En svensk tiger har fått en ny innebörd

Delningar

➤ KRÖNIKA Sveriges Television använder en nyhetsuppläsare som talar så dålig svenska att det inte går att förstå vad han säger. Han har rätt till sitt språk svarar ansvariga på SVT den kritikstorm som utbrutit bland tittarna. Dialekter och brytningar måste accepteras i ett mångkulturellt samhälle, säger man.

Det är symptomatiskt för detta gränslöst galna Sverige. Den absoluta dumheten har tagit över sunt förnuft på alla nivåer. Det anses alltså viktigare att en utlänning får läsa nyheter på rotvälska än att public service ger svenska folket begriplig viktig information – han kunde ju ha försökt upplysa om ett allvarligt giftlarm eller annan allvarlig fara.

Vi svenskar ska acceptera allt vansinne för att inte kränka invandrarna. Dessa ofta hyperkänsliga utlänningar som inte sällan är beredda att ta till våld för en felaktig blick, en Pippi Långstrump-saga, en negerboll, en falukorv, en utsträckt hand eller den svenska flaggan.

Som ser sommarklädda svenskor som lovligt byte för övergrepp. Utländska tonårsgäng som tar sig rätten att bränna upp våra bilar, attackera blåljuspersonal, skjuta på öppen gata, sälja knark på torgen, råna våra äldre, bränna ner skolor och hota sjukvårdspersonal och myndighetsanställda.

De kan bete sig hur illa som helst – de vet att de kommer att särbehandlas av ett skenheligt folk som indoktrinerats att mer frukta för rasiststämpeln än för sin egen frihet och säkerhet. Våldsverkarna vet att media inte kommer att peka ut dem som utlänningar. De vet att deras illdåd kommer att skyllas på att de är socialt utsatta. Det är alltid mer synd om dem än om deras offer. De behandlas som bortskämda barnungar. Bakom vår rygg hånflinar de åt den svenska flatheten.

Vi har nu Europas största invandring. Trots vad regeringen säger. De som kommer ända hit har betalat stora summor till människosmugglare. Vi vet inte vilka dessa utlänningar är eftersom de förstört sina id-handlingar. Även om vi inte får tala om det, vet vi att de står för en mycket stor del av den lavinartade ökningen av brottsligheten.

De lever i egna områden och ofta efter de utländska normer de uppfostrats med där det struntas fullständigt i svenska lagar och värderingar. Många vill inte integreras. Det är vi svenskar som ska anpassa oss till främlingars våldskultur och brist på hederskänsla. Deras heder kränks av minsta banalitet – svenskens heder är ett minne blott.

Sverige har nu flest våldtäkter i världen. Det är ju närmast ofattbart att svenskarna inte som ett rytande lejon försvarar sina kvinnor genom att kasta ut våldsmännen. Det är ju våra döttrar, systrar och fruar som brutalt våldtas och förnedras. Det är våra barn som kallas horor. Det är våra kvinnor som inte vågar gå ut ensamma. Här, i detta land som var först i världen med stränga kvinnofridslagar.

Rädslan för att bli betraktad som rasist gör att svenskar uppträder som strykrädda hundar istället för som rasande lejon. Det utnyttjas samvetslöst av många lättkränkta utlänningar som snyftande kan göda den omvända rasismen mot de vita skatteslavarna.

Det är våra gamla som lever i fruktan för att bli rånade, bestulna, lurade av bedragare, misshandlade och inte vågar sig ut kvällstid. De lever som fattigpensionärer och betalar extra hög skatt för att bekosta utlänningars generösa bidrag.

De har jobbat ett helt liv för att bygga upp ett anständigt samhälle. Men äldreboenden saknas – pengarna går i stället till att köpa villor till arbetslösa utlänningar. De gamla som fått plats på ett äldreboende tvingas i säng klockan 5 på eftermiddagen och släpps sällan utomhus. De får dela på frukostäggen när gratismaten på ”flyktingboenden” ska betalas. Hade utlänningarna på dessa boenden behandlats lika illa som våra gamla, skulle de gå bärsärkagång.

Politiker och media ömmar intill ren dumhet för dessa ”flyktingar” som påstås ha flytt för livet. De flesta är inte flyktingar. De är migranter som har haft råd att resa till ett bättre liv. De verkliga 65 miljoner flyktingarna är kvar i eländiga läger i sina hemtrakter.

En svensk tiger har fått en ny innebörd. Vi tiger intill självutplåning om den elefant som krossar vårt land och kultur. Vi står som snälla fån och tittar på. Intill löjets gräns skriker pk-iterna hysteriskt när någon använder ett förbjudet ord eller på minsta sätt kritiserar utomvästliga utlänningar eller muslimer och hävdar svenskarnas rätt till sitt land.

Rasistnojan har kommit att effektivt tysta all saklig debatt och gjort en majoritet av svenskarna oemottagliga för fakta. Alla DÖ-politiker har blivit socialdemokrater och står i ett block samlade mot Sverigedemokraternas opposition.

Sverige brinner. På alla sätt. Bara tanken på att dessa många bränder kan vara anlagda i terrorsyfte är outhärdligt skrämmande. De tre senaste regeringarna har alla blundat för de hisnande bristerna i den svenska krisberedskapen. De har länge varit kända genom rader av omfattande rapporter.

Brandförsvaret är eftersatt. Tusentals deltidsbrandmän saknas. Bevakningsflyget har begränsats. De gamla pålitliga, driftbilliga ”bananhelikoptrarna” har sålts till USA, där de nu i stället ingår i deras brandförsvar. Nya helikoptrar har köpts in efter skandalartade turer. Dessa kostar 200.000 kr i timmen att flyga och de flesta är inte utrustade för brandbekämpning. De få som är det kan inte delta beroende på att försvaret har semester! Brandflygplan med större kapacitet har ansetts för dyra att skaffa.

Vi har råd säger regeringen om de ofantliga kostnaderna för invandringen och dess konsekvenser. Men brandförsvar har vi inte råd med. Det liksom det mesta av det vi kallade välfärd har fått stryka på foten när migrationsnotan ska betalas. Och vi har bara sett början på eländet.

Svenskarna utgör en dryg promille av världens befolkning. När detta lilla land på kort tid ökat befolkningen med flera miljoner utlänningar som ska ta del av samhällsresurserna är det knappast någon överraskning att de inte räcker. I synnerhet som de flesta hitkomna inte arbetar och betalar skatt utan är beroende av bidrag från svenskarna.

Den sociala likriktning som svenskarna utsatts för i årtionden är av orwellska mått. Åsiktskorridoren smalnar ständigt och kan nu bara passeras krypande. Med ökande censur och åsiktsförbud från politiker som alltmer känner sig tappa kontrollen, kommer den snart att helt stängas.

När alltfler svenskar fått nog av att krypa för otacksamma, hatiska utlänningar och verklighetsfrämmande politiker och på allvar ser sin trygghet hotad av denna växande utländska, urbana gerilla, då närmar vi oss ett prerevolutionärt tillstånd. Den svenska eftergivenheten leder till exakt det man är rädd för – inbördeskrig mellan de som kallas rasister och de som kallar dem så.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

227 KOMMENTARER

 1. Slänga bort 20-30 års karriär är inget man gör lättvindigt för att uttrycka sina åsikter.
  Man kan ha dem men det sjuka klimat som råder gör att man tänker sig för både en och två ggr.

  • Rasism och nationalism kan rensa upp Sverige och återställa det till fornstora dagar (bättre än på 50-60-70-80 talet). Det finns 6,9 miljoner etniska svenskar. Det räcker gott för att bemanna detta land och få allt fungera riktigt bra. Norrmän, finländare och danskar klarar sig utmärkt med 5 miljoner.

 2. Bra skrivet Rolf Malm och detta stämmer ju till punkt och pricka

  Men frågan är Hur länge till väntar Svensken innan det händer något

 3. Tyvärr är ena sidan så dåligt rustat, att vi endast kan föra ett gerillakrig. Som kommer vara i årtionden. Om vi ens har en chans. För en dag börjar vi nog helt enkelt att en efter en försvinna spårlöst. Så inget motstånd finns kvar. Endast om vi får hjälp av en stormakt, kan vi lyckas. Annars är Sverige nog snart ett afrikanskt Mellanöstern land.

  • SVT lär ha bemött kritiken mot nyhetsuppläsaren genom att säga:
   Han har rätt till sitt språk!
   Då frågar jag mig: Har inte licensbetalarna rätt till att få nyheterna presenterade för sig på ett begripligt språk?
   Har även hört talas om att vi framöver skall betala licensen på skattsedeln.
   Oavsett om vi äger en tv eller inte, dessutom per person över 18 år i hushållet!
   Kul idé för två pensionärer liksom…..

 4. Klockrent Roffe ! När man skulle göra inslag för P1, var det noga med uttalet. Det var då det. Det verkar som om vissa har en gräddfil in i SVT.

 5. Avskaffa rätten för min granne att med hjälp av korrupta politiker plundra mig och dig på vår egendom så blir det nog annat ljud i skällan.
  Vi behöver ett valsystem så vi kan sparka politiker som missbrukar sitt mandat.

 6. Man kan undra hur det skulle låta i media om någon tongivande politiker föreslog en strikt tillämpning av asylrätten i Sverige, dvs att ALLA som inte uppfyllt kraven (även rettroaktivt) därmed bör lämna landet omedelbart, med ny genomgång av samtliga fall? Asylrätten tycks ju vara som en politisk snuttefilt för många skribenter.

 7. Självfallet har vi inte råd med brandförsvar.

  För vi vill ju inte släcka. Vi brinner, som det ofta heter, för både för det ena och andra. För mångfald, könsbyte i tonårsåldern, frigörelse från att stå för sitt ord (kallas numera att gå nya vägar), abort på levnadsdugliga foster, kravlös jämställdhet m m. Det finns dock en hake. De som brinner inser inte att de riskerar att förgöras av elden.

 8. Skällsordet rasist används mest av tokvänstern eller stollar från C & MP och inget att bry sig om.

 9. Man undrar hur länge en stor del av Svenskarna kan helt avstå ifrån normal självbevarelsedrift ? Att kunna se hur inkräktare fullkomligt destruerar och saboterar det som generationer Svenskar slitit för att bygga upp, utan att inse riskerna och farorna med den fullkomligt vansinniga snällheten eller brist på insikt och handlingsförmåga. Man blir rakt oroligt för framtiden i detta land som helt saknar ledning eller förmåga till det.

  • Vi tackar Nya M och Alliansen från är 2006 och framåt och alla som sedan dess arbetat med politik i maktposition i Sverige.
   Jag önskar att jag fick sätta er alla + alla korrupta myndighetschefer och domstolar i en gummiflotte ute på Nordsjön i November , December i full storm när vågorna går 15-20 meter höga , ni ska givetvis varken ha nödraketer , telefoner eller annan radiokommunikation med er – inte för att det hade hjälpt men ändå. Det är exakt vad jag vill göra med er – för det är vad ni gör mot Sverige.

 10. Det bästa jag läst någonsin som pensionerad polis o människa, med direkta upplevelser utanför mainstream media.

  Jag har arbetat o levt i denna missär, i Stockholm, Malmö o Köpenhamn. Jag har dessutom upplevt en media, som vinklar o mörklägger fakta, för att undanhålla sanningen för svenska folket

  Det är ett fruktansvärt övergrep som har skett på landets medborgare från medias sida. En yrkesgrupp som är genompolitiserad från tårna upp i hårfästet.

  O i knäet på denna media, sitter politiker i Sveriges Riksdag o runt om i landet, samtidigt som dom har ockuperat alla offentliga myndigheter med sitt fruktansvärda svammel om en surrealisrtisk mångkultur, en utopi som saknar all form av verklighetsförankring.

  Tack Rolf Malm o många pensionerade o även aktiva poliser, som sett utvecklingen, kan bara instämma i din krönika, som borde massproduceras till svenska folket.

 11. Undrar om inte det är dags att hacka upp Sverige i flera små delstater med egna små regeringar och lagar, typ USA. Då kan lika barn leka bäst.

  • Vi ger inte bort en millimeter till utlänningar. De har sina egna länder att vara i och dit borde de ta sig igen.

   • Jo, rätt så, men min tanke är att dom som t ex sympatiserar vänster, kan bo ihop och gulla med invällarna på sin lilla täppa. Och de som vill bo bland blonda svenska vikingar, ska få göra det. När t ex federala Sverige sedan tar emot flyktingar, skickas dom givetvis till ”vänster-staten”. Hänger du med i mitt tänk?

    • Ja precis, ett inbördeskrig med religiöst övertygade kommunister leder inte till något, det går inte att väcka sådana människor, låt dom ha sina egna områden avskurna finansiellt så får dom själva ansvara för sin livsstil. Vi vill bara ha tillräckligt skydd så inga kriminella gäng kan komma på besök i våra områden!

  • Det lär antingen bli någon form av gated community där de i inte betalar sociala kostnader för de utanför, eller så blir hela landet en polisstat efter nästa val. För övrigt ansåg jag att Sverige efter 1968 skulle delas i ett Norrland och ett Sverige, så skulle Norrland testa fullskalig kommunism och alla kunde jämföra resultatet med övriga Sverige.
   Jag ser ett alternativ, där landet delas i flera hundra regioner som bara gemensamt delar på kostnad för samhällsskydd, högre utbildning (där utbildningar godkänns genom beslutande folkomröstningar så vi slipper genusforskning likt Norge då den avskaffades för att den inte bygger på vetenskap) infrastruktur och kanske en del till, typ 8% i skattetryck nationellt.

   Då kan muslimska somalier leva i egna regioner där de får klara sin försörjning efter förmåga.

   Jag skulle inte bli förvånad om många nysvenska grupperingar skulle utveckla resursskapande samhällen i motsats till dagens samhällsdestruktiva.

 12. På tal om normala reaktioner – När de utländska brandmännen kommer till Sverige för att hjälpa, så välkomnar svenskarna dessa med glada tillrop. Och ALLA tycker att det är en normal reaktion, att visa normal tacksamhet.

  Men när svenska brandmän kommer till svenska områden där det bor mest utlänningar, så tas de emot med stenkastning.
  Och jag menar att INGEN borde anse att detta är begripligt, och ingen borde försöka förstå detta illvilliga beteende.
  Alla borde reagera med avsky!

 13. Pyroterrorism borde uppmärksammas i alla medier, att bara för att det brinner så är det inte alls säkert att det handlar om naturkatastrof. Att terror & naturkatastrof är två skilda saker & att alla pyromaner inte är vildvuxna rättshaverister utan några ideologiska övertygelser.

 14. ”När alltfler svenskar fått nog av att krypa för otacksamma, hatiska utlänningar och verklighetsfrämmande politiker och på allvar ser sin trygghet hotad av denna växande utländska, urbana gerilla, då närmar vi oss ett prerevolutionärt tillstånd. Den svenska eftergivenheten leder till exakt det man är rädd för – inbördeskrig mellan de som kallas rasister och de som kallar dem så.”

  Än så länge har vi inte sett några tecken på detta överhuvudtaget. Noll. Nada. Medelsvensson sover fortfarande och tror att allt kommer ordna sig, såsom det gjorde under hela 1900-talet. Så ett annat framtidsscenario är ju pyspunkan. Dvs, samhället förfaller, men inget händer eftersom befolkningen är indifferent och apatisk. Dessutom, den yngre generationen som idag växer upp i kaos och flumskola har ju aldrig vetat av något annat. För dem är åttiotals-Sverige lika avlägset som medeltiden och invandrarkaos och korruption är lika normalt som floursköljning och simskola var för den äldre generationen.

  Visst, svensken kommer tvingas till att vakna eftersom samhället nu faller sönder så snabbt. Men vad finns det för anledning att tro att svensken skulle reagera med handlingskraft när det väl händer?

  • Ingen – tyvärr….
   Jag sätter mitt hopp till Kasselstrand och den rörelsen – Jag tror SD är ett offer för pyspunkan..

   • Det är därför jag länge propagerat för att dela upp landet, medelsvensson är ett sänke, skär av det för att rädda oss som är villiga att överleva! Starta en ny nation för enbart etniska svenskar!

     • Nej jag menar att islam ska portförbjudas i den nya nationen, och medelsvensson kommer aldrig att vilja bo i ett ”rasistiskt” land, låt folk välja att bo där under en tidsfrist och stäng sedan dörren även för etniska svenskar, dom som väljer islam och multikulti kan leva med sitt val för gott!

   • De behöver röster från oss som inte vill kasta ut varenda en som inte är svensk sedan 9 generationer utan som vill ha de som funkar och är assimilerad medan resten kastas ut. Vi som förr var socialister men numera insett deras vanvett. Ibland måste man gå på slak lina för att öht få makt att ändra på saker. Alternativt, gör en väpnad statskupp!
    Nä tänkte väl det! Låt SD balansera sig fram och om inte vissa förstör lindansen genom hatbrott som göder Mp och S så kan de vinna med väldigt stor potential

    • Jamen det är EXAKT vad Kasselstrand säger – har du för avsikt att bli eller vara ”svensk” kan du stanna kvar.

     Men jag fattar vad du menar ….vi får se var det hamnar.

    • För sent ute?

     Om du sätter din tilltro till att valet 2018 kommer ändra något så tror jag du kommer bli grymt besviken. Om SD inte får egen majoritet så kommer de vara precis lika maktlösa som de har varit den senaste mandatperioden. Sjuklövern kommer bilda en samlingsregering över blockgränsen för att stänga SD ute i fyra år till.

     Och även om SD skulle få 51% så vad skulle det spela för roll? De har ju redan vattnat ur sitt program så mycket att inget är kvar. Ett Sverigevänligt parti som inte pratar om repatriering har ingen egentlig funktion eftersom partiet inte kan förhindra den förestående kollapsen, bara fördröja den.

  • Det beror nog inte bara på apati utan också att det medför stora risker för individen. Att ta lagen i egna händer kan leda till långa fängelsestraff.

  • Vilket säger något om hur korkad svensk valmanskår varit sedan typ 1965, numer med allt fler från den tredje världen lär valmanskåren bli allt mer korkad.
   Min lösning är direktdemokrati, där de röstande först måste klara en test som godkänts av representanter för bägge sidor (det ska bara vara ändra (tag bort en lag/stifta en ny, eller ändra inte) för att visa att de satt sig in i frågan (till skillnad mot de flesta riksdagsledamöter).

   Till det ska ”ändra” med tiden tvingas att vinna allt fler omröstningar för att impliceras, för då styr Moder Svea den rakaste vägen mot det samhälle folkflertalet vill leva i.

   Vidare maximal subsidiaritet så markanvändning, byggregler och andra lokala frågor, bestäms genom lokala folkomröstningar.

 15. Krönika mitt i prick, förmedlar allt det viktiga och absurda som jag själv tänker på. Det som är synd är att så viktiga budskap som borde varit huvudledaren och framsidan i Sveriges ledande medier, förpassas till alternativmedia som är rasist/naziststämplad för att skrämma och tysta det fria ordet och demokratin. Och ännu mer absurt att yttrandefriheten i landet är kuvad av, citat: ”hyperkänsliga utlänningar som inte sällan är beredda att ta till våld för en felaktig blick”, aldrig har väl en enda mening varit så talande för det rådande tillståndet i landet..

 16. Superbra skrivet Rolf Malm. Jag håller med dig i vartenda ord. Allt du skrev är sant. Och tyvärr kommer det att fortsätta bli sämre .. så mycket våld och hat från utlänningar mot infödda svenskar med svenska rötter.. Det kommer att sluta mycket illa. 7-klöverns politiker är inte kapabla att ändra på allt som gjorts fel. Och om svenska folket inte röstar bort 7-klöverns politiker och röstar fram SDs politiker så kommer Sverige att bli ett nytt Irak… höstens val är ett ödesval. SD kan och vill rädda oss, vår välfärd och vår framtid. 7-klövern kommer fortsätta att förstöra, skapa massfattigdom och raserar vår välfärd. Och när våldet eskalerar övergår det i lokala inbördeskrig… för varje månad som 7-klöverns politiker har bestämt så har det grova våldet ökat med någon procent per månad. Och välfärden har försämrats med någon procent per månad. Alla med förstånd i behåll inser väl att endast SD kan och vill rädda oss och vårt land.
  /CC

 17. All ni som fortfarande har ett uns av stridsvilja kvar i er , och ni som kommer ihåg vårt gamla , välmående och relativt välfungerande land.
  Glöm inte att för personlig bok – med minst en kopia på papper – över Svenska myndighetscher ,politker och makthavare sedan 2006 och framåt.

  När kriget väl börjar i Sverige kommer dessa att försöka fly eller på annat sätt komma undan. Ju fler som har koll på detta dess bättre.

  • Jag tror man måste gå tillbaka till -75 när riksdagen beslutade att Sverige skulle vara ett mångkulturellt samhälle, skrevs väl in i grundlagen..?
   De som kom med det förslaget/motionen som drevs igenom är de ursprungligen skyldiga till dagens sönderfall….samt alla de politiker/tjänstemän inom förvalt etc som fortsatt i samma anda……..det blir några tusen…..

 18. Ja vad [email protected] får vi för pengarna? Nästan allt vi betalar in i skatter och avgifter använder 7-klöverns politiker för att bekosta sin galna asyl- och invandringspolitik och dess alla kringkostnader. Vi infödda svenskar tvingas till att betala men får inte varken sjukvård eller pensioner som det går att leva av. Alla våra pengar försvinner … för att 7-klöverns politiker ska kunna fortsätta med sin galna asyl- och invandringspolitik. Och över 99 procent av asylsökande bluffar.. eller är inte riktiga flyktingar enl. Geneve-konventionens andemening. Är du infödd svensk så behandlas du idag som slavarna förr .. En svensk är noll och ingenting värd om 7-klöverns politiker får bestämma. Endast SDs politiker står på svenska folkets sida och endast SD står upp för vanliga människor.
  /CC

 19. Nu tjatar man om branden som man kunde släckt i början om inte personalen skickades hem på semester😖😖😖😖😖😖
  Smart???

 20. Jag är ett rasande lejon men det får följder .
  För den som bryr sig. Var ledsen i början men tror på mina egna analyser tillräckligt för att skita i dårar utan analys.

 21. – Förbud för sociala medie-företag att censurera åsiktsyttranden.
  – Lägg ned SVT, SR och TV4 och bygg upp en ny public service-organisation från grunden.
  – Avskaffa presstödet.

 22. ”Den ängsliga PK-iten”

  En faktabok om Sverige. Finns i butik nu…( eller borde finnas i alla fall )

 23. Om nödvärnsrätt existerar (vilket den ju gör), är det då rimligt att laglydiga förnekas rätten av bära de verktyg som möjliggör självförsvar? Blir inte konsekvensen att nödvärn är en rent ”teoretisk rättighet”, något som inte kan användas av de flesta? Är det lagstiftarnas poäng..?

 24. Jag tror som Rolf. Att det kommer bli stora motsättningar och en våldspiral i hela europa. I sverige kommer varken poliser eller försvar räcka till för att upprätthålla säkerheten. De klarar det ju inte ens i fredstid. Islam kommer att försöka ta över samhällsreglerna samt kulturscenerna. De är inte här för att bli svenskar eller europeer. Utan för att leva i den gamla kulturen i Sverige. Fråga Özz. Det var han som myntade begreppet. Att han kom till sverige för att leva som en kurd.
  Svenskar kommer bli en minoritet om bara 20-30 år.
  Om någon tror att islamisterna kommer tillåta andra minoriteter att frodas så är det bara att kika på alla arabländer.
  Svenskarna kommer delas upp i nationalister och vänster. Det har redan skett. Snart kommer osäkra att få välja sida.
  Jag är en fridens man och för demokrati. Men vem som helst kan ju se hur vänstern mobiliserar tillsammans med EU för att censurera och sätta folk i domstol för arga ord på nätet. Jag tror de kommer att försöka stänga ner Samhällsnytt inom en snar framtid. Det beror på vem som vinner valet. Redan nu viskar folk med likasinnade runt fikaborden på jobbet. Ingen vågar säga högt vad de tänker. Är det vad sjuklövern vill ha. Så ska de inte bli förvånade när de åker all värdens väg. Förr eller senare.

 25. För några år sedan kunde man inte säga att man var nationalist. Nu går det utmärkt att säga det. Jag vill parafrasera Tage Erlander; ’Den svenska rasen ska inte blandas med andra raser.’ Är jag rasist då. Ja. Snart kommer det vara OK att vara rasist.

  • Folk är SÅ noga med sin hund och katts ras…men när det gäller människor….nä…vi är alla lika.
   Idiotiskt så det luktar om det, men naturen har sin gång och det går jnte att stoppa ens med hjärntvätt.

 26. Mycket bra skrivet. Den svenka fegheten har vuxit i drygt 200 år. Dom tyska tågen genom Sverige och Balterna som utlämnades till Stalin har skapat djupa ärr. Många länder var före oss att erkänna våra grannländer i Baltikum fastän Gorbatjov gett klartecken. Kryperiet för Erdogan hindrar att erkänna folkmordet för 100 år sedan. Wallström fick nog rännskita efter kritiken från Saudiarabien. Vi får betala ett dyrt pris för politikernas hybris att framställa oss som en humanitär stormakt och ett moraliskt föredöme. Hyckleriet är gränslöst och kostnaden enorm.

 27. Denna MALM skulle sitta i regeringen.
  Visa och kloka slutsatser kännetecknar hans artiklar.
  Men 7k är så underbegåvade och mentalt
  pluggade, som gör det omöjligt att ens förstå Malms kritik.
  Kungens knall ljuder på valnatten.

 28. Det är lite en kamp mot klockan. Den nationalistisla rörelsen mobiliserar i rasande tackt. Frågan är om det går tillräckligt fort för att på politisk väg förhindra utvecklingen mot fullskaligt inbördeskrig.

  • Sverige har miljontals ”nysvenskar” som kommer att uppfatta ideer om ”återvandring” som hot mot deras framtid.
   De kommer inte att släppa ifrån sig sin svenska anknytning utan motstånd.
   Om svenskar får nog mobilisera all vår viljestyrka om vi vill behålla vårt land.

  • när dom inser att dom förlorat makten då blir det riktigt farligt varför tror du vi fick den där brocyr en förvarning förbered er för kris eller krig

 29. Det mest avskyvärda i min mening är att man skall behöva ”kämpa” mot hjärntvättade bleka svenskar…
  Sorgligt att behöva känna avsky för delar av sitt eget folk 🙁
  Sverige en nation där ”söndra och härska” har haft en totalt förödande effekt….media och politiker styr detta ”vapen”.

 30. Jag har sagt och skrivit om det flertal ggr. OM inte SD vinner nu OCH förändrar allt drastiskt, så är Sverige kört och ett inbördeskrig kommer inom ett par år.

  Vi ser ju att våldsutvecklingen ( läs: lågskalig jihad, som egentligen numera förvandlats till mellanskalig jihad) eskalerar markant från år till år. Detta då Sveriges fiender ser att dom ej möter motstånd, utan rädda skepssråttor.

  Det som bör ske är följande:

  1. Undantagstillstånd.
  2. Utvisning av alla kriminella ickemedborgare, som steg 1.
  3. Utvisning av familjer som sätter sig till motvärn gällande de kriminellas utvisning.
  4. Utvisning av alla som kommit senaste 10 åren och är här från länder där det numera INTE råder krigstillstånd.
  5. Hårdare lagar för kriminella handlingar och ingen diplomatisk immunitet för MENA.
  6. Ta bort pressstöd för stats-TV och dess fake news tabloider.
  7. Införa tjänstemanna ansvar.
  8. Dra politiker som medvetet söndrat Sverige inför riksrätt.
  9. Indragning av all hjälp efter 2 år OM man inte aktivt kan visa att man sökt antal arbeten / vecka.
  10. Indragning av bidrag till Sverigehatiska organisationer inklusive flumskolor och genusindoktrinering.
  11. Utvisning av alla imamer och nedstängning av moskéer som sprider hatbudskap mot värdnationen.
  12. Utvisning av alla afghaner som fejkat sin ålder, dvs bortåt 99 %.

  Plus en tio punkter till.

  • kan inte dom syriska migranterna åka hem nu när kriget där är över f syrien det går ju bra att åka dit på semester jag fattar ingenting

 31. Om SD vinner valet med mycket god marginal, samtidigt som två av ytterlighetspartierna hamnar under fyraprocentsspärren, då kan SD eventuellt få ett mandatinnehav runt 35%.

  Om SD i ett sådant läge inte tillåts bilda regering så kommer förmodligen stor civil oro bli ett faktum. Särskilt så utifall att en utomparlamentarisk uppgörelse sluts mellan de andra partierna.

  • Nej, jag tror inte alls det blir någon oro. De kommer bara hävda som nu att en majoritet inte röstat på SD. Inga problem.

   Men, det blir då deras (7k) sista period vid makten. Folk kommer tröttna rejält efter ytterligare 2-4 år.

 32. Endast en anledning finns det att pk-etablissemanget förföljer och kuvar svenska folket, för den dagen pk-etablissemanget inte lyckas med det längre startar upproret.

 33. Sorgligt att Rolf inte är engagerad i toppskiktet av SD…. Det fattas någon med hans förmåga att nå ut och få folk att förstå i SD-toppen.

 34. Jag har avlagt ”studiebesök” i Stockholm och därvid lämnat turistmålen i innerstaden och rest en del med pendel- och tunnelbanetåg. Resor varje svensk borde företa. Därefter inses att endast SD eller afs kan komma ifråga i kommande val. Vidare inses att Stockholm redan är förlorat då ”the point of no return” med råge har passerats.

 35. Det är ohyggligt tyst om bränderna, det är ohyggligt tyst om våld, våldtäkter, omfattande bidragsfusk, knark, bilstölder. Klart som korvspat att en svensk tiger. Men jag, och säkerligen många med mig, anar ugglor i mossen; att alla dessa saker är till för distrahera oss från den annalkande ekonomiska härsmältan. Lite mysko är det när man kan betala ut hundratals miljarder till flyktingbedragare men att köpa in 4-5 vattenbombplan för några miljarder har vi inte råd med. Är Sverige bankrutt? Och så fall vilka håller upp denna förbannade ”regering”?

  • Det är själva folket, iaf hälften av, som håller upp dessa ruttna socialister och aktivister. Det sovande folket.

 36. Strålande skrivet,Rolf. Jag tror att vi snart kommer till den punkten när folk tar saken i egna händer enligt devisen ”den som inte är med dig är emot dej”, oavsett det handlar om hög eller låg. Inga gråzoner,bara för eller emot. Det är det detta elände mynnar ut i.

 37. Det är hur lätt som helst att få tyst på de som skriker ”är du rasist” – fråga bara tillbaks ”är du islamist?” så börjar de hacka och backa och sen är det bara att gå på så drar de med svansen mellan benen efter ett tag.

  • Helt rätt, d e färdigbackat nu. Har själv släppt rejält på bromsen och vad finns att frukta mer än fortsatt islamisering? Vänstern kan dra åt helvete med sin ”intersektionalism” och feminism.

  • Eller så kan det istället frågas tillbaka ”är du Trotskist?” Det var trots allt Lev Trotskij(Leiba Bronstein) som myntade ordet ”rasist”(eller ”rasister” då han skrev det i plural) i samma stycke som ”slavofilism” vilket/vilka han menade på var ”efterblivet”/”efterblivna”.

 38. Vänstern vill ha inbördeskrig eller ännu hellre ett totalt krig mellan den muslimska världen och västvärlden.

  Anledningen är att vänstern består av härsklystna människor som inte kan klättra i hierkarkierna i ett meritokratiskt samhälle och som vill kompensera för det genom att förstöra samhället.

  • Jojomensan, klättra kan dom. Vänstern dominerar universitetsvärlden, byråkratin, media, stor del av läkarkåren, offentliga jurister bara för att nämna en del. Och facken förstås. Höll på att glömma svenska kyrkan. Kommer att vara omöjliga att rubba på för en regering med ny inriktning. Kört.

 39. Tror att det är många tigande Svenskar som bara väntar.
  Tror inte på ett lyckligt slut på denna saga tyvärr.

 40. Inte ont menat men det enda sättet att få folk att förstå är att det blir sådana här lägen som påverkar samhälls funktionerna till det yttersta.
  För det är så här det kommer att se ut om det inte blir en ny regering i September.
  Staten har söndrat våra stöttepelare, låt dem få betala priset i September måste bli ett slut på detta vanstyre.

 41. När dom social konservativa krafterna kan samlas och organiseras som en enad kraft i hela Europa, så kommer Elefanten i rummet att förvandlas till en mus.

  • Härligt och mäktigt med en halv miljon nationalister! Det den ungerske mannen sade var bra: ”Vi är nationalister – inte intsrnationalister”.

 42. Gustaf Kasselstrand tiger minsann inte. I länken nedan säger han: ”En svensk tiger inte längre. En svensk ryter ifrån.” Jag är hundra på att AfS kommer in i riksdagen och går om vartenda globalistiskt riksdagsparti, dvs. S, MP, V, M, L, C och KD.

  AfS fick verkligen fin reklam när YouTube stängde ner AfS:s YouTube-kanal p.g.a. det påhittade skälet att AfS anser att nyhetsankare på SVT ska kunna svenska. Tack vare alternativa medier som, till skillnad från globalistmedierna, skrev om nersläckningen blev det gigantiska protester, och YouTube fick krypa till korset. Globalisterna är uppenbarligen livrädda för AfS.

  Jag önskar AfS och SD lycka till på valdagen den 9/9 2018! Hoppas att dessa båda nationalistiska partier tillsammans får egen majoritet och sopar banan med de sju globalistiska lands- och folkförrädande partierna!

  ”# 15: Youtube backar efter massiva protester
  Alternativ för Sverige”:
  https://m.youtube.com/watch?v=rD6Olc2PYqk&feature=youtu.be

  • Sidan ser konstig ut. Man ser inga andra videor i högra hörnet. Och så står det:

   ”Som svar på feedback från användare har vi inaktiverat vissa funktioner i den här videon, som kommentarer, delning och förslag på videor, eftersom den innehåller material som kan vara olämpligt och stötande för vissa tittare.”

   • Jag har nu klickat på länken. Så såg inte sidan ut när jag klistrade in länken. Antagligen har YouTube varit framme igen. Det är bedrövligt!

    • Jag såg en video tidigare idag av AfS och den sidan såg helt normal ut. Något har hänt igen. Man undrar hur användarna har lämnat feedback när det är så svårt att komma i kontakt med Google?

  • hoppas pa narmare 30% far SD (vissa matningar) och AfS och MED 5% var.
   MP, L, KD ut.
   da med utjamnings mandat kunde Sverige Vanner fa riktigt tryck i riksdagen.

  • Ja, en som alltid lysande krönika av Rolf Malm. Den sista meningen framkallar rysningar: ”Den svenska eftergivenheten leder till exakt det man är rädd för – inbördeskrig mellan de som kallas rasister och de som kallar dem så.”

    • narmare nar, Svenska skatte betalare kan inte pungslas hur lange som halst.
     nar medel Svensson marker att det e ingen hjalp att fa kommer det att ta hus i helvete (dom som inte redan har vaknat vill saga)

 43. Nyheter, som att det var skottlossning mot en fastighet och en bil i Helsingborg inatt, förpassas långt ner, illa kvickt, i gammelmedia. Och många orkar inte ta in alla våldsutgjutelser, man stänger av, lyssnar med ena örat.
  Livet lallar på. Jag har så förbenat svårt att se hur den konflikträdda Svensken någonsin kommer att ställa sig upp och ryta som ett lejon, och ännu mindre att gå ut i strid.
  En Svensk tiger…

 44. Är nog tyvärr en korrekt slutsats!
  Det kommer leda till väpnat motstånd, om inte vansinnet stoppas inom en mycket snar framtid!
  Personligen så är jag helt säker på att det här inte kommer att få ett lyckligt slut, för alla inblandade!

 45. Jag har märkt att samtal mellan folk har förändrats 180 grader. Nu ursäktar man sig ifall man vill säga något förmildrande om massinvandringen.

 46. Jag tänkte tanken när Polackerna kom i kortege gm SVÄRIGÄ är det så räddningen kommer se ut el Är det räddningen som är här nu….!

  Och då menar jag inte pga Branden.

  Den manngranna uppslutningen Från EU till SVÄRIGÄ är djupare än själva Bränderna eftersom dom VET hur det Är ställt här…!

  Ett fd Välfärdsland som tappat greppet OM Välfärden och halkat ner långt på kartan i EU behöver HJÄLP!!

  Många goda Polacker Fransmän o Italienare bor här och har naturligtvis sett den katastrofala Förändringen i deras älskade SVÄRIGÄ som dom sökte till för att Arbeta och Bo i, och refererar naturligt till sina Landsmän,.

  Svensken kanske Tiger men våra Arbetskraftsinvandrare från förr håller inte käften, dom reagerar många ggr kraftigare än vi själva…!

  Sen har Vi de NYA dom varken syns eller hörs, kanske Är dom alla i sina länder dom flytt från på Semester…!

  VEM var det nu som skulle Ta Hand OM Oss och speciellt vara hantlangare vid en katastrof enl Politikerna, Inte var det väl våra Européer och Grannar inte…

  MEN nu ÄR det så och ännu ett BEVIS på att det andra INTE fungerar, det som var TÄNKT, så jäkla Pinsamt!

 47. Det svenska lejonet har blivit en tandlös och strykrädd byracka. Hur har denna förvandling ens varit möjlig?

  • Det är en liten klick fanatiker som förtrycker. Sjuklövern och media deltar i konspirationen mot svenskarna. En konspiration är det för de är medvetna om att de står på ena sidan för att förtrycka den andra och de har kommit överens om medlen.

 48. Det är lätt att hålla med det mesta i krönikan.
  Dock inte i hans förakt för svenskarna.
  Jag röstar på SD, en av anledningarna är att de verkar tycka om Sverige och svenskarna.

 49. Sluta gagga om ett inbördeskrig i Sverige. Det var det dummaste man läst på länge. Utomlands ja kanske, men i Sverige. Aldrig. Det kommer aldrig att förekomma. Däremot kommer väl svenskarna att utplånas till slut och militären kan inte försvara mycket. Det är fara i landet och folket kommer ändå att fortsätta rösta på idioter som vanligt.

  • JAG tänker försvara mig så in i helvete – tro inget annat. Jag har lång militärutbildning. Jag går alltid med en sekatör i jackfickan i fall jag skulle ertappa en våldtäktsman.

 50. Jag gissar hela sverige er rasister. alla tar hånd om sina egne før dom tar skjøt om andra. så er det bara. ovansett hvilka hykjerier man brer om sig med.

  • I Sverige räcker det att tycka illa om massinvandringen´s effekter
   för det svenska folket så är man per automatik ”rasist”….

   • så er det i Norge med. det er bara att stå i det. blir man kallad rasist for nåt så idiotisk så javel. når 100.000 svensker tørr stå upp har rasist stemplet missad sin effekt.

    • Det är bland de vänsterextrema de flesta rasisterna finns, även migranter från MEnA har många rasister i sina led.

     • sjelvsagt, men dere svensker er fullstendig kneblet av en liten gjeng venstreekstreme. ta til motsvar.

 51. Klockrent Rolf !
  Jag har försökt,men kan inte komma på något som inte drabbats
  av nedskärningar i vårt samhälle…??..
  redan 2009 drogs städtjänster in på min salig faders ålderdomshem…
  Det samt tvätt blev nu dom TVÅ som var själva med 16 mer eller mindre
  dementa personer…..efter 20,00 ansågs det finnas tid att tvätta och städa….

  Och så har det fortsatt,bit för bit har sparats in på…
  t.ex i min gamla hemstad slutade man klippa gräsmattor mm i ytterområdena..
  Mittremsor mellan gator hade ibland en meter högt gräs,man såg inte
  över till den andra gatan….

  Snöskottning/sandning mm skedde allt mer sällan…

  Barnkullar vid småskolor hade nu 1-2 personal på 30 st ungar…
  Som vi alla måste ha noterat i tiotals år nu…
  SJUKVÅRDEN…där folk ligger och dör i korridorer ,,,

  Skolor har väl inte köpt in nya läroböcker på 10-tals år…
  Hörde om en skola där öst och väst-tyskland existerade o.s.v…
  Överfulla klasser med allt färre lärare….

  ALLT hör ihop !!
  För kommunerna fullkomligt vräker ut pengar över resten av världens befolkning
  och VI som betalar dras det in mer på…

  Nu senast har vi inget brandskydd…polis har vi inte haft på många år..
  även där har man dragit ner….
  Absolut sista chansen är SD 9/9 !!

  • Sista spiken i kistan menar du säkert. Med tanke på att en röst på SD är en röst på sjuklövern. Om du missat det: SD har nästan helt förkastat den politik som tog dom in i riksdagen 2014. Lägg en röst på SD och du kommer inte märka någon skillnad. Precis lika lite skillnad som skett de 8 år de suttit i riksdagen. VILL du ha en politik som kan rädda Sverige, ja då lär du titta på AfS politik. Och kom inte tramsandes med att AfS inte är tillräckligt stora. ALLA som vill ha till en radikal förändring lär ju välja AfS. Med SD och 7klövern är det kört.

   • och så börjas det igen…
    VAD är det som är SÅÅÅ svårt att förstå…??:..
    Har inte ett parti tillräckligt med mandat så kan man inget göra…
    SD har lagt misstroendevotum mot regeringen om du glömde det..??.
    Vilket fick dom SJU att ingå DÖ-överenskommelsen…missat det med..??..
    INGET av den svängning vi ser dagligen nu hade skett utan SD
    och alternativ media !

    Lär dig vad som gäller innan du väljer !!

    • Exakt, vad är det som är så svårt att förstå? En röst på SD ÄR en röst på sjuklövern men framförallt på M och S. Vet du ens vad du pratar om? Misstroendevotum, vet du ens vad som krävs för att det ska bli något av det?
     ”Riksdagen kan på förslag av minst 35 av riksdagens ledamöter avsätta ett statsråd eller hela regeringen. Vid sådant misstroendevotum krävs att en majoritet av riksdagen, det vill säga minst 175 ledamöter, stöder misstroendeförklaringen”. Lycka till. DÖ skapades PÅ GRUND AV SD. Politikers HÄMND för att vi röstade in SD och ta bort alla möjlighter till styre. Den svängning du ser nu är knappast pga av SD:s inflytande i riksdagen. Du kanske skall läsa på lite mer innan du går i döden för SD. SD är och har aldrig varit en lösning för Sveriges situation. Och INSE att SD har SÅLT sin politik för att få tillgång till köttgrytorna.

     • Så sant som det är sagt. Dessutom fattar tydligen inte vissa att om man vill ha en förändring, dvs AfS, så måste man rösta på dem för att ge dem mandat, så en röst på AfS är inte bortkastad.

      Däremot så är en röst på SD helt bortkastad då de sålt ut sin själ och sina ideal, de har svikit sina bästa politiker och sina kärnväljare. SD är nu inte mycket bättre än S eller M, speciellt inte sedan de svek i den viktigaste frågan och numera vill bara kvar i EU. Fattar de inte att EU är en av de ledande drivande krafterna bakom migrationen och globalismen?

     • Afs är bara bittra sdare som inte fått vara med. Alla vet detta. Det är NU man skall rösta på SD.

     • Nej, SD har 12,7 % idag i riksdagen. De måste foga sig inför valet för att få ännu mer röster. När valet är gjort och har dubbelt så många riksdagsledamöter kommer de att visa en helt annan sida.

     • Vilken drömmare du är. Tror du verkligen på det där själv? Eller menar du på fullt allvar, att ett parti som på 4 år ändrat nästan hela sin politik till något som ligger i nivå med sjuklöverns, och som gav SD fortsatt förtroende 2014, kommer att visa en helt annan sida efter valet? Att man från SD:s håll skulle ha någon form av avancerad ”valfiskarstrategi”? Då ska jag förklara för dig vad som händer istället.
      SD:s byte av politik lockar kanske några nya röster från andra partier, men då SD ständigt blivit utpekade som något ont och fult så kommer det inte bli många röster den vägen. Samtidigt har man SD:s tidigare väljare som ser att partiet bytt politik och känner sig grundlurade, som då tittar på andra partiers politik, och kommer således rösta på ett bättre alternativ, speciellt nu när det finns några nya. Dessa avhopp kommer att bli betydligt större för SD än de nya man vinner genom sin nya taktik. Jag är ett levande bevis på detta. Så ett svagt SD (var lugn, inget parti i det som blir kvar av sjuklövern kommer låta SD få någon makt) kommer således bli ännu svagare. Alltså kommer SD enbart förlora på en sådan taktik. Men detta är ingen taktik från SD:s sida. Detta är bara ett sätt för SD att försöka bli rumsrena. De enda som tror på att detta är taktik från SD, är den så kallade SD-svansen. Rösta SD eller dö, precis som de äldre generationerna röstade på sossarna. Det kanske vore idé att även ni inser vart detta bär hän. Detta är sista chansen och den som röstar på SD detta val kommer att bli djupt besvikna. Men då är det försent.

     • Du är en avhoppare..det hörs👍 Du förstår inte vad som krävs för att fiska röster. SD är smarta och har gått från 12,7 % till 25-28 %. Det är för att de är det enda trovärdiga alternativet. De andra har gjort bort sig i för öppen ridå i många år nu. Därför går väljare över till SD. De vill få ordning på Sverige och det kommer de få när de kommer i regeringsställning efter valet. Troligtvis i ety samarbete med Moderaterna.

     • Avhoppare, definitivt det ger jag dig rätt på men du förstår dig inte på politik, det ser jag. Bara det att du fått för dig att de som röstade på SD för deras politik skulle stanna kvar efter SD:s svek mot sina väljare, bevisar att du inte hänger med i svängarna. Att de andra har gjort bort sig innebär inte att de med automatik går över till SD. SD:s historia har påverkat många negativt och därav att så många väljare och ledamöter, söker sig till andra partier. Och det parti som tagit upp där SD lämnade för typ 3 år sen. är AfS. Du ska inte inbilla dig att man kan lura en väljare till att bli partiet troget om man strax efter ett val ändrar sin politik. Och som inte det vore nog, du tycks tro att M vill samarabeta med SD? Hahahaha Vilken tanke. Det är bara det att M INTE kommer att samarbeta med SD för det har han även garanterat sina väljare. Det visar att jag hade rätt,” rösta SD eller dö” men det fungerar inte på det viset. Snarare ”rösta på SD och dö” men det lär du bli varse om du inte öppnar dina ögon.

   • Afs kan man inte rösta på. Bittra sdare. SD kommer att vara mer aggressiva när de får 25 % av rösterna.

    • Hahahaha VIlken drömmare. Du kommer att få en chock när du inser sanningen. Men det får du leva med. Du är förmodligen förstagångsväljare och således inte alls insatt.

 52. “When you tear out a man’s tongue, you are not proving him a liar, you’re only telling the world that you fear what he might say.”

  ― George R.R. Martin, A Clash of Kings

 53. Det är ju enkelt, asylsökande får tak över huvudet och mat för dagen till deras hemland är säkert igen. Då förväntas de åka hem igen. Uppehållstillstånd och medborgarskap är något helt annat, och det kräver behov av arbetskraft och yrkeskunskap.

  • Förväntas….åka hem på semester ja !….
   migverket delade ut hundratusentals till ALLA som SA sig vara syrier…
   även somalia,eritrea har slutit fred..inte faan åker dom hem heller…
   när dom kan semestra lite därhemma och återvända för
   mer semesterpengar gång på gång…

 54. När man åker genom bostadsområden ser man nästan bara invandrade barn i lekparkerna. Hur kan någon tycka att det är ok? Förr såg man svenska barn som skulle växa upp och bli svenskar med svenska värderingar precis som tidigare generationer. Det här handlar om ett befolkningsbyte det går inte tolka det annorlunda.

 55. Rasistbegreppet kan utvidgas i det oändliga – från godis till språk, tydligen. När blev oförmågan att förstå ett språk rasistiskt? Jag är i min fulla rätt att tycka att skånska(den oädla sorten), älvdalskan, norska från Vestlandet, danska, utpräglad gotländska osv. kan vara svåra att förstå utan att höra ordet rasist. Ja, kanske förresten, om den grötiga skånskan uttalas av en person med rötter i något arabland men inte om samma grötiga skånska uttalas av en purskåning.
  Sedan tycker jag att tydligt och klart uttal är mycket viktigt när det gäller nyheter, väderleksrapporter, särskilt sjövädret samt varningar till allmänheten.

 56. Sist i boken vill jag stå…Men främst bland vännerna ändå.
  Så kan man sammanfatta EXPRESSEN när det gäller att ha blivit
  prickade av pressens opinions nämnd för att ha hängt ut folk i
  Mee-too affären.
  Allra sist står där fyra små artiklar om att de blivit prickade så det
  är inte mer med det.
  Så det är fritt fram att bedriva smutskastning

 57. Tja, hade jag haft en dotter som blivit gruppvåldtagen och gärningsmännen i princip slapp straff. Då skulle jag söka upp gärningsmännen en efter en och säkerställa att de aldrig kunde göra samma sak igen. Jag skulle ha skitit i konsekvenserna för egen del. Dessutom skulle den gärningen nog göra mer för att minska gruppvåldtäkterna än halva poliskåren och hela juristkåren gör gemensamt.

 58. Vad kostar det samhället varje år med över 2 000 000 miljoner anmälda brott och de flesta brotten leder inte till något Åtal.
  Men förstörelsemanin att återuppbygga att lappa och laga, vilka pengar talar vi om som drabbar flest oskyldiga människor alltså skattebetalarna?

 59. Det måste för rikets och folkets säkerhet kunna gå att förstå statens STV och SR i händelse av krig.
  Det som skedde med Greenfell Tower och branden där, den person som ringde in först till deras 112 kunde inte göra sig förstådd det tog en betydande del tid innan ansvarig på larmcentralen visste vart hon skulle skicka brandkåren och det till trots att det var Sadiq Khans (eget folk som brann inne) Londons egna lille borgmästarjihadist. Men det finns väl en egen linje för våra nyfunna vänner i händelse av krig, FK kanske har den informationen då på den arabiska snabblinjen, medans äldre svenskar som inte hör vad som sägs och inte hinner ta sig till förordnad plats, men det spelar inte så stor roll för de stängs ute ur bergrummet då det redan ändå är fyllt av obehöriga nytillskott. Bra va, då blev vi av med denna belastning (mormor, farfar) som inte kan bidra med något numera, för att se till att Mohamed 14år (dagtid) men är 41år (kvällstid) får allt de vill ha av hjärtats begär.

 60. Att inte kallas ”rasist” idag, är nästan en förolämpning,
  då det betyder att personen inte har ryggrad att självständigt stå upp och inte bryr sig om sin familjs säkerhet.

 61. Blir man kallad Rasist skall man kanske vara stolt över detta det ar ju dom som vill ha ordning o reda i landet, det är ju inte dom som våldtar o rånar äldre eller kastar sten på polisen. Jag har varit I många av länderna där dom kommer ifrån och det kan jag upplysa om att där kastar man inte sten på polisen eller rånar gamla tanter!

 62. Kanske dags att trycka upp t-shirts inför valet. ”Jag rånar inte, våldtar inte, säljer inte knark, mördar inte och bränner bilar. Jag har ett jobb och betalar skatt.
  Är jag RASIST?
  JAVISST!!!”

 63. Jeg har ikke TV.
  Ingen svenske borgere trenger å ha TV.
  Jeg leser tekster fra NRK i NoregNorge og tekster på svensk fra svenske TV-kanaler.
  Tekst er bra.
  Film er bra til musikk og kultur og teater.
  Da velger jeg YTube.
  Fantastisk utvalg der.

 64. Det är klart svensken är konflikträdd. Ingen vill t.ex. bli av med jobbet för att man inte delar arbetsgivarens åsikter om politiken.

 65. OT: Varför har man inte fler räddningshelikoptrar? Vad händer vid en större katastrof?

  ”Sjöfartsverkets nya räddningshelikoptrar är specialiserade på att rädda folk ur vattnet – men när en man i dag hamnade i vattnet utanför Norrtälje var den helikopter som normalt står i just Norrtälje på verkstad.

  – Helikoptern lyfte inte för att den var på underhåll, säger Mattias Hyllert, direktör för sjö- och flygräddningen Sjöfartsverket.”

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/raddningshelikopter-larmades-vid-drunkning-var-pa-service

  • Det du beskriver är det Rolf Malm skriver i sin krönika. Ja, allt är upp och ned i vårt land för närvarande.

 66. Gott folk!
  Man kan vara i första hand svensk! I andra hand europe! En del idioter, typ Liberaler är i.första hand europeer. Vi Sverigevänner.är inte europeer i första hand vi tillhör nationen Sverige o skiter blankt i unionen.

 67. Suveränt uttryckt Rolf, bli politiker. Försök att bli publicerad
  i någon tidning. Denna artikel måste komma fram till en
  större publik ! Härligt med personer som kan uttrycka sig
  på ett vettigt sätt, detta kan inte negligeras av någon svensk, det är ju sanningen om Sverige idag, både
  bland arbetare och akademiker.

 68. Det är klart att killen har rätt till sitt språk, men har inte TV-tittare rätt till att förstå det som sägs? I detta fall hade det kanske varit bättre han läste upp nyheterna på sitt modersmål och man textade en översättning.

  Vad har detta med dialekter att göra? Dålig svenska är ingen dialekt och finns det ett ställe där svenskan måste vara i det närmaste perfekt, så är det just som nyhetsuppläsare.

 69. Undra vad Rolf Malm skulle säga om han hade blivit våldtagen av en svensk? Fan det gjorde ont men jag tar det. För normalt sett är det bara invandrare som våldtar. Tänk bara Anders Eklund, Haga mannen och våldtäkts mannen från Örebro. Bara invandrare…

 70. Ekonomisk revolution!
  Skriv er i annan kommun och på det sättet kan man utarma kommuner som är till sjuklighet ”goda”. Det går nog att skatteskriva sig hos sina barn, svärmor, föräldrar eller vänner. Sakta töms ”skattkistan” i den övergivna kommunen… 💸
  Skulle behövas någon form av samordning dock. En eller några kommuner i taget överges, det skulle göra skillnad… 😂

 71. Rolf Malms åsikter delas till 100% av mig! Men i vårat politiska klimat är en sådan person som Rolf och hans integritet och sociala patos ingen självklarhet. Det är väl bara något år eller två, som han blev avstängd här på Sam.nytt (Avpixlat) så tysthetskulturen ligger och lurpassar på oss alla. Men det går att ta oss ur, och det redan i valet i September.

 72. En svensk tiger, jo så är det i sosse-sverjet – ingen vågar uttrycka sina åsikter!
  När det gäller nyhetsuppläsare som inte kan svenska ska alla mangrant säga upp TV-licensen med motivering att man inte förstår vad som sägs på svensk TV och därmed sålt apparaten. Skitenkelt!

 73. helt rätt rolf sverige är dårarnas land , synd att man kan hata många svenskar men det är sant finns otroligt många korkade samtidigt som många utnyttjar för att tjäna pengar, 100 miljarder om året kan de lägga på massinvandringen men inte skaffa plan för bränder det var för dyrt med mer för att inte tala om alla fattigpensionärer som många rotar i sopor hemlösa får inte mat 1 gång om dan

 74. Ragnarök kommer, vi ska ta tillbaka vårt land ifrån politiska galningar och kriminella invandrare!
  Er tid är ute, nu ska vi återta det land som vi byggt upp – med all kraft som finns!

 75. Sanningen har blivit synonymt med hets mot folkgrupp och 7-klövern har försett den med straffsats.
  Inte undra på att svensken tiger och knyter näven i byxfickan, drar sitt helrör och tittar på sport på TV.

  • Det är väl ungefär det man kan göra om man ska vara en laglydig medborgare. Extrema situationer kräver extrema åtgärder.
   För att folket ska kunna resa sig krävs lagbrott. Och mer påtagligt blir det ju längre tiden går och fler lagar som begränsar medborgares rättigheter instiftas. Snart kan du inte demonstrera om du inte hör till antifa.
   Om invällarna kan bryta lagen och komma undan, vad återstår?

 76. någon sa att invandringen, bistånd kostar 480 miljarder på 3 år. verkar mycket men inte omöjlgt fyfan vilket rån

 77. Ha Ha min kommentar blev raderad för jag inte har samma rasistiska åsikter som ni! Mycket patetisk. Varför inte hålla debatten öppen för alla? Stackare….

 78. Vi sitter och gnäller runt köksbordet, skriver på internet men gör inget konkret. Kommer ihåg när en polsk ( ?) flicka blev antastad i Nynäshamn för nåt år sedan och polackerna tågade mot flyktingförläggning beväpnade med diverse tillhyggen.Vore nåt för svenne att t efter

 79. Att börja uppföra sig som rasande lejon är inte lösningen.
  Invandringskatastrofen är ett politiskt skapat problem som kräver en politisk lösning.
  Och där är SD enda hoppet.
  Hur gör man förresten när man uppför sig som ett rasande lejon?

 80. Lustigt egentligen, senaste dagarnas händelser ger Rolfs artikel helt rätt i vad som finns i folkets ryggrad.
  Tänker såhär alla dessa bränder och myndigheters totala misslyckande att lösa uppgifterna. Helikoptrar bortslarvade för en spottstyver ingen ledning och ytterst bristfälliga resurser. Vad gör berörd myndighet då? Jo rekommenderar ett helförbud mot eldning där en helt säker grill på ens egna beskattade tomt eller boende ingår.
  Inte en enda protest mot detta ingen som ens skriver om hur sinnesjukt detta är.
  Utan tyst så slutas det grillas, handlare som leker poliser och plockar bort grill produkter , grannar som anmäler grillande grannar.
  Hur många tomt eller grillar vid det egna boendet har lett till dessa större bränder?
  Noll är svaret och noll lär svaret fortsätta vara.
  Inser nu att det svenska folket är både fegt och hjärntvättat bortom all räddning tyvärr.
  Kampsång” tänd en grill och låt hoppet brinna, låt aldrig det sköna oset försvinna.
  Det är mörkt nu, men blir ljusare så fort pk-folket tappar sitt grepp.

 81. Jag vill ha ännu mera mångfald i TV-nyheterna!
  Jag vill ha en klämmig rejäl Pite-bo som läser upp nyheterna på Pite-mål.
  Vad säger ni på SvT, blir det för mycket mångfald för er, om ni kompletterar era mångfaldssträvanden med Pitbonnschka?

 82. Svenskarna är ett slavfolk som kuvats i generationer. Det kommer inte bli något ”inbördeskrig” däremot kommer det uppstå mer polarisering i samhället med myndighetsaktivister som kommer gå hårdare åt motståndare som är kritisk till mångkulturen. Allt fler främlingar tar också plats på myndigheter, redan idag ser vi åklagare, polischefer och andra viktiga poster besättas av främlingar. Bara det faktum är den enorma majoriteten av invandringskritiker är anonyma är et sjukdomstecken, att påstå att man ”får besök av AFA” är bara trams. AFA finns knappt annat än som en uthängningssajt. Anonymiteten beror på svenskens feghet och rädsla för social stigmatisering, inte på grund av något annat. Vi är ett slavfolk som är dömda att gå under och vi kommer göra det med mössan i hand. Och försök inte få mig att uppbringa någon sympati med fattigpensionärer och åldringar på hem, de generationerna är orsaken till det vi ser idag. De kan försvara sig med att de inte fattade bättre men det är en usel ursäkt, de hade ett ansvar att tänka längre än näsan räcker. Låt dem lida i sin egen avföring alltmedan Muhammed skrattar!

LÄMNA ETT SVAR