LEDARE. ”Du hycklare, ta först bort bjälken ur ditt eget öga! Då kommer du att se så klart att du kan ta ut flisan ur din broders öga.”. Det är en känd passage från Bibeln som allt för ofta passar för att beskriva vänsterliberaler. Det blir särskilt aktuellt i och med att gängkriminella (såklart med utländsk bakgrund) tagit över sossarna i Botkyrka eller att Centerpartiet nu valt en turkisk medborgare med en kusin nära Erdogan och moskévurmare till partiledare.

Ni har väl alla sett gammelmedias kampanj tillsammans med sossarna om att utmåla SD som en ”säkerhetsrisk”, vilket är deras nya grej. Först var det att tiga ihjäl SD, sen var det att kleta nazism på SD, sedan blev det att utmåla SD:are som dumma och korkade (”kommer inte klara av riksdagsarbetet, kommer falla igenom som ett korthus” etc). Allt det där hade effekt i hjärntvätten av svenskarna och fördröjde SD:s inträde i riksdagen. Men det gick inte att stoppa SD, som ju trots allt och i ett internationellt perspektiv haft en fantastisk tillväxt.

I vilket fall har de vänsterliberala partierna tillsammans med gammelmedia nu en ny taktik och det är att kleta ”rysshotet” på SD och försöka hjärntvätta befolkningen att SD är ett ”säkerhetshot”. Det vore skrattretande om det inte vore så att de nog lyckas lura delar av befolkningen.

7-klövern varit en säkerhetsrisk

Det första man här kan nämna är givetvis det faktum att SD varit det ENDA partiet som sedan 90-talet varnat för just Ryssland och faran med att montera ner det svenska försvaret. Detta samtidigt som sossarna och alla andra var i full flärd med att lägga ner vårt försvar. Detta är välbelagt och bilder på debattartiklar från gammalt från SD cirkulerar på nätet, liksom de budgetar partiet lagt i riksdagen i alla år. Jag gjorde en video om detta för ett antal år sedan, som är aktuell än idag faktiskt.

Det andra är att SD varit det enda partiet som varnat för kvotering av utlänningar på känsliga poster, medan de andra partierna gjort tvärtom. Spionskandalerna på senare tid med utlänningar som fått känsliga positioner vittnar rätt tydligt om att SD hade rätt och de andra partier utgjorde en säkerhetsrisk på den fronten.

Det tredje är invandringen i allmänhet – den största säkerhetsrisken någonsin i Sverige, som fört med sig terrordåd med mördade människor, organiserad brottslighet som äter sig in i samhället och all annan brottslighet med mord, våldtäkt, misshandel, rån, bedrägeri, hot, utpressning, kidnappning, välfärdsbedrägerier med mera som följd.

Andra partierna klart värst

Men inte nog med att den förda politiken enligt ovan utgjort en klar säkerhetsrisk. De andra partiernas närmast sjukliga fixering att få in ”mångfald” på precis alla arbetsplatser, inklusive till politiska poster, har utgjort och utgör fortfarande den riktiga säkerhetsrisken. Vi såg nyligen hur gängkriminella tog över sossarna i Botkyrka, men trots detta agerade inte Socialdemokraterna centralt, vilket i sig är anmärkningsvärt. Tänk om det hade hänt i SD? Tänk er rubrikerna i media då. Trots att SD centralt garanterat hade agerat och slängt ut den avdelningen och de medlemmarna. Men sossarna gör inget och ingen bryr sig. Men vem är det riktiga säkerhetshotet här?

Vi hade såklart Mehmet Kaplan, turk med kopplingar till extrema ”Grå vargarna”, som fick avgå och dessutom var minister i regeringen för MP tillsammans med S. Vi hade Abdirizak Waberi för Moderaterna, en islamist som de satte i försvarsutskottet. Vi har Morgan Johansson och hans fru som åtalas för dataintrång. Ja, listan kan säkert göras bra mycket längre.

Vi ska såklart inte nämna sossarna själva, med bland andra riksclownen Anders Ygeman som ju avgick för att han utgjorde en säkerhetsrisk i regeringen i och med Transportstyrelseskandalen. Sin vana trogen återinsatte dock sossarna honom i en annan ministerroll men det är en annan historia. Det finns många fler på denna lista.

Så allt detta, alltså både olämpliga personer som sossarna själv har, eller samarbetar med, plus deras förda politik genom åren, är de riktiga säkerhetshoten, som på allvar har skadat och fortsätter skada Sverige allvarligt.

”Bjälken i egna ögat”

Det senaste är såklart valet av turkiske medborgaren Muharrem Demirok som Centerpartiets nya ledare. Det är alltså en person med kopplingar till Erdogan i Turkiet, vilket Samnytt avslöjade, flertalet gånger misshandelsdömd i vad som var oprovocerade överfall och en moskévurmare. Denna person, med dubbla medborgarskap, ska nu sitta och förhandla säkerhetspolitik i Sverige? Någon som klagar eller kritiserar Centerpartiet? Såklart inte.

I det läget gör sossarna sin vana trogen, såklart tillsammans med deras samarbetspartier och media, som de alltid gör: de pekar på SD för att dölja sina egna problem samtidigt som det blev knäpptyst i media om det hela. För som vanligt när vänsterliberalerna skriker högt bryr sig inte egentligen om det de klagar på. Det är bara ett spel för galleriet.

Istället förs en koordinerad kampanj mot SD och alternativmedia: Maggan som krävde att SD stängs ute från samtal med statsministern om säkerhetsläget, understött av vänsterns opinionsbildare, samt ”experter” som påstår att alternativmedia jobbar åt Kreml.

Mats Dagerlind, Samnytts ansvariga utgivare, gick i svaromål i Aftonbladet efter det grundlösa anklagelserna mot Samnytt:

Övriga aktörer som räknas upp får naturligtvis svara för sig, men, givet den undermåliga argumentationen byggd på guilt by association för att leda i bevis att Samnytt skulle styras från Kreml, finns skäl att ifrågasätta anklagelserna generellt.

Det är skrämmande att man ovanpå den totalitära blockeringen av utländska medier nu också kräver bojkott av inhemska medier.

Vad blir nästa steg – att släcka ned Samnytt från nätet? Tvinga Internet-leverantörerna att blockera även oss? Vad skiljer i slutet på detta sluttande plan i så fall Sverige från Ryssland?

För det är så det alltid är. Vänstern utmålar sig som frihetens, demokratin och yttrandefrihetens försvarare, men är alltid dess dödgrävare. Istället använder de olika händelser, 6 januari Kapitolium i USA, Rysslands invasion av Ukraina, Paludans koranbränning, vaccinkritik, fel val av president i USA med mera, som anledningar för att beskära demokratin, slå mot fria medier, slå mot sina politiska motståndare – i sann antidemokratisk socialistisk anda.

Detta medan de själva, både i personer och politik, på riktigt utgör det riktiga säkerhetshotet mot Sverige.