DN och GP raderade artikel där Dalai Lama uppmanar flyktingar i Europa att återvända hem

Delningar

På torsdagen skrev Samhällsnytt om hur Tibets andlige ledare och mottagaren av Nobels fredspris vid ett besök i Sverige uppmanade människor som flytt till Europa att inte stanna här utan återvända hem så snart detta är möjligt. Han slog också fast att Europa tillhör européerna, på samma sätt som Tibet tillhör tibetanerna. Uttalandena blev för mycket för flera svenska tidningar, bland annat DN och GP, som valde att radera artiklar med dessa citat, något som Nya Dagbladet var först med att berätta.

De nu raderade artiklarna var baserade på ett TT-telegram. De har ersatts med nya artiklar där man i stället valt att lyfta fram andra och mer ”politiskt korrekta” citat från Dalai Lama, bland annat där denne uttalar sig positivt om EU.

Klickar man på länken till den ursprungliga artikeln: https://www.gp.se/nyheter/sverige/dalai-lama-flyktingar-ska-återvända-1.8215577 så blir man omdirigerad till en helt annan artikel med rubriken ”Dalai Lama ser EU som förebild” i stället för ”Dalai Lama: Flyktingar ska återvända” (se skärmdump ovan). Flera andra tidningar har följt GP:s exempel, bland annat UNT och NT. DN har i stället valt att bara ta bort den ”kontroversiella” artikeln.

LÄS MER: Dalai Lama: ”Europa tillhör européerna”

I det svenska TT-telegrammet hade dessutom citatet censurerats bort där Dalai Lama fastslår att Europa tillhör européerna. I andra länders medier, bland annat de franska, finns citatet däremot återgett och används till och med som artikelrubrik. Där berättar den tibetanske ledaren att de som flytt till Europa har en plikt att så snart det är möjligt återvända hem och återuppbygga sina länder.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

359 KOMMENTARER

 1. Dalai Lama får passa sig så han inte blir anmäld för hets mot folkgrupp.
  Tibet tillhör tibertanerna eller Europa tillhör européerna…..huuu vad hemskt!

  • Som vanligt fake news, denna gång genom att undanhålla fakta.
   Fattar inte att någon köper eller läser smörjan. Man blir inte informerad, däremot manipulerad

 2. Dalai Lama har yttrat sig redan tidigare så att inte Europa skall ta alla dessa migranter som inte passar här och blev då också angripen. Men han står på sig och säger vad han tycker, inte bara därför gillar jag Dalai Lama.

  • Ja, 2016.

   ’The Dalai Lama said in an interview published Thursday that Europe has accepted ”too many” refugees, and that they should eventually return to help rebuild their home countries.

   ”When we look into the face of every single refugee, especially the children and women, we can feel their suffering,” said the Tibetan
   spiritual leader, who has himself lived in exile for over half a century.

   ”A human being who is a bit more fortunate has the duty to help them. On the other hand, there are too many now,” he said, according to the
   German translation of the interview in the Frankfurter Allgemeine Zeitung.

   ”Europe, for example Germany, cannot become an Arab country,” he added with a laugh, the daily reported. ”Germany is Germany.’

   https://www.thelocal.de/20160531/dalai-lama-says-too-many-refugees-in-europe

 3. DN och GP – tidningar i Sanningsministeriets anda.

  ”MSM Ignores Dalai Lama Remarks
  Coffee and Nuance
  Publicerades den 12 sep. 2018
  Dalai Lama says ’Europe belongs to Europeans’. This was the headline from a talk he gave in Malmo, Sweden. So far, none of the MainStream Media has reported on these controversial statements. This is interesting, because if these statements were uttered by someone less beloved, the media might label them an anti-migrant, alt-right, white supremacist, or worse. For the record, I hold HHDL in high regard, and criticism of him is ridiculous”:
  https://m.youtube.com/watch?v=IFD0_Wz96cc

 4. Ja tack Dalai Lama! Du säger det som är rätt och vettigt för hela världens överlevnad! ”Ni från tredje världen bör återvända hem så fort det är möjligt för att återuppbygga och kämpa för era nationer” (lite tillrättalagt av undertecknad) men samma andemening!!! Jag har för övrigt alltid haft stort förtroende för Dalai Lamas intellekt och visioner för att hela världen ska kunna leva!!

 5. Försök till reformistisk lyrik:

  Den politiska katten
  såg trollet i arbetarskjorta
  som någon som letade
  efter tidsmaskiner

  Trollets hjältar från förr
  kom tillbaka som spöken
  de undrade allihopa
  varför den tjocke väsnades

 6. Ja valresultatet har endast fungerat som bränsle åt pk-media att öka sin manipulering mot svenska folket, vår enda chans att få en ärlig rättvis media var att SD fått 51% men det vill uppenbarligen inte svenska folket, utan låter sig hellre ledas som små får till offeraltaret.

 7. Det fascinerande med vänsterliberal media
  är att det de mörkar, gör också att de avslöjas
  som mörkare och ”åker dit”.

  Undrar om det får den effekt de önskat? 😉

  Kanske inte, men planen är som alltid att
  alternativa siter inte ska uppmärksamma
  det hela! 🙂

 8. Det är så här det fungerar. Det finns väldigt få riktiga s.k. ”Fake News”, som dessutom mycket lätt kan avslöjas som falska. Vad som i stället sker är att vissa nyheter som missgynnar en viss politisk agenda tas bort eller vinklas på ett sätt som gör att budskapet totalt har förvanskats. Tibet idag är Sverige i morgon.

 9. Mycket bra Dalai Lama, De journalister som sitter på sitt kontor, framför sina skärmar har ingen verklighetsuppfattning. När jag var på väg till Mount Everest passerade jag den Tibetanska gränsen och pratade med en del munkar. Vi hade munkar som liftade med oss i en grym terräng. I lumpen hade jag Göran Kropp som befäl, han var omänsklig, han sov i tält på kaserngården när det var 25 – ute i Eksjö. Jag har följt de fotspår och den cykelresa som Göran Kropp utfört, helt otroligt. R.I.P Göran Kropp.

 10. DN och övrig pk-media tror att för att bekämpa alternativmedia ökar de ständigt manipuleringen, de förstår inte att enda sättet att ”bekämpa” alternativmedia är att börja skriva fakta och ingenting annat, pk-media är själva källan till alternativmedia.

 11. tack för en bra artikel.

  Men visst är detta nyheter omvärlden behöver känna till om fina sverige.
  Låt FOX News och andra få all information om DDR censuren som återskapas i Sverige för att skydda fejkasylanter så de kan muslimisera vårt land…

 12. Hahahaha, det blev för mycket för åsiktsfascisterna på agenda blaskorna!

  Pk politikerna och pk-agenda blaskorna är kommunistiska men döljer sig bakom namn som socialdemokrater och liberaler.
  Det samma gäller EU, vilka i realiteten är Sovjet 2.0.

 13. Att de driver denna invandring har blivit så naturligt att ingen längre ifrågsätter varför de är så hätska tillskyndare av politiken. Det går inte längre att förneka att det hela är en konspiration. Många sverigevänner ger förklaringar som att etablissemanget hamnat i en ”låsning” ” godhetsknarkare” ” eller storhetsvansinne gällande sverige som ”humanitär stormakt”. Inget av detta är sant , den brutala sanningen är att vi ska bli en minoritet.

  • Finns ingen godhet vare sig hos 82%-arna eller deras herrar. De är alla totalitärt lagda och vill inte höra talas om annat än fortsatt massinvandring.

 14. Jag som ”Sverigevän” vill påstå att vi alla är på samma sida. Vi måste stoppa det här som pågår. Det är nog nu. Vare sig du är afs eller sd jag vill inte nämna nmr men vi är alla på samma sida.

  Och vi kommer att vinna.

  • Hur då hade du tänkt dig? När jag går i pension torde de med utländsk bakgrund uppgå till 50% av Sveriges befolkning.

   • Han är den minsta minoriteten som finns – en individ. Vid sidan av det är han den enda upplysta laman. Men hans metafysiska nonsens ger jag inte mycket för.

     • Som att han vill ha tillbaka Tibet och skapa ett munkvälde där med sig själv eller sin ”reinkarnation” (som han inte bestämt sig för ännu om han ska genomföra) som högsta ledare och folket som inte är munkar satta i träldom för att tjäna munkarna? Eller att han är uttalad marxist (som brukar leda till oerhört lidande när såna tar makten)?

      Eller är det bara att han konstaterat att Europa tillhör européerna eftersom det hörs på namnet?

     • Haha ”munkvälde”. 🙂 Har du missat att buddhismens tanke om reinkarnation inte skulle belöna en vilja att härska över andra?

    • Han är bara spirituell. En sida man tvättat bort från västvärlden av ganska uppenbara orsaker. Har en befolkning huvudfokus på andra värden än materialla faller hela vårt nuvarande system o maktstruktur.

  • Buddhismen brukar till skillnad från andra religioner inte göra anspråk på att de sitter inne med någon absolut sanning eller att deras religion är överlägsen.

   • Nej, men folk i västerlandet tenderar att tro att Dalai laman är någon sorts universalgeni när han i själva verket är en djupt vidskeplig individ med mycket svag verklighetskontakt.

    Vid sidan av det har gör han anspråk på Tibet och rollen som dess envåldshärskare.

     • Man hittar lika mycket ”visdom” i vad han skriver som det Deepak Chopra skriver. Chopra är läkare i grunden, men insåg att det fanns mer pengar att tjäna på att svamla om kvantfysik och laman är på samma sätt – med buddhismen som täckmantel för sin feelgood-filosofi.

     • Visst är det placebo. Men det delar alla andra religioner eller alternativa trossystem med dem. Det är bara att acceptera att trots detta är buddhism mindre chauvinistisk och mindre fundamentalistisk än de stora religionerna.

     • Så om vi följer din tankeprincip: palestinier är inte fundamentalistiska enligt dig eftersom de inte har något Palestina att bestämma över? Snarare tvärt om.

    • Universalgeni skulle han vara den första att förneka sig som. Visst har buddhism inslag av vidskepelse prescis som alla andra religioner (i multum högre grad) har.

     Envåldshärskare? Du verkar tydligt inte förstå vad buddhism är för något.

     • Buddhism är en av fem världsreligioner. Dess anhängare har upphöjt vikten av meditation till den högsta av dygder. Meditation kan vara nyttigt i viss utsträckning, men när övergår det från nyttigt till att man bara sitter och gör ingenting?

      Träd ur transtillståndet och delta i världen. Du lever här och nu – att raka av dig håret, stiga upp kl. 4 på morgonen och gå ut och tigga mat av redan fattiga är bara att vara till andras besvär.

     • Det kan jag hålla med om men det var inget du hävdade i posten som jag svarade på. Då handlade det om universalgeni och envåldshärskare. Har du inte bestämt dig än eller hoppades du bara på att ingen med kunskap om buddhism skulle hoppa in i diskussionen? Min gissning är det senare.

     • Jag struntar i dina kunskaper om buddhismen om du ens vore självaste Dalai laman. Jag tror inte på religioner och definitivt inte på guruer som höjs till skyarna av andra som ledstjärnor för alla att följa.

      Om du är så kunnig, varför förkastar du inte buddhismen som en förlegad filosofi byggd på okunskap om världen? Du kan meditera för att ha lättare koncentrera dig utan att behöva tro att du ska reinkarnera och utan att följa någon virrig ism från fjärran land.

      Att laman vill bestämma över Tibet är ett faktum. Du kanske inte ser honom som en ledare rent religionsmässigt, men han gör politiska anspråk som inte alls är del av religionen du är anhängare av.

     • Jag har redan tagit avstånd från all övernaturlighet och hävdat att det är placebo. Däremot är det tydligt att buddhismen – i jämförelse med andra religioner – är mindre auktoritär. Med hästlängder.

      Lama är visst en ledare men i åsikterna om den tibetanska kulturens bevarande är han tämligen lätt att förstå. Om man anser att kulturer överhuvudtaget är värda att bevara. Tycker du det? Eller är alla försök till att bevara ett folks kultur fel? Betänk också att ditt svar innebär konsekvenser vad gäller *alla* folk.

     • Kulturyttringar som innebär att människor far illa är inte värda att bevara.

      Det är tillåtet att vara buddhist i Tibet. Så den fredliga delen av det buddhistiska kulturarvet får fortsätta att existera där.

     • Du menar de som eldar upp sig? Ja jag tycker också att det är problematiskt. Men samtidigt, vem är jag att avgöra om vad de väljer att offra sig för är värt det för dem själva?

      Visst kan det möjligen än så länge formellt vara tillåtet i Kina, men vi vet vad Kinas kommunism tycker om exempelvis Qigong som knappt har någon politisk dimension alls. De tibetanska buddhisternas farhågor är alltså välgrundade.

  • Hmm för att han väljer att inte kommentera hur andra människor väljer att protestera mot ett aggressivt Kina? Har inte människor, inklusive tibetaner, fri vilja att protestera som de tycker enligt dig? Jag skulle inte tända eld på mig själv men jag skulle heller inte vilja att någon annan bestämmer vad jag får och inte får göra med min egen kropp.

   • Ja visst, shit happens. Det är väl ungefär lamans attityd. Men är det en sund attityd? Jag kan förstås hålla med om att man ska få göra vad man vill med sin kropp, men den auktoritet som laman har borde han kunna ha något att säga om det hela. Inte bara ”no comment”.

    • Visst det kan man tycka, men det är långt ifrån att hävda att han inte är en ”god människa”. Min misstanke är att han känner mycket väl med de som offrar sig men att han inte vill göra deras offer meningslösa genom att ta avstånd från dem. Men jag vet inte. Och jag skulle inte göda någon föreställning om att jag vet heller.

 15. Omdirigerade- och falska nyheter som gladligen utförs av medieetablissemanget är till för att förstärka diktaturens krafter och försvaga folkets demokratiska rätt till insyn och förståelse.

 16. Ett så tydligt exempel på agendasättande journalistik som frambringas kan.

  Måtte djävulen ta alla svenska så kallade journalister.

  • Måtte djävulen ta Hjörne och Bonnier familjen i örat och skaka fram lite vett.

   SD måste börja säga exakt som det är nu vi är i minoritet och 2018 var sista chansen att rösta bort detta demografiskt.

 17. Massmigrationens syfte är folkmord på européerna. Bono är globalistmaffians lydige lakej – liksom skådespelaren och karriäristen Gustaf Gründgens i Klaus Manns roman ”Mephisto” var nazisternas sprattlande marionett. Bono är en kugge i folkmordsmaskineriet. Hoppas att Dalai Lama kan sätta käppar i hjulet och stoppa helvetesmaskinen!

  ”Bono Declares His Racist Hatred of Swedes in Wake of Election
  Red Ice TV”:
  https://m.youtube.com/watch?v=TjIORAjYWng

  • Kalla en spade en Spade

   Det är ord och inga visor på Dig Eva.

   Helt korrekt den som fortfarande tror på flyktingnarrativen(som i stort har försvunnit) måste vara komplett dum i huvudet.

   Invandring är the biggest heist som ni någonsin kommer att råka ut för det är en heist som kommer att ta död på era nära och kära. Det är en heist som kommer att göra er ekonomiskt och själsligt bankrutta.

   Jimmie och SD måste ut med ordet NU vi är på väg mot minoritet i rasande fart.

   2030 är vi i minoritet – 2018 detta valet var sista valet att rösta bort det.

   Så antingen tar folk upp kampen nu och slutar med SD2022 tramset eller så får ni fly landet om några år.

   För – Muslimerna kommer inte att tillåta blonda blåögda otrogna i deras land så är det bara. Det har vi sett otaliga exempel på mellanöstern.

 18. Nu inväntar vi bara på att få höra att Dalai Lama är rasist….vilken journalist/kändis blir först med att kalla honom det?

 19. Jag såg ju själv den oklippta versionen (om det nu var TV4 eller SVT) där Dalai Lama säger ”Europa åt Européerna” och att vi bör ta hand om flyktingarna när det behövs men sedan ska de åka tillbaka till sina hemländer.

  Jag hajade till när uttalandet senare på dagen var bortklippt.

  En uppenbar censur av något som inte passar PK-lögnen.

  Det var ju ett högintressant uttalande!

  • Ja för den som inte begriper att invandringen är en agenda för förstöra Svea Rike när allt det som pågår får ske öppet så bör denne jämföra Svea Rike med Nordkorea.

   I Svea Rike är invandringen = Kim Il Jong i nordkorea , inget som man får ifrågasätta.

 20. Det vore intressant att få höra tidningarnas förklaring till varför dom inte berättar om verkligheten. Vad ska vi ha sådana tidningar till ?

  • Ja om man förstår hur världen hänger ihop så är det inte så svårt.

   Media är infiltrerade av säkerhetstjänster som bedriver agendajournalistik – propaganda.

   Tyska Journalist Udo som sedemera blev mördad efter att ha släppt en bok om hur CIA tvingade honom att skriva en artikel om Gadaffi och gasläger beskrev att det fanns inte en enda känd journalist i västmedia som inte var antingen påverkad eller under direkt kontroll av säkerhetstjänster.

   https://sociable.co/web/cia-journalist-udo-ulfkotte/

   Om man sedan har koll på operation mockingbird och andra kända operationer inom media så blir det inte märkligt att Herbert Tingstens samröre med CIA kom ut.

   http://www.usabloggen.se/2013/04/28/herbert-tingsten-wilhelm-moberg-och-cias-hemliga-propagandakrig-i-sverige-under-det-kalla-kriget/

   Säkerhetstjänster lyder i sin tur under allt annat än folken utan the Shadow Government som Trump så frekvent avslöjat.

   Så givetvis är invandringen en agenda den som inte begriper det bör beställa en PET – scan eller fMRI för att undersöka hippocampus.

   Media är så avgörande för eliten att Nordkorea faktiskt har fria val precis som vi men det som skrivs om Nordkorea på Wikipedia är att 95% röstar på Kim pga deras starkt kontrollerade media.

   För att avsluta så att du förstår :

   “Freedom of the Press, if it means anything at all, means the freedom to criticize and oppose.” – George Orwell

   Implikationen är att vi är exakt som Nordkorea

   In times of universal deceit – Truth is a revolutionary act.

   Invandringen är en agenda och den får inte ifrågasättas och när den ifrågasätts så används propagandatermer som rasist , foliehatt osv för att demonisera personen ifråga. Resurserna sätts i rullning med hjälp av media.

   Om tidningar verkligen ville vinna läsare skulle de skriva exakt som det var. Men det är inte poängen. Det är propagandavapen mot Svenska folket.

   Thomas Jeffersson sa det själv. Om det var upp till honom så skulle tidningar inte tillåtas i en demokrati därför propagandan var så farlig för just demokratin.

  • Ja precis som Kim Il Jong vill skydda sitt folk från utländsk påverkan.

   Nordkorea:

   Fria Val
   Statskontrollerad media
   95% röstar Kim i valen.

   Sverige :

   ”Fria Val”
   Statsfinansierad media och privatägd av ett par familjer
   85% röstar för mer invandring och mer skänkande av deras tillgångar
   till utländska intressen.

   • Demokratur är effektivare än diktatur. 80% av svenskarna låter sig fortfarande eftet 60 år duperas.
    Själv började jag vakna när Övermakten bråkade med Radio Nord 1962.

    • Fy fn vad jag jobbigt att behöva se på förfallet under så lång tid. För mig var åtminstone hela 80-talet och 90-talet en rosenskimrande tid av svensk storhet och stolthet.

     2001 11e september förstod jag med ren logik att något inte stämde. Därefter har mer och mer bekräftats.

  • Det är liksom poängen det. Egentligen betalar vi med skattepengar och presstödet. Inga av drakarna lever längre på eget kapital förutom enstaka år.

   Det är propagandavapen såklart och det borde du som kommer från Jugoslavien ha koll på och informera oss Svenskar om.

   • Det har ingenting med vilket land man kommer ifrån för att veta sanningen om propagandan. Svensken har levt i decennier i mörker för att han FÖRNEKAT att ”eliten” jobbar emot honom. Svensken har hela tiden slagit sig för bröstet och hävdat att Sverige är ett ANNORLUNDA och ”FRITT” land där YTTRANDEFRIHETEN råder. Svensken förstår fortfarande inte att där centralbanken styrs av SHLOMO och hans trosfränder, där kan INGEN frihet råda. Jag tror att de flesta av dagens svenskar börjar förstå detta nu… Vänta bara tills en LÅGKONJUNKTUR slår till snart igen. Tiotusentals svenskar kommer att bli av med sina tillgångar och de kommer att får betala SKYHÖGA räntor till de ”svenska” bankerna som är under kontroll av centralbanken. Sanna mina ord… Just wait and see…

  • Invandringen i Sverige = Kim Il Jong i Nordkorea – inget som får ifrågasättas.

   Det är äckligt och skrämmande. Men likt Nordkorea är det så svårt för folk att se igenom ridån av lögner.

   Invandringen är inte lönsam likt att Kim Il Jong inte är världens bästa Golfspelare.

 21. Det blev för mycket sanning i Dalai Lamas uttalande så bla.Wolodarskis Dn och Gp blev nödiga och strök uttalandet.Konkursen för dyngblaskorna hejdas enbart av presstöd.

  • Det är propagandavapen mot Svenska folket och vakna människor måste ut på gatorna och demonstrera. Om vi låter detta fortgå och förlitar oss på att media ska berätta för oss när det är dags så är det kört helt och hållet.

   2018 var sista chansen för att rösta.

   • Tiden då svenska folket förlitade sig på tidningarna är över.
    Nu läser man dem med skepsis och undrar hela tiden vad som utelämnats.
    Känslan att mer eller mindre vara lurad finns där hela tiden. Det gör att lusten att söka kunskap och insikt om samhället via msm minskar och behovet att uppsöka Samhällsnytt och dylika sidor ökar.
    Dagstidningarna litar inte på att folk kan dra egna ”riktiga” slutsatser och vill därför styra människors tänkande. En agendasättande verksamhet istället för rapporterande. Detta beteende blir en harakiri där man frivilligt lämnar över hela rapporteringsinitiativet till de alternativa nätkollegorna.

    • Invandringen och propagandan dödar själen i de som är vakna. Den kan återvinnas genom kamp. Det är vår skyldighet mot vårat folk att slås och informera dem varje dag om vad som pågår.

 22. ALLA svenska män, kvinnor och barn på landet vet detta redan, om någon hade orkat ta sig från redaktionen och frågat vem som helst. Vad vet Dalai Lama som inte vi vet?

   • Oh jo.Då har du missat hyllningskörerna här på SN innan valet.Oh Ebba..Den liberala SD-falangen har inte vetat till sig i trasorna.

  • Exakt KD ingår i alliansen för att införa i Sverige anti-kristi diktatur. Det enda som kan hålla tillbaka Guds dom är ett andlikt uppvaknande bland Sveriges kristna. 2.krön 7:14 Om mitt folk som är uppkallat efter mitt namn ödmjukar sig och ber och söker mitt ansikte och omvänder sig från sina onda vägar, då vill jag höra det från himlen och förlåta deras synd och skaffa läkedom åt deras land. Meningen var i början när KD bildades att vara kristen röst i riksdagen och deras ledare har övergett denna tron som engång för alla har givits till ossatt vara ljus och salt

 23. Tänk om någon av chefredaktörerna på dessa tidningar kunde vara så raka i ryggen så att de kan förklara för mig vem som har gett dom mandat att bestämma vilka ”sanningar” jag ska få ta del av.Jag vill se skriftligt på det!De utnyttjar klausulen att om man inte berättar sanningen så har man inte ljugit.Det är en ytterst dålig egenskap om man använder sig av epitetet journalist.Då ska man bli politiker istället!Ett skrå man har bättre förutsättningar för.

  • Pressen är naturligtvis ett propagandavapen som används mot blonda blåögda svenskar. Vilka uppdragsgivarna är kommer du aldrig få reda på men det lutar åt en elit som håller sig i det dunkla.

   Hela vårt system bygger på lögnen att vi har frihet och fri press.

 24. Det finns många sådana här bevis för hur regimens etablissemangsmedia censurerar, vinklar samt förskönar för dem negativa nyheter. Bara en som är blind och döv kan falla för MSM´s illa dolda agenda.

 25. Har man för avsikt att tillhöra skaran av Partiet godkänd Regim media måste man tänka sig för vilken typ av artiklar man skriver!

 26. Att DN och Expressen/GP ljuger, förvanskar och mörkar är inget nytt eller förvånande. De som förvånar mig är att folk fortfarande köper skiten med alla lögner.

  • Många går på rutin, som de gjort i alla år utan att tänka, skogaholmslimpa, lättmjölk till kaffet, triss(t)lott, en tidning. Tidningarnas försäljningsstatistik ligger troligen i linjen med Socialdemokratins röstmandat, och minskar stadigt varje år hel enkelt pga sossarna dör ut ..bokstavligt.
   Varför annars denna röstboskap från andra länder ??

 27. Så här går det till, vi är en stor tidning och raderar ni inte kontot
  kommer vi att vända oss till andra, Det kan gälla Google Tvitter
  eller andra konton, tidningen påpekar språkbruk och liknande
  för att få kontot stängt, privatpersoner får ofta sina konton stängda.
  En sort av censur.

 28. Vad kan man förvänta sig av människor som anser sig vara utvalda och är hela mänskligheten s fiender? Lögner, lögner och åter lögner. Läs Nya Testamentet och ni kommer att inse vilket folk som avses, och läs snarast innan dessa människor förbjuder NT.

  • Klart att de är utvalda av Gud och klart att man kan kalla dem för övermänniskor även om USA tack vare sin globala krigsmakt också tror sig vara övermänniskor, fråga hur många afganer motsvarar en enda människa från USA, jag tror inte att svaret är en afgan………”alla människors lika värde”….hmm…..

  • De är inte utvalda av GUD utan av Lucifer. Jorden är deras ”playground” tills den sista striden inträffar och lucifers lakejer besegras…

 29. Helt tyst om utländsk påverkan i detta fall. Staten ”israel”, Saudiarabien och naturligtvis USA är starka krafter bakom censuren i sådana här frågor precis som Sovjetunionen låg bakom mycket av censuren i Östtyskland.

 30. Stasi och DDR försvann INTE hösten 1989…

  Dess tjänstekadrer tog bara färjan från Sassnitz till Trelleborg likt många andra gjorde våren 1945 för att fortsätta sitt värv i Sverige och lära upp nya adepter…

  men inte tordde jag att de skulle vara så … klumpiga utan ha lite mera raffinemang och ”snits” på sin censur…

  • Vem trodde något annat.Polariseringen och kriget ökar i omfång och frekvens.Splittringen total och Ebba Busch Thor säljer sig som ett ”luder” till Stefan Löfven.

   • Hon säljer sig inte enbart till Stefan Löfven som ett ”luder”, hon säljer sig också till den homosexuella Pride-rörelsen.
    Jag fattar inte hur en kristen människa, kan börja att välsigna det som i Guds ögon, är en synd!
    Man behöver inte hata människorna som begår synden, dvs trotsar Gud, men man måste åtminstone helt bestämt, ta avstånd och fördöma synden, som de begår.
    Undrar om Ebban gör det??

 31. Invandringen är Sveriges svar på Kim Il Jong i Nordkorea.

  Kritisera den och du hamnar i fängelse.

  Nordkorea har också fria val ….

 32. Vi kommer inte att ha några flyktingar i Sverige om 4 år, för vid det laget kommer dom vara svenska medborgare allihop. Grattis Sverige!

   • ”En video som Pentagon har lagt upp på nätet visar hur USA övar för Natoinsatser i södra Sverige. Men det är inte Ryssland man krigar mot – utan arga svenskar som fått nog.
    På videon kan man se hur tyska och nederländska trupper förbereder sig på att sätta in Natos snabbinsatsstyrka genom övningen Noble Ledger.

    Mest kontroversiellt är att kartorna som visas i videon – troligen av misstag – skildrar södra Sverige. Sverige är inte medlem i Nato och namnges inte i tv-inslaget, men i början av september undertecknade regeringen ett avtal om värdlandsstöd med militäralliansen, som reglerar hur Nato ska kunna bjudas in till Sverige för att genomföra skarpa insatser under eget befäl.

    Fria Tider kunde som första svenska tidning publicera hela avtalet på lördagen.

    Av avtalstexten framgick det att Nato kunde bjudas in av regeringen inte bara för militära insatser, utan också vid ”kriser” och civila oroligheter.”

 33. Tyvärr har vi en pöbel som silar mygg och sväljer kameler. Fruktansvärda övergrepp ignoreras om tanken är ”god”, och vad som redan har hänt är passé. Skulle en Hitler dyka upp och skeppa hem varenda invandrare och återställa gamla Bullerbyn på ett halvår och sedan äta cyanidkapsel samtidigt skjuta sig i huvudet skulle alla efteråt fördöma handlingarna – förutom själmorden förstås. Men de kanske t.o.m. skulle tycka att det var bra och sedan fortsätta sin egocentriska show. Det handlar kanske inte ens om politik egentligen, utan om att marknadsföra sig själv. Egenkära personer som hävdar allas lika värde och sedan meningsmotståndares mindre värde. En ohelig allians med mobbar-Alliansen. En kombination av de värsta personliga egenskaperna.

 34. Säger som kompisen på lördag vinner jag på Lotto o sticker. Det har han sagt i tjugo års tid. Hade han gett fan i att spela hade han haft råd att sticka från sitt land som tillhör svenskarna vilka svenskar slavarna eller dom nya. Dalai Lama har rätt. Kom hit ni får en utbildning som ni kan använda i erat hemland när ni kan flytta hem. Men hade vi inte haft skattesystemet som förslavar oss. Då hade vi inte haft bidragssystemet och då hade vi inte haft problemen.

  • Jag gör som din kompis! Har ökat spelandet en aning i hopp om att vinna tillräckligt för att sticka! En pension på 8150 netto räcker väl knappast?

   • Med den pensionen bör du söka dig till ett land UTANFÖR Europa, Sydamerika eller Asien, där levnadskostnaderna är låga…

   • Knappast. Tittar på Södertälje gamla gubbar o tanter männen i kostym. Sitter o fikar på stan. Förlåt männen fikar. Då blir jag lite förbannad o undrar vad dom får per månad oftast har dom haft guld o dollar med sig och Audi A6 eller Q8 står skrivna på barnen för att man ska få bidrag.

 35. Efter som det bara finns en väg av
  åsikter som är godkännda såg msm
  sig tvugna att redigera sanningen en
  aning. Fake News även kallat, utförs
  för allmänhetens eget bästa.

 36. Känner ingen igen ekona från Nazi-Tyskland respektive Sovjetunionen under Stalin? Man skrev vad man förväntades att skriva och slank något igenom redigerades det bort och upplagor drogs in.

  Idag glömmer inte Internet lika lätt, så istället ger man sig på de som hävdar att en händelse faktiskt har ägt rum.

  • Under Stalin?!? Du verkar leva i tron om att socialismen blev god när Stalin dog. Vilket är en lögn. Sovjet var lika förtryckande efter Stalin som under Stalin.

   • Självfallet har du rätt om du bokstavstolkar utan hänsyn tagen till kontext. Stalin skapade det Sovjet som i mycket levde ända fram till den Andra Ryska Revolutionen. Att socialismen någonsin har fört ngt gott med sig är det få som tror annat än sektvis…

    • Men då missar du att Lenin, som föregick Stalin, var en lika god socialist som Stalin och beordrade mord på 100 000-tals oliktänkande, förgörandet av de ryska kulturskatterna, med mera.
     Att begränsa sig en diktator ger en felaktig bild av händelseförloppet.

     För att undvika sådana misstolkningar är det bättre att som du skrev om Nazi-Tyskland bara skriva Sovjetunionen eller kommunisterna.

 37. Att svenska media tricksar med sanningen, förvanskar och censurerar är väl inget konstigt. Det gjorde de i fyrtio år i Tyska Demokratiska Republiken. Där hette tidningen Neues Deutchland, här har de andra namn!

 38. Svensk press börjar alltmer likna den som fanns under 30- och 40-talen under den nationalsocialistiska eran.

  Intoleransen, fundamentalismen, vi-och-dom-tänket, tron på den egna perfektionen och så vidare. Vi ser allt detta i dagens svenska press.

  Är det rimligt att ett land som Sverige påtvingas en press som emulerar tredje rikets metoder och ideal?

 39. Ja vad kan die luegenpresse hoppas på nu?

  Agendan ska pushas till varje pris – presstöd ska utverkas. Svenne betalar trots att han spyr på skiten och lögnerna. SVT/ST – Samma där Svenne ska betala för sin egen hjärntvätt.
  Artikel 13 – är väl vad Nazisterna i EU och svensk MSM hoppas på nu.
  Gå och DÖ era djävlar.

 40. Vi skrattade åt kommunistisk press på 60 talet för deras snedvridningar av nyheter. Nu har vi samma situation i Sverige 2018.

 41. OT
  Opinion live.
  Bra diskussion. T.o.m. Belinda skötte sig bra.
  Galen kommunist dock. Usch.

  Lappar påstods vara svenskar p.g.a. ”allas lika värde” (???)
  Motargument: Samerna har

  1) en egen kultur som de hyllar
  2) ett eget språk som de vårdar
  3) eget parlament
  4) en egen flagga
  5) de håller på att ta fram en egen nationalsång (jojk)
  6) de ser sig som en egen nation

  Det är klart att de INTE är svenskar.

  Judarna i Sverige är dock svenskar. De är ”assimilerade” sedan länge.

  • Om du talar om för en Same att han är Svensk så blir denne skogstokig. Nej, de är inte Svenskar och vill inte heller vara det.

   Det finns en anledning att de är klassade som en minoritet i Sverige.

     • Men ändå används det som ett paradargument mot Sverigedemokraterna att Björn Söder sagt att de inte är svenskar. Visst är det komiskt när de själva inte anser sig vara svenskar utan samer med samisk identitet.

  • Det är ju bara att gå fram till första bästa jude i Sverige och ställa den raka frågan:
   Ser du dig själv i första hand som en jude eller en svensk?
   Då kommer ”svenskheten” att visa sig, eller inte.

   • Det kan ju onekligen ha sin betydelse. Det avgörande generellt sett är hur infödda svenskar uppfattar personen ifråga.

    Man avgör ju inte själv om man är svensk utan avgörande är ifall omgivningen klassar en person en som svensk.

    • Men vad är man om omgivningen betraktar dig som en svensk fast du själv anser att du i första hand är en jude?
     Har man förlorat sin starka judiska identitet då, dvs har omgivningen stulit den judiska identiteten då?

     • Det finns ju ingen vetenskaplig definition av vem som är svensk. Uppenbara svenskar och uppenbara utlänningar är ju lätt att fastställa.

      Så finns det gränsfallen. Om jag träffar en svensk som på alla sätt och vis framstår som svensk men som själv anser att han främst är jude så får jag väl se honom som en svensk som själv anser att han främst är jude.

      Förmodligen en ung människa som söker sin identitet och som nyss har köpt en Davidsstjärna att hänga om halsen. Jag har träffat sådana svenskar. Svenska efternamn hade de också!

   • Korkat resonemang. Kan man inte vara både och menar du? Hur ser du på smålänningar eller skåningar, är inte de heller svenskar?

 42. Glöm inte att det snart är val igen 🙂

  EU-valet om 1 år.
  Snart börjar kampanjandet igen. Politik är skoj, håll med om det!

  SD bör lägga stort fokus på att omförhandla vårt EU medlemskap och sedan en ev. folkomröstning. Alltså INTE kampanja att gå ut ur EU.

  Lägger man korten rätt bör vi ha +20% i EU valet om 1 år.

  • Polen, Ungern, Tjeckien, Slovakien, Kroatien, Slovenien, Österrike och förhoppningsvis snart även Bayern – som går till lantdagsval i Oktober – visar vägen för det nya EU !!

   Ett nytt EU som åter visar respekt för de enskilda länderna men som behåller de positiva samarbetet suveräna stater med en gemensam kultur och historia emellan!

 43. Hahaha.. när jag läste om hans uttalande på FriaTider… så tänkte jag – att nu måste det bli Syntax Error hos PK-media… Här kan man ju inte gå ut och anklaga världens mest ansedda och andligaste person för att vara rasist… men han är ju nationalist precis som du, jag och en väldigt stor del av Sveriges befolkning, som de flesta är i alla länder… Men att vara nationalist är ju FULT!! Det är ju något ont och i princip satanistiskt ont!! Men han är ju icke-svensk, och andlig, och tror på människors godhet…

  *
  XXXXXXX ERROR XXXXX

  • ”Dalai lamas pressträff på onsdagen inför hans anförande i Malmö.

   – Jag anser att Europa tillhör européerna, sade 83-åringen och underströk att de så kallade flyktingar som kommit till Europa måste förmås att åka hem igen, rapporterar AFP.”

 44. Det var inget annat än väntat av Bonnier-media! Som alla vet vid det här laget är att Bonnier är den mest hängivna globalisten, Bilderbergaren och EU-anhängaren i vårt land. Vi får inte heller glömma att Bonnier ”lånade” 900 milj. kr från EU, som med all sannolikhet skulle användas till att sprida falska nyheter inför det här riksdagsvalet.

 45. Det är ju fullständigt horribelt, finns det inget journalistiskt och demokratisk i dessa tidningar. Man skriver väl det som personen i fråga säger, annars gör man inte sitt arbete.

  • Jag tror att det egentligen ska översättas till
   ”alla människors lika människovärde”,
   för då blir påståendet
   plötsligt helt begripligt och självklart.

 46. Jag är ytterst förvånad att Göteborgsposten censurerade/vinklade uttalandet.
  Jag hade en känsla av att GP var den enda tidning i landet det fanns ärlighet i.
  Uppenbarligen hade jag fel.

 47. När en människa blir gammal börjar hon fundera på ansiktslyftning och andra olika skönhetsoperationer. Allt i syfte att försköna en kropp som naturligt åldras med allt vad det innebär.

  Är det detta Sverige håller på med; att försköna sig och sitt ”goda” rykte. Man tror att man är en stormakt men det är huden som blivit för stor och därmed kommer rynkorna. Sverige försöker vara det landet inte är. Därmed drar man sig inte för att överträda lagen och de regler som håller ihop ett samhälle.

  Med lögner, omskrivningar och direkta lagbrott odlar man sin fåfänga; försöka få sig att se bättre ut än vad man är. Man gapar om att man har yttrandefrihet och tryckfrihet men med kirurgisk precision skär man i dessa rättigheter så hela ansiktet kollapsar. Sverige har nu tappat sitt ansikte ute i världen och framstår bara som en fåfäng gammal människa som inte vill erkänna den bisarra verklighet man faktiskt befinner sig i.

  • Liten hund i stor hunds kostym. Det håller givetvis inte i längden – det är därför det är sån jävla turbulens nu med Censur och whatnot…
   För personligen bok över politiker och makthavare sedan minst 2006 och framåt. Är du äldre så gärna så långt bakåt du kan – dokumentera så mycket vansinne som möjligt.

 48. Som en chefredaktör sa i morse. Många tror att bara för att man inte har en regering så slutar ett land att fungera. Det finns, som hon sa, länder som saknat en regering under ett år och där både ekonomin förbättras och arbetslösheten sjunkit. Allt är inte politik. Vi får se hur länge detta uttalande får vara kvar.

     • Genom EU, finns s.k. ”konvergenskrav” och annat, minns inte exakta talen i allt.

      Landet Sverige, var så starkt och bra, att hela världen ville flytta till Sverige.

      Nu frågar hela världen vad Sverige har gjort.

     • Kronans värde sjunker ständigt gentemot andra valutor. Det beror inte bara på den låga räntan. Det handlar också ifall utländska investerare tror på Sverige. Förtroendet sjunker.

  • Det är ju passande inför den kommande diktaturen att kratta marken för att folk ska anse politik och fria val helt onödigt

   • Ja EU har väl redan börjat att montera ner demokratin bland sina medlemsländer. Sedan tar dom steget till nästa nivå där NWO råder.

 49. Ett bra exempel på måttet av deras objektivitet och saklighet. Som om man skulle beskriva ett julbord med att det kommer att serveras rödkål och sill.

 50. Ljuga och förtiga sanningen ingår i den politiskt korrekta åsiktskorridoren. Och beteendet har varit framgångsrikt. Majoriteten av svenskar har inte en aning av den förstörelse som pågår i Sverige. Att inte ens Dala Lamas ganska harmlösa uttalande korrekt vågar återges visar att förljugenheten bland svensk media kommer att fortsätta och svenska folket förs bakom ljuset.

 51. Att Dalai Lamas politiskt inkorrekta uttalande skulle censureras bort förstod nog de flesta av oss. Nu gäller det att vi andra lyfter fram det som Wolodarski försöker gömma. Dela det på Facebook ni som kan!

  • Nej. Så långt hade jag aldrig trott att det gått. I det här faller är det ju en uppenbar censur av ett uttalande som de politiskt korrekta sanningsförnekarna inte kan acceptera. Sådan flagrant censur är ytterst oroväckande.

 52. Detta visar med all tydlighet vad slaskpressen håller på med. Svårt att bryta ett invant beteende. JÅ var i Skavlan igår och påtalade att MSM håller på med fake News. Efter det var intervjun slut. Tror bestämt att Skavlan var rädd att JÅ skulle ge exempel.

 53. OT; Skavlan gör sig till och spelar teater för att få Åkesson att framstå så dum som möjligt i kvällens avsnitt av ”Skavlan”, fan vad jag är trött på detta genomfalska land.

 54. Det som Dalarna Lama säger
  är inte det som står klart och tydligt i
  FN deklerationen om ” flyktingar”
  här flyttar det in migranter, lycksökare
  som TROR att dom är välkomna av
  Svenska folket BARA för att den sketna
  Regeringen bjuder in och prackar vanssinet
  på oss!
  Idiotin blir vi påminda om varje dag!

 55. Och fyra år till av vanstyre av landet som faller djupare ner i avgrunden och folk röstar på skiten.
  Media är så ynkliga , lögnare, fegisar. Men skitna EU som ska styra allt mer över oss, håller dom bakom ryggen.

 56. Gott, då får vi en lista på icke trovärdiga tidningar som kan ljuga för folket när de passar dem.

  Har ni tänkt på hur stor makt SD väljare har, om det stora antalet tex upphör att handla av ett visst företag eller att abonnera på en tidning… Så är det kännbart för dem.

  Så de som har abonnemang hos nån av dem, kanske tid att avbryta det och läsa alternativ media istället.

  Kan inte SamhällsNytt ha en extrasida med tex tidningar som censurerar om asylanter så man lätt kan se vilka man bör helt undvika.
  Kanske också en företagslista på de som stöttar importen av asylanter.

 57. SVT gjorde likadant. Däremot slank uttalandet igenom på TV4 till min stora förvåning.
  Det blir väl någon form av räfst och rättordning här kan man tänka mot den ansvarige som frångick msm:s principer att aldrig släppa igenom något som går emot den gemensamma agendan om allas lika rätt till Sverige förutom svenskarna.

 58. Att DN är bortom all räddning visste vi,detta är agendasättande så det förslår…men GP ?Det trodde jag inte.Folk måtte väl ändå prata med varann,läsa på nätet etc så detta kommer ut i alla fall…..och ytterligare kvadda dessa publikationers anseende.
  Eller förbereder sig dessa blad för en tid när bara de är tillåtna att utgivas ?

  • Oroa dig inte. Många hittar hit och så länkar vi till de som har en hjärna, och använder båda hjärnhalvorna. Inte bara vänster eller höger.

 59. Ljugmedia fick skrämselhicka när mysgubben sa fel saker och hade han inte varit så populär runt hela jorden hade man givetvis dragit igång en hatkampanj; nu fick man nöja sig med att censurera honom. Patetiskt, Wolodarski et al!

 60. Jag undrar hur det skulle se ut, Om det skulle undersökas vilket politiskt budskap den Islamska delen av världens sms innehöll inför detta val till de i korantroende i vårt land.
  Budskapet var med största säkerhet detta till de korantroende. Att stöd Socialdemokraterna i Sverige så får vi 4 år på oss att bygga upp en starkare grund för islam med deras hjälp. Sedan är vi många nog att besegra dom i nästa val, För de har så fullt upp att kritisera varandra att de kommer inte att märka något innan det är för sent för dom.

 61. När det gäller den bekännande PK- sfären, får det sunda förnuftet ett allt hårdare och tjockare skal att forcera.
  Inte konstigt alls om man uppfattar viss psykisk oreda hos dem som bestämmer.

  • Tänk Gotland, som skulle behöva Landet Sverige?

   Nu får Gotland Centern!

   Federalister som kör SUV och låtsas bry sig om gotländska landsbygden…

   Centern har ännu inte, efter EU, eller i decennier före EU, utvecklat Gotland och Landsbygden!


 62. Efter den allmänna rösträttens införande beror det helt och hållet på folket
  självt hur det är ställt i landet.

  Erövringen av Sverige åt svenskarna kan ske med valsedeln. De som leva i betryck och otrygghet äro tillräckligt många för att samlade bestämma över landets politik.

  Vad som hittills förhindrat dem att så göra är slöheten och likgiltigheten.
  Där är den farligaste fienden till folkets väl.

  Det är den som hindrar oss att göra Sverige till det goda hemmet för alla svenskar. Det är en i djupaste mening fosterländsk gärning att krossa denna folkfiende.

  Per Albin Hansson ”

  Nu förtrycker t.ex. ARBETARPARTIET Socialdemokraterna Svenska Folket, som gärna får skatta, men inte ha tillgång!

  • Umm.. det är ingen nyhet. Socialister har alltid förtryckt folket. Om det så är med en guldbur eller gulags, är effekten densamma.

   • Hahaha… ja, nu försvinner Landet Sverige och Svenska Folket genom båda metoderna.

    Svenskarnas barn har många, många år i kö, för att kunna flytta hemifrån, osv.

    När återvandring kommer igång, Om svenskarna får till en folkomröstning som påverkar konstruktiv återvandring…

    då finns en liten chans att Landet Sverige kan blomma.

 63. Självklart kan man inte ha godhetssymbolen nummer ett, sedan Moder Theresa hade ofoget att gå och dö, sitta och säga att Europa tillhör européerna samt att flyktingarna ska åka hem när det är säkert för att bygga upp sina länder.
  Det går ju inte för sig när tanken är att krossa den europeiska mellanklassen för att få en obildad pöbel som gör som den blir tillsagd och som är beroende av Staten.

 64. Vilken flykting vill återvända hem när personen kan leva på bidrag resten av sitt liv med ett stort antal olika identiteter.

 65. Yttrandefriheten gäller bara för vissa. Det är färdigt med landet som demokrati, detta märks också när man tar del utav utländsk media. F-n vad rått och hemskt det blivit i Sverige

 66. När ska PK inse att de har gått vilse? Och så länge de måste censurera verkligheten kommer de alltid att misslyckas. Att folk lyssnar på Åkesson beror på att han är den ende som talar sanning.

 67. Känner mig trygg med vetskapen att msn media säger till mig när jag skall blunda och hålla för öronen när någon yttrar sig på ett otillbörligt sätt. Känner mig riktigt omhändertagen, lite av en förälder barn situation.tackar ödmjukast

 68. Vad är dom rädda för!!!
  Skötsamma invandrare har inget att vara oroliga för!!
  Bara kriminella som bör se sig om annat boende i sina ursprungliga hemländer

 69. När man läser detta och sen ser de självförhärligande texterna att DN och SVD minsann är kvalitetsjournalistisk blir man så less på lögnerna. För det är egentligen lögn när man väljer ut bara vissa sanningar.

 70. Risk för att Stasi och KGB blir avundsjuka på den svenska pressen. Vem kan censurera så friskt utan att allmänheten tar notis om saken? Bara en fullfjättrad expert på området…

 71. Dalai Lama säger ju det självklara. Att man ska bygga upp sitt eget land. SD har ju till och med gått ut med att hjälpa folk. Socialdemokraterna med hjälppartier vill hellre att de ska ryckas upp ur sin kultur och kastas in i socioekonomisk misär i en förort nära dig. Det är ju uppenbart att det är fel sätt att hantera problemet.
  Man bygger inte upp ekonomin i mellanöstern om man dränerar länderna på unga män. Speciellt inte om de har någon slags utbildning.
  EU och multinationella företag vill ha billig arbetskraft. Det är huvudorsaken till inflödet. Man kallar det humanitär angelägenhet. Hur human är man om man rycker upp folk från sitt eget språk, kultur, religion, släkt och vänner?
  Det är bara skitsnack från giriga ledare av multinationella företag. EU är dess operativa gren. Medlemsländerna deras lydstater.

 72. Jösses vart är landet påväg när idioterna till och med censurerar Dalai lama!! Det här är rent av det mest patetiska som pk media någonsin kommit på! 😂🤣Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!

 73. Samhällsnytt som gör ett fantastiskt bra jobb vägrar att bli uppköpta av staten med presstödet och tillhör resten av ’PK-slask medierna’.

 74. Censurera en nobelpristagare. Haha, msm gräver sin egen grav, hoppas dom ramlar mycket snart däri.
  Heja alternativ media ,heja.

  • Ja förvisso men de vet att de inte spelar någon roll för de viktigaste är att få en invandrarmajoritet. Det satsar de på till varje pris även på bekostnad av deras rykte hos den snart de facto minoriteten – svenskar.

 75. Dagens Nyheters fejk news är en vidrig värdegrundsfascistisk trycksak där man rapporterar falskt om och om igen. Man släpper fejkartiklar som ”Sandvikenrapporten” och man censurerar denna artikel om Dalai Lamas oönskade verklighetsuppfattning. Det finns fler saker med DN som är ännu värre. Det gjordes en seriös rapport av OECD för ca fyra år sen som hette ”OECD och invandringens ekonomi”, där DN publicerade rapporten med en artikel som hette att invandringen var lönsam, fast det i rapporten fastslogs att den var inte lönsam.
  Dessutom prånglar DN ut abonnemang till universtietsstudenter med 95% rabatt. Har blivit erbjuden dessa i två år nu, men har aldrig utnyttjat detta. Det är ju tydligt att de har en strategi där de, från tidig ålder, vill få in framtida beslutsfattare. Hjärntvätt med fejk news helt enkelt.

 76. Jag förstår inte kontroversen. För det första är han är främst en ”andlig ledare” och säger att han inte kan något om politik. För det andra säger han ju bara att han tycker att det är rimligt att återuppbygga länder som förstörts av krig – och att de som lämnar dessa länder borde ju rimligen ha en vilja att återvända och hjälpa till – när (om) det finns förutsättningar för det.

  ”Europas omfattande flyktingmottagande de senaste åren – De har haft ett lidande i sina hemländer och har hopp om att nå Europa för ett bättre liv, säger Dalai lama. – Men de ska inte bli kvar permanent i Tyskland eller Sverige. Så småningom ska de återvända till sina hemländer och återuppbygga dem,”

 77. När PK-patrasket avskaffat det fria ordet, då har även demokratin rykt.
  Då går det inte att få tillbaka demokratin mer än att folk går man ur huse och ställer till ett helvete på gator och torg. Demokratin är nu på väg att upphöra, och dessa djävlar som har detta på agendan är PK-patraskets partier i riksdagen, och dess otäcka drängar i media. Nu har det gått så långt att demokratin kan förmodligen bara återtas med våld, för när det fria ordet inte längre existerar, och man inte vågar yttra vad man tycker och tänker utan att bli utsatt för repressalier, då har demokratin upphört, och det här känner alltfler av svenskarna av, och detta som nu sker är förmodligen bara inledningen av förföljelsen av sverigevänner.
  KROSSA DET FÖRBANNADE PK-PATRASKET SOM SÖNDRAR VÅRT SVERIGE!

 78. Ser vi inte samma sak om och om igen? Uppburna personer som ”tycker fel” helt plötsligt. Det var den ypperlige utrikeskorrespondenten Kjell Albin Abrahamsson som jobbat i östeuropa under kommunismen, men som på slutet tyckte fel när han kritiserade massinvandringen. Tyvärr dog han för tidigt liksom Hans Rosling, experten alla hyllade men som, liksom SD, ansåg att hjälp på plats var det bästa sättet att hjälpa.
  Det syns så tydligt nu när globalisternas fascistiska agenda lyser igenom och de tar till censuren utan att tveka en sekund.

 79. Att bygga upp ett samhälle på Koranen o samtidigt angripa den egna kulturen o religionen, kommer att skapa oerhörda konsekvenser för kommande generationer.

  Det politiska o mediala etablissemanget använder personangrepp o en förlegad hatretorik, tagen från den kommunistiska ideologin i denna kamp, vilket historiskt kommer att visa sig förödande.

 80. Politisk korrekthet är en partiöverskridande religion. Vi hittar anhängare i alla partier utom SD. PKs kärna är Södermalm. Kulturmarxismens navel i Europa. Ironiskt nog har kulturmarxisterna i innerstaden inte tagit emot en enda flykting permanent på 30 år. Man har enstaka tillfälliga boenden där de sedan slängs ut i ”kommunerna”. Ett kodord för ”kolonierna” som man dränerar på skatt för att upprätthålla apparaten med 45 000 statliga byråkrater som arbetar i innerstan (förtiofemtusen) som sedan innerstaden kan inkomstbeskatta. Därför lever kaviarvänster i sus och dus i innerstan.

 81. Ja, här ser vi var fake news i realiteten är att finna! Att klippa och klistra för den politiska korrekthetens skull är vad svensk gammalmedia sysslar med. Kan de nu bara få tyst på de fria medierna så är åsiktsmonopolet säkrat.

 82. Klart att censuren slår till med all kraft i svensk media, om inbjudna personer med världs-status, råkar säga något som ligger utanför den svenska åsiktskorridoren.

 83. Med tanke på detta flagrant tydliga exempel på mediecensur kan vi bara hoppas att så många som möjligt sprider detta på alternativa vägar!

 84. Så ”kvalitets media” censurerar igen . Vilken överraskning . PK media försöker att förmedla och sprida en förljugen bild som bekräftar deras egen PK agenda.

 85. Varför ska de censurera-
  det är väl bara för SVT att säga att de tar AVSTÅND från vad en av världens mest respekterade andliga ledare och tänkare tycker…😏

 86. Här står det helt utom rimligt tvivel att svensk etablerad ”finpress”, censurerar obekväma åsikter. När till och med Dalai Lamas ord feltolkas av godhetsivrande DDR-journalister, och ersätts med en helt annan – äldre – artikel, som passar DDR-medias världsbild bättre, så behöver ingen undra om media mörkar. Ja. Media mörkar. Här är ett av alla bevis.

  Det här debaclet är ett färskt sådant exempel, som man utan vidare kan slänga i ansiktet på den som fortfarande inte accepterar att media just mörkar obekväma åsikter. Inte ens Dalai Lama går fri från DDR-censuren – i Sverige.

  Läsaren vill läsa hur Lama uttryckte sig i den här specifika frågan, och klickar på länken. Men får istället läsa om hur positiv han är inför EU – i en helt annan, äldre artikel. Som att köpa senaste numret av Illustrerad Vetenskap, men komma hem med Allers, Min Häst och Damernas Värld – som är två år gamla. Dummare än tåget.

  Och när vi ändå är inne på rejäla dumheter, går det utmärkt att läsa den här eminenta texten som Twitterprofilen Darko Crncevic skrev i ren frustration 2016. Texten är ett par år gammal, men är likväl fortfarande högaktuell och mycket intressant att läsa.

  https://mickek69.com/2018/09/13/hej-da-sverige-av-darko-crncevic-a-k-a-daccraft/

 87. PK-Maffian är Diktaturens Kreatur.
  Utan hjärna och förnuft.
  Utan empati till sitt eget Folk, och sitt eget Land.
  Fy faen , vad jag hatar dessa Kreatur !

 88. Jag förstår inte varför flyktingar inte skulle återvända när deras asylskäl upphört? Det är ju inte direkt arbetskraftsinvandring vi pratar om, snarare arbetslöshetsinvandring som bara kostar. Varför ska vi fortsätta betala för dessa människors liv och uppehälle efter att de slutat mörda varandra i sina hemländer?

 89. Visst saknar man SVT:s fredagspanelen?
  Med Lars Ohly, Anders Björck och gamla fyllemoderatkärringen.
  Apropå gaggige Björck i Opinion i går kväll.

 90. Är det verkligen så illa?
  Då är det definitivt och absolut slut med det lilla förtroende som tidigare fanns för dessa, numera, politiskt styrda blaskor!
  Man får faktiskt lust att använda en och annan svordom..

 91. PK media bör veta att dom döms för att underhålla information, vilket är att ge en lögnaktig bild.
  Aftonbladets rubriker om besöket begränsas till att Sverige är fredligt och fridfullt.
  Låt dom fortsätta plocka minus poäng.

 92. Va då ”så snart det är möjligt återvända hem och återuppbygga sina länder”? deras plikt är att stanna i Europa och jobba som valboskap mot kravlös försörjning.

 93. Svensk press censurerar Dalai Lama.

  Är inte detta en världsnyhet så finns det inga världsnyheter.

  Häng ut Peter W på Dagens Nyheter world Wide..

  • Ja, eller åka hem och pippa med getter, som också är populärt i MENA. Jag skiter i vilket så länge vi bara får bort dem från vår kontinent.

 94. Någon som mailat dessa blaskor och frågat varför dom valde att censurera/radera Dalai Lamas offentliga uttalande? Och fått något svar kanske?

 95. Kanske borde vi satsa på att konvertera alla sekulariserade Européer till buddhister, så att vi kan få en religiös anledning till att repatriera alla som inte hör hemma i Europa? Ersätta pedofilpåven med Dalai. Jag är helt för. Åt helvete med de kristna överlöparna, den religionen har uppenbarligen sedan länge spelat ut sin roll som relevant kulturinslag i Europa.

 96. Media har väl omsider insett att det är lönlöst att försöka utradera Dalai Lamas uttalande – i går försökte SVT i stället skademinimera genom att antyda att han måste ha varit jetlaggad efter 10 timmars flygning från Indien och därför har pratat i nattmössan:

  https://www.svt.se/opinion/tibetexperten-det-menade-dalai-lama-om-flyktingarna-fran-mellanostern

  Det är bara det, att han uppenbarligen har sagt och menat samma sak för mera än två år sedan, och väl då måste förmodas ha varit både utsövd och helt medveten om sina egna åsikter:

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/dalai-lama-for-manga-flyr-till-eu

 97. Vad skall man säga man häpnar över PK pressens idioter !
  Eritrea & Etiopien har blivit jättekompisar basunerade TV ut , Dags då att återvandra !! Eller hur ?!

 98. Helt fel, pinsamt skriven artikel.
  Den skribenten verkar inte ha koll på att en artikel-sida kan fyllas på med text utan att sidans URL ändras samt att orden i en url inte behöver styra vart man hamnar.
  Texten i ursprungsartikeln står kvar även om mer text är adderad och att rubriken är uppdaterad.

  Dvs URL’ens siffror är det som i detta fall leder till den aktuella sidan även om det står några ord före. Dvs även om det stod några andra ord först och några andra ord efter några timmar så är det likväl samma sida som man kommer till när man klickar på länken. I detta fall är den ”önskade” delen av artikel längre ner på sidan.

  Även denna länk gör ju att man kommer till samma sida:
  https://www.gp.se/nyheter/sverige/högerextrema-kan-inte-data-1.8215577
  😇

 99. De styrs av satan tyvärr. Jag hoppas Jesus Christ kommer snart, för annars går det åt hell med folket och värden för nu faller allting i bitar.

 100. Helt i stil med det övriga.
  Svensk media är numera världskänd som smutsig, lögnaktig och korrupt !
  Utländska journalister anser att deras svenska kollegor är korruupta, fega och DRAR SKAM ÖVER YRKESKÅREN !
  Australien, UK, Israel, Ryssland, Japan, hela Europas mediakår….

  Tack o lov att gammelmedia sakta går i graven !

 101. Märkligt nog är det de samma som tycker kineserna skall lämna Tibet som tycker at araberna skall vara kvar här…..

 102. Undra om det finns ett liknande journalist potentat av ”nyttiga idioter” som i Sverige, är säker på att svenska journalister är i särklass präglade av Frankfurtskolan.

 103. Tja varför ska inte personer återvända när faran är över?
  Svaret: Dom upptäckte att det var så mycket bättre här och gratis, där hemma måst dom jobba igen.
  Svenskarna är korkade nog att behålla alla dom kan, för att vara ”snälla”

LÄMNA ETT SVAR