika stor för vi har haft en massa uppstartskostnader för alla nya anläggningar, sa han till Expressen 2016.

LÄS ÄVEN: Exklusiv intervju: Bert Karlsson frågas ut om sitt asylimperium

Han var då även missnöjd med att inte ha kunnat tjäna lika grova pengar på så kallade ensamkommande flyktingbarn.

– Jag har fått konkurrera mot kommuner som har egen flyktingverksamhet. Skara kommun är värst, de har till och med ringt runt till andra kommuner och misskrediterat oss.

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
782Polismästarens uppmaning till svenskarna: Bilda medborgargarden
Annons