Biden råkade visa upp detaljerad lathund – med beteendeinstruktioner
Här råkar Biden visa upp sin lathund. Faksimil C-span

USA:s blunderbenägna president Joe Biden råkade på torsdagen visa upp en minst sagt detaljerad lathund som skrivits av hans personal. Lathunden innehöll instruktioner för hur presidenten steg för steg skulle agera under en sammankomst.

Det var under ett möte med chefer inom vindindustrin som Biden höll pappret med lathunden bak och fram. En fotograf lyckades fånga presidenten på bild när han oavsiktligt visade upp dokumentet, rapporterar New York Post.

I lathunden stod det bland annat ”DU ska inta DIN plats” och hur Biden instruerades begränsa sina kommentarer till ”2 minuter.” Orden ”du” och ”dina” stod skrivna i versaler i uppmaningarna så att Biden inte skulle råka missta sig på vem de avsåg.

LÄS ÄVEN: Joe Biden i ny fadäs – kallar NHL-topp ’Batman’

Instruktioner för enkla handlingar

Dokumentet som hade förberetts åt Biden – med titeln ”Offshore Wind Drop-By Sequence of Events” – instruerade även presidenten hur han skulle utföra helt vanliga handlingar. Det stod exempelvis att han skulle ”gå in i Roosevelt-rummet och säga hej till deltagarna.”

SE ÄVEN: VIDEO: Biden ramlar av cykel

Stötta Samnytt med Swish: 123 083 3350

Författare av texten

Mira Aksoy

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.