En person skjuten i ’utsatt område’ i Jönköping

Delningar

Vid 08-tiden på torsdagsmorgonen larmades polisen till det invandrardominerade och av polisen klassade som ’utsatt område’ Råslätt i Jönköping. Skottlossning hade rapporterats och på platsen påträffades en man med skottskador som fördes till sjukhus med ambulans.

Skjutningen uppges ha skett i en bostad på Havsörnsgatan. Uppgifterna om mannens skadeläge är knapphändiga. Polisen är inte klar över hur skottskadan har uppkommit, om mannen blivit skjuten av någon annan eller eventuellt vådaskjutit sig själv. Händelsen rubriceras dock tills vidare som försök till mord.

Den skadade mannen ska själv ha kontaktat polisen. Det är inte fastställt att han bor på den aktuella adressen.

Polisen genomför teknisk brottsplatsundersökning, knackar dörr och förhör personer i området. Man vädjar också om tips från personer som kan ha gjort iakttagelser.

Uppgifter om den skottskadade mannen saknas – ålder, härkomst, eventuellt brottsligt CV osv.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

75 KOMMENTARER

 1. Min önskedröm är att nån gång få läsa att i dag har det inte varit en enda skjutning, våldtäkt eller nägot annat negativt relaterat till främmande kulturer i detta land.
  Troligen är det lättare att vinna högsta vinsten på Eurojackpot även om man inte lämnat in någon rad.

  • SWEXIT
   Återuppbyggnad av hemländerna
   Återvandring till hemländerna med erhållna verktyg och nätverk från Sverige…

   men något är skumt i Sverige, man får inte föreslå positiva saker som lyfter människor från andra länder?

 2. Hur kan det finnas så otroligt mycket vapen i omlopp när vi inte har någon amerikansk politik i frågan?Är det månne slappa liberala EU som är svaret?

 3. Springer omkring med pistol klockan 8 på morgonen och skjuter folk…

  Vad är det för komplett dårhus vi lever i ?

  • Verkligen egendomlig tidpunkt, den tiden brukar vara den lugnaste på hela dygnet då böset sover efter nattens bravader och pensionärerna vågar sig ut för att försöka hitta något med nedsatt pris på grund av utgånget datum i den lokala butiken!
   Dom som jobbar och betalar skatt för att hålla cirkusen i gång, är just det på jobbet.

 4. OFF topic men länk tll låst artikel

  http://www.hn.se/nyheter/en-oj%C3%A4mn-kamp-mot-skuggsamh%C3%A4llet-1.10476849

  Svarta arbetsmarknaden hur den breder ut sig och ingenting görs, myndigheterna har gett upp.

  Detta med alla oegentligheter inom ekonomin borde samnytt sätta ett ljust på och ständigt återkomma. Det är kanske den viktigaste konsekvensen av invandringen att det ekonomiska systemet sätts på prov med svartanställningar, fusk och mygel med mera. Finns 1000 exempel.

  • Vet inte vilka ”branscher” du avser… men det finns inget tvång att handla t.ex. Pizza, som inte är äkta italiensk pizza?

   • Nu är det taxiverksamhet, frisörer, städfirmor, hvb hem, tjänster inom rot o rut samt assistentbolag som dom största bedrägerierna sker inom. Ger mycket mera pengar till kriminella invandrare.

  • Den svarta arbetsmarknaden växer ju mer ”hittepåanställningar” och antalet illegala som finns i sverige. Hittepåanställningarna ger företagarna 305kr om dagen per person som denne tar emot på sin arbetsplats. Plus att staten betalar hela lönen, alla sociala avgifter och försäkringar. Ju fler illegala det finns desta lägre ”löner” får dom på den svarta marknaden…som dessutom växer. För hur tror ni annars att det är möjligt att sälja kebab för 25kr och en taxiresa kostar 50kr i Malmö (ja det gick att åka från ena sidan av Malmö till den andra för 50 kr) jo genom gratisarbetare, svarta pengar, ingen moms, osv…. Sen är ju assistentersättningarna nu en guldgruva för illegala och invandrare…där är det ännu större pengarullning för där handlar det om många miljarder.

  • Dom menar naturligtvis särskilt utsatt område, det betyder övertaget av sådana som inte ska vara här, eller occuperat av främmande makt.

 5. Utsatta utsätter områden och andra utsatta för skjutningar. Politikerna skjuter ifrån sig. Klimaaaatförändringarna…

 6. ”Utsatt område” = Svenskt ghetto
  ”Utmaning” = Olösligt problem för vänsterliberalismen
  ”Kvalitetsjournalistik” = Regimlojala medier
  ”Hatsajt” = Regimkritisk media
  ”De oanständiga” = Regimkritikerna
  ”De anständiga” = Makten

  • Svensk Demokrati = Så länge rätt sida vinner.

   Svensk yttrandefrihet = Så länge du inte säger emot etablissemangets värdegrund

   Svensk pressfrihet = Får för närvarande finnas men bekämpas av staten med alla medel.

  • Japp!
   och:
   ”Rasist”= Kritisk till Islam
   ”Islamofob”= Kritisk till Islam
   ”Hets mot folkgrupp”=Kritik mot Islam
   ”Allas lika värde”=Inte ställa några som helst krav på invandrare(främst muslimer)
   ”Stök”= Kravaller, upplopp, stenkasting mot Polis, Brandmän, Ambulanspersonal.

  • När skall folk fatta att Stefan Löfven verkligen har nazistiska rötter? Decemberöverrenskommelsen= Hitlers Fullmaktslagen 1933.

   Ser ni inte liknelserna från vad som hände från 1933? Ingen kan ta in detta. Inte då att jag tror att det leder till Förintelsen i slutänden. Fast det som Hitler höll på med när han kom till makten händer i Sverige just nu.

   Stefan Löfven är farligoch lömsk.

 7. Bra!
  Svenska folket har röstat för våld, rån, mord och våldtäkter så jag hoppas att sjukommunisternas valboskap riktigt svarar upp mot önskemålen.

 8. Vi kan nog få se fler skjutningar…
  OM det var bandidos som gav sig på ha som msm antyder…så kan vi förvänta oss att dom slår tillbaka rejält.
  bandidos består mest av invandrare…och är ingen mc-klubb..visserligen
  har ha sin bakgrund men men dom ger sig inte på vanligt folk.
  Alla boende i närheten där ha har lokaler har intygat att all brottslighet gått ner.

  Det kanske är så här det lågintensiva inbördeskriget börjar…??….
  Sedan ingves idag gått ut med dubbla räntor inom en snar framtid
  och en Svensk ekonomi som tvärvänder….
  och poliser som delar ut kaffe och bullar…..

 9. Lika djävligt som Rinkeby, Tensta, Rosengård, långt ifrån. Råslätt är problemområde, men att sätta det ens i närheten lika problematiskt som dom nämnda kaosområdena är överdrivet. Jönköping är ju inte ens bland dom 100 främsta kommunerna när det gäller brottslighet.

 10. 2 Skjutna i Sverige idag.
  Ovan meddelas på text-tv men gossen i Malmö har blivit ignorerad..

  Däremot ”Tolv döda i USA” kavals ut

 11. I en saga var det obligatoriskt för alla socialdemokrater att bo i särskilt socialdemokratiska områden. De ville inte, men lagen var sträng.

  • Frankrike är betydligt värre, England, Tyskland, Holland, Belgien, skiljer sig inte mycket från Sverige, snart minoriteter i sina länder och den grova brottsligheten är lika stor. Italien har ju en hel del städer där italienare härjar mot sina egna och knarket flödar just med hjälp av italienska brottslingar sedan dealar dom med andra.

 12. Sist jag såg den bilden var när det handlade om lägg matcher. Verkar vara ett område med Andersson o Petersson. USA sker morden i vissa städer o områden. I Sverige är det mord i hela landet. Så Annie Lööfs ord gäller hela Sverige ska leva. Har vi någon framtid egentligen. Sen föredettingen Reinfeldt som predikar att nationalism är det farligaste. Är det bara jag som reagerar att idioten får fruktansvärt mycket media tid. Är det för att styra blivande regering.

 13. Nu verkar det som om våra nysvenskar har blivit lite flitigare.
  En skottlossning varje dag utom i onsdags då det var två.
  Grattis Morgan Johansson, du har verkligen lyckats på arbetet.
  Vi får hoppas att det håller i sig med skjutandet till nyvalet i mars så resultatet kan bli lite bättre för oss svenskar.

 14. Vad betyder egentligen ”utsatt”?
  Utsatta för vad? Sin egen dumhet/religion..

  Sverige är ”utsatta” för enorm okontrollerad invandring.. Den utsattheten ger nu skjutningar, handgranater..

  Och dom här killarna ska rädda svenskarnas pensioner?? Ha ha ha…Ha ha ha…

 15. Nu är det skjutningar så ofta, -så gott som dagligen- , att inte ens 7-klöverpolitikerna verkar ha tid att snyfta i tv, och säga att det är ”oacceptabelt”
  Nä, dom har nämligen fullt upp ,dygnet runt ,med att komma på en lösning för att utestänga den miljon människor som vill stoppa skjutningarna på riktigt, från ALLT inflytande…PK-dårhuset Sverige i ett nötskal, jag känner bara det djupaste förakt för hela 7-klövern…..!!!

 16. Har den kristna staden Jönköping nu blivit den muslimska staden Jönköping eller är det kristna syrianer som är i farten?

LÄMNA ETT SVAR