Koranbränningen i Malmö igår avslöjade Sverige. För dess veka prioriteringar. För dess invandringspolitik. För dess så kallade integrationspolitik. Det avslöjade våra myndigheter inte minst, deras prioriteringar, deras politisering. Det avslöjade vår samtid och inte minst vår framtid.

Man får ge det till Rasmus Paludan. Precis som han beskrev i den intervju vi publicerade i onsdags så hade onekligen koranbränningen ett syfte. Ett viktigt sådant. Framförallt i ett land som Sverige.

Dels handlar det givetvis om att avslöja ”fredens religion” för vad den är. Och vi såg var den var. Igen. Som alltid. Men även om man kanske inte förvånas är det värt att påminna svensken, som av gammelmedia i årtionden hjärntvättats till att tro att alla folk, religioner och kulturer är lika. Den hjärntvätten har varit effektiv, vilket vi bland annat visat i videoklipp på Samnytt TV. Men varje gång folken från icke-skidåkande visar upp sig så är det alltid någon svensk som till slut fått nog, eller som väcks ur sin törnrosasömn.

LÄS MER: Våldsamma muslimska upplopp i Malmö – anlagda bränder och gatsten mot polis

Snedvridet system

Den andra viktiga poängen som koranbränningen åskådliggjorde var hur snedvridet det svenska systemet, inte minst rättssystemet, blivit. Återigen ingen stor förvåning kanske, men när polisen effektivt stoppar en dansk politiker från att resa in i Sverige men står handfallna i att utvisa mördare och våldtäktsmän, så är det en väckarklocka.

Inte nog med det, hela polisens agerande, från hur de hanterade demonstrationstillstånden till hur de agerade på plats igår, vittnar om ett rättsväsende som allt mer går ut på att försvara våldsverkarna och istället fokusera på åsikts”brott”.

Polisen hänvisade till och med till ”allas lika värde” när de nekade en svensk medborgare från att demonstrera. Men Black Lives Matter eller Extinction Rebellion fick hållas trots att de bröt mot regler och trots att de inte ens sökt tillstånd att demonstrera i det senare fallet.

Lika inför lagen? Eller är vissa bara mer lika än andra?

LÄS MER: Ekeroth möter Rasmus Paludan: ”Mitt broderland kommer gå åt helvete”

Fokus på de harmlösa

Vår reporter på plats igår berättade också om hur, vad som sades vara hat- och demokratibrottsgruppen i Malmö, var så ”väldigt nyfikna” på danskarna, och vår reporter.

En läsare kontaktade oss och berättade följande:

”Dialogpoliser” gick runt till upprörda muslimer och uppmanade dem att göra en anmälan. ”Vi vill att så många som möjligt av er är vittnen och anmäler. Du kan säga att du blivit kränkt, rädd eller på annat sett illa berörd eller vad du vill.”

Detta upplyste en kvinnlig dialogpolis om och följde muslimen till en riktig polis som tog upp ett anteckningsblock och skrev. Samma sak pågick med ett flertal andra poliser. Blev vittne till hur en polisman skrev flera sidor.

Så de frihetsberövade danskarna som inte gjorde något annat än att sparka på en koran samt ha en t-shirt på sig där det stod ”fuck islam”. Det var det enda danskarna hade gjort. Men dessa harmlösa personer fick hela polisens fokus.

Motdemonstranterna då? De skrek, våldshotade och kastade saker. Vad gjorde polisen med dem? Ingenting.

LÄS MER: VIDEO: Här sparkar de fotboll med Koranen på Stora torg i Malmö – grips av polis

”Vi äger Malmö”

Slutligen så påmindes vi återigen om frågan som kommer bli allt vanligare i detta galna land: vem är det som bestämmer? Svaret vi fick tack vare Paludans initiativ är i varje fall att det inte är svenskarna längre. Det är inte polisen.

Eller som Samhällsnytt rapporterade om: ”Malmö ägs av muslimer”. I artikeln visar vi den syn många araber har på Sverige och inte minst Malmö.

”Polisen vet konsekvenserna”, skrev en efter att polisen ställt in demonstrationen. ”De är helt galna. De tror att de är i Sverige”, skrev en annan. ”Det här är Malmö och Malmö ägs av muslimer glöm inte det snart hela skåne sen kungahuset” skrev en tredje.

LÄS MER: Malmöpolisen hånas efter kapitulationen: ”Malmö ägs av muslimer”

Jag har tjatat hela mitt liv om det. Demografin. Den demografiska bomben. Darwin sa en evig sanning: den som föder flest barn vinner.

Även det påmindes vi om tack vare Rasmus Paludans koranbränning.

Så av dessa anledningar, och det finns säkert många fler, avslöjade Paludans bokbål vad Sverige har blivit och framtiden har att erbjuda. Och det är tyvärr inget att se fram emot.

https://www.youtube.com/watch?v=zBpnm3DCE8w

 

Tyckte du denna krönika var intressant?

Då behövs ditt stöd! Bli månadsgivare redan nu! 

Du kan ⚫ Swisha: 123 083 3350 ⚫ Fylla i formuläret nedan ?, eller ⚫ klicka HÄR för övriga alternativ

Tack på förhand!