En brittisk skjutbana uppmärksammas världen över för deras nya måltavla föreställande IS-kvinnan Shamima Begum. 

Det är Ultimate Airsoft Range som huserar i skyddstunnlar från andra världskriget under staden Wirral i Storbritannien som nu erbjuder en bild på Shamima Begum, som nyligen fick sitt brittiska medborgarskap återkallat efter samröre med terroristorganisationen IS och nekas återvända till England, rapporterar Wirral Globe.

En talesman för skjutbanan berättar för BBC att företaget valt att erbjuda bilden föreställande Begum efter hennes egen förklaring att hon inte ångrar beslutet att ansluta sig till IS. Enligt uppgift har det varit rekordstor efterfrågan på den aktuella måltavlan.

Kräver stopp
Den brittiske Labour-parlamentsledamoten Angela Eagle är kritisk till den nya måltavlan och kräver att skjutbanan upphör med den.

Eagles kritik möts med frågor i sociala medier där många undrar varför hon tidigare inte kritiserat andra bilder som skjutbanan erbjuder. Vid sidan om IS-kvinnan kan kunder även köpa måltavlor föreställande Donald Trump, Adolf Hitler, Usama Bin Ladin, Kim Jong-Un, Justin Bieber, José Mourinho och Margret Thatcher.

https://twitter.com/stevencarrwork/status/1100737550619238400

LÄS ÄVEN: Inrikesministeriet upphäver ”IS-bruden” Shamimas brittiska medborgarskap

https://twitter.com/davidtalbot59/status/1100862995322802192