CNN tappar tittare – dramatisk nedgång

Delningar

Förra veckan tappade kanalen 41 procent i dagtidsutbudet och 36 procent kvällstid under primetime jämfört med samma vecka i fjol.

Kanalens siffror för 2018 har gått ned stadigt jämfört med i fjol. I augusti förlorade men tolv procent.

Desto bättre går det för konkurrenten Fox News som hade flest tittare dagtid.

I kabelutbudet ligger kanalen nu på femte plats bakom bland annat barnkanalen Nickelodeon.

CNN och den amerikanske presidenten Donald Trump har något av en ständigt pågående fejd mellan sig, där Trump menar att kanalen levererar så kallade fake news på löpande band.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

588 KOMMENTARER

  • Åtminstone i vissa länder (som Norge) får TV-kanalerna automatiskt betalt enligt hur många som enligt mätningar har sett olika reklaminslag. Så 41% färre tittare betyder omgående 41% lägre intäkter. (YES!)

   • Stod på fyran förr vad det kostade i reklam av hur många tittare man nådde!!!
    Så når man 41% mindre nu så borde ju priset gå ner i antal kronor

 1. CNN rasade så fort de fick kritik för hur de levererar nyheter. Det enda som hänt är att de klagat på att de blivit kritiserade i stället för att leverera god kvalitet.
  Ja, då rasar man.

  • Carina Bergfeldt har börjat gardera sig:

   Paul Manaforts besked om att han nu tänker samarbeta med den
   pågående Rysslandsutredning behöver inte betyda att Donald Trump är
   insyltad i sin tidigare kampanjchefs affärer med ryska oligarker. Det
   menar SVT:s USA korrespondent Carina Bergfeldt.

 2. Ägs väl av Riyadh? Får pengar ändå. Inte beroende av reklamintäkter. Är hotell i Dubai och lflyg till Qatar och liknande, som gör reklam.

 3. Nej men vad konstigt att vänsterpress tappar tittare/läsare. Vad konstigt att de tröttnat på att läsa vänstervridna, tillrättalagda nyheter, istället för att få hela sanningen och sen chansen att tänka själva. Vad konstigt att folk inte vill betala för denna ”tjänst”.

  Och vad konstigt att ”alternativ media” ständigt växer… Att folk strömmar hit, läser det som massmedia försökte dölja, och BETALAR för det… Tänk vad konstiga människor är..

  Och ja, detta inlägg har spår av ironi.

 4. Underbara nyheter, tänk om det gällt svt eller satirkanalen tv4 då hade det blivit bolaget i morgon och en liten flaska champagne.

   • Töntarna inom Socialist/Kommunisterna och Alliansen säger båda att de vunnit och skall bilda regering. Ja men så gör det då! Eller ni ljuger när ni pladdrar på?

    • Bieler skriver att om man gör fosterdiagnostik skall man tvingas avsäga säg sin aborträtten. Läs hennes motion 2016/17 2902.

     Citat Detta val bör innefatta att acceptera barnet oavsett dess kön eller eventuell funktionsnedsättning. Således ska detta val endast vara möjligt så länge kvinnan saknar mer information än att hon väntar barn. Att aktivt välja att tillgodogöra sig information om barnets kön, hälsotillstånd eller förekomst av funktionsnedsättning ska betraktas som ett ställningstagande för föräldraskapet och en avsägelse av den fria aborträtten.”

     • Tack för förtydligandet. Nu kan saken ses i ett relevant perspektiv. Det finns, enligt Bieler, anledning att ifrågasätta möjligheten att välja abort baserad på förälderns personliga preferenser gällande t.ex. fostrets kön eller funktionshinder. Din ursprungliga sammanfattning var därmed extremt vinklad och förenklad.

     • Jag ar ganska irriterad over att det parti som jag rostade pa verkar ha en sa unken syn. De flesta som foder efter 30 ar tar fostervattenprov och aborterar om fostret ar mongoloid. Jag hade tidigare trott att SD kvinnorna var vettiga.

      Tank om Annie Loof hade tagit upp denna motion under partiledardebatten. Akesson hade blivit tagen pa sangen och svamlat om att detta inte ar partiets syn utan en individuall motion. Loof hade da kontrat med att sex-atta ledande SD kvinnor skrivit pa en eller annan anti-abort motion. Jag lovar att Aftonbladet och DN hade haft party.

     • Men håll med om att det är minst sagt allvarligt om en förälder kan välja att abortera ett barn bara därför att det har fel kön? Det finns en poäng i Bielers resonemang.

     • Det haller jag med om. Men nu ar det mest kineser och indier som agnar sig at detta. Inte sa manga av dem i Sverige. Forst trodde jag hon ville klamma at muslimer, men sa ar inte fallet. Karta har:
      https://en.wikipedia.org/wiki/Human_sex_ratio#/media/File:2012_Birth_Sex_Ratio_World_Map.jpg

      Det som drabbar svenskar ar naturligtvis kvinnor som foder over 30 ar. Storre risk for Downs syndrom. Vad jag retar mig pa ar klafingrigheten. Vad blir nasta steg?

      Man kan ocksa undra varfor inte en enda man har skrivit under motionerna. Det hela ger intrycket att grabbarna later kvinnorna hallas inom SD. Jag tror starkt att denna fraga stal 2-3% av SD roster.

 5. USA har en ledare som står upp för sanningen. Trump är folkets man. Han är vad som behövs när alla andra sviker.

 6. Det bästa som hänt världen sade många efter Trumps seger.
  Ok, Trump är förmodligen i händerna på CIA som de flesta
  presidenter och globalistmaffian har fortfarande ett grepp
  men någonstans måste härvan börja nystas upp så
  om Trump kan föra ett ”krig” mot fakenewsmedia”
  och vinna det slaget, är halva racet vunnet.

   • Inte helt. Han och rådgivarna fattar ju beslut utifrån information därifrån.
    1. Informationen kan vara fel.
    2. Fel beslut kan fattas.
    Jag tror dock Trump har större chans
    att fatta rätt beslut än hans politiska opposition.

  • Trumps rätt fram bak och sidesteppeing teknik har helt tagit fakenews reportrarna på sängen. Ingen vet hur de ska handskas med han.

   Trump är det bästa som hänt debattklimatet sedan ww2. Möjligen Reagan men knappast som Trump.

 7. Svenskarna har ju SvT och Tv4 som gillar att fejka på och vinkla som sjutton. Men svenskarna börjar väl att bli uppmärksamma på vad TV-nissarna sysslar med, får man hoppas.

 8. Hos svensk Stasi-tv behöver man inte hålla på sådan trams som tittarsiffror.
  När folk slutar titta och betala licens tvångsbeskattar man bara skiten och sedan är det business i form av den sedvanliga hjärntvätten som vanligt.
  DDR 2.0 levererar som alltid och de 3 000 politruk…f`låt journalisterna är säkrade för den närmaste framtiden med nytt och förlängt sändningstillstånd. Hur svårt kan det vara i en tvättäkta demokratur.

 9. Att han lyckas beror på att amerikanerna är ett självständigt tänkande folk, att Jimmie misslyckas är för att svenskarna är ett icke tänkande sovande skrämt folk.

  • Jimmie jamsar med. Han som sa vat. Fanns det en gammal devis som hette. Jimmie är Sveriges största jamsare han går med på allt som etablissemanget vill.

   Trump å andra sidan säger precis vad han vill och levererar sitt budskap utan rädsla.

   Övning ger färdighet. Om Jimmie börjar berätta för Svea Rike om det exakta läget i landet så kommer SD gå mycket bättre. Och sluta för guds skull upp med utrensning av patriotiska medlemmar.

    • Nej nej. Trump satte fingret på det amerikanska midwests missnöje med exakt det som vi upplever. Jimmie hade kunnat kopiera strategin rakt av och fått de 30 procent som han hoppades på.

     Det är inte folket det är fel på det är jamsandet.

     • Tack ja det är uppenbart samma situation. Vi vill ha tillbaka jobb få bort invällare och göra Sverige great again.

      Det klarar inte det har vi sagt i 20 år Jimmie.

     • Det var ju en konstruktiv motfråga?Är verkligen allt den helige Jimmie gör så in i helvete bra i din värld?Skygglappar stora som paraboler?

     • Han har game set match men inget händer.

      Vad är felet? Svenska folket kanske eller att deras representanter SD tycker det är enklare att slänga ur sig något och sedan pudla.

      Enklare att inte säga exakt som det är och gå med på rasistkortet.

      Enklare att hugga vänner i ryggen.

      Vad fan sänder det för signaler.

   • Jimmie har faktiskt ”nämnt” det exakta läget ett antal gånger både i media och på alla torgmöten innan valet! Åtminstone det jag bevistade!!

 10. Inte undra på att CNN tappar tittare! För några år sedan gjordes en undersökning om USA:s stora tevekanaler och den mest partiska och på en skala 1-100 där 50 var neutralt låg CNN på 85 åt vänstersidan och Fox News låg på 48.
  I vårt land står Bonnier-pressen för alla fake news. Nu senast skrev de inte en rad om vad Dalia Lama sade, att emigranterna skulle tillbaka till sina hemländer.

    • Njae väldigt få skulle klara det han gör under så lång tid. Han är ett fenomen.

     Tack Trump för att du flyttat overton fönstret

   • I ett tidigare yrke träffade jag många företagsledare och entreprenörer, jag frågade samtliga hur mycket de sover.
    Bara av rent egenintresse, men mina lilla undersökning visade:
    I princip alla framgångsrika sover väldigt lite. Runt 4h.

    Det är inte för att de har stressande jobb, utan de har kommit dit där de är pga att de inte spiller tid på sömn.
    Men som 8h-sleeper ska man INTE prova detta!

    • Träffar företagsledare i jobbet var dag. Gemensamma nämnaren är mental energi. En del klarar att upprätthålla energi på lite sömn 99 procent av oss vanliga inte och speciellt inte under åratal.

     Trump verkar vara ett fenomen på den punkten

     • Jag har träffat många som han, de är inte alltid så roliga att ha och göra med om de står på kundlistan.
      😂

 11. Inte konstigt,bara negativt om Trumpen. Och den såkallade expertisen ær en samlad gæng vænster. Orkar inte længre se på den kanalen.Gått øver till BBC

 12. I midterm election ger opinionsundersökningarna Trump endast 40% mot 48% för demokraterna. Trump måste påvisa tydliga resultat annars kommer vänstervridningen öka rejält efter nästa val.

  • Ja, med en ökande polarisering och ett ökande missnöje med Trump så lär demokraterna öka rejält i nästa val, och deras vänsterflygel har blivit väldigt mycket starkare.
   Tydliga vänstervindar är att vänta.

    • Du är optimist. Antonin Scalia, konservativ och för andra tillägget, dog under mystiska omständigheter medan vampyren Ruth Bader Ginsberg, som vill sänka byxmyndigåldern till tretton år, verkar vilja leva i evighet bara för att jäklas med goyim.

   • Nämn en duglig kanditat som de kan ställa upp med då?Det är ju det enda som betyder något.Trump spöade skite ur 16 loosers i de egna leden.Den psyksjuka kärringen Clinton gorde som väntat en slät figur.Vad har de att matcha Trump med?

    • Jag är inte tillräckligt insatt för att kunna hosta upp ett namn som jag vet tillräckligt om, men jag är övertygad om att det lär dyka upp kandidater när det närmar sig.
     Dessutom pratade jag inte om kandidater, utan om vindar.

  • Tror snarare approval rating ligger kring 45%

   Media ligger självklart bakom med alla lögner, utredningar och skit. Svårt att göra något med alla som obstruerar hela tiden, även inom det egna partiet. Trots det så låg inte Obama bättre till i samma period och han blev omvald p.g.a motståndet var kasst. Vad har Demokraterna att erbjuda exakt? Att de är emot Trump är det enda det har att komma med, även om detta räcker för vänsterblivna mongon så tror jag ändå att Republikanerna ökar i midterm.

 13. Har man 80% globalister i journalistkåren får man 80% globalistfår
  i väljarkåren. I USA har folket för övrigt fostrats den hårda vägen mer
  än i Sverige.

  Det är på informationsfronten chansen finns för Sverige.

 14. SVT , Tv3 och Tv 4 undviker jag. Tittar hellre på DK och DTv2 på morgon. De har en helt annan rapportering och slipper den påtvingade religösa islam i TV som Sverige har.

 15. Jag läser nu om två partiledare som tragiskt nog en av dem kan bli vår statsminister, Löfvén och Kristersson, de tjattrar om vem som blev störst efter valet, bland Sveriges folk är det i varje fall ingen tvekan om att Jimmie blev störst.

 16. Fake news , Fake tits, Fake lips, Fake konton och Fake kön.
  Verkligheten är att betala skatt till lögnare och parasiter som ljuger för att verka mer spännande än vad dom är.
  Men sanningen kommer att bita tillbaka, vi ser början på revolutionen nu.

   • Med en tiondel av resurserna! Resten får folk betala för bara om de vill. Och sparken direkt för de anställda som inte följer företagets policys! Precis som i verkliga livet för resten av befolkningen! I SVTs fall policyn om opartisket. Blir inte många kvar på bygget då!

    • Vad har vi kvar på radiosidan utan Public service?
     200 reklamkanaler som låter i stort sett likadant förutom ett fåtal som specialiserat sig på vissa musikgenrer.
     Ingen kulturradio, vetenskapsradio, inget ring P1, inget naturmorgon och bara ”hits”.

     • Jag uppskattar programmet, och det händer ju att saker som lyfts upp där går vidare till diskussion i andra forum.
      Ja, de gallrar utan tvekan bort en del i växeln, men som moderator gissar jag att du kan föreställa dig hur svårt det måste vara att sitta som programledare i direktsändning med inringare som man inte vet något om i förhand.

     • Nej, vi måste hela tiden ha en levande debatt kring hur största möjliga objektivitet kan erhållas och upprätthållas.

     • Sten Debatt???
      Var ska den debatten äga rum…på ”public service”?
      Du menar med 10 st som tycker allt är bra mot en rasist, populist och nazist som inte tycker det är bra? Hur går den debatten tror du?
      Om P1 är bra så bör det finnas nog många som vill betala för den.
      Om ”public service” blir betalkanaler så behövs inte så mycket reklam.
      Jag tycker det är en skam att vi ska betala över 8 miljarder kr för att höra vänsterextrem propaganda.
      Lägg allt på en betaltjänst så alla kan välja själv om man vill se på smörjan. Då blir det ”naturlagen” som bestämmer om SVT/SR blir kvar.

     • Samtidigt kan du ju inte få en konkurent till ring P1 när statens röst har miljarder och konkurenten skall starta upp från noll
      med enbart reklamintäkter.

   • Med reklamintäkter som CBC Canada eller frivilliga insamlingar som PBS USA.
    Det fungerar utmärkt. Båda är mycket bra tvkanaler.

   • Varför public service över huvudtaget borde frågan vara?Hela det förlegade upplägget har ju diskvalificerat sig flera gånger om vid det här laget.

    • Om det inte är kommersiellt gångbart så har det inget existensberättigande med andra ord.
     Kulturellt blir det fattigt och likriktat.

     • Sten Varför blir det kulturellt fattigare? Om det är bra och många vill se det så försvinner det inte. Det är bara att öppna börsen …eller dra VISA kortet lite oftare…eller är det NÅGON ANNAN som ska betala för ditt nöje???

    • Är man stalinist så är det helt ok. Vi andra har boycottat svt/SR för länge sedan. Internet är mycket mer upplysande när man hittat rätt siter.

   • Kommunisterna socialdemokraterna måste ha ALLA pengar i landet passerandes staten innan invånare får sin lilla lilla del.

  • Ja men tyvärr tittar ju idoterna på SVT också, de nöjer sig inte med att bara vara med och tvångsfinansiera skräpet, de TROR på vad de säger med.
   Det förstår jag inte.

   Jag kan inte ha SVT på och vara i ett annat rum utan att få spasmer.

 17. Tycker man kan se på artikelbilden att det inte går så bra. De tycks inte ha råd med någon större CNN-skylt och mörkt i lokalerna. Har de lagt ner? Bilden ovan ger kanske en förhandstitt på hur det kommer bli. 🙂

 18. Jag tog ett Fake News klistermärke vid AFS kungsträdgårdsmöte, som jag tänker sätta fast på en SvT buss vid tillfälle 🙂

 19. Jag står inte ut med CNN:s besatthet av Trump och är utled på CNN:s vendetta mot Trump. Det handlar ju aldrig om något annat! Jag gissar att amerikanerna är lika less på detta som jag.

  • Trump är nog fåfäng nog att känna sig besviken över deras behandling av honom. Men politiskt är det en enorm seger för honom att ALL oppositionsmedia är så otroligt dum i huvet och har kört fast i det mest uttråkade falsariet om ”rysk konspiration”, år efter år helt utan förändring. Det är DET ENDA som Demokraterna går till val på till Kongressen i början av november nu, och det blir en total katastrof för dem.

     • suck…
      Andra stora och debaterade ämnen är
      Utbildning och skola
      Vapenkontroll
      Roe v Wade
      Skattereformer

      bara för att nämna några…

     • CNN pratar bara om att Trump är en rysk agent. Obama utlovade ”sekular stagnation”, alltså låg tillväxt för all framtid. Trump har genom att sänka skatten och slopa ALLT som Obama genomförde redan nått 4.1% tillväxt. Ingen vill tillbaka till hur det var ekonomiskt före Trump. Roe vs Wade är det ju Republikanerna som vill upphäva, men inget som New Yorkaren Trump driver. Det är väl just Obamas totala misslyckande in om precis allting som gör att Demokraterna nu uteslutande pratar om att Trump är en rysk agent. De har ju förlorat förnedrande i varenda enskild sakpolitisk fråga. Folk märker ju det själva i plånboken oavsett vad media ljuger. Här är f.ö. några kurvor som i ett ögonkast visar hur tillväxt, investeringar och sysselsättning förändrats före och efter Trump blev vald:
      https://www.nextbigfuture.com/2018/09/evidence-of-improved-capital-spending-and-other-metrics-suggesting-sustainable-improvement-in-us-economy.html

     • ”Roe vs Wade är det ju Republikanerna som vill upphäva, men inget som New Yorkaren Trump driver.”
      WALLACE: You just said you want to see the court protect the Second Amendment. Do you want to see the court overturn Roe v. Wade?

      TRUMP: Well, if we put another two or perhaps three justices on, that’s really what’s going to be — that will happen and that will happen automatically in my opinion because I am putting pro-life justices on the court.

 20. Nu är det tydligen bannlyst på detta forum att nämna vem som är President i CNN.
  Kanske moderatorn kan ha vänlighet att förklara varför?

   • Förståeligt. De mördade ju Jesus! 🙂

    (jag har ärligt talat aldrig förstått hur judarna fick skulden för att italienarna spikade upp hippien på korset, men jag är inte religiös heller)

     • Låg sannolikhet att Jesus någonsin funnits och noll att någon utfört de mirakel som påstås. Folkbokföringen var ganska o.k och först flera hundra år senare omnämndes en Jesus, så spann de vidare med diverse hyss för att skapa en grupp troende då det gamla testamentet lurade allt färre. Alla religioner är skapade av människor för att kontrollera andra människor. Det är en av vår arts odugliga ”egenskaper”.

      Eller hur?

     • All kunskap är sannolikhet som ändras efter nya data, men det släcker å andra sidan alla religioner som ju är knark för svaga som inte själva vill bära ansvaret för sina liv.

      Eller hur?

     • Huruvida han verkligen har funnits eller ej ska jag låta vara osagt, men han nämns faktiskt i samtida skrifter tillsammans med ett flertal andra som hävdade att de var ”frälsaren”.
      De andra glömdes dock snabbt bort.

      Att religioner har utnyttjats för att kontrollera människor håller jag fullständigt med om, men själva uppkomsten av fenomenet religioner tror jag har andra orsaker.
      Även de mest ”primitiva” folk har religiösa föreställningar och det även de som saknar någon typ av ledare eller prästerskap som utnyttjar religionen.
      Jag tror att religion har uppstått som sagor som försöker svara på det som vi egentligen inte har/hade svar på.
      Var kommer vi ifrån, var tar vi vägen, vad är meningen med allt däremellan, med flera frågor.

      Men ja, få saker har varit så förödande och hämmande för mänskligheten som religioner.

     • Rödahavsrullarna försvagar att någon verklig Jesus levat under den tiden och samlat stora folkmassor, Jag håller med dig om att religion startat som enande sagor så utnyttjats av maktfullkomliga ledare. Det finns några moderna undantag där religionen skapats från början i avsikt att berika de som skapat den.

     • Det är ingen som hindrar dig att tro på Big Bang, eller vad ni nu kallar det. Från en stor explosion ur tomma intet så skapades således allt, detta om något låter för mig mycket förvirrat.

     • Varför tro på något? Allt är ju sannolikheter som ändras ju mer data som tillförs.

      Bara svaga människor klamrar sig vid en tro som de vägrar utsätta för en objektiv prövning.

      Eller hur?

     • I princip alla människor trodde på Gud i Sverige ända tills vänsterliberalismen våldförde sig på nationen. Anser du att alla dessa våra förfäder, som byggt upp vårt rike, var svaga människor? Och anser du verkligen att nuvarande ateister i Sverige, som raserar nationen, är starka?

     • De hade låg bildning och var hjärtvättade från barnsben. Du jiddrar om Big Bang jag ser det som en lite sannolik hypotes av vårt av troligen oändligt många universum. Ju mer data vi får ju större möjlighet får de av oss som ständigt ifrågasätter allt att närma oss den absoluta sanning ingen kommer nå. Kanske finns inte materia utan allt är singulära punkter, det skulle vara en möjlig modell. Om religion utvecklades som kosmologi skulle ingen av dagens finnas. För 20 år sedan observerade två grupper oberoende av varandra att vårt universum expanderar med allt högre hastighet. Då rasade 3/4 av verkligheten, men bara idioter ger upp. eller hur? Hur smarta var de som brände oliktänkande på bål? det vara bara några hundra år sedan i Sverige och liknande pöbelföretelser sker dagligen i kulturer som är lika primitiva som Sveriges var då.

     • Du ”glömmer” dock bort det faktum att en stor del av de mest framstående vetenskapsmännen just trodde på Gud, och blev mer troende ju mer de upptäckte.

     • Man bör kanske nämna alla vetenskapsmän som har stoppats och förföljts för att deras upptäckter och teorier inte passade med kyrkans världsbild.

     • En obildad skröna som är skapad för att hålla kvar sådana som dig, typ Carlo Rubia är Pingstvän…. Märk att ingen vetenskapsman/kvinna har vunnit insikt genom religion, så kan vissa påstå att de är religiösa, men om de blandar in det i sina vetenskapliga uppdrag når de aldrig framgång. Varför försvarar du en omöjlig sak, vill du bli sökande? Ganska o.k men då jag i min ungdom debatterade med religiösa som hade sommartält där jag bodde, så tog en livet av sig, två blev missbrukare.. Så jag tycker du får tro som du vill, men försök inte försvara din tro då kommer du förlora som alla andra. Märk att jag var 13 den sommaren och de tre 24-27 år gamla. Därefter har jag aldrig på allvar debatterat mot troende, så bara ge upp och sök din lycka den väg du inbillar dig är bäst.

     • Jo, det låter ju mycket mer logiskt att någon typ av gud skapade allting ur tomma intet för mindre än 6000 år sedan….
      Men jag hindrar varken dig eller någon annan att tro på det.

     • Och sin egen son/pappa, skapare av hela universum, och är än idag upptagen med att spionera på folk och speciellt då vilka de har sex med.

      Det finns en anledning till varför jag kallar mig själv ”tänkare”, i motsats till de ”troende”.

    • Ja det brukar ju vara så, att man lite förstår innan man studerat.
     Och nu skall vi inte generalisera, det var de skriftlärda judarna (dock inte alla) som lyckades få romarna att korsfästa Jesus.

     • Ironi, med tanke på att vi har rätt bra koll på vilka lagar som romarna följde. Rätt mycket i den berättelsen som inte stämmer (typ allt), men oavsett så var det romarna som ska ha åtalat, dömt och spikat upp hippien. Fast det kan ju inte användas för att förtrycka judar såklart…

     • Nu var det inte några domstolsförhandlingar i fallet Jesus. Det var en ilsken mobb som krävde att han skulle avrättas, och Pontius Pilatus tvådde som bekant sina händer och uttalade: ”Jag är oskyldig till denne rättfärdige mans blod. Detta får bli er sak.”

     • Inte så romarna/romarriket fungerade, tyvärr. Ungefär som med Nazityskland. ”Vi är extremt professionella, skriver ner allt, håller reda på allt…förutom en enda sak, där vi lyckas trolla bort/gömma flera miljoner människokroppar”. (Notera dock att jag inte ifrågasätter allt med den s.k. ”Förintelsen”, dock vissa delar)

 21. Mark Dice gör sig dagligen lustig över främst CNN. Strömmen av material att håna där verkar ändlös. CNN kallar på fullt allvar uppenbar parodi i humorshower för ”fake news”. De är hur dumma i huvet som helst. Svensk regimmedia är inte ensamma i sin genre. Någon med talang för det borde göra en svensk variant av vad Mark Dice gör.
  https://www.youtube.com/user/MarkDice/videos

 22. Kvinnan som är SVT-reporter i Washington; den unga oerfarna fröken Bergfeldt, kunde väl göra sig omaket att tvätta håret och gå till frissan.

 23. I USA är ju i alla fall tv reklamfinansierat och man kan själv välja att tysta lögnhalsarna genom att sluta se skräpet.
  I Sverige blir vi tvingade att se lögnerna och tvingas dessutom betala för dem.
  Det är direkt vedervärdigt.

 24. Något år i varje fall bättre i U.S.A. än i Sverige och största delen av Europa.
  De har Trump. Vad har vi? Vi har Löfven, Kristersson, Merkel, Macron.

  • Æven vi hær i Danmark har en Morten Østergaard.

   Han ser inget fel på Islam. Dærmed ær han himla populær bland muslimerna i Danmark.

   Men resultatet blir, att Herr Morten Østergaard inte kommer få någon form før inflytande och – enligt min gissning – kommer øverlæmna ledningen i sitt parti Det Radikale Venstre.

   Æven vi har Macron och Merkel.

   Fast vi lyssnar inte på dem.

   Det ær det ingen som tvingar oss till.

   Samma gæller før er svenskar.

   Rætt eller fel?

 25. OT: Ivar Arpi i SvD:

  ”Det är viktigt att understryka att varken klanröstning eller etnisk röstning inte är odemokratiskt i sig, men det förändrar demokratins funktionssätt. I länder där man främst röstar med sin klan eller etniska grupp är politik ett nollsummespel där val relativt ofta spiller över i våld. Om ens grupp förlorar regeringsmakten, förlorar man i regel mycket mer än så. Allt handlar om att behålla makten inom gruppen.”

  Om ni svenskar insåg hur illa ute ni ær skulde ni gå på gatan och æntligen sæga ifrån.

  https://www.svd.se/hur-paverkar-etniska-roster-demokratin

 26. Lögnmedierna är det största hotet mot demokratin. Här delar jag Donald Trumps uppfattning helt och hållet. Att vilseleda väljarna, att felinformera väljarna och att mörklägga nyheter som är känsliga för sittande regim och/eller tidningens egna agenda sätter demokratin helt ur spel. Sverige är ett lysande exempel. Ingen demokrati i världen har väl en så hjärntvättad och vilseledd väljarkår som hemma i Sverige. Inget annat land, förmodligen inte ens Kina eller Kuba, har en så¨likriktad media som vi har. Åtminstone fram till att alternativa medier fick sitt relativt stora genomslag.

   • DT är en otrolig person som orkar hålla emot vänstersmörjan och Globalisterna. Han är det bästa som har kommit fram i USA på länge, att ta striden med korrupta media, och inte minst FBI som verkar vara helt utanför kontroll, det är bra gjort av Donald, lyfter på hatten för han.

     • Nämn ett exempel på en sådan lögn . När det gäller Obama så var hela hans presidentskap kantat av lögner och verkliga skandaler.

     • Skojar du?
      Det kryllar tyvärr av exempel på korkade onödiga lögner. 🙁

      ”Funny to watch the Democrats criticize Trade Deals being negotiated by me when they don’t even know what the deals are and when for 8 years the Obama Administration did NOTHING on trade except let other countries rip off the United States. Lost almost $800 Billion/year under ’O.’
      fact: The U.S. did not have an $800 billion trade deficit in any year under Obama. The deficit under Trump in 2017, $566 billion, was the biggest since 2008, George W. Bush’s last year in office.

      ”Chicago Police have every right to legally protest against the mayor and an administration that just won’t let them do their job. The killings are at a record pace and tough police work, which Chicago will not allow, would bring things back to order fast…the killings must stop!”
      fact: Chicago is not experiencing a record pace of homicides. As of the end of April 2018, the number of homicides for the year was down 22 per cent from the same period in 2017 — and the city’s full-year 2017 homicide number was down 16 per cent from the year prior. Further, none of these Chicago years have had homicide numbers even close to those of the early 1990s.

      ”In the history of our country, no president — whether it’s four years, eight years, or sixteen years, in one case — has ever passed more regulation cuts.”
      fact: No president has served for 16 years. The longest-serving president, Franklin D. Roosevelt, served just over 12 years.

      ”And something you haven’t heard for 21 years: Wages are rising at the fastest pace in more than time — they said 21. I did hear 19. I have to be very accurate with these folks. Let’s put it this way: Wages are rising at a very fast level. Very fast.”
      fact: Wages are not rising at a faster past than they did even in the recent past: the 2.6 per cent growth in April was lower than the 2.7 per cent growth in Obama’s last full month in office, Dec. 2016

      ”As I said, we lost $500 billion a year (with China) for many years. And then it varied from $100 billion to $500 billion. When you’re losing $500 billion a year, you can’t lose in terms of a negotiation.”
      fact: The U.S. has never once had a $500 billion trade deficit with China, according to U.S. government data — even if you only count goods trade and don’t count the services trade at which the U.S. excels. The goods deficit itself has never been higher than it was in 2017: $375 billion.

      “Michael Jordan won the most championships of any player in NBA history” is not just provably false (he’s in a four-way tie for 10th)

      “I have been talking about currency manipulation [by China] for a long time but I have to tell you, during the election they stopped.”
      Trump falsely claims China stopped devaluing its currency since he took office. China had not devalued its currency for about two years prior to his election. In fact, as recently as 10 days before his announcement that China was not manipulating its currency, Trump falsely blamed China for being a “world champion” of devaluing the yuan.

      Ska vi lista fler?

  • absolut korrekt beskrivning…ingen tycks minnas att S på 70 talet ville FÖRBJUDA parabolantenner för det skulle påverka svenska valmanskåren
   Naturligtvis argumenterade man inte så men det var så man tänkte…under täckmanteln

   • Anledningen till att man inte genomförde parabolförbudet var att någon påpekade att inte ens DDR hade ett sådant förbud.

    Maj Britt Theorin, Europaparlamentariker, föreslog detta så sent som 1987.

    • Ja där ser man…tänkte skriva 70/80 talet men sen tänkte jag att det inte kunde varit så sent..tack för infon och ingen minns detta mer än du och jag…

 27. Fox News hade också störst förtroende hos tittare i en ny undersökning. CNN är en katastrof.
  SVT är förstås oändligt mycket värre än CNN och i Sverige finns det heller ingen svensk Fox News som kan ge balans. SVT äger etermedia i Sverige när det gäller nyheter och det är en demokratisk katastrof.

   • Turner äger CNN …han är verkligt förmögen och en av USAs största landägare men han vill nog ändå tjäna pengar snarare än förlora dem.

    • Det bästa är om man kan få folk att betala för sin egen indoktrinering så klart. I sverige får de bla presstöd samt troligtvis stöd från globalistiska intressegrupper.

     Det som skiljer media från övriga företag är att de fortsätter benhårt på sin linje trots att kunderna försvinner i rask takt. Andra företag ändrar sin produkt efter kundernas vilja. Kunden har alltid rätt. Dock är det bara media som har som affärside’ att hata och mästra sina kunder. Med en sådan affärside’ blir man inte rik, och det kan inte heller vara syftet.

 28. SVT Rapport och TV4 Nyheter kör bilder på barn som skadas i Syrien kriget, varför kan man undra.
  Trodde att journalister skulle jobba mot ledarna, dom som kan påverka en förändring.
  Skulle vilja se journalisterna fråga rebellerna varför dom inte lämnar landet och spara oskyldiga liv, samma fråga kan gå till dom ledare som stöder rebellerna.
  Om frågan är för politiskt känslig, byt jobb.
  Fråga våran utrikesminister och EU ministrar vad rebellerna har att erbjuda befolkningen, vilken demokrati står dom för, är deras värdegrund bättre än den nuvarande, försvinner religionskonflikterna etc.

  • Tänkte samma sak, ett mycket obehagligt inlägg. I linje med den döda gossen på,stranden.Helt i linje med public service agenda.
   Vi förstår mot vilka udden var riktad. Man blir upprörd och hatisk mot hela pk etablissemanget ständiga vinklingar och falska nyheter.

  • Journalister rapporterar om vad som händer. Journalister är inga politiker.

   Att sedan svenska ” journalister” väljer att rapportera om det ena efter det andra är en annan sak.

   Dom jobbar efter regeringens agenda. Dom är styrda.

  • Har inte tittat på SVT nyheter idag. Men public service nere på kontinenten fokuserar på de stora ovädren i Amerika och Asien. Det är mycket illa där..

   Jag vet ingenting vad som händer i Syrien, vad det än må vara är det deras eget fel.

  • Gemene man borde ha klart för sig att det finns propaganda som kablas ut helt okritiskt i hela västvärlden simultant.

   Det finns en gemensam nämnare – ägandet.

   Fråga medelsvensson om det finns propaganda i Sverige och svaret blir ett rungande nej.

 29. Går inget vidare för Communist News Network, under kampanjen, verkade de som Clinton News Network. Sannerligen ett Cringe News Network.

 30. Lägg ner marknätet som sänder TV eller radio. FM- och DAB-radio har spelat ut sin roll. Allt detta smutsar ner etern. Bättre att utnyttja spektrum till Internet. Då kan alla själva välja vad man vill se, höra eller betala för.

 31. Trump har ju rätt! CNN är fake news!
  Om den s.k ”Rysslandsaffären” så finns det tex klipp på en CNN chef som erkänner att det är fake, en ”dead horse”! Men att de fortsätter nöta det så länge det ger klick!

 32. CNN som brukar ”gå under” Clinton News Network går under, iallafall lite, eller faktiskt rätt mycket!

  Är det ok att ta fram popcorn och slå sig ner på första parkett? 🙂

 33. I ärlighetens namn så hade Fox news en studio som under natten tog fram allt negativt man kunde om Clinton när han var president.. Troligtvis fick demokraterna blodad tand och skall nu ge tillbaka. Samma sak med tillsättning av ny poster som förhalas av demokraterna. Lewinsky affären är nu Ryssland affären.
  Det här borde vara en väckarklocka för dom som tror att ett land kan stå för ”bästa” demokratin, den blir inte bättre än dom individer som sitter där och styr för tillfället.
  Därför skall Sverige inte luta sig alltför mycket på andra länder, organisationen utan skall stå starka på egna meriter.

 34. Alla fake news media, i Sverige, som SVT, Expressen, Aftonbladet, DN ,SVD, mfl ska naturligtvis tappa kunder… vem tusan vill ha propaganda för ett visst politiskt system?

  Alla kloka slutar att titta och läsa propaganda, vi lever i en demokrati, vi vill ha åsiktsfrihet, då ska vi förbaske mig slippa propaganda!

  • Total bojkott av all PK media NU ! Stryp deras reklamintäkter genom att aldrig besöka deras sidor. Köp heller aldrig ett enda lösnummer !

   Bojkott NU !

   • Regeringen lär nog betala dessa lögnaktiga media med våra skattepengar för att styra makten åt sitt eget håll. Det räcker nog inte att ingen köper.

    • Så kan det säkert vara men man behöver väl inte själv bidra mer än nödvändigt till landets undergång ?
     Som sagt vi skall få dom att blöda och det bästa sättet är att bojkotta dom. Låt då staten skyffla in pengar det kan vi tyvärr inte råda över.

   • Hur kan något som METRO existera?
    Med sådana ”ledarskribenter”?
    Tror annonsörer att folk köper deras produkter, f.ö. mest spelbolag?
    Ja, världen är konstig.
    Inget fel på pappret i Annons & Invandrarbladet. Bra att tända brasan med i vinter. Så sluta inte dela ut.

  • Klart att Fake news säljer.
   Människor har en klar tendens att ta till sig den information och de nyheter som passar deras egen åsikt och världsbild, även om det är Fake news.
   Vi tar hellre det vi vill ha än det vi egentligen behöver.
   Forskning och information om detta behövs!

    • Jag tittar inte på CNN och vet inte varför de tappar.
     En intressant fråga är var just deras tittare tar vägen och varför, och inte heller det vet jag.
     Men filterbubblor är här för att stanna, och därmed också Fake news.

     • Sten,
      Jag har CNN sedan åratal, så även BBC News, men tyvärr inte amerikanska Fox News och brittiska Sky News. Jag påstår inte att jag har rätt, men jag misstänker att det kan handla om allt mer tid för alla ”Inside Africa” snart dygnet runt.

    • Jag och mina pensionärsvänner slutade för flera år sedan då blaskan, DN, spårade ur. SvD är trots allt mer hederlig även om den har sina fläckar men det ingår väl i att ”få breddning” på budskapet.

 35. Hur mycket är sanningen värd? Vad är priset för ens själ?
  PK- människor säljer sig för en kvart i strålkastarnas sken, eller en handskakning med någon som kan verifiera deras varumärke som det så fint heter numer.
  Att köpslå med ens principer för framgång är en smutsig sak.
  Genom historien så har det kallats prostitution om och om igen.
  Att sälja sin kropp framstår som en hederligare form, då en dusch och lite tvål återställer dess renhet.
  Men att lisma och ljuga för att få en klapp på huvudet och en titel det svärtar ner rejält.
  Hoppas det lilla guldet uppväger allt det smutsiga och fula.

 36. OT.
  Agenda/SVT.
  Lilla Ebba. Åkesson har sagt att han kommer fälla varje regering som inte pratar med honom. Den enda du kan lita på att han håller sitt ord är Jimmie Resten svänger som flöjlar.

 37. Det är bara i det sjuka landet Sverige dom vänsterblivna går framåt. Hur sjuka har svensk skola gjort Svenskarna, egentligen????????

  • Skulle det passa bra med lite politisk matte ?
   ”-Hur många sossar krävs det för att sätta upp en glödlampa ?”
   ” -Svar 10 stycken.En som ringer till Svetsaren.Åtta som kollar vad SD anser. ”
   ” En som skruvar i glödlampan”

   • Silkworm,
    Kanon! – men tillåt mig ett alternativ:
    Tio man åtgår, fördelat på:
    a) en Genus-certifierad och totalt okunnig arbetsledare,
    b) en inköpare,
    c) en specialist på kaffeautomaten
    d) två som febrilt söker ”gilla”-tryckningar,
    e) en som hämtar Lindberg, Morgonlögnen (Aftombladet)
    f) en som kollar om stolen har alla ISO9000-certifikat
    g) en som håller i glödisen
    samt
    h) två som vrider stolen
    Mvh och med det ena ögonbrynet höjt Tony, GBG

 38. Ett stort tittar-tapp (i grunden egentligen ett förtroendetapp) är ett mycket större problem för en kanal som CNN än det hade varit för t ex SvT. CNN lever på att sälja reklam. Reklam som måste säljas billigare om den har mindre räckvidd.

  • Folk trodde att Obama skulle vara den president som avslöjade allt, dvs en White hat. Det verkar som han mest var en Dark hat.

 39. CNN har drivit en enorm hatkampanj mot Trump på Facebook.Dag ut och dag in.Jag själv har låtit CNN veta vad jag tycker om det…..har skapat intressanta diskussioner globalt.

 40. Att världen fick en president med lite hårdare nypor som vågar stå upp mot informationsmaffian är det bästa som hänt världen på ofattbart lång tid. Att se dessa siffror sjunka för CNN är ett tecken på att världen håller på att tillfriskna en aning. Utan detta tillfrisknande hade man kunnat säga med säkerhet att ett fullskaligt 3:e världskrig hade varit oundvikligt.

  En oerhört viktig indikation i positiv riktning!

  Aftonbladdret hälsar med ++++ 😉

 41. Agenda i kväll. Svårt att ta in att SD till slut fick 1 000 000= 1miljon röster för de som har svårt med nollor.

  Nu är det kaos i ”Sandlådan”. Hinkar och spadar blandas ihop och ingen tycks kunna hålla reda på sina egna

  Spektaklet beskådas av J.Å & CO från läktarplats med stor förnöjelse.
  Inte behöva röra ett finger och se hur total förvirring råder.

  Och de, SD, som vill samarbeta med alla har körts upp på läktaren.
  Svensk demokrati, numera välkänd i världen, kan beskådas i sin
  fulla ”nakenhet”.

  Klart att jag, ”den gamle lågutbildade ingenjören, förväntar att SD gör allt för att Moder Svea skall komma upp på banan efter haveriet som inom något år förmodligen blir totalt när bostadsbubblan imploderat.

  Som Ingves vid ett flertal tillfällen sagt: ”Sådan finanspolitik har aldrig tidigare provats och därför vet ingen hur det kommer att sluta”.

  Det Stora Braket närmar sig.
  Då blir det svårt att hitta hinkar och spadar i ”Sandlådan”.

  Good Luck!

 42. Underbart! Sedan Anderson Coopers radarkamrat Katie Griffin höll upp ett avhugget huvud föreställande President Trump har jag inte sett CNN, Commie News Network, en enda minut. Glad att jag inte verkar vara ensam! Fox News is awesome with Laura Ingraham, Tucker Carlson, Sean Hannity, The Five, Outnumbered etc! Please watch it, very good, fair and balanced!

 43. Det stora problemet med media är maktkoncentrationen, att en handfull koncerner/familjer kontrollerar utbudet. Men den frågan verkar av ”någon anledning” vara en mycket het potatis…

  Det är lätt att förstå varför drevet mot Håkan Juholt kom igång bara några veckor efter att han uttalade att han ”kan tänka sig en utredning om ägarkoncentrationen i svenska medier – som han menar har större makt än politikerna.”
  https://www.dagensmedia.se/medier/dagspress/juholt-medierna-har-makten-i-sverige-6160851

 44. CNN brukade vara en bra nyhets kanal, men de har givit upp nyheter och har nu blivit en skvaller och propaganda kanal för Demokraterna.

 45. https://youtu.be/QmMHD8OqOOA

  Alla bör lära av den här mannen hur globalisternas taktiker ska bemötas.

  Alex Jones låter arg och konstig för en del men mycket exponering av samhället har kommit från här mannen under åren. Fake News försöker tysta Alex Jones.

 46. Väntar så på lågkonjunkturen Högkonjunktur är ett problem Lågkonjunktur en möjlighet
  Sund nationalekonomi Har ett land inte insett det så är risken att det hamnar i en rävsax där verktygen för att övervintra ,motverka lågkonjunkturen är förbrukade(t.ex negativa reproräntor i en högkonjunktur mm mm)
  Alla har nu nya kylskåp osv så konsumtionen kommer att tvärbromsa med arbetslöshet mm mm SD-are blir allt populärare bland de som fortfarande inte är allt för skadade i huvudet

  • Precis, och vem orkar lyssna på det ständiga tjatet om hur ond Trump är, ungefär 93 % av sändningstiden ägnas åt att svartmåla precis allt han säger/gör.

  • Jag vet inte hur många slag som tillåts i golf men skandalanklagelser som grund för ”impeachment” borde ha en begränsning på sådär 10 försök.

 47. det är 60-talisterna som satt oss i skiten och nu rövknullar de oss ännu mer genom att rösta in ännu en socialliberal regering som kommer bjuda in ännu fler illegala invandrare och sen skuldbelägger de oss för problemen dom har skapat. 60-talisterna har berövat oss på vår framtid.

   • det finns alltid undantag så jag antar det, själv är jag 80 talist och de flesta 80 talister är helt hjärntvättade med kulturmarxism av sina 60 talist föräldrar, deras hjärntvätt bet inte på mig och de har gjort allt för att förstöra mitt liv därför

    • Hoppas att du flyttade hemifrån till ett billigt boende. Om du går din egen väg skall du ha så små utgifter som möjligt. Helst bör du vara din egen så att du inte behöver sy igen munnen på en arbetsplats.
     Två sorter måste du akta dig för på en arbetsplats; folkuppfostrare och kvinnor, ty bägge kan förstöra för dig. Säg ingenting till dem utöver arbetet och undvik dem för övrigt. Möjligen kan du säga ”God morgon” eller ”Hej”. Tanken skall vara ”Allt jag säger kommer man att använda emot mig”.

 48. Det är som vänsterliberal press i sverige. De har sjunkit så lågt i sin agendasättande journalistik. Att ingen tror på dem längre. De bemödar sig inte ens att verka neutrala och objektiva. Sen hittar de på saker utan grund. I form av krönikor och tyckare samt recensenter. Som blir oerhört förnärmade och kränkta om folk reagerar på deras stolligheter. Fy fan. Svensk media har rullat in sig i ett illaluktande hörn och tillbringar dagen med att lukta på sina egna fisar.

 49. CNN är rena rama sanningscentret om man jämför med svensk gammelmedia. Svenska media hittar på det mesta av vad de skriver. I amerikansk media ser man iallafall referenser och försök till logiska resonemang, men svensk MSM sk ”nyhetsrapportering” saknar allt sådant.

  • Det kan du tacka SHLOMO-TV (Bonniers) för. De har snart monopol på svensk media fastän de inte är svenskar… Skandal…

  • Nej fy sjutton! De är värdelösa. De är patologiska lögnare. Vi har inte
   sett den nyhets showen på flera år nu.
   Skillnaden med den svenska och Amerikanska nyhetsmedian är att
   den svenska lägger mer lögner ovanpå CNNs lögner. Alla skrattar
   bakom ryggen på CNN, så idiotiska är de.

 50. CNN och Aftonbladet ljuger och fantiserar lika mycket. De är inte längre
  informatörer av nyheter och värdefull information. De vadar i skvaller och
  lägger skvaller ovanpå skvaller. CNN har förlorat allt förtroende här i USA
  och TV tittarna tycker att CNN är värdelöst som nyhetsprogram.
  Fox News har ökat mycket de senaste åren delvis för att de levererar
  balanserade nyhetsprogram och försöker inte vara så ini helskotta politiskt
  korrekt.
  Tucker Carlson och Laura Ingraham är mina favoriter (på FOX). Sean Hannity är också bra men avbryter sina gäster alldeles för mycket. Hannity väntar inte på deras
  svar på frågorna utan babblar på så man inte hör svaret. Mycket irriterande.

 51. Att CNN befinner sig i nedförsbacken sedan lång tid är ingen nyhet för dem som håller sig någorlunda ajour med vad som händer i media.

 52. Lite real news: Vi var 1,135,627 som röstade SD för en vecka sedan. En ökning med 25%! Inte så illa pinkat! Ett nyval och solen kanske åter kan stiga upp över gamla Sverige!

  • Senaste ”valet” var det sista. Nu försöker man inte ens dölja att Sverige är en diktatorisk lydstat. Naturligtvis en judeo-kommunistisk sådan.

   • Sverige och svensken fattar helt enkelt inte detta. Titta istället på hur kampen går mellan Ungern (+V4) och EU-politrukerna. Där blir EU:s avsikter mycket tydliga. Man försöker komma åt landet med alla tänkbara metoder men Orbán står emot. Man ser ofta i ungersk TV hur det står till i svenska, tyska och franska NoGo-zoner.
    Senast Ungern var ockuperat var mellan 1945-1990.

    • Vi är under ockupation sedan 1945. En mental ockupation. Svenska folkets fiender sitter vid makten, har lyckats avväpna försvaret, upprätta brohuvuden för en fullständig ockupation, alltså en fysisk sådan. Svenska folket har varit utsatt för en sällsynt grym social ingenjörskonst, som i grund och botten går ut på att förinta den svenska kulturen, kulturarvet och den kristna tron. En makalös indoktrinering. Så skickligt genomförd att stora merparten av befolkningen inte ens vet att de är förda bakom ljuset, eller så skäms man till den milda grad att man inte törs erkänna att man har blivit lurad.

     • Kulturmarxismen har helt förstört svensken och berövat honom all hans motståndskraft.
      En förutsättning för en lyckad motståndsrörelse är att medlemmarna ska tänka ”Aldrig ge efter för ockupanterna, hellre död än slav”. Hur många sådana svenskar finns det? Vi får studera Norge och Danmark under åren 1940-1945.

  • Skönt med någon som har ett positivt tänkande så här på måndags morgon. Mitt i en brinnande högkonjunktur är det svårt för många att ta in hur illa det egentligen ser ut i vårt land och då får vi vara glad för det här resultatet.

 53. Nu har jag drabbats av en mycket märklig cencur av ett tidigare inlägg. Att få en motivation för denna märkliga cevsur vore på sin plats.

   • Nu tror jag inte jag blev censurerad av de vanliga moderatorerna utan denna censur kommer nog från redaktionen alltså ansvarig utgivare för Samnytt. Är det så blir denna gång nr 2. Man behöver inte vara populär i alla leden.

 54. CNN är packade med mentalfall i studion. De pratar ofta i munnen på varandra, är hysteriska och ser troll bakom varje frivilligt val som folk ute i samhället gör. Lagförslag från amerikanska kongressen som baseras på sunt förnuft får de i studion att väsa som vampyrer i gryningen. Väldigt påfrestande för hjärnan att smälta, så jag klickar snabbt vidare.

 55. Hoppas att ljugande Svensk media förlorar sina kunder. Expressen och DN borde väl vara i utförsbacke om man tar hänsyn till hur de jobbar.

 56. Hörde nyss att president Trumps kandidat till Högsta domstolen Brett Cavanough har gjort något väldigt klandervärt. Han har nämligen år 1982 – som 17-årig gymnasist – under en fest tafsat på en tjej. För 36 år sedan alltså.

  Historien kryddas med att han ”höll för munnen”, ”tyngde ner henne med sin kropp” varpå hon ”tog sig till en toalett” och sedan ”flydde från huset”….

  Republikanska senatorer säger ingenting för att inte riskera sina platser i Senaten visa av hur det kan gå när de politiskt korrekta och rödgardisterna från #metoo sätter in sin klappjakt påhejade av New York Times, CNN & Co.

  Västvärldens undergång närmar sig om det ska fortsätta så här.

  Nu gäller det att SEGRA ELLER DÖ!

 57. ”Communist News Network” Globalist-propaganda hör till historien eftersom internet och alternativ media har avslöjat dem. Sanningen hör till framtiden! Folket kan inte kväsas längre. Åtminstone inte utan att veta om det!

 58. SVT är en svensk kopia av CNN. Men i det socialistiska Sverige är förluster lätt åtgärdade. Man lägger kommunist-propagandan på skattesedeln!

  • Jag var tidigare för att tvinga folk att betala TV-Radio avgift. De senaste 10 åren så har jag insett att SVT med radio bör stängas då det inte gynnar landet och dess medborgare.vilket borde vara kravet.

 59. Hoppas verkligen att CNN går i konkurs och måste stänga.
  Viktigt att notera namnen på de som ställt till det så de ej kan anställas där de kan fortsätta att skada samhället.

 60. Och SVT och deras USA-rapportör verkar ha fastnat i träsket. Inte en dag utan Donald Trump och då alltid negativt, så även denna morgon. Nu har man fullständigt kört fast i träsket och verkar ha fastnat i tiden för Trumps presidentinstallation. Var det verkligen så många där som Trump hävdat, det är den stora frågan. Inte ett ord om all den förändring som skett i USA under Trumps tid som president. Att intresset för MSM sjunker alltjämt är ingen tillfällighet.

  • Hur en så biased reporter, kan ha jobbet kvar?

   En f.d. Helin protegé uppenbart,
   där inte enbart journalistiska kvaliteter beaktades…

   En fullständig gåta, eller inte?

   Är hen STJÄRNEreporter, så är hen!

   Hen är enbart IRONI…

  • En reporter på Rapport lovade i direktsändning att ”återkomma med fler rapporter om Trump”. Som om det skulle vara något oförväntat. SVT och Aftonbladet har ständiga reportage om hur Trump kan avsättas. Såå tröttsamt….Längtar tills Trump blir återvald;-) Ska bli roligt att se deras miner då….

  • Jag trodde att det var utagerat. Det kan knappast ha någon betydelse IDAG hur många som var med Trump vid installationen. Vi såg bilderna då, och redan då fejkades det: man jämförde två bilder som var tagna vid olika tiidpunkter, såatt det var rimligt att de hade olika beläggning av åskådare.

   Ytterligare en sak är att Trumps väljare i större utsträckning är vanliga jobbare, och alltså i större utsträckning upptagna av arbete.

 61. OT
  Regeringen (och media?) har mörkat en rapport om svensk gränsövervakning.
  Schengeninspektörer var förra året i Sverige för att inspektera hur gränskontrollen fungerar.
  Föga förvånande fann de att den inte fungerar alls.
  Rapporten som regeringen hållit hemlig inför valet visar att Sverige har bland de sämsta gränsövervakningarna i Europa.
  En för detta gränspolis säger att Sveriges gränsövervakning är rena Kalle Anka-verksamheten.
  https://www.expressen.se/kvallsposten/granspoliser-rapport-undanholls-infor-valet/

 62. Listan av nationalistiska, anti-globalistiska och demokratiska mediekanaler har blivit censurerade. Alex Jones, Granskning Sverige etc etc. Det är därför det kulturmarxistiska systemet så omsorgsfullt installerat ”Värdegrunden”, vilket i praktiken gör det olagligt av vara motståndare till Agenda 2030, centralisering av all makt, Globalisering och världskommunism.

  • Bilderberggruppens agenda borde det skrivas om mer… Så folk förstår varför Röda annie kan tänka sin 30 miljoner afrikaner till Sverige.

   • Globalistkontrollerad systemmedia kommer ALDRIG att berätta för folket vad Bilderberggruppen är och vad de vill uppnå. Det är ingen tillfällighet att mötena är hemliga. Det är heller ingen tillfällighet till att Annie Lööf blev handplockad till förra årets möte. Bli inte förvånad ifall Globalisterna sätter henne på statsministerposten.

  • Detta visar med all tydlighet att sju(k)klöverpolitikerna ljuger.
   Invandrarna skulle ju vara pensionsräddare?
   På lite längre sikt kommer det att löna sig säger Stefan den lögnaren.
   En skock idioter hela bunten.

 63. SEGRA ELLER DÖ!

  Det är ett kulturkrig. Den politiska korrektheten måste bekämpas: Den senaste hatkampanjen är anklagelserna mot president Trumps kandidat till Högsta domstolen Brett Kavanaugh. Beskyllningarna går ut på att Kavanaugh år 1982 som 17-årig gymnasist (!) tafsat på en tjej. För 36 år sedan alltså.

  Historien kryddas med att han ”höll för munnen”, ”tyngde ner henne med sin kropp” varpå hon ”tog sig till en toalett” och sedan ”flydde från huset”. Kavanaugh förnekar helt att det hänt.

  Republikanska senatorer ligger lågt. De tiger för de är livrädda för att förlora sina platser i Senaten när drevet sätter igång från rödgardisterna i #metoo, CNN, Wadhington Post, New York Times o.s.v.

  • Har tittat en del på hans förhör, demokraterna är inte riktigt friska, det var nån hon som hade en massa skitfrågor och när han hade et bra svar så avbröt hon han mitt i och börja på nästa fråga som egentligen var en lång anklagelse.

   I Sverige har vi SVaMP partiernas som hela tiden tjatar om det förgångna typ nazi rasist då de helt enkelt inte kan diskutera mot Jimmie Åkessons och SD politik.
   Vi minns järnröret de tjata om i flera år, och det var väl egentligen en aluminiumprofil och inte ett järnrör, men till slut blir en lögn ”sanning” om man bara upprepar den tillräkligt ofta för folket som mest läser expressen rubriker.

   Vi borde få hit ett samarbete med FOX som expressen har med cnn. Spec då Telia köper tv4 och gör den enda ”fria” kanalen regeringsstyrd.

   • En högt ansedd jurist och familjefar dras i smutsen av alla media p.g.a. en kvinnas illvilliga och bestyrkta beskyllningar om något som hände för nästan fyrtio år sedan. Om inte det är sjukt så vet jag inte vad. En sådan obevisad anklagelse borde inte valsa runt i media överhuvud taget! Året var 1982, han var sjutton år och det finns inga som helst bevis!

  • Nämn dem vid sina rätta namn; judar, fariséer, talmudister…Ger man dem lillfingret tar de inte bara handen utan resten av kroppen. Så länge de benämns med omskrivningar kan de härja mer eller mindre fritt.

   • O förvirrade nassar har inte kapacitet att inse vad som är dom verkliga problemen och rörelserna som skapar oro och missförhållanden. Bara dom får rapa sitt eviga mantra om en religion

 64. Sossefascisterna kommer aldrig att ge upp makten över Sverige, dom anser landet vara ”deras”, dom är totalt maktgalna och drar sig inte för någonting, valet var en stor blåsning.
  Sossefascisterna är livsfarliga.

  • De kommer bli tvungna att släppa makten till muslimerna så småningom.
   Och de klipper sossekommunisterna först för de är jobbigast.

   Precis samma som i Iran, kommunisterna öppnar dörrarna för muslimerns, som sedan tar över och slår ihjäl rödingarna.

   (Bonus: Iran-rödingarna flydde till bl.a. Sverige, och fortsätter här rösta rött utan en minsta tanka eller reflektion)

 65. När CNN inte vill vara neutrala utan helt enkelt vill vara en del av regeringsunderlaget för USA och vill avsätta en president som CNN anser är fel kan de inte ens inse hur fel de arbetar.

  Samma gigantiska demokratiproblem har vi i Sverige. Media vill uppfostra oss som inte ser vad de ser. På det här sätter kommer det till slut bli en konfrontation. Och att människor kan tänka själva och dessutom ser och lever i en verklighet som dessa journalister bara rapporterar om gör inte saken bättre.

  Personligen bryr jag mig inte längre lika mycket om det som rapporteras av msm utan försöker hitta fler källor med olika inställningar.

  På det sättet får jag mer än ett alternativ att tugga mig igenom. Passar mig utmärkt!

 66. En fruktansvärt dålig kanal! Bara hat hat och hat mot Donald Trump ! Ljuger och vinklar precis allt för att framställa Trump i så dålig dager som möjligt .

  • Hur gör man då när ideologi slagit ut den verkliga objektiva vetenskapen på ett område som tex klimatet.I den vetenskapsgrenen råder en total Lyesnkoism som närmast omöjliggör verklig forskning till förmån fär det dogmatisk repeterande av mantrat om mänsklig skuld och CO2

    • Högre temperatur frigör bunden CO2.

     Där solens aktivitet högst sannolikt är den stora boven?

     Skåne har haft både istid och tropisk klimat…
     Utan mänskliga utsläpp av CO2!

     Hur kan det komma sig?

     Men en ohämmad befolkningsökning bidrar säkert!

     • Ja. Och med ökade mängder CO2 i atmosfären ökar temperaturen ytterligare. Teorin om att solens aktivitet skulle vara den mest betydande faktorn i den globala uppvärmning vi ser är lockande och väl värd att forska vidare i, men än så länge har de modeller som bygger på den tyvärr inte visat sig hålla.

     • Vill du förneka att det är solen som står för energin i det här solsystemet… Men du drar dig inte för att hävda att ett spårämne i atmosfären är klimatstyrande och gör alla andra faktorer betydelselösa

     • Intressant inställning, då har du förstås några exempel på uppenbara sakfel som de raddar upp på sin sida, i propagandans namn.

     • Finns åtskilliga exempel om du söker hos Stockholmsinitiativet, eller för den delen med lämpliga sökord inkluderande sitenamnet. Jag är inte uppdaterad på området för närvarande men det skulle förvåna mig om aktivisterna på ScS avlägsnat sig från sim vanliga lovsång till klimatteologin

     • Om du har tappat intresset för området kanske du ska vara lite försiktig med att uttala dig tvärsäkert. En googling på scepticalscience och stockholmsinitiativet gav mig ett antal länkar till kommentarer på klimatupplysningen.se. Kollade de tio översta, alla i stil med idiot-kom-inte-hit-svar som ”Du är nog bortom all hjälp är jag rädd. Det är svårt att läsa innantill och förstå vad som står. Bättre att fäkta med armarna, håna, spela besserwisser och hänvisa till ScepticalScience. Jo, jo. Vi har sett det förr.”

     • Prova att läs artiklarna istället för kommentarerna isf. Sedan har det alltid varit likadant där att en mängd oseriösa klimattroende anser att deras påståenden ska tas för absoluta fakta och att ala som inte håller med bör förbjudas. Var det fö inte du som nyss sa du varit där tidigare och läst artiklar? Helt klart behöver du läsa mer , såpass mycket att du förstått frågeställning ar och fakta/data och behandlingen av sådana

     • Jag läser artiklarna där, oftast handlar de om sådant som inte har med klimatforskning i sig att göra – utan mer politiken och media runtomkring – sådant är jag rätt ointresserad av.

      Men Svensmarks teorier är intressanta http://www.klimatupplysningen.se/2017/12/22/ny-forskning-solens-paverkan-storre-vad-ipccs-klimatmodeller-pastar/

      Tyvärr verkar de inte riktigt hålla (något som inte bara scepticalscience utan även Watts (wattsupwhitthat) påpekar)
      https://www.skepticalscience.com/argument.php?a=8&p=3

     • Ja, det gör det förstås. Varför skulle det inte göra det? Hur tror du att vi skulle ha kommit framåt med vetenskap överhuvudtaget om forskare inte fick påbörja projekt som ifrågasatte gängse uppfattningar?

      Om solaktivitet – och om dess klimatpåverkan sker det en hel del forskning. Inte minst av professor Henrik Svensmark, Danish National Space Institute.

    • Stämmer inte nånstans. Forskning som inte stödjer CO2 dogmen finansieras inte. CO2 teorin sitter inte ihop någonstans annat än genom cirkelrefernser och andra trollkonster. Havsnivåförändringar pågår som dom alltid gjort .

     • Vi bor tydligen på olika planeter. Det investeras mycket stora belopp i projekt som antingen söker alternativa förklaringar till temperaturökningarma eller som söker hitta brister i växthuseffektteorin. Med all rätt förstås. Vetenskap ska utmanas, annars går vi inte framåt.

     • Dessvärre är du väldigt felinformerad. Projekt som inte stödjer CO2 tanken får ingen finansiering. Däremot kan vad som helst få forskningsanslag om det stämmer in i kören som skuldbelägger mänskligheten. Rekomenderar dig att börja med att läsa lite på http://www.klimatupplysningen.se , har inte kollat närmare på realclimatescience.com men där var många uppslag på ämnet

     • Klimatuppysningen.se, ja? En av Sveriges mest välbesökta klimatfrågesajter, jag har läst en hel del där, någon särskild artikel du tänkte på?

   • När Trofim Lysenko falska pseudovetenskapliga odlingsmetoder tillämpades i Kina under stora språnget 1958 – 1962 svalt 55 miljoner kineser ihjäl.

 67. Fox News:
  ”The rate of rise is expected to accelerate as the oceans warm, sea water expands, currents weaken and polar ice sheets melt. By the end of the century, it’s projected to rise by more than 6 feet, enough to wash over parts of the islands with each high tide.

  Taxpayers are likely to be left with much of the bill for lost homes. Coastal property owners in low-lying areas typically rely on federal flood insurance.”
  http://www.foxnews.com/us/2018/09/13/after-florence-barrier-islands-still-doomed-by-rising-sea.html

 68. Märkligt att skolade journalister inte förstått att sanningen alltid har två sidor.
  Att beskriva en företeelse från ett håll är halva storyn.
  Finns det kanaler som visar båda sidor väljer man ju det. Simple as that.

 69. Men SVT behöver inte bekymra sig, bara att lägga på skattsedeln. Just nu hårdlanseras Kjell ”Saddam” Bergqvist av kanalen som tack för kändislistan

 70. CNN borde stängas. Det var styrd från början av Ted Terner och hans älskade kommunist Jane Fonda också kallad Hanoi Jane . Nu har CNN en annan ägare som är lika lögnaktig och pro muslimsk som Hanoi Jane.

 71. Tittarna blir mentalt sjuk av CNN. En schizofren kanal som ser Trump, genus och rysspöken överallt.
  Mark Dice YouTube-kanal belyser detta ypperligt.
  Liberalism, find a cure.

 72. Fox News:

  Jesse Watters reacted to CNN’s Jim Acosta asking a question about climate change and its effect on the hurricane season, at a White House press briefing.

  Acosta asked Homeland Security Adviser Thomas Bossert what conclusions we can draw from the increase in climate change as it relates to the particularly strong 2017 hurricane season.

  ”Liberalism is about guilt,” Watters said.

 73. Vem sörjer då skitmedia går i graven? Jag hoppas att SVT tar samma väg. Det finns inte så många vänsterfolk som skulle kunna hålla upp tittarsiffrorna för SVT. Det vore kanon.

 74. Som en amerikansk reporter med insyn i CNN sade:

  Det är orimligt att unga killar i 25 – 30 års åldern sitter dolt inne i CNN med sina egna politiska agendor och bestämmer vad den amerikanska allmänheten skall få veta och inte veta.

  Låter precis som det var i Sverige på 1970 talet då SVT hade monopol på TV nyheter och kunde ”frisera” detta flöde så att det passade den dåvarande statsledningen, dvs S och V(pk).

  Vilket i klartext innebar ”Ned med USA”, upp med ”Kommunismen”. Man tvekade inte att även dra in de små svenska barnen i denna cirkus genom att försöka förbjuda Kalle Anka samt puffade för en östtysk John Blund.

  Dessbättre finns det fler stora amerikanska nyhetsförmedlare än CNN vilka kan balansera nyhetsflödet.

  Det fanns inte i Sverige på 1970 talet, SVT hade monopol på t.ex TV nyheter, och denna attityd finns fortfarande i dagens SVT.

  SVT anser sig fortfarande arbeta å statsledningens vägnar och rättar sitt nyhetsflöde därefter.

  Honecker med följes efterträdare marscherar än inom SVT.

LÄMNA ETT SVAR