0
Partner

EuroMillions Superdragning: Ett lotterievent med en extra stor jackpott på 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €)

Publicerad 12:01
Annons

EuroMillions Superdragning är ett lotterievenemang som arrangeras två, tre gånger om året. Utöver jackpotten, som är massiv, finns ytterligare 12 priskategorier, vilket gör lotteriet till en favorit över hela Europa. Nästa EuroMillions Superdragning kommer att äga rum fredagen den 25 september 2020 och den garanterade startjackpotten är 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €), som kan växa till 200 miljoner € om den rullar vidare.

Den senaste EuroMillions Superdragningen ägde rum den 7 juli 2020 med en garanterad jackpott på 130 miljoner €. Jackpotten kunde ha fortsatt att växa, men den hann bara rulla över en gång innan en spelare från Spanien tog hem hela jackpottpriset på 144 miljoner €.

Det verkar som om spanska spelare har haft extra tur i EuroMillions Superdragningarna i år. Den 7 februari 2020 vanns jackpotten direkt i inledningsdragningen av en spelare med en lottokupong köpt i Madrid, Spanien.Turnumren gjorde spelaren 130 miljoner € rikare.

Utöver dessa två fantastiska jackpottar har tusentals övriga priser delats ut till spelare med partiella nummermatchningar.

EuroMillions-kuponger kan köpas i nio europeiska länder. Sverige är inte ett av de nio deltagarländerna, men svenska spelare behöver inte känna sig utanför eftersom de kan betta på EuroMillions Superdragning online på theLotter.se. Lotteribetting är det nya sättet att spela på lotterier online och som går ut på att lotteritjänsten skuggar ett officiellt lotteri, i detta fall EuroMillions Superdragning, och spelarna bettar på lotteriets dragningsresultat.

Vem skulle inte vilja ha chansen att ta hem en Superdragning? När jackpotten når den här nivån så blir det oerhört spännande och bara tanken på att alla har lika stor chans att vinna är svindlande,” säger theLotters Sverigerepresentant John Ryott.

Hur man spelar på EuroMillions Superdragning

För att börja spela behöver nya spelare skapa ett spelkonto hos theLotter Sverige och sedan välja EuroMillions Superdragning från listan över internationella lotterier.

Det första steget är att välja 5 huvudnummer mellan 1-50 och 2 tilläggsnummer, som kallas för ”Lucky Stars”, i intervallet 1-12. En del spelare har sina favoritnummer som de använder, till exempel födelsedagar, årsdagar eller andra nummer av betydelse medan andra vill använda sig av slumpmässigt valda nummer.

När nummervalet är klart är det dags att klicka på Betta-knappen, betala för spelen och vänta på att dragningen ska ske. Om spelaren vinner betalar theLotter ut priset som motsvarar det vinnaren i den officiella EuroMillions dragningen får ut netto i motsvarande priskategori.

Om theLotter

theLotter grundades 2002 och är idag ett av världens ledande lotteritjänster online. Företaget fick svensk spellicens sommaren 2020 och erbjuder nu lotteribetting till spelare i Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen; Licens 18Li2438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/

Externt Material
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1054Forskare: Smarta människor vaccinerade sig tidigare än andra
Annons