Bråk utanför krog i norra Stockholm – en skjuten, fyra knivskurna och tre gripna

Delningar

Vid 23:40-tiden på tisdagskvällen utbröt storbråk utanför en krog i centrala Märsta i norra Storstockholm. Fem personer fick föras till sjukhus, en med skottskador och fyra med knivskador. Tre personer greps misstänkta för grov misshandel och mordförsök.

Händelsen medförde ett stort polis- och ambulanspådrag. Det är oklart vad som föranledde bråket. Polisen är knapphändig med information om de inblandade, deras åldrar, härkomst och eventuella tidigare kriminella CV.

Området kring järnvägsstationen där den aktuella krogen är belägen har en längre tid varit skådeplats för gängkriminell verksamhet men polisen vill i nuläget inte uppge om tisdagskvällens händelse är gängrelaterad.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

102 KOMMENTARER

 1. När mångfaldsvansinnet gick till Märsta. ”Var god tag plats-dörrarna stängs”. Nu finns ingen återvändo. Där slåss man med machete och skjutvapen, medan polischeferna tänker ut formuleringar för att inte avslöja gärningsmännen medan pseudofolket på Södermalm säger att de som bor i helvetet lider av ”upplevd” otrygghet. De bör inte känna oro eftersom Sverige är säkert.
  Hela landet har kukat ur fullständigt.

 2. Vi får en mångfald inom brott också så det är ju positivt. Så länge dem sanerar sig själva så bryr jag mig inte att dem skjuter varandra. Mindre kostnader för staten.

  • Men om de missar,så medför det dyra vårdkostnader!. Något som dessa kriminella borde stå för själva,eftersom de valt att leva utanför samhället!

 3. Tittat på nyheterna och även lyssnat hela dagen och inte hört eller sett ett dyft om detta skrämmande brott och nyhet (en skjuten, fyra knivskurna och tre gripna).

  Bara Trump och det Amerikanska valet.

  • Dom kanske väntar på tillstånd att få skriva en rad eller så avvaktar dom
   Trilaterala Kommissionens egna budskap via TT.

 4. Sånt som händer. En normalitet. Inget att bry sig om. Mångkulturen har gett oss så mycket bra. Pizza och kebab och öh … öh … öh ja och kebab och pizza förstås. För det tar man ju såklart gladeligen en kula i huvudet. Det är det ju värt. Man måste ju offra lite för mångkulturen. De har ju flytt för sina liv. Öppna era hjärtan. Håll käften j-vla rasist. Opponerar du dig va? Vi ska skicka David Baas på dig. Och Afa. Så håller du tyst sen.

 5. Centrala Märsta är en fluglort på kartan som omfattar några kvarter. Så det är ju inte svårt att undvika stället. Som domineras av invandrare.

  • Hela Sverige är en fluglort på världskartan som omfattar några landskap. Så det är ju inte svårt att undvika stället. Som domineras av invandrare.

   Hehe……..

 6. Vilka har ork, tid och lust att hänga på en förortskrog långt ute i periferin i Stockholms län kl. 23.40 en tisdag???

 7. Att vara med i ett kriminellt gäng,redan där är det kriminellt och åtalbart,man undrar ju varför inte polisen burar in hela gängen?

 8. Det här är ingenting emot när vanliga oroliga människor vill förmedla sanningen och sin oro, då jävlar finns resurser för att straffa de farliga nazisterna. Det här är ju bara några strulputtar lite pojkstreck.

 9. Många hörde säkert på SVT Publik Service som säger att invandring till Sverige ligger nu på EU:s lägsta nivå. Vad är det för nyheter om invandring som skattefinansierade SVT håller på med? Jag har läst nånstans att under de senaste tio månaderna har migrationsverket beviljat så många antal uppehållstillstånd som en hel Helsingborg (106 955)! När övriga Nordiska länder (Fin, Nor och Dan) tar emot var tusentals migranter tar Sverige emot tiotusentals. Det är nån som är galen här!

  • Enligt Annie Lööf så är det förbjudet att vara kriminell i Sverige. Gud vad hon är klok, man riktigt baxnar när man hör henne genom hörselskydden.
   Hon om någon borde bli statsminister och efterträda en annan idiot som vi husat och fött i fyra år till ingen nytta.

  • Den, han kan inte svetsa utan bara hört talas om det vid någon kurs på något av sossarnas alla kursgårdar. Det lät ju fint att ha varit en vanlig arbetare , men den, han satt på fackexpeditionen och smidde ränker hur han skulle slippa att arbeta och bara flyta omkring med full lön.
   Den sortens typer har jag sett på många företag och de har inga arbetsuppgifter i företaget utan är någon sorts pampar på fackliga mandat.

   • Ja dom gör inte ett skit!
    Ses oftast sittande på sina feta rövar drickandes kaffe från automaten som företaget bjuder på.
    Mer sällan ser man dom gåendes. Då med lite papper i näven så det ser ut som dom gör nåt vettigt.

    • Sedan brukar de få arvoden eller lön som regionala skyddsombud så att de kan leka arbetsmiljöinspektörer och så sitter de med i en rad av ”uppdrag ” till intet förpliktigande. Rena samhällsparasiterna påhejade av sina sossepampar. Tvi vale.

   • Hon sa efter sommarens torka att svenska bönder som inte klarat sig måste gå i konkurs. Sverige får importera livsmedel från andra länder, sa hon. Men tänk OM kriget kommer? Då har vi ingen mat OM vi lägger ner våra egna jordbruk. Då kommer många att svälta. Och hon som föreslog detta (Annie Lööf) vill bli statsminister. Fy [email protected] vad hemskt det blir om hon får bestämma.
    /CC

    • Men de där Bilderbergarna och Trilaterala människorna tycker ju det är bra om mänskligheten minskar i antal.
     Antar att det bara gäller andra.

   • Hon föddes utan säkringar, men med konstant kortslutning och jordfel. Hennes gälla skrikiga röst kan användas vid larm då hon kan stå på något tak i Tjockhult och orera.

 10. Nej det är nog inte gängrelaterat, eller invandrarrelaterat heller.
  Det har nog inte ens hänt om man är riktigt noga.
  Cirkulera! Inget att se här!

  • Det börjar bli så mörkt nu att man kan se saker som
   inte finns och det har aldrig varit så tryggt som det är nu,ingen fara för liv och lem fastän kulorna kan
   vissla runt öronen ibland är inget att hetsa upp sig över.

 11. En härlig PK-stödd mångkulturell afton bara! En sådan afton SKA sluta med knivskärning, mord, dråp osv. Detta är en normal muslimsk sedvänja som alla svenskar nu måste acceptera ( annars döms du som rasisrt! ). Trygghet, sund miljö för barn och ett effektivt stöd mot muslimska gruppvåldtäkter är ingenting PK satsar på idag! Harmageddon i Sverige är mycket bättre!

 12. Synd bara att de är så dåliga på att träffa rätt. Sjukvården och socialen skulle belastas mindre om de blev mer pricksäkra. Hoppas på bättre lycka nästa gång.

  • Skicka sjukvårdsräkningen till Migrationsverket! Svenne betalar notan i slutändan men revisorerna är alltid noga med kostnader och kostnadsställen.
   De som borde få betala hela kalaset ur egen plånbok, Reinfeldt och Löfven, kompenserar ändå sina bortkastade skattekonton genom gratisluncher och oförtjänta pensioner. 🤔

  • Det är oerhört motbjudande när hon står och vräker ur sig sådant på tv som så många okunniga sedan ser och tror att det faktiskt är sant.

 13. Så länge dom håller det inom sina egna grupper är jag numera bara glad över att det blir några färre idioter på stan ett tag framöver

 14. Tyst från expeditionsministären efter den våldsammaste veckan på länge i Sverige.
  Men som gubben i lådan kanske Morgan tittar upp över bordskanten i någon nyhetsstudio och talar om att vi (S) minsann har satsat ytterligare 10 miljoner på polis och socialtjänst (något som alliansen aldrig gjorde).
  😇

 15. Bara kultur i ett mångkulturellt samhälle, 2022 när folk får till val (om det inte blir inställt) är det ännu fler kulturskjutningar.

 16. En vanlig dag i Sverige det här är ju mer vanligt än att det inte händer något sånt här på en veka eller om det inte skulle hänt på en månad skulle det varit ej chock !

LÄMNA ETT SVAR