Den 25-årige mannen boende i Kista misstänks för sexuellt övergrepp mot fyra barn på Aspuddens skola i södra Stockholm. Själv förnekar han samtliga anklagelser.

Mannen med det utlandsklingande namnet som tyder på ett afrikanskt ursprung anhölls i sin frånvaro i november och greps dagen därpå samt häktades ytterligare en dag senare.

Övergreppen skedde under några månaders tid 2019 och uppdagades då ett av barnen berättade för sina föräldrar vad som skett. Då misstankarna kom upp avskedades mannen.

– Övergreppen har skett genom att eleverna känt mannens könsorgan i samband med att de fått massage av honom, säger kammaråklagare Eugen Alm på Söderorts åklagarkammare till SVT Nyheter.

Ett av barnen, som vid tiden för övergreppen var 7-8 år gammal, ska mannen enligt stämningsansökan vid ett antal tillfällen förmått sitta på hans kön och gjort rörelser mot barnets kropp för att beröra hennes kön genom kläderna.

Övriga barn i samma ålder har han utfört liknande handlingar mot under förevändning att han skulle massera dessa.

Försatt på fri fot

Ett par veckor efter att mannen häktades försattes han på fri fot i väntan på rättegången, som är oklart då den kommer att kunna hållas då många förhandlingar ställs in på grund av pandemin.