Det mystiska dödsfallet med en medarbetare till tidigare president Bill Clinton med anknytning till Jeffrey Epstein har bedömts vara ett självmord, trots att det inte finns några tecken på ett vapen nära kroppen.

59-årige Mark Middleton, som tjänstgjorde under Bill Clintons tid i Vita huset på 90-talet, hittades död på Heifer Ranch i Perryville, Arkansas i maj 2022.

LÄS ÄVEN: Miljardärpedofilen Epsteins ”hallick” hittad död i fängelse

Nästan ett år efter hans död avslöjade en polisrapport att Middleton påträffades med en skottskada i bröstet och en förlängningssladd runt halsen som band honom vid ett träd.

”Jag kunde se att mannen uppenbarligen var avliden”, skrev Jeremy Lawson vid Perry County Sheriff’s Department om sin ankomst till platsen.

Polisen hittade ett vapenfodral och tre lådor med hagel i Middletons bil men inget vapen.

Clintons rådgivare

Innan tvåbarnsfadern arbetade för sin familjs VVS-företag under åren före sin död levde han en betydligt mer högtflygande livsstil som särskild rådgivare till Bill Clinton.

Av de 17 gånger den avlidne pedofilen Jeffrey Epstein besökte Vita huset var det Middleton som skrev in honom sju gånger. Han ska också ha flugit med på Epsteins ökända ”Lolita Express”-jet.

Efter att han lämnade Vita huset 1995 visade en utredning att han missbrukat sina kontakter för att försöka bli ”en internationell dealmaker”.

LÄS ÄVEN: Hon är länken mellan Jeffrey Epstein och svenska Kungahuset

Under månaderna efter sin död har Middleton knutits till vad i vissa kretsar kallas för Clinton Body Count, teorin om att Bill och Hillary Clinton mördar sina politiska motståndare.