EU-kommissionär Julian King flaggar för lagstiftning.

EU-kommissionen kräver hårdare censur av sociala medier inför EU-valet

Delningar

Inför det stundande EU-parlamentsvalet riktar EU-kommissionen skarpa krav mot Facebook, Google, Twitter och stora IT-aktörer i allmänhet att, som man formulerar det, ”skärpa kontrollen av politisk desinformation och falska nyheter som sprids på nätet”.

Julian King, EU-kommissionär för inre säkerhet, slog på en presskonferens i Bryssel fast att han inte vill höra några fler ursäkter från de utpekade aktörerna. Den kritik som formulerats mot motsvarande spridning av desinformation och falska nyheter i traditionella medier berördes däremot inte.

EU-kommissionen har själva tagit fram en handlingsplan för hur man vill att yttrandefriheten på nätet ska begränsas under valrörelsen. Ett Internet där allt är tillåtet att säga och tycka karakteriserade King som ”rena vilda västern” och något som ett inte närmare preciserat ”vi” inte kan tillåta.

Man säger sig i Bryssel hysa stor oro för ”utländsk inblandning” och pekar ut Ryssland som det land man misstänker mest aktivt kommer att försöka påverka EU-ländernas väljare. EU-kritiker som reagerat på formuleringen menar att utländsk inblandning i enskilda länders angelägenheter är något som EU-kommissionen själv ägnar sig åt dagligen och stundligen.

EU-kommissionen anser att Facebook och andra aktörer är alldeles för långsamma med att stänga ned konton som pekats ut som falska. Man anser också att de sociala medieaktörerna inte i tillräcklig utsträckning följer den ”uppförandekod” som man formellt ställt sig bakom, där man lovat de politiska makthavarna att se till att inga politiska åsikter uttrycks anonymt eller utan att den som uttrycker dem redovisar vem som betalat för det.

Krav ställs också på att de sociala medieaktörerna släpper in externa ”faktagranskare” och att rättelser omedelbart publiceras om dessa bedömer att en nyhet är falsk. Man vill också att ett varningssystem inrättas där EU-ländernas makthavare snabbt får information om ”desinformationskampanjer” så att man kan vidta åtgärder.

Från och med den 1 januari och fram till EU-valet som hålls i maj kommer EU-kommissionen att i slutet av varje månad betygsätta hur man anser att IT-företagen skött sig. Om de får underkänt hotar EU-kommissionen med att i stället ta till lagstiftning.

Julian King slog vid presskonferens fast att det EU-kommissionen föreslår är ”miljontals kilometer ifrån” något som kan liknas vid censur.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

356 KOMMENTARER

 1. Media som förtiger islamiseringen i Europa och inte minst i Sverige och kallar de som är emot högerextrema, borde stoppas.

 2. Ok, vilket slags statsskick kräver censur? Diktatur. Med andra ord, EU:s sanna natur börjar visa sig. De tål inte granskning, och det vet de med sig. De tolererar inte kritik, så de kräver censur. Det är ett maktfullkomligt organ, som försöker fortsätta det Hitler började med, fast under något annorlunda premisser.

 3. Att förhindra information, diskussion och yttrandefrihet i frågor som gäller demokrati är samma som diktatur. Pissrännan hittar man genom att följa stanken och här är den inte ens nära.

 4. Rädslan att folk ska vakna upp ur koman innan fullbordat faktum, syns allt tydligare!
  Hur ska man ex kunna få in miljoner bidragstagare från tredje världen, om folk vet om vad de håller på med!
  Att folk kan komma att rösta ”fel” är förrädarnas största skräck!

  • SVT får lägga in över växeln och propagera hårdare.Fylla sändnings tablån med ännu fler vinklade solskens historier om massinvällningens positiva effekter på det svenska samhället.

 5. Från demokrati till demokratur till diktatur och nu Fascism. Fascism i fårakläder. På ytan ser det fint och städat ut.

 6. OT:
  Enligt Fria Tider ska Kustbevakningen fortsätta vara människosmugglarna på Medelhavet behjälpliga.
  Personalen på Kustis borde göra det som Nürnbergrättegångarna ansåg alla tyskar borde gjort, nämligen vägra att medverka i brottsligheten. Om alla vägrar, går inget att genomföra.
  Och man kan sova gott om natten. Tänk på det, Kustbevakningspersonal. Ni kommer annars att vara en direkt orsak till mångas död på det havet.

  • En bättre idé är att man tittar på hur många procent mördare det finns bland turisterna i Sverige! Dömer sedan kustbevakningspersonalen som delaktiga i x antal mord, beroende på hur många de smugglat in!
   Låser in dom, tills vi kan ändra lagen att inkludera ett kort möte med Madame Guillotine!

 7. Inte sällan när man läser nyheter om politikers påhitt tror man att något så här jävla dumt kan bara inte vara sant. Ofta visar det sig att det INTE var ”fake news”, politiker kan visst vara så ”jävla dumma”

 8. Titeln ”EU-kommissionär för inre säkerhet ” säger allt.Helt klart att DDR och Kommunismen håller på att återuppstå som Fågel Fenix,.

 9. Satans globalister, ni ska nedkämpas, för nu är det faan krig mot dessa stasipolitruker , som nu bygger den nya diktaturen i en ny form som vi aldrig tidigare sett. Eu och Islam, är den nya farsoten som kommer att bli det nya helvetet !

 10. Frågan är väl snarare hur länge har Facebook Google och Twitter
  stålar kvar att låta sig styras av korrupta politiker.

 11. ”Krav ställs också på att de sociala medieaktörerna släpper in externa
  ”faktagranskare” och att rättelser omedelbart publiceras om dessa
  bedömer att en nyhet är falsk.”

  haha det låter det!

 12. Allt den idiotiska EU pakten håller på med är ju för att det valda folket som
  är i EU ska få behålla sina FETA löner o kunna leva resten av livet i ett annat
  område,, nä nä inte Europa utan där ingen når dom och att det är bra klimat..
  Dårarna i EU är de största förstörarna av EUROPA + FN

 13. Många hårresande nyheter på kort tid, snart säger det tjong och så har vi katastroftillstånd i hela västvärlden över en dag

  • Jag bor i ett annat EU-land och nu är det på vissa håll svårt att finna bensin , slut på många mackar, i en del stora affärer så är det glest på många av hyllorna, folk hamstrar.
   Det sprider sig snabbt och Sverige är inget undantag.

 14. Ta hand om er i kommentarsfälten därute. De kommunistiska angiverinätverken kommer att scanna efter HMF-material som aldrig förr.

  • Tomas Åberg tycker väl att han måste avancera från simpelt ihjälsvältande av djur till något häftigare och något som han inte behöver hamna fängelse för.
   Tuff kille det. Borde dela cell med Breivik.

  • Tänk att högerfolk kan tillåta totalt frihet i tanke och skrift medan vänsterfolk inte kan det. Vad kan det bero på? Förmodligen på att högerfolket är mer bildade och kan ta en debatt utan rädsla att förlora den, eller faktiskt kan ta en förlust och ändå vara rak i ryggen. Eller, ska det vara att högerfolket kan förklara hur det kommer sig att vänsterfolket har fel.

 15. Det här är extremt allvarligt och något som vi måste kämpa emot.
  Börjar vi skära i yttrandefriheten (ännu mer än idag alltså) så lever vi inte längre i en Demokrati.

 16. Ryssland skyller man alltid på när ”fel”, kandidat, parti vinner någonstans i världen. Reella BEVIS behövs aldrig när man skyller på Ryssland !

 17. Både censur och inte censur alltså. Det går väl bra att lägga ned både EU och Facebook som alternativ annars och behålla yttrandefriheten? 😂

 18. Vi måste frige mördare och banditer på våra fängelser så vi får plats med alla pensionärer som skriver saker på internet.

  • Dessutom kommer det mobbade 15 åringar som talat om att mobbarna är ”N…er” och döms enligt HMF. Heja Sverige och alla feministiska polischefer-åklagare -domare. Vilken av Ann Rambergs hejdukar vill försvara en fattig svensk när det finns HMF-mål som ”går på statens bekostnad”.

  • En teori: Kanske har de pensionärerna levt hela sina liv i tron att man får yttra sin mening (Var det så förr?). De använder som de är vana vid, vanligt, vardagligt (ibland lite mustigt/kryddat) språk.
   Yngre är lite mer receptiva för vad som ”gäller” just i denna tidsålder. Känner av vindarnas riktning något ”bättre?” och inser att åsiktsförtryck råder. Avstår sålunda i lite större utsträckning från att oförblommerat säga sin mening. Resultat: Fler pensionärer än yngre hamnar i fängelse pga sin åsikt.

 19. Globalisterna förlorar val efter val. I stället för att erkänna hur omåttligt impopulär globalismen är och byta politik, skyller man på yttre makter för att få ett argument för censur och eventuellt kunna ogiltigförklara val som går fel.

  All kritik av globalismen kallas därför som fake-news som skall filtreras bort för ”att skydda medborgarna”.

 20. För helvete !
  Vad fan skulle våra släktingar offra liv , lem o riskera familjers liv för ? Mina brittiska familj o släkt på den tiden bekämpade nassarna. Tillsammans skapade i demokrati , vilken nu allt mer övergår att likna Sovjetunionen . Om nu internet är så farligt bör vi absolut inte göra bank- eller inköps-affärer .
  Med censur och fler påbud, lär missnöjet växa igen. Rent historiskt slutar det illa så småning om.
  Hoppas missnöjet inom EU fortsätter öka så hela experimentet läggs ner !
  Det räcker med den islamistiska regimen i norr…

 21. Är det sanningen han kallar för desinformation?Den verkar de vara jävligt rädda för,att folk ska få veta vad de håller på med och rösta efter den vetskapen,ramverket ville de hålla hemligt så länge som möjligt tills valet var över.

 22. Kan EU med sin demokrati, folk och nationsfientliga kommission på sikt överleva på grund av existensen av sociala och fria medier på nätet? Svar nej. Projektet är lika dödsdömt som Sovjetunionen. Folk idag litar lika mycket på de regimstyrda massmedierna som Sovjetmedborgarna en gång gjorde, det vill säga knappt alls…

 23. För en gångs skull så lär det ju inte drabba oss då censuren i princip inte kan bli mycket värre än vad den redan är!

 24. Det här verkar svenska politiker stå bakom. Samma med SD ville dom få ut sanningen o informera fram med en pod så kan man få fram sanningen eller är det tystnaden som gör att SD växer.

   • Nej. De är som Loch Ness monstret; många har hört talas om fenomenet fast ingen har kunnat finna påtagliga bevis för att det existerar.

    • Då menar du att de judar som försvarar vita har en dold agenda?

     Vilken dolda agenda har den australiensiska juden Avi Yemeni, som engagerar sig väldigt mycket i mördandet av vita i Sydafrika.

     • Det var inte vad jag skrev. Ge ett exempel på en enda judiskägd media som försvarar vita till 100%. Ett enda exempel räcker.

  • Om edsbrytande majoren och hans vänsterliberaler får sin vilja fram är vi snart en federal stat under Bryssel! Dessutom blir pedofili och djursex lagligt…..

 25. ”Yttrandefrihet på Internet ”ett vilda västern vi inte kan tolerera”
  Smaka lite på den meningen… Kommunistsvinet tycker alltså att yttrandefrihet inte är tolererbart!!
  Tack alla ni jävla sinnesslöa idioter som gjorde EU möjligt.

 26. ”…politiska åsikter […] den som uttrycker dem redovisar vem som betalat för det.”

  Jag vill jättegärna få betalt för att uttrycka mina politiska åsikter. Var kan jag anmäla mig?

  Dessutom uttrycker jag gärna mina åsikter om klimathotsbluffen, vilket många påstår är sponsrat av oljeindustrin. Var anmäler jag mig? Jag vill jättegärna få betalat av oljeindustrin.

 27. Vilka patetiska nollor. De har förlorat argumentet och nu vill de tysta oppositionen. Låt oss tillsammans vrida om näsorna på dem i maj!

 28. Om vi nu skulle totalt objektiva om ”fake news”, vilka media skulle då ha problem med det?

  Vi kan kanske införa ett brott som heter ”vilseledande av allmänheten”. Vad skulle det innebära? Att Aftonbladet, Expressen, SvD, DN eller Metro har sina redaktioner inne på en kriminalvårdsanstalt, medan en sådan som Chang Frick hälsar på där någon gång om året, eller?

  Till och med när gammelmedia inför en hemsida och funktion som ska avslöja falska eller oriktiga nyheter lyckas de med ”fake news” i korrigeringen av en nyhet. Om en nyhet är fel blir den inte rätt av att korrigeringen är fel. Det innebär faktiskt att den som korrigerar och skriver fel inte har ägnat sig åt att söka fakta utan har korrigerat utefter en agenda.

  Allmänheten tillsammans vet faktiskt mycket mer än vad en enskild journalist eller tidningsredaktion vet.

 29. EU er en totalitær magt der ønsker befolkningsudskiftning med mena-migranter.

  Stop EU og FNs censur og propaganda virksomhed.

 30. Sorry EU , Vi hittar / skapar andra plattformar i så fall.

  Makten utgår ifrån folket.

  Inte Er.

 31. Tacka fan för att Merkel vill att EU ska ha en egen armé i framtiden.

  Det kommer ju att bli krig och upplopp…

  • VI är väldigt nära den tidpunkten, det är korrekt. Men denna armé kommer inte representera icke-valda så kallade politiker, utan istället välja att representera folket.

   Vi kan redan idag se hur den utvecklingen är på väg att fullbordas. Polischefer, poliser, militärbefäl och militärer blir alltmer öppna med sin kritik av brottsligheten.

  • Tyskarna har försökt två gånger under de senaste drygt hundra åren, nu gör de ett nytt försök med viss hjälp.

 32. Mobbaren, våldsmannen och mördaren slutar aldrig själva att begå brott. Deras brottslighet upphör endast då de stoppas av en övermakt.

  Denna krigföring accelererar nu på ett sätt som gör att det som tidigare tog år för dem att uppnå, nu genomförs på endast ett fåtal dagar.

  Både pols och militär i Europa har på olika sätt svurit ed om att upprätthålla lagen. Censurering är brottslighet, inte rättvisa eller lag.

  Snart når vi en punkt där vare sig polis eller militär kommer fortsätta att välja att stå på den sida som kräver censurering. Vi ser redan tidiga tecken på att så är på väg att ske i bland annat Frankrike och England.

  När den punkten är nådd så kommer verklig rättvisa – i enlighet med lagen – återigen skipas i Europa. Centralplanerare som konspirerar bakom folkets rygg för att begå brott kommer gripas och ställas till svars för sina dåd.

 33. Adeln är upprörd!
  Det är klart att Brysseladeln kräver det.
  ”Vad fan tror slavarna? Ska de ha telefon och yttrandefrihet? I helvete heller ! Deras plikt är att slita, hålla käft och betala – inget annat.”
  Vänta ni bara era höga herrar – vi kommer att göra ett oväntat besök en vacker dag.
  När ni minst anar, när ni minst förväntar, då slår vi till.
  Och vi slår hårt.

  • Jag hörde det där , Göran R. var riktigt otäck ,man fick kalla kårar av att höra honom. På ett förslaget sätt blandade vår frihet att uttrycka oss fritt på nätet och att det skulle skapa fångläger för honom och hans vänner.

 34. ”Ett vilda västern” vi inte kan tolerera ?
  Vi har ju fått ett riktigt vilda västern här tack vare all invällning! Det är den stora faran, inte det som ventileras på dom sociala medier!

  • Ja det skjuts på riktigt både till höger och vänster i det svenska samhället.

   Det är vilda västern IRL…

 35. ”Politisk desinformation och falska nyheter som sprids på nätet”—exakt det som liberalnazisterna håller på med i varenda land. Censur och likriktad media är vad man kan vänta sig av EU nazisterna.

 36. Undrar om dom tänker förbjuda VPN ? Skulle inte förvåna mig en sekund….Internet måste reta EU, där får man ju reda på saker som EU inte gillar…

 37. Så Julian King vill göra svårare för statliga medier att sprida sin dynga? Det är väl ändå så han han måste mena…..?

 38. Den som inte är medveten om detta maktgalenskap fick det ytterligare bekräftat!

  Men det allvarliga som vi aldrig kan få bort är folkets talan som politikerna borde ta en lärdom av, som bemöts med klassiska tillmälen, när de möts av sanningen att vederbörande är minst en nazist.
  Det har gått så långt att vanligt folk åberopar nazistiskt utlåtande på pin kiv!
  Varför inte, om man vill försvara sin Nationalstat, finns det något annat som låter mer uppriktigt jag tror inte det??

 39. Då försvinner säkert källskyddet : Du garanteras källskydd och myndigheter får inte efterforska vem du är, som finns på samnytt

 40. Att sänka en hel kontinent med islsmister från tredje världen och förtrycka de egna folken går långt bortom ”vilda västern”.

  Ifall Europas folk visste vad som hände skulle globalisterna och deras medlöpare släpas på gatorna i tjära och fjädrar! Och det är därför de varit smarta nog att korrumpera all systemmedia.

 41. Klart att man är orolig i EU-kommissionen. Både egna jobb och pengar står på spel.
  EU levererar ju bara lite av det man bildades för och med sin stora byråkrati och dito kostnader är de anslutna ländernas folk kritiska.

  Det numera klassiska uttalandet: ”Vad får vi för pengarna” gäller i högsta grad här.

  ”Mastodontorganisationer” kan aldrig bli effektiva, dessutom i EU-fallet försöka få olika folkslag att ”smälta samman” lär, om det skulle gå , ta århundranden.
  Ursprungliga EU-kärnan och tankarna bakom den är logisk men att involvera ”kleti och pleti” var ett stort misstag.
  Den s.k. utvidgningen har inte skötts på bästa sätt.

  De senaste årens reaktion från diverse länders folk kommer att få stort genomslag vid valet till EU i maj 2019.
  Att ytterligare hota med att stänga av EU-kritiker på Internet lär få motsatt verkan och göra EU:s arbete än mer svårhanterligt.

  Vansinnig strategi.

  • Se på Brexitsoppan som Bryssel kokat ihop tillsammans med Theresa May, Resultatet av EU:s girighet kan sluta med att EU drastiskt får dra ner på sina utgifter om britterna ger Bryssel fingret och bara lämnar.

  • sanningen är inget kreti och pleti skall handskas med….Sanning dikteras av behörig personal, MVH Julian King, bryssel, EU

  • Vi har en regering som känslokallt ger bort landet till FN och lämnar det egna folket att bli hela världens skatteslavar för alltid. Detta papper skrivs på i nästa vecka. Folket är varken tillfrågat eller underrättat.

 42. När alla tvingas operera in ett RFID-chip under huden så kommer EU-kommissionär Julian King ha ett KMA-chip(kiss my ass) och det betyder att storebror ska lämna honom i fred.

 43. Bara en liten tanke.
  När man kommenterar ”obehagliga” förslag från vem det vara må så gäller det att vara saklig och använda vårdat språk. Tycker många nu tar till ord som gör att anhängarna till förslag som det ovan får ”vatten på sin kvarn” att vi på sajten är det de vill vi skall vara ”obehagliga typer”.
  Skall vi verkligen unna dessa människor att glädjas åt att vi ”ballat ur”?

   • Hade inte kommunismen i Tyskland ”då” som ”nu”, vänt sig till Sovjetunionens diktator Stalin och krävt av Stalin att han skulle sända in den bolsjevistiska Röda armén i Tyskland. Ja, då hade nog ej heller Adolf Hitler, varit annat än en soldat på vift i Tyskland. och som det så tydligt i nutid visat sig med att kommunismen är i underläge i Europa för folket önskar inte denna totalitära kommunistiska ideologi något mera vid makten i Europa samt Norden. Det som visat sig och det som medborgarna på denna kontinent ser med egna ögon, det är att kommunismens höga potentater i Europa som i Sverige, därmed har vänt sig till det totalitära islam.

 44. Naturligtvis är det oberoende media som sänker maffian! Kom ihåg att medborgarna inte köper er propaganda så lätt längre! Länge leve ett FRITT EUROPA helt utan påverkan av överstatliga låtsaspåvar!!!

  • Det som vi kan se är kommunismens sammanbrott. De lyckades nästan bara nästan att lägga under sig demokratierna. Detta kommer att sluta med ett återupptagande liknande av ”Nürnbergrättegången, och därmed slutet på andra världskriget och domstolar av militära drag som är de dömande.

 45. Problemet är väl att människor envisas med att säga ”fel” saker och då är det fake news. Att alla ska säga ”rätt” saker hela tiden är ohållbart i längden, problemen försvinner inte av sig själv. Det finns ett ordspråk: om alla tycker lika, då tänker ingen.

 46. EU gillar inte att du tänker själv. Speciellt på sociala media. Att MSM censurerar sig själv och låtsas det är yttrandefrihet. Är ju så vanligt att folk läser mellan raderna och fattar ändå vad som sker. EU är en diktator som vill in i din bostad och din hjärna för att bestämma vad du ska tänka, konsumera och skita. Tillsammans med stora aktörer på internet som kan sälja dig till högstbjudande som konsument eller väljare till något politiskt parti som EU anser vara bra. Eller rapportera till närmaste säkerhetspolis.
  Det har blivit väldigt surrealistiskt.

  • I vänsterlandet Sverige får man aldrig tänka högt, om det inte är politiskt korrekt. Nej, det är inte ens tillåtet att tänka!

 47. Vad är det som gör en yttring falsk?
  Vem avgör att den är falskt?

  EU har tappat greppet. EU är desperat. De har ljugit så länge nu att de inte har råd att backa. De har satsat allt de har och får de nu inte frivilligt full valuta för sina insatser så kommer de tydligen att se till så att de tar det med tvång.

  Vem har givit dem den rätten?
  Vad har givit dem rätten?

  Som om människor inte har några rättigheter alls.

  Vem tror de att de är?
  Vad tror de att de är?

  EU är inget annat än ett dött och torrt löv för vinden.

 48. Där biter dom sig egen svans! De verkar inte fatta att HELA Europa är i uppror? De helt blinda för vad som kan hända om folken går bakut i sin kamp för egna länder/för våra egna seder/bruk? Detta börjar lika revolution? Gula västar/I frankrike lägger både ambulans/polis sig ner i stor protets. Här i Sverige har VI äntligen tagit upp näven ur byxfickan, Ingen revoliton/utvecklig sker över en dag, utan det tar sin lilla tid.

 49. I en saga spelade en groda politiskt schack med en manipulativ, sociopatisk bondmora. ”-Förstår du inte att jag både förnedrar & använder dig?” fnissade bondmoran med iskall blick. ”-Vadå använder? Vi spelar ju?” mumlade grodan.

 50. ”att rättelser omedelbart publiceras om dessa bedömer att en nyhet är falsk”

  Vad är definitionen på falsk nyhet?

 51. Det kommer allt oftare signaler från EU om att kväva motståndet på olika sätt. Nu har det återigen diskuterats om en EU-polis som är åtalsbefriad och skall kunna sättas in överallt i Europa och en EU-militär som med största säkerhet också kommer att sättas in vid oroligheter, inte vid EU gränsen utan mot sin egna befolkning. Vi går allt snabbare mot en diktatur anser jag. Det börjar också diskuteras om att förbjuda fascistiska organisationer. Vem/vilka ska bestämma detta. Förstår att det kliar i fingrarna när man ser det svåra parlamentariska läget i Sverige. Det klart att starka krafter vill förbjuda SD. Vad mycket lättare det hade varit för dem.

 52. Det är inte tillrådligt att gå in i åkern och rycka upp det man tycker är ogräs. Vid en sådan åtgärd fördärvar man även den ädla säden.
  Därför bör man låta allt växa tillsammans tills den dag man skördar hela fältet.

  Vad har inte alla dessa ivrare förstört?

  Se bara på hur kyrkan har betett sig genom årtusendena.
  Och varför inte komma ihåg den där Hitler? Han skulle ju också rensa ut och se till så att hela världen blev ett enda lyckligt rike. Det som blev var ett blodbad där miljoner och åter miljoner strök med. Inklusive han själv.

  • Kulturmarxismen (EU-kansliet) är Nationalsocialismens arvtagare. Nazi är ju bara en variant av kommunism parallellt med Leninism, Stalinism, Trotskism, Facsism, Maoism, Socialdemokrati, Feminism, Röda Khmeer. Det är bara Islam som lyckats döda fler människor än kommunistvarianterna i mänsklighetens historia.

 53. EUs tystnad om sociala krediter som införs i Kina kan tolkas som att detta är spännande. EU-regimens våta dröm. Kontrollera massorna. Säg fel sak och du kan inte handla längre. Alla som besöker dig får sänkta krediter. Arbetsgivare som har dig anställd får sänkta krediter. Google har samlat in all information om alla. Detta införs enkelt i den stund kontanter fasats ut. Där såklart svenskarna är längst gången, vi älskar övervakning.

  • Verkar det inte som att många svenskar inte tror att pengar har med makt att göra, att det bara är betalningsmedel?

   • Att avskaffa kontanter har med kontroll att göra. Varje gång du använder ett kort registreras det och storebror kan lätt kolla dina vanor, från vad du äter till vilket mårke du har på kalsongerna.

    • Kontanterna är snart utfasade. Sedan återstår guld. Spännande att se hur de skall lyckas med detta. Nästan alla bankkontor har slutat med bankboxar. I dessa tider borde det vara ett stort intresse för att inte förvara värdesaker hemma.

     • Men planeras inte guldförbud för privatpersoner på längre sikt politiskt? Kommer några avvikelser från bankernas kort-vinstmaskin att tillåtas?

     • Andra länder har historiskt haft guldförbud, det är inte en otänkbar utopi (jag påstod inte att det planeras här).

     • När ska det bli mobiltelefon förbud, det stjäls ju mobiler så in i helvitte. I Sverige föredrar ju myndigeterna att de stöldbenägna inte utsätts för frestelser framför att bura in dem.

     • Jag bor inte i Sverige, och är inbiten kontantanhängare, använder kort till att ta ut kontanter. Ingen jävel har att göra med vad jag köper.

     • Jag skakar ofta på huvudet när jag läser svensk lokalmedia och där står tex. Villa, platsen, såld av, namnet, för så och så mycket. Köpare är, namnet, från, bostadsort. Vad f-n har gemene man med det att göra, det är en affär mellan köpare och säljare, och de lämnar uppgifter till fastighetsregistret och skattemyndigheterna.
      Googlar man ett namn står där adress, när du är född, vilka fordon du äger,och vilken årsmodell. Till och med om du har hund står där.. Utländska stöldligor måste garva läppen av sig

    • De har inte analyserat färdigt hur ett kontantlöst samhälle skulle arta sig, Sverige är en experimentplatta där folket kommer att få konsekvenserna om hur ett lands ekonomi sätts ur spel.

 54. Hmmm . . . ! FAKTAGRANSKARE? Låter inte detta som att EU rekomenderar sociala medierna att ”samarbeta” med ”rätt” politiska individer. Nu får kultur-marxisterna (åsiktsterroristerna) alltså CENSURERA vad som skall vara tillåtet att yttra i sociala media.
  EU-kansliet påstår att ryska troll är inblandade i Fake News och desinformation? Må vara! Men varför inte nämna MSM/Public Service som större källa desinformationer resp Fake News. Eller de 17 amerikanska und.tjänsterna. Eller de globala finansieliternas alla påverkansoperationer.

  Censuren pågår ju redan, men kulturmarxistiska EU-kansliet kommer tydligen att intensifiera den, vilket leder till att alla dissidenter bör samlas i t ex vk.com. Där blir det svårare att censurera för åsiktsterroristerna, utan att genom totalblockering öppet avslöja vad gör. Jag kan tänka mig att vk.com censurerar mm om någon skulle hota döda Putin, men i övrigt har yttrandefriheten varit fullständig hittills i vk.com. Jag noterade för ett år sedan att någon/några enligt vk.com anmält mig för något, varvid vk.com meddelade att anmälan skett, samt ANMÄLARENS/ANMÄLARNAS konto stängts. Exemplariskt jämfört med FB, YouTube, Twitter m fl.

 55. Ännu ett starkt skäl att lämna EU bakom sig. Antidemokratiska knähundar som med det ena usla argumentet efter det andra, vill begränsa möjligheterna att sprida information som inte är styrd av DDR-media.

  Att öppet vilja begränsa internet och vad som får uttryckas där, är som att vilja begränsa människor som talar med varandra. Internet är en megafon för vanliga människor.

  Och vill man täppa till truten på medborgarna, bör man inte heller sitta högavlönad på någon insutten politikerstol för våra skattemedel. Hellre vilda västern, än vilda vänstern..

 56. ”Facebook, Google, Twitter och stora IT-aktörer i allmänhet”. slut citat

  Julian King, EU-kommissionär för inre säkerhet, går mot deras obönhörliga avslut, hur mycket kommissionen än tror att media aktörerna är de som kan och skall rädda dem kvar vid makten med censur och åsiktförtryck. Media aktörerna, har förlorat enormt med pengar med att deras värde går brant utför och går det utför med kapitalet, så speglar även det hur det går utför med media husens ägare. Något som vi känner väl igen här i Sverige med Bonnierkoncernens media makt och fallande värde.

  Det skall bli mycket intressant att höra av USA:s president Donald Trump, med hur han kommer att svara på detta krav av EU-kommissionen med att EU-kommissionen kräver av det demokratiska USA, att USA skall ställa upp på censur. Något som man vet gällande president Donald Trump och hans kritik mot EU-kommissionen med kommissionens tillåtelse att bl.a. islam trampar på hans fädernes gravar i Europa.

  Det här låter mer från EU-kommissionen som en sista strid de utför, och som de känner att de håller på att förlora med att så många medborgare på denna kontinent numera är emot en lömsk maktkoncentrations som bär namnet av EU-kommissionen.

  Tysklands förbundskansler Angela Merkel är slut, även om hon försöker att sprattla och hålla sig kvar vid någonslags politisk makt.

  Frankrikes president Emmanuel Macron, är det procenttal som den politiska makten uppbär överlag uppbär i nation efter nation.
  Sverige är må hända politiskt annorlunda, med det är i Europa som revolutionens vindar alltid styr framtiden.

   • Två totalitära ideologier kommer att stå helt nakna inför världen. Det är tillsammans, eller som det betyder gällande med ”lika värdet” kommunismen och islam.

 57. EU Kommissionen är en hund med rabies. Den går inte att bota. Tyvärr så får man ”sova ned” den och avskaffa hela kommissionen.

 58. -OT:
  Allianspolitik under Reinfledt lade grunden till FNs migrationsavtal
  – Ord för ord dyker formuleringar upp hos FN fem år senare

  FNs utskällda migrationsavtal är till stor del en svensk skapelse som tänktes ut av regeringen Reinfeldt och överlämnades till riksdagen 2014. Det kan Tidningen Svegot berätta om i dag. Att Moderaterna knorrat över att FNs ramverk inte behandlats i riksdagen ter sig aningen löjligt med tanke på att de själva tog fram det.

  Fascinerande att svensk politik under Alliansen fann vägen till FN och nu ska diktera migrationspolitiken för medlemsländerna. Ännu mer fascinerande är det att Moderaterna klagat över att riksdagen inte fått information från regeringen. Det var ju faktiskt deras egen Alliansregering som lade grunden för det hela och presenterade det för riksdagen den 13 mars 2014.

  https://svegot.se/2018/12/05/allianspolitik-under-reinfledt-lade-grunden-till-fns-migrationsavtal/

  • Ska Moderaterna klara sig ut ur den usla politiken som Fredrik Reinfeldt införde med hedern i behåll, så bör partiet visa att de är folkligt och därmed återgå till partibeteckningen ”Moderaterna”, och kasta det förrädiska och unkna partinamnet av ”Nya Moderaterna” som Fredrik Reinfeldt införde.

 59. Tja. Man minns ju sossarnas ”vilda västern” i valet där SD anklagades för att vilja införa marknadshyror, vilket var draget rakt ur rektum. Inget snack om att stänga ner sossarnas konton på sociala medier då inte. 🙂 Och vem stänger ner fulmedierna som bevisligen ljuger medvetet och oblygt om allt möjligt? 🙂 Det ansvaret ska nog inte de sociala medierna och regeringarna ha, men folket självt.
  Stäng ned fulmedia, bara! Det är ganksa enkelt. Läs mer alternativ media bara så försvinner suget efter dumheterna!

  • Om det är rätt sorts inblandning så är det helt tydligt att det är välkommet !
   Det är ungefär som diskussionerna om Rysslands inblandning i USA valet.
   Om det är något utomstående land som är inblandat i USA valen så är det inte i första hand Ryssland men väl Israel.
   Det förstår till och med en kritiskt tänkande femåring.

 60. I det har fallet har EU huvudsakligen ratt. Om FB far hallas nagra ar till sa kommer de att bli annu mer effektiva pa politisk paverkan. Allt som fordrojer den utvecklingen ar bra, men det stora problemet kvarstar.

 61. Yttrandefriheten monopoliseras väl nu snarast till godkända kanaler. Det ekar mycket farligt för det var just så nazisterna agerade förra seklet. Utländsk inblandning och Ryssland. Snarast är det väl fråga om utländsk styrning av informationsflödet från främst USA. Bonniers är ju uppenbarligen styrd från USA genom etniska förbindelser och agerar megafon för globaliseringen och förtalet av länder som just Ryssland och Kina. Att släppa in externa ”faktagranskare” är bara en vacker omskrivning för statlig censur och ”desinformationskampanjer” är bara en annan omskrivning för att stoppa yttrandefriheten för ovälkommen kritik. Detta är inte censur, det är diktatur.

  • Du nämner nazisterna väldigt ofta har jag sett men vilka var egentligen nazisternas huvudmotståndare på 20-30 talet ?
   Nationalsocialisterna förlorade kriget vilket vi alla vet, men vad hände med huvudmotståndaren som då helt uppenbart vann kriget ?
   Försvann vinnaren bara helt sonika eller verkar de fortfarande utan att vi tänker på det ?

    • Folk fokuserar hårt på fel saker. Men det är inte konstigt eftersom vi jämnt blir påminda via massmedia, Hollywood filmer mm. Det kan vara svårt att ifrågasätta något som man har lärt sig i unga år.

   • Anledningen till att jag nämner nazisterna ibland är att dels väckte en historielärare mitt intresse för händelserna i andra klass i realskolan. Dels att jag som tonåring efter kriget kunde resa till Tyskland och träffa folk som hade varit med och höra deras berättelser. Allt blev oerhört intressant och intresset har fortsatt genom livet. Nazismen blev så populär att det egentligen inte fanns någon huvudmotståndare att tala om. De som fanns tvingades vara tysta eller skickades till koncentrationsläger. ”Välj, sanningen eller jobbet”. Populariteten kom från att regimen utlovade stora förbättringar, folk svalt och for illa, man införde ett socialt skyddsnät, som aldrig hade funnits, utlovade egen bil till alla, VW, och jobb som kom från rustningsindustrin. Regimen levererade faktiskt. Sedan var informationsflödet oerhört kontrollerat, man påverkade och styrde långt bortom Tyskland. Ingen visste om koncentrationslägren, och matades med alla krigsframgångar. Efter kriget blev tyskarna totalt mållösa, förstummade, och folk helt enkel förkastade ideologin. Nazismen var stark även i Sverige, och även i USA fans starka krafter som ville konvertera USA’s politiska system efter nazismens modell. När tyskarna invaderade Frankrike jublade 98% av fransmännen, äntligen ordning. Man var trötta på sin egen struliga regering. Det talar man tyst om idag. Det fanns alltså egentligen ingen huvudmotståndare inom Tyskland. Vad som stör mig är att USA’s agerande idag på många sätt liknar 30 talet. Man söker totalitär dominans. Ryssland kan jag inte så mycket om, men sovjet kommunismen var klar expansiv och helt öppet ville erövra världen.

 62. Censuren går som på räls i västvärlden och tryckfriheten är nu ett minne blott. Att Sveriges politiker kommer att skriva på Migrationsavtalet kommer antagligen att bli sista spiken i kistan. Sverige i nuläget som inte klarar av att inhemskt kunna förse halva befolkningen med mat kommer att hamna i totalt kaos när tiotals miljoner konsumenter anländer under det nya Migrationsavtalet. Lyssna på en väldigt klok Svensk dam, Ingrid Björkman, som intervjuades på Svensk Webbtelevision, https://www.youtube.com/watch?v=3jAVCha80lg

 63. Aaaaahh, är det inte härligt med tekniken/internet…
  Äntligen kan folket dela med sig, och ta del av – Valfritt material.

  De kan ju hålla på med sin censur och sina förbud, det de som mest kan uppnå är viss fördröjning.
  Undrar hur det känns..
  Jobba mot något ostoppbart.

 64. Kan de radera åstkter ?
  ,
  Kan det vara så att vattenånga från jetmotorer skapar växthuseffekt
  när kondendsstrålen bleknar. På 10 000 meters höjd eller mera.,
  ,
  Ozonhål bildas i brist på UV strålning, ja solljus helt enkelt. Obs ! Ozonhål
  ,
  Ozonmoln bildas av att högenergirik strålning slår sönder O2
  Det kan man kalla filter.
  ,
  Tänk vad ska våndas vetenskapsmän som har byggt sina härmande teorier
  För att inte tala vädertjänstemän.

  • När vattendropparna, som är det man ser efter flygplanen, dunstar, så kyls luften.
   Däremot, så värms ju luften upp strax innan, när vattendropparna bildas.

   • Ja precis ett flygplan flyger och det blir en flera 100 km lång kondenstrimma som sprider sig och gör hela himmelen mjölkvit.

    Suverän förklaring på fenomenet måste jag säga. Ungefär som att du skulle köra en bil på vintern och dina bilavgaser skulle skapa dimma i hela staden.

    • Eller hur. Jag ledsnade på folks miner. Satt mig en kväll och försökte läsa på lite. Fann bl.a på Harvards universitet en artikel om ”albedo modifikation”. Nu vet jag inte om jag litar på deras motivation, men metoden känns definitivt igen.

     • Ja man kan ju säga som så att inget tycks vara som det ska numera.

      Vet inte vad man ska tro. Men jag vet med säkerhet att före 1990 så blev det inte en mjölkvit dimma efter flygplan man flög inte heller och la ”kryss”.

      Märkligt också att det var extremt hög aktivitet av mjölkvit dimma för 5 år sedan och sedan har det lugnat sig medans kommersiella flyget ökat rejält senaste 5 åren.

      Är man logiskt lagd så får man inte ihop argumenten.

     • Lägg sen till att man hittat höga halter av aluminium och det numera förbjudna kylmedlet aerosol på marken under dessa ”chemtrails” vars officiella syfte förr var att ”motverka global uppvärmning”. Att djur, växter och människor nere på marken blev förgiftade togs ingen hänsyn till.

      Att ändra den kemiska balansen högt upp i luften kan även påverka vädret lokalt. D.v.s om du lyckas hitta rätt kemiska balans kan du bokstavligen styra vädret, skapa naturkatastrofer osv osv.. Något som kan bli användbart i krig eller när du vill föra en agenda om att ”klimatet förändras på grund av mänsklig påverkan”.

     • Jag var på en stor Grekisk ö för en sådär 7-8 år sedan och träffade där en läkare / professor utbildad i USA som då jag var där jobbade som läkare. Till att börja med så var han glad över att träffa en svensk som var kritiskt tänkande eftersom han trodde att alla svenskar var helt hjärntvättade.

      Men gällande dessa kemiska påverkansoperationer så nämnde han att han brukade rena silver som han använde i medicinska sammanhang. Han hade upptäckt att det helt plötsligt inte gick lika lätt att göra den här reningen som han brukat göra. Han började då fundera över vad som var felet
      och kom fram till när han gjorde mätningar att magnetismen hade förändrats och avtagit i styrka.

      I nästa mening så påtalade han att under lågsäsong för turismen så brukade då flygplan flitigt flyga över ön och släppa ut en dimma efter sig.
      Han kom även fram till att det var vid de perioderna som magnetismen föll. Vidare nämnde han att aluminium var en
      påverkande faktor och att det var en del av utsläppen från flygplanen.

     • Är inget att debattera. Detta diskuteras öppet bland klimatforskare. Får dom frågan kickar träningen in, där de beskyller personen i fråga för paranoia och förlöjligar det hela genom att snacka om Chemtrails ist för albedo som de faktiskt heter.

      Visste du att på 70 talet så varnade samma forskarskara för en närstående mini-istid? Man måste ju undra om några drastiska aktioner togs för att värma upp planeten, ser vi resultatet av detta nu?

  • Vattenånga är en mycket kraftfull växthusgas jämfört med koldioxid, som har en löjligt liten påverkan. Men halten vattenånga varierar hela tiden, och då snurrar det i huvudet på ”forskarna” när de försöker tänka.

 65. Så precis samma historia som i Sovjet upprepar sig. Kontroll över medier dominans över information användes av Bolshjevikerna (kolla nu upp vilken folkgrupp det var om du inte vet det ännu). Det var så Bolshjevikerna kunde sätta grupper mot grupper i det Sovjetiska samhället.

  Nu låter vi det hela upprepas tydligen.

 66. Det är uppenbart, att EU och Makten i bla Sverige är rädda för kritik.
  Annars så skulle de inte lalla om rysk inblandning.

 67. Var det inte -94 som de flesta tyckte EU skulle vara kanon, för man kunde köpa MYCKET brännvin!!!!!!! SE NU, VAD DETTA HAR BLIVIT FÖR MONSTER!!!!!! UT UR EU!!!!!!!!!!

  • Precis och att sverige skulle få Social Turism d.v.s tiggare i vartenda gathörn – det var ju helt uteslutet – det fanns inte på kartan bedyrade t.ex Sossarna stenhårt gång på gång…

 68. UT ur EU ,dess politiker är bara rädda om sina välbetalda jobb.Utsugning av medlemsländernas ekonomier för sitt eget bästa.

 69. Man kan undra varför val ens genomförs längre?Både på landsnivå och Eu-nivå.Agendan är ju redan utstakad och klar.Titta bara på Sverige.Inte har globalisteliten lagt ett decennium och en förmögenhet på sin kandidat med tanke på att vi ska få välja själva?Det är likadant på alla nivåer.Och blir det ”fel”resultat så fortsätter man rösta tills det blir ”rätt”.

 70. Desinformation är självklart Globalisternas paradgren. Som vanligt är man skamlös nog att anklaga folket för att göra precis det man själv gör. Antingen har vi yttrandefrihet eller inte. Demokrati eller Diktatur.

 71. Adolf Hitler revisited. Herrefolket har talat. Varje gång man tror att botten är nådd för den här gången så kommer nya okända skräcködlor fram och har lyckats koppla tungan till sin enda hjärncell. För dessa är fortfarande det enda alternativet att kunna göra som de vill och strunta i folket.

  Hallå, är det någon hemma! Den tiden är över! Om du inte förstår vilka som betalar din tillvaro så kan du gå. Nu, helst. Varför så bråttom? Jo, det finns faktiskt andra som är betydligt dugligare och bättre lämpade för uppdraget. Skynda nu hem innan det händer en olycka!

 72. Några som är desperata? Jobbigt med Gula Västarna…Brexit m.m?
  Jag ni EU-FacistIdioter och PolitikerNyAdel – så går det när man inte lyssnar på folket!
  Jag vill inte att min frihet och mitt liv ska styras av ett ansiktslöst gäng EU-byråkrater som dessutom inte är folkvalda. DÄR har vi den verkliga skräcken – inte att några fattigpensionärer fått nog av invällningen och klumpigt uttrycker det FB.

  EU-facister – DRA ÅT HELVETE!

 73. Den lätthet som de defacto griper efter censur för att trygga sin makt och driva igenom sina beslut är det största hotet mot demokratin. I själva verket är detta inte demokrati längre. Andra politiska frågor är av sekundär rang.

  • Har man inte rätten till ocensurerad fri debatt tar man av nödtvång rätten till revolt. Detta är enbart en naturlig flöljd av sublimt åsiktsförtryck. Nämner man vissa ämnen på nätet blir kommentaren borttagen. Många tror att debatten är fri och bildar sin åsikt av det som sägs. Politik via revolt i stället för debatt är naturligtvis ödesdigert för västerlandet.

 74. Ja , ju så hemskt .
  Det är förfärligt att folk meddelar varandra om vad som händer INNAN politikerna har klubbat färdigt besluten bakom ryggen på folket !

 75. ”EU kräver krafttag mot falska nyheter” ?
  Man borde kräva krafttag mot viktiga nyheter för medborgarna som förvanskas eller inte ens publiceras av vår PK media!

 76. Viktigt att diversifiera sig. Lägg inte alla äggen i Facebook, Twitter och Instagram korgen. Se till att uppmuntra folk att skapa konton på nya portaler som inte styrs av statsmakten. Och optimera sökord mm så att alternativ till Google fångar upp nyheter och artiklar.

  • Absolut sant!

   Bitchute och DTube har vuxit fram som alternativ för Youtube. ESteem och Medium för Blogging. Gab, Murmur och många andra i stället för Twitter. SteepShot i stället för Instagram.

   Tyvärr lider många alternativ av problemet med få användare. Men det viktiga är att vi söker alternativ och använder dem.

 77. FNs ramverk innehåller liknande bestämmelser om censur och kontroll över det skrivna ordet. Oklart vem som driver på utvecklingen här – USA och Primärt det demokratiska partiet och dess sympatisörer, rättvisekrigarna på Google och Facebook, namnlösa finansiärer av västorienterade think tanks, EUs ledning, gammelmedia, eller FN? En ganska mäktig laguppställning hur som helst. Och vi som gör motstånd – i princip en oorganiserad skara bestående av uppvaknade medborgare runt omkring Europa och USA, och en handfull mediabolag såsom Fox News, Fria tider, Samnytt.

  • Vem driver på? Den aristokrati som drar nyttan av vår nuvarande tillväxt ekonomi. Allt offras på tillväxtens altare, allt skjuts på framtiden, medan de rikaste lever i sina skyddade miljöer, oberörda av globalisering.

  • Brukar i USA benämnas som en lobby som börjar på J.. ..eller deep state för att vara mer PK, har t.o.m. omnämnts hör o häpna, av SVT.. men mörkades sedan samt blev anmält..

 78. Ingen skulle säga NÅGONTING !
  Om Bryssel inte FUCKADE , den Europeiska Befolkningen !
  Det sitter en Makt-Elit i Bryssel som spelar Gud !
  Och har HUNDAR , Dogs ! , som Stefan ”Dum-dum ” Lövén , som springer Diktatorernas ärenden.
  UT UR EU ! NU !
  SWEXIT !

   • Swexit hjälper inte, då dom inhemska globalisterna är minst lika korrumperade.. endast folkets uppvaknande hjälper, titta på Frankrike brukar börja så..

  • Nja….men DDR-utbildad, kan tänka. Känner igen det där med ”miljon-
   tals kilometer”; då var det för att visa stolthet över någon mur någonstans
   för att skydda någon befolkning!

 79. TYDLIGEN EN SKITRÄDD EU-KOMMISSIONÄR JULIAN KING som ser att begränsningar om yttrandefrihet införs mot SANNINGEN samt KRITIK inför EU-valet

  DDR Metoden kommer mao att införas

  Det verkar bli mycket GULA VÄSTAR i FRAMTIDEN

 80. Fick vi inte nog av politiska kommissarier under Sovjettiden? Dessa EU-kommissarier kommer att bli värre då de har flera diktaturer att lära av.
  Undrar vad Julian King menar med censur, förresten.

  • Tvärtom. Det vi röstade för var något helt annat än det som nu utspelar sig.

   Tyvärr, grundlurad av globalistoligarkkommunisterna som nu gnuggar sina händer när de ser att även det fria ordet nu är identiskt med Orwells 1984 där Sanningsministeriet talar om vad som är sant.

   • Sant. EU marknadsfördes med att gränser skulle öppnas. Öppna ögonen, vad fick vi? Man får inte ens köpa laglig effektiv pepparspray i Tyskland och ta med över gränsen till Sverige. EU-medborgare får inte bo i andra EU-länder hursomhelst. Man kan inte längre handla på postorder från Kina utan straffavgifter. Så allt prat om ”öppna gränser” gäller tydligen bara politikernas egna skyddslingar – islam och ”romer”.

  • Och de 80% som röstat på 7-klöver-nomenklaturan måste vara stolta att ha röstat för censur, totalitet och inskränkt yttrandefrihet! Det är inte bara EU som vill förslava oss! Det vill många i Stockholm också!

 81. Dom kan censurera hur mycket dom vill, men för eller senare kommer verkligheten ifatt. Det tänker dom aldrig på.

 82. Med VPN går det att kringgå allt. Kineserna gör så, snart får man göra detsamma inom EU så man får riktig information och inte är bunden till propagandan från statliga, liberala media.

 83. Som Dr. Goebbels så riktigt sade : ”hitta på en lögn, ju större , ju bättre, upprepa lögnen i alla media och folk kommer att tro på lögnen”

  • I somras en rumänsk EU-Parlamentär (vem annars) ville att EU Parlamenten,
   skulle fördöma Ryssland för att har ”STOPPAD” att komma in i Ryssland de regnmoln sim innehåll för mycket regnmängd och som förorsakat de stora översvämningar i Rumänien.
   Klimat problematiken m m är också ryssarnas fel.

 84. EU och FN är överrens Yttrandefrihet skall FÖRBJUDAS och CENSUREN skall utvidgas….!

  Ett koppel av Gamla Gubbar el Stofiler där Testestoronet för länge sedan försvunnit som en KRAFT att vara MAN och man försöker använda sina sista krafter till av vara stor i truten gm att försöka täppa till den på de som Är på G….att ta över gm LAG

  Men VÅLDTÄCKT av kvinnor världen över i alla sammanhang är dom INTE kapabla att FÖRBJUDA dvs den Makt som dom tidigare själva använde sej av när dom var i sitt esse…!

  GUD förbjude Fröken Män…!

 85. Självklart vill staten och andra terroraktörer att den som vill debattera mot dem går att identifiera. Då kan de skicka Researchgruppen och liknande hem till dem. Varför vågar förresten så få problematisera att det svenska folkbokföringsregistret är offentligt?

 86. Varför skall yttrandefrihet begränsas i demokratier?
  Varför finns det krafter som inte vågar ta debatten inom EU?

  Det hela är mycket märkligt.

 87. Såsom en mycket stor vän av bibliotek sedan väl ett halvsekel – utan samtidens skränande invällare och vänstervridna medarbetare som tar sig friheten att sålla ut böcker för att det inte passar med ens tecknade serier! – så bara väntar jag på att mötas av mitt första bokbål i vintermörkret!

  • Det blir inga bokbål i framtiden. Biblioteken och bokhandlarna sorterar redan nu ut misshagliga böcker. Det sker utan alltför mycket väsen, och ibland på privat initiativ av enskilda anställda.

 88. Vår lille Justitieminister Morgan Johansson ÄR i EU bland de stora Gossarna och skall Förbjuda Terrororganisationer på Nätet, men vekligheten då….??

  Har bestämt för mej att många Goa Gossar har utbildat sej i Sverige och sen förverkligat sitt kunnande i bl a France och Belgien…

  Har jag fel…??

  Kan man inte Sopa rent framför Egen Dörr Skal man inte Globalt lägga näsan i blöt….!!

  • Jag misstänker att här är en hund begravd.
   Det gäller säkert inte bara IS- terrorister man vill stoppa det är säkert flera sociala medier man bär på en obehaglig skräck för.

 89. Globalistoligarkernas drängar börjar få kalla fötter.
  De borde förstå att en acceptabel politik skulle värma deras fötter.
  Det är inte roligt att ständigt behöva titta sig över axeln.

 90. När statsministern sprider desinformation då?
  Löfven: ”Ryssland är det största hotet”
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/m6wl61/lofven-ryssland-ar-det-storsta-hotet

  ”Den våldsbejakande islamistiska extremismen utgör i nuläget det största hotet mot Sverige.”
  http://www.sakerhetspolisen.se/ovrigt/pressrum/aktuellt/aktuellt/2018-01-16-terrorhotet-fortfarande-forhojt.html
  Han tjatade senast idag att han skulle till EU för att bekämpa desinformation.Han menar tysta folket EU=DDR

LÄMNA ETT SVAR