En räddningstjänst i kris – hur politisk korrekthet sätter liv på spel

Samnytt återlanserar denna dokumentär där Södertörns brandkår granskas och vi uppdagar hur olämplig och inkompetent personal anställs i jakten på så kallad ”jämställdhet”. Missa inte denna spännande granskning!

Följ med när brandmän, fackliga chefer, jurister, läkare och inte minst den före detta brandchefen Lars-Göran ”Uddas” Uddholm intervjuas om diskriminering av erfarna brandmän i ivern att uppnå politiskt korrekta mål genom att kvotera in vissa grupper.

Vad innebär detta för deras förmåga att rädda liv? Utsätter de allmänheten för fara genom att inte ta in de bästa? I dokumentären granskas dokument, anställningsförfaranden och chefen Uddholm försöker fly frågorna.

Se dokumentären nedan!

För att vi ska kunna fortsätta göra och införskaffa dokumentärer behöver vi ditt stöd. Bli gärna prenumerant, eller donera. På så sätt hjälper du till att få ett bättre medialandskap i Sverige!

Stötta Samnytt med Swish: 123 083 3350

Författare av texten

Redaktionen

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Vill du slippa reklamen och samtidigt stötta Samnytt
Bli då prenumerant och välj annonsfritt eller om du hellre vill donera välj det alternativet!