Boende på Lidingö klagar: ”Vårdcentralens väntrum är inte en moské”

Delningar

I en insändare i lokaltidningen Mitti sätter en person bosatt på Lidingö i Stockholm fokus på ett problem med att den lokala vårdcentralens väntrum används som bönerum eller moské av fundamentalistiskt islamtroende. ”Respektera väntrummet som det lokalen är avsedd för” uppmanar skribenten de inflyttade muslimerna.

I insändaren beskriver Lidingöbon ett besök på vårdcentralen där golvet i det lilla väntrummet ockuperades av en knäliggande och barfota muslim ”med rumpan i vädret” inbegripen i bön. Andra vårdsökande ska enligt insändarskribenten ha upplevt det hela som påtagligt besvärande men inte vågat säga ifrån utan i stället vänt sig bort.

Insändaren avslutas med en uppmaning om att respektera att var sak har sin plats och att vårdcentralens väntrum inte är någon moské.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

383 KOMMENTARER

 1. Enligt min alldeles nystartade religion måste vi klä av oss nakna när vi ber och det måste vi göra var vi än är. Det får alla acceptera i religionsfrihetens namn.

 2. Typiskt svenskt agerande. Säger inget ,gör inget tittar bort. Mycket talande bild hur islamismen breder ut sig

 3. Va! En som inte förstått, att muslimerna står över alla andra,och att de därför måste få göra precis som de vill. Annars kan de bli myyyyyycket arga, och då blir det inte trevligt alls.

 4. Där tar den klagande fel! För det är en moské och det tycker 82% att det är..acceptera eller flytta..det är vad jag har fått lära mig.

 5. Varken vårdcentralen eller besökare vågar sannolikt ingripa med tillsägelse. Då rycket pk-polisen ut med nationella insatsstyrkan och det blir tuffa förhör och ordentligt fängelsestraff. Men inte för muslimen.

 6. Tja…M är stora på Lidingö…// Men..muhammedanen är väl van att bedja vissa tider …han menade nog inget särskilt–det var naturligt för honom –han kan nog inte förstå att svenskar är besvärade.
  Typisk kulturkrock…människor– ofta outbildade analfabeter – vidskepliga – Vi är ovana vid sådant.

 7. Ja, de är gäster i vårt land. De kommer hit, och de utnyttjar vår gästfrihet som det passar dem. Vad skulle hända om en kristen började förätta sin bön på en offentlig plats i ett muslimskt land? Vi vet ju hur det gick för en pakistansk kristen kvinna som tröttnade på muslimska kvinnors vrede över att hon använde samma skål för att dricka vatten, som de gjorde. Hon har precis blivit benådad, efter 9 år i fängelse. Som skulle vara ett dödsstraff.

  Men nu är vi i Sverige. Här råder det minsann religionsfrihet. Här kan en muslim börja be, var helst han än befinner sig. Att reagera på det, ja vi vet ju vad det är – rasism. Så den som skrev denna insändare är nu stämplad som rasist. Och de som inte tyckte det var helt naturligt – smygrasister.

  Vilken skillnad det är mellan religioner. Och jag tänker, kanske inte skulle vara helt fel ändå, att ta efter lite från andra religioner. Deras intolerans. Tala om för denne muslim är här ber man inte hur som helst. Ska han be, får han gå till sin moské, i väntsalen sitter han ner och väntar på sin tur.

 8. Lidingö. M 36%. SD 11%.

  Röstar man för öppna hjärtan så får man stjärtar i vädret. Ska det vara så svårt att förstå?

  • Även stjärtarna är öppna för illaluktande mussefisar, vilka är som vilken, som helst Dior parfym för en svinia hen, kan inte motstå en mussefjärt särskilt om den består av svavelväte ty den sätter sin prägel på den ändamålet vilka båda parter blir heltända på.
   Sensmoral: Ingen svensk kan tävla om svinias gunst. Därför ingen är i stånd
   att, lägga av en så illaluktande rökare, som en musse. Därför föredrar svinia sina gelikars brakskitar.
   Sensmoral : Min senaste reflextion är den att, vi har Europas mest anskrämligaste ” damer”. Det finns inget land i vår världsdel, var
   Sdu ser mindre vackra kvinnor än vad du ser i Sverige. Rena rama fågelskrämmorna, som skrämmer alla våra småfåglar till döds. Även små barn blir otrösteliga efter åsynen av dessa ”uchucuna” = fågelskrämmor.

 9. Finns där en MAN,så tar man på sig handskarna och lyfter ut denne utanför på gårdsplanen och vänder denne mot Mecka med respekt för dennes religion, där inne har denne fan inte o göra! OCH UPPLYS DENNE OM, ATT MAN INTE TAR MED SIG SEDEN DIT MAN KOMMER,UTAN TVÄRT OM !!!!

 10. Med ett 90% valdeltagande röstade 36% av Lidingöborna på Moderaterna. Klart avgörande vinst, så då får de nog finna sig i att öppna sina hjärtan.

 11. Tanterna i väntrummet skulle bara veta vad smutsfot bönade och bad om : att läkaren som snart ska hjälpa honom ska dö och att alla otrogna som betalat hans uppehälle ska halshuggas.
  Medans han knäar på deras golv och andas deras luft, visar han dem rövhålet och önskar dem döden

 12. De där beteendet är faan inte nyktert , tror inte man får sitta o knarka o supa på vårdcentralen det får man hålla på med hemma

 13. Det förklarar ”baj-luckan” på deras luciaklänning.
  Dom vet att dom har analen och pungen i vädret, kanske är ett lufthål därinunder

 14. Ohh, vad gott en pungspark hade suttit där!
  En kick-flipp rätt i paketet, inga fler barnbidrag för honom inte

 15. Skulle det hända på min lilla vårdcentral när jag är där så hade jag bett vederbörande att sluta omgående. DET FÅR VARA NOG NU!!!!!!

  • Mitt råd är: Läs Koranen först. Sedan kommer du att förstå att du inte
   har en chans att undvika att en muslim som hör – ’DET FÅR VARA NOG
   NU’ – just blivit KRÄNKT.
   Och en kränkt muslim har ingen tanke på något annat än att slå ihjäl
   dig – eller någon annan otrogen i närheten – så fort som möjligt.
   En kränkt muslim är som en handgranat med sprinten utdragen!
   Den som levt med muslimer i många år lär sig att de är inte som vi.

 16. Hela Sverige kommer bli rasister i den meningen att muslimer i hög grad inte tar hänsyn till svenska normer.
  Tolerans krävs bara från ena hållet

  • Snart börjar hustrumisshandel helt öppet i väntrummet som i arabländerna, hipstersvennen tittar bara åt ett annat håll, vill inte va rasistisk eller verka intolerant

   • Nu ska vi inte vara rasister… Klart dom ska få visa sina håriga rövar var dom vill och när det passar dom…..

  • Bäst för landet vore att samla alla arga muslimer på Söder i Stockholm, och omringa TV-huset på gärdet, så att 100-tals skäggiga män står hela dagen och skriker samt hoppar upp och ner dagen lång.

 17. Om personalen på vårdcentralen inte har kurage att säga åt bönemannen, så bör alla som misstycker omedelbart lista sig på annan vårdcentral. Valet är ert lidingöbor!

  • Bor i norra Skåne och här har vi inte sett dessa vidriga yttringar trots en hel del invällare. Kan bero lite på att 30+% röstar SD här och många är rejält trötta på massinvandringen.

 18. Varje muslim som kommer hit bygger sin tillvaro på en religion som inte bara ska vara fri, utan som har RÄTT där alla andra religioner är FEL. Mest FEL är förstås att inte ha någon religion alls,utan se verkligheten som den är.

  Detta att islam är RÄTT gör också att allt islam behagar tycka är rätt, så de räddhågade svenskarna i väntrummet får väl skyla sig själv. Lite högt snack och några roliga historier borde fått mjuka upp samvaron.

  Var inte så artiga när någon behagar störa sjuka personers väntan genom att larva sig.

 19. På Lidingö röstade 89% för moskeer i vårdcentralernas väntrum. Det duger inte att klaga på detta i eftertid. När kalifatet utropas är det bara att buga tillsammans för att undgå huvudamputation.

  • Ja dom nyttiga idioternas förvåning var gång mångkulturyttringarna dyker upp i deras närhet är rörande. Hade jag iiingen aaaaning om…… såklart inte.

 20. Skulle jag se något dylikt på min vårdcentral, skulle jag omgående gå fram muslimen och fråga hur han mådde. Får jag ingen respons skulle jag skyndsamt gå till receptionen och kräva läkare till en akut sjuk människa som ligger på golvet i väntrummet.

  • Det är det som är problem, du ska gå och be om läkare. De förstår inte sånt språk. Skulle man istället kasta dem ut från lokalen, då blir det klart för dem att man får inte göra så. Sverige går undan precis pga ”självstörandetolerans”. En skriver till tidningen, annan ber om läkarhjälp… Kasta dem ut!!! Det är en enda sak som hjälper!

  • Risken finns att du hamnar högst upp på deras lista om du gör nåt sånt.

   I tex Egypten; om en icke-muslim får för sig att Störa (=Avbryta, Förstöra för) den/de som håller på och ber en av de dagliga 5 bönerna, så blir den personen med största sannolikhet halshuggen innan nästa soluppgång.

 21. I detta läget hade det varit bättre att förena nytta med nöje. Dom kan hålla bönestund utanför lokalen och vi får på så sätt fler cykelställ…. Win win 👍

 22. Snart i en Konsumbutik nära dig…bönehytter, typ gamla goda tidens snabbfotohytter………….sen kommer tiggarhytter, klimatångesthytter, elallergihytter, snabbvåldtäktshytter, psykakuthytter…..nån pk kan säkert tänkas investera i tidens nya samhällshytter……

 23. Men, vågar ingen göra något? Är det här FAKENEWS??
  Kom igen..

  Men ”Lidingö” röstade väl på den senaste moderata ledaren som ”öppnade” gränserna..??

 24. Man får en sån lust att parkera en känga i röven på dom när dom ger en ett sådant läge. Eller en hagelsvärm

 25. Även välbesuttna kommuner blir allt mer involverad i det nya Sverige.
  En naturligt följd av hur rösterna har erlagts.

 26. Själv gillar många att hugga i ryggen, eller anfalla kvinnor bakifrån (i grupp dessutom)
  Men vågar sen ändå ligga i denna utsatta position, eftersom dom vet att vi är mer civiliserade än dom. Så risken är liten att nån sätter en sax i pungen på han för att hämnas Akilov tex
  (som dom själva hade gjort)

 27. Lidingö har precis som andra orter blivit invaderade av människor som inte ska befinna sig i demokratiska länder. Men vi som bor här ryter verkligen ifrån, våra politiker får veta vad vi tycker och dom lyssnar faktiskt…ja dom borgerliga i alla fall och så får dom mycket röster också.
  Förr kunde vi köpa platser i andra kommuner till invandrarna, det går tyvärr inte längre då det är överfullt i hela sverige. Men det finns en sak som skiljer oss från andra, vi protesterar högt och hur många andra lokaltidningar i sverige skulle sätta in en sådan här insändare om en beende muslim på vårdcentralen…inte många, kanske ingen. Det bubblar som fan här under ytan, och SD ökade med 4,5% här och det var ingen tillfällighet.

  • Hej. Kul att höra från någon som bor där. Det blir ju så att även ni nu får ta del utav det alla andra alltid fått ta del av. Och mer lär det bli. Snart har ni en stor moske i området. Tro mig. Det går fort. När jag var yngre fanns det ett fåtal invandrare i min kommun. Idag är svenskar en klar minoritet i kommunen. Det gick på 20 år.

  • I min kommun så åker mina insändare och kommentarer ut så det bara skriker om det.
   I min kommun så har de borgerliga styrt i minst 25 år med en moderat i toppen men ingenting hjälper mot massinvandringen.
   Jag har röstat SD sedan 2002 då partiet fick 1,44%, eller 76.300 av valmanskårens röster och jag har också varit engagerad lokalt.
   Oj, oj, o,…….och oj vad skit jag har fått för detta.
   Numera är det en annan klang i skällan och gamla belackare kommer krypande.
   Som tur är så bor jag numera en stor del av året på andra breddgrader och slipper se, och försörja, invasiva arter som fortplantar sig i Sverige!

 28. Folket i Lidingö röstar fram mångkultur och utgår då från att mångkulturen håller sig på behörigt avstånd från dem själva och så dyker mångkulturen upp mitt i ens eget område. Vad fräckt!!

 29. Börja sjunga kristna sånger när de vänder röven i vädret, läs bibelvers osv, gör allt för att störa och göra det otrevligt för dem

 30. Så jävla gött när det händer i Lidingö, Östermalm, Djursholm etc, etc….skulle fanimej vilja ta dessa muslimer i hand och tacka för jobbet. Det är precis detta som måste hända landets privilegierade eliter så att de förstår…..
  ”Nä´vi är inte lika – det finns skillnader”

 31. Varken jag eller muslimen som använder väntrummet som moské förstår vad folk blir upprörda över ? 82,5% av svenska folket har ju gett politikerna mandat för att Sverige skall islamiseras .

 32. En person som lägger sej och ber på vårdcentralen går det inte att tala till om detta. Enda som löser detta problem är repatriering.

 33. Så fantastiskt svenskt – skriva insändare.. (jmfr; lapp i tvättstugan..)

  – Visserligen bra att sånt jävla ofog av dessa typer noteras, det är inte det jag menar.

  Var ansvariga på VC vidtalade vid detta tillfälle..? Vad hände undrar man.

 34. Är detta den s.k. mångfalden sketna sura rövhål i luften
  FY FAN
  det är min själ inget vi Svenskar ska ha i VÅRT LAND !

 35. Stäng ner Vårdcentralerna, här sänds patienterna ut på en orbit
  som saknar motstycke i världen.
  Och när brukaren gått runt några varv med remisser är det dags för nya områden.
  Alla läkare måste få sin del av vården(pengar) det är därför Sverige är
  läkartätast av alla länder.

 36. Titta på hur Lidingö röstade i valet nyligen. Jag tycker gott att den som skrev insändaren kan sluta upp med att gnälla när samhället blir det som de röstar fram.

 37. Fy fan hur det blivit i Sverige, inte undra på att SD växer, varför dessa människor i Sverige som inte tillför något.

  • Så här har det varit lite varstans i Sverige sen Vikingatiden! Vi har ju hittat muslimska mynt lite här och där!

 38. Hur långt ska gränsen dras innan svensken reagerar? Ska vi alltså vänja oss vid att man ber en bön med i väntrummet? Man sitter där är sjuk och kanske har nyss fått en otroligt svår diagnos……. ska vi alltså tycka detta är ok? Varför sker inget uppror hos svensken?????

   • så sant, och på jobbet kan man inte öppna munnen innan de unga runt 25 år tycker man är helt urblåst, dom är ju så naiva.

  • Svenskarna är rädda – tänk om den bedjande blir arg och hotfull! Bäst vi låter honom göra som han vill. Det kanske bara gäller för den här gången? Det kanske går över? Vi kanske ska skriva in oss på en annan vårdcentral i fortsättningen och hoppas på att ingen kommer dit och ber? Rädsla, rädsla, rädsla!

 39. Tur för muslimen att inte jag klev in i det väntrummet för jag hade avbrutit hans bön om jag så hade varit tvungen att peta på honom med ena foten. Hade rentav varit lite roligt!

 40. Hahahaha.. bara o gilla läget, snart i varje väntrum, på gatan eller hemma hos svensson..svenskidioterna som alla andra idioter som är i majoritet i västeuropa vill ju ha det så…

 41. Det är väl bara att ta upp med vårdcentralens ledning!!!
  Fråga om det är en vårdcentral eller en muslimsk moské!

 42. barfota muslim ”med rumpan i vädret” inbegripen i bön

  Kommer polisen att arrestera honom nu för en misstänkt hatbrott?

 43. om någon dristar sig att avbryta muslimens bön så kan han tas för ”hets mot folkgrupp”…så är det ställt i landet

 44. Synd att ingen hade kurage nog att dra på en spark i arslet på honom när han missbrukade väntrummet med rumpan i vädret

 45. Tycker det är så underbart när alla dessa ”stekare” från Sveriges finare trakter som i sin tur gärna delar ut moralkakor till andra får känna på mångkultur. Inte ett sk.t synd om dem!

 46. En gummi sprätta och ett pappers Clipp hade fixat biffen! Annars hade också en hink kallt vatten fixat det hela också! Varför vågar svenskar inte säga till när de ser dessa dumheter pågå? Likgiltighet tydligen!

 47. Bilden är obetalbar! Fossingarna ser rätt smutsiga ut och vad som döljer sig under nattskjortan vill jag inte veta.
  Ser ut som en salafist.
  Lidingö Sjukhus är f ö omgjort till afghanboende så en del lidingöbor har nu börjat oja sig över invandringen.

   • Nähä, kände inte heller igen mig!
    Kopplade den till artikeln.
    Ibland får man vända sig tlill en bildbyrå för att illustrera en text.
    Eller sprida information med hjälp av DNs bildarkiv.

 48. Är det inte Lidingöarna m.fl. som röstat och avlat fram den skiten? – Grattis till vinsten! 😝
  Jag skulle gärna ta det högra och köra det in i det vänstra.

 49. Det blir fan i mig bara värre o värre? Upprop på Twitter om protestaktioner i gamla stan MOT ändringen i Eustadgar om så kallade flyktingar (eu-migranter)? Visst vill vara med, men har inte råd att åka?

 50. Whou! Svensken är flat och dum! Inte konstigt att landet kan styras av nollor! Klaga och gnälla i bakgrunden går ju an, MEN ATT VISA CIVILKURAGE, då är det totalstopp! Vad vill svenskar med Sverige, en bra fråga???

 51. Blev mångkulturen jobbig nu när ni tvingas ha den inpå er i ert lilla, tidigare skyddat, reservat? Blev det jobbigt att inse att era pengar inte kan skydda er?

 52. Nu går bergis Säpo, Expo och Nätghatsgranskargossen igång för att dra skribenten inför rätta. Hets mot folkgrupp, var det ja.
  Tur att vi har dessa övervakare av vår säkerhet.
  Slaveri är frihet. Krig är fred.

 53. Sinnessjukt själv såg jag en av dessa mitt över gatan huset mitt emot vid porten stå på knä jag satte på stereon på högsta volym så Volbeat dånade ut över nejden han blev väldigt förvirrad

 54. Lite får man ändå le åt att det är en person från Lidingö som skrev insändaren. Inte lika kul när mångkulturen man vurmar för tränger sig in i finrummet man sitter i eller?

 55. Ömsesidig respekt tack!
  Att vi alltid ska backa undan eller påtvingas en främmande religion och kultur är inte ok. Respektera vår kultur eller åk hem.

 56. Svårt att inte avsky våra politiker och den stora majoritet som röstar för den här utvecklingen. Sanslöst, ledsamt och frustrerande’

 57. Säga vad man säga vill… men nog är allt små grodorna lustiga att se… dock inte de med rumpan i vädret som inte hoppar på sina skitiga fötter…

 58. Den som inte kan se att detta land håller på att gå käpprätt åt h*lvete är riktigt dum, stum eller oerhört feg.

 59. Åker dom hem efter ritualen
  eller ska dom fortsätta att gå runt
  som parasiter och leva på Svenska
  skattebetalare ?

 60. Han kan väl ”be” hemma innan han går dit istället för att ställa till med obehag för normalt hyggligt folk med barn.

 61. Intregrationen när den är som bäst.. ”Ta sedan dit man kommer”..

  Kollar man ute i världen så vet alla att muslimer INTE vill integreras i samhället. De vet inte vad integration betyder. Säger Thailand, Indien, Israel m.m.

  Muslimer skall bo i sitt område och INTE flytta till områden där det finns en majoritet av en annan religion. Det har aldrig funkat och kommer aldrig att funka.

 62. Sedan har vi uigurerna i Kina. Muslimer, som är ett turkfolk. Finns 10-18 miljoner uigurer i gigantiska Kina. Vill inte bli en del av Kina. Håller på med terrorattentat.

  Vad gör turkar i Kina? Gör om..gör rätt.. Låt dessa uigurer utvandra till Turkiet så att de kommer till ett ställe som de trivs i och känner sig hemma.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Uigurer

  • 1. Det finns omkring 8 miljoner muslimer bland dom. 2. Dom kan utvandra när dom vill, men vad dom verkligen vill är att forma en Islamisk Stat och sedan skall resten av Kinna försörja dom.

   • Det är bättre att man tvingar folk att utvandra till ställen där de hör hemma. Uigurerna tillhör turkarna och skall bo i Turkiet.

   • Som Palestinerna gjorde mot Israel alltså. Det står t.o.m. i bibeln om detta ”I de sista dagarna ska det komma inkräktare”

  • Klickbete kan gå före att skydda Värdegrunden från verklighetsexponering i små lokala reklamtidningar. Nu blir det många klick (särskilt när Samhällsnytt länkar), sedan följer det vansinniga repliker i tidningen från batikhäxor, arnstadianer och islamister, vilket skapar ytterligare klick från folk som vill se freakshowen.

 63. Islamsk invandring kommer att bli Sveriges fall från ett välordnat land till ett land i kaos och ekonomisk nedgång. Liksom Socialismen fick ett rikt Argentina på fall. Och kommunismen fått Latinamerikas rikaste land Venezuela till nu allmän missär.

  • De är nu ca en halv miljon…..och är organiserade i sådär 17 föreningar och organisationer. Som alla matas med statsbidrag ! Otroligt nog betalar vi pengar för vår egen hädanfärd som ett fritt land,vartill kommer att dessa muslimska organisationer,likt termiter,ätit sig in i det politiska etablissemanget,bl a på kommunal- och landstingsområdena,där det har röstats på order av imamerna på fredagsbönerna. Minns den stapel som redovisades vid röstrapporteringen från Spånga-Rinkeby: 76 % sosseröster,lika med fortsatt bidragsförsörjning.

 64. Religion står inte över svensk lag och förordning så denne skulle blivit utvisad från vårdcentralens väntrum!

  Religionsfriheten säger att alla har rätten till sin trosutövning,
  MEN, bara så länge det inte inverkar negativt på någon med annan gudstro alternativt avsaknad av en trostillhörighet !!! Så bara lyft ut honom därifrån!

 65. Ska byta Volvon mot en Toyota pickup, sätta på en kulspruta på flaket som man smälter in i miljön.
  Kanske blir det en kamel också så man slipper biltullarna.
  Förmodligen kan man parkera den utanför stadens moskeer utan att få p-böter. Jag tror att många kommer att få ett chockerande uppvaknande år 2035. Även Annie, och resten av 7klövern. Om det finns historieböcker kommer Fredrik, Annie, Morgan, Dan, mfl att beskrivas på samma sätt som Judas. Hur deras oförstånd raserade ett helt land.

 66. ”Nya Moderaterna” heter största partiet på Lidingö!

  Lidingöborna har kanske störst makt i EU-regionen Sverige och har bidragit till denna utveckling… som kommer att öka exponentiellt.

  Är det inte roligt att leva som man lär?

  • Men du glömmer att berätta att M sjönk med 8,7% och SD ökade med 4,5% i senaste valet här på Lidingö.

  • Dessa välbeställda ger bort ett par miljarder till andra kommuner genom det kommunalautjämningssystemet….vi hade gärna behållt dom miljarderna själva.

   • Det största problemet är ändå att miljarder öses ut på analfabeter och bedragare från dysfunktionella länder .

 67. Jag gillar detta! Jag skulle vilja se mer offentlig muslimsk bön lite varstans. Då kanske (absolut inte säkert, men kanske) fjällen börjar falla från PK-ögonen.

   • Detta är steg i islamiseringen. Det utvecklar sig enligt en norsk forskare som:
    1) Demografi. Det måste finnas tillräckligt många.
    2) Deprivatisering av religionen. I det sekulära samhället tänker vi oss att man är religiös hemma eller i bönehuset (i detta fall moskén). Steg 2 i islamiseringen är att utöva religionen varsomhelst. Detta steg tar muslimerna.
    3) Dedifferentieringen av religionen. Myndigheter och företag börjar anpassa sig till religionen. I detta fall är det sålunda avgörande att vårdcentralchefen agerar. Annars har steg 3 i islamiseringen tagits.

 68. Bilden ovan :

  Antingen så letar han mynt eller så har han gjort sig beredd på penetration.

  Oavsett vilket så är det barn som kryper på golvet , inte fullvuxna män…

 69. Detta sker på våra sjukhus i dom rum som förr kallades andaktsrum, där togs korset bort och bönemattan fram, det finns ingen kristen som ser detta rum som andaktsrum idag, kanske en ekonomisk vinst att avveckla dessa rum.

 70. En enda och det blir ett sådant liv? Dessa Lidingömänniskor kanske ska besöka andra akutmottagningar? Sist jag besökte akuten var det ca 20 stycken som förde ett jävla liv. Dock ingen som låg och bad till någon låtsasfigur.

  • Du vet, när de rika får smaka på arabbeteendet, blir det liv. Vi fattighjon är inget värda för dem så när vi klagar spelar det ingen roll men när det händer DEM.. då tar det hus i helvete. Detta är mycket bra, hoppas de får mer invandring i Lidingö. Ren karma.

 71. Tur att jag inte var där för då hade jag satt en Fot i ….!

  Från det ena till det andra SKOSKYDD bytes till Fotvårtskydd och det skall han ha på nästa gång..!

  Sen anser jag att alla Vårdinrättningar med besök skall Ha Mun o Nässkydd i dessa tider, Alvarligt altså…!

 72. Fina Lidingö med alla dessa PK-liberaler, nu får de smaka samma ”nykultur” som övriga landet gjort de sista 10 åren.

  Nu kan de inte sitta på läktaren längre, vad glad jag blir, HÄRLIGT!!

 73. Är det en sådan bild av Sverige som 7-klövern står för och sympatisörerna röstar för så är det total katastrof för vårt fina land.

 74. Det enda dessa muslimska parasiter
  är kapabla att förstå är MAKT!
  Det är därför dom har ALDRIG haft en tillstymmelse av demokrati på dessa
  breddgrader! När dom vet att dom kommer att bli dekapikerade för det minsta fereteelse…dom håller sig på mattan. När dom får friheter och förmåner dom kräver ännu mer! Arabiska ledare… Vet hur slipsen skall
  dras!

 75. Di fega svenskingarna, vågar inget annat än att, vända bort blicken. Att det över huvud tagit kan finnas ett så fegt ”folk”, som dessa dumsvenskar. Skäms ni inte? Eller är det ärorikt att, vara feg i dagens Svensstia? Men nu vet jag fegheten är ärorik. Dumheten = intelligens, lathet = idoghet, Lögn = sanning, Falskhet = trofasthet, Osämja = vänskap etc. Endast 17% av innevånarna i häng Rövarnas Rike är normala människor, resten är intelligensbefriade fega dumsvenskar.
  PS många av dagens svenskingar badar endast när det regnar på dem. Därför har odören många gånger varit olidlig på ett flertal ställen i häng Rövarnas Rike denna torra sommar. DS

  • Problemet är att svenskarna inte kan och vågar resa sig mot eliten och diktaturen och den etniska rensning som pågår. Massövervakningen och kontrollsystemen är så effektiva att varje enskild individ kan lätt spåras upp och få sitt liv förstört. Världens någonsin mest effektiva förtryckarsystem, och ändå förnekar folk att det ens existerar.

   • Det betvivlar jag starkt att, dumsvenskarna skulle klara av. Varför skulle de klara av det? När de inte klarar det mest elementära saker i vardagslivet. Sanningen anses vara kriminell men, jag är väl krimine, då påstår att, svenskingarna är snudd på ett skräpfolk, som vem som helt kan pissa på utan att, de reagerar något nämnvärt.

    • Skräpfolk? I alla fall älskar MSM journalisterna att kasta skit på andra folk, ljuga och sprida förfalskad information. Det känns ganska otäckt när läser deras lögner i pressen, och själv är på plats och sitter mitt i verkligheten. Vad som pågår i Sverige är otäckt.

  • Samtidigt är makten, MSM och regeringen, helt i händerna på de dom stöder den pågående etniska rensningen.

 76. Vet inte varför… men ibland önskar man att man ska få se ett klockrent ”field goal” med en arabisk asselboll…

 77. Muslimer inbegripna i bön blir en allt vanligare syn i det offentliga rummet i Sverige. Det vi upplever nu är bara början.

 78. Islamisterna kör denna Vals , därför att dom vet att Svenskar är livrädda för Islam.
  Det har Steffe GAPAT om , många tror på det.
  Sanningen är ju att dessa avarter inte hör hemma i vårt Land.
  Kasta ut dom !

 79. Det gläder mig oerhört att Lidingös, till övervägande delen, moderat-röstande invånare äntligen konfronteras med konsekvenserna av den politik de har röstat för! I somras nådde baksidan av mångkulturen till det synnerligen priviligierade och likaledes mörkblå Falsterbonäset i Skåne, då kvällsbadande herrar och damer helt oväntat förolämpades av ett gäng unga män från Malmös mer oborstade stadsdelar… Vi får väl önska moderatväljarna välkomna till verkligheten!

LÄMNA ETT SVAR