Foto: News Oresund.

C-förslag: Lägg SFI och förskola i samma hus

Delningar

I samband med att Annie Lööf höll tal på Centerpartiets dag under politikerveckan på Järvafältet, lanserade partiet ett nytt förslag som ska underlätta integrationen för såväl barn som deras föräldrar.

Förslaget går ut på att lägga svenskundervisning och språkförskola under ett och samma tak.

– Det ökar möjligheterna för att barn kommer till förskolan och sänker trösklarna för föräldrar att delta i SFI-undervisning, säger Annie Lööf.

Till de kommuner som skulle vilja göra verklighet av förslaget föreslår partiet en pott på 40 miljoner kronor per år under tre år framöver.

Enligt Lööf har stadsdelar och orter som prövat samlokalisering goda erfarenheter.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

209 KOMMENTARER

 1. Allt skall anpassas till dom som får ALLT gratis.
  Vi vänder ut och in på oss för att dom skall gå på SFI som svenska skattebetalare bekostar.
  Sverige i ett nötskal.

 2. Kommunistkärringen är helt enkelt inte riktigt klok. Det gäller att underlätta för pedofilerna.och försvåra barnens anpassning till det som tidigare var det svenska samhället.

 3. Mamma Annie, tar hand om allt och alla (nästan);
  ”Mina utländska barn och andra svenska ungar/odågor”, säger hon stolt om en del av barnen. De inhemska barnen får driva vind för våg. De ger ju inte C några röster.

 4. Sånt här diskuterade vi redan på 70-talet på ”utbildningsdagarna” när jag jobbade som lärare.
  Yrkesskolan och gymnasiet skulle dela på samma skolgård.
  Funkade inte bra – då heller.
  Y-folket snackade moped och bil och gymnasieeleverna talade skolämnen…
  …och aldrig möttes de två…
  Rödtotten får hitta på nåt nytt, för inte ska väl de unga männen från SFI tillhandahållas ”lokalt lammkött”??

 5. Varifrån kommer denna besatthet av att blanda vuxna icke-svenskar med Svenska barn..

  Ett maniskt beteende måste det vara..

 6. Hon vill ju ha 9000 vuxna utlänska män i gymnasiet med svenska flickor. Så inget förvånar när det kommer från centern.

 7. 40 miljoner, hur många fattigpensionärer i Sverige hade inte kunnat få en bostad och en värdig ålderdom för de pengarna?
  Hur många hade inte kunnat få livsviktig medicin och mat i flyktinglägrena i Syrien för de pengarna?
  Tycker Annie felprioriterar. Igen.

 8. Så om Sveriges 290 kommuner säger ja kommer det kosta 11,6 miljarder per år för en redan pressad budget. Undrar vilka välfärdssektorer som får ”stryka på foten” den här gången? Garanterat ingen inom migration/integration.

 9. Kan vi inte köra ut ungarna i limousin till förskolan istället?
  Så slipper föräldrarna ta en omväg till förskolan, dom som redan vandrat över hela Tellus när dom kom hit

 10. Ja vet! SFI-undervisning på LIDL! när de ska handla mat, så kan de sitta och lära sig svenska.
  Korkade politiker i Kuhnke-nivå suck.

 11. ”Lägg SFI och förskola i samma hus” Men inte när det gäller Annies egen dotter väl?

  Annie har inga spärrar. Med sin migrationsfanatism blir denna kvinna livsfarlig. I en regering med Löfven skulle Annie få alla sina drömmar uppfyllda…

  • Svenska Folket är försvinnande, relativt befolkningen!

   Svensk Kulturell Identitet, Landet Sverige, allt skulle kunna försvinna med fortsatt exponentiell utveckling!

 12. Det är inte Svenska som ska läras ut, istället hur bra hemländerna kan bli, med Återvandring och tillämpning av allt som Sverige har rustat hjälpbehövande med!!!

 13. Varför kan inte föräldrarna Jobba på förskolan istället?
  Där pratas det ju sällan svenska bland personalen, och man räknas som ”integrerad” såfort man har ett lönejobb.

  Och för att spara lokaler kan dom ta hand om sina egna klaner hemma, så vi kan säga att dom får löön för att föda

 14. Vad rör sig i denna människas hjärna egentligen? Det finns bra mycket viktigare områden att lägga 40 miljoner per år på än att utveckla och bekvämliga vardagen för nyadeln. Lägg dom där miljonerna främst på att ge de gamla i vården större portioner mat, två köttbullar och en potatis är en svältranson.

 15. Centern, med nämndemän som tror på sharialagstiftning, kallar islamisering för integration. Annie Lööf har tappat greppet.

 16. Hela tiden tjafs om invandring och hur bra dom kommer få det, inget om att förbättra för fattiga pensionärer som har byggt landet, inget om våldet som drabbar allt fler svenskar, C och Annie är ett onödigt extreme parti som inte tillför något gott i framtiden.

 17. Annie: Om vi tar emot minst 40 miljoner flyktingar och sätter de i SFI tillsammans med förskolor så kommer barnen att lära sig flyktingska och kan prata med de i framtiden så behöver inte fjyktingarna lära sig svenska och dessutom behövs de för framtiden när vi blir äldre. Håller du inte med mig så kan du kjypa tillbaka under din sten.

 18. Integration hade kanske fungerat om inte 95% av överfalls och gruppvåldtäkter begåtts av MENA, senaste siffrorna jag såg ang rån övergrepp mot vår äldre befolkning, 80% zigenare och så vidare då det gäller våld och aggressivitet snart över allt!
  Den del av Sveriges befolkning som betalar några hundra tusen eller flera miljoner vid bostadsköp för att skapa så stor distans till eländet ovan som möjligt har självklart inget intresse av att sinnesslöa hycklare inom kommunen köper bostadsrätter i dessa områden till folk som de boende inte vill ha nära sina barn.
  Skillnaden på skolorna i Lomma och de kommunala i Malmö är fram för allt föräldrarna till barnen, situationen förvärras av de förvirrade vänsterkärringar som med sin kravlöshet inte klarar sin lärarroll i Malmö
  Föräldrar som kvaddar sina barn känslomässigt med religiös dynga och systematisk misshandel skyddas i Malmö för att de ansvariga inte vågat göra sitt jobb, och har mig veterligen haft detta ”skydd” i minst 20 år, det har kostat många förstörda och avslutade liv.
  Vill Annie Lööf integrera våldtäktsmän så kan hon göra det i sitt eget sovrum, ingen annan stans är de nämligen välkomna!

 19. Det leder till att barnen absolut inte kommer träffa några svenska barn! Värre än nu om det ens är möjligt!

 20. Ännu ett misslyckat integrationsprojekt som arbetar på ytan utan att ta tag i några problem. Mycket snack, lite verkstad, ingen effekt – och skyhöga kostnader för alltihop. Det är Centerns politik.

 21. Jag vill inte ha någon integration, det är ett skapat problem från ett icke-problem.
  AfS har troligen denna insikten (eller kommer nära den) när de säger att de aldrig kommer ha någon integrations-politik.

 22. Även om detta förslag kommer från Centerpartiet och Annie Lööf, så är det förstås ändå ett bra förslag! Både de mest inmurade huckle-tanterna och deras barn måste ut i samhället, lära sig svenska och få en uppfattning om vad som gäller i det svenska samhället. De måste lära sig att säga ”arbeta” och få reda på att här kan vi leva utan rädsla för imam och släktingar och kan ta av oss slöjan. Om inte det hjälper, så är det återvandring som står på tur (fast det har förstås inte Annie med i sitt förslag).

  • Nu får kreti och pleti av oidentifierade migranter samt 9000 sexuellt frustrerade afghanska asylbedragare tillgång till alla svenska barn… Detta är ett av de mer cyniska och onda förslag jag någonsin hört.

 23. Matte K kan vara den bästa strateg genom tider .Spränga pk inifrån, anstifta AFS som sedan bildar överväldigande block ihop med SD…
  Låter för bra för att vara sant? )

 24. 9000 illegala gymnasieelever och ytterligare 30 miljoner ska få betalt uppehälle i vårt land, enligt denna mara (-mö).
  Sen påstår denna opålitliga mytoman att hon aldrig talat om 30 miljoner invandrare och de som påstår detta är troll på nätet och SD.
  https://www.youtube.com/watch?v=Myi9jMj4dFo

  Nu lovar hon kostsamma ”Svenska för invandrare”-kurser fast de redan kan svenska!
  Hon säger FAKTISKT i Agenda-intervju – 37 sek in i videon:
  ” . . människor som kommer hit pratar svenska . .”

  Varför ordnar hon inte förskola på VARJE svensk arbetsplats, varför ska det ”dukas upp med finporslinet” bara för invandrare ?!?!

 25. Lite OT:
  på sajten valstugan.se kan man gå in och ge sin röst på det parti man vill ska vinna.
  Just nu så har sossarna bombat sajten med rösterna 8500 mot SD 6617,

  SD har hela tidigare legat i framkant på denna sajt ända tills igår när sossar började bombardera den. Har du inte röstat än så gå in och gör det.

  Din röst kan mobilisera en annan människa att rösta rätt. Man kan rösta en röst från dator och även en röst från tel. Sprid gärna detta på FB för det har sossarna gjort…alltså…. valstugan.se

 26. Finns bara ett parti som vill sänka kostnaderna för alla bidrag och förmåner som invasionen kostar…….sept 2018

 27. Jag föreslår att Annie Lööf propagerar för att skolorna i Stockholms innerstad tar emot minst 20 procent araber.

  • Speciellt privatskolor som Maria Elementar på Södermalm, där de hycklande toppolitikerna kultureliten och journalisterna skickar sina egna ungar, borde må bra av en rejäl mångkulturell berrikning…nu syftar jag inte på de judiska och östasiatiska barn som faktiskt går där..utan på afghanska, somaliska och arabiska barn…

   http://mariaelementar.se

 28. Förlägg alla SFI skolor i Annies hemkommuner så hon kommer närmare verkllgheten och det nya Sveriges framtid

 29. Om det inte var så tragiskt med Annie Lööfs massinbjudning av asylbedragare till Sverige som kommer att sluta i katastrof så skulle man kunna skratta åt förslaget.

  Det är som om studenter på Handelshögskolan fått i uppdrag att fixa integrationen.

  Att asylbedragarna inte är intresserade av att integreras finns inte med i planeringen. De vill leva kvar i de klaner de levt med i tusentals år samtidigt som de får ta del av svensk välfärd utan motprestation. Det är det som är planen. Fatta.

  • Politikerna är dårar. Föräldrarna borde gå man ur huse över förslaget. Politikerna kan inte och bryr sig inte om att garantera barnens säkerhet. Fattar de inte vad som kommer att ske?

 30. Inte för att vara den som är den, men med tanke på att vissa invandrare är pedofiler, lockelsen kan bli väldigt stor då. Vi ser ju hur vissa invandrarbarn är ”nyfikna” på svenska flickor, redan i lågstadiet. Och den ”nyfikenheten” tycks de ha hela livet sen..

  Så det känns som ett sedvanligt uselt förslag från C och Annie Lööf.

 31. Alla som röstar på centerpartiet gillar våldtäkter
  Vuxna män ska vara tillsammans med flickebarn i skolan

 32. Om de bara hade samlokaliserat SFI med förskolan i Egypten, Persien, Syrien o.s.v. för 1300 år sedan så hade de regionerna förblivit världsledande högkulturer. Känns skönt att denna slutlösning äntligen har uppnåtts. 0.04% av statsbudgeten (bokstavligen!) räcker ju till vilka mirakel som helst. Åtminstone låter milj000.000ner som mycket pengar för naiva väljare.

 33. Annie Lööf har notoriskt dåligt omdöme precis som hennes väljare. Men så är de ju också miljömuppar med extremt höga trösklar för pedofili och andra avarter.

 34. 7klöverns valstrateger har ännu inte förstått att folket föredrar originalet.
  Men visst är det kul att se hur de försöker hindra panikens konsekvenser att få ett övertag.

 35. Språkförskola? Ska bara invandrarbarn gå där, då? Hur skulle det underlätta integrationen? De flesta är inte intresserade utav SFI eller att jobba och betala in skatt till samhället, men det verkar politikerna inte förstå. Hur jag än försöker förstå hur politikerna tänker så får jag det inte att gå ihop.

 36. Det sänker också trösklarna för pedofiler att våldföra sig på barn vilket verkar vara ett återkommande tema för denna grupp människor.

 37. Det är nog viktigt, att det inte finns några svennebarn i sådana förskolor, eftersom de verkar vara lovliga byten för den manliga delen av landets nya befolkning.

 38. Återigen ett ogenomtänkt förslag från, Annie Lööf (C). Låt barnen och förskolelärarna ha sina förskolor i fred och se till att rätt aktiviteter bedrivs på förskolorna för barnens bästa.

  SFI-undervisningen behöver egna utbildningslokaler. Att bedriva två skilda verksamheter under ett och samma tak är dummare än dumt.

 39. Inom vissa kulturer ses barn som sexobjekt men att få Annie och förstå det är som att be en hund gnägga.

  • Jag är helt övertygad om att hon och resten av centern vet om det, det verkar vara deras mål att göra våra barn och unga till sexleksaker till getknullarna😨

 40. Du Annie..

  Det är något fel på dig..

  Det är svårt att sätta fingret på det..

  Men att det är knas någonstans råder det ingen tvekan om..

  • Hon kan vara en felprogrammerad sexrobot på rymmen. Jag har ofta fått den förnimmelsen när hon pratar, det låter väldig mekaniskt på något sätt.

 41. Hon gillar ju redan sen tidigare ökenfolken. Men hon märker nu att hon hamnat i deras kvicksand på grund av gymnasieasylen. Men vad hon inte tycks begripa är att ju snabbare man fäktar med armar o ben i kvicksanden ju snabbare kommer hon att sjunka när hon nu presenterar ännu ett fullständigt vansinnigt förslag. Frid vare över hennes minne som center.

 42. Nu har det jävlarimej slagit runt i huvvet
  på den – i sommarvärmen.
  Jag tror den lilla människan visar sig vara
  smått desperat. – MEN, vad fel det vart !!

 43. våldtäktsbenägna och tafsande varelser ska blandas med unga skolflickor har
  centern gett sig fan på utan tanke på vad som händer med flickorna,om inte vildarna
  vill intregera sig ändå utan att andra barn ska bli lidande så måste det bli retur
  till avsändaren

 44. Ser man till förslaget i sig så är jag inte beredd att döma ut det på en gång. Viss marginell positiv effekt kan jag spontant faktiskt tänka mig att det har. Lär väl i vilket fall som helst knappast förvärra rådande situation.

  Vad jag har stora invändningar mot är att det kostar en massa pengar. Annars så varför inte.

 45. Vad ni än gör, gott folk, rösta inte på det galna, globalistiska och urbana Centerpartiet! Det har ingenting gemensamt med det gamla, nationalistiska och landsbygdsvärnande Centerpartiet. Att SFI och förskola ska ligga i samma hus är naturligtvis ett fullkomligt vansinnigt förslag med tanke på farliga utländska terrorister, kriminella och sexualbrottslingar, ja rentav pedofiler.

  I den första länken intervjuas Rödluvan (Annie Lööf) när hon är på väg till vargarna (de superrika globalisterna i Bilderberggruppen) (3:28-3:44). Hon säger att valutafrågor (= världsvaluta) och internationalism (= världskommunism) kommer att diskuteras på Bilderbergmötet.

  ”Bilderberg Group Members ACTUALLY SPEAK On The Record !!!
  WeAreChange”:
  https://m.youtube.com/watch?v=hNkt9P3iTJA

  I den andra länken avslöjar Bilderberggruppens älskling och statsministerkandidat, globalisten Annie Lööf, att 40 miljoner invånare i Sverige är fullt tänkbart.

  ”Lööf (C): 30 miljoner invandrare är inte omöjligt för Sverige
  Invandring Sverige”:
  https://m.youtube.com/watch?v=99VjCqtRiA0

  I den sista länken informeras om globalistmarionetter och grov korruption i Centerpartiet.

  ”Varning för korruption!
  carlnorberg”:
  https://www.google.se/amp/s/carlnorberg.wordpress.com/2016/09/30/varning-for-korruption/amp/

 46. Hon är verkligen pantad i huvet .. integrationen funkar inte de har vi sätt i flera år men fattar hon ele dom andra dårarna nej men folket gör de slutet är nära

 47. Varför inte löpa linan ut och låta förskollärare och språklärare komma hem till de nyanlända och verka där. Samtidigt kan de väl städa, laga mat och tvätta så att inte tillvaron blir allt för betungande för de stackars ”flyktingarna”.

 48. Lite OT;
  Angående Sorsele, fotbollslaget kände sig tvungna att lägga ner verksamheten när invällarna invaderade klubben med bråk och hot som följd.
  De startade sen en egen klubb för att överhuvudtaget kunna bedriva verksamheten.
  Ett Sverige i miniatyr.
  SD SD SD SD SD SD SD SD SD…..SD……ÄSSSSS DEEEEEE !

  • Fortfarande OT men 6 % röstade SD och 94 % sjuklöver i Sorsele sist det begav sig. Som man bäddar får man ligga.

   Topic: C har komplett värdelösa idéer om integration. När finnar/juggar/gipskatter m fl kom hit under 50- och 60-talet, på den tiden vi behövde arbetskraft, fanns ingen SFI, utan de började jobba i fabrik direkt och lärde sig svenska från sina arbetskamrater.
   AfS förespråkar samma integrationspolitik som Sverige hade för ett halvsekel sen, dvs ingen integrationspolitik.

 49. Centerpartiet spelar högt inför valet, men om man lyssnar noga är det mesta trams. De satsar på Alliansen en vecka och på S veckan därpå, det kan man kalla opportunism. De skadar alliansen, alldeles specifikt Moderaternas trovärdighet. Det här utspelet att mixa unga män med småflickor under samma tak är verklighetsfrånvänt och faller väl in i andra centerförslag. Centerpartiet är ett obehagligt parti med en obehaglig ledare.

 50. Min fru jobbar på förskola. De funderade ett tag på att inhysa en massa främmande, unga män i lokalerna. De har dock bytt spår och ska istället hyra ut delar av lokalerna till ett plåtslageri och en lastbilsverkstad. När man tror att någon fjärmat sig nog från verkligheten så tar man ett steg till.

 51. Det här satte morgonkaffet i strupen totalt.

  Att samla arabiska och afrikanska män i grupp med överrepresentation av sexuella övergrepp och våldtäkter / gruppvåldtäkter och med en kultur av pedofili att hänga i samma lokaler och inhängnader som förskolebarn, må vara det mest absurda jag någonsin hört i hela min livstid.

  Stackars stackars barn, ni ska inte behöva bli muslimska våldtäktsoffer bara för att C har fått hjärnsläpp…

 52. Det ena förslaget är knäppare en det andra, när ska dessa politiker inse att dom VILL inte integreras. Det slösas en massa skattepengar på allt möjligt skit, skicka hem dessa där dom hör hemma.

 53. ”– sänker trösklarna för –”!! Bullshit! Det skall vara ett krav ingen invandrare skall kunna smita från att genomgå SFI. Kravet skall vara att behärska svenska språket i vardagslag. Håll inne delar av bidragen tills SFI är genomförd med godkänt betyg.

 54. Hon talar av egen erfarenhet, för hos Centerpartiets kansli finns redan arbetsplats och dagis under samma tak.

 55. Det hade varit bättre att hon varit tyst och blivit misstänkt men nu har hon än en gång bevisat att hon är totalt galen.

   • Är väljarna i Djursholm lika röda även de? Knappt en kotte röstar SD.
    Det här handlar inte om höger/vänster, vi har fått in en ny dimension i politiken. Ska vi köra högersvängen får vi vara glada om vi kan skrapa ihop 15-20 procent.

    • Röstar dom på M är dom antingen blinda, döva och stendumma. Ingen kan undgå att se hur M förvandlats till ett islamistvurmande vänsterparti.

 56. Din lilla borderline kan du inte gå o sola 6 timmar utan solskyddsfaktor så har du lite annat o pyssla med

 57. Nu är den rödhåriga Kajsa Kavat igång igen.
  Mår illa var gång jag hör och ser henne. Hon verkar vara galen.

 58. Att främja pedofilså våldtäkter på barn från den fria världen är ett bra sätt att slå split mellan folkgrupper så samhället snabbare slutar som ett kriminellt träsk !

 59. Tja, det är väl bättre att samla alla våldtäktsbenägna vildar i olika åldrar under ett och samma tak, så vi slipper bli blandade med dem👍🏻

 60. Hon är ju från Småland. Det finns väl inget landskap i Sverige som drabbats så av sk integration av folk från arabvärlden.

 61. SFI+ Förskola+ Moské samt Centerns kansli+ Feministregeringen + Alliansen i samma Moské en win win situation.

 62. Det POPPAR upp det ena efter det andra Förslagen från Regering och Opposition NU tre månader innan VALET…..
  TROTS att det ENDA som kan Förändra SVÄRIGÄ är STOPP o UT.

  Med Invandringen d v s Inga Nya och Ut med dem som fått AVSLAG..

  Sen kan man börja Bygga …
  Från Scratch s a s
  Så gör man när man River ett Hus eller ett Företag efter att gått igenom Ekonomin och konstaterat att detta har VI RÅD med..

  Denna PLOCKEPINNPOLITIK som Poppar upp från 8 Partier ÄR destruktiv och Irriterande för ALLA.

  Har man inte under ÅTTA el FYRA ÅR lagt fram framgångsrika LÖSNINGAR skall man Inte forcera fram något innan VALET..,!!

 63. Precis som när jag var barn då. Detta är så löjligt att man saknar ord. Inget motstånd utan det ska vara fribiljett hela resan

 64. Annie får väl leda med exempel och placera hennes egna barn i närheten av SGI först. Eller vänta, sånt gör ju INGEN svensk politiker numera!

 65. C måste vara galna, jag har inte någon annan förklaring.
  Snacka om att utsätta svenska barn för risker, men så länge det inte är hennes barn så går det väll Ann.
  Hoppas verkligen SD krossar alla andra partier i september.

  • SD 48%, AFS 5%
   Saken är biff.
   Ställ sedan förrädarna inför riksrätt inkluderat, SVT, SR, Expressen,AB,DN och övrig ljugmedia.

   • Faktiskt vill jag undanta Expressen numera där man emellanåt kan läsa klassiskt liberala åsikter på ledarsidan. Vad gäller övrig media håller jag helt med.

 66. Nationaldagen har jag slutat fira. Tyckte inte ens vi behövde den.
  Den verkar var mest till för att hylla ett antal invällande parasiter.
  Kommer ihåg för många år sedan delade kungen ut medalj till duktiga bönder.
  Det har jag nog inte sett på 25 år.
  Vore det inte bättre att kungen premierade en RIKTIG arbetare, ”inte Göran Greider” fast han klär sig som en sådan. En arbetare som slitit skiten ur sig och knappt överlever efter 45-55 års arbete. Fy [email protected] säger jag. S = arbetarparti? Glöm det.
  Nya invällarpartiet borde de kalla sig. Fy [email protected] igen.

 67. Bra ide!
  Då kan dem gå direkt från Sfi:n in i utbildningssystemet. De flesta av dem verkar behöva börja från grunden.

  • Ja föräldrar o barn kan gå i samma klass, då kan ju dom muslimska männen ha total kontroll över kvinnorna o flickorna dygnet runt!
   ”sänka trösklarna för att börja på SFI, vilket jävla trams. Går man inte på SFI o lär sig språket så ska man inte få några bidrag heller. Utan då ska man ut direkt!

   • Precis.
    Mitt inlägg var ironi, det känns som det enda sättet att kunna förstå politikers bisarra beslut.
    Desperationen lyser igenom när människor inte längre tror på sjuklövern.
    Jag är så jävla less på den islamisering som sker medans politikerna blundar inför de negativa resultaten.

 68. En sak som dom sa på TV 4 nyheterna ger AL rätt..

  Att BIDRAGEN skall delas och betalas ut till BÅDE Kvinnan o mannen ..!!!

  MEN det finns väl INGA familjer där BÅDA lever på Bidrag, är det Sant i SVÄRIGÄ 2018….??!!??!!??!!??!!

  Att det BARA är mannen som fått dem är ju för Jävligt rent ut sagt med den Kultur och Tradition som dom besitter..
  Ja inte utan att man bli Överraskad i detta Land där Jämställheten i Feministregeringen Råder, NOT..!

 69. Anständiga Annie har nu i Almedalen föreslagit jämlik utbetalning av försörjningsstöd med motiveringen att annars tar mannen hand om alla pengar själv och kvinnan står utan. (Valet i september verkar inte handla om Sverige och svenskar.) Tror Annie på fullt allvar att Ahmed låter kärringen hans ta hand om pengarna? En sak till Annie, det är våra pengar och inte Ahmeds! Inte Ahmeds kärrings heller. Ahmed skickar kanske hem pengarna så alla broschor kan köpa sig en varsin biljett till toksverige.
  Nu måste vi ändra på det här: SD 2018!

  • Ahmed ska hem! Ahmeds familj, släkt, vänner, klan, handläggare på Migrationsverket samt hans integrationssamordnare ska hem!

 70. Det är första gången i mitt liv då en valrörelse inte handlar om Sverige längre. Vi kan väl lika gärna lägga valrörelsen i valfritt arabland då valet inte angår svenskar längre som det verkar.
  SD 2018

 71. Kan vi hoppas hon får ta del av sin egen politik och blir rikligt berikad av en hop invällande primater.
  ”Baaajnen hade såå styyva pinnar så de joode ont i lufsen”…

 72. Sen NÄR handlade detta val om importens bästa!!!!! Så mycket prat och åtgärder för nyadeln, är det enda på tapeten!!!!! Skrämmande!!!!

 73. ”sänker trösklarna”
  Vill man inte så spelar det ingen roll om trösklarna är i nivå med golvet-de är höga i alla fall.

 74. I samma hus!!!! Barn och ”vuxna”barn!!! Det vet vi ju hur det går sedan tidigare!!!!! Lööf bör göra avbön snarast!!!!

 75. Sveriges problem är den förryckta invandringspolitiken.
  Invandrarna är för många!
  Och PK politikerna försöker bota det med trams som detta.

 76. Politikerna kommer med det ena skrattretande förslaget efter det andra. Bara busywork. De löser inte Sveriges problem, utan skapar nya och fler problem. Framförallt så ÄR DE Sveriges problem och det är dags att vi byter ut dem.

 77. Frågan är om denna kvinna och hennes partivänner längre är vid sina sinnes fulla bruk??? Det ena vansinnes förslaget kring invandringen avlöser det andra. På vilket sätt detta nya stolle utspel skulle kunna göra för den så kallade integrationen är mycket oklart. Frågan är vem som skall integreras till vem i ett land där den inhemska befolkningen
  håller på att bytas ut mot en brun variant från tredje världen
  Allt med folkförrädare partiet centerns goda minne.

  • Vad skulle Gunnar Hedlund säga. Han skulle väl stå totalt mållös. Inte tro sina ögon och inte veta var han skulle börja.

 78. Socialbyråer och systembolaget är ett exempel på lyckad samlokalisering. Var vinsten med detta förslag ligger förstår jag inte. Jag trodde att SFI var oblgatorisk men det är det väl förstås inte.

 79. Ojojoj vad denna qvinna är smart! Nu får hon ta det lugnt för våra bönder är ute med stora maskiner och hör dom hennes röst i radion när dom kör så jävlar blir det ingen mat i höst ! Lööf böndernas hetaste drömm!

 80. Ett fint sätt att integrera den nya befolkningen är att förlägga SFI till Riksdagen. De fina övernattningsrummen blir perfekt för de ensamkommande när de skall ut för lite rajtan tajtan på stan.

 81. Numera säger forskare att den europeiska manliga befolkningens spermiebildning har minskat drastiskt, över 50%. Det innebär att färre barn födds. Orsaken till detta ska vara alla dessa kemikalier som vi äter, sägs det. Jag tror istället att folk aktar sig att föda barn till världen p.g.a. kommunismens framfart. Folk vill inte föda upp barn till att bli slavar i framtiden, så det är förståeligt att man aktar sig för familjebildning. Annie Lööf bevisar ju med sina förslag vad som är på gång.

 82. Lika genialiskt som att dela socialbidraget till både mamma och pappa arab för att stärka jämställdheten. Hand upp den som tror att kvinnan får behålla sin andel!

 83. Lägg Böneutrop och en Islamist-moské i samma korridorer som just C och MP, i riksdagen.. Lägg tillbaka till dom som vill ha det.??

  Sen kan riksdagen ge tillbaka alla dom pengar dom stulit från alla kommuner!
  Utjämningsbidragen är en makt dom aldrig ska få tillbaka!!

 84. Annie Lööf, är så omogen, varje vecka kommer hon med desperata ogenomtänkte förslag. Sverige behöver verkligen inte denna politiska diva. Trams och åter trams.

 85. Papegojan pratar och pratar och ingen bryr sig. I början var den rolig och rönte viss uppskattning men efter att ha pladdrat samma mening i 12 år så…..

 86. Har bättre förslag. Varför inte bygga förskola intill anstalter? Anstalterna rymmer idag stora grupper invaderare slm behöver integreras.

 87. Annie Lööf är ett levande bevis på hur man blir en framgångsrik politiker. Man skall vara bra på att prata, utan att tänka.

 88. Tjaa, det ska ju börjas när barnen är små. Hmm.. känner igen det där.
  Vill inte spekulera mer då hela förslaget låter aningen obehagligt.

LÄMNA ETT SVAR