Djurplågaren Åberg bjuds in som talare av Europarådet

Delningar

Tomas Åberg har blivit rikskänd sedan han grundade organisationen Näthatsgranskaren som specialiserar sig på okynnesanmälningar om hets mot folkgrupp främst mot äldre personer. I samband med att han trädde fram i gammelmedia granskade alternativmedier hans bakgrund och avslöjade att han bland annat dömts för djurplågeri samt har skulder på 800 tusen kronor. Till följd av detta drog Aftonbladet tillbaka hans kandidatur där han tidigare utnämnts till Årets Hjältar. Nu bjuds Åberg in av Europarådet – och trakasserar en privatperson som försöker uppmärksamma den europeiska organisationen om Åbergs kontroversiella bakgrund.

Information Society Group är en underavdelning till Europarådet med fokus på yttrandefrihet, datasäkerhet och skydd mot IT-brott. Europarådet står som medarrangör till en konferens som kommer att äga rum i Zagreb den 6 och 7 november – med det talande namnet ”Adressera näthat i media: rollen för tillsynsmyndigheter och rättsväsendet”.

LÄS MER: Näthatsgranskaren lät sina djur svälta ihjäl – hyllas nu som antirasistisk hjälte av Agria Djurförsäkring

På Europarådets hemsida på Facebook presenteras Åberg som en stjärngäst från Sverige. I ett proffsigt gjort videoklipp som publicerats av Europarådet i tisdags presenterar han sig så här med en len bakgrundsmusik:

– Hello. My name is Tomas Åberg.

Vidare berättar Åberg stolt att hans organisation ökade antalet fällande domar för hets mot folkgrupp i Sverige ”med 1000%”. Inga mer konkreta siffror presenteras dock för tittarna. Istället poängterar Åberg att detta visar att ”civilsamhället” och rättsväsendet tillsammans kan bekämpa näthat. Men det krävs ett mer aktivt samarbete från socialmediaföretag, anser Åberg.

Åberg hävdar även att hans kampanj av juridiska förföljelser mot äldre personer ”skyddar yttrandefriheten och gör det möjligt för alla medborgare att ta del i det demokratiska samtalet på lika villkor”.

LAS MER: Sjunnessons polisförhör tecken på en yttrandefrihet under attack

”Näthat är ett globalt hot och vi måste agera tillsammans för att bekämpa det”, avslutar han sin presentation:

Nyheten om att Åberg bjöds in till konferensen spreds i sociala medier i Sverige med flera användare som påtalat för Europarådet det orimliga i att en dömd djurplågare med en tveksam verksamhetsprofil bjöds in som expert och talare. En av dem är Ann Kristin Sandlund som skrev följande kommentar på Europarådets hemsida:

“Tomas Åberg is convicted for animal cruelty, but ran away from Sweden to Africa. When he came back to Sweden he changed his name. He and the organization has mainly been chasing old people, who are worried about the increasing criminality and general worsening situation in Sweden. Information Society Group needs to inform itself on Tomas Åberg.”

Det tog inte lång tid innan hon fick ett telefonsamtal – från Tomas Åberg själv. Mannen krävde att hon skulle ta bort inlägget.

– Jag frågade vem han var när han ringde för tredje gången – svarar aldrig på okända nummer. Då presenterade han sig som Tomas Åberg, berättar Ann Kristin för Samhällsnytt.

LÄS ÄVEN: Så här försökte Näthatsgranskaren sälja in sig till regeringen

Kommunikationen skedde via sms. Ett av smsen från Åberg löd så här:

”Jag såg att du spred saker om mig som inte är överensstämmande med verkligheten. Detta gör såklart ont i mig och jag tänkte därför be dig att ta bort posterna speciellt den du skrev på Europarådets sida.”

– Sedan fick jag en till förfrågan om att ta bort posterna.

Ann Kristin har inte svarat på sms:en, men uppger på sin sida på Facebook att hon befarar att hon kan bli blockerad där efter den obehagliga kontakten.

– Nu blir jag väl polisanmäld av Åberg. Han satsar ju speciellt på äldre damer på Facebook, säger hon.

Är det okej att nämna dig i vår eventuella publicering eller vill du vara anonym?

– Du kan nämna mig. Jag är helt öppen på min feja och allt jag skriver. Stava mitt namn rätt bara, skriv att jag kämpar för yttrandefrihet på nätet.

LÄS MER: Näthatsgranskaren Tomas Åberg mystiskt försvunnen från Aftonbladets ”Svenska Hjältar” efter avslöjanden om djurplågeri

Samhällsnytt har ringt på det nummer som Tomas Åberg använt för att ringa till Ann Kristin. När vi når honom bekräftar han att det är Tomas Åberg, men vägrar att svara på några frågor överhuvudtaget:

– Jag har inga kommentarer till dig.

Varför?

– Jag har inga som helst kommentarer till dig.

Hur fick du tag på Ann Kristins telefonnummer? Det finns ju inte offentligt och är ett nytt nummer som hon endast använder som backup?

Istället för att svara skrattar Åberg och ställer en motfråga:

– Vad tror du svaret ska bli?

Det vet jag inte, jag måste ändå ge dig chansen att svara…

– Jag har inga kommentarer till dig. Tänk att du inte kunde se den… komma… (skrattar igen).

Inbjudan av Tomas Åberg till Europarådet följer en lång rad av försök att rentvå honom genom okritiska hyllningsreportage och inbjudningar i rollen som expert till statlig television – som Samhällsnytt uppmärksammat tidigare.

LÄS MER: SVT hyllar näthatsgranskande djurplågare – undanhöll centrala uppgifter

Samhällsnytt har ställt frågor till Europarådets informationsavdelning och deras chef Patrick Penninckx om deras val av talare. I skrivande stund har Europarådet inte återkommit med något svar.

Uppdatering: efter artikelns publicering har det kommit fram att Åberg fick tillgång till Ann Kristin Sandlunds telefonnummer genom att ringa hennes fd man och utge sig för att vilja ”höra hur hon mådde”. Mannen trodde att Åberg var en av Ann Kristins vänner på Facebook och gav ut hennes nummer.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

281 KOMMENTARER

  • Ja, psykopat faktiskt. Många av dem som är det. De ser inte hur de skadar andra människor. Och paradoxalt nog, trots sin påstått enorma vurm för utsatta människor, innebär deras handlingar att färre utsatta människor faktiskt får vår hjälp.

   Jakdödare Åberg, med flera, slåss däremot med näbbar och klor för att så många människor som möjligt ska komma till Sverige – oavsett asylskäl eller inte. När allt bättre vetande helt säger emot.

   Precis så som den framlidne professorn Hans Rosling så klokt sade. Att vi kan rädda SAMTLIGA som befinner sig på flykt runt om i världen för samma – eller mindre – pengar som Sverige lägger per år, på migrationshelvetet.

   Men jakdödaren Åberg som driver Nöthatsgranskaren skapar ett Sverige där våra pengar slösas bort på ett synnerligen dyrt ineffektivt bistånd som hjälper ett ytterst fåtal äkta flyktingar.

   Och, som krydda på allt, uteslutande handlar om bluffande vuxna män – som ratat tretton länder där fred råder, på vägen till Sverige. Det där nötet Åberg kan stoppa upp en valnöt där solen inte skiner. Jakdödaren Åberg…

  • Denne man har levererat en mängd okynnesanmälningar! Är det verkligen lagligt? Kanske de som blivit anmälda och frkända skulle anmäla denne dömde djurplågare!

 1. Det är i Europa och alla dess organisationer precis som i Sverige, vänsterextremister och aktivister har parkerat sig på alla positioner och poster.

  Därav inbjudan till Tomas Åberg.

  Därför är det viktigt att nationalisterna stärks i vårens EU-val även om man själv avskyr EU.

 2. Vad sjukt allting blivit. Djurplågeri är ett fruktansvärt brott som jag hoppas att våra gudar straffar hårt.

  • Problemet är att den förhoppningen är nog lite väl naiv. Om du vill straffa det hårdare än idag får du antingen engagera dig politiskt eller opinionsbilda för att höja straffet. Eller så får du ta lagen i egna händer. Hoppas på någon sagofigur som fixar allt är ingen bra idé enligt mig.

 3. En instabil människa som har stora problem!
  Har han utnyttjat sina poliskontakter för att få tillgång till telefonnummer?
  Försöker att skrämma människor och har allmänt dålig attityd.
  Feg och ger sig på gamla och försvarslösa, belastar rättväsendet med skitsaker. Och får statligt stöd för det? Bara i Sverige!

  • Hur har det kunnat hjärntvättats så mycket i Sverige, de allra flesta svenskar hade skämts enormt över att bli avslöjade med vidriga handlingar, jag förstår inte mitt eget folks tankar sedan länge.
   ( Har inte bott permanent i Sverige i över 30 år , kanske en förklaring ?)

  • För att få en ”Polis chefs titel” måste man godkännas av vänsterliberaler och andra kommunister. ”Lika barn leka bäst!”

 4. Tack Egor!
  Så ser det ut, vår snedvriden värld, där skurkar blir hjältar och äkta hjältar förvandlas till skurkar av skurkar.
  Jag säger till er igen, det finns bara en räddning för Sverige och den är inte demokratin. Bara en kontrollerad diktator kan vända den sjuka utvecklingen och bota det sjuka samhället.
  Om vi envisas med att ha giftet som orsakade allt det här som medicin då kommer vårt samhälle att dö och ersättas av Islam.
  Det sker redan.

 5. Tomas Åberg och Henrik Arnstad!
  I landet upp och ner kan sådana här nötter göra karriär och hyllas i media!
  I viket annat land som helst hade dom varit luft.

 6. Att herr Åberg kunde få tag på ett hemligt nummer ?

  Jo, Stasi i f.d DDR försvann INTE hösten 1989..
  De tog bara färjan från Sassnitz till Trelleborg och fortsatte sin verksamhet och lärde upp nya adepter i Sverige!

 7. Blir mer övertygad att de sämsta människan kan erbjuda drar sig till vänsterkanten, riktigt vidrigt folk som jag aldrig ens i mitt liv velat ha i min närhet ens.

 8. Europarådet kommer tvingas återkomma. Egor Putilov ger inte upp så lätt.
  Det skulle vara intressant att veta varför Åberg slutade vid polisen. Missötte han jobbet? Fick han sparken? Eller sa han upp sig för ett mer lönande knäck som att sätta fast pensionärer som skrivit kritiskt om nuslimsk brottslighet?

 9. Om Åberg fortfarande har kontakter inom polisen får han lätt tag i skyddade nummer. Borde granskas av polisens internutredningar…

 10. Han har själv valt sitt öde. Bidrar man till en fientlig miljö så är man också en del av den och får mer är gärna smaka på sin egen medicin.

  Bara för Herr Åberg att vänja sig vid att vänstern glider ner för ett sluttande plan och det kommer bli allt svårare att Djävlas med hyggligt folk för varje dagsom går..

 11. Han ska plågas och det med all rätt. Han ger sig själv rätten att plåga äldre medborgare, som egentligen bara sagt saker som är sanna, förutom alla djur som han plågat ihjäl!
  Det @set däremot tål inte att sanningen om honom presenteras. Det är en stor skam och skandal vad han gjort mot svenskar som är hundrafalt anständigare än vad han kan drömma om att bli. Ändå är det ett sånt perverst [email protected] som får tala inför Europarådet.

  • Åbergs första åtgärd: Alla djur som äts, säljs och serveras som mat måste vara halalslaktade, så att muslimerna blir nöjda och djuren garanterat lidit helveteskval under slakten.

  • Ja, kanske. Men jag är dock säker på att ondskan existerar. Fast den skapar nog människorna själva.
   Se bara på våra folkvalda på Helgeandsholmen som har missat att de är just valda av oss och i stället jobbar med att spy galla över sina jobbarkompisar och kallar en miljon väljare för fascister trots att de inte är det.
   Ingen låtsas se eller höra det som sker – och det är väl just där som ondskan kliver in. Krakarna på Helgeandsholmen skapar ondskan själva utan behov av någon fixstjärna. Fast kanske är det ändå djävulen som har bosatt sig där med sitt hokus pokus i parken.

 12. Mannen är säkert sjuk. Vilken man beter sig sådär? Måste ju vara något fel. Vem orkar sitta och attackera äldre damer på nätet? Vilken man gör så?

 13. Karln måste vara mentalt handikappad.
  Varför skötte han inte sina djur istället för att sitta på nätet och terrorisera hederligt folk?

 14. Bra jobbat, Egor. Jag skickar femhundringar till Samnytt när jag kan. Jag föredrar faktiskt det framför att t ex gå ut och äta.

  • Bra, jag lägger en lägre slant varje månad, men började med det för rätt många år sedan. Minst fem och jag kommer ihåg rätt. ALLA måste lägga en slant VARJE månad så SAMNYTT kan fortsätta avslöja alla som borde avslöjas. Heja Egor – du gräver bättre än 1000 grävskopor.

 15. Men snälla ni som kommenterar,han kanske har en trasig barndom som gör att han agerar som han gör? Ni alla i kommentarsfältet måste tänka på det. 😥

 16. En obehaglig dubbelnolla med psykopatiska drag. Hur kan han bli talare i Europarådet? Har de ingen koll öht? Att skämmas ingår tydligen inte i hans karaktärsdrag.

 17. På något vis så känns det som om han passar alldeles utmärkt in i den nya Europeiska adeln.
  Kommunisterna svälte ihjäl människor, Lille Åberg fick nöja sig med djur.
  Inträdesprovet avklarat.

  • Dessutom avlönad av regering och slutligen av skattebetalarna. En skam för Sverige att man tagit efter kommuniststaterna och avlönar angiveriverksamhet. Att han sedan är en ökänd djurplågare och jagades av Kronofogden gör inte saken bättre och följdriktigt har han varit inbjuden av Stasi-TV, alltså SVT, och fått sitta där som en hjälte.

 18. Tack Ann Kristin Sandlund! I mina ögon är du en väldigt stark människa och en sann hjälte som står upp för dina sunda värderingar. Rätt ska vara rätt. Det du gör här är verkligen hedervärt och förhoppningsvis gör det även nytta.
  Tusen tack för det!

 19. Dårarnas paradis, i stort sett hela EU numera….
  Ju mer korkad du är desto mera känd och hyllningar…..

  NÄR kommer revolutionen ?

  • jah du, undrar jag med. Men ju mer tiden går ju säkrare är jag att den inte kommer. EU/FN gör nu lagar för att förbjuda hädelse mot islam, allt som inte är marxistiskt ska jagas. Yttrandefrihet och åsiktsfrihet finns inte, inte ens frihet från religion.

  • Den kommer inte. Det är lika bra att inse att västeuropeer (svenskar i synnerhet) är såpass starkt indoktrinerade att de idkar självcensur.

   Ett bättre alternativ är att du själv flyttar till ett annat land så slipper du vara här när det går åt helvete på riktigt. Själv flyttar jag till våren, kommer inte sakna Sverige.

   • På väg…Har redan boende i USA men svårt att komma dit (Green Card)
    Så siktar neråt medelhavet…Italien börjar ju bli ett land med ryggrad !

 20. I ett normalt land hade denna idiot skakat galler. Men just nu är detta land kidnappat av t om värre dårar än honom. Arma Sverige.

 21. Skulle inte förvåna mig om djurplågaren har fått tillgång till Säpos databas av Dan Eliasson eller något liknande..

 22. Patetisk liten skit, enl. uppgift så fick han sparken från polisen pga. dataslagningar på fall han inte ens var inblandad.i, dessutom en mytoman av rang. Hoppas att han får smaka karma.

 23. Idioten har ju varit polis o det finns väl några liknande galningar kvar i organisationen.
  Så infot kommer väl säkert från nån gammal poliskollega. Dom som jobbat med honom kallar honom för psykopat, man kan ju undra varför han slutade som polis….haha jag vet svaret men har inte hela bilden klar…men vi reser ju till hans gamla hemtrakter i helgen så nån kommer väl att tala om det för mig om jag frågar.
  Men det är dags att författa nån liten skrivelse till Europarådet nu i helgen…

 24. Jag kommer nu att säga upp AGRIA djurförsäkring som jag har på min hund, har de inte tagit avstånd från denna djurplågare så har jag helt tappat förtroendet för AGRIA!!!

   • Finns ett referat någonstans: Hon uppnådda eller gjorde inget anmärkningsvärt. Däremot så stödde/stöder hon Erdogan och gjort mkt för att förringa AKP´s (Erdogans parti) handlingar och åsikter. Väck med tanten, disken växer därhemma. Gör något.

   • Vill han inte ha henne hemma?
    Kan väl inte handla om kassabrist precis…

    Som Fredrik, en medhjälpare/pressekreterare…

  • Alltid något att glädjas åt även om Aftonbladets bottensyning var strået vassare. Men ja visst en new world order kärring mindre på listan är ju positivt. Dessvärre står nog en lika tokig idiot och väntar på platsen precis under i listan.

 25. Sådana personer som denne djurplågare fanns det gott om i kommuniststaterna. De var populära hos makten. Saknade skrupler och var inte främmande för att spionera på privatpersoner och livnärde sig på att ange människor med från makten avvikande åsikter. Nu även i Sverige.

 26. Varför tänker jag alltid på Soviet-Russia skämten när man betraktar PK kretsens absurda logik? Exempelvis det med att djurförsäkringsbolaget Agria inte bara går i god för, men också glorifierar en djursadist.

 27. Tror knappast rännstensblaskorna med SvD i täten vågar skriva om Åberg. Då ryker nog de utplundrade 50.000.000:kr i skattepengar.
  Stort tack Egor Putilov!!!

 28. Man får intrycket, att huvupersonen i den här historien måste vara en ytterligt osympatisk individ.
  Han har en roll för att överheten behöver honom.
  Historien är full av härskare som använder sig av den typen av människor.

 29. https://detgodasamhallet.com/2018/10/26/det-finns-grader-i-helvetet/comment-page-1/#comments
  Uppdraget är att försöka täppa till truten på PK-isterna”. Ja, jag önskar vi hade en tuffing som Trump även i det här landet. Det behövs.
  Jag tittade på OpinionLive igår. En lastbilschaufför från Kiruna vittnade om att han blev utesluten från Transport eftersom han var en aktiv SDare. Ingen från Transport ställde upp i programmet ( hmmm…..) utan deras smutsiga byk sköttes istället av en hantlangare från ett slags sosse-organisation, Tiden ( ? ). Denne ”consigliere” vevade på om ”allas lika värde” etc etc utan att någon gång få frågan, men lastbilschaufförens lika värde och rättigheter då ???! Sossarna visar maffia-fasoner ! Hoppas fler än jag blev upprörda. I MSM rapporteras ofta med illa dolt hån att SD inte kan fylla sina kommunala politiska platser, nämnder osv, men behandlingen av chauffören visar med all önskvärd tydlighet varför. Media lyckades även mobba bort Stefan Borg från kommunalrådsposten i Hörby. Därför representeras SD slående ofta av personer med yrkeslivet bakom sig. Chauffören sa att han skulle gå vidare i ärendet. Heja, heja, säger jag. Kläm åt de här maktfullkomliga maffiatyperna. Numera fjäskar och strävar det f d Arbetarpartiet uppåt och sparkar nedåt. Det är inte vackert att skåda.

  • Instämmer med ditt inlägg. jag såg också på Opinion Live. Transportarbetarförbundet vägrar att ställa upp utan skickar en sosse från Tiden, som inte hade något vett bakom pannbenet. Transport är en verkligt antidemokratisk organisation, en cancersvulst i det svenska samhället. Det är glädjande att många fackmedlemmar röstar SD. Bra jobbat av Putilov att visa upp vänsterns/sossarnas fula tryne.

 30. Djuren som han plågade ihjäl hade fan ingen yttrandefrihet och fanskapet har mage att kräva det själv! Vilka droger går han på tro?

 31. Vad glad och stolt jag är att befinna mig på samma sida som denna rakryggade hederskvinna Ann Kristin Sandlund och naturligtvis också Samhällsnytt som lyfter fram det.
  Varje insats som denna bidrar med så mycket positiv kraft i den sverigevänliga folkrörelsens arbete i avslöjande av pk-etablissemangets alla former av folkfientlig verksamhet där dessa demokraturens kreatur fått härja fritt alltför länge.
  Det är sådana här insatser i det tysta som det borde finnas fina priser för. Utmärkelser som i motsats till etablissemangets har ett verkligt värde; folkets tacksamhet och hjärta.

  • Hade vi vart 25 år tillbaka i tiden så hade detta vart dåtidens vänstermedia favoritgräv.. kanske 15 år t.o.m. Men numera går ju media hand ihand med regering och globalisterna, allt har vänt totalt.
   Märklig tid vi lever i.

 32. Fy fan vad jag hatar såna äckliga fega djurplågare. Psykopater är vad de är. De borde få genomgå samma jävla behandling som de plågade djuren på och sedan låsas in. Nu på topp av det ger han sig på nästa försvarslösa grupp. Äldre människor som är lätta att hota. Nästa grupp blir säkert försvarslösa barn. Typiskt för sådana fega jävlar.

 33. Att Europarådet intresserar sig för en svensk samhällsfiende,men faktiskt också av den stora allmänheten,helt okänd,ovidkommande individ som Åberg,ter sig högst anmärkningsvärt.Vad är det som sker i kulisserna?Vem eller vilka har ansett att hans ord och gärningar ska lyftas fram som något viktigt inom och för Europarådet?

  • Det finns inte många personer kvar som försvarar massinvandring och befolkningsutbyte, så gammelmedia och Soros stödda organisationer som Europarådet får ta vemsomhelst som de hittar, vilket innebär att de får bjuda in kriminella psykopater, vilket i och för sig krävs för att kunna ge sig på äldre personer som är rädda för samhällsutvecklingen.

 34. Fulspel, feghet, karaktärslöshet, dubbelmoral, lismande pch lögner kännetecknar den allta vidrigaste sorten av godhetsknarkarna.
  Förr eller senare snubblar de på arslet i sitt eget träck.

 35. Med vilken trägnad de försöker få sin egen nation att kollapsa. Nu går Sverige på knäna vilket ger blodad tand, segern är nära. Så vad ska de göra sedan, efter förrättat värv, Sverige äntligen ligger på sidan och blöder och kraftlöst inväntar döden? Vad blir nästa mål?

 36. Skyddar yttrandefriheten? Jo, minsann. War is peace. Freedom is slavery. Ignorance is strength. Så talar diktaturens röst.

  Och att få fram en persons telefonnummer genom att ljuga för hennes före detta man är naturligtvis helt okey, lika okey som att plåga sina djur. Big Brother is watchin you!

 37. Jag utgår från att rådet inte visste hans bakgrund. Man har nog velat balansera nord, syd, öst, väst, manligt och kvinnligt. Ett till synes objektivt urval blir skevt. Detta sagt, är det mycket svagt att man inte tycks agera när varningslamporna börjar blinka.

 38. Men helt ärligt, vad fan ska man göra? Det dyker upp mer och mer och värre och värre varje dag. Folk läser och förfasar sig, men inget ändras ändå. Det som verkar återstå är att bara ge upp. Det verkar nästan vara lugnast och säkrast för en själv. Hur har det kunna bli så djävla nattsvart?

  • Svenska ”artister”, ”skådespelare” och andra lösa kändisar bojkattas å det värsta.
   Skulle aldrig för mitt liv gynna dem med en svensk enkrona.
   Förbannade vänsterblivna pk-dårar.

 39. Han var hjälte på Aftonbladet alltså utsedd, nu kan man inte hitta
  honom där, så han är ingen hjälte längre.
  Man får inte säga simpel bedragare. Och djurplågeri är han dömd för.

 40. Helt klart en översittare. Åberg kan inte stå ut med kritik från oliktänkande.
  Själv har han hittat sin nisch. jaga oliktänkande går bra.

  • Det finns massor om det ”ute på nätet” en enkel googling på namnet ger dig rätt mycket intressant läsning…

 41. Dags att städa i egen ringhörna igen.
  Den rakade jubelidioten Jonas Andersson ska naturligtvis skickas åt helvete.

 42. Att en sån som han blev polis är helt klart ett administrativt misstag som rättades till efter ett tag. Kriminella skall absolut inte få verka eller ha insyn inom polisen och rättsväsendet. Extremt pinsamt att en kriminell får statliga bidrag när han undviker rättvisan och har skulder att betala. Hur inkompetent är det inte av den myndighet som ger honom bidrag. Det är skattepengar!!!!!!!

  • Han har tryggat sin fortsatta försörjning, från att gå, ( fått sparken ?) från en statlig myndighet, till att bli en frilansare i en skattefinansierad tvivelaktig verksamhet!
   Hur länge skall medborgarna tolerera detta skojeri ?

 43. Ann kristin är en tuff brud, sådana borde det finnas fler av!
  Ska bli intressant att följa det här, för psykopaten låter nog henne inte vara ifred.
  Dom värsta psykopatmördarna börjar sin karriär med att plåga djur…..

 44. 7 partier tjatar dagligdags om värdegrunden och så är det public service, msm och alla möjliga Pk-iter, men de håller en sådan människa som den här Åberg för att ha värdegrundsegenskaper, hur sjukt är vårt land?

 45. Så här beskriver han sig själv på sitt twitterkonto…
  ”Bor i Sverige och Tanzania, jobbat som polis, dagisfröken, professional hunter, internatrektor bland annat och nu VD ”
  https://twitter.com/TomasBergstrm
  (undrar hur många twitter o facebookkonton han har då han använder sig av minst tre namn….internet never förgets!)

   • Han har jobbat som polis i hallsberg, men fick väl mer eller mindre sparken 2012. Hans kollegor har uttalat sig om att han är en psykopat och att hans verklighetsuppfattning var lite skev……finns massor om man googlar lite…tomas bergström/tomas åberg…

 46. Åberg är en otäck jävel och förmodligen psykopat – som sagt den som är elak mot djur ska man akta sig för – så håll er undan från Åberg!

 47. Hur kan det vara möjligt att han blir inbjuden till nåt sammanhang överhuvudtaget efter detta? Alla blir ju besmittade med det här uppenbara föraktet för djur och levande varelser. Och hur kan han tro att han ska kunna lägga detta som han gjort sig skyldig till bakom sig.

  • Fick han den diagnosen innan han lät sina djur törsta och svälta ihjäl? Eller blev det diagnosen som friade honom? I varje fall så borde han förklara vad som hände. Om han ska fortsätta ha inflytande över nåt över huvud taget.

 48. Här konfronteras olika prioriteter hos journalister. Att behandla djur väl och att bemöta rasismen. Bemöta rasismen har fått företräde.

 49. Hur vet vi att han inte gör nåt liknande igen? Det är väldigt allvarligt att låta djur svälta ihjäl. Är det en person som ska bjudas in till representant för nåt överhuvudtaget? Vilka representerar han?

  • Precis, det är i våra skattefinansierade tillsynsmyndigheter den stora bristen nu uppdagas ! Och så frågar sig folk, ”varför gjorde ingen någonting” ?

 50. Vad gäller detta UFO, känner jag stark connection till en svensk partiledare som huserade hos Skavlan ikväll i SVT! Glorian hos henne smalt efter hand, vilket oxå sker med denne ”man”!!

 51. Tomas ”Djurplågaren” Åberg fd. låtsas”polis” som nuförtiden jagar pensionärer (betald med skattemedel) som säger sanningen på Fuckbook. ”Let’s make him famous” genom att alla skriver på Europarådets sida vilken djurplågare han är, han verkar orolig över att inte få gratisäta där.

 52. Det måste väl finnas andra, vettiga och kloka människor som kan lyftas fram, istället för alla de här självgoda, hycklande och högst begåvningsbegränsade individerna.

  Vi tvingas dagligen se Arnstad, Lindberg, Greider, Pascalidou och nu den här arrogante djurplågaren Tomas Åberg i TV och i DDR-media högt och lågt.

  Och, om man nu ”lyckas med” bedriften att ha ihjäl tre stycken jakar, som anses vara ett av världens mest tåliga djur, ligger inte djurplågeriet på normalgraden, utan måste vara synnerligen grovt.

  Ändå ska denne figur tillåtas moralisera, predika och angripa opponenter. Varför blir han inte kritiserad av alla militanta djurrättsaktivister?

  https://www.nyatider.nu/djurplagare-bakom-nathatsgranskaren-lat-sina-djur-svalta-till-dods/

 53. 600.000 SEK av Löfvens stålar för att sätta dit pensionärer. Inte ställa grupper mot varandra nähä? Men tydligen kan han låta djur svälta ihjäl utan nåd. Allas lika värde var det ja..

 54. Denne man är ondskan själv vad skulle annars driva denne till ideligen återkommande ondskefulla o vidriga handlingar. Dom som behandlar djur på ett sådant sätt är även kapabla att utföra samma handlingar mot människor.

 55. Vad är värst? Att tycka illa om muslimer på Facebook eller plåga djur? Jag rösta på det sistnämnda . Åberg är en jävla gris gillar att plåga djur.

 56. Vad finns domarna på hans djurplågeri? Se till delar domar på vad den här djurplågaren. Såna här förhärdade brottslingar skal inte ha rätt censurerar oss.

  • Domarna bör finnas att få från Örebro tingsrätt. Tomas Bergström hette han då han dömdes, men vet inte om man nu i efterhand måste söka på hans nya namn Tomas Åberg. Men ett hett tips är väl att kolla flashback,dom brukar ju ha domar o fup på dom personer man skrivit om.

 57. Verkar vara en grupp psykfall som anonymt leker polis på nätet. För att sätta dit någon enstaka pensionär som inte uttrycker sig pk. Alla ska granskas och kontrolleras. Av galningar. Flera av dem är dömda för brott och nu en djurplågare. De är som NMR fast i yttersta vänstern. Det värsta är att de har kopplingar till SVT och slaskmedia. Men de lever ju på sensation och skvaller. Så det är kanske inte så konstigt.

  • Om det fanns rättsäkert i den granskning, men det är verkligen 1600 talet häxprocess men 2000 ggr värre, när vänsterextrema element leker STASI. Kan man inte anmäla dem för olovlig kårverksamhet?

  • ”en grupp”, det har blivit rena rusningen av lämmeltåg som uppträder som lynchmobbar. En del MSM journalister ju har satt många exempel.

 58. Det som är problematiskt och oroande är att vi i Sverige har så många rena idioter, undrar var det kommer ifrån, och varför det är så? Blev landet dränerat under den stora utvandringen?

  • Inte tänkt på saken på det viset. Men, det verkar ju kunna vara så att de flesta begåvade och kreativa människorna lämnade Sverige under den stora utvandringen. En förklaring god som annan till förfallet och fördumningen.

   • Kan vara så att mycket värdefullt human kapital försvann, sen är ju Sverige så ödsligt och torftigt på många sätt och det gör ju inte det bättre.

  • Folkbytet. Kapital och kompetens flyr skatter, avgifter, övervakning, kontroll och statlig styrning. In kommer analfabeterna, bidragstagarna och en del rena parasiter. Skyll inte på invällarna, det är de svenska politikerna som lämnat ytterdörren och kylskåpsdörren öppen och bjuder in folk att komma och ta för sig.

 59. Bra Egor! Hoppas du fortsätter länge till i samma anda!
  Det finns så många wannabes som den här Tomas Åberg och det värsta är att det finns ännu fler medlöpare som sväljer allt med hull och hår utan att ifrågasätta.

 60. Den där Åberg vet ju om sina svaga sidor, det han sysslar med nu är kompensation, en sorts psykisk rening, en dusch, han har helt enkelt dåligt samvete.
  Finns många sådana i Sverige, ett resultat av Luther.

 61. En kriminell skithög så kan man kalla Tomas Åberg. Det finns många sådana i Sverige. Skillnaden mellan dem och Åberg är det suspekta att staten finansiera hans förföljelse verksamhet av vanliga hyggliga medborgare som brukar sin grundlagsfästa yttrandefrihet. Det visar med all tydlighet hur illa tillståndet är i detta land. Den här mannen borde få vad han förtjänar.

 62. När kriminella brottslingar hyllas istället för att dömas och fängslas vilket sker överallt i det kommunistiska ideologisamhälle som Sverige blivit så vet man att det är fetkört.
  Politiska förslag om att konfiskera mark utan ersättning borde lämna ett ramaskri men istället sker ingenting.
  Kommunism och islam sprider sig likt cancer i samhällskroppen och dödar ibland långsamt och ibland snabbare. Den gemensamma faktorn är dock att båda är sjukdomar som leder till död.

 63. En väldigt creepy person.

  Tvångströja och vadderade vita väggar är vad jag associerar den här djurplågaren med.

 64. Dessa exemplar av människor är det absoluta bottenskrapet i latrinen. Asgamar som passar på att göra sig ett namn och en hacka genom att ge sig på och sälja ut de svagaste av sina egna.

  De ska obarmhärtigt kämpas ner utan vidare diskussioner.

  • Dom har en vidrig värdegrund när man angriper yttrande friheten som man gör. Självklart skall få kalla en spade för en spade, en hög med skräp människor för en hög med skräp människor.

   • Ja, även snällheten har en gräns. Dessa jä.. nyttjar dessutom situationen för att bli kända och tjäna pengar.

 65. OT: Om ni var ute och gick och såg någon, som är uttalat PK, bli utsatt för mångkriminalitet, och ni hade möjligheten att avbryta det hela- skulle ni ingripa?

 66. Lite ifrån ämnet,SMHI varnar för snökaos och kyla och då går min tanke osökt till MP:s propaganda om den svenska globala uppvärmningen,för det är ju vårat fel enl MP och måste straffas med höjda skatter.

 67. Stiligt att ni tar upp sådant här, kommer skicka en summa så fort jag fått ordning på…”.swicandet ”.

 68. Usch, göra sig ett namn på bekostnad av de svagaste av sina egna. Får han inte betala dyrt i detta liv, så blir det i nästa. Han förtjänar ingen nåd eller förlåtelse. Avskum.

 69. Tyvärr, så är Tomas Åberg är en sann representant för det beteende, som svenskarna älskar att premiera (till 82%) när det är val. Samtidigt stoltserar de med sin ”Värdegrund”. Tomas Åberg visar, varav denna värdegrund består.

 70. Vilken ful fisk denna djurplågare Tomas Åberg är, så nu är det väl snart dax att byta namn igen. Och börja om på ny kula och ange vanligt folk som säger sanningen.

 71. värdegrunden gäller inte djur och svenska folket utan vissa enbart
  den grund borde stoppas upp i —— på samtliga idio—

 72. Born of satan himself, för hell hoppas han får kännbart straff kan inte vara normalt funtad. Man blir vansinnigt förbannad

  • Dom är asylaktivister. Lika lite som dom förstod att dom dömde minkarna till en plågsam död lika lite förstår dom att fejkflyktingar som helt saknar asylskäl inte kan få bo här och bli försörjda av de skattepengar vi betalar in, för att vi, våra barn och våra gamla ska få den hjälp vi har rätt till.

 73. En faktor med i bilden av att se alla dessa pundhuvuden poppa upp återupprepat är att höga hastigheter regerar! En soffpotatis har ingen hastighet alls, medan dessa ADHDtroll far runt som skollade vettar och vinner.

 74. Vem finansierar denne mans verksamhet.
  Betalar resan till Zagreb etc.
  Han måste också ha räkningar att betala, kanske inte veterinär och djurmat dock.

 75. Det absolut lägsta och fegaste man kan göra är att plåga djur och små barn för de står i beroendeställning och de kan inte skvallra.

 76. En bra bild på förövaren och hans brottsoffer! Och Agria är tillagda i den svarta listan av företag som man absolut inte ska ha med att göra!

 77. Hoppas några djurvänner bejakar sina våldsamma sidor och gör hembesök hos det djurplågande och människoplågande aset.

LÄMNA ETT SVAR