En person anhållen för skottlossning utanför sjukhus i Malmö

Delningar

I måndags kväll utbröt gängbråk med skottlossning utanför SUS akutmottagning i centrala Malmö. Nu har en person gripits och anhållits misstänkt för inblandning i händelsen.

Enligt uppgift rör det sig om en man i 30-årsåldern och att brottsrubriceringen är grov misshandel. Polisen är utöver den ungefärliga åldersuppgiften förtegen om den anhållne – härkomst, tidigare kriminell belastning osv.

LÄS MER: Gängbråk med skottlossning utanför sjukhusakut i Malmö

Man vill från Polisen inte heller säga något om utvecklingen i den pågående brottsutredningen.

Händelsen utlöste ett omfattande polispådrag med tio utryckande patruller. Tomhylsor från skjutvapen påträffades på platsen men inga kulhål i byggnader eller annat på platsen.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

35 KOMMENTARER

 1. Det är helt sinnessjukt galet fel när dessa kriminella element inte ens respekterar sjukhus, utan fortsätter skjuta på varandra.

  Utvisning börjar kännas för lindrigt som straff.

 2. Kanske lite OT men handlar om polis ; På SR berättade man nyss om att olika grupper i Jemen skall samlas på ett slott i Rimbo och resonera. Polis hade ” effektivt spärrat av ett stort område och det fanns massor av polis på plats ”

  Jasså ? Varför kan aldrig dessa svärmar av polis sättas in mot upplopp i förorterna ??

  Föressten kan väl Jemens parter träffas på närmare håll ?? Jordanien ..är ju neutralt.

  Vi skall väl inte behöva bekosta sånt spektakel bara för att Pierre Schori var alldeles upprymd ..

 3. Vänta nu , Har dom gripit en skjutande Menadåre ?

  När hände det här ?

  Tappade han ID kortet på brottsplatsen ?

 4. När ska storfinansen komma på att det där med införsel av individer från våldsamma gammalmodiga, kulturer inte är så lönsamt i långa loppet. Det kostar förmodligen penningmässigt, mer än vad det smakar.
  (Hillary Clinton, är inte så förtjust i migrationsströmmarna till Europa längre, Hon kanske har fått information om nackdelarna, av sina kapitalistkompisar)

 5. Hur ska media hantera detta ? Det här är ingen medlem i nått ”ugdomsgäng”.

  30 bast och ser förmodligen ut som 45…

  ” journalisterna” sliter sitt hår nu…

 6. Ska aldrig vanliga malmöbor, för sådana finns väl fortfarande, tröttna, gå ut i demonstrationer och kräva krafttag från politikerna? Den tandlösa koalitionen S+L lär inte göra mycket!
  Gör som i Frankrike! Sätt blåslampan i arslet på politikerna! Då händer det något!

 7. Ett 30 årigt barn/ungdom har gripits av polis. Vi ska kolla upp så att polisen inte använde styrka vid gripandet så att den utsatta gärningspojken inte tog skada.

  / Aftonbladet

 8. EN PERSON? Dessa hot och skottlossningar vid akuten i Malmö är vardagsmat, sen evigheter! Sveriges utveckling ligger flagrant efter Malmös! Det är därför jag känner den hopplöshet jag gör, när det jag varnat för i åratal dyker upp som nyheter nu! Snälla Sverige, se landet sinnen helhet, landet består inte enbart av hufvudstaden som vissa verkar tro! Allt kommer inte först upp där, tyvärr får man väl säga!!

 9. Man kan sammanfatta dagens Sverige och vad som pågår: KOMPLETT
  VANSINNE,och man kan inte på nåt vis få mig att gilla/tycka om det,även
  om de kommer att kriminalisera det, även det är KOMPLETT VANSINNE

 10. Är det okey med Svetsarn om vi kör en återvandring på den här dåren ?

  Eller är jag naiv nu ?

LÄMNA ETT SVAR