En svensk tiger har fått en ny innebörd

➤ KRÖNIKA Sveriges Television använder en nyhetsuppläsare som talar så dålig svenska att det inte går att förstå vad han säger. Han har rätt till sitt språk svarar ansvariga på SVT den kritikstorm som utbrutit bland tittarna. Dialekter och brytningar måste accepteras i ett mångkulturellt samhälle, säger man.

Det är symptomatiskt för detta gränslöst galna Sverige. Den absoluta dumheten har tagit över sunt förnuft på alla nivåer. Det anses alltså viktigare att en utlänning får läsa nyheter på rotvälska än att public service ger svenska folket begriplig viktig information – han kunde ju ha försökt upplysa om ett allvarligt giftlarm eller annan allvarlig fara.

Vi svenskar ska acceptera allt vansinne för att inte kränka invandrarna. Dessa ofta hyperkänsliga utlänningar som inte sällan är beredda att ta till våld för en felaktig blick, en Pippi Långstrump-saga, en negerboll, en falukorv, en utsträckt hand eller den svenska flaggan.

Som ser sommarklädda svenskor som lovligt byte för övergrepp. Utländska tonårsgäng som tar sig rätten att bränna upp våra bilar, attackera blåljuspersonal, skjuta på öppen gata, sälja knark på torgen, råna våra äldre, bränna ner skolor och hota sjukvårdspersonal och myndighetsanställda.

De kan bete sig hur illa som helst – de vet att de kommer att särbehandlas av ett skenheligt folk som indoktrinerats att mer frukta för rasiststämpeln än för sin egen frihet och säkerhet. Våldsverkarna vet att media inte kommer att peka ut dem som utlänningar. De vet att deras illdåd kommer att skyllas på att de är socialt utsatta. Det är alltid mer synd om dem än om deras offer. De behandlas som bortskämda barnungar. Bakom vår rygg hånflinar de åt den svenska flatheten.

Vi har nu Europas största invandring. Trots vad regeringen säger. De som kommer ända hit har betalat stora summor till människosmugglare. Vi vet inte vilka dessa utlänningar är eftersom de förstört sina id-handlingar. Även om vi inte får tala om det, vet vi att de står för en mycket stor del av den lavinartade ökningen av brottsligheten.

De lever i egna områden och ofta efter de utländska normer de uppfostrats med där det struntas fullständigt i svenska lagar och värderingar. Många vill inte integreras. Det är vi svenskar som ska anpassa oss till främlingars våldskultur och brist på hederskänsla. Deras heder kränks av minsta banalitet – svenskens heder är ett minne blott.

Sverige har nu flest våldtäkter i världen. Det är ju närmast ofattbart att svenskarna inte som ett rytande lejon försvarar sina kvinnor genom att kasta ut våldsmännen. Det är ju våra döttrar, systrar och fruar som brutalt våldtas och förnedras. Det är våra barn som kallas horor. Det är våra kvinnor som inte vågar gå ut ensamma. Här, i detta land som var först i världen med stränga kvinnofridslagar.

Rädslan för att bli betraktad som rasist gör att svenskar uppträder som strykrädda hundar istället för som rasande lejon. Det utnyttjas samvetslöst av många lättkränkta utlänningar som snyftande kan göda den omvända rasismen mot de vita skatteslavarna.

Det är våra gamla som lever i fruktan för att bli rånade, bestulna, lurade av bedragare, misshandlade och inte vågar sig ut kvällstid. De lever som fattigpensionärer och betalar extra hög skatt för att bekosta utlänningars generösa bidrag.

De har jobbat ett helt liv för att bygga upp ett anständigt samhälle. Men äldreboenden saknas – pengarna går i stället till att köpa villor till arbetslösa utlänningar. De gamla som fått plats på ett äldreboende tvingas i säng klockan 5 på eftermiddagen och släpps sällan utomhus. De får dela på frukostäggen när gratismaten på ”flyktingboenden” ska betalas. Hade utlänningarna på dessa boenden behandlats lika illa som våra gamla, skulle de gå bärsärkagång.

Politiker och media ömmar intill ren dumhet för dessa ”flyktingar” som påstås ha flytt för livet. De flesta är inte flyktingar. De är migranter som har haft råd att resa till ett bättre liv. De verkliga 65 miljoner flyktingarna är kvar i eländiga läger i sina hemtrakter.

En svensk tiger har fått en ny innebörd. Vi tiger intill självutplåning om den elefant som krossar vårt land och kultur. Vi står som snälla fån och tittar på. Intill löjets gräns skriker pk-iterna hysteriskt när någon använder ett förbjudet ord eller på minsta sätt kritiserar utomvästliga utlänningar eller muslimer och hävdar svenskarnas rätt till sitt land.

Rasistnojan har kommit att effektivt tysta all saklig debatt och gjort en majoritet av svenskarna oemottagliga för fakta. Alla DÖ-politiker har blivit socialdemokrater och står i ett block samlade mot Sverigedemokraternas opposition.

Sverige brinner. På alla sätt. Bara tanken på att dessa många bränder kan vara anlagda i terrorsyfte är outhärdligt skrämmande. De tre senaste regeringarna har alla blundat för de hisnande bristerna i den svenska krisberedskapen. De har länge varit kända genom rader av omfattande rapporter.

Brandförsvaret är eftersatt. Tusentals deltidsbrandmän saknas. Bevakningsflyget har begränsats. De gamla pålitliga, driftbilliga ”bananhelikoptrarna” har sålts till USA, där de nu i stället ingår i deras brandförsvar. Nya helikoptrar har köpts in efter skandalartade turer. Dessa kostar 200.000 kr i timmen att flyga och de flesta är inte utrustade för brandbekämpning. De få som är det kan inte delta beroende på att försvaret har semester! Brandflygplan med större kapacitet har ansetts för dyra att skaffa.

Vi har råd säger regeringen om de ofantliga kostnaderna för invandringen och dess konsekvenser. Men brandförsvar har vi inte råd med. Det liksom det mesta av det vi kallade välfärd har fått stryka på foten när migrationsnotan ska betalas. Och vi har bara sett början på eländet.

Svenskarna utgör en dryg promille av världens befolkning. När detta lilla land på kort tid ökat befolkningen med flera miljoner utlänningar som ska ta del av samhällsresurserna är det knappast någon överraskning att de inte räcker. I synnerhet som de flesta hitkomna inte arbetar och betalar skatt utan är beroende av bidrag från svenskarna.

Den sociala likriktning som svenskarna utsatts för i årtionden är av orwellska mått. Åsiktskorridoren smalnar ständigt och kan nu bara passeras krypande. Med ökande censur och åsiktsförbud från politiker som alltmer känner sig tappa kontrollen, kommer den snart att helt stängas.

När alltfler svenskar fått nog av att krypa för otacksamma, hatiska utlänningar och verklighetsfrämmande politiker och på allvar ser sin trygghet hotad av denna växande utländska, urbana gerilla, då närmar vi oss ett prerevolutionärt tillstånd. Den svenska eftergivenheten leder till exakt det man är rädd för – inbördeskrig mellan de som kallas rasister och de som kallar dem så.

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.