Faksimil Twitter

Centerpartiet duckar frågor om våldsdömd riksdagskandidat – och hånas på sociala medier

Delningar

”Kriminellt troll på riksdagslistan för Centerpartiet”. Samtidigt ignorerar partiets presstjänst frågor om Trbojevic

Tidigare idag kunde Samhällsnytt avslöja att Simon Trbojevic, som står på Centerns riksdagslista tillsammans med Annie Lööf, är dömd för ett allvarligt våldsbrott samt deltar i trollattacker mot Samhällsnytt på Twitter. Trbojevic dömdes till tre månaders fängelse, alternativt 100 timmars samhällstjänst, för att ha attackerat en för honom okänd man på en restaurang i Stockholm. Den centerpartistiske politikern slog med ett glas mot personens ansikte, varpå glaset krossades och orsakade allvarliga skärskador för mannen.

LÄS MER: Våldsdömd riksdagskandidat (C) bakom attackerna mot Samhällsnytt

Under dagen försökte Samhällsnytt att få en kommentar från Centerpartiet angående Trbojevic. Vi pratade med två pressekreterare på partiets presstjänst som hävdar att de inte kan svara på frågan om det är lämpligt att personer dömda för allvarliga våldsbrott representerar partiet i riksdagen. Den sista vi pratade med var Stina Wernersson, pressekreterare, ett par timmar efter publiceringen av vår artikel:

– Nej, då får vi… Då får jag återkomma… Jag… jag har inte hört någonting om det.

Det är dock ganska allvarliga uppgifter som vi har publicerat och som kräver er kommentar.

– Det är en företrädare som ska kommentera det här. Och jag vill inte bli citerad!

Även Wernerssons partikamrat, den våldsdömde Trbojevic, försökte stoppa vår granskning genom att förbjuda oss att publicera ”någonting med” honom utan hans medgivande.

Wernersson hävdar att hon inte hört någonting om vårt avslöjande. Dock togs Centerpartiets sidor med kandidatlistor till riksdag och landstingsvalet i Stockholm där Trbojevic förekommer ner direkt efter vår publicering:

Vi blev tvungna att istället länka till sparade kopior av sidorna på tjänsten Web.Archive. Efter en viss tid blev sidorna åter tillgängliga – med Trbojevics namn kvar på båda. Antagligen bestämde sig partiledningen efter en stund för att ha den våldsdömde mannen kvar på vallistorna – i tron om att vårt avslöjande inte kommer att tas upp av gammelmedier.

Samhällsnytt försökte även att nå Centerpartiets kommunikationschef Ola Spännar genom Twitter. Men istället för att svara på vår fråga försökte han misstänkliggöra Samhällsnytt och antyda att vi ligger bakom en ”parad av trollkonton som gillar och delar” inlägget med vår frågeställning:

En annan användare på Twitter har dock tillrättavisat kommunikationschefen och förklarat hur sociala medier fungerar:


Flera användare uttryckte oro över att kriminella ska komma in i riksdagen genom Centerpartiet. Partiledaren Annie Lööf hånades även med anspelning på den senaste islamistskandalen i det skandaldrabbade partiet:

Tidigare har Centerns ledare i ett uttalande sagt att det är ”förbjudet att vara kriminell i Sverige”. Samhällsnytt kontaktade Lööf på Twitter med frågan om hon vill kommentera sin våldsdömde partikamrat utöver detta. Vi fick inget svar på frågan:

De frågor som vi skulle vilja få ett svar på är följande:

Centerpartiet brukar att ha en hög svansföring i frågan om bakgrundskontroller av anställda och företrädare hos andra partier samt kräva att vissa personer ska sparkas på bara indicier. Hur står det till med bakgrundskontroller för tilltänkta centerpartistiska riksdagsledamöter?

Anser Centerpartiet att det är lämpligt att personer dömda för ett allvarligt våldsbrott ska ha tillgång till riksdagen och representera partiet där?

Sent under eftermiddagen kom ett sms från Centerpartiets presstjänst:

”Centerpartiet avböjer att kommentera”

Vid en kontroll av vallistorna i skrivande stund visar det sig att Simon Trbojevic är fortsatt kvar som Centerns kandidat både till riksdagen och till landstinget i Stockholms län.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

340 KOMMENTARER

 1. Himmel och hav.. jämföra Annie med dockan Chucky från Childs play.. för icke insatta är det en klassisk skräckis där the god Guy doll Chucky blir besatt av mördaren Charles Lee Rays ande. Men lite förolämpande jämförelse..för Chucky.

 2. ”Centerpartier avböjer att kommentera”… Ja, för det går inte att ursäkta att man har en kriminellt belastad, ytterst habil människa på sin riksdagslista. Det är ungefär lika bra som att ha en jihadist där. Så frågan är, när sätter centern upp sin första fd jihadist och daesh-terrorist? Bara så vi vet, så att de övriga partierna kan sitta på behörigt avstånd, om denne får för sig att ta med sig en bomb in…

  Det hela är så osmakligt, det finns inte ord för det. SD har infört en noll-tolerans. De som kandiderar, måste skicka in ett utdrag ur brottsregristret, och det räcker med att ha kommenterat här, för att åka ur. Övriga partiers medlemmar kan sorglöst och fritt både hota och hata, och begå grova brott, och ändå få sitta kvar. Medan SD måste slänga ut alla som ”avslöjas”… Fler partier borde pröva nolltolerans, om de törs….

  För övrigt, centern har gjort bort sig så många gånger nu. Räcker att påminna väljarna lite då och då fram till valet, och sen sitter lilla Annie Lööf utan riksdagslön.

 3. Det har inte gått upp för porslinsdockan att c är kommunister.
  Bönderna måste förfan vakna när de nu ser
  partiet gå ner sig i gödselstacken.

 4. Egor Putilov är etablissemangets fiende nr 1.
  Han är så skicklig och produktiv, så han måste vara en rysk agent.
  Alla skickliga motståndare till den svenska makten är utländska agenter.
  Det är angeläget, att samhället med alla medel stoppar detta illegala hat, annars så kan valet påverkas.

 5. Även om inte denna Riksdagskandidat’s bravader kommer upp i ”gammelmedia”, har väl Twitter och andra media en stor spridningseffekt. C kan väl i bästa fall få en 20-30 mandat vid nästa val, har man inte bättre ”material” för kandidater än f.d. brottslingar med så få platser?

 6. ”Närodlad politik” ska väl vara ”Näjodlad politik” på Centerpartistiska?
  För det är väl ett barnspråk vi talar om?

 7. Tack Egor. Fantastiskt jobb snacka om svensk politik är i klass med Nordkorea. Det är en trojka som styr diktaturen Sverige och håller varandra om ryggen. Man kan ju tro att dom sitter i samma frimurarordern. Demokratin existerar utan man använder brottslingar till att få igenom sin politik. Ger mig tusan på att nazityskland var renhårigare än vad Sverige är.

 8. C är ett fickrunkarparti bland andra svenska fickrunkarpartier. Jävla mollusker (= ryggradslösa djur, typ maneter).

 9. Och dessa spån tror de kan överleva nästa val.
  Men i landet ”Annorlunda” vill fortfarande svenskar ha immigration.
  Skit samma om varje praktikplats blir rena utgifter för företag då immigranterna inte kan ta ”enkla jobb” . Vi har ju inriktat immigrationen från världens mest underutvecklade hjärnor och ser allt mer klart hur misslyckandet nu är en jättekostnad.
  Vi har inga bostäder, jobb, kultur, levnadssätt, vanor mm , vilket passar dessa samhällsskadliga varelser vilka har krav att VI ska anpassa oss till dem.
  Om C med Annie verkligen varit trovärdiga och samtidigt städat bort olämpligt material,vilket t ex SD gjort .
  Nej, C-Mp-Sär en liga vilka borde röstas bort.
  Men den svenska hjärnan är så lättpåverkad utan en aning om konsekvenser.
  Så mussarna lär ösas in i fortsatt takt även efter valet !
  När Tyskland blivit av med Merkel, lär Sverige vara sista platsen för alla outbildade parasiter med hela deras klaner o vanor.

  Jag tror allt mer på rösterna vilka varna för krig…

 10. Haha. Chucky ”Kjyp tillbaka undej din sten”. Fick mig ett gott skratt.

  ”Jag vill inte bli citerar” är också en klassiker. På dem bara Egor. Härligt.

 11. Sjuklövern går från klarhet till klarhet. I negativ bemärkelse. Globalistmedlöparna har tagit av sig masken för folket att se. Det kommer att bli många höjda ögonbryn i september.

  • Nja..nu är ju sossarna notoriska förbrytare men om centern kan hålla sin kriminella linje så är dom helt klart värdiga utmanare.

 12. Att Annie och Centerpartiet är galna är nu klart och tydligt klarlagt, frågan som nu bör ställas är hur kan Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna tänkas samarbeta med ett sådant fullkomligt vanvettigt fascistiskt parti? Hoppas Egor ställer de partierna mot väggen.

  • Samarbetet med M, L och KD är ändå över inom kort.
   I dag lade ju S fram propositionen om en ny lag angående de ”unga ensamkommande” som ska få stanna – trots att lagrådet sablat ner förslaget till fotknölshöjd.
   Vid kommande omröstning i riksdagen kommer C att stödja detta, och det blir sista spiken i Alliansens kista. (Varpå C – MED SÄKERHET – kommer att tappa 2 – 3 % av sitt 9-procentiga väljarstöd, snyggt jobbat Annie!)

   • Det där är ingenting som asylextremisten Annie och alla hennes ja-sägare runt omkring klarar av att räkna ut.Det är över deras förstånd.

  • Annie Lööf är en klassik halvobildad nyliberal. Så pass bildad att hon läst någon läsa-lätt-version av den neoklassiska makroekonomins terorier om hur nyttomaximering skall uppstå genom låt-gå-politik men omedvieten om att inte ens de teoretiska modellern går ihop om ingen sitter och styr pengarna till den som har störst nytta av dem. Dvs bedriver klassisk inkomstfördelningspolitik.

   Eftersom hon inte förstår detta så kan hon heller inte förstå varför det är kostsamt att öka mängden lågproduktiva individer i samhället. De skall ju inte behöva några transfereringar.

   Hon är p g a sina kunskapsbrister övertygad om att hon sitter med nyckeln till ett sammhälle där alla får det bättre. Därför blir hon frustrerad och t o m arrogant när andra säger emot. Hon är ju god och kritikerna onda.

  • Centern tvingar sig sjælv længre och længre ut på yttersta vænsterkanten,snart har dom ingen retrættvæg!

 13. En person dömd för misshandel av mer än ringa sort och står bakom trollkonton står på C riksdagslista och därmed kan komma in i riksdagen borde ju vara en nyhet tom för SVT. Det hade varit EXTRA om det gällt en från SD.

 14. Den kriminella Simons postadress är Sundbyberg och då tänker de flesta svenskar på fina gamla, mysiga Sumpan.
  Men Simon bor nära Rinkeby gränsen och som också tillhör Sundbyberg.Samma sak med skumma Hallonbergen,Rissne tillhör Sundbyberg.

   • Rinkeby tillhör Spånga.Invandrare kan säga Spånga istället för Rinkeby,Tensta för det låter finare.Det finns fortfarande fina svenska villaområden i Spånga.
    Det var där det blev ett himla liv om att det skulle byggas modulbostäder åt ”nyanlända”.
    Kommunen hade möte med upprörda grannar där.

 15. C har haft Sharia-förespråkande muslimer som förtroendevalda och som företrädare i över tio år, vi minns alla hur Åkesson krossade Mauld Olofsson om Aldebe i morronsoffan.
  Och har nu en utländsk våldverkare som riksdagskandidat.
  Dessutom väljer C ut de sämsta delarna av nyliberalism och socialism och globalism och försöker samtidigt leva på godtrogna gamla bonderöstare.
  C är ett sanslöst omoraliskt och motbjudande parti! Och Putilov är en sanslöst duktig journalist!

 16. Hahahaha 😂 Orkar inte läsa artikeln om nonsenspartiet Centern och tokan från Maramö. Men bilden är ju obetalbar. 😄

 17. Rödluvan leder Bilderbergscentern, Stureplanscentern, Shariacentern, Fjollcentern och Kriminalitetscentern. Vart tog bönderna och landsbygden vägen?

 18. I och med att Annie Lööf har slagit fast en gång för alla, att kriminalitet är förbjudet i Sverige, så borde hon med hänsyn till detta verkligen bemöda sig om att förklara hur en sådan förbjuden existens har ”råkat” hamna på Centerpartiets Riksdagslista!! Att gömma sig och ducka inför frågorna är inget annat än feghet och rent och skärt hyckleri! Trumpetar man ut att jag är ”holier than thou” så får man också hacka i sig kritiken och svara för sig när det visar sig vara ett falskt påstående!

 19. Bra bild skall unvika allt som har med centern att göra, inte för att jag tyckte att ”rödhättan” var något att ha men den här figuren är snäppet värre.

 20. ”Jödhättan” har ju visserligen sagt att ” I Sveje äj det föjbjudet att vaja kjiminell” . . . . Vad hon egentligen ville tillägga var . . . ”om man inte äj centejpajtist

 21. Hör ni?……………………….tystnaden från MSM Aftonbladet Expressen SVT, banne mig om det gällt en SD politiker det hade varit på löpet i alla medier på en nanosekund, nu försöker man tiga ner hela saken för negativa rubriker har MSM kommit överens om bara ska gälla SD jajamen 🙂

 22. Intressant hur han verkar bry sig så mkt om alla kriminella i SD samtidigt som han själv haft problem med att hålla sig i skinnet.
  Fokus på SD men inget fokus på hans parti

 23. Dags för center partiet att tvätta sin egen byk, istället för att alltid vara snabb och kasta ur sig skit på SD hela tiden. Fick dom inte lära sig det när dom var små, att göra rätt själv först innan man anklagar andra. Ett riktigt skit parti, med en verklighetsfrånvarande parti ledare/

 24. Säg, Annie, är det inte närapå kriminellt att vara SD:are? Kanske jag t o m ska ta bort ordet ”närapå”?

  • Annie kramar islamister och våldsbrottslingar. Det är alldeles uppenbart. Annie är skamlös. Det är väl bara att Annie Lööf tar in Clark Olofsson på partiets riksdagslista eller kommunlista. Mycket värre kan det väl inte bli, Annie.
   Vad säger Annie: What! Me Worry, säger Annie och påminner uteseendemässig om pojken som pryder omslaget på skämttidningen MAD.

   • Politiker i allmänhet saknar skamkänslor och samvete åtminstone skenbart. Vissa av dem kan dock samla på sig en stor skuldbörda som de försöker bikta av sig när de gått i pension. Då skriver de sina memoarer och är äntligen intressanta att läsa.

 25. Skandalerna duggar tätt inom Centerpartiet. Först var det de omhuldade islamisterna som ställde till med shariadomen i Solna tingsrätt, och nu går Annie Lööf arm i arm med en våldsbrottsling. Det är skrämmande med hennes parti. ÄR CENTERPARTIET INTE BARA ETT ISLAMISTISKT PARTI, UTAN OCKSÅ ETT VÅLDSBROTTSLINGARNAS PARTI. Det är oerhört upprörande att centerpartiet har en så kriminell våldsverkare som Trbojevic i sina led. Hur många fler Trbojevic – grovt kriminella – har Centern i sina led. Det frågar jag mig.

  • Läser man deras partiprogram från 30 40 talet förstår man. OT inga kommentarer om Yougov. senastetning. SD näst störst

   • Steget från Centerns förkrigsprogram still ett halvislamistiskt parti är inte långt, och inte heller överraskande.
    Att Politiskt Korrekt Media inte skriver om (mörklägger) stigande opinionssiffror för SD är inte något nytt. Om SD skulle backa en eller en halv procent heter det i MSM att det är fråga om ett ras för partiet.

   • Nej, Centern vägrar svara, så länge mainstreammedia står på deras sida beträffande våldsbrottslingen Trbojevic. Annie kan undvika problemet med den kriminelle mannen så länge mainstreammedia låter henne komma undan med det. Problemet är att Rikdagshuset börjar fyllas med kriminella personer. Vänsterpartiet har flera, liksom Centern och moderaterna.

 26. –OT:

  NYADAGBLADET: Nya siffror visar en dramatisk ökning av machete-angrepp i Storbritannien. Majoriteten av angreppen sker i den mångkulturella huvudstaden London.

  Nya siffror visar att brott som begås med dödliga svärdliknande vapen sker i snitt 15 gånger om dagen eller var 90:e minut i Storbritannien.

  Tidningen Daily Mail avslöjade nyligen att den brittiska polisen utredde 928 brott som involverade machetes under de sista två månaderna av 2017. Nästan hälften av angreppen inträffade i det mångkulturella London, som har sett en 38-procentig ökning av knivbrott.

  I Storbritannien har våldsbrott totalt ökat med 20 procent, rån har ökat med 29 procent och sexuella brott har ökat med 23 procent. Gängrelaterade syraangrepp är också ett ökande problem i huvudstaden London, som under borgmästare Sadiq Khan har upplevt mer än 50 mord hittills i år, en siffra som överträffar registrerade mord i New York under samma period.

  https://nyadagbladet.se/utrikes/machete-angrepp-var-90e-minut-i-storbritannien/

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5609593/One-machete-attack-90-minutes-UK-streets.html

 27. Vilken löjlig kampanj med knytblus och försvar av Danius. Herregud. Människor vet inte ett skit om vad som har hänt och ändå blossas detta upp till skyhöga proportioner. Ta reda på fakta först. Det kan ju vara så att Danius inte är världens snällaste lamm direkt. Det här börjar ju likna Stalins kommunister – ”tyck som oss annars kan du räkna med att få ditt liv förstört, detta utan att vi ens kan presentera korrekt fakta”. Obehaglig kampanj som inte ställer upp för de kvinnor som verkligen behöver hjälp – som t ex fattiga kvinnor.

 28. Dockan var bra men det är alltid lågt med lyteskomik(talet) och det förtar då
  även en del av den kritik Annie förtjänade när hon gick över gränsen
  för hur en partiledare ska uttrycka sig.

  • Att Annie uttalar R på småländska är väl inget lyte? Oförskämt. Det är en dialekt vi återger med en vink om att hon alltid är så ”stolt” över allt hon gör och att hon kommer från lilla Maramö i Småland.

   • Hans Karlsson Jag älskar Småland och ber alla därifrån om ursäkt för att jag användde fel ord.Jag tyckte bara att det var lågt att parodiera på talet.Jag orkade inte ändra till något bra skrivet och raderade.Trevlig kväll.

 29. Eftersom Samhällsnytt inte förhandsgranskar kommentarerna, hur kommer det sig att ni då raderar?

  Vad är det som är så provokativt med denna kommentar att ni raderar den TVÅ gånger?!?!
  ”Jödhättan” har ju visserligen sagt att ” I Sveje äj det föjbjudet att vaja kjiminell” . . . . Vad hon KANSKE egentligen ville tillägga var . . . ”om man inte äj centejpajtist”

  • Eftersom Samhällsnytt inte förhandsgranskar kommentarerna, hur kommer det sig att ni då raderar?

   Dom förhandsgranskar inte men dom efterhandsraderar.

  • Radering görs i efterhand, inte i förhand.
   Personangrepp är inte tillåtet enligt kommentarsreglerna. Att göra sig lustig på Annie Lööfs bekostnad, p.g.a. hennes uttal, är inget som höjer förtroendet hos våra läsare.

   • Det där blir lite underligt med tanke på texten på Chuckybilden…
    För att inte tala om Chuckybilden i sig.

   • Då finns det en hel del kommentarer, som jag tycker du ska radera under denna artikel! Skrolla ner, får du se.

    • Du får gärna flagga så hittar vi olämpliga kommentarer snabbare. Jag redigerade t.ex. nyss en kommentar där man använt ett öknamn i stället för hennes riktiga namn.

     • Jag tänker inte flagga någon, för vi har väl yttrandefrihet här på Samhällsnytt, eller?

    • någon skrev något argt och skämtsamt. Bäst att radera fort som fan.

     I landet bajsnödig går ingen säkert som råkar ha fingrar eller mun.
     Att skriva eller säga något är den största kränkning och provokation man kan råka ut för i Sverige.

     Känslan för proportion och mått på verkligt lidande är totalt omintetgjort.

     • Bra idè kanske är att blockera råttan Hans K? Vad händer då? Kan råttan Hans K se mina inlägg ifall jag gör det?

 30. Klockren bild med texten ”kryp under din sten”.
  Undrar om det är så Annie Lööf tilltalar maken vid middagsbordet?

 31. Jag måste försvara Annie Lööf. Om man omger sig med jasägare och feminister som ser alla män enligt SCUM-manifestet så blir man chockad om man helt plötsligt möter på motstånd och brister ut i nåt spontant som visar vilken aktivistisk populist man egentligen är. Var det ett försvar? Ja om man inser att de här ledarna inte får ha kontakt med verkligheten, aldrig möter på kritik från sina gelikar inom media, de vet inte hur verkligheten ser ut. Då kan de ursäktas.

 32. Partiledare med kluven tunga borde lyftas bort från sin post. Svårare än så skulle det faktiskt inte behöva vara. Då krävs det förstås att de som skulle verkställa ett sådant beslut inte själva har sålt ut sin heder.

 33. Och det här ska vara ett parti som sitter i en svensk riksdag! Centerpartiet avböjer att kommentera….det är för fan horribelt.

 34. Locket på är det enda de kan göra. Säger allt.

  Lööf är värre skräck än Chuckie, hon är tamigfan demonen i Annabelle.

 35. bilderbergaren Annie Lööf har fått grönt ljus från familjen Bonniers att de inte skall ta upp detta i deras tidningar. – Kan det vara så?

 36. Heja Samhællsnytt!
  Græv i det politiska træsket!
  Saknat grævandet i decennier,sedan de gamla medierna slutade.

 37. När sanningen uppdagas väljer Annie Lööf och centerpartiet att gömma sig i garderoben.

  Om ”ansiktglaskrossaren” istället varit en SD-företrädare hade sannolikheten varit överväldigande stor att centerpartiet, övriga 7-klövernissarna och inte minst PK-media hysterikacklat i dräglande vällust.

 38. Är det inte märkligt att Annie Lööf svarar aldrig på om 9000 ”ensamkommande” ska få stanna och gå i gymnasium eller inte.Alla andra partier har svarat.Vad väntar hon på,det kostar flera miljarder också.

 39. Jag tycker att det är mycket olämpligt att ha med en kandidat till riksdagen som ringer runt till företag och vill att de spärrar olika annonser. Ska en riksdagsledamot eller blivande syssla med sådant?

 40. När valstugorna åker upp ska det bli kul att gå runt och ställa frågor om bland annat detta till mupparna i stugorna. Fast jag vet på förhand att de flesta av dem är väldigt korkade och oftast inte kan svara på några frågor.

   • Jag känner en miljöpartist som stod i valstugorna. Han hade fått en mängd broschyrer med frågor och svar, givetvis fel svar. Men så kunde han ju inte tänka utan ansåg att han hade fakta, den totala sanningen om det mesta.
    Tror inte på dialog där, men om man trycker ut information från BRÅ eller andra godkända källor och sticker upp det under nosen på dem så kanske de kommer av sig fem sekunder.

 41. Ska bli intressant om Annie röstar för att 9000 afghader som fått avslag på asylansökan ska få stanna. I så fall dör alliansen. Då vet vi att hon valt socialdemokraterna som partner.

 42. Det absolut bästa med allt det här: det spelar ingen roll. De som röstar på Centern och de som tidigare röstade på Mpk, men nu kommer att rösta på Centern, följer inte politik/läser inte riktiga nyheter osv. Vi såg vad som krävdes för att få dem att inse att Mpk var ett uselt parti (de vet fortfarande inte riktigt varför, de vet bara att det är ett konstigt parti nu), och C kommer inte att granskas av regimmedia (jag börjar undra om det inte är C som kommer hypas i år).

 43. ”…den våldsdömde Trbojevic, försökte stoppa vår granskning genom att förbjuda oss att publicera ”någonting med” honom utan hans medgivande.”
  Man tar sig för pannan. Vilken värld lever denne tomte i? Naturligtvis under samma sten som sin partiledare och övriga i nya stollepartiet.

  • Knappast förvånande att centerpartiet hyser en mängd underliga varelser som rätteligen borde bana väg för avgrunden för partiet.

   • Eller hur. För mig är C bönder, jordbruk, LRF och mjölkkor…….! men den där rödhåriga argbiggan skulle jag inte släppa in i lagårn (om jag hade nån)

  • Hon twittrar mycket om kvinnor och feminism och sånt. Men inte ett enda inlägg om att kämpa för frigörelsen av muslimska kvinnor och flickor i Sverige.

   • Tyvärr har nog situationen för muslimska flickor o kvinnor successivt försämrats i Sverige. I början av 90-talet arbetade jag som ung kvinnlig läkare i ett sk utanförskapsområde på ungdomsmottagning. Redan då var hedersförtryck, könsstympning mm vardag. Jag arbetade i grupp med socialen o polisen i ett program som hette ”Barn i riskzon”. Men vad hände? Jag stod till sist inte ut av att inse att allt bara förvärrades trots mitt engagemang.

   • Man är en borgerlig partiledare men har inte ens kunskapen om att den feministiska rörelsen är en marxistisk rörelse.

    • Eftersom FI är ett extremt vänsterparti som vill ha massinvandring så måste de ju vara på muslimernas sida och låta dem fortsätta med sin hederskultur och könsstympning. Bara de ändrar namn till Invandrarpartiet så stämmer det hela bättre med verkligheten.

   • Feminismen är ett skämt, de motsäger sig sjäva och står inte för de utsatta kvinnorna, de är bara ett drev emot vita män.

   • På det sättet kommer muslimska kvinnor att föröka sig med den hastighet som de gör i sina hemländer, så får centern ännu flera väljare.

   • Hon vill väl stötta sej med dom islamiska nämdemännen som sitter i domstolarna. Nu är tydligen S-täljer tingsrätter på tapten, för att man dömer ut för låga straff.

  • En gång i tiden var jag konservativ feminism. För mig som kvinna innebar det: att jag ska ha samma rätt till utbildning, kunna göra karriär, bedömas utifrån min kompetens, kvalifikation o intelligens på likvärdiga villkor gentemot männen. Alltså den mest kvalificerade o kompetetenta får ett arbete/uppdrag/post oavsett kön. Jag är idag kvinnlig vd.

   • Räcker det inte med att bara vara VD? Är det något speciellt med att vara ”kvinnlig vd”?

    Percy Barnevik befordrade en kvinna till VD. För det fick han något pris. Hans kommentar till det var: ”Hon fick jobb för att hon var kompetent.”

    • Du missuppfattade nog mig. Jag titulerar mig naturligtvis inte som kvinnlig VD. Har på egen hand skapat mitt framgångsrika företag o inte utsetts av ngn annan till vd. Därtill har min kompetens arbetsmässigt genererat erbjudanden om arbeten mm.

 44. En djupt liberalkonservativ media-värld ovan molnen var fascinerad av ett grönt borgerligt parti pga dess förmåga att framkalla ”bilder från förr”: bönder som plöjde åkrar med oxar, drängar som grävde potatis för hand etc. Allt som kunde framkalla sådana anakronistiska bländverk & dimhöljda återvändsgränder sågs som guld & diamanter av denna fostrande media-klass..

 45. Alliansen kan inte kvarstå med detta fullständigt vansinnig C. Kommer C bistå med/rösta på att de sk 9000 ensamkommande ska få kvarstanna? För min del ter det sig som så, att om Sverige utvisar alla som inte ska vara i landet o för en restriktiv asylpolitik samt kräver att för att få rättigheter så ska man ha el bidra ekonomiskt. Invandringen är den stora kostsamma utgiften. Utan denna utgift så bör vi kunna upprätthålla nuvarande standard. O alla som säger att sjukvård, omsorg, skola mm,bör inse att de områden som de prioriterar hindras av asylkostnsden. Alltså ingen tvekan om vad som borde ha högst valintresse. Reel kostnads o effektivitets samt samhällsnytta analysbesked önskas.

  • Du har helt rätt. Högern maste klippa bort detta närt-det-vid-min-barm-monster snarast. Släpp in SD och kicka C…

   • SD är redan inne. Det är de övriga som inte fattat det ännu. Det är svenska folket som avgör vilka som är ”inne”. Inte riksdagen.

  • Inget kostnads ansvar där inte.. C tar inte ansvar för landet med sin politik. Om man röstar JA till att skäggbarnen får stanna, så pissar samtidig på Svenska folket. Pengar som kunde ha gått till högre pensioner, slösas bort på vuxna män som låtsas att dom är barn.

 46. Som jag förstår det hela så är det alltså c…som kan avgöra om dom 9000
  ”barnen” ska få livstids försörjning….deras röst avgör.
  Då får vi hoppas att SD tar upp detta,jämför gärna summan mot Svenska pensionärer´s situation….
  4 miljarder skulle ge alla våra pensionärer en dräglig tillvaro per år.

  30 miljarder var väl summan BARA för de s.k ”ensamkommande barnen”….
  NU vill man lägga ytterligare miljarder (2,7) på 9000 till ”barn”…
  som inte ens behöver IDENTIFIERA sig på NÅGOT sätt….för att åtnjuta
  vårt ”svenska smörgårdsbord”…något som den fattige pensionären knappast
  snart kommer ihåg hur det smakade !

  Undrar hur många fler ruttna ägg c har i sin korg….
  på bilden OVAN ser annie ut att bevaka den…den RIKTIGA annie som hon ser ut
  i VERKLIGHETEN—lyser av godhet..eller hur…

 47. Det är klart att regeringen + c partiet gör allt för att jävlas med de svenska medborgarna, 5 månader innan valet då de vet att SD kommer bli det största partiet 2018.

 48. Lyckligtvis så verkar Islamist-Annie slå nytt politiskt rekord i dumhet och gör en MP redan ett halvår innan valet. Ibland verkar det som att det bästa sättet att förutspå nästa parti som kommer att göra ett uruselt val alltid är det som MSM-journalisterna tok-hyllar.

   • Centerpartiet får minst invandrarröster av alla partier. Sverigedemokraterna tar tex fler invandrarröster än Centerpartiet.

 49. Annie Lööf är bara en fortsättning av Mona Sahlin och Birgitta Ohlsson, hen feministiska politik. Sahlin och Ohlsson var också pro islam.

  Tids nog så lär det komma att avslöja sig det som feminismen gjort, var de politisk inkompetenta eller var deras politik illgärningar medvetna..!

  Det har gått många år nu och mänskligheten i Sverige, Norden och Europa kan inte längre åse detta som sker gällande med förd feministisk politik. Är det inkompetens eller är det illgärningar så är båda alternativen lika dåliga.

  Men även inkompetenta politiker och feministiskt onda politiker kan känna kärlek, och det med islam. Annars så är feministerna enbart vresiga, dåliga förlorare och allmänt onda. Är feminismen något att ha för mänskligheten..!

  Är islam något att ha för mänskligheten. Det bästa är att med mänsklig kraft tillsammans se till att kasta ut islam. Och islam kommer att förstå detta när de får förklarat med att de är inkräktare. När islam förstått detta så skall även feminismen förstå att de är bortgifta med Muhammed.

  Mänsklighetens uppgift är att skydda folket från personer som kommer med illgärningar och ondska till våra hem. Det är denna skyldighet som hela FN: husets grund vilar på: att beskydda folket mot ondska i alla dessa former.

 50. Nog är det ganska hemskt att välfärden körs ner i Sverige så att det varken finns platser till kriminella i fängelse eller mentalt störda i psykvården. Man har nu hamnat att placera dem i riksdagen!

 51. Annie Lööf ger bimbon ett ansikte. Hon är vacker men sedan är det inte mer. För hennes egen skull får vi hoppas att hon har usla rådgivare. Om hon vore lika smart som vacker så skulle politiken vara för kvinnors och landets bästa. Nu framstår hon närmast som just ”bimbo” och könsförrädare.

 52. Korkade bondeförebundare.. Hur kan man ens låta en grovt kriminell människa får komma in i Riksdagen? Det är sjukt! Visa på samhälles förfall att dömda brottslingar kan få riksdagsplatser.

  • Brottslingar blir Riksdagsledamöter och terrorister och dråpare/mördare blir journalister och sexuellt frustrerade kvinnor påverkar migrationspolitiken.

   • Vi har ett tom parti i riksdagen som har sysslat med terrordåd. VPKs options yttering på Västtyska ambassaden 1975 är klassat som terrordåd

 53. Annie Lööf härjar runt i sitt toppstyrda parti, som om hon vore en ny Reinfeldt, som har stora svårigheter att förutse konsekvenserna av sitt agerande.

  • Hon förespråka lägre skatter. Men hon verka inte ta ansvar för kostnader att ta emot allt och alla.

   Hur skall vi någonsin kunna få lägre skatter? När vi importera nya bidragstagare varje och ge dem asyl.

   • Annie Lööf representerar enfald, inte mångfald.

    Det är inte mödan värt att bidra till det Sverige, som tyst ser på medan människor som Annie Lööf parasiterar på våra skattemedel.

 54. Inget annat parti har förändrats mer än Centerpartiet,synd att de konservativa väljarna på landsbygden som älskar Sverige och svensk kultur inte inser det.

  • Centerpartiet har haft en riktiga demokrati förespråkare . T.ex Sven Olosson i Sjöbo, som gjorde som folket fick bestämma man skulle ta emot flyktingar eller ej. Så gör riktiga gör politiker som förespråka demokrater, man låter folket få folkomrösta.

   • Ja det var då det,Idag har centern blivit ett tillhåll för islamister och folkutbytesförespråkare samtidigt som dess partiledare besöker globalistklubben Bilderbergmötet.

 55. Snälla ring 1933 och ta tillbaka Ert partiprogram som ni hade då Centerpartiet. Så vi kan få ett bättre Sverige ingen.

 56. Centerpartiet är just nu så ödelagt att ingen vågar rösta på det.
  Vilka otroligt dåliga mediala inslag som svt sänt med centern.

  Måste ligga en släktfejd bakom.

 57. Bra Egor jaga bort trollen låt dom skamset gömma sig under sina stenar. Bilden som skall antar jag föreställa Lööf har slående likheter det går inte komma ifrån.

 58. Brukar inte kommentera utseende men dockan på bilden liknar verkligen en viss satkärring som förespråkar massinvandring.

  • Idioter som förespråka en stat och gränsfri värld. Samma idioter som hyllande kamrat stalin och hjälpte till och mördade 100 miljoner människor

 59. OT: Idag blir det spännande. Många bolag släpper sina rapporter idag. Ericsson släpper tex sin rapport typ nu(0730).

  Samnytt borde skriva om detta då vi kommer få vissa svar om hur Sverige mår.

 60. Inte undra på att tuvorna i Annies småland är röda ,beror det på lingon eller är det någon kriminell Centerpartist som varit där.

 61. Tusentals hucklen skall nu ut i avancerade
  Jobb som skall betalas av skattepengar.
  Valboskapen gynnas utöver lagen.
  Riksdagen bryter mot lagen och inget görs.
  Tror inte vi behöver 60000st trappsopare eller sopstationstekniker som betalas av 80% skattepengar.
  Otroliga mängder vapen finns i landet.
  De som innehar dessa vapen är männen som lyckats ordna sharia i landet.

  • Eller gör vården otrygg för de redan utsatta. Som ska få ”hjälp” av personer som anser sig mer värda och berättigade, som inte förstår skämt, som inte förstår subtila signaler, som inte ens förstår rakt ut ”jag har ont”. Lägg sedan till att man baserar den vård som dessa personer ger i rollen som underkvalificerade inkvoterade undersköterskor, sjuksköterskor och läkare åt äldre och sjuka, sin egen tolkning av moral, etik, hygien, bemötande, och uppfattning kring matlagning, omvårdnad, behandling, behov.
   Bedrövligt att man utsätter redan utsatta grupper som sjuka och äldre för dessa grupper. Bara för att spara pengar på löner och vilkor. Urholkning av välfärden från första stund de anländer, under resan till jobb, sedan väl på jobbet fortsätter urholkningen av kvalitet och hela j-vla ramverket för arbetstagaren. ”Jasså vill du ha arbetstidsregler, raster, semester?? Men jihabben här bryr sig inte om sådana regler”. BRA tycker Centern, och den utslagna svenska mamman som nu blir tvungen att gå på bidrag som en andra klassens medborgare är inget värd, dessutom säger Moderaterna att hon bara är lat och de vill minska hennes existens-minimum med ett ” bidrags tak”.
   Sverige är rent åt helsike just nu. Det är en sak som är säker!

 62. Artiklar skrivna på det här viset är tråkigt att se. Skriv en artikel om den dömde Centerpartisten i så fall. Ta med ett litet kort inbakat stycke om hur han även står bakom attacker mot Samhällsnytt. Istället för att affektivt pladdra i ett slags ego styrt försvars pladder. Andra artikeln på kort tid som håller mycket låg kvalitet. Jag tycker du borde ställa dig över sånt här, Egor. Fortsätt hålla en rakryggad neutral hållning och rapportera vad de andra vägrar ta upp. Använd inte er tidning till att föra personliga vendettor.

  • Och han ba, och sen sa hon, alltså helt sjukt ba.

   Det är som att läsa en dialog mellan två tonåringar.

  • Det var ett smart uttalande!!!!
   Lek nu med tanken att SD får makten………………
   Precis som det har varit sedan 70-talet kommer partiet en dag att förlora makten…..
   ’hänger du med så långt?
   Då kommer vi till rättsprocessen mot SD (eller mot AfS för den delen……..
   ”Ställ svenska politiker inför rätta, och gör processen kort”…..

   • Det är klart att vilka som än har makten när det ”barkat sta” ordentligt och konsekvenserna av de senaste decenniernas politik blir övertydliga kommer att få bära hundhuvudet för detta. Desto större anledning att så fort som möjligt ställa de verkligt ansvariga inför skranket så fort regeringsskiftet är ett faktum. Nästa steg får man hantera när det kommer. Men inget kommer att bli lätt under nästa 2 mandatperioder, den saken är klar.

    • Så du förstår inte att om SD ”drar 7-klövern inför rätta”
     Kommer 7-klövern dra SD inför rätta
     Då det finns alltid något att ”straffa ” politiker för!

 63. Den onda dockan Annie Lööf kommer att avgå direkt efter valet i höst. Då har hon tjänat ihop till en livslång lyxpension vilket var ambitionen hela tiden.

 64. Vi har de politiker vi förtjänar.
  Vi: en försoffat, fördummat, intellektuellt lat folk, som jäser i sina fåtöljer, sväljer lets dans, fredagsmys, kändis slask och Zlatans senaste bedrifter. mfl.
  Våra politiker: tjuvaktiga lögnare som lever i sin egen värld med stulna pensioner, förmåner och lyx, fullt sysselsatt med förneka allt verkligt och tvätta nya och gamla hjärnor i rätt riktning.
  Tror Lööf att vurmandet för brunskjorotorna är glömt, att dem nazistiska rötterna är borta och nu kan C spotta på andra, bara för det är kul?!

  • DE BRUNA Nazisistiska rötter i synnerhet Centern visade upp på 30-40 talet,
   minns nog alla, utom Annie)

   Som alltid, den som nämner den klämmer den…
   Vilka orerar högst, jo Stefan o Annie!

   Det dåliga samvetet plågar dem uppenbart svårt!

 65. C just nu gör för närvarande under Annie Lööf inte något trovärdigt intryck. Tror partiet just nu står inför sin ödesfråga. Ska det stötta vänsterpartierna i fråga om de s k ensamkommande eller alliansen?. Går de på MPs linje så är de nog totalkörda.

 66. Lööf är Bonniers favorit. Fostrad sedan starten. The choosen one. Alla vet det utom Lööf själv. – Tror Lööf av platserna i Bilderberg lottas ut?

  • ja, den glider bort. Hon har mycket ”penjar” och vill ha meja, ”meja”,”meja”,
   Tack, till kloka folket som genoskådad käringen.

 67. En gång var Centern böndernas parti. Bönder brukar vara jordnära och praktiska personer. Med Centerns och övriga 7-klöverns hjälp så har den Svenska bonden i modern tid princip utrotats. Det kan vi tacka bl.a tacka LRF , Sossarna och Centerns vansinniga EU-globalism för. Sverige ut ur EU. Låt oss ta tillbaka vårt land.

  Vi behöver en svensk Regering som för en svensk politik för Sverige.Som ser till sitt eget land först – i alla lägen. Jag fattar inte varför vårat gemensamt ihopslavade skattemedel ska ges bort till övriga världen hela tiden. Hur i hela h-e kan politikerna komma undan med det?

 68. sk. Politikernas _ EGET ODLAT _ politik,
  utan att fråga sina egna medborgare …de /vi duger bara till att betala skatt.
  Så att de kan ”slänga” skatter lite så där åt vänster och och åt höger.

 69. Att ducka hjälper inte, det borde väl Centern begripa?
  Vi vet hur det gick med Islamisterna!

  Stormen lär tillta i styrka, växer till en ORKAN…

 70. Annie Lööf och Chucky…. de är ju slående lika varandra, något som jag aldrig har tänkt på tidigare… 🙂

 71. A Lööf hackade hela tiden på J Åkessons ”kriminella” väljare detta måste vara svårsmält nu för rödluvan hur hon ska slingra sig undan

 72. Undrar hur riksdagsdebatterna i framtiden kommer att se ut? De här så kallade ”järnrören” går ju inte att komma med nu.
  Centerpartiet (fd. Bondeförbundet) har nu fått sina egna järnrör att ta hand om och försvara.

 73. Jag tror att C är ute på riktigt gungfly nu. De kan inte ta ställning åt vilket håll de vill och deras vacklande minskar trovärdigheten snabbt. Och inte förbättrar den här sortens angelägna avslöjanden deras situation. Så tack och adjö till C som en maktfaktor.

 74. Det är det här som är problemet med att hålla en väldigt hög svansföring och leta fel hos andra…när det uppdagas att man kanske inte är så mycket bättre själv slår det tillbaks hårt! Hoppas det gör det och det här uppdagas inte bara i alternativmedia vilket förmodligen är det C hoppas på just nu. Att dom har satt honom på riksdagslistan från början har troligtvis med att göra att dom är fullkomligt desperata för att få personer med utländsk bakrund på valbar plats, då det ju har visat sig att dom har absolut minst såna personer av alla riksdagspartier….det måste ju kännas riktigt jobbigt för dom som vill vara så mångkulturella…

 75. Det islamistiska centerpartiet ligger alldeles för högt på opinionsundersökningslistorna. Måtte de dumskallar som sympatiserar vakna innan valdagen.

  • Jag fattar knappt vilka det är som sympatiserar med dem. Bönder kan det knappast vara ifrån ett sådant parti som det blivit, och inga på höger eller mitten eftersom de blivit extrema i invandringspolitiken.

   Återstår egentligen bara miljöpartister och vänster. Varför låtsas ens centern vara med i alliansen? De har ju tappat precis alla koncept.

  • Glöm inte att C har en ordentlig kassakista att ösa ur. Lite extra bara, så
   kan man få några procent som bonus. Säker deal, villkorad med att de
   procenten skal tas från SD – naturligtvis, svarar opinionsundersökarbolaget.

 76. Jag vill se Annie med knytblus svara på denna artikel och gärna via Aftonbladets WebbTV och Aschberg

 77. Många som vill in i riksdagens värme istället för att söka sig till den fria arbetsmarknaden. En god fast lön, fria resor i 1:a klass, traktamenten och ordnad pension. Sedan är det bara att luta sig tillbaka i plenisalen och ta sig en tupplur.

 78. Snygg bild på A- L, är det möjligen val- affischen? Ny målgrupp, de kriminella? Säkrar därmed sitt jobb i riksdagen.

 79. Två pressekreterare, en kommunikationschef och så småningom ett helt parti som inte kan svara på frågor. Inte speciellt förtroendeingivande vill jag hävda.

  • Jag tycker att Akademin och centern påminner mycket om varandra,förneka smussla undan samt vara oärliga mot folket och mot bönderna i synnerhet,så bönder stå upp mangrant och rösta SD 2018 så vi får väck skiten.

   • Detta är numera ett mönster i stora delar av organisations- och myndighets-Sverige. Senaste exemplet är UNF, Ungdomens Nykterhetsförbund, som i stället för att svara på frågor gör sig oanträffbara och därefter kontaktar frågeställarens arbetsgivare i syfte att få henne avskedad. Utvecklingen är direkt skrämmande. Läs mera om detta på Katerinamagasin.

    • Du pekar på att pensionärer har ett stort ansvar här, de kan åtminstone inte avskedas.
     Jag skulle vilja vara en fluga på väggen nästa gång UNT har fest.

 80. Detta är helt i enlighet med ”det sovande folkets” önskan, i Svenska riksdagspartier ska det för bövelen finnas ”mångfald” och kulturrikedomarna skyddas med en djupt samordnad strategi av alla inblandade inom den 7 klövriga åsiktsbefriade och helt verklighetsförnekande sandlådegruppen?
  Vi får dom politiker vi förtjänar, så det är ju då en förbannad tur att vi andra..dom riktiga Svenskarna, ser till att dom eniga ynkliga 7 får det allt svårare att dupera och ljuga för alla dessa stackars viljelösa idioter som sväljer allt och röstar på skiten i tron att dom gör någonting bra för landet..??!!
  Hur nu glesbygdens bönder kan rösta på detta totalt Stockholms focuserade centerparti är förstås en fullständig gåt Man trodde ju att åtminstone våra bönder stod med bägge fötterna nedkörda i myllan men, tror man på Annie Lööf..då tror man ta mig faan på tomten också!!

 81. Jag gillar artikelns bild på Annie Lööf med stejnen! Jag tycker det redan nu är mycket mer karikatyrer o.dyl. i omlopp än i förra valet. Tur för SD att PK saknar humor, annars hade de kunnat bli måltavla för liknande. Att skämta om SD anses istället vara att släta över rasismen, så PK har förbjudit sig själva att använda ett mycket kraftfullt kampanjvapen.

 82. Centerns ryggrad, Sveriges bönder, har inte längre ett parti som företräder dem. Tills för några tiotal år sedan kunde de luta sig åt höger, dvs mot Moderaterna. Idag är Moderaterna en ren centerfilial. Sveriges bönder har under årtionden fått utstå svek från parti och organisationer. Det har lett till att bonden är avskaffad och ersatt av bolag. Förr kunde en bonde med några tiotal tunnland försörja en hel familj och hemmavarande hustru. Idag kan han inte ens försörja sig själv eftersom han blir motarbetat både av parti och bondeorganisationer. Har man bara tio kor så vägrar ”bondeägda” mejeriet (Arla) hämta mjölken.
  I kontrast mot detta heter det ”öppna landskap”. Det är inget annat än en floskel. De ”öppna landskap” vi har idag är på sin höjd hästgårdar.
  Sveriges bönder har två förrädare – Centerpartiet och lantbruksorganisationer.
  Ytterst ansvariga för denna utveckling är Sveriges politiker.

 83. Klokt val av barnet Annie och hennes cp (centerpartiet). Med tanke på den växande skaran av kriminella i Sverige är det taktiskt av partiet att ha en representant av det klientelet.

 84. Tja, Centerpartiet, Bondeförbundet är det parti i Riksdagen vilket stod det tyska nazistpartiet närmast under 1930 / 40 – talet i Sverige och man kan kalla detta för ”tidsandan”!
  Adolf förde en för bönderna framgångsrik politik i Tyskland för att komma ur depressionen på 1930 – talet och för en sådan politik vurmade det svenska Bondeförbundet.
  Långt in på 1970 – talet satt en riksdagsman för Centerpartiet, med nazistiskt förflutet, och värmde TV – sofforna i det svenska Folkhemmet.
  Så Annie & Co. för bara traditionen vidare kan man lugnt säga, hoppla alla naiva och korkade svenskar.
  ”Saliga äro de korkade ty de skola icke drunkna!”

 85. Annie Lööf borde ta ett rejält arbete 8 timmar i veckan under 1 år.
  Förslagsvis som klosettdykare och toalettstäderska på några offentliga avträden.
  Gärna till 70 % av ordinarie LO lön. Sedan skulle näbbgäddan kanske sluta flina.

 86. ”Kryp tillbaka under din sten”, hånflinar barnet Annie. Ja, är det inte där 7-klöver pajaserna har grävt ned oss? Förstår varför hon vill ha Sveriges befolkning där.

 87. Då Centern är ett extremt parti med fri invandring och månggifte i sitt valmanifest inför förra valet så är det inte förvånande att personer som Simon Trbojevic funnit sig till rätta i partiet. Det är väl vallokomotiv som honom Annie Lööf vill ha i sitt stall. Då kanske hon dessutom inte behöver livvakter i den omfattningen som nu. Inte så överraskande att f.d. C-väljare från landsorten valt bort C mot SD.

 88. Centerpartiet är idag helt i händerna på globalister, som gör allt för att förstöra vårt land. Det är till och med så, att man kan misstänka att partiledningen går i ledband för utländska intressen, som önskar skada vårt land, eftersom dessa ledare inte vågar uttala sig självständigt. Man får ett intryck av att de måste stämma av med några dolda makthavare i kulisserna, innan de agerar – och då alltid fientligt mot Sverige och svenskarna.

  Centerpartiet har detta år utmärkt sig på flera sätt. I Solna tingsrätt dömde två centerpartistiska nämndemän enligt muslimsk lag, sharia, och inte enligt svensk lag. Här ser vi att en man dömd för grovt våld är nominerad till både Stockholms Landsting och Riksdagen. Ytterligare en brottsling, dömd tre gånger för ekonomisk brottslighet, är fjärdeman på Centerpartiets riksdagslista.

  Hur i hela fridens da’r kan närmare 10% av Sveriges befolkning tänka sig att rösta på ett slikt parti?

LÄMNA ETT SVAR