FNs Generalförsamling/Carl Bildt. Foto: Chatham House

Carl Bildt erkänner: FNs migrationsavtal ÄR bindande

Delningar

Den 10-11 december avser övergångsregeringen Löfven att för Sveriges räkning skriva under ett FN-migrationsavtal som skapar ett ramverk för global migration. Avtalet är hårt kritiserat både i Sverige och utomlands vilket har lett till att ett flertal länder har hoppat av. Den springande punkten i argumentationen hos dem som trots allt vill skriva under ramverket är att dokumentet är icke-bindande – men nu avslöjar fd utrikesminister Carl Bildt att det inte riktigt är så.

Carl Bildt anses vara en inflytelserik figur i den globala politiken och är medlem i elitistiska slutna sällskap som Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen. I en kommentar på Twitter bekräftar han de farhågor som migrationsavtalets kritiker uttryckt:

”Självklart har vi ett intresse av ett globalt ramverk för samverkan om migration. Inte juridiskt, men väl politiskt, bindande.”

Bildt förklarar inte vilka ”vi” som avses i inlägget eller vad ”politiskt tvingande” konkret innebär, men vad gäller avtalets de-facto tvingande karaktär syftar han troligen på de punkter i dokumentet som förpliktigar stater att sträva efter att införliva avtalets normer i sina nationella lagstiftningar.

Avtalet som kan läsas i sin helhet på engelska på följande länk har ett separat kapitel som heter Implementering. Kapitlet innehåller en detaljerad vägkarta för implementeringen av avtalets delmål. Bland annat skapas ”International Migration Review Forum” – en struktur inom FN som kommer att ha till uppgift att följa ”status för implementeringen av alla aspekter av ramverket inklusive de som relaterar till Agenda 2030” (punkt 49b).

I punkt 41 av ramverket står det följande att läsa:

”Vi förpliktigas att fullfölja de delmål och förpliktelser som nämns i Globala ramverket, enligt vår vision och principer, genom att ta effektiva steg på alla nivåer för att säkerställa en säker och reguljär migration i alla skeden. Vi ska implementera Globala ramverket inom våra egna länder samt på regional och global nivå.”

I kommentarerna till Bildts tweet dyker en annan person djupt förankrad i den globala politiken upp – fd utrikesminister och FNs biträdande generalsekreterare Jan Eliasson. I sin kommentar tackar han Bildt för stödet och går till attack mot kritikerna av avtalet som han anklagar för att skapa en ”cynisk och inåtriktad tidsanda”:

”Välkommet stöd för ramverket för migration. Avhoppen är sorgligt opportunistiska , en spegling av en cynisk o inåtriktad tidsanda på alltför många håll.”

Svenska regeringen krävde en implementeringsmekanism

Sajten Det Goda Samhället har samtidigt uppmärksammat att det var just Sverige som pressat på för en implementeringsmekanism för avtalet i sitt remissvar till FN. I svaret som kan läsas på engelska på följande länk krävde den svenska regeringen att ”förbättra implementeringen” – bland annat genom att använda ”internationella verktyg på migrationsområdet för att skapa förpliktelser för stater som skriver under”.

Ett av de konkreta förslagen var att involvera IOM – Internationella Organisationen för Migrationen – vilket också har gjorts att döma av avtalets slutgiltiga text.

De andra två svenska förslag som inkluderats i avtalet var:

– att inrätta Migrant Support Centers längs populära migrantrutter;

– att underlätta för migranter att överföra pengar till sina hemländer.

Demonstration mot avtalet i Stockholm

Bildts kommentar om avtalet på Twitter gällde en artikel från Sveriges Radio där statsradion beklagar sig över att det överhuvudtaget påbörjats en debatt om migrationsramverket:

”Men även i andra EU-länder har invandringsfientliga partier mobiliserat och lyckats få upp frågan på dagordningen.”

I Sverige var Samhällsnytt först med att rapportera ingående om avtalet och den svenska regeringens avsikt att skriva under det. De senaste dagarna krävde bland annat Moderaterna av regeringen att presentera ”en snabb konsekvensanalys” av Sveriges underskrift på ramverket.

Igår hölls en partipolitiskt obunden demonstration på Mynttorget i Stockholm mot att Sverige förbinder sig till migrationsavtalet. Enligt olika uppskattningar blev det en ovanligt stor uppslutning trots dåligt väder: mellan 500 och 1000 människor kom för att protestera. Bland talarna syntes bland annat författaren och debattören Katarina Janouch, tidigare TV4-profilen Lennart Matikainen samt ekonomen och krönikören på Samhällsnytt Jan Tullberg.

Demonstrationens arrangörer har aviserat planer på fler aktioner under de kommande dagarna.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

1069 KOMMENTARER

 1. Men hur kan Sverige skriva på något, när vi inte har en statsminister? Löfven är ju utröstad, och vi har inte fått in någon ny. Räknar de med att det ska gå så fort?

  För övrigt förstår jag inte hur korkade Sverige är, som går med på att skriva under. Men samtidigt är jag inte förvånad. Inte efter vad vi har sett på sistone.

  • Det är antagligen just därför de förhalat processen med att få till en regering, de vill skriva under avtalet utan att någon regering kan ställas till svars efteråt.
   Att de inte får skriva under några internationella bindande avtal är enbart praxis, och vi vet ju vad det brukar innebära. Dessutom finns det som sagt massor av formuleringar i avtalet som gör gällande att det inte skulle vara bindande, även om det givetvis är just vad det är.

 2. EU:s migrationskommissionär Dimitris Avramopoulos har också sagt att det vore ”ett svek mot Afrika att inte gå med i pakten”

  Varför skulle det vara ett svek mot Afrika om inte syftet med avtalet är kraftigt ökad migration därifrån?

  • Inte bara mot Afrika.

   Grekisk polis slog till mot zigenarmaffian som under ett antal år
   sysslade med olagliga guldaffärer bl.a. rån och stölder. En
   polistjänsteman som sålde hemlig information till maffiabossen sitter
   häktad. En rolig detalj i det här är att polistjänstemannen tidigare jobbade med Dimitris Avramopoulos, EU-kommissionär i migrationsfrågor som är
   känd för sin liberala migrationspolitik.

  • Om FN säger, att Sverige skall avskaffa kungahuset….så gör politikerna detta….
   Om FN säger, att Sverige bör återgå till vänstertrafik… så nappar politikerns på detta.
   FN är världens undergång!

 3. När Generalförsamlingen finner det lämpligt, så övergår avtalet från icke bindande till bindande.
  Finns säkert en överväldigande majoritet i GF.

 4. Att ett sådant här avtal över huvud taget kommer till beror på att de flesta medlemsstater i FN vinner på att kunna skicka folk till välståndsländer, Men det är ingen fördel för mottagarna! Vi har facit redan.

 5. svenskarnas bödel, carl bildt.
  calle, globalisten och folkmördaren.
  tyvärr kommer han väl att aldrig att dömas för sina brott.

 6. Carl Bildt erkänner att vi håller på att sälja ut Sverige och de som står bakom gör det för de 10 silverpeningarna. Svetige skall inte skriva under avtalet.

  • Han verkar även ha sysslat med folkmord och etnisk rensning tidigare så det är klart att globalisterna vill ha han med på folkmordet på oss svenskar också😳😭😭😭

 7. Jag tror att dessa förrädare inom en snar framtid kommer att bli eftersökta av gräsrötterna i de länder som skriver på detta skitavtal för att mottaga de hårdaste straff som kan utdelas, och jag kommer då att jubla då de mottar sina straff!!!!

  • Ca 1820-1830 slutade Danmark att avrätta grova förbrytare. Den sista var någon gång på 1890-talet. 1932 togs dödsstraffet bort ur lagboken.

   1945 infördes dödsstraffet RETROAKTIVT. Man expedierade genast ca 50 stycken mot en vägg.

   • Borde även införas i sverige för högförräderi, jag kan föreslå ett par hundra direkt som är skyldiga till folkmord och högförräderi, och ni andra kan säkert fylla på med fler!!!!

    • Carl Bild var föremål för förundersökning av folkmord, man åtalade flera i styrelsen utom Carl Bild. Alla de olika förklaringar som lämnats under åren gör att det luktar död vovve.

     Vad som är viktig för oss svenskar är att åklagaren målar rätt stora cirklar. I princip bör man kunna åtala alla Rikspolitiker som varit med att fatta beslut om bistånd till diktaturer där folkrättsbrott sker.. eftersom man på så sätt indirekt understött brotten.

 8. Karl Bildt har kommit mycket långt från verkligheten, om han nu någonsin befunnit sig i den.
  För övrigt så kan man undra, vad som menas med politiskt bindande avtal.
  Juridiskt bindande avtal kan förresten sägas upp, och för en stat är det bara att riva papperet som det är skrivet på.
  Det enda som någon annan stat kan göra i det fallet är, att anfalla med sin arme.

   • Jag håller i stort sett med dig.

    De flesta svenskar, i vart fall 80 %, sover så tungt inför de katastrofala samhällsproblem vi står inför att de knappt intresserar sig för vad som sker, bilbränder, dödsskjutningar och överbelastad vård och skolor m.m. De litar på våra korrupta politiker, flyr undan i sina nöjen och underhållningar, och flertalet av dem kommer att lägga sina röster på samma landsförrädare som de gjorde tidigare vid ett eventuellt nyval. Sverige behöver en folkväckelse! Men den kommer nog inte att ske förr än det är försent, och det verkligen i fysisk mening börjar svida i skinnet.

  • Carl berättar sanningen. Men det är Stefan som skriver under och Margot har varit drivande. Tyvärr så har övriga partier varit informerade men ingen har förstått omfattningen. I alla okunskap så visar detta att globalismen står över nationen. För så var detta lika med landsföräderi men det belönas rikerligen. Sverige förändras till ett annat land än det var.

 9. Betyder politiskt bindande att det finns svenska politiker som anser sig ha helt andra uppdragsgivare än det ”fölk” som väljer dem?

 10. Sparka iväg faanskapet den som kan, för detta är en obehaglig ”besserwisser” och landsförädare som aldrig har hälsat på en valkig näve från en hederlig svensk.

 11. När jag var 18 år var kampen mellan Olof Palme och Carl Bildt. Och jag talade politik med min far för första gången. Jag höll på Bildt. Jag kommer ihåg min fars ord då: Gillar du den där stroppen?! Men det var något som moderaterna tryckte på då som jag gillade och det var frihet. Frihet från stat och förmynderi. Kanske har dom glömt bort det nu.

  • Moderater i dag har förvillats av vänstern, så till den grad att dom tappat det sunda förnuft som förr kännetecknade en högerpolitiker.
   Karl Bildt genomgick en förvandling när han jobbade i gamla Jugoslavien, efter det var han en moderatkommunist och påverkade moderaternas utveckling till vänster.

 12. Ska bli så spännande att få in ännu fler ”gäster”! Tack Rockefeller, Soros och några andra rika globalistdiktatorer. Men hur gör ni äckelglobalister nu när klimatet kommer att kallna väsentligt och kanske både norra och södra halvan av klotet blir obeboligt, eller ska ni exportera mohamedanerna till tropikerna?

 13. Åter visar sig Sverige vara globalisternas nyttigaste idiot.
  FN:s forna status befinner sig i fritt fall bland vakna och ansvarsfulla stater, snart bara Sverige och resten av Arabländerna som stöttar skiten.

 14. Lööf hoppar jämfota av lycka :
  – Äntligen får jag snart hit mina efterlängtade 30 miljoner bidragstagare. Oj va jag ska fira!

     • Hur gammal är du? 14 år?

      Jag tycker inte att Annies dialekt är särskilt olik Jimmies. Men inte gör jag taffliga försök att göra mig lustig över hans dialekt för det.

     • Varför då klaga på ”pensionaren” här ovan, att han skulle skaffa rättstavningsprogram, du verkar vara humorlös.
      Har sett flera här som har skrivit så där utan r.

     • Vi är vuxna här. Förhoppningsvis också mogna.

      Min klagan är ett försök att höja nivån från personangrepp till att kritisera på saklig grund. Klarar man inte att bemöta argumenten är det lika bra att man håller tyst.

      Jag hade kunnat försöka försvara Annies utfall om sänkta ingångslöner som krav för att hon ska rösta på Stefan Löfven som statsminister, men jag vet av erfarenhet att det utlöser en än större mängd personangrepp mot mig om jag hade gjort det.

     • Du verkar inte klara av att bemöta argumenten du heller och jag tänker inte vara tyst.
      Ordpoliser finns det överallt och som jag skrev förut, så är du helt humorbefriad.

  • Hur länge ska denna 30-miljonersfaktoid upprepas innan den blir sann?

   Annie Lööf talade om att Sverige såsom det såg ut då kunde ta emot upp till 30 miljoner invandrare och dessa skulle inte gå på bidrag. Istället skulle dessa starta, driva företag och försörja sig själva.

 15. Måtte det snart upptäckas en jordliknande planet så den globala migrationen är välkommen någonstans. Bildt kan bli den ”Förste Kommissarie”. Trevlig resa.

 16. Vi skulle haft folkomröstning angående denna underskrift. De som sitter i Regeringen och Riksdagen är tyvärr inte kompetenta att besluta om undertecknandet för Sveriges räkning.

 17. Politisk bindande avtal kan man annullera. Inte för jag förstår varför man skall ens skriva under det här avtalet. Att tvinga på länder som Sverige en massa migranter ifrån mellantösen och Afrika, det kommer bara sluta med total katastrof.

 18. Jugoslavien blev en krigsskådeplats när den kontrollerande diktaturen försvann!
  Alla började kriga mot alla!
  Det blev lugnt först när alla segregerade sig. Bildt har ännu inte fattat detta.
  LIKA BARN LEKA BÄST!

 19. För tusan Jimmie Åkesson kräv nyval och att svenska folket ska få rösta för fri invandring. Som det är nu så verkar regeringen och media hålla tyst om detta.
  Ingen SDare var på demostrationen vid Mynttorget. Man kan undra varför SD inte går ”all inn” och berättar för ett sovande folk.

 20. Det här är inte särskilt besvärligt. Det gäller bara att tydligt och högt klara ut att detta avtal ej skrivs under av en folkvald regering.
  Det finns ingenting som säger att detta avtal gäller i all evighet. Men gå for guds skull ut redan nu och klara ut att det förhåller sig på detta vis.

  Detta gäller också de 9000 ”gymnasisterna” som saknar identitet och ålder samt framförallt, asylskäl.

 21. Det är inte ok att döpa en gata efter Astrid Cleve , men dock efter Herman brattning. Det var Herman brattning som startade rasbiologiska institutet.

 22. Att skriva under nåt sånt här – med så otroligt långtgående konsekvenser för Sverige som nation – utan åtminstone en folkomröstning är kriminellt av politikerna och ett slag i ansiktet på den skattebetalade Svensken. OCH varför , varör håller SD käft hela tiden? Har Globalisterna drogat Jimme Åkesson och parat ihop honom med nån underårig flicka på nån säng och tagit bilder på honom (ett mycket vanligt påtryckarmedel för att få Amerikansk politiker att ”agera” på rätt sätt). Eller vad är det med SD – vad fan sysslar dom med?

  • Han och hans familj har utsatts för dödshot. Han kanske valde att ta pengarna och hålla käften. Se John Perkins video ”The economical hitman” på youtube.
   Den förklarar hur det går till i verkligheten.

 23. Innan demonstrationen gick ansvariga ut och påpekade att den var opolitisk….
  Det innebar att inget politiskt parti fick deltaga officiellt.
  Svårare än så var det inte för dom som gnäller att SD inte var där…

  • håller med, de höll sig borta eftersom man ville låta det vara opolitiskt, så det var bra tänkt av dom. vet inte om de var direkt välkomna heller pg.a att man ville ha det så.

   • Hur tänkte du där…??…
    Läste du innantill så var den opolitisk från början…
    Det finns säkert anledningar till det…;).

    • SDs roll är att samla ihop alla som ogillar sjuklövern för att sedan desarmera dessa genom att vara passiva dvs göra ingenting. Allt fler f.d. SD anhängare har genomskådat detta.
     De som kan tänka själv kan dra sina slutsatser.

     • Har din medicin slutat verka..kan du kanske få ny vid närmaste sjukhus….schitsofreni är inte att leka med…
      är det du gustaf…??…

     • Jag tror att så småningom går det upp ett ljus även för hardcore SD anhängare. Fast det får ta sin tid. Inte så lätt att hoppa av sekten. SD ville något en gång i tiden men nu är de enbart passiva. Något har hänt med SD men det har du säkert inte märkt.

 24. Vilka skojare. Vad har denne herrn bidragit till det offentliga? Inte ett skit. Han har bara fått offentlighetens ljus över huvet. Hur många har trott på denne pajas?
  En pension har skithålet så länge han lever. Vi betalar!!

 25. Tvivel på att detta är psykopater borde vara bortsuddade vid det här laget. “Förpliktelserna” kan de själva stå för. Det ska inte gå ut över svenskar

 26. Personligen tycker jag att hela ramverket osar svenskt. Idén till det har säkert svenskt ursprung, men sen har någon annan präntat ner det på engelska. Allt annat vore förvånande för mig.

 27. Har en övergångsregering ledd av en avsatt statsminister verkligen rätt att skriva under dokumentet?
  Har dokumentet stöd av svenska folket?
  Hur kan det komma sig att medierna inte rapporterar om dokumentet, som kommer att förändra vårt land på ett tidigare inte skådat sätt?
  Behöver vi en revolution?

  • Dokumentet är inte juridiskt bindande, det är däremot de lagar som Sveriges regering kommer införa, oavsett vilken regering det blir. Inklusive SD, de vill bara att det förtydligas lite.

 28. Samtidigt: ’Larmet om skottlossningen kom in till polisen vid 16.25 på måndagen. Enligt polisen rörde sig ett stort antal personer på platsen, samtliga har kunnat styrka att en skottlossning skett på Södervärn i Malmö.

  – Det är avspärrat på den plats vi tror är brottsplatsen, säger Calle Persson.

  Enligt uppgift från platsen ligger den misstänkta brottsplatsen precis intill akuten. Skottlossningen ska ha inträffat utomhus’

 29. Detta är slutet för nationen Sverige. Vi kommer bara vara en geografisk plats där invånarna får rätta sig efter order från det kommunistiska FN, med oligarker som drar i trådarna beroende på vad som gynnar dem.

 30. Då kan ju Sverige inte hoppa eftersom vi själva varit drivande angående implenteringsfasen om hur den skall göras.

  Som jag sagt innan, när detta är underskrivet och klart kommer Sverige sedan att ha en regering. Allt är ett spel för att dölja detta och för att media skall vara fokuserade på annat.

 31. Folket vaknade för sent… tack vara vilseledande systemmedia och aggressiv stigmatisering av all nationalism / självbestämmande.

 32. Det är säkert Löven med globalister viskande i hans öra som står bakom det här avtalet.
  Löven kunde ju inte lura på fd öststaterna en massa migranter ”och kunde inte TVINGA hela EU att ta ett ansvar” fastän han med en tjurs envishet åkte runt och tjatat om det i EU i två år.
  Han trodde väl att han i stället skulle kunna lura på dem det här nya avtalet som utåt låtsas vara icke bindande men som i praktiken är det ändå.

  Fy fan vilken folkförrädare. Maken finns inte i modern historia

 33. Det här är naturligtvis deras garant för att högern inte ska ta över i europa, miljontals nya väljare kan pumpas in som en försäkring mot det. Detta oavsett konsekvenser det kommer få, som vi redan vet så bryr dom sig inte det minsta om det, det viktigaste är att ha makt.
  Detta är tyvärr slutet för Sverige.

 34. Märkligt att Bildt och Eliasson tycker lika och stödjer varandra!
  Nästan som om de har band vi inte känner till?
  Att en expeditionsministär kan skriva på ett för Sverige bindande och förpliktigande avtal, måste rent juridiskt vara fel!
  Synd bara, för oss, att 7partiet är så rörande överens om att vi ska utrotas, till vilket pris som helst!

 35. Bildt & Company kan kosta på sig global storsinthet eftersom han och hans gelikar aldrig kommer att vara i närheten av det urvattnade samhälle som redan nu sköljer över oss i kölvattnet av vidöppna gränser och nedtystad samhällskritik.

 36. Det finns inte längre någon höger eller vänster. Det finns bara nationalism versus globalism, allt annat trams är globalisternas försök att kontrollera oppositionen.

 37. Är det nån idé att så många av oss som möjligt mailar Expressen, Aftonbladet, TV4 och SVT för att få dem att rapportera stort, ihärdigt och ärligt om vad avtalet kommer betyda? Eller vem kan få sin röst hörd, Janne Josefsson kanske?

   • Den listan har jag också skrivit under men det är lite bråttom nu, det är viktigt att informationen når ut brett och snabbt till alla svenska medborgare. Vi har bara ett par dagar på oss. På onsdag utropar sig Löfven till ny statsminister och då har han fritt fram att underteckna avtalet.

    • Tror nog inte att han får med sig c och l på det nu….
     han behöver stöd från v+s+mp samt c och l för det.
     och röstar c och l för löven som statsminister så gör dom det med ett v som tidigare ansågs lika extremt som SD…
     och då är dom nog borta i politiken för gott….
     men landet kanske hinner krascha innan nästa val…??..

    • Han är Statsminister redan.I en övergångs regering.Vill Stefan Löfven skriva under avtalet innan en permanent regering finns på plats kan han göra det.

  • De kommer inte rapportera något förrns avtalet är påskrivet och klart, allt för att föra folket bakom ljuset.

 38. Det där FN-avtalet handlar om slaveri och det är bindande! Vi svenskar är redan förslavade så vi kommer inte att märka någon skillnad.

  • antar du skojar. när du blickar tillbaka på 2018 om 4-5 år kommer du tycka det var paradiset på jorden..

  • Vi kommer helt klart att märka skillnad när hundratusentals afrikaner strömmar in i landet och det kontantlösa samhället inte längre är en mardröm utan verklighet. Då kommer alla som ifrågasätter massinvasionen att hindras från att köpa mat eller tanka bilen.

   • Redan i dag måste den som tankar deponera ca 1500 kr i förväg (förskott) vid automat tankning.Detta på grund av att vissa av våra ”vänner” som finns i landet inte vill betala för bränslet utan smiter.

 39. Jag hoppas att folk nu inser att det är HELT och hållet kört för Sverige och att enda räddningen är att flytta till länder med en liten migration.

  Ett framtida Sverige lär bli värre än helvetet.
  Vi kan glömma att vi kommer att få någon allmän pension eller välfärd om några år eftersom precis alla resurser kommer att vara uppätna av de importerade termiterna

  Om 5-10 år kommer Sverige dessutom att vara ett muslimskt kalifat

  Folkförrädarna har i praktiken redan stulit landet från svenska folket.

  Massinvandringen är nu så stor- och kommer att ha så negativa effekter på alla samhällssystem att det enda som hade kunnat rädda Sverige är repatriering av minst en miljon muslimer – vilket aldrig kommer att ske

 40. Det räcker tydligen inte för svenska politiker att förstöra för sitt eget land, de vill dra med sig så många andra de kan ner i ravinen.

 41. Tänk om jag också kunde sätta på mig en foliehatt och låtsas att det regnar som 82% av befolkningen gör. Då vore det åtminstone för en kort stund mysigt med rosa moln och röda ballonger. Fan att man är så in i helvete medveten och råkar leva i verkligheten! Att inse våran egen undergång är fan inget kul att bära med sig varje dag varje timme varje skattekrona.

 42. Dessa ”ett tiotals länder” är just de som är målet för denna invällnings armada.Det är som att vara målet för en ilsken bisvärm.Inte så kul.Men Stefan Löfven (S) tänker skriva under detta dokument och hoppas tydligen att det skall passera obemärkt utan någon som helst uppmärksamhet.Är Stefabn Löfven en envålds härskare ? Skulle kunna tro det.Regim trogen media i Sverige gömmer frågan och verkar vara ovilliga att skriva om detta.

 43. Gula västarna skulle behövas krävs att någon styr upp var är SD fikar de. behövs ett folkligt uppror. tyvärr klarar jag inte det själv

 44. Sverige behöver ändra sin lagstiftning så att välfärdssystemet bara gäller medborgare samt icke medborgare som betalar skatt. På så sätt skulle det bli oattraktivt för parasiter att komma hit.

 45. Detta innebär dödsstöten också för allt vad pension heter. Ett kulturellt särdrag som skiljer ut Sverige och ett mindre antal länder, är det att här har du inte behövt ha 3 barn eller mer för att ha en trygg ålderdom. Det har välfärd fixat genom trygghetssystem och pensioner. Vilket i o försig har gjort oss till ett av de mest ensamma och ensamboende folket. Nästan alla som kommer hit är uppväxta i att du behöver en stor familj för trygghet och man tar det man kan få. Du gynnar ingen utanför familjen, vilket kan involvera ett mer vidsträckt begrepp. Att tro att vår typ av pensionssystem går att implementera på de som kommer hit,jobba åt utomståendes framtida välfärd, är som att försöka fånga en inoljad elektrisk ål med händerna i Amazonfloden. Vårt pensionssystem kommer att krackelera med en väldans fart. Pensionsräddarna? Ett bittert och cyniskt skämt.

 46. //Den 10-11 december avser övergångsregeringen Löfven att för Sveriges räkning skriva under ett FN-migrationsavtal som skapar ett ramverk för global migration//

  En övergångsregering får inte skriva på detta avtal, men vem skall beivra det?

  Nu sägs det dessutom vara bindande.

 47. En ide’ vore att då denna självmordspakt är underskriven är att protestera emot det är att klä sig i svart.Sorgekläder. Eller använd svart armbindel. Visa att det finns ett motstånd.

  • Beställ märken ”CLOBAL COMPACT? – NEJ TACK!”

   Märkena har kommit nu och skickas till er som har beställt under måndagen.

   Det går fortfarande att beställa märken 32 mm som du kan sätta på jackan och ett 10 cm klistermärke.

   Märkena kostar 10 kr styck.

   Hoppas du vill hjälpa oss att sprida dessa genom att skicka din beställning till vår mail [email protected]

   Betala till vårt Swish 123 535 86 92 eller bankgiro 147-0558.

   Skriv namn och adress i både mail och betalning.

   Lägg till 15 kr för porto.

   Fråga om pris vid större antal.

  • Exakt. Men klimatlögnen och hysterin tjänar ett syftet och det är att lägga grund för
   en global världsregering/diktatur

  • Ja det är ett jä-a tjat om klimatet hela tiden på svt 1 o 2. Snacka om att försöka skrämma upp folket, när det egentligen inte går att göra något åt temphöjningen i världen. Det är cykliskt och oåterkalleligt!

   De klagar jämt på att SD är populistiskt parti, men Mp tar nog priset där ändå med sitt klimat-skräck-scenario!

   • kunde dom tänka klart…så insåg dom att 2 miljoner ”nya svenskar”
    släpper ut en jäkla massa metangas……i min mattebok innebär det att 20-25% MER utsläpp än utan dessa…!!

 48. Det krävs ju också att M kanske SD kanske KD de måste ju kunna agera själva , om de motsätter sig är ju en början

 49. Är det därför som regeringsbildningen drar ut på tiden? Man kan i framtiden inte beskylla någon socialdemokratisk regering för undertecknandet, utan en övergångsregering.

  • En övergångsregering får/kan inte regera…enligt vad jag förstår…
   men som allt annat i dumsverige…finns det väl tusentals frånskrivningar från snart varenda lag i lagboken…???….

   • ja har också läst det någonstans att det måste vara en ny regering emellan innan. Det är väl därför CLbyter sida

  • DEN är redan grävd…
   det här är bara sanden att skotta igen den för gott med….
   och med miljoner och åter miljoner ”nya” svenskar som kommer…att hjälpa till att trampa ner oss för gott…;(

 50. ”– att underlätta för migranter att överföra pengar till sina hemländer.”

  Underligt att man redan innan migranterna kommit innanför EU’s gränser
  börjar prata om att underlätta för dem att överföra pengar till sina
  hemländer!

  Varför kunde de inte lämna pengarna hemma om de hade några från början, eller är det bidragen det handlar om?

  • bara en sådan sak och ingen reagerar…??…
   men det verkar som ”regeringen” smusslat in detta i något annat
   fall i riksdagen och på så sätt lyckats mörka det…
   O.B.S det är hörsägen enbart men ingen rök utan eld..;)

 51. Läser nu.. hittade bl.a
  ”Använda teknik och digitalisering för att mer ingående utvärdera och ömsesidigt erkänna kompetens baserat på formella referenser samt informellt förvärvade färdigheter och yrkeserfarenhet på alla kompetensnivåer”
  Ahh, så nu kommer man inte kunna skylla någon människa pg.a att någon anställt någon som läkare trots att personen inte har kompetens. ”det var digitaliseringens fel!” Låter ju skitbra. Ännu fler flyktingar som kommer lyfta höga löner utan att de har kompetens, fler dödade i vården pg.a inkompetens.

 52. Om Bildt tar och flyttar ut till förorten och gillar läget med mångkultur där våld,rån,droger,mm är vardagsmat,så ska jag ta gubbfan på allvar.

  • Det är nog Sveriges hundratusentals islamister som kommet att bilda gerillaförband mot svenska folket. Svenska folket är för fega och tama för att kunna utgöra något motstånd av betydelse

 53. Mindre spettekaka och gås, mer spett och gåpå med det nya Sverige: ”Rånvåg över Lund – unga män i grupp rånar helt öppet
  Unga män i grupp rånar på ett nytt och oblygt vis, mitt bland folk. Offren vaktas medan konton töms.
  Under helgen polisanmäldes sex rån och rånförsök. Ett par av rånen genomfördes på ett nytt och oblygt vis. En större grupp yngre maskerade män omringade och hotade sina offer mitt bland andra människor på gatan tidigt på kvällen.”
  https://www.sydsvenskan.se/2018-12-03/ranvag-over-lund

 54. Det går att få stopp på detta om tillräckligt många protesterar! Hör just att kommunledningen på Lidingö fick så starka protester från kommuninnevånarna när de tänkte tokhöja sina egna löner, så nu drar de tillbaka sitt gnidna förslag.

  DÅ KAN VI OCKSÅ GÖRA SKILLNAD!!!

  Men vi måste nå ut brett i media med vad ett undertecknande kommer innebära för Sverige. Hjälp till och tänk till nu hur vi ska nå ut till alla svenskar!

  • Mitt hjärta blöder för hur denna kvinna har behandlats av Moderaterna. Kan inte hennes bror-duktig-man göra något åt hennes orättvisa behandling. Hennes medverkan behövs verkligen internationellt for att utgöra en röst för Sverige gentemot all vår stygga omgivning.

 55. https://www.svegot.se/2018/12/02/fns-hela-migrationsavtal-pa-svenska/

  Tidningen Svegot kontaktades av en läsare som begärt att få ramverket i sin helhet på svenska. Regeringskansliet vägrade dock detta varpå denne själv tog på sig den grannlaga uppgiften. Översättningen nedan är inte helt genomarbetad låter översättaren hälsa. En färdig version kommer framledes. Dokumentet är helt enkelt för viktigt för att vänta med att göras tillgängligt varför vi släpper denna version omgående

 56. säga vad ni vill men man saknar ju M .SD,KD syn på detta vad kan de göra , ja menar vill de verkligen förstöra landet totalt en sista gång

  • De skulle kunna bilda ett block och gemensamt strida mot detta.
   Men Kristersson och Ebba vill inte tala med oss oanständiga utan låter hellre Sverige översvämmas av miljontals migranter.

   • Ja tyvärr är nog inte M KD frälsare de kanske vill detta . Ja undrar om inte fördröjningen med regering har med detta att göra C och L räknat ut detta

  • Håller fullständigt med!
   Denna trio, var för sig, eller gemensamt borde nu höja sin stämma för att få ”vanligt” folk att i klartext förstå vad detta överhuvud skriver under på !

 57. Tvärtomlandet och världsamvetet leker med sina fantasier att bli en stormakt.
  Gamla Svea är numera en kopia av en bananskalmonarki.
  Snart skriver löfven och lööv på juridiskt bindande avtal skall ni se.
  Vääääääärdegrunden.

 58. Om nu detta kommer att införas och det leder till en ohejdad invandring till Sverige,
  och med dess generositet* kommer pengarna att helt enkelt ta slut . Vad säger regelverket vad dom styrande skall göra då?

  * var det inte M . Thather som sa att problemet med kommunism är att andras pengar tar slut.

 59. Underlätta så migranter kan föra över pengar till sina hemländer……De va de värsta jag hört. Inga mer kommentarer.

 60. Framför allt kan de migrationverket med regeringen välsignelse fylla på ännu mer med hänvisning till avtalet . migrationsverket handlar bara om pengar . måste vara stora mäktiga krafter som ingen vågar granska

 61. Sverige rör sig i riktning mot Kaos. Sverige skall vara ”fossilfritt” till 2030 är det sagt.Undra hur PK makten har tänkt sig att genomföra det? Genom strafflagar ? 2030 kommer det att saknas minst 700 000 bostäder. Sverige kommer troligen att vara drygt 11 miljoner invånare 2030. Lägg samman detta så pekar det mot en mycket obehaglig framtid.Väldigt snart.

 62. Det skrivs att migranter skall ha positiv särbehandling, gäller det oss alla när vi byter land, eller när är vi migranter? Kan vi bli det?

    • Samma.Fast i PK världen är det nog inte så.Det finns säkert en hake.Avtalet går ut på att Europa skall koloniseras av våra ”vänner” i Afrika.Nu slipper dom att åka gummibåt över Medelhavet.Invasionen skall gå ”mera ordnat till ” som Stefan Löfven har sagt.

 63. 7-klövern ger bifall till avrättningen av Sverige och Svenskarna..

  Jag är helt övertygad av jag kommer ingå i det oundvikliga inbördeskriget..

  Och revolutionen..

  Jag har fått nog nu..

  Segra eller dö..

 64. Jag har inte läst avtalet, men jag undrar, är det möjligt även för svenskar att migrera till andra länder? Vi kunde migrera till exempelvis Tyskland och kräva ekonomiska förmåner där utan att behöva arbeta?

 65. Om inte centern och liberalerna röstat bort Kristersson så hade avtalet förhoppningsvis inte skrivits på.En folkomröstning om avtalet hade kunnat ske i samband med riksdagsvalet om Etablisemanget hade varit för,att all makt utgår från folket.

 66. De styrande vill nu lägga in DÖDSSTÖTEN!!!!!! Sverige får inte och kommer aldrig bli Sverige igen!!!!! FÖRRÄDARE AV DET SOM EN GÅNG BARA VAR VÅRT!!!!

 67. Nya världsordningen har havererat inse det era gamla stofiler. Är det inte dags för er att göra som McCain och Bush Innan ni blir åtalade.

 68. Hör upp systrar och bröder..!

  Jag önskar samla de som har talets och det sunda förnuftets förmåga till ett möte..

  Jag har ett antal favoriter som jag har kommenterat med tex:

  -Mycket väl talat..!

  -Mycket väl valda ord..!

  Du som känner dig träffad och vill ta ett steg mot en förändring i Sverige..

  Lägg till er själva som följare till mig..

  Så jag inte missar någon..

  Så börjar vi där..

  Jag inser nu att tiden börjar ta slut för vårt land..

  Jag vill därför skapa en organisation med arbetsnamnet Folkets Domstol..

  Och vi måste göra det som krävs och det vi kan.

  Tack för kaffet tills vi hörs igen..

 69. I Frankrike, idag till demonstration anslot sig ambulans folket, det verkar de i Frankrike har där problem också med vården. … Det måste vara någ ”global problem” , epidemi ??? Sjukt sjuka vård.
  Tänk det är bara början.

  • Frankrike är nära den kritiska massan på 50 % ”fransmän”.Det skapar en grogrund. Skulle nästan tro att man vore i Algeriet eller Libyen när det gäller intensiteten att kasta sten och elda däck och bilar.

 70. Det är så man KRÄÄÄÄÄÄKS!!!
  Men utlänningarna ska UT i alla fall!
  UUUUUUT!
  Om det så är det sista vi gör!

  .

  • Jag står helt på din sida.
   Men det är mycket starka krafter vi har emot oss.
   Vi kan inte ens lita på politiker i riksdag och regering.
   Varav flera åker som inbjudna till Bilderberggruppen och andra är medlemmar i Trilatirala commissionen TC. Grupper som tillsammans och sida vid sida arbetar för det heliga målet, nämligen den globala världsregeringen.
   Man vill totalt slå sönder nationalstaten.
   Det är också där planerna på ett Eurabia skapades. Västvärlden skulle genom invandring islamiseras.

 71. Avtalet går ut på att Europa skall koloniseras av våra ”vänner” i Afrika.Nu slipper dom att åka gummibåt över Medelhavet.Invasionen skall gå ”mera ordnat till ” som Stefan Löfven (S) har sagt. Annie Lööf (C) tillägger att ”Sverige skall vara ett öppet land”.

 72. Avtalet är inget att bry sig om. När europas folk fått nog av allt trams, och globalisternas huvuden börjar rulla på backen, då kan de stå där och vifta med sitt avtal om de tror att det hjälper.

 73. Deras agenda är den dominerande som sig bör, folket får anpassa sig efter effekterna dessa galna, naiva ”visioner” och vad dessa skapar i samhället. Om du inte godkänner detta, ja då är du…hm undrar vad de hittar på denna gång? ”rasist”, ”klimatförnekare”…kanske de ska toppa deras fantasi för att stigmatisera vanliga medborgare med sinne för kritiskt tänkande. Det är förbjudet! att tänka kritiskt.

 74. Funderar på om det kan vara värt ett par månader på kåken för att ge en av landsförädarna en riktig KÄFT-Smäll…… men som Svensk tvekar jag nog……………….

 75. Och massmedia tiger kring denna fråga. Inga kritiska kommentarer, ingen analys eller ifrågasättanden på Svt:s agenda. Inga diskussioner eller debatter vad detta innebär för Sverige. I stort sett total tystnad. Man vill inte väcka en sovande björn.

   • Ja, så är det. Klimatfrågor kan säkert vara bra att diskutera, men detta ämne används till att hålla svenskarna borta från de mest akuta problemen för landets framtid.

  • Därför beordrades inga vänsteraktivister till demonstrationen på Mynttorget. Därför bevakade inga slavjournalister på oligarkmedierna denna demonstration. FN:s migrationsavtal och migrationspakt är dödsstöten mot Sverige, vårt tusenåriga fosterland. Vi måste agera!!!

 76. Se där, se där, vilken överraskning! Det här var riktigt oväntat – vem hade kunnat förutse denna utveckling?

 77. Kanske alla skulle ta på gula västar för att visa sitt missnöje lik som i Frankrike.
  Tänk om en femte del av befolkningen gick runt med gula västra framöver varenda dag för att visa sitt missnöje.

  • Ja varför är de så drivande att det ska skrivas på, så det är helt klart bindande,,de innehåller ord som detta,,,
   Avtalet sägs vara ”icke bindande” men samtidigt innehåller texten ord som ”commitment (åtagande) och ”mandatory”, (obligatorisk), ord som låter klart bindande.

  • Det klart det är bindande, varför annars denna total tystnad eller avsaknad av diskussion bland politiker och MSM? De vet att de begär en kriminell handling och försöker därför att släta över det. Alla internationella avtal som inte förankrats hos folket först är att betrakta som kriminella, som jag ser det.Finns ingenting som ger detta legitimitet om det inte först har godkänts av berörda folk.

   • Spelar ingen som helst roll när avtalet är påskrivet får regim råg i ryggen att förbjuda alla protester mot islamiseringen, samt även stänga ner t.ex. denna sida.. nån som tror att dom inte tar chansen

 78. ”Vi”?, Carl Bildt din fule fan. Vems talan menar du att för du egentligen? Inget folk har mig veterligen blivit tillfrågat att skriva under eller godkänna detta avtal, så vilka i helvete är dessa ”vi” du talar för? Så dags att komma nu en vecka innan avtalet ska skrivas under och säga att det är bindande. Fy fan vad ni korrupta politruker är värdelösa. Det ska bli mig en glädje att ser er i ruinerna av allt det ni gjort mot vanliga, hederliga och hårt arbetandes människor.

  • Carl Bildt och Jan Eliasson är två lands- och folkförrädare som springer globalistoligarkernas ärenden. Jag glömmer aldrig hur lågt Jan Eliassons betedde sig mot Anders Kompass efter det att han slagit larm om FN-soldaters våldtäkter i Afrika.

   • Precis, så är det. Samma med Löfven och Maggan, det är tydligt att deras främsta lojalitet är uppåt till deras sanna uppdragsgivare, och inte till folket, som de låtsas representera för att legitimera sina odemokratiska förehavanden.

 79. Väldigt tyst det är på msm om detta. Kan det bero på att det inte påverkar klimatet? Men om och när detta skall implementeras kommer det ta hus i Helvete även bland de övriga europeiska länderna som skriver under galenskapen. Flera europeiska länder förstår innebörden och har redan meddelat att de inte skriver under. Skriver den nuvarande expeditionsregeringen på detta måste väl en bättre regering kunna kasta det i papperskorgen. Titta på Donald Trump som verkligen inte är rädd att förkasta ingångna men dåliga avtal.

 80. Vad ska vi göra för att stoppa detta avtal från helvetet?! Carl Bildt och Jan Eliasson är två personer som jag har noll förtroende för.

  • Hör upp systrar och bröder..!

   Jag önskar samla de som har talets och det sunda förnuftets förmåga till ett möte.

   Jag har ett antal favoriter som jag har kommenterat med tex:

   -Mycket väl talat..!

   -Mycket väl valda ord..!

   Du som känner dig träffad och vill ta ett steg mot en förändring i Sverige..

   Lägg till er själva som följare till mig..

   Så jag inte missar någon..

   Så börjar vi där..

   Jag inser nu att tiden börjar ta slut för vårt land..

   Jag vill därför skapa en organisation med arbetsnamnet Folkets Domstol..

   Och vi måste göra det som krävs och det vi kan.

   Tack för kaffet tills vi hörs igen..

   • Pling, plong, uhiii, uuuui, nu går alla larm hos SÄPO, NSA, FRA och säkert någon ytterligare jokstavskombination. Annars bra initiativ och mycket väl talat som vanligt.

     • Om man som jag inte har ”rättat mig i ledet” under min uppväxt..

      Kanske jag är osvensk..

      Men jag kommer aldrig acceptera att folkvalda förrädare och dess väljare..

      Ger bort mitt födelseland..

      Aldrig levande..

      Eller död..

     • Dessvärre kommer du ända upp med tårna i luften, den kampen låter sig inte vinnas. Inte ens totalstopp hjälper med så stor skillnad i nativitet. Det finns ännu länder som är långt mycket bättre än Sverige. Ex närliggande Norge med en BNP per capita som är dubbelt så hög som Sverige (om man räknar med 1 milj papperslösa i SE). En välutbildad får ett mkt bättre liv.
      När bidragen tar slut inträder plundring och Max Max liknande tillstånd. När inget finns kvar flyttar gräshopporna till bättre fodermarker.

 81. Jag tycker trots allt att man ska ge Carl Bildt lite respekt för att han till skillnad mot andra politiker inte försöker mörka sanningen. I övrigt är han en skitstövel.

 82. Bildt har kastat masken nu eftersom folket vaknat. Han kalkylerar med att hans folkförräderi kommer att vara på den vinnande sidan och att folket är chanslöst.

 83. Gula västar och brinnade städer är det det som Sveriges politiker och msm vill ha?
  Vad är det PK inte förstår tror de inte att hus på Söder inte kan brinna!
  Återigen ska EU och Bilderberg tjäna pengar på elände och krig, inbördeskrig den här gången.

 84. Att FN är en inkompetent och korrupt organisation har vi vetat länge. Men att också vara ondskefull och kanske t.o.m. galen har inte visat sig så tydligt förut. Bildt har naturligtvis rätt. Det blir politiskt bindande. Och det är just därför som det sedan måste föras in i landets grundlag. Precis som vi gjort tidigare. Detta är globalistiskt organiserad statsfientlig verksamhet.

 85. Nu ,och ännu värre senare, pågår en galen form av kolonisering av Europa.
  Våra ledare bjuder in utomstående folk att roffa åt sig av våra gemensamma resurser , d.v.s. kolonisera våra länder. Det märkliga är vad gäller Sverige är att 82% accepterar detta. Ett gigantiskt folkförräderi på går.

 86. De flesta rullar förbi trista fakta, men kanske åtminstone Egor Putilov läser detta:

  Enligt informationen på regeringens webbplats kommer ramverket INTE att ”skrivas under” utan antas genom omröstning alt. i konsensus. Om 10 länder har hoppat av återstår 170 som kommer att rösta ja.

  Därefter i december 2019 kommer ramverket att antas i FN:s generalförsamling som en resolution. Till skillnad från säkerhetsrådet är resolutioner antagna i generalförsamlingen inte bindande för medlemsländerna. Det handlar om rekommendationer till regeringarna men uppfattas som moraliskt bindande, eller politiskt bindande som Carl Bildt uttrycker det. Beslut om resolutionen fattas med enkel majoritet i generalförsamlingen eller (oftast) i konsensus.

  • Dom här 170 länderna förutom Swedistan kommer knappast betala dyra hyror och ge dom betalkort med mycket pengar på,och dessutom körkort och andra gräddfiler.En jäkla skillnad på länder, att dom länderna bryr sej knappast om det ekonomiska läget där dom egna får dra åt svångremmen.

   • Good point! De röstar ja för de ser att det gagnar dem. Inte precis så att de kommer att känna sig tyngda av några förpliktelser. Det finns så många resolutioner som inte följs.

  • Spelar egentligen mindre roll vad som står i detta avtal om det inte först har förankrats hos berörda befolkningar först. Som jag ser det finns det ingenting som legitimerar denna överstatlighet, och tystnaden och bristen på diskussion bland alla politiker och MSM, talar sitt tydliga språk – elitismens rätta ansikte.

 87. Problemet är att den stora massan inte är informerade. MSN har mörkat totalt. På SR sa de att avtalet inte är bindande. Hoppas politikerna har nödutgången redo. Det kommer inte bli roligt när folk reser sig upp.

 88. Titta bara vad som händer i Malmö på eftermiddagen. Skottlossning på akuten och en explosion i ett flerfamiljshus.
  Ska hela Sverige drabbas av detta? Mycket tyder på detta.
  friatider

  • Röfven vill att hela sverige ska brinna innan han är nöjd….. Annars skulle han inte godkänna detta FN-Självmord

 89. FN är en organisation som kom till 1945 endast för att vissa rika familjer i USA ville ha FN som ett styrorgan för sina egna ekonomiska intressen. Vad gör FN egentligen för nytta? Tycker bara de sprider massa floskler och rena lögner, givetvis på order av storkapitalet. FN är samma skit som Bilderbergergruppen. T.e.x Al Gore som handplockats och godkänts av storkapitalet, detta lögnäckel har nu under flera år tjänat stora pengar på att sprida massa lögner om växthusklimat och koldioxid.

  Västvärlden är så köpta och lurade att t.o.m kommunister har gått på alla dessa lögner om globalism och uppvärmning av klimatet.

 90. De asiatiska länderna är intressanta i det här sammanhanget. Kina och Japan kommer antagligen att rösta ja för den ”goda” sakens skull utan tanke på att någonsin behöva implementera galenskapen. Dom vet att det är Europa som är målet för mena migranter. Sedan kan kineserna bevilja nödlån och plocka russinen ur kakan. Så länge det finns en kaka.

 91. For en gangs skull bor vi gora som Fransmannen. Blockera ”regerings-kansliet” med Svenska Flaggor och facklor och brann ned skiten. Svenskar har gjort det forr och det gav resultat.

 92. Problemet är att det hjälper inte att demonstrera eller ens om Sverige röstar nej. Det blir så här i alla fall. Enkel majoritet bland FN:s stater fäller utslaget.

 93. Är det inte dags för SD att köra en presskonferens om konsekvenserna av avtalet? Det är som att sparka in bollen i öppet mål. Inte en enda vettig svensk vill ha mer invandring.

  • om vi säger så här …. självgoda skitar som säkert minst en gång i veckan står framför en helkroppsspegeln insmorda i babyolja och onanerar och som skriker ut sitt eget namn när dom ejakulerar. Troligtvis med en babyblöja på oxå

 94. Förklara för mig varför man ska underlätta för migranter att föra över pengar till sina hemländer? Målet måste väl ändå vara att pengarna kommer tillbaka till stat och företag INOM landets gränser? Förslaget är ju helt befängt.

   • allvarligt tar du på västen lär socialisterna ta på den och misskreditera hela grejen.
    skall vi ut och demonstrera måste det vara under organiserade former och inte spontant där alla inkl socialisterna kan infiltrera.
    under gemensam flagga typ pegeida eller annan etablerad form där socialisterna kan lätt identifieras eller icke medverka pga sin ideologi.

    vi hade vår chans nu har den gått oss förbi, ingen ställde upp.

 95. Varför har Sverige, svenskfientliga politiker när inga andra länder har politiker som är fientliga mot sitt eget land, något är galet med svenska solidariteten som får stryka på foten för ”tycka synd om” mentaliteten som är rent fascistisk som man tycker synd om djur.

  • Men det är ju statsideologin! Kampen för de förtryckta, de ”utsatta” vare sig det är kvinnor, zigenare eller eskimåer. Allt handlar om det numera. identitetspolitiken. Kampen mot vita tyranniska män.

   • Troligen kommer Sverige gå under för ingen tycker lika och har olika bakgrund, i Sverige behöver man inte svära trohet mot nationen som i USA för att bli medborgare där.

  • Kan förklaringen vara att svenska politiker åker på hemliga möten? Att de indoktrineras där är tydligt.
   Man får direktiv som skall utföras. Vad man får för det vet man inte. Men de omger sig med världens rikaste oligarker.

   Sammanfattningsvis kan sägas att andra krafter styr, genom svenska politiker som arbetar efter de direktiv de fått.

 96. Allt sker bakom ryggen på svenska folket.
  Idag Sveriges 85te dag med DEMOKRATI ! Unikt.
  Passa på och njut för i morgon vet Du inte vad socialisten tänker göra med Dig.

 97. -OT: hur skall man tolka detta … hahaha

  Expressen:
  White Guide: Här finns Sveriges bästa hotell
  Nu har restaurangbedömaren White Guide kommit med sin årliga lista.

 98. FRIA TIDER
  UTRIKES. George Soros kulturmarxistiska universitet CEU tvingas nu till slut att stänga ner verksamheten i Ungern och flytta till Wien. Det är något som får Sveriges före detta utrikesminister Carl Bildt (M) att rasa.
  ”Detta är en skam för Ungern och för EU”, dundrar Bildt på Twitter.

  En bra Nyhet från V Orban till oss

 99. Kan inte Samnytt ta initiativet att låta tillverka Gula Västar med texten ”Global Compact No Thanks”? Märken finns att köpa via SwebbTV, men det vore bra med västar också. Kan även ge lite inkomster till Samnytt.

    • och våra politiker är ju precis dom som kommer att se till så att detta inte sker ???

     Det är ju sverige som varit drivande i att få till delen om HUR det skall implemetras för att det skall bli mer bindande.

     Samt att Sverige sitter med i FN … det som dom mutade sig till.

     • Jo, men vi måste ändå försöka skapa en opinion mot detta. Övergångsregeringen trodde den skulle kunna smyga igenom avtalet några dagar innan jul, när de flesta är upptagna med reseplanering och julbestyr.

     • det kommer sluta med en rejäl krasch för sveriges del, lika bra så vi kan starta om från scratch med en reboot som heter duga.
      vi är idag så insnärjda med svenska regler och förordningar ang migration att vi inte kan ta oss ur detta före nästa val eller näste igen och då har verkligheten sprungit ikapp för länge sen, vi hinner inte riva upp alla de befintliga regler osv via politik, det krävs en revolution eller kupp om vi skall hinna ställa om innan verkligheten med dess förödande efterdyningar är ikapp, svensken blir i minoritet i sitt eget land och som sagt motståndet från den rådande konsensus är stark idag folket förstår inte riktigt vad som väntar kulturmarxismen har tagit en ordentligt omfamning om det svenska folket och värre lär det bli innan de inser de blivit grundlurade.
      och då är det försent..
      det behövs ett stålbad där alla rätar in sej i ledet, anarkisterna kan inte springa runt och tycka vad de vill längre, tro de kan göra skillnad, minoriteter kan inte längre avgöra vad som är bäst utan vi behöver nationell samhörighet en nationell linje vad de än tycker som är i minoritet/individer för att åstadkomma detta behövs fascism nationell sådan ett stålbad för svenska folkets bästa.
      vi kommer inte undan denna gång det blir en konflikt vi aldrig tidigare upplevt som folk oavsett vi vill eller inte och det bästa vi kan göra är att förekomma och ta kontrollen när det brakar loss.

    • det är en resolution som skall röstas fram och den kommer röstas fram av de otaliga länder i tredje världen som är överbefolkade även om hela eu nekar, när resolutionen är på plats blir det som bildt säger ett moralisk bindande avtal typ.
     som du vet är den rådande konsensusen i sverige humanitär stormakt som tar beslut utifrån värdegrundkänslor så visst smyger de in detta i svensk grundlag som de gjort med mycket annat.

   • Hade inte Samhällsnytt varit så på, hade vi idag inte ens känt till dokumentets existens.
    Jag har aldrig för önskat att ett flygplan ska störta under inflygning till Marrakech men idag har jag ’en dålig människosyn’.

     • FN och EU är globalisternas högt prisade frivilligföreningar.
      Att hävda deras illgärningar är lika oacceptabelt som att påpeka att statsministern eller kejsaren är naken.

     • Jag hoppas att FN och EU går upp i rök – som demoner – och att dessa onda organisationer aldrig återskapas.

     • FN är ju redan känt för att vara ett imploderat projekt. Genomkorrumperat och med makt endast över nyttoidioter.
      Kruxigare med EU som befinner sig ungefär på sin högsta punkt f n.
      I o m Brexit är dock utförsbacken det som väntar. Merkel och Macron sprattlar vidare men inom 10 år återstår endast en diskussionsklubb.
      Kriget kanske hinner först?

 100. ’Politiskt bindande’ innebär att en halsstaririg och grötmyndig Stefan Löfven ska stå och svamla om internationella åtaganden vi inte kommer undan.
  Tre år efteråt kommer han i ett ögonblick av klartänkande konstatera att ’VI har varit naiva’.
  Därefter faller han åter in i sin till senilitet gränsande förvirring.
  Möjligen får någon annan verklighetsförnekare nöjet att uttala orden. Det blir den enda ursäkt svenska folket får för den politiska missgärning som vid det laget har ödelagt landet.
  Inget ansvar kommer åläggas landsförrädarna.
  Reinfelt, Lööf, Löfven och Bildt kommer i framtiden hyllas intill den dagen kalifatet styr Sverige. Då skrivs historien om och dessa samt andra faller i evig glömska.

 101. Det positiva med denna affär är att om det blir nyval så kommer regeringens dimridåer att öka på SD.s väljarandel. Inget ont som inte har något gott med sig. Svenskarna gillar inte smussel.

  • SD hade chansen under valrörelsen, men struntade i detta, dom kunde kanske fått ännu fler röster om dom tagit upp detta, MEN med facit i hand verkar SD inte vilja komma till makten, bara sitta sidan om och påverka indirekt.

   • Nej, vem vill sitta vid makten närt skiten imploderar? Det verkar bara vara Löfven som inte har självbevarelsedrift nog, inte för att detta på något sätt ursäktar SD, men ”bara säger”.

    • kanske därför det inte blir en regering ….problemet är inte vem som vill styra, problemet är att alla kanske säger: ”tack för frågan, men jag avböjer artigt men med ett bestämt nej.”

     • Absolut, sådana tankar har jag också varit inne på. All vet de vad som väntar men fortsätter att låtsas som det regnar för att hålla skenet uppe. När det väl brister som inga lögner i världen att kunna rädda dem längre.

   • Det handlar inte bara om att få direkt inflytande. Om man sitter i Riksdagen har man också ett ansvar att bevaka viktiga avtal och lagförslag och upplysa folket om vad som är på gång plus eventuella motåtgärder. Kräva folkomröstningar etc. SD har även möjlighet att göra en KU-anmälan. Det skapar uppmärksamhet.

   • SD vill inte ha makten för i så fall måste de uträtta något.
    Det vill inte SD eftersom de är kontrollerad opposition. Deras uppgift är att förhindra att ett äkta oppositionsparti växer fram. Ni som har hoppats på SD har blivit blåsta. Det kommer ni att så småningom att inse. Livet är hårt och man blir lurad många gånger i livet.

  • Det fanns en gång i tiden ett gott syfte med SD och bra politik.
   De fyras gäng är bara styrd opposition. Fråga gamla SD:are.

 102. OT angående FN och deras klimatpanel.

  Vissa foskare tror att lilla istiden kommer redan nu för nu har solens aktivitet gått ner på minimum med väldigt lite solfläckar som egentligen skulle inträffat om några år. Så senare i vinter och under nästa år kommer det att märkas att det är något på gång men den värsta kylan dröjer några år tack vare att haven magasinerar mycket värme.

  Den höga koldioxidhalten i atmosfären hjälper också till att kyla ner klimatet, men detta ljugs det om och påstås att det är tvärtom, men uppborrade gamla iskärnor från Arktis och Antarktis ljuger inte, klimathistorien visar varmt klimat=låg koldioxidhalt och tvärtom så har det alltid varit på Jorden.

  Sätter mitt liv på att vi har en liten istid på gång med många många år av polarklimat i större delen av Europa. Tro inte på FN och MSM senaste lögn om att medeltemperaturen kommer höjas med 5c detta sekel, tvärt om det blir en rejäl sänkning.

   • Lögnen om global uppvärmning används av globalistoligarkerna för att lura fårskocken att det är nödvändigt med ett globalt styre och globala miljöskatter. Sedan kommer det att bli globala skatter på allt i den totalitära, fascistiska världsstaten.

     • Ja, den bli meta tydligt så även vänstervridna kommer att förstå hur blev de Lurade… EU mafia har utnyttjat de bara.

     • Vänstern är nyttiga idioter och de har inte fattat det ännu.
      Om dom någon gång kommer att fatta det så är det då redan för sent.

     • Ännu så länge he,he de redan krigar
      Vem är vem, vem gör vad?
      ..kola ex. Alliansen, och blicka upp åt EU maffia. OCH folket, människor STRUNTAR DE FULSTÄNDIGT.
      Titta upp.

     • Vi kommer att få mycket pengar över när de globala skatterna är dragna från våra mikrochips att vi har råd med en minietta och lite mat som håller oss vid liv.

     • Och ättestupa för den som inte längre presterar.
      Jmfr Reinfelts variant – same shit.
      Endast 500.000 noga valda individer hör framtiden till.
      Naturligtvis kvalar inte en enda konservativ människa in till den eliten.

     • 500 miljoner var det men några, säg 500 tusen, måste ju tillhöra eliten.
      499.500.000 ska betala den skatt som de utvalda förfogar över.
      Inget samhälle utan hierarki!

    • det som då är bra med honom är att han säger själv att han varit en miljö-alarmist på 70-talet, så han förstår tankarna bakom dessa intriger och propaganda. Och de bakomligande orsakerna …. att få till en Globalt styre … Byråkratisk diktatrur

  • De rabblar om klimatförändringar för att ta bort folket uppmärksamhet ifrån det som de politruckar håller med bakom våra rygg, GLOBALISMEN.

  • Intressant! Så har jag också fattat det och till och med en gök inser att den allra största påverkan på jordens temperatur naturligtvis har med solens aktivitet att göra. Det som jag dock ställer mig frågande till är hur koldioxidhalten bidrar till att sänka temperaturen och inte tvärtom eftersom det är mycket som tyder på att det är just den höga koldioxidhalten som bidrar till att öknarna krymper? Enligt Lars Bern kan det till och med vara så koldioxidhalten kan bidra till att hålla temperaturen uppe när solens aktivitet avtar.

   • Foskare har sett att först kommer en lång period av varmt klimat sedan kommer höjda koldioxidhalter med kallt klimat. För 200 år sedan slutade den senaste lilla istiden som började på 1600-talet under denna istid var koldixiden låg men började undan för undan höjas till dagens höga värde.

    • Jo, men hur hänger detta ihop med att öknarna krymper? Jag säger inte att du har fel, jag får bara inte ihop ekvationen. Men att öknarna krymper kanske inte står i kontrast till att temperaturen sänks?

     • Den hogre CO2 halten gor det ar enklare for vaxterna ta upp CO2 da de har lite vatten att tillga. Vatten anvander de for att transportera CO2.

     • Ok, så med andra ord så kan jordens medeltemperatur minska samtidigt som öknarna minskar i storlek? Det är inte nödvändigtvis en motsättning?

  • Snarare tvärtom. Världen håller just nu på att återhämta sig från den ”lilla istiden”, från ca 1350 till 1850. Grönland kommer att bli grön igen, som under vikingatiden.

  • Jag förlitar mig inte helt på din metereologiska och ocenagrafiska kunskap. – Men jag är medveten om att jorden skulle klara en temperaturhöjning på tre till fyra grader, ökad koldioxid i atmosfären… – Det har hänt förut. – Men det vore en utmaning för dagens civilisation…

   /XE

  • Har solaktiviteten gått ner? – Det skulle kunna innebära en mindre istid. – Sådant har hänt! – Har du några siffror på det?

   /XE

   • Den ”Lilla Istiden” kan bli lika lang som den under ”The Maunder Minimum”, 50-60 ar, men eftersom de 4 magnet falten i solen ar ur fas nu kan den bli som under medeltiden, 300-400ar. De som har mojlighet att migrera nu gor det till en latitud +-25-30 grader.

    • Du pratar Jiberisch. – Om vi pratar om den mindre istiden som inträffad på 1300-talet fick den en förödande verkan, men det var i samverkan med digerdöden vi 1300-talets mitt.- Sedan dess har det inträffat mindre kalla perioder på sjuttonhundratalet, vilket man kunnat härleda till massiva vulkanutbrott. Bland annat till Tambora i Indonesien och Isländska Laki utbrottet 1783-1784. – Det vara det att vi Europeer var för dumma för att förstår hur ett vulkanutbrott kunde påverka klimatet på norra hemisfären.

     – Men det har med jorden geologiska processer att göra. – Vulkaniska aktivitet.

     Om Solen ökar sin aktivitet, kan vi få långvarig värme och radioaktiv perception. – På 2.000 talet före kristus var det 2 grader varmare än idag i norden. – Men temperaturerna har historiskt fluktuerat, vilket beror å solens aktivitet.

     Och vi alla vet att den kommer att ta livet av oss en dag. – När det inte finns mer bränsle att förbränna…

     /XE

     • Jag är tillsammans med en läkare, professor i klinisk mikrobiologi. – Jag får nog min kritiska granskning av fakta avhandlad i soffan i vardagsrummet, eller om disskussionen drar ut på tiden in i sängkammaren.

      /XE

     • Digerdoden gav inte farre solflackar. Det var under den tiden som vikingarna lamnade Gronland. Det finns en cykle som inte har varit sa synlig tidigare, det ar solens magnetismens som varierar och som paverkar jordens avstand till solen (+-1553km [+-0.1AU]), vilket ger en variation pa +-4W instralad solenergi.

 103. Enligt internationell juridisk praxis är det inget som är bindande….

  Möjligtvis kan fattiga länder tvingas följa påhittade förslag, eftersom de får miljarder i bidrag, medan länder som Australien skickar flyktingar till Nauru, USA til Mexico, och Mexico tillbaks till Guatemala…

  – Sverige KAN inte vara mer generösa än andra länder.

  Punkt slut!

  /Sanctus Grobianus

 104. ”A Medium-Sized Dog with Big Dog Attitude.” 2009
  But now only a very tiny dog but still barking with a big dog attitude.

 105. Jag är djupt förtvivlad över sakernas tillstånd. Tumskruvarna dras åt. Snart kan vi inte andas längre.

 106. När sådana här viktiga avtal för framtiden, bör invånarna informeras och få chansen att yttra sig.
  Personligen anser jag det vara en sådan farlig väg att gå, så en FOLKOMRÖSTNING borde genomföras.

  Ska verkligen några politiker i Stockholm med personlig vinning ha rätten att bestämma om immigrationsantalet eller införandet av censur och begränsad yttrandefrihet, vilket avtalet stipulerar. Denna regimen är inte ett dugg bättre än Kinas eller Nord Koreas .

 107. Omni ursäktar mig.

  – Min bror bor i Halland. Carl Bildt kommer från Halland. – Jag anser att Carl Bildt har överskattats i internationella sammanhang. – Han är ingenting. – En bekant till mig som flög regeringsplanen kallade honom ”Den flygande Halländaren”. – Till Baku, Uzbeksitan, Tadjikistan (stor västman). – Men sällan till London, New york och Paris…

  /XE

   • Bildt har varit en intresseagent för CIA och är det kanske fortfarande. CIA var också inblandad i kriget i f d Yugoslavien.

    ”The interesting point to note is that President G.H. W Bush, former
    director of the CIA, ordered three simultaneous NGO destabilizations in
    the same year, 1989. The three were Russia, China in Tiananmen Square
    and Yugoslavia…

    The destruction of Yugoslavia was orchestrated since the 1980’s by Washington, first Bush sr. then Clinton. The aim was to create a war in Europe to justify the continued presence of a NATO whose raison d’être after the collapse of the Soviet Union was hard to justify to American
    taxpayers or to the Europeans who were planning an independent European
    Defense Pillar apart from NATO. For Washington and the influential US
    military industrial complex such independence was tabu!. The second aim
    was to establish a huge US military presence later in Kosovo called Camp
    Bond Steel.”

    http://katehon.com/article/us-empire-cia-and-ngos

    • Jag är medveten om det. – Det skickades mängder av pengar till en Apache-flygbas som aldrig blev av. – Sedan dök vapen upp som hade insamlats av CIA (Ak-47:or) i Bosnien & Kosovo i Somalia.

     Hur kunde de göra det? – Och att om så skedde råder inget tvivel. – Varje vapendel är märkt med nummer…

     /XE

 108. Jag bara säger som här:

  FN:s migrationsavtal är inte bindande.

  – Det är möjligtvis så för de framstående politikerna för att behålla sina upphävda tjänster.

  – Men för svenska skattebetare är de inte bindande alls…

  /XE

   • Ja en regering som säger att Sverige har tagit ett opproportioneligt stort ansvar de senaste 20 åren.- Mer än något annat land. – Vilket riskerar att rasera grunden för samhällets grundläggande funktioner i en stat som är ”högskatteland”…

    /XE

    • VI ”FOLKET” har aldrig blivit tillfrågade eller ens informerade om alla jävla avtal och fördrag och allt vad fan dom kallar det för som skrivits på senaste decennierna, dom åker världen över och skriver på vad som helst. bara bildt tycker det är bra.

     alla dessa kan man med lätthet bara kasta i soporna….om man vill dvs.

     • Jag har gjort det sedan länge. – Om jag inte vore så organiserad så skulle jag antagligen kallats ”anarkist”. – Men min mitt-linje är både konservativ och ”socialistisk”.

      – Visst fan skall vi ta hand om våra äldre, inte skänka bort pengar till lycksökande ”flyktingar”…

      /XE

     • jag är bara en vanlig knegare som drömmer om att starta eget och vill ha ett fungerande samhälle där mina barn kan vara säkra, gärna utan att bli skattad till döds och få något tillbaka för min insats när jag blir gammal.

      varken nazist, rasist eller något annat av regimens glåpord.
      snart åker gula västen på!

     • Jag önskar dig lycka till.

      Jag avskyr nazister. – För den nazistiska ideén som bygger på rasideologi är och förblir i arisk ”överhöghet” i sig själv missriktad.

      Vissa kulturer har lyckats bättre än andra.- Den Europeiska, Den östra Medelhavska, med det som nu uppenbart står för dörren till den Östasiatiska… – KIna kommer att ta makten över världen.

      Jag har aldrig trott på rasideologi. – Jag är ihop med en Ungersk professor. Och Magyarerna kom visst någonstans ifrån trakten av Europas gräns mot Europa från Uralbergen…

      – Däremot har intelligenstester visat att personer från Gabon i Afrika har ett genomsnitt-IQ på 80, – 20 under det västerländska medelvärdet på hundra, – I Korea, Japan har de 109…

      /XE

      Så.

      Prata bara med mig om ni vill förstå.

   • Nej. – Min bror sa att han är beredd att ta till vapen om det införs sänkta minimilöner, höjd pensionsålder, avskaffad arbetsrätt. – Sådant som (C) vill för att försörja lågbetald flyktinginvandring…

    – Han är i grunden Socialdemokrat.

    /XE

     • Jag tolkar faktiskt det som en ”allvarlig” varningssignal. – Mot ett politiskt klimat som Sverige inte sett sedan år 1908.

      /XE

 109. Skriver dessa inkompetenta politiker på detta avtal utan att vi har fått bestämma då är sverige en diktatur ! Glöm nu inte det ni som röstade på dom sju desperados!

    • Han och hans familj har utsatts för dödshot. Han kanske valde att ta pengarna och hålla käften. Se John Perkins video ”The economical hitman” på youtube.

     Den förklarar hur det går till i verkligheten.

     • Är det officiellt bekräftat? Något märkligt har hänt. Åkesson sa vid ett tillfälle att han kan tänka sig avgå som partiledare om det skulle underlätta förhandlingar med M. På vilket sätt har inte förklarats.

    • Är inte nån ”fanboy..” fast jag röstade på SD men, detta är min privata lilla teori..
     Ingen som har tänkt på att Jimmie kanske är utpressad av bankmaffian..kanske var tvungen att ta stora lån efter spelskulder..?? Vem fan vet, inte jag inte du..låter som en banal låt alltihopa..

 110. De som har sett TV-serien ”Hunger Game” kommer att kanna igen sig nar kylan och NWO kryper inpa skinnet. De sande bara 3 avsnitt, det fjarde har bara en entrailer visats pa ’UT’. Den skulle visa revolutionen mot NWO men den var for stark och skulle ge uppslag hur ett motangrepp skulle lyckas.

   • Ja, absolut. Han har mestadels ställt till elände. Vi minns i början av nittiotalet när hans regering försvarade den fasta kronkursen. Det kostade skattebetalarna många miljarder i kapitalförluster och är belysande för Bildts inkompetens,

     • Ja, det kan man tro om Bildt. Soros var ju den mest namnkunnige som gjorde stora vinster genom att speuklera mot den svenska kronan. Det fick skattebetalarna punga ut med. Säkert fick Bildt redan då rikligt med dusörer. Så väl Soros under senare år stoppat många miljorner i Bilds fickor. Det kan man tro. Soros´ agent som han är.

     • Ja, han lägrade Gösta Bohmans dotter. Tydligen var fadern stolt över honom. Gösta hade väl inte den rätta människokännedomen. Gösta var ju renhårig till skillnad från Bildt som alltsedan han gick i barnskor varit en skitstövel.

     • Ja, det är mycket värre än så. Tillsammans med Reifeldt är Bildt (och kanske Kjell-Olof Feldt) den som ställt till de värsta problemen i historien för svenska folket.

    • Jag lyckades tjäna en bra slant på kronkraschen eftersom jag förutsåg att den skulle komma. Köpte dollar för allt jag hade dagen innan kraschen.

     • Vanvettet att försvara en fast kronkurs gick över alla gränser. En enkel jämförelse mellan prisindexet och kronkursen borde ha fått den blindaste att inse att kronan då var övervärderad. Under alla förhållanden är det vettigt att låta marknaden bestämma valutakursen. Då finns inte något utrymme för spekulativa valutaströmmar.

 111. Bildt har sina begränsningar. Han tycks t.ex. inte förstå att om invandringen till Europas västländer behålles på den nivå den nu ligger kommer han att behöva leta på månen efter det ”öppna” samhälle han (och i mycket jag) sträver efter. En rimlig gissning är att både hans sociala och hans vetenskapliga (i vid mening) kontakter är begränsade till en liten grupp (sekt) av människor.

 112. Ett avtal kan normalt sägas upp enligt någon klausul i avtalet.

  SÅ HUR GÅR DET TILL ATT SÄGA UPP DETTA AVTAL I EN FRAMTID?

  Eller sitter vi saxen bara för att en icke auktoriserad epeditionsregering överträder sina politiska befogenheter och skriver under.
  Sedan följer säkert snabbt en massa redan förberedda lagändringar i landet som gör alla opposition till lagbrott – eller vad tror NI?

  Eftersom underskriften sker helt odemokratiskt (alltså diktatoriskt), så anser jag att svenska folket inte är på något sätt bundet till denna tvångströja. Första icke-vänsterredering bör ordna en folkomröstning och med troligt utfall ensidigt kliva ut avtalet.

 113. Nu är det slut med Sverige! Om vi skriver under detta avtal så är det inte bara fritt fram för invandring från muslimska länder, utan då är det slut med den fria pressen, där vi fritt får kritisera denna invandring.

 114. Varför behövs det här?

  Man vill ha en enkelriktning, och så ställer man sig bakom trams som ”vi gillar olika”.

   • Ja, i vissa fall finns det nog tillräckligt att utmäta för att kunna använda guldplätterade helmantlade på Friends eller Nya Ullevi med direktsändning.

 115. Har inte Sverige skrivit under tillräckligt med dåliga avtal?????

  Även den dummaste idioten, tror jag hade lärt sig av sina misstag, men inte våra goa poltiker!!! 😠😡

 116. Den här Carl Bildt borde inte få komma till tals om sveriges inre angelägenheter öht. Han har väl efter sina diverse utsvävningar inte gjort sig överdrivet känd som någon större sverigevän.
  Han måste väl inse , (annars borde någon nära anhörig göra det) , försöka få honom förstå, att den självpåtagna lärarrollen han iklädde sig i på -60 talet inte duger i dagens Sverige.

  • Det beror nog på i vilken religion man föds. Vissa verkar med regeringens goda minne ha framtiden för sig, medan den inhemska befolkningen och dess avkommor nog har en dyster framtid.

 117. OT:
  Ytterligare en mångkulturellt våldsdåd med skjutvapen har precis inträffat i Malmö.
  ”Större polisinsats på Kroksbäck – larm om skottlossning undersöks” – Sydsvenskan

  Vad gör politikerna åt detta? Jo de skriver under ett avtal som tvingar Sverige att ta emot tiotusentals anhängare av den Islamiska Statens ideologi och ytterligare ett par miljoner individer utan asylskäl som inte kommer kunna hitta legal anställning i landet.

 118. Detta görs inte av välvilja för mänskligheten … det stavas makt och pengar …. inget annat, dom skiter i araber och afrikaner … och oss verkar det som … man vill få bort araberna från MENA och kanske afrikanerna från Afrika så att dom kan komma åt rikerdomarna !!!

  Om man inte kan påverka afrikanerna till något vettigt måste man få bort dom, samma med oljan och araberna.

 119. Och vilken folkförrädare var det som signerade svaret från den svenska regeringen att ”förbättra implementeringen”? Jag ser att det är från justitiedepartementet, så det var väl Bror Dukig själv: Mållgan Johansson.

 120. OBS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Publicerad idag kl. 20:33
  UTRIKES.Inför humanitära visum för att ge människor möjlighet att komma till EU för att söka asyl.
  Det manar EU-parlamentets utskott för medborgerliga fri- och rättigheter efter en omröstning på måndagskvällen.

  Med siffrorna 37–10 vill utskottet att EU-kommissionen lägger fram ett förslag i vår om att öppna upp EU:s ambassader och konsulat runt om i världen för att ansökningar om humanitära visum.

  ”Vi måste göra mer för folk i nöd”, säger spanske ledamoten Juan Fernando López Aguilar i ett uttalande.

  Uppmaningen måste dock först godkännas även av hela parlamentet innan den går vidare till kommissionen.
  https://www.vk.se/2591749/krav-pa-humanitara-visum-i-eu

 121. Om ”klimat-flyktingarna” tyckte att det var for varmt kommer dom att vilja flytta tillbaka om ett par ar nar den ”Lilla Istiden” satter in ordentligt. Det troliga blir Ransonering av mat och el i forsta steget.

  Den ”Lilla Istiden” kan bli lika lang som den under ”The Maunder Minimum”, 50-60 ar, men eftersom de 4 magnet falten i solen ar ur fas nu kan den bli som under medeltiden, 300-400 ar enligt Professor Valentina Zharkova : https://www.sott.net/article/400195-Professor-Valentina-Zharkova-explains-and-confirms-why-a-Super-Grand-Solar-Minimum-is-upon-us

  De som har mojlighet att migrera nu gor det till en latitud +-25-30 grader.

  • Konstigt att inga reagerar på detta, t.o.m f.d forskare på NASA har ju gått ut med samma sak om istiden. Verkar som det är endast Kina som tar detta på allvar.

  • måste checka av vilka länder som skriver på bara…sen är det fritt fram för alla att flytta vart dom vill. va de inte det avtalet gick ut på?
   eller det kanske inte omfattade europeer om man läste det finstilta på sidan 958

  • givet att det är ett sätt att demonstrera mot invandring utan att egentligen säga det … men man kan ursäkta detta med bensin … kabske vad vet jag

   • Skatterna i Frankrike är betungande men det blir allt utom bättre med dessa afrikanska män.
    Franska ”medelsvensson” har små marginaler i sitt dagliga liv.
    Balans är viktigt och balans har landet inte.

 122. Att skriva på det avtalet är samma sak som att förklara svenskarna krig. Det har ju i och för sig pågått i några decennier redan, men nu får vi krigsförklaringen på papper.

  Självförsvar är ju tillåtet i den mån nöden kräver, så nu är det med andra ord upp till folket att själva välja hur hårt de vill sätta emot.

 123. Människor i nöd, kämpar, kämpar för sin och familjens och sin nations överlevnad! Vad blir kvar när alla yngre lämnar skeppet? Jo de som födde dem, de lämnas på offeraltaret för att de unga ska slippa undan vad som måste göras och kunna nå paradiset? EU och FN har aldrig kunnat navigera, man utgår från NORR man avslutar i SÖDER! Lägg ner dessa penningslukande lögnfabriker!!

  • Ja, det såg vi ju när han mötte Jimmie Åkesson i en tv ”debatt” . Likt en dåres envishet försökte han påstå att Sverige var på rätt väg .

   • skulle inte bli förvånad om denne man har ansvar för ”område: sverige” inom globalisternas struktur.

    kolla klipp med denna man så ser ni…precis allt han någonsin uttalat har vart stick i stäv med allt sunt förnuft.

    • Den för allmänheten dolda agendan som avhandlas bakom deras lykta dörrar, skulle nog inte tåla att släpas fram i dagsljuset.

     • ne därför sa han bara ”det är bra för sväje” på grötig dialekt när tex EG var på tal

   • De flesta kommentarerna, då jag tittade på youtubeklippet, tyckte att Bildt vann över Åkesson. För mig som inte imponeras av Bilds sedvanliga skräckbild av Ryssland och den efterföljande slutsatsen att vi måste närma oss varann ännu mer i EU läs: frånhända oss makten, tyckte Åkesson var den klara vinnaren.

    • Utan tvekan ja! Bildt verkade tro att han var någon slags lärare, och Jimmie en elev. Ränderna går aldrig ur vissa, med tanke på den självpåtagna rollen han spelade under -68 rörelsen.

 124. På 1000 talet provade Spanien det där med mångkultur, de funka inge vidare men det tog till 1200 talet innan ordningen va återställd.

 125. Alltså dessa Skattefinansierade Personerna C Bildt o J Eliasson från vaggan till Graven…..
  Lägg Er inte i, låt Era efterträdare få en Chans att visa sina kvalifikationer.

  Ni ÄR bortpensionerade och VI får Bekosta Er trots det…!!

  Detta AVTAL berör kommande generationer som får Arbeta och Betala Skatt för dessa som ev kommer hit och Era efterträdare.

  Ni är bortförda från Protokollet så låt de drabbade Folkets Röst bli hörd..

  Och dom LYSSNAR inte längre på ER

 126. Gott att den gode tungviktaren Jan Tullberg också ställde upp på demonstrationen.
  Och ”Jan Eliasson. I sin kommentar tackar han Bildt för stödet och går till attack mot kritikerna av avtalet som han anklagar för att skapa en ”cynisk och inåtriktad tidsanda”:

  Vad gäller cynism så vill jag säga att värre cynism finns ej än falsk omtanke för människor som vill till väst men skall vara till gagn mammon-rövar-eliternas agenda. Jag skulle lyfta hatten om det verkligen fanns en sådan fantastisk kärlek att det handlade om bryende för folk. Inte handlar det om att kärleken har gjort dem så blinda så att de ej förstår vilken skada de åsamkar folk, och att de ej förstår alla konsekvenser, då det först och främst inte handlar överhuvudtaget om bryende och kärlek.

  Det är frågan om allt annat än bryende. Man har också lurats, lurats och åter lurats till folk att invandringen skall rädda välfärden. Men välfärden sjunker som en sten, och kommer att drabba också hela kalaset som man lockat till väst med välfärd. Cynism är naturligtvis när man söndrar ihjäl folks trygghet. Cynism är också när man berövar goda föredömen i världen som ex. Sverige har varit. Cynism är också när man lotsas stå upp för demokrati men i verkligheten är dess underminerare.
  De är lögnens och ondskans tjänare.

  Se på Sverige, Se på Tyskland, se på Frankrike, se på alla länder som har haft massinvandring från främst muslimska länder: Förtryck, rasism, hatbrottslighet och terror i samtliga länder mot värdfolk. Och kaotiska scener som i dagarna pågår i Frankrike. Men mycket värre får det bli, speciellt genom det nya avtalet som skall klubbas fram den 10.nde Dec.

  För folk är det hela en katastrofutveckling, men för rövareliterna är det framgång ju värre det blir för vanligt folk.

 127. ”Självklart har vi ett intresse av ett globalt ramverk” Skriver Carl Bildt.
  Vilka är Vi??
  Bildts nya uppdragsgivare har fått honom att överge sin nationalitet
  och representerar nu endast globala krafter. Bildt anser även att det
  vore överflödigt att konsultera Sveriges befolkning i en för honom så
  viktig fråga. I synnerhet som det inte längre i landet är aktuellt med
  demokratiskt förankrade beslut.
  Hur mycket kostade det att köpa Bildts fulla lojalitet??

 128. Off topic : Nu får de för ☠️ (Censur) utlysa nyval. Hur länge ska sjuklöverns spela spelet ”Ingen vinner, ingen förlorar” ???

 129. Detta borde Åkesson ha som förhandlingspunkt till M – Att inte skriva under avtalet. Eller säga upp det så fort M tar över (mha SD).

 130. Så avtalet går inte säga upp om det blir underskrivet, av andra eventuella framtida regeringar, det är inte som en tidnings-prenumeration? Utan det är som att teckna bindande avtal med Lucifer vid en kosrväg, vid midnatt?

 131. Jag fattar inte om det här fortfarande pågår. Washington sponsrar Soros NGOs? Här har vi initiativtagarna till FN-avtalet?

  ”I urge you to take a few minutes to read the stunning Judicial Watch Special Report on the United States government funding of George Soros’ radical leftist agenda worldwide.

  As the Special Report, penned by JW Director of Investigations and Research Chris Farrell, painstakingly documents, Soros, his Open Society Foundations, and their affiliates are promoting and advancing:

  “… a radical, progressive agenda that seeks to destabilize legitimate governments, erase national borders and identities, target conservative politicians, finance civil unrest, subvert institutions of higher education, and orchestrate refugee crises for political gain.”

  The Special Report fully documents the hundreds of millions of dollars Soros-affiliated organizations have received from the United States government to implement their radical agenda.

  And, should anyone harbor any doubts as to the authenticity of the Report, I invite them to examine the 154 meticulous footnotes – most with clickable hyperlinks.

  Please set aside the time to peruse this important document.

  And then, please alert your friends, neighbors, and family members as to how the U.S. government is spending their tax dollars to promote the Soros agenda…

  Sincerely,

  Carter L. Clews
  Director of Communications

  PS: Any who still doubt illegal alien caravan-related activities are funded by the Open Society Foundations should direct their attention to pages 19 – 23.”

  https://www.judicialwatch.org/document-archive/judicial-watch-special-report-open-society-foundation-2018/?utm_source=deployer&utm_medium=email&utm_campaign=action+alert&utm_term=members&utm_content=20181203214338

 132. Allt kommer ju givetvis sluta med massa kravaller, upplopp och kanske revolutioner men vid den tiden så har alla politiker som ställt till med eländet gjort sig själva onåbara. Naiva människor som tror på ett normalt fungerande samhälle i framtiden har nog stallet tomt på hästar.

 133. Vad tycker överklass stroppen Carl om att MENA i miljoner kommer att tas in till Sverige ?

  Eller räknar han med att Östermalm inte blir drabbat ?

 134. Avtalet kanske inte går att riva upp,men pengar till höga hyror och betalkort laddat med skattemedel och andra gräddfiler går och måste rivas upp om det inte finns pengar till det.När kistorna är tomma så blir det andra tongångar kan vi nog vara överens om.

 135. ”Ramverk” nej det är det inte. Det står ”agreement” i dokumentet, och det betyder ”avtal”.
  De länder som inte sktivit på finns det fortfarande hopp om.

 136. Ok, kanske lite överflödigt nu, men… jag hoppas vi lämnar EU. Jag hoppas vi håller FN på långt avstånd (dvs vi går inte på deras ledkoppel). Skit i vad som sägs i Bryssel och NYC. Sverige är Svenskarnas Land, ingen annans. Låt osss bevara det så.

  Inför starka gränskontroller, släng ut buset, betala gärna för biljetten hem, men hellre sätt dom på en Hercules eller en jävla pråm (billigare så). Och låt våra barn och barn-barn växa upp i samma underbara Sverige som jag växte upp i.

  Ge mig en anledning, varför inte? -Raoul

  • Se förklaringen ovanför din post. Endast 0,3% av väljarna röstade som du och jag tycker. 99,7% tycker det är bra som det är.

 137. ”Immigrationen” är som ”klimatet” en fråga om den globala kampen om resurser. När de säger ”the science is settled” menar de egentligen att politiken är utstakad och målet identifierat. Den som äger ”immigrationen” och ”klimatet” vinner kampen om resurserna, dvs makten och kapitalet. När Sverige fått 40-50 miljoner innevånare kommer Sveriges statsminister bli en maktspelare att räkna med i EU. ”Klimatet” är den yttre fienden, skenmanövern för att kunna få svensken att sluta tänka på massinvandringen.

 138. Leka Nostradmus och sia om läget i Sverige år 2025

  – 40% arbetslöshet

  – Tidernas lågkunjunktur
  – Tredje året i rad med uteblivna skördar p.g.a ett kallare klimat
  – Tidernas bostadsbubbla har orsakat en helt död bostadsmarknad
  – BNP närmar sig Albaniens nivå
  – Människor med kontakter och medel har lämnat landet
  – Kravaller och upplopp vardagsmat
  – Polis, vård, skola och övrig omsorg har fullständigt havererat
  – Kraftigt beväpnad militär patrullerar i städer
  – Våldet slår nya rekord varje dag

  • lite för snabbt … väl ? först måste araberna och afrikanena förstår att dom aldrig kommer att få dt bättre än i dag …. att guldet blev till ökensand … då kan dom alltid skylla på den rasistiske svensken eftersom våra politiker sagt detta till dom om och om igen … samt att som muslim kan det aldrig vara ditt eget fel, utan det måste vara någon annans …. alltså svenskens …

     • ja, 100 000 x 12 ungefär och efter som vi vet hur våra politiker tycker och tänker så är väl detta i underkant kan man tänka sig …. som det fungerat hittills …. om man har 2 alternativ … mindre eller mer … så slår det alldrig fel … alla beslut lutar alltid åt något som ger mer invandring oavsett ämne och fråga.

     • ja det är väl så dom vill ha det, men dom tror att sveriges lagar hindrar dessa människor från att våldta, dom verkar inte fatta att dom totalt skiter i våra lagar.

     • Kan ibland vara skönt att få lite avlastning för ryggen är inte vad den var en gång i tiden

   • Om ”klimat-flyktingarna” tyckte att det var for varmt kommer dom att vilja flytta tillbaka om ett par ar nar den ”Lilla Istiden” satter in ordentligt. Det troliga blir Ransonering av Mat och El i forsta steget.

 139. Det är helt enkelt så att jag inte lyssnar på Bildt, ungefär lika lite som jag lyssnade på Amnesty häromveckan när de krävde att Sverige skulle ordna tak över huvudet, Vatten och toaletter till EU-migranter.

  Jag gillar inte Bildt, det sticker jag inte under stolen med. – Enligt mig är han en av Sveriges mest överskattade politiker. – Kanske han har nått dit beroende på sin arrogans…

  /XE

  • är väl så, för att nå toppen måste man ha vassa armbåga och även kunna sätta politiska knivar i ryggen på sina motståndare både inom de egna leden och motståndarleden … att luras folk i sin omgivning och ändå känna sig som en god människa

    • – Jag skulle kunna sammanfatta det som så här: – ”Bildt” flög runt till mindre intressanta länder som Uzbeksistan, Georgien, Tadjikisztan, Turkemenistan, Bosnien, Turkiet…

     – Men han sågs sällan i Paris, London, New York, Tokyo eller Peking…

     Men när han väl var med på gruppfoto i EU stog han alltid längst bak ut i ytterkanten.

     – Det handlar om en person som blåst upp sitt eget ego, undestött av svensk media…. – Har mannen
     lyckats med något… – Mer än att synas…?

     /XE

     • Ja,

      Det är en kollektiv mental sjukdom som har drabbat svenska politiker. – Som tror att ”Kalla Kriget” fortfarande pågår och tror att Sverige kan vara en ”demokratisk” och ”Humanitär” stormakt…

      – Sorry!

      – ”Kalla Kriget” är slut. Tyskland, våra nordiska grannländer är lka rika som vi. – Vi sitter inte på en piedestal längre!

      /XE

     • Min ungeska flickvän undrar rent av om inte majoriteten av svenskar rent av är sjuka i huvudet som välkommnar muslimsk massinvassion. – 88 % i förra valet 2014.

      – Jag har svårt att förklara det!

      /XE

     • Landet är fullständigt kört och det finns ingen återvändo längre om man nu inte gräver upp någon gammal diktator som kan få bukt på saker och ting. Gustav Vasa kanske?

     • Ja. Ibland känner man sig uppgiven, speciellt som man försökt värna om den demokratiska välfärdsstaten.

      – Nu verkar det som att politikerna har försatt Sverige i en situation där det är kört…

      /XE

     • Ja plus att de ljuger om ekonomin. Slår sig för bröstet och påstår att landet har bra ekonomi. Sossarna och media säger att Sverige har hög BNP, vilket är helt ointressant. Det är BNP-tillväxten som är intressant och vi är väl längst ner på den listan.

     • Sveriges BNP-tillväxt har under många år drivits på av ökad privat skuldsättning, låga räntor. – När den efter nyår möter sitt bane, lär det bli katastrof i finansdepartementet.

      – Precis som det inte vore väntat!

      – Och det märkliga är ju att att man inte räknat in bostadsprisökningen i inflationsindex, bara sett det som kapitalökning…

      /XE

     • Precis och Riksbanken har ju sysslat med konstgjord andning och tvångs hållit styräntan på minus. Bubblan kommer bli enorm.

     • Lätt för mig, för vi har en tvålandsrelation. – Jag softar i en fyrarummare i Budapest redan nu till jul.

      /XE

     • Om det varit så väl, att det bara var politiker som drabbats av denna kollektiva mentala sjukdom, så hade det inte varit så allvarligt. Tyvärr verkar ju större delen av folket ockå gjort så.
      För att inte tala om alla patetiska clowner, som hånar sådana som jag, för att vi lämnat det sjunkande skeppet och bosatt oss i länder man kan må bra om viljan finns.

 140. Justitiedepartementet lovade för några dagar sedan att snarast lägga fram en översättning till svenska av avtalet.
  Så har ännu inte skett, de förhalar.
  ALLA SVENSKAR är inte bra på engelska . . ta Annie Lööf t.e.x. . . .
  ska alltså inte kunna få ta del av ett viktigt avtal som berör oss alla och som det förväntas av oss att vi NATURLIGTVIS får godta konsekvenserna av . . . innan Sverige skriver på!!!

  • det skall finnas någon snabb förenkling av detta dokument som jag har sett, men minns inte var man hittar detta, men det vara på en regeringssida eller liknande.

   • Jo, tack för tipset, det finns på deras hemsida, men det godtar inte jag! Man ska kunna få tolka en text själv – ofta finns något underförstått i sådana texter och man ska kunna ha rätt att få analysera själv!

    • jag bara skummade snabbt och där står inget om hårdare tag mot kritik av invandring osv osv …. inget om hur det påverkar oss … av vad jag minns … mycket generellt hållet

 141. Man får be till ledarna för det Östra EU blocket att inget av länderna signar detta självmordsavtal. Vi svenskar har då några närliggande länder att kunna fly till när allt gått totalt åt h-e och islam helt tagit över. Ett annat alternativ är att alla kvarvarande syrier flyttar till Sverige nu direkt istället för att dra ut på det och vi svenskar flyttar dit och bygger upp ett nytt Sverige (med gränsbevakning), helt enkelt ett land och religionsbyte. Midsommar i Damaskus.

 142. Sia läget i Sve om ca två generationer:

  Alla om sett filmen ”True Romance” av Quentin Tarantino kommer ihåg ”the Sicilian Scene”. Kan inte återskriva det hät, för det skulle bli HMF. Men kolla klippet nedan, och byt ut ordet ”Sicilian” för ”Swedes” of ”Swedish”. Där kommer vi finna oss om ca 50 år, om den här vansinnigheten fortsätter. Tyvärr..,. -Raoul

  https://www.youtube.com/watch?v=Jsh4SvPdfl8

 143. ”Immigrationen” är som ”klimatet” spälpjäser i den globala MAKTKAMPEN om
  Konsumenterna => Resurs => Handel => Pengar => MAKT

  När de säger ”the science is settled” menar de egentligen att politiken är utstakad och målet identifierat. Den som äger ”immigrationen” och ”klimatet” vinner kampen om resurserna, dvs makten och kapitalet. När Sverige fått 40-50 miljoner innevånare (konsumenter=marknad) kommer Sveriges statsminister och regering bli maktspelare att räkna med i EU. ”Klimatet” är den yttre fienden, skenmanövern för att kunna få svensken att sluta tänka på massinvandringen.

  Massinvandringen kommer finansieras av globalisterna/Rotchild. De behöver bara vrida på kreditkranarna. Den svenska statsskulden kan enkelt mångdubblas. Rikets nettoförmögenhet är 25 biljoner kr. Rikets tillgångar minus skulder är 25 000 miljarder. Det räcker till en jäkla massa invandrare (konsumenter = marknad)

  http://www.statistikdatabasen.scb.se/pxweb/sv/ssd/START__NR__NR0103__NR0103K/SektorENS2010ArBR/table/tableViewLayout1/?rxid=7f19fe62-11ab-49cf-a27e-520673b10798

  Sveriges plus Danmark exporterar tillsammans för mer än hela Ryssland, det räcker till en jäkla massa invandrare. Människor i MENA konsumerar inte svenska produkter. Därför måste de först hit. Sjuklövern skiter i klimatet och svensk kultur. De vill ha mer makt och pengar. Det har Jan Björklund lovat sina egna barn.

  https://data.worldbank.org/indicator/NE.EXP.GNFS.CD?locations=SE-DK-GB-DE-FR-IT-RU
  ……………..

 144. Gamla globalister a la Bildt o andra lär få sota för deras SVERIGEFÖRAKT en vacker dag..Frankrike startat/ Fler Europeiska länder startat? Allt är som lagt för en folklig revolution inom hela Europa..Vänta o se.SÅ går det när man struntar i MILJARDER/MASSORNA av vanligt folk…

  • Måndag kväll 18.50-19 00 på TV2 en liten vinjett Om hur Kriget startade med skotten i Sarajevo och om hur Sverige kunde blivit Inblandade, bara så där en Måndag….??

   Avslutades med en Skådespelare som VAR i högsta hugg förberedd för Krig och vände blicken till Kameran och sa DU är väl också beredd att slåss för Ditt Land…!!!???

   Jag mådde illa av de 10 min och tänkte o hoppades att INGEN tog det till sej, Ingen skall Tvingas dö för sitt Land, så jäkla meningslöst ..
   Vi skall va NEUTRALA

   En o annan som förespråkar och Säljer Vapen kan ju ställa upp….!!

    • Det första världskriget ska man inte tala om.Muslimerna startade det och just därför är det tystnaden beordrad av regimen.

   • Tänker också på att det krävdes bara ett skott i Sarajevo, att starta WW-1? Står inte på förrän något nytt händer, som får allt starta än en gång? Tyvärr har människor av idag inte förmågan/viljan att fatta/läsa på hur lite det behövs i Europa, förrän ett nytt helvete bryter loss.

  • Tyvärr hinner nog både Bildt och Eliasson försvinna från jordens yta innan det blir dags för vedergällning av förräderiet mot Sveriges befolkning.
   Detsamma gäller nog mig också då jag själv är senior. Om det över huvud taget blir någon rättsskipning alls. Styrs Sverige av sharialagar framöver blir det nog inte så. Svensken är ju inte direkt känd internationellt för att varken vara särskilt kvicktänkt eller sin förmåga att utföra en konsekvensanalys.

 145. Har svenska skolan glömt att ge våra barn vårt lands historia ?
  Folk från Sverige oftast duktiga flyttade för att få löner tre gånger högre än i Sverige……………..de arbetade hårt och de lyckades för det mesta.
  Ockupanterna som väller in i Sverige…….vad förväntar de sig ?
  Allt utan att prestera ………….
  http://www.hhogman.se/massutvandringen.htm
  Vilka har styrt landet till detta ?

  • Socialdemokratin har sedan 60 år tillbaka låtsats att det är dess förtjänst att Sverige åttnjuter den välfärd landet gör…exempelvis Nixon – världens mest antisocialdemokratiske statschef gynnade USA’s arbetarklass på ungefär samma sätt – med andra od, det var i det stora hela en slump att det rådde vänstervindar samtidigt som den svenska exporten multiplicerades.

   Vänsterjournalisterna har tutat i de röstande att de ska tacka SAP.

 146. Vad betyder politiskt bindande?? Carl Bildt utgår i det resonemanget från att det är de vanliga aktörerna som det handlar om. Frankrike,Belgien Tyskland är de senaste som skiter i vad Bildt och hans övervintrade krigsförbrytare svammlar om. När de är borta om ett par månader betyder hans politiskt bindande avtal ingenting.

  • Helt rätt och i det läget gör SD allt för att komma ombord på Titanic. Det jäser överallt i Europa och Åkesson verkar inte fatta vad som är på gång.

   • SD vill nog helst komma in i värmen och lyssna på stråkkvartetten och dricka champagne med Leonardo och Kate. Dansa snurrdans under däck medan packade Löfvén och Drunker sjunger ”we’re not drunk yet”…

 147. Ett läckt dokument som toppglobalisten Hillary Clinton hade skrivit beskrev hennes åsikt om Bildt. Det gick i stora drag ut på att håna hans vanföreställningar; han tror att han är en stor hund, men han är i själva verket bara en mellanstor jycke haha. Det kvittar hur mycket du krälar för globalisterna och tar avstånd från ditt folk Bildt. I deras ögon kommer du alltid förbli en liten svansviftande jycke som blir glad för en klapp på huvudet från farbror Soros. I våra ögon kommer du alltid vara en folkförrädare.

 148. SD visade svalt intresse för demonstrationen trots inbjudan. Ville väl inte beblanda sig med den simpla pöbeln. Mattikainen från AfS var där iallafall och höll tal.

  • SD är som en oljetanker som just slagit full back. Det tar ett tag innan man märker resultatet. SD har helt tappat greppet. Det verkar vara egennyttan som gäller. De är en samling jönsar och ingen av dem kommer att stå pall om det blir skarpt läge i Europa.

   • SD är ett helt överspelat kapitel.Dom är fullständigt passe.Dom är inte längre det vanliga folkets röst,bara sin egen – vid köttgrytorna.

 149. Politiskt bindande betyder att politiker i landet ska kämpa för att göra avtalet juridiskt bindande. Ramverket kan ses som steg 1, nästa steg är att införa det i lagstiftningen.

 150. Herreminje,
  Det kryllar ju redan av folk från andra kontinenter på gatorna! Och alla verkar ha ledigt mitt på dagen!

 151. Stefan Löfven måste väl ändå kunna förklara varför han vill skriva under avtalet ? Att skriva under måste ju syfta till någonting, vad blir konsekvenserna ?

  • Enligt informationen på regeringens webbplats kommer ramverket INTE att ”skrivas under” utan antas genom omröstning alt. i konsensus. Om 10 länder har hoppat av återstår 170 som kommer att rösta ja.

   Därefter i december 2019 kommer ramverket att antas i FN:s generalförsamling som en resolution. Till skillnad från säkerhetsrådet är resolutioner antagna i generalförsamlingen inte bindande för medlemsländerna. Det handlar om rekommendationer till regeringarna men uppfattas som moraliskt bindande, eller politiskt bindande som Carl Bildt uttrycker det. Beslut om resolutionen fattas med enkel majoritet i generalförsamlingen eller (oftast) i konsensus.

   • Problemet är att det hjälper inte att demonstrera eller ens om Sverige röstar nej. Det blir så här i alla fall. Enkel majoritet bland FN:s stater fäller utslaget.

  • Det ger sossarna fler röster eftersom godhetsknarkarna och invällarna kräver sin fix för att inte vakna upp ur ruset.