De nordafrikanska gatubarnen: 90% ljuger om ålder, 80% om identitet

Delningar

➤ GATUBARNEN En stor majoritet av de nordafrikanska så kallade gatubarnen, företrädesvis från Marocko, ljuger om både identitet och ålder. Det framkommer efter att svenska myndigheter nu kunnat avstämma data med Marocko.

– Efter att Marocko nu oftare erkänner sina medborgare så får vi svar efter att vi tagit fingeravtryck som de sedan jämför med sina register. Vi kan konstatera att i 80 procent av fallen så har personen uppgett en annan identitet i Sverige än den egentligen hade. I 90 procent av fallen så är de vuxna trots att de tidigare uppgivit att de är barn, säger Per Löfvenberg vid gränspolisen till SVT Nyheter.

Samtidigt meddelas att Sveriges och Tysklands gemensamma ambitioner om att bygga ungdomshem i Marocko har kollapsat, detta efter att Tyskland dragit sig ur projektet.

– Vi har jobbat på andra sätt och bland annat träffat marockanska myndigheter och Marocko accepterar nu fler av sina medborgare än tidigare. Så trots att det inte blir något med ungdomshemmen är vi ändå nöjda med att fler återvänder säger Morgan Johansson till SVT Nyheter.

Problematiken är dock långt ifrån löst. Fortfarande uppehåller sig upp till 800 unga marockaner i Sverige olagligt och de som påstår sig vara under 18 och har missbruksproblem utvisas inte.

Sedan tidigare är det också fastlagt att en stor majoritet av de så kallade ensamkommande flyktingbarnen generellt – här de flesta från Afghanistan – också ljugit om sina åldrar. Minst åtta av tio som söker asyl i Sverige som barn uppger en felaktig ålder, enligt tester från Rättsmedicinalverket.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

198 KOMMENTARER

 1. Just den här naiviteten från samtliga myndigheter har sitt ursprung i att man vill bygga ett multikurturellt damhälle där ”alla har lika värde”. Frågan är dock om Behring-Breivik har lika värde som alla andra i dessa feminiztiska myndigheters och opinionsbildares ögon.

  • Anders Behring Breiviks ”terrorattentat” fyllde följande funktioner:

   1. Människor skulle inte våga kritisera muslimsk invandring och islamisering för då skulle de kunna jämföras med massmördaren Behring Breivik.
   2. Utomeuropéer skulle bli rädda för och hatiska mot vita européer och se dem som rasister och massmördare.
   3. Människor skulle tänka att terrorister inte bara är mörka och brunögda utomeuropéer. De kan också vara blonda och blåögda européer. De kan vara vem som helst. Du kan aldrig någonsin känna dig trygg.

   ”Ole Dammegård ’When Terror Struck Norway’
   OpenmindconferenceDK”:
   https://m.youtube.com/watch?v=JC4OWCKlF1Q

 2. Frågan som jag ställer mej ibland är: Hur fan tog dom sej hit? Samma sak med flyktingströmmen 2015. Vilka organisationer hjälpte horderna till norra Europa. Min erfarenhet av araber och afrikaner är att de har begränsade geografiska kunskaper. Och på bilderna som tv sände ut ser man alldrig att de står med pannan i djupa veck och studerar en europakarta.

  • George Soros och hans anställda lakejer i allehanda organisationer organiserar migranttsunamin. Soros i sin tur arbetar åt Rothschilds. De planerar ond bråd död för Europa och européerna.

   • Ja Eva. Du har alldeles rätt i din analys. De som tror att flyktinginvasionen till europa sker av en slump ignorerar fakta som att i princip alla globaliststyrda organisationer inkl EU, katolska kyrkan FN, media mm har jobbat hårt för a få till stånd den här massinvasionen.
    Steg nummer två på agendan är naturligtvis att sedan när världsekonomin krashar sponsra radikala islamister för att starta sociala oroligheter och inbördeskrig i europa ( precis som Rotchild- Soros sponsrar radikala vänstern som ANTIFA och Black lives matter i USA.

    Socialt kaos kommer sedan att berättiga införandet av censur, chippning av alla medborgare och diktatur.

    Planen är helt uppenbar för alla som gör den minsta ” research” i internationell alternativ media

    • Det är därför som EU:s yttre och inre gränser står på vid gavel för kriminella och ISIS-terrorister. Det är därför som Afrikas och Mellanösterns fängelser har öppnats på vid gavel för att de kriminella ska kunna översvämma Europa. Det är därför som polisen har order om att inte gripa de kriminella. Det är därför som rättsväsendet dömer brottslingar till milda straff utifrån påhittad ålder eller till inga straff alls.

     Den globalistiska makteliten, som regeringen Löfven och DÖ-kartellen kontrolleras av, behöver de kriminella och ISIS-terroristerna för att kunna genomföra den nya fascistiska världsordningen som kommer att vara sju resor värre än såväl kommunismen som nazismen.

     • Ja och att den kommande fascismen kommer att vara sju resor värre än i forna Sovietunionen begriper bara folk som finser att den tekniska utvecklingen nu gör en sådan 100%ig tyranni fullt möjlig

     • Jag iakttar med förskräckelse hur många svenskar det är som är tatuerade. Somliga är tatuerade precis överallt och inte bara på armar och ben. Igår såg jag en man som t.o.m. var tatuerad i ansiktet. Varför i all världen förstör de sin hud med smaklösa tatueringar?! Är det för att Zlatan och stjärnor inom filmindustrin är tatuerade? Är det för att reklamen visar upp tatuerade människor? Om många svenskar är så trendkänsliga flockdjur kommer de också säkert att villigt låta mikrochippa sig när det görs reklam för detta. Reklamen och filmer har redan börjat visa hubotar.

      ”666 It Has Begun!
      The Alex Jones Channel”:
      https://m.youtube.com/watch?v=YKsR50DKXwY

      ”CIA killed aaron russo for revealing the truth about the Rockefeller’s [MIRROR]
      mmaghfai”:
      https://m.youtube.com/watch?v=jzoU7zZt4E0

   • Refugees Welcome och alla de andra hjälpsamma organisationerna som hjälpte horden skilja mellan norr och söder är på Soros lönelista med andra ord. Soros själv”hjälpte”väl nazisterna under WWII.

   • Ja det gäller att vara nyfiken och läsa på. Info finns hur mycket som helst. Bara att läsa ”Under Skorpionens Tecken” av Jüri Lina förklarar det mesta om bakgrunden till dagens situation. Tyvärr tycks den vara bannlyst hos bibliotek och Adlibris m.fl. Själv beställde jag mitt exemplar direkt av Lina som av nomenklaturan utsetts som Persona non Grata. Sanningen biter. Beställ och läs – ni kommer att häpna över hur den ”röda tråden” löpt genom historiens sekler.

   • Befolkningsbyte. Ta hit de mest dysfunktionella kulturerna och sänk vårar IQ. Ja man kan snart inte se någon annan orsak till denna invasionen. Får inte glömma Reinfeldts gamla plan att krossa välfärden, de har snart lyckats.

  • Nja – inte helt. Sverige behöver högkvalificerad arbetskraftsinvandring. Däremot har vi inte det minsta behov av den majoritet migranter som är lågutbildade/analfabeter. De ska snarast utvisas!

 3. O.T.

  Nödvändig läsning! Ni läser väl Ann Heberleins kloka artikel om SD:s kulturpolitik?

  https://ledarsidorna.se/2017/09/granskning-sverigedemokraternas-kulturpolitik/

  Så här sade Mattias Karlsson på SD:s sommarfestival i Sölvesborg:

  ”Vi som konservativt parti måste bli bättre på att lära oss om
  svensk historia och vårt svenska kulturarv. Det är våra traditioner som
  gör oss till svenskar”.

  Det är lätt att därifrån gå vidare till folklivsforskaren, författaren och debattören Dan Korns kunniga artikel ”Mångfald kräver en gemensam kultur”. Den tror jag att Mattias Karlsson skulle gilla skarpt.

  https://timbro.se/smedjan/mangfald-kraver-en-gemensam-kultur/

  • Kommunismen är ett misslyckad politisk system, så varför skulle dessa batikhäxor lyckas med sina bedömningar för.

    • VPK är den renaste formen av ondska som finns. Palme kallade VPKs ledaren Lars Werner för diktaturens kreatur och en satans mördare.

 4. Den enda lösningen är att återinföra gränskontroller, på riktigt, med bommar och allt.
  Så vi vet vem som kommer och varför och vill vi ha in dom.
  Lämna Schengen NU.

 5. 80 respektive 90% ljuger? Förvånansvärt lite i dessa sammanhang jag själv skulle gissat 99,9% i båda fallen alltså samma siffra som feministiska regeringen om IT skandalen.

  • med stor sannolikhet ljuger även dom äldre som kommit till Sverige i lika stor omfattning, det betyder att vi måste utreda internera och deportera mååånga, när nu det kommer ske…

 6. Tänk er det omvända scenariot där ett land utanför Europas gränser anammat den svenska pullfaktorpolitiken att locka till sig det absolut sämsta tänkbara människorna för ett lands fortsatta utveckling.

 7. Om det nu är konstaterade siffror. Varför gör inte myndigheterna något åt det. Ska vi acceptera att ljuga om sin ålder och identitet är normalt. Samt att de ska få stanna på falska fakta?

 8. Att det är så lätt för tiotusentals marockaner att ta sig in i EU, gör att det måste vara lika lätt för tiotusentals IS terrorister att ta sig hit.

  Att tro att Soros/ Rotchild inte skulle ta tillfället i akt och smuggla in terrorister är naivt.
  Uppladdningen inför kriget mot demokratierna i västvärlden och de europeiska folken pågår för fullt i det fördolda, med smygcensur av alternativ media, falska nyheter, propaganda och massinvasion.

 9. Aldrig har SD behövts mer än nu.
  Regeringen spelar rysk roulette med Sveriges och svenskars säkerhet.
  Alliansen spelar bara opposition. Och under tiden översvämmas vi av hitrest kriminalitet.
  Regeringen ljuger lika mycket som marockanerna.

 10. Klart att de ljuger. De vinner ju på det, och de kan ju göra det för vi har så otroligt slapphänta myndigheter.

  De vet att inget händer, om de åker fast. Och då de hävdar vara barn, gör polisen inget. Vad som BORDE ske är, de samlas in, de skickas hem. Och då pratar vi inte om någon första klass biljett, utan billigast möjligast. Och att de sen fängslas i sina hemländer, där de – på plats – straffas för de brott de har gjort mot oss.

 11. Det finns förmodligen en hel storstad typ Malmö av människor som ljugit om sin identitet respektive befinner sig här olagligt. Alla de ”bortkomna” pass vittnar också om det och de är flera hundratusen.

 12. Det är precis samma grej med skäggbarnen,alla ljuger i förhoppning om att få stanna och kunna leva på bidrags-sverige. Det här är egentligen väldigt enkelt,om du inte styrka din identitet med godtagbara handlingar så stoppas du vid gränsen samt du mister din rätt att söka asyl,om du har handlingar som stryker din identitet kan du komma in i landet och söka asyl. Under tiden du söker asyl skall den asylsökande vara inspärrad på en anstalt. Eftersom det går att styrka identitet så kommer processen att ta ca en månad innan du får reda på om du får asyl eller ej. Passar det här förfarandet inte för den asylsökande så är du välkommen att söka asyl i något annat land. 🙂

 13. OT:
  Agenda söndag Direktsänt fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Del 2 av 16. Vilken väg ska Moderaterna välja? Studiointervju med Ulf Kristersson (M), partiledarkandidat. Debatt om en av höstens heta frågor – vinsterna i välfärden. I studion partiledare Jimmie Åkesson (SD) och civilminister Ardalan Shekarabi (S).

 14. Valet 2018 blir ett ödesval för Sverige. Frågan är bara om det redan är för sent för att göra något åt situationen även om SD mot förmodan skulle få 50+ procent

 15. När går utvisningsflygen för dessa förbannade, muselmanska, statarungar? Jag vill åka ut till Arlanda och vinka adjö med den Svenska flaggan, gult kors på blå botten. Svenska flaggan in den högra handen. En bild av en sugga i den vänstra.

 16. Och nu så har Tyskland dragit sig ur byggandet av hem för dessa i marocko så Morgan Johansson meddelar att nu läggs projektet på is.
  Säg någoting som denna regering lyckats med…jo förutom att förbättra alla bidrag för invandrarna förståss!

 17. Med ett land fullt av dårar som litar på varenda ord måste det vara enklast i världen att kasta ur sig hur mycket lögner som helst och ständigt vinna på det.

 18. 470 ”Marockaner” Utvisade… men hur många kommer varje år?

  Varför vill majoriteten av svenskarna vara med i EU, som är en överstatlig lagstiftande församling, vilken urholkar förfäders slit att bygga Sverige?

  Varför denna kamp för att bygga Sverige till en avbild av MENA, där Svenskar inte har lika värde som utlänningar.

  Ja, i många olika frågor är svenskar sist i kön och diskrimineras genom allt från bostäder till att behöva betala för Tandvård!

  • Ha haha, skämtare där!
   I fall någon skulle tro att du är allvarlig, så vill ja tala om att muslimer är skyldiga att ljuga om det gagnar deras religion. Taqyya är begreppet.

 19. Myndigheterna vet mycket väl att lögnhalsarna ljuger om precis allting och ändå fortsätter man att
  släppa in folk utan ID-koll i landet.Vad är det för fel på stollarna som tar bra betalt för att styra landet?
  Detta går ju inte längre och nu kommer det en invasion från Finland också för att de är missnöjda med
  att finnarna ger dem för dålig service så de försöker få livstidsförsörjning här istället och det går säkert
  bra när krösamajorna har spenderbyxorna på sig och delar ut pengar till höger och vänster.

  • Om man är en lögnare själv kan det ju kännas befriande att märka att andra också är det. Ju fler desto bättre för det egna samvetets skull.

   • Om lögnen ingår i deras perfekta värdegrund som de skryter om så borde de bli
    återbetalningskyldiga för att de är så släpphänta och dränerar statskassan på
    åtskilliga miljarder med dessa enfaldiga barnhistorier,undrar om de själva verkligen
    tror på att det finns barn med fullt utvecklat skägg?Såna otroligt naiva varelser ska
    inte sitta i en regering.

 20. Ryan air borde ta över kontrollen över Sverige. Flygbolaget tar inte risker när ”skämtare” uttalar ”Allahu Akhbar”!

  ”Vi kommer inte tolerera stökigt eller störande beteende någonsin och
  säkerhet och behag för våra kunder, personal och flygplan är alltid
  prioritet nummer ett.

 21. Majoriteten av alla asylanter har slängt pass och id handlingar när dom passerar gränsen till allemanslandet Sverige och uppger sedan en lägre ålder, att få ett permanent UT med lägre ålder ger bidragsfördelar även för äldre asylanter, så har det alltid varit.

  Sedan får vi höra av vänsterholken public service att genomsnittsålder i dom utsatta områderna är 7 år lägre än i övriga Sverige, tro fan det när majoriteten har skrivit ner sin ålder (ljugit om sin ålder) vid asylsökan.

  SD 2018 TACK
  Mvh / Från en vanlig pappa och före detta Socialdemokrat och aldrig mer.

  • Jag tror inte dom slängt sina pass o id handlingar utan dessa ligger i säkert förvar det råder ingen tvekan om saken. Får man sedan ett svenskt pass så kan man skippa de gamla.

 22. Det hade nästan varit bättre att Sverige hade dragits med i andra världskriget och blivit invaderat av Tyskland. Då hade det undermedvetet funnits ett motstånd mot invasion av främmande folk och det hade funnits historier om svenska hjältar som hade verkat i en motståndsrörelse. I nuläget är svensken fredsskadad – han ser inga faror – och han ett tacksamt offerlamm för främmande fientliga folk.

  Är det en slump att Tyskland och Sverige har den största massinvasionen?
  Jag skulle vilja säga nej. Tyskarna harblivit skuldbelagda av media nu i 70 år och svensken är så naiv och blåögd att han villigt lapar i sig alla lögner och propaganda som kablas ut av media och politiker

 23. Lögn har blivit en ny sport i Sverige. Först har vi hela Lögnpartiet S sedan har vi hela skalan av asylsökande som ljuger om både härkomst och ålder. Vilket som är värst är tveksamt!

 24. Och offren för lögnerna och dess förnekare är våra barn och kommande generationer. Men detta är det knäpptyst om.
  Svenska politiker, media och godhetsapostlar har snart klarat av som första land på planeten Tellus att utrota sitt eget lilla folkslag utan krig.

 25. Att regering och myndigheter släppt denna problematik vind för våg visar vilket virke de består av och som vanligt får vanligt folk betala priset i form av otrygghet och beskuret socialt liv.

 26. Man skulle kunna bygga fängelsefartyg med allt som ett fängelse har. Man fångar in samtliga kriminella Nordafrikanska ”barn” och kör ned dem till Marocko. Förmodligen kontroversiellt men det gäller att tänka nytt.

 27. Ljuger om ålder och identitet är en sak, men hur många har flera identiteter?
  Olika identiteter som berättigar, till uppemot 3 alt. 4 eller flera bidragsersättningar som dimper ned, på lika många olika adresser.
  Summa bidragsersättningar som i många fall kan inbringa uppemot 40.000:-kr/mån och då beroende på en familjs storlek…..Kan var fråga om betydligt mer.
  Skattefritt dessutom..

 28. OT. USA och Sydkorea har bestämt sig för ett militärt svar på Nordkorea.
  Riktigt otäck utveckling om det stämmer.

  • Varför har världen låtit Nordkorea hållas i så många år? Nordkorea borde ha satts på plats för många år sedan innan de hade utvecklat kärnvapen. Nu är de en farlig motståndare. Varför gjorde inte Obama nånting eller tidigare presidenter? Varför har inte FN agerat?

 29. Ja inte får vi guds bästa barn till Sverige. Dessa är kastade överbord sen länge tillbaka. Vi får med ungefär 90% sannolikhet det värsta avskummet som skulle blivit dödade på grund av alla brott de gjort i sitt eget land.

 30. Ingen överraskning för den pålästa befolkningen att baaarnen ljuger om sin ålder. Vänsterliberalerna och Migrationsverket lär väl försvara sig med, ”Det hade vi ingen aaaning om”.

  • Rätt löjligt egentligen, en vuxen kropp är 8 huvuden lång. Så vitt jag vet så finns det ingen människoras som bryter emot detta. Tonåringar är 7 huvuden långa.

    • Man räknar ifrån stående, när du står på marken. Detta är vad konstnärer lär sig och serietecknare. Vi skulle haft sådana som avgjort åldern istället för medicin pellijönsar.

     Mannen som de inte kunde avgöra åldern på var 20+. Det kunde man se med tanke på att pannloben var färdigutvecklad.

 31. Allah som är odugliga i Marocko skickas till Sverige för att reproducera sig och tränga undan urbefolkningen. Det finns ingen returrätt om det skulle gå fel.

  • Det här är nog feminisms fel. Kvinnorna började styra på tok för mycket och då gick det som det gick. Kvinnor och män är olika och när kvinnor försöker bli som män ja då går det som det går.

   Det finns faktiskt en bibel legend om detta. Hon hette Lilith och blev extremt olycklig när hon försökte vara som en man.

   • När jag läser ledarsidor i t ex Expressen slås jag av att det är påfallande många kvinnor som har begripit att den här utvecklingen barkar åt helvete. Jag tycker tvärtom att det är de manliga skribenterna som minst oroar sig för den här utvecklingen. (Det finns(!) faktiskt genetiska förklaringar till att kvinnorna är de första att reagera när det börjar dra ihop sig och bli allvar.)

   • Det finns väldigt många män som är feminister, en del är faktiskt riktiga kärringar. Eller tycker du att Reinfeldt, Löfvén, Fridolin, Björklund, Ygeman för att bara nämna några är bättre än t.ex. Paula Bieler och Ann Heberlein?
    Jag tror inte att kompetensen sitter i byxorna på folk utan det handlar om vad de har mellan ÖRONEN, inte mellan BENEN.
    Men jag kan mycket väl ha fel, jag är ju bara en SD-röstande obetydlig kvinna.

    • Självklart finns det undantag. MEN, Kvinnor och män är olika. Kvinnor är mer känslodrivna. Det kan du aldrig vrida bort. Känslor kan få folk att göra extremt korkade saker. Män är mer logiska. Det går inte att få bort.

     Nu är det så att dessa pellejönsar du har beskrivit har gjort sig själv till kvinnor på ett sånt sätt att det har blivit bestående.

     • Om SD ska få fler kvinnor att rösta på dem är det inte så smart att sitta här och skriva ner dem, tycker du det?

     • Men snälla rara du, jag har inte skrivit ned kvinnor överhuvudtaget. Jag har bara sagt sanningen, eller ska vi ta bort sanningen när det inte passar och ha kvar den när det det passar?

 32. Utländska minderåriga ska, precis som svenska, omhändertagas av de sociala myndigheterna och överlämnas till sitt hemlands myndigheter omgående.

  För att uppmuntra utländska myndigheter att ta emot sina medborgare så ska Sverige dra alla visum från länder som inte samarbetar samt dra in eventuellt bistånd.

 33. Om man tänker på det : ”Vad är det för problem ?”

  Det pågår INGEN krig i Marocko , det är semesterort nu , fullt av turister. http://www.expressen.se/allt-om-resor/marocko–nara-men-anda-sa-langt-bort/

  Packa alla snorungar i ett pråm med bröd och vatten och bogsera hem till deras land-semesterort , låt de jobba och bygga upp sitt eget land.

  De har ingen rätt att just vistas här utan tillstånd medan de har sitt eget land som är ganska rik nuförtiden. Om Sverige betalar biståndspengar till Marocko (varför – är en separat fråga) då skulle man stoppa tills marockanska regeringen har tagit hand om sina EGNA medborgare.

  Samma skulle hända med tiggare och Rumänska regeringen – tar de inte hand om sina fattiga, ska EU sluta skicka bistånd till Rumänien . Punkt slut!

 34. lögnhalsar finns det gott om de har något gemensamt med vår
  regerings topp!!
  alla ljuger för att ta del av kakan det är dax att betala tillbaka allt
  som är stulet ur skatt kassan!!
  vi som inte vill ha hit skiten måste få skattelättnader jag vill inte betala
  för att andra inte kan sköta sig!!

 35. ”Gatubarnen” ljuger och stjäl för att överleva.
  Vad vår överhet ännu inte har lyckats med att förstå är, att vi svenskar också kämpar för vår överlevnad.
  Vi är på väg att dränkas av människor från skräpländerna.
  Politiker är vana vid att lösa dagens problem och gärna med resurser som är avsatta för framtiden.
  Framtiden kommer längre fram och problem, som hör framtiden till, kan man ta sig an då.
  Det stora problemet nu för våra politiker är nästa års val.

 36. Marockanerna är inte Sveriges ansvar. Vill inte Marocko ha tillbaka dessa framtidslöften får väl Merkel ta emot dem i Tyskland. Hade hon fullföljt idén att bygga hem åt dessa i Marocko hade problemet varit löst.

  • LOL. Så du tror en Marockan åker hem till Marocko för att det finns ett hus där? Skulle han byta sin vardag i Stockholm, där han tjänar 2500:- /dag på drogförsäljning, mot ett hus där det bor missanpassade individer i ett fattigt land? Eller är du på gång att bygga ett hus i Afghanistan med? Tror du verkligen det är där skon klämmer? Från ett land där du får pengar ur en maskin på väggen, till ett hus i en stenöken?

 37. Sverige cuckar för FN-stadgar om asylrätt, trots att alla intelligenta vet att om alla som har asylrätt i Sverige kommer hit, så kraschar Sverige på stört. Systemet fungerar bara när ett ”lagomt” antal kommer varje år. Men ingen kan säga det högt, och ingen vill verkligen höra det sägas. Allt bygger på att det ska vara svårt att migrera, d.v.s. att det ska krävas mycket från den enskilde individen.

  Men när starka ekonomiska krafter är med och hjälper till, George Soros, (även andra förstås) så falierar urvalet genom det. Det blir för lätt.

  Eller sitter ni andra och tror att en enorm massa människor individuellt bestämde sig för att börja gå norrut en dag? På precis samma dag som en massa andra? Tänk efter.

 38. Detta måste vara rasist propaganda…aldrig att de skulle ljuga om något som helst…dessa är nobla ensamkommande baaarn !!! Vi måååste hjälpa dem med svenska skattemedel….låt oss öka skattebördan för svenska pensionärer och därmed öka integreringen snabbt.
  Hälsn Fredrik Reinfeldt.

 39. Whhaaaat ?! Inte ljög dom inte…. ?!

  Idiotin i det svenska etablissemanget vet inga gränser.

  Dom blir avslöjade , överbevisade samt bortgjorda på löpande band .

  Begriper dom ? Svaret vet ni redan .

 40. Mainstream media tycks rörande överens om att svenska folket aldrig ska få veta hur stor andel av PUT som bygger på bedrägeri.

 41. det är våra Folkvalda politiker som inte har kurage nog att se till att lagar efterföljs…i stället ljuger våra politiker och får stöd av etablerad presstödspress i sin propaganda hur bra det är att få in ”färdigutbildade” missbrukare i landet….

 42. Miggverket har säkert ett formulär med alternativ som asylsökande kan x -a i så man kan fylla i bästa alternativet som ger mest fördelar.

 43. Asylsökanden från Marocko, är det krig där? Resebyråerna kör ju för fullt svenska turister dit, så man undrar om man som svensk kan kasta passet, säga valfritt namn och ålder och söka asyl i önskat land där man blir kungligt försörjd? Schweiz låter väl bra, en etage lägenhet i centrala Bern som är lite schyst möblerad tack.

  • Lär dig att krigsflyktingar är de som avvisas från Sverige. I synnerhet i muslimska länder förföljda kristna (i synnerhet när asylaktivister och muslimska handläggare jobbar inom Migrationsverket) eller etniska minoritéter. I stället jobbar aktivisterna med att öka inflödet av rättrogna muslimer med rent ekonomiska skäl, d v s de som vill tillvälla sig livstids bidragsförsörjning för sin fru, barn och hela släkten. Sverige är det mest generösa och samtidigt mest slappa landet i världen. Ingen koll på någonting och ingenstans är det så många individer som har så många ”identitéter” som i Sverige.

   • Beträffande mångfald av identitéter har vi myndigheter som utverkar ”äkta” identitéter med personnummer och allt (formellt för handelsverksamhet). Det handlar om 100000-tals. Ingen sådan ”fiktiv” id raderas f n någonsin, vilket gör att asylaktivister och internationellt kriminella kan köpa dessa (fejkade id) id och begära äkta svenska pass.
    Vad skall vi med ett Migrationsverk (ellervgränskontroll) till, när det bara är att köpa ett svenskt äkta ID och begära pass, samt flytta in?
    Vi talar om en mångmiljardindustri i brottslighet och bedrägeri.

    • Hade en granne som flydde 2 gånger ifrån Irak första gången som kristen, blev hemskickad omgående… Flydde 1 gång till denna gång som muslim och gissa om han fick stanna ?

     • Miggorna har redan påtalat hur svenska asylaktivister med svenska kyrkans goda minne i princip utvisar alla individer med förutsättning för att intergrera sig och jobba, medan snart sagt alla, i synnerhet muslimer, som inte har för avsikt att vare sig anpassa sig eller jobba efter relativt kort utredning får uppehållstillstånd.

      Jag har själv träffat sådana anpassningsbara personer, som skall utvisas. De jobbar hårt med allt möjligt svart och sköter sig. Från samma områden kommer sedan unga män som kräver allt fritt och får stanna. Väldigt märkligt!

 44. Självklart ljuger de om sina åldrar när systemet och media är så lättlurade, och de dessutom kan tillskansa sig en massa fördelar.

  • System och media är INTE lättlurade. Det handlar om systematiskt asylaktivistiskt verkställd kulturmarxism, alltså politik.

 45. Ungdomshem i Marocco – idioter till batikhäxor. Kanske hade funkat om det rörde barn, men dessa kriminella och knarkande våldsutövare är vuxna män, mest berber som i regel av naturen är kortväxta och spinkigt byggda, vilket ger sken av att de kan vara ”barn”.

  Är det ingen som drar några slutsatser om varför de byter id (och därmed ålder) så ofta? D v s ungefär vart 3:e år, då blir de 15 år med ny id och efter 3 år när de skulle fyllt 18 (inte är ”baarn” längre) gör de om tricket. Med asylaktivisters god hjälp i Sverige.

 46. Den globala försörjningsinrättningen som Sverige nu har blivit, bryr sig hellre om illegala sunkiga varelser från nordafrikanska sandhålor än om sina fattigpensionärer, dom gamla som får ligga i sin egen avföring i timmar på vårdinrättningar då personalen ej räcker till,även dom handikappade får också ett skitliv, då prioriteten i första hand kommer det importerade sunket till godo .
  Det ständiga svaret från PK-patrasket är att resurserna ej räcker till, tacka faan för det då importen av fridstörande kriminella sunkiga varelser med koranen under armen inte stoppas. Resurserna finns om vi dessutom påbörjar returen av det importerade parasiterande sunket till dom sketna sandålor dom kom i från.
  STARTA RETUREN AV PARASITERNA NU !

 47. Och varför blir man inte förvånad.Jag tror någon har kommit fram till denna slutsats tidigare.Men visst är det praktiskt att kamelfösarna är barn vid 17 års ålder och svenskfödda vita är snudd på medelålders vid 17.De slipper ju se skiten i domstolarna.Jourhavande åklagare skickar bara ut dem via bakdörren efter tjugo minuters förhör.Eftersom de säger att de är sjutton så är det ju så,i Sverige.

 48. Var inne på Medborgarplatsen den första dagen och tittade på ”barnen” som satt där.
  Ett rent skämt påstå det var barn. De flesta 20-30 års åldern. Går att avgöra utan tvekan. Nu har nya organiserade, fejkade bilder tagits där. Inte många är kvar från första dagen utan nu har riktiga barn och kvinnor samlats för de senaste bilderna. Och Researchgruppens en medarbetare har ett finger med i fejket, då hon nu ifrågasätter varför man inte på de nya nya bilderna tydligt kan se att det ÄR barn.

LÄMNA ETT SVAR