I november hölls en väldigt liten demonstration i ett köpcentrum i Göteborg. Videomaterialet lades upp först nu på två personer som lugnt, tyst och fredligt höll upp en skylt som sade ”nej till antisemitism” samt en Israel-flagga. Men i den hårt invandrarutsatta staden blev de snart omringade och attackerade. Den här sortens mobb har vi sett innan, vi ser det i deras hemländer och det är vad vi får när vi arabiserar vårt land.

Fenomenet är givetvis inget nytt. Andra demonstrationen mot antisemitism (som i sig numera är importerad) eller Israel-manifestationer har blivit attackerade under många år nu i Sverige. Även SD:are som varit med ett tag känner igen beteendet när våra demonstrationer blivit attackerade av folk från andra länder.

Ett sådant exempel var 10 september 2010 när bland annat jag, Per Ramhorn och Magnus Olsson höll ett torgmöte inför valet som var bara några dagar senare. Vi blev attackerade av en blandning av MENA-invandrare och vänsteraktivister som sköt raketer, kastade sten, glas, färg och allt annat mot oss.

Men situationen idag, drygt 11 år senare, är såklart ännu värre i takt med att massinvandringen fortsatt obehindrat. Göteborg är en hårt drabbad stad där massinvandringen från Mellanöstern och Afrika är ständigt närvarande i stadsbilden. Och det för givetvis med sig en rad konsekvenser. Det fick de två försynta personerna som höll en tyst manifestation mot antisemitism uppleva.

Maktdemonstration

Det dröjde inte länge förrän de var omringade av en aggressiv mobb som till slut gick till fysisk attack mot dem, medan de hurrade, klappade och kvinnorna gjorde det arabiska lätet ”Zaghrouta”, som beskrivs som ”högt, oftast långvarigt, högt, rytmiskt ljud”. Det var en uppvisning i vem som äger gatan. Det var en maktdemonstration. Det var en helt väsensskild mentalitet från det svenska, som återigen triumfierade på våra gator.

Se vad som hände här:

Så ser det ut när svenskar förlorat kontrollen över delar av sitt eget land, oavsett om de som genomförde manifestationen var svenskar eller ej.

Ej förvånande

Detta är inte en förvånande utveckling. Jag, och många med mig, har varnat för utvecklingen i decennier.

Vad man måste förstå är att Sverige befolkas allt mer av grupper som inte har, eller vill ha, samma syn på demokrati, rättigheter eller andra strukturer som svenskar under århundraden omsorgsfullt byggt upp. Det finns ingen tacksamhet för det land dessa människor, eller deras föräldrar, kommit till.

Givetvis gäller inte det alla invandrare – vissa har tagit det på allvar och assimilerat sig, men en väldigt stor andel, främst från Mellanöstern och Afrika vill och kommer inte göra det. Även här finns undantag såklart, inte minst från iranier som allt som oftast varit duktiga på att assimilera sig, men på det stora hela är det så, vilket inte är någon nyhet för någon längre (även om vissa envist förnekar det).

Ockupationsmentalitet

Det är fascinerande när man tänker närmare på det. Skulle du, om du av en eller annan anledning flyttade till ett annat land långt bort, vara fräck nog att kort därefter diktera för ursprungsbefolkningen vad de får säga, tänka, vara eller tycka? Skulle du hamna i exempelvis Irak, Syrien, Afghanistan och sen säga till en irakier, syrier eller afghan att vederbörande inte får demonstrera i sitt eget land? Att vederbörande inte får rösta på ett visst parti? Skulle du ha mage att börja trampa på det folk som bjöd in dig till det land du valde att komma till?

För mig låter det helt galet, men tyvärr är det vad som sker i Sverige. Det vi såg på videon ovan är ett uttryck för en ockupationsmentalitet. Det är samma mentalitet som ligger bakom förnedringsrånen eller för den delen de dagliga trakasserierna av svenskar i skolor runt om i landet. Det är samma mentalitet vi såg i videon från torgmötet 2010 som jag nämnde ovan. Det är samma som vi såg i Samnytts fem olika reportage om hur invandringen påverkat svenskar runt om i landet (se dem här).

Så ser det ut när svenskar förlorar i sitt eget land. När kontrollen allt mer utövas av ett invandrat pöbelvälde. I ett sånt Sverige finns det snart ingen frihet kvar för det folk som naivt nog bjöd in ockupanterna.

PS: Fram till och med november 2021 hade Sverige beviljat 63 304 nya medborgarskap. Siffran kommer öka när december månad redovisas. Dessa personer får alltså rösta i valet till riksdagen i september i år.