bjorn-ranelid-fb
Inrikes

Björn Ranelid om svenska politiker: ”Landsförrädare”

Publicerad 7/2/2021
Annons

Efter dödsskjutningen av en polis i ”utsatta” invandrarstadsdelen Biskopsgården i Göteborg tar nu författaren och kulturprofilen Björn Ranelid till orda mot de politiker som han menar bär det yttersta ansvaret för den laglöshet som breder ut sig i landet. Enligt Ranelid är beslutsfattarna att jämställa med ”landsförrädare” och ”har blod på sina händer”.

De hårda omdömena delas ut i ett inlägg på Ranelids Facebook-sida. Han uttrycker bestörtning över hur det Sverige han ”älskar och vördar” förvandlats i händerna på dagens politiker som öppnat upp landet för ”mördare och parasiter”:

”Många svenska politiker har blod på sina händer och de förråder Sverige och bereder väg för mördare, parasiter och fiender till kärlek, godhet och alla som vill leva i tillit och respekt för medmänniskan”.

”Skyldiga till lögner, lömska ränker och svek”

Inlägget inleds med rubriken ”Landsförrädare”. Ranelid skriver att han inte tycker att det ordet är för starkt i sammanhanget utan tillämpligt på politiker som ”är skyldiga till medvetna lögner, lömska ränker och handlingar och svek mot alla varelser som vill leva i fred och endräkt med sin medmänniska”.

Dödsskjutningen inget ”misstag”

Ranelid vänder sig också mot de formuleringar som florerat i media om att polismannen i Göteborg skulle ha skjutits ihjäl ”av misstag”:

”Ingen polis i tjänst skjuts av misstag. En individ som bär vapen och avsiktligt med berått mod skjuter en polis i tjänst kan aldrig göra det av misstag och det finns inga undantag i världen.”

Vidare nämner författaren den dödsskjutning som begicks på torsdagskvällen i ett annat invandrardominerat bostadsområde, Flemingsberg i södra Storstockholm med en 25-årig man som offer. Enligt Ranelid är detta ännu ett kvitto på det pågående ”barbariet och kriget i Sverige”.

Riktar även kritik mot journalistkåren

Ranelid riktar också kritik mot landets journalistkår som tidigare attackerat honom för att han tagit till orda om det som händer i Sverige:

”Jag har blivit stenad med ord och trakasserad av falska och enfaldiga journalister för att jag är den förste och ende författaren som skrivit sanningen om tillståndet i Sverige. Jag lider och sörjer över vad som händer i landet medan de tjänar lögnen och förfalskningen av verkligheten.”

Kräver obligatorisk utvisning när utlänningar begår brott

Att mördare och terrorister tillåts begå sina dåd på svensk mark beskriver Ranelid som ”en skam för landet och en oförlåtlig synd”. Han menar också att utvisningsinstrumentet används alldeles för sparsamt mot utländska brottslingar:

”Alla brottslingar som är dömda till utvisning skall deporteras direkt med tvång. Det finns inga ömmande fall. En människa väljer att vara kriminell. Ingen behöver svälta och lida av hunger i Sverige. Det går alltid att söka hjälp och bistånd.”

Ranelid avrundar inlägget med en uppmaning till alla läsare att dela och sprida det och undertecknar det med ”Björn Ranelid, i sorg och helig vrede”.

Mats Dagerlind
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1019”Ryssland redo för krig med Nato”
Annons