Dimitris Avramopoulos. Foto: alime Sarrag/EU2016 SK.

EU-kommissionen: Europa kommer aldrig bli ett fort

Delningar

Inget EU-land ska slippa undan invandring från tredje världen. ”Vi är emot att bygga stängsel, tvärtom är vi för att bygga broar med grannländer”

Då EU:s migrationskommissionär Dimitris Avramopoulos talade i Bryssel på onsdagen, uppgav han att Europa fortsatt kommer att ta emot massiva vågor av migranter för flera decennier framåt.

Samtidigt underströk han att kontinenten aldrig kommer att bli ett fort.

Ytterligare ett löfte från Avramopoulos gick ut på att EU-kommissionen kommer att motsätta sig eventuella planer på att bygga ett stängsel utmed den grek-turkiska gränsen.

Hittills i år har mer än 6 000 migranter tagit sig in i Europa via den grekisk-turkiska gränsen, vilket är nästan tio gånger så många jämfört med samma period 2017.

Vidare gjorde Avramopoulos klart att inget EU-land kommer kunna slippa att ta sin del av det så kallade ansvaret genom att hänvisa till solidaritet.

Dagen innan, på tisdagen, anklagades kommissionären för ”oacceptabel inblandning” i italienska inrikes angelägenheter under pågående koalitionssamtal då han krävde att landets gränser ska förbli öppna.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

228 KOMMENTARER

 1. Och dessa djävla makthavare skall sitta och bestämma över andra länders intressen

  Dags att lämna EU

 2. De europeiska folken är av annan åsikt.

  Men bygg ni broar, de kommer att användas, men inte till det ni tänkt.

 3. Vilket stort bluff-företag EU är. Häromdagen föreslog de att medlemsländerna skulle betala miljardbelopp för att stärka EU:s gränser! De mjölkar länderna på pengar med rena lögner. Förstärkt gränsskydd är en sån lögn.

 4. Europa ska avskaffa sin gränser och välkomna in allt och alla.
  Medan största boven i Mellanöstern (Israel) som direkt eller indirekt instigerat alla konflikter i Mellanöstern, får leva med världens största mur runt om sig….

  Hyckleri! Märks vilka som sitter vid makten i EU (Soviet 2.0).

 5. Hela EU är ett bedrägeri som har lurat alla sina medlemsländer likt pyramidspelet.Vinnarna är länder som startade spelet.

 6. Äntligen tog de ett stort steg mot nedmontering av denna parasitstat.
  Polen och Tjeckien kommer garanterat att gå ur, sedan faller skiten som ett korthus!

 7. EU är en NGO som blandar sig i staters gränsskydd, helt sjukt. EU måste stoppas för att bevara nationalstaterna.

 8. ”Bygga broar med grannländerna”.
  Det är väl en jävla skillnad att samarbeta med sina grannländer, och att importera våldsbenägna analfabeter från underutvecklade länder till ett högteknologiskt Europa!

 9. ”Europa kommer fortsatt att ta emot massiva vågor av migranter för flera decennier framåt.” säger han.
  Hur kan han veta det? Har han hört tals om opinion och fria val?
  Innan hans dröm är uppfylld, kommer Europa att för länge sedan ha vaknat och kastat ut både honom och hans globalistlakejer.

  • Ja hur kan han veta det? – han måste på nåt magiskt sätt ha koll på att det aldrig kommer att bli fred i MENA-området. Det var den farlige Khadaffi och det var Saddams massförstörelsevapen och det var Syriska kemvapen och det var 9/11 och det var ryska agenter som förgiftades i england…..hmmmm…
   Follow the Money and the power.

 10. Ta emot massiva vågor av immigranter och inte ett andetag om varför.
  Varför krigas det?
  Vilka stöder det?
  Hur kan Al Quida, ISIS, osv. få pengar för sin verksamhet. De är avlönade legosoldater.
  Varför är USA inblandade i krig mot Libyen, Syrien, Irak, Korea? Det är långt från deras land.
  Varför har terrorism blivit något som kan hända i alla världens städer? Så var det inte förut.
  Varför ska vi övervakas överallt?
  Varför är det tankeförbud och yttrandeförbud om vissa historiska händelser?
  Varför är media så drivande i dessa frågor?
  Varför granskas och ifrågasätts så lite av politiken kring invandring?
  Varför vill bankerna ta bort alla kontanter?
  Varför är bostäder så dyra så alla måste låna?
  Vart går alla våra biståndspengar?
  Varför var det en underlig hetskampanj om att vaccinera sig för svininfluensan?
  Varför fick många mer eller mindre biverkningar av sprutan?
  Hur har åsiktskorridoren bildats och uphållits? Varför?

  Så många frågor men allt vi matas med är att vi ska ta emot invandrare.

  • Enkelt svar – det är den Globalistiska Agendan. Stjäl makten från folket och överför den gradvis till en liten klick superrika. i Europa så är EU och multikulturdemagogin nyckeln som låser upp denna dörr.

 11. Vad dom här typerna helt har glömt bort är att det är på medborgarnas mandat dom sitter där dom sitter och det är inte sina egna pengar dom lever på och spenderar det är medborgarnas skattepengar.

 12. ”EU-kommissionen: Europa kommer aldrig bli ett fort”

  Översättning: ”Vi ska sänka er med en flod av islamistiska analfabeter från Tredje Världen. Ni ska offra er kultur, säkerhet och bli deras skatteslavar för alltid. Bankoligarker kommer sedan att bestämma över er och göra er alla till sina slavar.”

 13. Sakta men säkert, närmar sig diktaturen !
  Bekämpa dessa djävlar som beskär vår frihet.
  EU, den nya diktaturen !

 14. Det godtas inte att Ungern och Polen hjälper folk på plats. Globalisterna vill förstöra Europa och alla länder måste hjälpa till. Jävla mutade skitstövlar.

    • Länge blev man stämplad som ”konspirationsteoretiker” av etablissemanget, som inte vill att detta skall komma till allmän kännedom.

     • Ett nedrigt uttryck som myntades av CIA efter att JFK blev mördad och folk ifrågasatte den officiella historien.

      Nu smetas det på alla som vågar tänka själva.

  • Byggt på exakt det som alla politiker alltid har lovat och genomfört och som alla väljare hela sina liv har röstat på.

   Dina sjuka konspirationsteorier är totalt meningslösa. det enda som räknas är vad politiker lovar, hur väljare röstar och vad politiker sedan gör. Allt detta har gjort totalt öppet helt utan någon minsta hemlighet eller konspiration.

   Konspirationstrollen här beskyddar PK genom att hitta på icke-existerande hemliga konspirationsfiender som de skyller på istället. deras slutsats blir alltid att rösta mer på PK, på mer av samma. Varför är alla konspirationstroll konspirationsteorier alltid så totalt meningslösa redan i sin grundsats, och sen länkar till en massa spamsidor med helt irrelevanta påhittade ”bevis” för det som är helt meningslöst till att börja med? För att det är så troll opererar online. De får ett öre per klick som de lyckas lura nån idiot att spänna pekfingermuskeln till.

    • Ja, det är helt befängt att tro att livslångt obildade och arbetslösa individer som Löfvén och Wallström skulle ha någon form av ”plan” tillsammans med någon George Soros i Ungern. De klarade ju inte ens av att organisera tillverkningen av spik när de själva diktatoriskt behärskade hela Sovjetunionen!!! PK är alla totalt jävla dumma i huvet. Inte någon en av dem har någonsin klarat av någonting. Men du ljuger här att de har skapat en hemlig jättekonspiration som styr hela världen. Du fattar verkligen ingenting, eller hur? Är det för svårt att erkänna?

     Det är inte svårt, det finns ingen konspiration. Politiker lovar internationalism, folk röstar på det, politiker genomför det. Det är hela storyn. Det är perfekt demokrati.

     • Ja nu efter ditt lilla rant här har jag nu sett ljuset, nu vet jag att inte Stefan Löfven och Margot Wallström styr världen:)
      Det var tur att jag stötte på dig som tydligen har en mikrofon i alla konferensrum som kan intyga att inga människor i maktposition någonsin kommer överens om något i löndom.
      Jo PK-folket är dumma i huvudet, tur vi har dig med din gudomliga insikt, Sverige är räddat.

     • Det är helt irrelevant vad politiker säger i privata möten. Komplett totalt irrelevant. Det är vad de lovar offentligt och verkligen genomför när alla väljare har röstat på dem, som räknas. Och alla politiker som alla nu levande väljare har röstat på hela sina liv, har alltid utlovat internationalism och förintandet av nationerna, familjerna, och all individualitet. Det är ju det som alla ”arbetare-partier” sjunger om tillsammans med Jong-Un och Maduro första maj varje år, senast för ett par veckor sedan.

      Alla svenska väljare har alltid varit fullt ut informerade om vad de har röstat på. Dina inbillade konspirationsteorier är komplett meningslösa i sammanhanget. Det är helt oviktigt huruvida de är sanna eller inte, Eftersom de ens på sina egna villkor aldrig hade kunnat ha haft någon som helst verkan (det är det som gör er konspirationstroll så komiskt förnedrade!!!) Folk röstar ju på det som politiker lovar, eller hur?

     • Det där är ju totalt skit snack, du kan inte mena att politiker är ärliga människor som håller vad de Lovar? Finns ju massor med exempel på saker som sker i politiken som folk inte har röstat för.

      Sen måste jag fråga dig varför du blir så upprörd?

     • Bara lista de politiker som har brutit sina löften angående massinvandringen under den tid som du har haft rösträtt, så ska vi reda ut vem som röstat för vad hela sitt liv.

      När det gäller internationalism och massinvandring så har samtliga riksdagspolitiker hållit sina löften de senaste 70 åren åtminstone, sedan Tage Erlander startade den helt unika massinvandringen till Sverige. Eller hur? Vad är det som du har missat med att alla sossar sjunger ”Internationalen” 1:a maj varje år?

      Vad tror du att det representerar? Vad får dig att inbilla dig att det någonsin har förekommit någonting hemligt med att alla sossar vill förinta nationen Sverige???

 15. EU garanterar härmed att svenska fattigpensionärer kommer att förbli fattiga och att
  Sverige blir ett Shitholecountry med låglöneslavar och gängkriminella , hedersvåld och Islamisering och att sexvåldsepedemin rullar på.

  Swexit för oss svenska skattebetalare och 7-klövern i fängelse , det är vad jag vill se – då skulle jag kunna må bra resten av mitt liv.Att få njuta av känslan av att rätt har skipats.

 16. EU-kommissionen: Europa kommer aldrig att bli ett fort mot islam och barbarism, då EU-kommisionen är i samarbete med de fullblodsonda elitpsykopaterna som har ett riktigt gulligt mål för mänskligheten.

 17. De globalister som stöder den här agendan blir rika och får åka på galamiddagar på slott och herresäten.
  Bara länder med vit befolkning ska tvingas dela med sig av Vad de byggt upp.

 18. FNs Agenda 2030 och kalergiplanen syftar ju till att utrota vita européer!
  EU följer noggrant planen och massinvandringen från tredje världen är vapnet!

 19. Vad kunde säga en grekisk kommissioner? Stackars Grekland ligger i skottlinjen. Grekiska folket tycker nog annorlunda.

 20. ” Flera decennier framåt…..”-då slipper han se vad som kommer.
  Varför består E U-kommissionen enbart av faktaresistenta galningar ? Visegradländerna,om än EU-medlemmar kommer inte att acceptera någonting av detta.Inte Österrike heller,och för vår del har ju Skandinavien en vallgrav söderut…och Danmark !

 21. Bara att uttrycka sig som han gör säger ju allt.
  ”Inget EU-land ska slippa sin del av ansvaret”.
  Immigrationen från Afrika och Mellanöstern är mao en sorg och ett elände.
  Varför skulle förresten eländet bara vara några decennier.
  Ingen vettig människa kan ta figurerna i EU på allvar.

 22. Dimitris Avramopoulos ar ytterligare en forradare inom EU. Han har en mycket exklusiv kostym. Betalad av EUs skattebetalare. Det ar bra att han talar klarsprak…”Europa fortsatt kommer att ta emot massiva vagor av migranter for flera decennier framat…”.
  Det vill saga, Muslimer. Det islamska maktovertagandet fortgar allt snabbare. Vem blir lycklig vinnare i att uppna kritisk mangd? 50% muslimer.

 23. Tänk att Salvini, Lega, håller på och bildar regering i Italien och han gick till val med ”Italienarna först” och ”Repatriering”. Lega är en typisk (enligt svensk PK media) främlingsfientligt parti. Ska vi gissa vem som kommer att bilda regering i sept 2018 här i Sverige?

 24. EU har via banker i Italien Frankrike lånat ut enorma pengar inte bara till Grekland utan även till bland annat Turkiet. Dessa lån får Sverige betala!

 25. Islam har redan rykt åt sig en stark ledning efter ”dag 2” i ”Ramadan Bombathon 2018”.

  Tabell:
  1. Terror i islams namn 7 attacker 20 döda
  2. Alla andra religioner sammanlagt 0 attacker 0 döda
  2. Muslimer dödade av islamofober 0 attacker 0 döda

  https://thereligionofpeace.com/

 26. Strömsnäsbruk ligger naturskönt vid den slingrande ån Lagan, i Smålandskommunen Markaryd. 2 400 invånare bor i bruksorten med det sedan decennier nedlagda pappersbruket.
  Det är hit den numera rikskända syriska månggiftesfamiljen flyttat från Nacka – tre bostäder till tre fruar och 14 barn – de var 16, men två av döttrarna har fått skyddat boende. Det var hit familjen ville, då släktingar redan bodde här.
  Och familjen är bara en i raden av migranter som har flyttat in. I en mellanstadieklass på 16 barn är 3 svenskar. I kommunen är 30,6 procent utrikesfödda, i Strömsnäsbruk sannolikt betydligt fler.

  – Polygami är förbjudet i Sverige. De borde inte ha fått uppehållstillstånd. Lagen är inte lika för alla. De som inte vill rätta sig efter svenska lagar och inte vill anpassa sig till våra värderingar borde inte få komma hit. Så tror jag gemene man resonerar och det är därför det blir sånt liv.

  Man måste göra något. Överallt talar man om det här. Hur det ser ut, vart vi är på väg. Alla kärnverksamheter håller på att förfalla.
  Samtiden.nu
  Och anstormningen pågår för fullt….

 27. Är det en tillfällighet att den här grekiska tragedin och Kristersson är i farten ? Samtidigt. (M)ledaren har just pläderat för mera EU,ett större EU, mer EU-samarbete, mera internationationalism,mindre nationalism….
  Opinionen förefaller ha börjat genomskåda denna man och hans agenda.Uppgången har brutits mot en nedgång

 28. Varför har två döttrar fått skyddat boende, var det risk för att pappan ville använda dom också för att uppfylla Erdogans mission, nöjer han sig inte med tre fruar.

 29. ”Vi är emot att bygga stängsel, tvärtom är vi för att bygga broar med grannländer”

  Översättning:

  ”Vi är emot suveräna stater, alla ska vara under vår kontroll.”

 30. Sådana galningar ska bort från makten så fort som möjligt.Eller – som ett annan alternativ – kan man samla dem allihopa och lösa in i Bryssel.Där får de sitta resten av livet och må dem leka världens maktelit.Medan världen och nationer lever och bestämmer själva över sina liv och bygger sina nationella länder.

 31. Alltid härligt att lyssna till muslimer som hoppat av islam. Lyssnade precis på en avhoppare. ”EX Muslim EX Hamas Bravest man in the world Mosab Hassan Yousef.” https://www.youtube.com/watch?v=8Iu9rCRX4y4
  Väl talat av honom.

  Med tanke på att samhällsnytts artikel handlar om EU-kommisionen: som är Europas fiende I.o.m islamisk massinvandringsagenda så tycker jag att det är rimligt att publicera en sanningssägande f.d. muslim.

 32. Vill gärna att politiker och PK nördar flyttar in i förorterna och föregår med gott exempel om den goda mångkulturen dom hyllar,annars är det svårt att ta dom på allvar.

  • Hittar journalister och politiker samt boende på Södermalm i Stockholm till förorterna? Samma gäller de i Göteborg och Malmö.

  • Upp till bevis godhetsknarkare. Lämna era hyreslägenheter i innerstaden till förmån integration. Bytes: Finnes 3a på Södermalm, önskas 3a Rinkeby. Först då kan de slippa epitetet hycklare.

 33. Därför måste vi ur eu diktatet så fort det bara går.
  De kan fylla sina djävla gränser med neandertalare.
  Hellre leva allena på vatten och bröd än inte leva alls.
  Hoppas att eu havererar och sätter sina flyktingar i halsen.

  • Detta påminner om när någon stolle planterade in Kaniner i Australien. Dessa förökade sig oerhört fort då naturliga ’fiender’ till dessa inte fanns.
   Lantbrukarna klagade bittert men till slut löste problemet på sitt sätt. Nu detta är borta.

 34. Om man bröt ut frihandeln ur EU-kommissionens ansvar, hade ingen velat ha med EU-kommissionärerna och EU att göra.

 35. Jag har varit på en resa i Göteborg.Det brukar jag göra då och då.Gillar den staden hemsk mycket.Nära vatten,fin natur och dess fina urgamla byggnader i centrum.Mysiga kafeer,butiker.Otroligt bra kommunal trafik.Man behöver inte ha en egen bil egentligen om man bor i Götebirg,som i resten av Sverige.
  Men det finns ett stort MEN.Alldeles för många icke vita människor,klädda som ”huckle” eller i en modern kläder,muslimer eller kristna,allt det här spelar ingen roll.Det viktigaste (och störande för mig) att de är för många, att de inte ser ut som svenskar,som vitras människor.Det är ett stort stort MINUS.Staden är förstörd och överbefolkad,tror inte den blir bättre heller.

 36. EU kommissionen går tvärt emot Schengen avtalet som statuerar en stark yttre gräns. EU-eliten bryter mot deras egna avtal och löften. batik- flummare i kostym.

 37. UK visste vad de gjorde…Tror säkert att EU kommer att upplösas inom ett decennium.

  Fler nationer inom Europa, kommer att se fördärvet med olika företrädare inom EU-hierarkin, där diverse uttalanden inte är förankrat inom respektive regeringar.

  Två av Europas rikaste stater, Schweiz o. Norge står utanför föreningen och alla förstår, varför.

   • Oj vad vi är petiga.Jag tycker jag formulerade mig ganska bra.Jag skrev om mina upplevelser,åsikter som delas även av mina vänner som bor där permanent!
    Synd att även på Samnytt använder ni det ökända ordet ”rasistisk”:(

    • Man får tänka på att vi har ögonen på oss hela tiden, och att skriva om ”vita rasen” och ”för många svarta” i beskrivningen av en stadsbild kommer av många att uppfattas som ren rasim.

     • Ok, jag förstår.Jag vill inte att ni på Samnytt ska råka illa ut.Inga lätta tiderna nu..
      PS.Men som sagt jag tycker fortfarande mitt inlägg var skrivet med öppet sinne och med hjärtat,trots allt.Man måste kunna kalla saker som de är.Men tyvärr,i dagens Sverige blir det bara svårare och svårare..

 38. EU är något vi kommer lämna efter ett tag om SD vinner och de kommer vara skönt att slippa EU lagar som är helt sinne ´s sjuka

 39. EU är det värsta som hänt Europa sedan 2 världskriget! Skillnaden är att ännu flera kommer att bli drabbade!

 40. EU kommisionen kommer att förintas.
  Starkt att vara så styv i korken trots svår brist på vett och sans.

 41. Det som precis skett i Italien är GROVT underskattat, även bland Sverigevänner. Den politiska utvecklingen där kan mäta sig med Brexit och Donald Trump. För första gången någonsin kommer två ”populistpartier” bilda egen regering med majoritet. Det har aldrig hänt i Europa tidigare. Italien är ett mycket viktigt land i Europa, den tredje största ekonomin i Eurozonen.

 42. Vad skönt! Vi kan känna oss trygga! Europa kommer att gå i spåren av Grekland, dom lyckades ju totalt! Inte en bank har pengar! JO, lånade. Och det grekiska folket får leva på almoser efter att blivit lurade av politikerna och deras fatala misslyckande…… Själva lever de gott på det dom stal från folket och Europa…

 43. När ska dessa jävla parasiter till politiker sluta leva i en jävla drömmvärld som inte existerar? Vakna för helvete se vad som händer med europa !

  • Det slutar de inte det frivilligt,det förstår du väl.Och just därför står de fast för den vansinniga invandringen och propagerar för sin jävla ”mångfald”. Söndra och härska.Invandrare uppfyller en viktig funktion ,nämligen de fungerar som ”säkerhetskudde” mellan vi och de (mellan folket och dem).

  • Det förstår ju de flesta här 🙂 Invandringen är bästa sättet att splittra folk.Och flytta fokus.Inget nytt.

 44. Jaha, och när röstade vi EU-medborgare för denna politiken? Jag kan då inte minnas det.
  Med andra ord har gyrossvarvaren inget mandat för detta.

 45. EU:s öppna gränser: Krossandet av fackföreningar. Dumpade löner och sänkta pensioner utom för EU-byråkrater. Våldtäkter, rån, stöld och terrorism. Den Kristna Tron i bakvattnet. Måste alla flytta till Ungern ??

 46. EU kommer inte att kollapsa, utan tas över av konservativa krafter. Glöm inte bort att Joseph Daul och Manfred Weber, två tunga EU-politiker, nyligen hyllade Viktor Orbáns invandringspolitik.

 47. EU verkar vara ett bygge likt Babels torn. Texten säger att människorna ville bygga en stad, med ett torn som nådde ända upp till himlen. På så sätt skulle deras namn bli känt och de skulle slippa vara skingrade över hela jorden. Platsen kallades för Babel, det var där språkförbistringen skapades och från vilken Herren därefter skingrade människorna ut över hela jorden och byggandet av staden upphörde. Idag bygger man monument över sig själva, ända upp till himlen om så skulle behövas.

 48. Den senile gubben har redan glömt bort Brexit. Det EU-land som inte vill ha hans galna påtvingade politik kan lämna EU.

  Det här landet står för samma galna politik, därför gör vi EU en tjänst genom att visa vägen och vi går ur. Grekland borde göra samma sak, av tusen miljarder anledningar.

  Swexit!

 49. Med en ökande invandring behövs till slut inga sjukhus. En åldrande befolkning måste stå åt sidan för en föryngring i befolkningsledet.

 50. Så nu blir det slut på sanktioner och konfrontation med Ryssland och brobygge istället. Vilken omsvängning!

 51. Undrar om kvällens nyhetsförmedlingar kommer att handla mer eller mindre om mellanöstern. Det tas allt mer tid i anspråk att förmedla nyheter från mellanöstern än om det som sker inom landet.

  • Mångfald mot kompetens. Hur jävla dumt får det bli. Fotbollen är dessvärre också svårt politiserad. Kan ingen resolut lagledare ge svar på tal?

  • Ja alltid – hur skulle en tv kväll i Sverige se ut utan att ca 40 % av totalinnehållet handlade om nåt som har med mellanöstern att göra.

 52. Nä, för slutar ni dör Europa ut på grund av den låga barn födseln tack vare att män vägrar gifta sig med extrema feminister (Som vi nästan bara har idag i Euorpa)

 53. Barcelona-Declarationen fran 1995 lever och gor det i hogsta valmaga. De 60 milj. MENA imigrant har okat till 150 milj. och det senaste ar 300 milj. Och det senaste VIDBRANDA valflasket fran Lofven om max 14 tusen kommer inte att acepteras av EU utan hen ”far tvingas backa” och ta vad EU bestammer.
  Det enda som galler for Sverige ar SWEXIT.

 54. Solidaritet betyder nu att dom som jobbar och har organiserat sitt land väl skall erbjuda detta till de som inte jobbar så bra och bara vill förstöra andra länder. NEJ TACK.

 55. ”EU-kommissionen”, eller superbyråkraterna som väljarna aldrig fick välja, kan dra åt h-e! De utgör det kanske främsta exemplet på globalism och vänsterextremism i oskön förening.

 56. Vad Dimitris Avramopoulos säger är vår lag. Han har ju godkänts av EU-parlamentet som ledamot i EU-kommissionen!

 57. Ebola utbrott i Kongo Kinshasa i en miljonstad också. Fy för om det sprider sig. 11000 dog i Västafrika

 58. Ett gränslöst Europa lär inte förbli europeiskt. Globalistorganet EU bryr sig föga om befolkningsutbytet. Om de alls försvarar sin ansvarslöshet, så kanske det skulle vara med ”Allas lika värde”…

 59. Gränslöst Europa? Möjligen Benelux, Tyskland och Frankrike. Resten har eller kommer att bygga muren. De är inte naiva idioter.

 60. Då vet vi. Europa ska invaderas till vilket pris som helst av ”folk” från Mellanöstern och Afrika!!!! EU har hela tiden mörkat med denna lilla nyhet!!!! Dags att bygga murar innan högkonjunkturen är över!!!!!!!! Det var IRONI!!!!!!

 61. EU jobbar på sin egen undergång hör jag. Fortsätter invandringsvansinnet kommer vi att få se fler exits.

 62. Har man fuskat till sig miljoner så kan man kläcka ur sig vilket skit som helst, han kan ju själv bygga murar runt sitt palats…J*vla rövare.

 63. Så EU ska fortsätta jobba för att länderna i Europa ska omvandlas till u-länder, vilken härlig framtid som väntar oss.
  Bygg stängsel istället för broar, det är mer lönande i längden.

  • Europa skall inte bli ett fort nä men se på Kina Japan Ryssland inte en kotte släpps in. Men Europa skall vara som ett blåshåll tvärdrag.

 64. Det går snabbt nu att tömma Europa på kunskap och duktiga europeer. De som har en möjlighet lämnar nu , har lämnat och kommer att lämna Europa !

   • Det finns bra möjligheter i USA, Nya Zeeland, Australien. Visegradsländerna , Danmark, Schweitz, vissa delar av Sydamerika , Kanada har varit fantastiskt och om Justin T försvinner vid nästa val så kan det åter bli bra.

     • Det beror givetvis på inom vilket område som man har kunskap och erfarenhet från.

  • Ja, just det vars faen skulle man ta vägen..
   Ålder och hälsa stoppar ..
   20 år sedan hade jag dragit på studs. Nemas problemas.

 65. Murar och stängsel är en bra uppfinning. Det utgör ett skydd från oönskat besök. Det är en förutsättning för demokrati och fred. Nämn en regel som inte har en geografisk gräns. Demokrati handlar om regler- det handlar om lagar- det handlar om gränser.

  Så vi kan visst bygga murar. Men nämn en mur som inte har en port. Nämn en port som inte har ett lås. Nämn ett lås som inte har en nyckel. Nämn en nyckel som inte har en innehavare.

  Skall EU utgöra ett historiskt undantag sedan den dagen för ca 10.000 år sedan som vi började bygga bofasta samhällen?

  Det blir i så fall undergången av vår civilisation. Det är ingen konstig tanke. Många civilisationer har gått under. Gemensam nämnare är dåligt ledarskap.

 66. Såg på tv om tågstopp kris. Elledningar som krånglar. Det är bara att inse att det fungerar inte. Tåg kan väl drivas av ett annat slag.

  • Plockar man bort viktiga kopparledningar – ja då lägger det av.
   – Inte att vi allmänheten nånsin får reda på OM det är så, men ändå ..

   • Det framgår sällan i nyheterna vilken nationalitetsbeteckning bussen som framdrivs av stulen diesel har.Det enda man vet säkert är att där inne ligger kontaktledningen prydlig hoprullad.Den typ av ledning som aldrig ”revs ner” eller ”ramlade ner” före dieselbussvågen.

    • Det är väl eg. mer signal och jordkablar som stjäls. Kontaktledning är synnerligen riskabelt att försöka någonting med

 67. Den nya unionens politbyrå! Ett Sovjetunionen med andra förtecken på väg att byggas upp och med udden riktad mot européerna. Men motståndet växer; nu senast Italien och i höst måhända Sverige?

 68. Och greker har ju full koll på läget och vet hur man ror båten i hamn…..Och varför skulle man tro att den här Onassis-kopian skulle ha bättre koll på läget än sina landsmän?

  • Det spelar ingen roll om han är grek eller svensk eller ungrare. Dessa EU-politiker har sedan länge tappat markkontakten med först de egna länderna och sedan hela EU-regionen i bemärkelsen folket i regionen.

   De ser sig som halvgudar som skall göra hela världen till en bättre plats. EU-länder och hela EU blir bara en bricka som de kan använda i sitt megalomana världsförbättrarspel.

   De bryr sig inte om vad EU:s folk tycker för de får sin bekräftelse i samspelet med andra likadana politiker.

   • Dvs en stor andel av dom här EU politikerna är likadana som våra Svenska nationella politiker som inte heller har någon sans eller markkontakt, men som du säger är mest intresserade av att få bekräftelse och duktighetspoäng från andra i den politiska klassen

 69. Denne Grek (Kr.k) har ingen heder! Muslimska turkar har tagit 75% av deras land och hotar de ständigt. Men han tycks inte lärt sig något av historien. Han kan gärna ta dessa muslimer i sitt hem – hans fru kan behöva av de muslimska hingstarna!

  • Han är en folkförrädisk frimurarlakej.
   Jag undrar varför Adolf Hitler förbjöd alla frimurarloger…??😒

 70. Låt Grekland ta emot alla parasiter utan skyddsskäl och låt oss andra slippa. Sverige måste gå ut ur EU, denna vansinniga union som dårar från Grekland och andra länder har hjärntvättats av Bilderberggruppen

 71. Med Obama spreds Marxismen smygande över västvärlden.
  Den gröper ur Europas länder till oigenkännlighet.
  EU och våra egna politiker är smittade av -ismen.
  Den måste stoppas.
  Av oss.

 72. Grannländer som danskar, norrmän, finnar…. MEN vad gör folk från Afrika och mellanöstern här?

 73. Under tiotusentals år har naturen genom evolution skapat olika människoraser på olika kontinenter med särskilda egenskaper som främjar deras lokala levnadsvillkor. EU och andra globalistiska krafter vill tillintetgöra allt som är vackert och unikt genom massinvandring och rasblandning.

  Vi måste främja den globala biologiska mångfalden!

  Repatriera!

 74. Öppna era hjärtan, öppna din dörr till hemmet, bjud på fika dela ut handhjärtan, kramas o gullas o daltas.sveriges framtid är i dessa nya migranter. Pensionerna blir bättre, skolan blir bättre, sjukvården får massor av nya läkare, vi får raketforskar o framtidens ingenjörer.. Fan sverige lär ju bli världens bästa land innom 3 år att leva o bo i fantastiskt.. Oootroliigt hurra hurra för alla nya ensamkommande…
  . Men vad du än gör berätta ej du har en dotter…

  • För dessa pervon duger en liten son minst lika bra..om inte bättre…se bara på bacha bazi…..fast…deklart…alllla kultuuuuurer är liiiiika braaaaa.

 75. ”Vi är emot att bygga stängsel, tvärtom är vi för att bygga broar med grannländer”

  Vilka ”vi”? EU-kommissionen, högavlönad med europeer’s skatter, är ”vi”!

  Denna grek, från någon typ av liberalt parti, springer bara ärenden för Merkel och Junker, som vill skapa någonting mellan USSR och USA, med full centralmakt!

  Att virrpannan blandar ihop saker, är klart. Vad har ”broar med grannländer” gemensamt med ”att bygga stängsel”? Han är tmf. lika korkad som en simpel svensk som sa att ”mitt Europa bygger inga murar”.

  • Vi har ju en Öresundsbro som vi kan göra enkelriktad och så borde vi lämna EU.
   EU är bara en klubb för avdankade politiker.

  • Dom Europeiska länderna måste välja ansvarsfulla politiker till såväl sitt nationella styre som till EU. Det är där problemet ligger, inte i aktivistiska komissionärer som länderna skulle kunna hålla kort om den politiska viljan fanns. Men kan du se Löfven, Merkel och Macaronen gå emot honom eller stödja dom länder som arbetar för ett reformerat EU’s och ländernas välstånd

 76. Denne komissionär tycks helt ha glömt bort:

  Ungern, Polen, Tjeckien, Slovakien, Kroatien, Slovenien och Österrike !
  Samtliga länder medlemmar i EU och heller inte några länder man ”kör över” bara!

  Samt att han inte ensam har rätt att ”bestämma” någonting !

 77. Tror nog inte att hans landsmän håller med honom! Har sett en del filmer från de grekiska öar där migranterna samlas och gör livet till ett h-e för lokalbefolkningen.

 78. Komisk at lige en græsk kommisær puster sig op med sit ”åbne grænser” storhedsvanvid & tillader sig at peger fingre af italien, der, langt om længe, viser en smule ansvarlighed. Men OK, hvis Grækenlands officielle EU-repræsentant synes det er så vidunderligt med alle disse MENA migranter, så lad dem da alle blive i Grækenland & lad os endelig sende dem der allerede har fundet vej nordpå derned. Det skal nok blive festligt!

 79. Jag fattar inte att EU inte går ut och säger som det är. Feminism har fuckat våra länder. Vi dör ut som ras. Vi behöver ett aggressivt folkslag som lär feministerna hut.

  Varför gå som en katt runt en het gröt?

 80. I Grekland växer partiet Gyllene Gryning, det som motståndarna kallar nazistiskt! Varför? Jo därför att några virrhjärnor som tröttnade på att inte bli lyssnade på tog motorcyklar, placerade skyttar på bönpallen utrustade med kulsprutegevär och tog sikte på några afrikanska män sårade och dödade några. Vi svenskar har friskt minne Hur S-ledaren Löfvén konsekvent skrämt folket med att SD skulle vara nazister och åstadkommit en beröringsskräck hos media och vanliga svenskar utan att beröra Rasbiologiska Institutet i Uppsala, ”tysktransiteringen” under ww2 och baltutämningen och hur man grovt utnyttjat åldringar på flera vis för att tillskansa sig fortsatt regeringsinnehav! Väl medvetna om att svenskar är ett fredligt folk utan varje chans till grekiska metoder! Ska du verkligen rösta på S????

 81. Det är förvånande att en EU-ledning som inte ens valts demokratiskt, ska kunna sitta på obestämd tid och diktera vad Europas nationer ska göra och inte göra! Detta EU är inget annat än en diktatur som omedelbart bör skrotas!

 82. Ja detta uttalande sänder en skarp. varning, vilket mandat har denne kaxige grek att uttala sig om EUs politik. Detta kan verkligen skapa oro inom EU, tveksamheten till detta monster ökar nu.

LÄMNA ETT SVAR