CNN-journalist vägrade lämna ifrån sig mikrofonen under pressträff med Trump – portas från Vita huset

Delningar

Pressträffen skulle handla om tisdagens mellanårsval i USA men Jim Acosta valde istället att ta upp de latinamerikanska migrantkaravanerna som Trump kallat ”en invasion”. Senare på kvällen portades journalisten från Vita huset.

Acosta är en av flera journalister på CNN som har en tydlig aversion för Trump och har flertalet gånger tidigare hamnat i dylika ordväxlingar med presidenten.

Efter att Trump svarat på Acostas fråga fortsätter CNN-journalisten att prata på, och då en kvinnlig Vita huset-representant försöker ta mikrofonen ifrån honom vägrar han att ge med sig.

Vissa menar att Acostas agerande, förutom att vara oförskämt och opassande i allmänhet, i samband med då mikrofonen skulle tas ifrån honom var hotfullt.

”CNN borde skämmas” sa president Trump.

På CNN gör man klart att man inte ser något fel med Acostas uppförande och påstår dessutom att Trump skulle vara emot den fria pressen.

Vita huset beslöt senare att portförbjuda Acosta från presskonferenser i Vita huset på grund av sitt oprofessionella agerande. CNN-reporterns pressackreditering återkallades.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

303 KOMMENTARER

 1. Där fick man tydliga bevis för varifrån SVT:s Trumphatare Carina Bergfeldt får sin ”inspiration”. En usel journalist som vägrar hålla sig till ämnet, som inte låter någon annan komma till tals. Han borde blivit utslängd. I SVT förfasade man sig i vanlig ordning över Trump bla bla bla… Han var väldigt tålmodig med idioten tycker jag i alla fall.

  • Han har nu blivit portad från Vita Husets presskonferenser 🙂
   Tittar du noga så ser du att han slår den unga kvinnan som ska ge mikrofonen till nästa person över armen för att hindra henne.

  • Svensk TV är besatt av Trump och 100% av de svenska journalisterna är emot honom. Märkligt ensidig bevakning från den ska opartiska televisionen.

 2. Trump pratar gärna illa om CNN som han menar har en agenda emot honom. Fox som är partiska åt andra hållet har han inga problem med. Det ser ju inte bra ut när Fox-journalister framträder tillsammans med Trump på olika event.

  Själv vill jag läsa opartisk media.

  • Svårt att hitta det idag.. Antingen är det för eller emot… Svart eller vitt..

   Opartisk kritik finns tydligen inte längre…

   • Så sant! Det tråkiga är hur aggresiva och ohyffsade parterna är och hur lögner ses som fakta efter att ha upprepats och upprepats.
    Ingen som ställs till svara längre.

    • Men jag anser ändå att alternativmedia är mer ärliga i sin rapportering ,, även om det är lite vinkat…
     Men MSM är det helt vinklat till deras fördel…
     Man kan inte få allt idag tyvärr ….

     • lite vinklat ? 🙂
      Alla har en agenda…

      Alternativ media är superviktigt, speciellt när sajter som denna avslöjar saker som sedan tvingas fram I övriga media till exempel.
      Vi såg detta under valrörelsen I Sverige.

     • Beror på hur man ser på det.

      Jag personligen tycker verkligheten är värre än vad alt-media får det att se ut som. Varje dag ser man skiten som mångkulturen har orsakat, varje ställe man vistas på är förpestat av MENA-folk. Kan inte gå i en park utan att se klotter, förstörelse, ”gäng” som skriker och visar typ noll respekt. Badhusen kan man längre inte gå till, torget är en no-go zon. Finns ingen polis, ingen ordning, arbetsplatser med PK-ledningar börjar introducera skiten på jobbet med. Man får inte vara ifred någonstans längre. Inte ens alla svenskar kan man prata med, 60-70% totalt hjärntvättade.

      Jag HATAR allt i detta jävla landet numera.

     • Haha.. Nu bor jag inte en nogozone ännu ,, men jag ser utvecklingen, När jag går till den lokala affären möter jag inte en svensk ,,, det är ca 500meter…. vid affären finns en samling på ca 20 somalier och annat löst folk som tittar ner på en när man går förbi…..
      Vit man 50+, 120kg lätt, 190cm kort….. Går ännu ofredad… Går inte obeväpnad…

     • Flyttat ut från stan till landet. Försöker med alla medel undvika skiten i innerstan. Än så länge är det lugnt där vi bor men snart har PK-maffian konfiskerat hus och land, sedan tvångsblandat Svenskarna med MENA-folket. VI skall förgöras. Det har Soros bestämt, regeringen lyder.

     • Jag känner igen mig… Har velat fram och tillbaka i många år nu, men valresultatet 2018 var en utlösande faktor. Vi har målet att lämna Sverige på försök inom 2-3 år. Måste bara säkra barnens skola, jobb osv om vi mot all förmodan flyttar tillbaka inom ett år från flyttdagen (trots läget här vill man ändå inte bränna alla broar när man ger sig ut i det ”okända”).

  • Fox är pro-trump? Skulle inte tro det. De tog ner Trumps valfilm precis före midterms.

   Fox är MSM-media med allt vad det innebär. De är helt enkelt mindre vinklade än övriga kanaler. Klart man föredrar journalister som klarar av att bete sig och visa respekt, hade agerat exakt likadant själv om jag vore utsatt för alla påhopp och lögner från alla vänsteraktivist ”journalister”.

 3. SVT strök denna nyhet i all hast i sin sändning. Undrar om de börjar inse hur sympatier hamnar gällande rabiata journalister?

 4. Om vänsterpressen skulle hålla sig till fakta och erkänna de problem de är med och skapar så kanske Potus och andra skulle ta dem på allvar.
  Den biten om varför Usa skulle behöva ta emot lycksökare från mellan-amerika, bör förklaras av vänstern med reella argument.

  Stora delar av brottsligheten och ekonomiska problemen beror på latinos, de är medlemmar i grymma kriminella gäng. Precis som invandrargängen i Sverige.

  Ingen vill ha in dem frivilligt.

 5. Folket kommer mer och mer få nog av vänstern som tror att det är ok att andra försörjer dom livet ut, och Trump kommer få ökat stöd ju längre tiden går.

  • YEah, the dems won the House, but the Republicans still control the Senate. There was a lot of money being used for house members to take over. Now most bills will become a stalemate in government. Trump won’t be able to get much done in the next two years, but I’m sure he will run for president again.

 6. CNNs Jim Acosta är en av de värsta ”reportrarna” inom MSM. Problemet är att han utger sig för att vara journalist men helt öppet agerar som en aktivist. CNN har verkligen nått botten. Och i undersökningar i USA hamnar CNN också i botten när det gäller förtroende.

 7. CNN har en anti Trump agenda som är vedervärdig! Såg när President Trump läxade upp Acosta och njöt av det! Sedan Anderson Coopers kompis Kathy Griffin visade upp ett avhugget huvud föreställande vår President totalvägrar jag Expressens hovleverantör CNN! Commie News! Promises made, promises kept! Nu kommer vi republikaner att få en ny valarbetare i form av Nancy Pelosi som gruppledare i Representanthuset!

  • Underbart att se. Synd att det inte händer i Sverige. Journalister i såna här sammanhang borde veta hut. Här provocerade han medvetet. Tycker Trump tar det bra, han har en ängels tålamod trots att amerikansk press är mycket värre än svensk. Men ska pressen få styra vilka som styr landet? När pressen är vänstervriden?

  • Att Demokraterna vann valet till Representanthuset ökar chansen för Donald Trump att vinna nästa presidentval.

 8. Typiskt agerande från dagens ”journalister” som tror sig vara förmer än andra människor. Dessa avarter till journalister vi ser idag har fullständigt missförstått sitt uppdrag. Dom ska tydligt och onyanserat leverera nyheter, INTE som i Sverige agera den vänsterextrema politikens förlängda arm.

 9. Att Donald Trump inte bara be säkerhetspersonalen slänga ut denna person. Eller, bara säga att han inte tänker besvara några frågor.

 10. Håller helt med Trump. CNN ha ska ha respekt för presidentämbetet. CNN reportern ska ”veta hut” som Anders Björk sa till Carl Lidbom. Vi har haft de här övertrampen här också när inte konstitutionen och makten som vald av folket respekteras. Ju sämre det går för Trump desto glädjefullare reportage från ”neutrala” SVT. Stöd Trump USA:s bästa president sen Reagan. God bless Trump och Amerika. SVT vill ju tydligen att vi ska ta ställning med sina euforiska reportage från USA. Så God bless Trump och Amerika.

 11. Helt otroligt i SVT i kväll runt 21-21.30 tror jag det var. Osäker vilken kanal eller om det hängde ihop med nyheterna. Margot Wallström, Åkesson o Reinfeldt var i studio för lite snack om USAvalet. Margot snacka som vanligt kvinnor vann, regnbågsval bl.a. bl.a. Jimmie var riktigt säker o fick tala till punkt. Men det var vid Reinfeldts stund som det blev riktigt intressant. De hade nämligen bjudit in historikern Lars Trägårdh, vilket det nog i efterhand ser som ett misstag. När han euntiastiskt fick ordet stod Fredde där som en ilsken,tyst o sur vakthund. Den etablerade utfrågaren, han såg rent chockad ut. Vad Trägårdh o hans kollega kommit fram till i studier var att USA hade en egen identitet och var icke polariserat m undantag av afroamerikanerna fram till 1970 talet. Därefter började en större invandring med de som inte lär sig engelska, inte blir medborgare osv. Då började den polarisering vi ser i USA i dag visar alla studier. Det har inget med Trump att göra. Om klippet går lägga in så är det oerhört talande om man ser kroppsspråk o miner. Fantastiskt!! Å likheten m Sverige är slående tycker jag.

 12. Journalister har inte respekt för konstitutionen och presidenten. Det är vad Trump menar. I förlängningen ska väljarna styra landet via röstsedeln. Eller ska det vara genom journalister som ser sig som för mer än alla andra. Borde journalister inte inse att deras roll har begränsningar också och inrätta sig i den? CNN borde avskeda denna reporter som tydligen saknar respekt för presidenten. Vad händer annars? Anarki i världens dominerande anarki.

 13. Journalister ska väl inte ge sig in i debatter med personen de intervjuar. För övrigt får man inga intressanta och avslöjande svar om man beter sig provokativt. Acosta har helt tappat omdömet, påstår saker i stället för att ställa frågor. Tjatig är han också.

 14. Trump vet vad han gör. Shame on you skulle behöva översättas till svenska när det gäller svenska journalister.

  • Skulle man inte kunna donera ”Svenska skämskuddar” till Vita Huset som de kan dela ut till cnn reportrar innan de kastar ut dem?

 15. Svenska journalister på SVT och i övrig media har haft en högtidsstund ikväll som om det vore en seger för nåt i deras värld att Demokrater ökade. Att bli av med Trump verkar vara deras primära mål. Trumps Politik har de bara negativt att säga om. Även om vi inte fattar ett dyft. Det handlar om amerikaner och deras värld. Har vi inte nog med svensk politik? Den kan faktiskt påverka våra liv mer. Det här är faktiskt inte sunt. Det är nåt riktigt fel med detta. Börjar förstå nu hur det fungerade i DDR. Känner mig mer och mer som en östtysk i DDR.

 16. SVT tar upp i samtalen om USA-valet om den ’problematiska’ polariseringen och Wallström och Reinfeldt (ännu mer päronformad nu) förfasar sig såklart att den sprids även här i Europa.
  Och självklart är det högervingens fel.
  Men hade de haft ett ’demokrati-tänk’ hade de sett denna polarisering som ett sundhetstecken – folk har börjat tänka själva efter att i decennier varit nersövda av den toxiska kommunismen.
  Det är inte polariseringen i sig som är farlig utan vad man gör den till.
  Väljer man att avstå från att kommunicera med våld och istället gör det med samtal, blir det ett levande samhälle där politiker inte minst tvingas hålla sig alerta och lyssnar på folket och media blir medvetna om att folket inte längre sväljer vadsomhelst.
  Då blir det ett levande, dynamiskt samhälle, där alla känner sig lika viktiga, istället för att bli ombedda av kvinnliga politiker att krypa ner under den sten de kom ifrån, så fort de tänker annorlunda än ’eliten’.

 17. Det var en uppkäftig liten murveldemokrat..

  > CNN – grundad av en pellejöns utan någon som helst journalistisk erfarenhet,
  men med för mycket fickpengar att spendera. Åsså fick han ju Jane Fonda på köpet.

 18. Såg på SVT Aktuellt att Wallström pratade om ” rosa vågen”. Hur menar hon då, varför anses kvinnor vara rosa? Sen säger hon att det handlar om USAs själ. Samma sak gäller Sverige, inser hon inte det? Invandringen har splittrat landet där och här. Dom som inte har haft okontrollerad invandring som Kina och Indien börjar ta över.

 19. Sen när svenska journalister kan slita sig från Amerikanska valet kanske de kan börja engagera sig i svenska valet.

 20. Att se och höra Reinfeldt i Aktuellt var riktigt plågsamt, han såg inte riktigt frisk ut och inte blev det bättre av det han sa. Att någon betalar för att lyssna på hans falsarier är helt obegripligt.

  Det hela lättades upp betydligt av historikern Lars Trägårdh, som alltid har något klokt att dela med sig av. Forskningen som visat hur restriktiv invandring i USA på 20-talet gett ”vi-känsla”, tillit och ett starkt samhällskontrakt på 50-talet var intressant. Likaså hur vi idag kan se det nedslående resultatet i USA av friare immigration från 70-talet och framåt.

  Citat från en av Trägårdhs artiklar i GP: ”Trump lyckades formulera en vision i enkla målande bilder av behovet att förändra ett Amerika i kris. Där nationen och dess medborgare stod i centrum. Efter Brexit och Trump undrar man om globalisterna i Sverige och Europa nu äntligen lärt sig läxan: att all demokratisk politik är nationell.”

 21. Inledning: det skrämmer Globalisterna i USA med att Europas och Nordens folk nu påbörjat ett återtagande av nationerna. Globalisterna var så säkra med att segern var i hamn och att en Hillary Clinton som president skulle använda den makten för att åsamka Europa stor skada samt hålla EU-kommissionen och Angela Merkel bakom ryggen, men så blev det inte som vi numer vet och det första stora schack offret blev som vi nyligen vet Angela Merkel, och fler kommer därmed att falla.

  För det första: varför vänsterliberaler och kommunister, feminister och hen´s (VKFH)är så påstridiga. Det har att göra med att de över huvudena på demokraterna har ingått en allians med islam, och lovat islam seger över folken på denna kontinenten. Men vindarna har vänt eller som man även säger med ”oceanångaren behöver stor vändradie”, och får väl säga att folket nu har vänt fören mot (VKFH), och det första stora feta bytet blev Angela Merkel.

  För det andra: så med att islam kommer att inse att de kommer att få allt för hårt motstånd av bl.a. Visegradsländerna som satt stopp för islams väg till Europa. I Italien så är det stopp för islam. I Österrike är det stopp för islam. I USA så kommer president Donald Trump att göra allt för Europa, eftersom det har han lovat i och med att president Trump avskyr det som globalistelitens tjänar gjort med att islamisera president Donald Trumps fädernes länder i Europa.

  För det tredje: blir scenariot att islam kommer hur mycket de knorrar att komma tvingas till fullskalig reträtt från denna vår kontinent.

  För det fjärde: så kommer därför (VKFH) att stå helt ensamma när islam insett att överraskningsförfarandet inte gick som de önskade, att hellre överleva en hemmarsch än ett fullständigt nederlag i Europa-Norden.

  För det femte, och mot avslutet: då kommer alla dessa som förrått oss att stå fullkomligt ensamma och folket kommer att sky dem som pesten för deras onda ideologiska illgärningar. För ”dessa” hatade demokratin så mycket att de hemföll till det kommunistiska med ideologi och massmord, och det är med den politiska tanken gällande massmord som därmed islam kommit in i bilden för (VKFH).

  Slutet: det innebär att de av dem som följer med islam ut från kontinenten kommer att ställas till svars i islamska länder för att de gjorde så att islam förlorade och att islam blev samtalsämne för världen. Och de förlorade! De av dem som försöker att fly till något demokratiskt land för att undgå domstolarna i Europa och Norden, de kommer att inse att inget demokratiskt land och folk önskar ha in sådana onda personer i deras demokratiska hemländer. Och när krutröken har lagt sig så kan vi berätta för barnen att Europas och Nordens folk tillsammans med Östeuropas folk och USA:s president Donald Trump, tillsammans till slut knäckte ryggraden på kommunismen, den kommunism som legat dold men som i det fördolda har med alla medel försökt att överta Europa och Norden och göra det till Sovjet II. Dessa kommer att ställas inför domstol med militär domare, som kommer att avsluta kommunismens ideologiska efterkrigstid med att döma de högts ansvarig till samma straff som utkrävdes mot nazismen i Nürnberg.

  ”Vi har allt att vinna, de har allt att förlora”.

  • Men globalisterna får ju en stor seger när Sverige och andra länder undertecknar ”Global Compact for Migration” i december. Jag önskar att det vore så som du beskriver.

   • Det som nu skett är att detta nu spritt sig som en löpeld över Europa med att medborgarna nu tagit del av detta falska med Globalisterna, och är även avslöjat i Sverige för medborgarna. Det kommer att bli än värre belastning för den politiska korrektheten (Sverige) än den förra Decemberöverenskommelsen (DÖ), så även i Europa. Man bör veta att alla revolutioner startar i Europa.

 22. Mycket intressant att se detta. I MSM låter det ju som om Trump rent allmänt var oförskämd mot en journalist, men här är uppenbart att det handlar om en journalist som tar upp massor av presidentens tid medan tiotals andra inte får chansen att ställa sina frågor. Är det då underligt att Trump blir ilsken?

  • DT öåstår att en invasiin är nära förestående .The Caravan befinner sig i Me ico med 40 dagars marsch till USAs gräns .Kan detta kallas invasiin .Det är vad frågan gäller .Svara själv eller fråga JÅ

 23. CNN är inte en normal nyhetskanal utan en fanatisk propagandaorganisation som ser som sin enda uppgift att försöka krossa Trump.

 24. Sådant här såg man inte förr. Det räckte med den där damen på Washington post som hade intervjuat alla presidenter sedan Nixons tid, när hon ställde en fråga som inte George Bush hade fått på förhand, ja då blev hon portad.
  Kan de inte sköta sig nu som denne man är det väl bara att skicka ut dem.

 25. Presidenten tar inte skit.
  Det har tydligen varit något som hänt i närtid. CNN har återigen spridit ut rena lögner om någon i Trumpadministrationen…

  • Soros , Soros ett mantra av obildade .Journalister i gemen är inte lyhörda när ngn säger att nu skall ngn annan också få ställa frågor .

   • De följer samma kommunistiska agenda och ägs och leds av de ”utvalda” som är konflikt med resten av mänskligheten. En tvåtusenårig historia.

   • I USA har dom länge haft FOX som har visat en annan verklighetsbild än övriga medier. Folket visade att dom har vaknat upp när dom röstade fram Trump.
    I Sverige finns inga alternativa medier med bra spridning, så situationen är helt annorlunda.

 26. att sverige blev ett kommunistsamhälle kanske man kan förstå.
  men att USA skulle bli ett kommunistsamhälle är förvånande.
  feminism+hbtq+invandring+islamisering=kulturmarxism=kommunism

 27. Såg hela konferensen. Salen var packad till siste man. Hela världspressen var där. (Utom Sverige förstås.) Journalister från bla Japan och Libanon fick ställa frågor under en och halv timme.
  Om CNN tycker att de ska stå längst fram och hålla någon slags enmansshow i det läget så visar detta endast på deras egen grandiosa självsyn.
  Svenska journalister verkade å sin sida inte ett dugg intresserade. De står hellre på en gräsmatta eller i en vägkorsning några kilometer längre bort och spekulerar…

  • Roligt (och rätt) beskrivet 🙂
   Passar säkert svensk media bättre att behålla friheten till egen tolkning än att få riktiga svar på sina frågor.

  • Ja. De intervjuar varandra med frågor som: ”Vad SKA man tro om det”, ” Hur SKA man tolka det” eller ”Vad har DU mött för rekationer på…” osv.

  • De svenska s.k. journalisterna törs inte fråga Trump öga mot öga och visa för hela världen att de är idioter.

 28. Jim Acosta har fråntagits sitt säkerhets tillstånd idag, så han kan ej beträda Vita huset igen. Nyheterna ikväll I Canada.

 29. Trumpadministrationen fick redan vid sitt tillträde råd att de borde dra in ackreditering överhuvudtaget från sådana medier som bevisligen och upprepade gånger kommit med falska uppgifter om administrationen. Detta gjorde Stephen Harper i Canada redan från första början mitt på 2000-talet och det var en bra politik (och vänsterpressen beklagade sig, låg sig på marken och sparkade med all fyra, förstås). Trumps stabb lyssnade inte på detta råd och har låtit CNN, NYT och andra omodiga aktörer härjas tills de blev TVUNGNA att agera såhär och det ser ut somom man skulle vara bittra på valresultaten (trots att detta inte stämmer). Sedan att påstå från administrationens sida att Acosta gav sig på vakmästarinnan gör det minsann inte bättre. Klart att CNN, NYT, MSNBC, BBC, Guardian borde få korten indragna, men inte på detta klumpiga sätt som lämnar rum för alla möjliga tolkningar.

 30. Ska kolla in att byta ut CNN mot FOX news kanalen. CNN tappar allt flera tittare. CNN borde återgå till att förmedla nyheter, och sluta upp med sina kafferep där de tjatar och gnäller. Strax efter dagens press träff med Donald Trump, var dessa CNN reportrar eld och lågor! Sällan man ser reportrar fått sig såna kängor av vanligt folkvett serverat rakt i deras ansikten! Det gick inte hem så bra hos CNN news reportrarna ! Det var faktiskt kul!

 31. Man ser vad man vill se…………………………………….
  Jag ser en narcissist som har av dumhet från valsystem och väljare blivit vald till president i ett av världens få supermakter!
  Andra ser vad Trump vill att de ska se (filmer säger annat)
  Men det skiter idioter i
  Se Trump för vad Trump är………….En egotrippad naiv Narcissist

  • Har du missat ”filmen” där man ser Acosta lägger sin hand på tjejen som försöker ta av honom mikrofonen. Det är skälet till att han inte ska vara i Vita huset.

  • Det är uppenbarligen DU som är ”En egotrippad naiv Narcissist” !!

   DU serverar oss andra vad DU tycker och ser därför oss andra som har en avvikande åsikt än DIN, som lågt stående varelser eftersom DU ser oss som ”idioter”.
   Håller DU med ?

  • Vissa ser vad de ”vill se” andra ser saker som de är. Lätt upprörd betyder nog mycket upprörd. Leftist projicerar konsekvent! Rädda och arga.

  • Ratta in på DN och Svenskan får du många uppriktiga reportage utan vinklingar om invandring, klimat, brott med mera. DN är väl ditt husorgan kanske?

   Titta bara på din husknut, för eller senare kommer mångkulturen dit, men gnäll inte, du har redan blivit informerad när alla andra drabbades före dig, men som upplyst och allvetande godhetstörstande svensk ignorerar du alla andra tills det drabbar dig, eller hur?

   • Jag har bott i mångkulturområden.. Har du?
    Men vad har det nu med Trump att göra?
    Mitt ”husorgan” är Samnytt… men jag är inte slav under Mats vinklade artiklar

 32. Det är uppenbart att CNN inte är en normal nyhetskanal utan en fanatisk propagandaorganisation som ser som sin enda uppgift att försöka krossa Trump.

 33. Jag älskar att se när Donald Trump sätter dessa vidriga journalister på plats.
  Jä-ligt synd att inte Jimmie Åkesson kunde va lite likadan.

 34. Jag har sett denna Acosta många gånger tidigare och han har en tendens att alltid vara på det här sättet. Trump svarade på hans fråga, därefter tycker jag att de borde avlägsna honom om han inte lyssnar. Jag är inte Trumps största fan direkt men någon form av respekt bör han få som folkvald president.

 35. Ovan en vänsterextremistisk så kallad journalist. Leif GW Persson anser att SVT kan jämföras med Nordkorea.

  Han vet, efter många år på den propagandacentralen. Nyhetsuppläsarna sitter som vaxdocker bakom sina
  skrivbord i rabblar upp sina så kallade nyheter, som är
  oerhört vinklade o förljugna.

 36. SVT Rapport vinklade detta till att Trump är oförskämd mot media!
  När Aktuellt skull veva detta inslag-så ”hann eller hittade de inte det!

  Nån som tänker på SVT -vänlig tolkning.

 37. Märkligt att vänstern inte går igång på Acostas uppvisade patriakaliska maktstruktur gentemot den unga kvinnliga praktikanten.
  Minns vad tyst det var från vänstern när Bill Clinton stoppade sin patriakaliska maktstruktur i munnen på praktikanten Monica Lewinsky..

 38. Pajaserna på SVT och SR ojar sig över Trump som vanligt. I stället för att berätta varför Trump skällde ut fanskapet så berättar de bara att och mörkar anledningen. Doktor Carina Bergfeldt är värst som vanligt. Vidrig människa.

  • Vidrig människa är ordet! Men det är närmast en underdrift när det gäller denna ”doktor” i vänsterpropaganda och lögner. Med tanke på all skit hon och SVT har kastat efter president Trump borde denna skithög få sitt visum till USA indraget för all framtid. Bojkotta SVT!! Säg upp TV licensen!

 39. Denna ”journalist(er)” är enbart ute för att få president Donald Trump ur balans så att Trump skall säga något fel som därmed CNN kan göra till enorma nyheter, och försök att därmed få president Donald Trump avsatt. Inget annat!

 40. Tänk om Trump hade hållit käften och inte Twittrat i tid och otid. Eftersom arbetslösheten sjunker dramatiskt i USA och att landets ekonomi blir bättre och bättre så har han uppenbarligen gjort rätt.
  Att SVTs utsände reporter hatat Trump från första sändningen har märkts övertydligt. Hennes rapportering av sina egna åsikter är inte ens sevärda.

 41. Är väl detta Åkesson kan förvänta sig när han blir del av en regering.

  I detta fallet med Trump, varför ska alla dessa sydamerikaner gå flera hundra mil för att nå USA? Duger det inte att få skydd i grannregionen!? Är ju samma som hände i Europa / Sverige.

  Helt klart att någon triggat igång det hela! Behöver det nämnas att det är George Soros & Co!?

  • Eller varför stannar de inte kvar och tar itu med sitt eget lands bekymmer och bygger upp dem till rika nationer också. Men parasiter livnär sig så klart inte på det sättet för då skulle de ju inte vara parasiter.

   • De som illegalt tar sig in i USA ….
    Tror du att de får ”soc-bidrag
    Nej nej De jobbar röven av sig för mindre pengar än den lagstadgade minimilönen.
    I deras hemländer finns narkotikaligor som dödar urskillningslöst så det finns en skräck för att stanna kvar…
    Du vet som det är i arabvärlden……
    Problemen USA skapat i Europa och spec för oss i Sverige
    Ligger inte USA bakom problemen i Sydamerika också?
    Jo så är det
    Skönt att Trump drabbas av vad USA står bakom

 42. ”Vissa menar att Acostas agerande, förutom att vara oförskämt och opassande i allmänhet, i samband med då mikrofonen skulle tas ifrån honom var hotfullt.”

  Att ni på redaktionen överhuvudtaget skriver detta när vem som helst kan höra
  Om man lyssnar vilket ni och många läsare/kommentatorer här tycks ha svårt att göra.
  Den oförskämde den ljugande är Trump och ingen annan!

  • Cnn, en av de största propaganda apparaterna för mångkultur för ju inga agendor där inte?

   Givetvis är det ju Trump som försöker motverka dessa fake news som är problemet. Eller hur?

   Läser du ofta på aftonbladet och expressen? De har ju väldigt mycket objektiv information om Trump. Det som står där är sanningen, helt fritt från väl utvalda delar för att framställa någon i en viss dager, det vet du väl?

   PS. Vakna upp ur Main stream dvalan.

   • Jag tittar på FOX Jag tittar på CNN jag läser AB och Expressen och uppenbarligen Samhällsnytt!
    Men framför allt jag hör vad TRUMP säger (Så att säga ”ur hästens mun”)
    Det är från den hästen jag utgår ifrån!
    Trump är en idiot och en narcissist!

  • Är man inbjuden så har man att följa de regler som värden sätter upp annars blir man rättfärdigad utslängd. Vad gör att han tror sig ha rätten att slå undan den unga kvinnliga praktikantens hand när hon gör sitt jobb. Fast det är klart, vi ser hur våldsvänstern anser sig ha rätt att kasta sten på folk hur som helst och sen anse att det är de andra som bär sig oförskämt åt.

   • ”Att vara inbjuden” som ACKREDITERAD reporter/journalist i vita huset är inte som en inbjudan till middag!
    Om frågor är obekväma så är det inte skäl nog av ta bort ackrediteringen
    Trump är ”ett barn” som blir kinkig när man inte gör som han vill
    BLAND ANNAT STRYKER HONOM MEDHÅRS

  • Du är den enda av hela Sveriges befolkning som förstår vad detta går ut på. Jag känner mig trots allt stolt att vara en del i de oförståendes skara. Provokationer stör mig inte genom att dessa har ett syfte. Trump är USA president den störste genom tiderna rak o hycklar inte.

   • Att vara stolt över att man är indolent är bra indolent!
    Att vara ”rak” är inte att vara oförskämd lögnaktig narcissistisk!
    Finns ingen president i USA som har ”åkt dit på så mycket lögner som denna man

     • Du menar att han ljuger!
      Att konspirationsteoretiker ser sanning i vad en konspirationsteoretiker framför det förstår jag till fullo…

     • Du har inte medvind i detta forum men kanske i vänstervridna media typ Aftonbladet. Men du har friheten att ha din åsikt o jag står stadigt med min åsikt.

     • Nej det har jag inte men behöver inte ha fel ändå….
      Som Sd-väljare behöver man inte vara pro-Trump

      Problemet är att det fanns i kolumnisterna här på sidan folk med en avvikande uppfattning än herr Mats D´s och dessa åker ut ”Då de skriver osammanhängande och långrandigt” vill jag minnas att han skrev
      Mats korrekturläser sina egna alster ganska dåligt då han tillhör en av de som ”gärna blir lite långrandig” och gärna ”färgar av sina egna åsikter” lite väl mycket!

     • Angående Mats kan jag håller med om att det ibland blir lite väl mycket text men lite innehåll . Angående färjad av sin egen politiska åsikt är väl ganska naturligt så den rätten gäller över Mats. Mitt råd till dig angående USA genom tiderna skarpaste tydligaste ärligaste president så ta inte Aftonbladets herr Trump hatade Wolfgang Hansson som någon faktakälla för W.H tycks ha en diagnos.

     • Ursäkta men hur kan du få denne man till att vara

      ”USA genom tiderna skarpaste tydligaste ärligaste president”

      När det är 100% klart att han lögner och osanningar påhitt oförskämdheter bevisas gång efter gång?
      Sedan att han hånar sina meningsmotståndare istället för att komma med sakargument
      Det år garanterat den största skit som bott i vita huset han slår inbrottstjuven Nixon med hästlängder

     • Man måste lyssna på vad Trump säger under dessa tillfällen inte på typ W Hansson mf som tar ur bitar ur sitt sammanhang. Clintons va bedragare rakt över Obama en falsk figur som sa ett gjorde ett annat. En president förutom Trump sån va trovärdig o ärlig va Ronald Reagan.

     • Ronald Reagan Jo men det var ju en bra president ”alla” hyllar honom Arnold S. b.la. men är det någon som tänkt på att han sänkte USA´s skatter och ökade statsskulden med mer än 50%. Under en högkonjunktur. Precis som G. Persson
      Så naturligtvis så ska han framhållas……

      Men till R.R´s eftermäle så hittar du inte samma skörd av lögner som hos Trump.
      Om man lyssnar på vad Trump säger, det är då man hör han lögner, hans oförskämdheter.
      Trump har under sina 2,5 år serverat fler lögner än ALLA presidenter under 1900-talet TILLSAMMANS

      Men stå fast vid din ståndpunkt… Trots du har fel!
      Om Jimmie Åkesson ljugit på samma sätt som Trump så hade han och SD inte haft den väljarbas de har i dag…

     • Våren klädsamt om du kunde rada upp Trump s lögner med då faktakälla ej ur en stencil apparat från motståndarsidan. Nej Trump är ärlig säger vad han tänker o tycker. Läs inte så mycket Wolfgang Hansson tolkningar utan läs fakta inte små passande klipp. Trump sköter USA politik vi andra borde fokusera på dessa barnumporna till politiker som kallar sig vuxna i rummet. Vi kommer om det inte blir ett extra val se en fruktansvärd regering som kommer smula sönder Sverige totalt.

     • Vi tar ett par: Och då har vi inte nått detta år än

      headline of the first edition. Then they took it out of there fast when they realized.” (There were separate headlines for print and web, but neither were altered.) APRIL 12 “The secretary general and I had a productive discussion about what more NATO can do in the fight against terrorism. I complained about that a long time ago and they made a change, and now they do fight terrorism.” (NATO has been engaged in counterterrorism efforts since the 1980s.) APRIL 12 “Mosul was supposed to last for a week and now they’ve been fighting it for many months and so many more people died.” (The campaign was expected to take months.) APRIL 16 “Someone should look into who paid for the small organized rallies yesterday. The election is over!” (There’s no evidence of paid protesters.) APRIL 18 “The fake media goes, ‘Donald Trump changed his stance on China.’ I haven’t changed my stance.” (He did.) APRIL 21 “On 90 planes I saved $725 million. It’s actually a little bit more than that, but it’s $725 million.” (Much of the price cuts were already projected.) APRIL 21 “When WikiLeaks came out … never heard of WikiLeaks, never heard of it.” (He criticized it as early as 2010.) APRIL 27 “I want to help our miners while the Democrats are blocking their healthcare.” (The bill to extend health benefits for certain coal miners was introduced by a Democrat and was co-sponsored by mostly Democrats.) APRIL 28 “The trade deficit with Mexico is close to $70 billion, even with Canada it’s $17 billion trade deficit with Canada.” (The U.S. had an $8.1 billion trade surplus, not deficit, with Canada in 2016.) APRIL 28 “She’s running against someone who’s going to raise your taxes to the sky, destroy your health care, and he’s for open borders — lots of crime.” (Those are not Jon Ossoff’s positions.) APRIL 28 “The F-35 fighter jet program — it was way over budget. I’ve saved $725 million plus, just by getting involved in the negotiation.” (Much of the price cuts were planned before Trump.) APRIL 29 “As you know, I’ve been a big critic of China, and I’ve been talking about currency manipulation for a long time. But I have to tell you that during the election, number one, they stopped.” (China stopped years ago.) APRIL 29 “I’ve already saved more than $725 million on a simple order of F-35 planes. I got involved in the negotiation.” (Much of the price cuts were planned before Trump.) APRIL 29 “We’re also getting NATO countries to finally step up and contribute their fair share. They’ve begun to increase their contributions by billions of dollars, but we are not going to be satisfied until everyone pays what they owe.” (The deal was struck in 2014.) APRIL 29 “When they talk about currency manipulation, and I did say I would call China, if they were, a currency manipulator, early in my tenure. And then I get there. Number one, they — as soon as I got elected, they stopped.” (China stopped in 2014.) APRIL 29 “I was negotiating to reduce the price of the big fighter jet contract, the F-35, which was totally out of control. I will save billions and billions and billions of dollars.” (Most of the cuts were planned before Trump.) APRIL 29 “I think our side’s been proven very strongly. And everybody’s talking about it.” (There’s still no evidence Trump’s phones were tapped.) MAY 1 “Well, we are protecting pre-existing conditions. And it’ll be every good — bit as good on pre-existing conditions as Obamacare.” (The bill weakens protections for people with pre-existing conditions.) MAY 1 “The F-35 fighter jet — I saved — I got involved in the negotiation. It’s 2,500 jets. I negotiated for 90 planes, lot 10. I got $725 million off the price.” (Much of the price cuts were planned before Trump.) MAY 1 “First of all, since I started running, they haven’t increased their — you know, they have not manipulated their currency. I think that was out of respect to me and the campaign.” (China stopped years ago.) MAY 2 “I love buying those planes at a reduced price. I have been really — I have cut billions — I have to tell you this, and they can check, right, Martha? I have cut billions and billions of dollars off plane contracts sitting here.” (Much of the cost cuts were planned before Trump.) MAY 4 “Number two, they’re actually not a currency [manipulator]. You know, since I’ve been talking about currency manipulation with respect to them and other countries, they stopped.” (China stopped years ago.) MAY 4 “We’re the highest-taxed nation in the world.” (We’re not.) MAY 4 “Nobody cares about my tax return except for the reporters.” (Polls show most Americans do care.) MAY 8 “You know we’ve gotten billions of dollars more in NATO than we’re getting. All because of me.” (The deal was struck in 2014.) MAY 8 “But when I did his show, which by the way was very highly rated. It was high — highest rating. The highest rating he’s ever had.” (Colbert’s Late Show debut had nearly two million more viewers.) MAY 8 “Director Clapper reiterated what everybody, including the fake media already knows — there is ‘no evidence’ of collusion w/ Russia and Trump.” (Clapper only said he wasn’t aware of an investigation.) MAY 12 “Again, the story that there was collusion between the Russians & Trump campaign was fabricated by Dems as an excuse for losing the election.” (The F.B.I. was investigating before the election.) MAY 12 “When James Clapper himself, and virtually everyone else with knowledge of the witch hunt, says there is no collusion, when does it end?” (Clapper said he wouldn’t have been told of an investigation into collusion.) MAY 13 “I’m cutting the price of airplanes with Lockheed.” (The cost cuts were planned before he became president.) MAY 26 “Just arrived in Italy for the G7. Trip has been very successful. We made and saved the USA many billions of dollars and millions of jobs.” (He’s referencing an arms deal that’s not enacted and other apparent deals that weren’t announced on the trip.) JUNE 1 “China will be allowed to build hundreds of additional coal plants. So, we can’t build the plants, but they can, according to this agreement. India will be allowed to double its coal production by 2020.” (The agreement doesn’t allow or disallow building coal plants.) JUNE 1 “I’ve just returned from a trip overseas where we concluded nearly $350 billion of military and economic development for the United States, creating hundreds of thousands of jobs.” (Trump’s figures are inflated and premature.) JUNE 4 “At least 7 dead and 48 wounded in terror attack and Mayor of London says there is ‘no reason to be alarmed!’” (The mayor was specifically talking about the enlarged police presence on the streets.) JUNE 5 “The Justice Dept. should have stayed with the original Travel Ban, not the watered down, politically correct version they submitted to S.C.” (Trump signed this version of the travel ban, not the Justice Department.) JUNE 20 “Well, the Special Elections are over and those that want to MAKE AMERICA GREAT AGAIN are 5 and O!” (Republicans have won four special elections this year, while a Democrat won one.) JUNE 21 “They all say it’s ’nonbinding.’ Like hell it’s nonbinding.” (The Paris climate agreement is nonbinding — and Trump said so in his speech announcing the withdrawal.) JUNE 21 “Right now, we are one of the highest-taxed nations in the world.” (We’re not.) JUNE 21 “You have a gang called MS-13. … We are moving them out of the country by the thousands, by the thousands.” (The real number of gang members deported is smaller.) JUNE 21 “Your insurance companies have all fled the state of Iowa.” (They haven’t.) JUNE 21 “If [farmers] have a puddle in the middle of their field … it’s considered a lake and you can’t touch it. … We got rid of that one, too, O.K.?” (The Obama environmental rule to limit pollution in the country’s waters explicitly excludes puddles.) JUNE 21 “Gary Cohn just paid $200 million in tax in order to take this job, by the way.” (Cohn sold Goldman Sachs stock worth $220 million.) JUNE 21 “We’re 5 and 0.” (Republicans have won four special elections this year, while a Democrat won one.) JUNE 21 “Last week a brand-new coal mine just opened in the state of Pennsylvania, first time in decades, decades.” (Another coal mine opened in 2014.) JUNE 22 “Former Homeland Security Advisor Jeh Johnson is latest top intelligence official to state there was no grand scheme between Trump & Russia.” (Johnson, who had a different title, didn’t say that.) JUNE 23 “We are 5 and 0 … in these special elections.” (Republicans have won four special elections this year, while a Democrat won one.) JUNE 27 “Ratings way down!” (CNN’s ratings were at a five-year high at the time.) JUNE 28 “Democrats purposely misstated Medicaid under new Senate bill — actually goes up.” (Senate bill would have cut the program deeply.) JUNE 29 “General Kelly and his whole group — they’ve gotten rid of 6,000 so far.” (The real number of MS-13 gang members who have been deported is smaller.) JULY 6 “As a result of this insistence, billions of dollars more have begun to pour into NATO.” (NATO countries agreed to meet defense spending requirements in 2014.) JULY 17 “We’ve signed more bills — and I’m talking about through the legislature — than any president, ever.” (Clinton, Carter, Truman, and F.D.R. had signed more at the same point.) JULY 19 “Um, the Russian investigation — it’s not an investigation, it’s not on me — you know, they’re looking at a lot of things.” (It is.) JULY 19 “I heard that Harry Truman was first, and then we beat him. These are approved by Congress. These are not just executive orders.” (Presidents Clinton, Carter, Truman, and F.D.R. each had signed more legislation than Trump at the same point in their terms.) JULY 19 “But the F.B.I. person really reports directly to the president of the United States, which is interesting.” (He reports directly to the attorney general.) JULY 19 “She did the uranium deal, which is a horrible thing, while she was secretary of state, and got a lot of money.” (There’s no evidence Hillary Clinton was actively involved or benefited from the deal.) JULY 24 “It looks like about 45,000 people. You set a record today.” (Many fewer than 45,000 were there, and the attendance was not a record.) JULY 25 “We have the highest taxes anywhere in the world, and this will really bring them down to one of the lowest.” (Tax rates in the United States are below average, overall and for an industrialized country.) JULY 25 “We’re the highest-taxed nation in the world” (We’re not.) JULY 25 “We have nearly doubled the number of veterans given approvals to see the doctor of their choice.” (The increase was 26 percent.) JULY 25 “Since I took office we have cut illegal immigration on our southern border by record numbers. 78 percent.” (The decline began before Trump’s inauguration.) JULY 28 “The previous administration enacted an open-door policy to illegal migrants from Central America. ”Welcome in. Come in, please, please.” (Obama deported millions.) JULY 28 “We have trade deficits with almost every country because we had a lot of really bad negotiators making deals with other countries.” (The U.S. has a trade surplus with more than 100 countries.) JULY 31 “2.6 is a number that nobody thought they’d see for a long period of time.” (Many experts predicted economic growth at least this high.) JULY 31 “And even the President of Mexico called me – they said their southern border, very few people are coming because they know they’re not going to get through our border, which is the ultimate compliment.” (Mexico’s president says he didn’t call Trump.) AUG. 1 “And I think to me, maybe the biggest is that GDP for the quarter just released at 2.6 percent. So that’s so much higher than anticipated.” (It wasn’t.) AUG. 3 “Economic growth has surged to 2.6% nationwide. You have to understand what that means. Nobody thought that number was going to happen.” (Many experts predicted that.) AUG. 3 “The Russia story is a total fabrication.” (It’s not.) AUG. 3 “Or let them look at the uranium she sold that is now in the hands of very angry Russians.” (There’s no evidence Hillary Clinton was actively involved in the sale.) AUG. 15 “We want products made in the country. Now, I have to tell you, some of the folks that will leave, they’re leaving out of embarrassment because they make their products outside.” (People resigned from Trump’s business councils over his Charlottesville comments.) AUG. 22 “Remember, everybody said you won’t bring it up to 1 percent. You won’t bring it up to 1.2 percent.” (Many experts predicted economic growth at least this high.) AUG. 22 “I mean truly dishonest people in the media and the fake media, they make up stories. They have no sources in many cases. They say ’a source says’ – there is no such thing.” (The media does not make up sources.) AUG. 22 “As everybody here remembers, this was the scene of my first rally speech, right?” (Trump’s first rally was in New Hampshire) AUG. 22 “We have become an energy exporter for the first time ever just recently.” (The U.S. isn’t projected to become a net energy exporter until 2026.) AUG. 22 “Look back there, the live red lights. They’re turning those suckers off fast out there. They’re turning those lights off fast. Like CNN.” (CNN didn’t turn off its cameras.) SEPT. 6 “The taxes are crazy – the highest-taxed nation in the world.” (We’re not.) SEPT. 6 “We are the highest taxed nation in the world – that will change.” (We’re not.) SEPT. 8 “Our incredible U.S. Coast Guard saved more than 15,000 lives last week with Harvey.” (The real number is 11,022.) SEPT. 14 “Also with the fact that I know in the case of FEMA and the case of Coast Guard, the job you’ve done in saving people, saving lives. As an example, in Harvey in Texas, we talked – over 16,000 lives.” (The real number is smaller.) SEPT. 14 “And in Florida you got hit with the strongest winds ever recorded.” (They weren’t the strongest ever recorded.) SEPT. 22 “We’ve been dealing with ICE, we’ve been dealing with the Border Patrol. They both endorsed me.” (Neither agency endorsed him; only their unions did.) SEPT. 22 “So he started off here, he was in third or fourth, he went to third, second, and now it’s like almost pretty even.” (Strange consistently polled first or second in the Alabama Republican primary.) SEPT. 29 “With the F-35 fighter plane – me, myself – I’ve saved hundreds of millions of dollars in negotiating.” (The cost cuts were planned before he became president.) SEPT. 27 “I’m doing the right thing, and it’s not good for me.” (All available evidence suggests he would benefit.) SEPT. 27 “To protect millions of small businesses and the American farmer, we are finally ending the crushing, the horrible, the unfair estate tax.” (The real number of small businesses and farmers is vastly smaller.) SEPT. 27 “No, I don’t benefit. I don’t benefit. In fact, very very strongly, as you see, I think there’s very little benefit for people of wealth.” (The tax plan would personally benefit Trump and other wealthy individuals.) SEPT. 27 “Facebook was always anti-Trump.The Networks were always anti-Trump hence,Fake News, @nytimes(apologized) & @WaPo were anti-Trump.” (The Times did not apologize for its Trump coverage.) SEPT. 28 “I mean right now, we’re the highest-taxed nation in the world.” (We’re not.) OCT. 3 “But the Coast Guard itself saved in Texas 16,000 lives, and they went right through that hurricane.” (The real number is smaller.) OCT. 3 “But that’s an expensive plane that you can’t see. And as you probably heard, we cut the price very substantially – something that other administrations would never have done, that I can tell you.” (The cost cuts were planned before he became president.) OCT. 6 “I was able to reduce the price of the Lockheed by billions of dollars.” (The cost cuts were planned before he became president.) OCT. 6 “We’re the highest-taxed developed nation in the world, probably the highest-taxed nation in the world.” (We’re not.) OCT. 6 “They also just said that there has been absolutely no collusion. They just said that. Yesterday. Two days ago. Senate. There has been no collusion.” (The Senate didn’t say that.) OCT. 6 “This tax cut and tax reform is going very well, and it’s going to be a tremendous boost for our country, including the fact that we’re the highest-taxed nation in the world.” (We’re not.) OCT. 7 “We’re the highest-taxed nation in the world.” (We’re not.) OCT. 7 “The Coast Guard, in Texas, and all over, but with the job they did in Texas, I saw, they saved 16,000 lives.” (The real number is smaller.) OCT. 7 “Obama should have never gotten out the way he got out. That’s how ISIS formed.” (The group’s origins date to 2004.) OCT. 10 “The Failing @nytimes set Liddle’ Bob Corker up by recording his conversation. Was made to sound a fool, and that’s what I am dealing with!” (Corker asked the Times reporter to record the call; his aides recorded it too.) OCT. 10 “We’re the highest-taxed nation in the world.” (We’re not.) OCT. 11 “We have missiles that can knock out a missile in the air. Ninety seven per cent of the time. If you send two of them, it’s going to get knocked out.” (The effectiveness rate is about 60 percent.) OCT. 16 “We’re the highest-taxed country in the world.” (We’re not.) OCT. 16 “I hear that Ireland is going to be reducing their corporate rates down to 8 percent from 12.” (Ireland has no plans to cut its tax rate.) OCT. 16 “If you look at President Obama and other presidents, most of them didn’t make calls.” (They did call families of soldiers killed in action.) OCT. 16 “All I can say is it’s totally fake news, just fake. It’s fake. It’s made-up stuff, and it’s disgraceful what happens, but that happens in the world of politics.” (Trump himself has bragged about groping women.) OCT. 17 “We’re the highest taxed nation in the world.” (We’re not.) OCT. 17 “Right now, we are the highest-taxed nation anywhere in the world. You can even say developed or undeveloped.” (We’re not.) OCT. 17 “As far as I’m concerned, I think we’re really essentially the highest. But if you’d like to add the developed nation, you can say that, too.” (Taxes in the U.S. are lower than in most developed countries.) OCT. 17 “We’re the highest-taxed nation in the world. We are taxed beyond belief.” (We’re not.) OCT. 17 “Well, we’re the highest-taxed nation in the world.” (We’re not.) OCT. 17 “I wish President Obama didn’t get out the way he got out. Because that left a vacuum and ISIS was formed.” (The group’s origins date to 2004.) OCT. 18 “Democrat Congresswoman totally fabricated what I said to the wife of a soldier who died in action (and I have proof).” (The wife confirmed Representative Frederica Wilson’s account.) OCT. 18 “The Coast Guard in Texas saved 16,000 lives.” (The real number was smaller.) OCT. 18 “Nobody has ever heard of a five hitting land.” (Category 5 storms have hit land before.) OCT. 24 “Under our plan, more than 30 million Americans who own small businesses will get a 40 per cent cut to their top marginal tax rate.” (The real number is estimated to be less than 1 million.) OCT. 25 “We have trade deficits with almost everybody.” (We have trade surpluses with more than 100 countries.) OCT. 27 “Wacky & totally unhinged Tom Steyer, who has been fighting me and my Make America Great Again agenda from beginning, never wins elections!” (Steyer has financially supported many winning candidates.) NOV. 1 “Again, we’re the highest-taxed nation, just about, in the world.” (We’re not.) NOV. 7 “When you look at the city with the strongest gun laws in our nation, it’s Chicago.” (Several other cities, including New York and Los Angeles, have stronger gun laws.) NOV. 11 “I’d rather have him – you know, work with him on the Ukraine than standing and arguing about whether or not – because that whole thing was set up by the Democrats.” (There is no evidence that Democrats ”set up” Russian interference in the election.)

  • CNN (fake news) är en liten obetydlig skit-kanal som tar alldeles för mycket plats. Fox news är mer än dubbelt så stora som dem.

    • Man ska inte tro att samtliga på FOX uppskattar den noggrant och grundligt granskade Trump. Hannity, Ingraham och Tucker är mycket intelligenta och ger en tydlig bild av hur infantil vänstern är. Obama möttes inte av hat från FOX under sin tid. Den hårda retoriken, där man gick igenom hans lögner och svagheter m.m det skedde av oberoende källor eller alternativ media. Han var gullegrisen och satt och tog emot beundran ständigt i tv sofforna. Men han var blandad, vilket vissa ser som idealet i framtiden.

     • ”Man ska inte tro att samtliga på FOX uppskattar den noggrant och grundligt granskade Trump.”
      Du måste skämta!
      Trump gör inget ”noggrant och grundligt granskade”
      Trump är en ögonblicksman….. som borde ”tänka eter före i stället för att inte ens tänka efter…. efter.”….

   • Jepp och naiviteten står du/ni för som ser Trump som räddaren av USA och världen!
    Han är och förblir en narcissist och jag ser fram mot den dag då han ställs inför riksrätt….
    Han har nu börjat sin färd mot att försöka stoppa den…. Avskedandet aff Jeff S. Men nu har demokraterna lite makt i hans lekstuga…
    Men om han döms så kommer Vice som blir president att ge amnesti (se Nixon)

  • Finns många okunniga och dumma människor i vårt land som köper allt msm predikar om. Det är bara att se hur illa ställt det är i Sverige och majoriteten röstar fortfarande för detta.

   • Finns många okunniga och dumma människor i vårt land som köper allt konspirationssidor predikar om. Så det har inte med att göra med ”Det är bara att se hur illa ställt det är i Sverige och majoriteten röstar fortfarande för detta.”
    Utan att naiviteten finns på bägge sidor!
    Min röst går till SD och har så gjort sedan 2002 men för det kommer jag aldrig (liksom Jimmie Å) att tro på, och hylla Trump

  • Äh det är precis tvärtom. Han har en anti-Trump agenda och det med stöd av sina chefer på CNN. Du sitter nog och tankar ner den falska bilden som huvuddelen av svensk media ger av Trump och samtliga som står för det han gör. Med Obama var det precis tvärtom. Om du kritiserade honom så blev du ofta kallad rasist i just dessa vänsterkanaler i USA. På CNN och MSNBC upprepas regelbundet att Trump hela tiden ljuger. ”Idag åt jag en god lunch” Fake news:Lögn!! ”Jag tycker om att ibland ta en kopp te” F.N: Lögn!!

   • Att han är emot Trump må vara sant…… Problemet är att Trump blir som ett barn om man inte gillar honom, stryker honom medhårs, älskar alla hans uttalanden Om man inte tycker som honom så är man”folkets fiende”!
    Hur får du till att dessa mediebolag påstår att han ljuger om sina luncher med dessa rader, och varför skulle de rapporter om det?
    Och varför pratar Trump om lunchen….. Kan det vara det han säger efter han pratat om lunchen som är lögnen?

 43. CNN förmedlar inte nyheter, de sprider sin agenda. Få bort Trump och republikanerna från makten. En propagandabyrå.
  Det märks tydligt när de ställer frågor utan att ens lyssna på svaret. Det viktiga är att få fram budskapet i sina retoriska frågor.
  CNN förmedlar gärna rena lögner om det stärker budskapet. Ett ex Trump håller presskonferens om att medlemmar till MS13 gömmer sig i de illegala flyktingströmmarna. De är elaka och dåliga människor. CNN utelämnar att Trump talar om MS13 utan framställer det som att invandrare är elaka mördare och onda. Sedan brukar CNN timmar på att ondgöra sig över Trumps rasism.

  • Ja media vill ju bestämma som de gör här. Kritik mot någon inom SD leder till en massa ursäkter och ofta avgång. Då blir de nöjda. Trump håller fast vid sina uttalanden och ber inte ständigt om ursäkt till media. Nu senast att han är nationalist. Det satt de i flera dagar och hatade på

 44. Vänsterliberalerna borde hylla trumpadministrationen som sänkt arbetslösheten bland afroamerikaner till lägsta någonsin uppmätt. Massinvandring av lågutbildade konkurrerar också ut den inhemska lågavlönade arbetskraften.
  Men som Jordan Peterson uttryckte, vänstern står inte upp för arbetaren och folket, de bara hatar de rika och framgångsrika.

  • Mardröm för vänster,; om folk blir framgångsrika; då tappar man väljare. Såzzarna gick i mål på 60-talet och istället för att avvecklas drömmer man om att börja om, men nu med ett nytt folk.

  • Ja faktiskt så finner vänstern bara fel i allt som Trump gör utom en sak. När han bombade en depå i Syrien. Det gillade dom

 45. Trump och hans generaler agerar efter Sun Tzus The art of war. Gör dig svag när du är stark och gör dig stark när du är svag etc. Han har nu lurat in samtliga skyldiga in i representanthuset för slakt. De tror att de vunnit men den 11/11 slår fällan troligtvis igen när sekretessen tas bort på FISA akten. Trey Gowdy blir förmodligen ny justitieminister och kommer att hålla i åtalen som inte hamnar inför en militärtribunal. Detta blir toppen.

  • Är också en av de som med spänning följer utvecklingen i USA och om bara hälften av vad som framförs av Q stämmer så kommer vi att stå inför en helt ny värld för det som händer i USA kommer att påverka oss alla. Som det ser ut nu kommer Trump administrationen uppbackad av militärens säkerhetstjänst att åtala alla korrumperade politiker och tjänstemän där många av dem om inte de flesta tillhör globalisterna.

  • Vore fantastiskt om de reder upp hur upprinnelsen till undersökningen av Trump startades. Där finns ju en rysk koppling som man hittills inte har gått till botten med. Förhoppningsvis kan det vara detta som gör att Obama ser så nervös ut numera. Och kanske vi kan få veta allt om denne man till slut. Trump däremot är nog den mest granskade personen i Amerikansk historia

   • You have no clue what You are talking about, probably seen 2 much on CNN. Educate yourself and use Your brain..tip of the day.

  • Verkligen. Utan honom hade vi haft en vänstervåg som hade dirigerats från vita huset. LGBT frågor och ökad invandring hade stått på agendan och vi hade sett snälla journalister. Obama var behandlad som en liten känslig flicka utom av 3 från FOX. De talade Obama illa om och de påstods ha en anti Obama agenda. Nu var de tyvärr bara en liten grupp. Både i Europa, såsom i Sverige och i USA så behandlades han ständigt med stor respekt

 46. CNN är fake news, det är så man ska läxa upp dom reportrar som inte respekterar demokrati och inte låta andra få tala.

 47. Följer dagligen utvecklingen i USA och det är SPÄNNANDE. Kan tillägga att denna lågt stående varelse till sk. journalist alltid utan undantag ställer till det på alla Trumps och Vita Husets presskonferenser.

 48. Journalister har alltmer påtagit sig rollen av ha blivit politiska icke valda makthavare, och Trump är en av de få som adresserar problemet. Historiskt är det intressant. Det var precis vad som hände i demokratin Kina, Republiken Kina, som bildades 1912. När man 65 år senare började åtgärda problemet hade det kostat omkring 100 miljoner människoliv och ofattbart lidande. Idag finns lagar och regler om hur yttrandefriheten skall tillämpas, och det har radikalt ökat yttrandefriheten för gemene man. Man har alltså inte begränsat yttrandefriheten, utan frigjort den för allmänheten. Journalister tillåts alltså inte att driva politisk verksamhet från sin position av makt och inflytande, dom arbetar med personligt ansvar, och det ställs krav på hur dom använder sin position av makt, det är precis samma som alla andra yrken som läkare, bussförare eller piloter. Sverige behöver nya lagar.

 49. Om detta hade varit någon runt presidenten som hade tryckt ner kvinnans arm. Oj vad vänstermedia i USA hade ojat sig. Och som vanligt hade det varit SVT’s version. De tar alltid sin Amerika rapportering från Trumphatarna på CNN eller MSNBC.

LÄMNA ETT SVAR