”Europa importerar ett inbördeskrig”

Delningar

Stoppa den stora invandringen, är jihadexpertens råd. ”I Bryssel lever skolelever mentalt på medeltiden.”

I en intervju med den holländska tidningen De Telegraaf är den palestinsk-belgiska jihadexperten Montasser AlDe’emehs varning tydlig – genom att tillåta den stora invandringen till Europa riskerar man samtidigt att importera ett inbördeskrig.

Hans bakgrund är gedigen; en omfattande kontakt med jihadister i Belgien och Holland som han även rest med i Syrien för att studera närmare, specialist på islam och jihadism samt har arbetat med den belgiska säkerhetspolisen.

Enligt AlDe’emeh är europeiska politiker naiva när det gäller invandring, islam och misslyckad integration.

Hans råd för att undvika en än värre situation i framtiden är att stoppa den stora invandringen.

Först måste vi veta vad vi ska göra med de som redan är här, slår AlDe’emeh fast som även jobbar med skolelever i Bryssel där han noterat att barnen lever där fysiskt men mentalt på medeltiden.

Då eleverna lever mellan två olika världar, och söker efter sin identitet, kommer de oundvikligen i kontakt med radikala islamiska ideologier.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

529 KOMMENTARER

  • Det fungerar på oss som läser och kommenterar här. Men 80 % av svenskarna är obotligt hjärntvättade och många av dem kommer att offras. Jag känner bara för dem som MINST röstar på SD (numera med tvekan).

 1. Skulle sju partier med Stefan Löfven i spetsen förstå Montasser AlDe’emehs varning?
  Nej! Varningar har funnits länge. Men ingen av dem har fattat vidden av sin politik. De skickar medborgarna i döden. Efteråt tänder de ljus och ser skenheliga ut…

 2. Någon måste undersöka och rapportera om varför massinvandringen från MENA pågår till Europa och då ska det inte vara floskler om att de är flyktingar!

 3. Snart inbördeskrig!?
  Europas folk mördas och våldtas ju sedan länge av den invaderande islamistiska hären från Mellanöstern och Afrika!

 4. Vi har ju redan ensidig inbördeskrig, d v s svensken attackeras ideligen på olika sätt, men än så länge reagerar han inte. Men vem vet hur länge det dröjer förrän han reagerar, och då blir det riktigt illa.

  • Ett krig förs mellan två parter. När enbart en part attackerar den andra, med stöd från regimen (inklusive media) så är det något annat. I Sveriges fall så är det ett folkmord som pågår.

 5. Det är märkligt att politiker och myndigheter febrilt arbetar för en upprepning av gamla konflikter.

  Trots vattentäta facit hur det ena ger det andra, går allt på räls. Precis som förr.
  Man häller bensin på elden och rasismen och antisemitismen växer ohämmat.

  Nu väntar vi bara på den oundvikliga smällen. Då får vi veta vilken respons politikerna får från de missgynnade massorna. Spännande!

 6. Jag tror inte att man behöver vara någon Einstein för att kunna räkna ut detta

  Det som är oroande på sikt är när nedgång kommer och jobben blir färre och då även bidragen blir mindre och även om dessa importerade Muslimer kommer att få politiska partier som har kraft att förändra Demokrati samt livsstil för oss Européer
  Då kan saker hända i Sverige samt Europa som kan bli början på inbördeskrig
  Vad vi vet i nuläget så flyttar dessa Muslimer fram sina positioner på mycket strategiskt sett då politiker lägger sig inför deras krav som en bönematta

  Nej strama åt samt ställ krav samt skicka tillbaka personer så mycket regeringar kan innan det blir försent

  Håll Sverige Rent

 7. Varför i Herrans namn togs Gunilla Karlssons kommentar bort???? Den var i högsta grad relevant.
  Det måste någon på moderatorernas bänk
  svara på.

 8. Utlys generalstrejk och stryp inflödet av Jizya skatt till den förhatliga regimen.
  Strejkbrytare rådbråkas och steglas.

 9. Det kan väl knappast sägas bättre. Politikerna har hela ansvaret för utvecklingen. De vill inte lyssna och då har de avhänt sig alla förmildrande omständigheter. De kan inte komma och säga att de inte visste.

 10. I en kommentar till hur Polen har undvikit att bli ett mål för terrorism förklarade Ryszard Czarnecki, polsk ledamoten i det Europeiska Parlamentet, att neka muslimska migranter är det enda beprövade framgångsreceptet, enligt Radio Poland.
  Ryszard Czarnecki som är medlem i Polens regeringsparti, Lag och Rättvisa (Pis), klargjorde att terroristattackerna ofta utförs av barn till ”muslimska migranter” och att många av dom är europeiska medborgare, men tränade av Islamiska Staten.
  ”Andra länder befinner sig i en situation där de tränas på den Islamiska Statens territorium i Syrien och Irak – unga medborgare från Frankrike, Belgien, Holland, Storbritannien och Tyskland – för att sedan återvända till Europa.”
  ”Vi, Polen, har lärt oss av andras misstag… Och vi kommer inte att öppna våra dörrar för muslimska migranter”, tydliggjorde Czarnecki.
  http://thenews.pl/1/10/Artykul/310243,Refusing-Islamic-migrants-is-only-way-of-ensuring-security-Polish-MEP

  • Hahaha! Vad underbart att han heter Czarnecki i efternamn också! Han är dock en klokare version än ”våran” Sarnecki (som är en annan stavning av samma efternamn).

   • Czarnecki familj var en av de äldsta adliga familjer i Polen. Men det är klart att många icke adliga människor tog detta namn.
    Samma sak i Ungern Teleki är mycket vanligt namn där, dock finns det en gammal adlig familj som heter Teleki

 11. Inbördeskriget kommer. Frågan är när det kommer.

  Feministerna som kommer att svara på inbördeskriget med pappershjärtan blir dess första offer, och dom kan vi leva med.

  Många Sverige-vänner kommer att försvara landet till sista patronen. Vi får hoppas att vi kan kämpa in i döden och att Svea rike kan återuppstå i någon form.

  Hoppet är vår vän.

   • Politikerna beter sig som små barn, får de mothugg eller tillrättavisning gör de precis tvärtom, för att förstärka felet.
    Löfvens regering är ju ett praktexempel på detta t.ex. när Lagrådet sablar det ena lagförslaget efter det andra så driver Löfven dem vidare ändå, oförändrade ofta.
    Precis som tjuriga ungar.

 12. Självklart hoppas jag att utvecklingen går att vända innan det smäller!
  Men en annan sida av mig, skulle inte ha något emot om vi får ett avgörande, där svenne tvingas välja mellan att vara varg eller lamm!
  Som en liten notis har redan ett större antal vänner och bekanta utvecklat ett gediget jaktintresse! De tar jägarexamen och skaffar därefter lämpliga jaktvapen! Men alla har de en sak gemensamt, som är lite märkligt. De saknar helt tillgång till jaktmarker 😉

  • Hade jag varit du hade jag inte skrivit detta. Vi kan inte veta vems sida Säpo står på. Dom kan lika gärna komma att försvara islamisterna mot svenska jägare, om det skulle bli riktigt krig, där ena sidan kastar granater i svenska villaområden, och andra sidan skjuter tillbaka med bössor…
   Jag litar inte en sekund på svenska myndigheter. Hade jag varit svensk KANSKE jag hade stannat kvar i Sverige… men bara Kanske!

 13. Jag tror att inbördeskriget kommer vara ett faktum där östeuropa kommer vara dem vi svenskar flyr till och kämpar.

 14. ”när det gäller invandring, islam och misslyckad integration.”

  ”misslyckad integration” Den integrationen är *NTE” misslyckad”. Förutsättningarna har ALDRIG funnits. Detta eftersom muslimerna INTE får integreras. De måste hålla sig inom sitt. De får inte ens ha en otrogen som vän. Den ”vännen” ska dödas enligt deras religion.

  Så kom inte och snacka om att integrationen har misslyckats. Den var aldrig ens påtänkt.

  • Rätt och det yttersta Beviset på
   Den TOTALA Okunnigheten av samtliga Politiker i 7 Klövern som ÄNDÅ Trots Varningar från DI Lärda sätter igång ett Massprojekt av Massinvandring av De som INTE får Integreras med Oss Otrogna enl Muslims Lära och som GARANTERAT kommer att Misslyckats….!

   OM det INTE ÄR ett Brott så vete f-n….?

  • Visst är det märkligt hur vissa tror att den ”svenska modellen” är universums ordning? ”Alla ska med!”

 15. ”Först måste vi veta vad vi ska göra med de som redan är här”.
  Det var det klokaste som någonsin sagts i den här frågan.

  Eller med andra ord: TÄNK EFTER FÖRE!!!!!!!!!!!!!! INNAN DET GÅR ÅT HELVETE!

 16. Det har nog redan gått åt helvete. Den enda trösten är att man är gammal och inte lever så mycket längre till men bevare våra efterkommande!

 17. Inte ens när experter som dessa, som själva kommer från mellanöstern, uttalar sig, så vill dom die dumme Schweden tro på det…

 18. Jag tror inte europeiska politiker är naiva. Jag tror att de är köpta och underkuvade av oligarkklassens pengar och medier. Och oligarkernas instinkter är att söndra och härska, det är så de skött sitt handelsimperium och det är det billigaste sättet att passifisera och dominera ett område. När de har stora mängder muslimer i Europa kan de alltid ge sitt stöd till jihadister varsomhelst som är olydigt mot Washington och oligarkerna. Eller för all del, ge sitt stöd till ursprungsbefolkningar där jihadisterna styr.

 19. Ja, ju förr desto bättre och så får man inte glömma sveriges 5:e – kolonnare. Tjänstemän och politiker som åsamkat detta.

 20. ”Europa importerar ett inbördeskrig”. No shit!
  Detta är en solklar självklarhet för alla som inte befinner sig i en koma. I århundraden har sunni och shia-muslimer krigat mot varandra. Nu har denna urgamla konflikt förflyttats till postnummeradress Europa. Ej att förglömma är att dessa stridslystna kamelskötare hatar oss ännu mer än varandra! Vad skulle kunna gå fel?

 21. Och svenska feminister ligger på marken och vrålar när de som saknar varje upptänkligt asylskäl ska utvisas.

 22. ”… europeiska politiker naiva när det gäller invandring, islam och misslyckad integration.”
  Det är inte naivitet, utan TOTAL INKOMPETENS! Det räcker med att läsa lite om islam och se sig omkring i muslimska dysfunktionella länder för att veta, vad man måste göra för att rädda landet. I kontrast till detta har idioterna som leder landet inte gjort det minsta, utan bara blåst upp sig i sin sinnessjuka ”godhet”, som andra ska betala.

  • Jag hörde en gång en kvinna från Näringslivet i
   tv som sa glatt:
   ”Vi behöver hundra tusen invandrare per år”.

   • Såväl storfinansen som fackpampar har svikit det svenska folket för sina egna egoistiska syften. Åt Hades med dom.

    • Därför skall demokratin sparkas i baken och ett helt annat typ av styre införas.
     Tills dess får vi fortsätta att vara ett olyckligt folk men ett växande antal minareter runt omkring oss.

   • Det beror på vem som invandrar.Kineser,Tyskar,Fransmän,Finländare eller Danskar. Eller som nuför tiden i Sverige Syrier,Afghaner,Afrikaner etc. Gummibåts slavskeppen guppar fram över Medelhavet fyllda med lågutbildad ”arbetskraft”.Tänk 100 000 Kineser eller 100 000 MENA. Sveriges framtidsutsikter blir totalt olika beroende på vilka grupper som är dominanta i massinvällningen.

 23. En Gulaschbaron kan i överförd betydelse användas om personer som blivit rika genom spekulation eller om krigsprofitörer i allmänhet.

 24. Inga nyheter.

  Hjälp hemländerna till Sekularisering, Fred, Demokrati.

  Skicka hem alla män, så att de kan påbörja uppbyggnaden av sina hemländer.

  Det är patriarkala samhällen.

  Utrusta männen med kunskaper om vår välfärdsstat och varför det fungerade före EU.

  Integration kan aldrig diskuteras med framgång, så länge Svenska skattebetalare finansierar hemländernas kulturella identitet inne i Sverige.

  I kommunfullmäktige hösten 2018 behöver alla invalda SD förklara allvaret och ställa frågor om vinsterna hittills!

  • Hjälpa, uppbyggnad…va?

   Ut med dem. Så fort de slängts ut ur vårt land så är de inte vårt problem längre. Ut med dem allihopa, varenda afrikan, arab, zigenare, afghan och dylikt. Är de alla dåliga? Nej, men majoriteten är det och de är så satans många att vi aldrig skulle kunna sköta det på individnivå. Ut med dem alla, straffa förrädarna, och sen kan vi börja sköta en eventuell invandringspolitik på individnivå.

 25. Den anti-demokratiska regeringen gör allt för att inte förlora makten. Demokrati gäller även när det inte passar regeringen. NMR 2018!

  • NMR? Mm, låter ju som en skitbra idé. Rösta på ett parti som i bästa fall kommer få 1200 röster. Ett ”nationalsocialistiskt” promilleparti, styrt av en samling individer som intelligensmässigt har mer gemensamt med Margot Wallström, Stefan Löfven eller en genomsnittssomalier, än med någon som jag.

   Men visst, precis som NMR så är jag emot demokrati, så i alla fall det har vi gemensamt.

  • Inte helt fel! De har en politisk agenda som i dagsläget skulle göra susen.

   En demokrati som bara förstör
   skall inte hållas under armarna.

  • Det beror på oss själva. Ingen tar det steg som alla och envar vet måste ske om vi ska överleva som nation. Det går inte att åstadkomma med demokratiska beslut, utan ett krig är oundvikligt. Det kriget innebär att var och en utan statens hjälp måste gå ut på gatan och försvara vårt land. Detta vet alla idag, men det kommer aldrig att ske. Vi svenskar kommer inte att våga göra det som behövs. Av den anledningen har jag själv tagit beslutet att emigrera. Jag är av den bestämda uppfattningen att den svenska nationen är ett minne blott.

 26. Vi var några som insåg det för 10 år sedan, andra äldre och klokare insåg det långt tidigare än så.

  Visst ska man ha respekt för experter, om de visar sig kunna mer än andra, förutse saker tidigare än andra, och om de slår larm i tid.

  Men varför skulle någon ha respekt för dem om de inte gör något av ovanstående?

 27. Antalet jihadister i Sverige var 2010 ca 200 individer nu 2018 är dom över 2000 individer enligt SÄPO detta borde vara huvudnyheten i hela landets medier varje vecka och vara prioritet nr 1 för landets politiker men icke ! istället är det nån akademi som ska distrahera svenska folket medan massinvandringen fortsätter förgöra vårt land.

  • Hur många typ bikers med stake finns i landet som gärna tar ett snack med dessa skägg utan att blinka.Tänk på det.

   • Bikers? Typ som mångkulturella Bandidos?

    Men skämt åsido så räknar jag med att det finns ungefär hundra tusen riktiga män kvar i Sverige, dock har det hittills inte dykt upp en enda kapabel ledare (än?). Hundra tusen män hade varit mer än nog för att ta tillbaka landet dock, så den där ledaren…han behövs nu.

  • Och vilka är det som eldar på Akademienbrasan hela tiden ? Jo, Bonnier Oligark pressen DN och Expressen.Bonniers uttalade mål är att styra debatten och därigenom indirekt kontrollera Riksdagen och den politiska makten genom det underförstådda hotet om drev.

 28. Löjligt att höra om alla som vill lägga benen på rygg och fly,,för vad? här står vi upp för landet och tar tag i problemet,samtidigt så passar vi på och snackar med qvislingarna en gång för alla.

  • ”här står vi upp för landet och tar tag i problemet”

   Var är ”här”? Det låter som ett trevligt ställe. Talar du om Ungern, Tjeckien eller Polen? För inte är det Sverige i alla fall, här är nästan hela befolkningen cucks och batikhäxor, och de stöttar med glädje folkmordet på sitt eget folk.

 29. Ja. Stoppa invandringen. Sedan måste allt faktiskt skohornas ned och assimileras till ett västerländskt samhälle. Det är svårt, men det går. Och alla blir lyckligare i slutändan.

   • Ja, de som går. Jag menar såklart allt som är kvar efter att man omprövat allt migrationsverket gjort som är fel de senaste tio åren. Det finns mycket att städa i där.

    • Vi måste se tillbaks så långt som till Saltsjöbadavtalet. Det som skett i Sverige sedan sjuttiotalet är inte en normal organisk process av en måttlig arbetskraftinvandring, utan ett sedan länge planlagt folkmord på svenskarna.

  • Antalet kommer ändå vara för stort för att någon assimilation ska vara möjlig. Ett begränsat antal individer kan assimileras men inte hela populationer och då kommer vi ändå inte komma undan arvsfaktorn, alltså generna, de kan man inte fly ifrån hur mycket SFI man än tragglar sig igenom.

   Slutfrågan är ju om det då överhuvudtaget finns någon mening, något egenvärde i att ha ett samhälle med blandade grupper. Jag tycker inte det.

   • Nej, men kan de inte assimileras får man skicka tillbaks dem, har krig upphört i länder de kommit ifrån skall de tillbaka. Problemet är vill de ha tillbaka dem… det är ju det stora problemet.

     • Släppa lös hundratusentals afrikaner på Grönland? Tja varför inte, de få som överlever vintern kanske lyckas bilda en ny folkgrupp, ett slags afroinuiter.

     • Det sägs ju att Somalier som kommit hit per automatik blir Svenskar. Då kan man fråga sig; om dom reser till Grönland, blir dom då Eskimåer?

    • ”vill de ha tillbaka dem”. Sannolikt inte, men då kan man vända på steken och fråga dom; vill ni ha en enda krona till i bistånd från Sverige någonsin?

 30. Makthavare är inte naiva utan agerar efter en agenda. Allt som sker har en agenda.
  Agendan är att sätta Europa i brand vilket är på god väg att ske.

 31. Det är ju det vi sagt i alternativ media sedan 2015. Men Stefan Löfven och alla de andra landsförrädarna kommer aldrig att erkänna att de haft fel hela tiden. De jobbar på uppdrag från Globalistoligarkerna och deras mål är att sänka Europa och ta över kontrollen. På samma sätt som de redan tagit kontrollen över Grekland.

 32. Palestinsk-belgiska jihadexperten Montasser AlDe’emeh har fattat vad det rör sig om. Inget skenheligt PK gullande som i Sverige.

 33. Ja hans texter är nog ingenting svensk slaskmedia kommer att publicera direkt .

  Det passar likssom inte in i deras världsbild .

 34. Lite trist utveckling! Tyvärr har vi lite för många Quislingar!
  Men allt har sin tid och om de lyckas sätta landet i brand, så tror jag att de kommer ångra sig.

  • Mitt förslag: sluta använda ”Quisling” som namn på förrädare. Vidkun Quisling var en gång i tiden den värsta förrädaren Europa hade sett, men han var före det en hyllad krigshjälte som var älskad av många.

   Nu? Det finns många horribla förrädare, från Palme och Persson i Sverige till Merkel i Tyskland, och åtskilliga förrädare från EU, i Storbritannien, Frankrike osv. Men…mitt förslag är att vi börjar kalla dem Reinfeldtare, för någon värre förrädare har denna planet aldrig sett.

   • Du har helt rätt! Men att jag använder namnet är mer för att de som bör känna sig träffade varken förstår eller håller med om andra, mer passande namn 😉

 35. I muslimska länder finns ingen mångkultur och detsamma kommer ske i Sverige. Det finns inget mitt i mellan, det är vi eller dom! One must die!

 36. Massinporten är en medveten handling av globalisterna.

  Genom att kontrollera 90% av media i västvärlden har de kunnat basunera ut masspropaganda till stöd för massinvandring och genom att kontrollera de flesta internationella organ av betydelse har de kunnat dupera folk att acceptera denna massinvasion dvs en invasionen som fortsätter med EUs och FNs goda minne.

  Syftet med massinvasionen är att förstöra västvärldens ekonomier och demokratier och skapa den sociala oro och det inbördeskrig sim kommer arr berättiga införandet av total censur, massövervakning, chippning av alla medborgare, kontantlöst samhälle och en europeisk insatsstyrka och arme som obarmhärtigt kommer att slå ner på alla oliktänkande och all opposition.

  Européerna har blivit
  trygghetsknarkare och de kommer att acceptera vilka drakoniska åtgärder som helst för att i tider av oro återställa trygghet och säkerhet.

  1984 och den totala diktaturen är snart här.
  Knappt EN ENDA politiker i EU har hittils protesterat mot den censur och begränsningar i yttrandefriheten som har implementerats i EU. Så lätt blev de alltså brunskjortor åt globalisterna dvs faschisterna

 37. Minns ni när över 100 personer tog saken i egna händer på Sergels torg efter mordet på Alexandra jag trodde att svensken hade vaknat sen försvann dom bara vilka var dom ? när jag såg videon kändes det som om det fanns kvar riktiga Vikingar i Sverige och lite som att nån reagerade på den våldtäkt politikerna utfört på vårat land

  https://www.youtube.com/watch?v=uD3Rd2GA2OU

 38. Belgien som bestialiskt medverkade med övriga NATO (enda undantag Grekland) att slakta 55 serbiska byar omkring Srebrenica, skicka jihadister till Bosnien och Kosovo, stödjer värsta antiserbiska avskummet på Balkan. Montasser AlDe’emeh är obetydlig och vad han tycker kommer inte ändra någonting. Poetisk rättvisa som sker mot Belgien och dom flesta västländer med massinvandring av ointegrerbara muslimer.

  • Man kan ju i sammanhanget grubbla över vad Bildts insatser bestod i då det begav sig.Vill minnas att jag såg en dokumentär om honom som inbegrep hans insatser som fredsmäklare och som i dokumentären, flera år senare, blev utbuad av folk som i praktiken upplevt effekten av hans insatser. Med tanke på hans lobbande för förstörelsen av Ukraina är detta knappast något att förvånas över.

 39. ”Statsminister Stefan Löfven kommenterar nu den höjda terrorhotnivån i Sverige. ”Sverige har varit naiva”,
  säger han på en presskonferens.”

  • Sverige har inte alls varit naiva, 13% av oss har varit riktigt intelligenta.
   Löfven har varit och är idiot dock!

   • ”riktigt intelligenta”? 13%? De som först 2014 insåg vad som hände är långt ifrån intelligenta i mina ögon. Vid det laget så hade folkmordet/invasionen varit överdrivet uppenbar för mig i 20 år. Men ja, det här folket är patetiskt.

    Den som någon gång från 90-talet fram tills nu stöttade förrädarna borde bli av med sin rösträtt och dömas för medhjälp till folkmord.

 40. Många internationella ekonomer menar att nästa lågkonjunktur kommer att bli värre än på 30- talet.

  Här har vi en grogrund för det kommande inbördeskriget.

  Om konjunkturen mot förmodan inte skulle bli så djup och långvarig så kommer europas ekonomier ändå att gå på knäna eftersom bortåt 50% av alla jobb kommer att försvinna de närmaste 20 åren pga automatiseringar.

  http://strategiska.se/app/uploads/varannat-jobb-automatiseras.pdf

  Och om detta inte skulle hjälpa för att förstöra västvärlden så drar sig inte globalisterna/ faschisterna för att starta tredje världskriget vilket de har lagt grunden för genom all anti- ryss propaganda, och alla falska nyheter

  Med andra ord. Vi har aldrig i historien levat i en farligare och mer ödesmättad tid

  • Lite småttt och gott ur Kalergiplanen…..

   ”Dagens raser och kast skall falla offer åt den tilltagande övervinningen av rum, tid och fördom. Den eurasisk-negroida framtidsrasen, till det yttre lik den gammalegyptiska, skall ersätta folkens mångfald med personlighetens mångfald.
   – Paneuropa 1922 till 1966 (1966), sid 112

   Denna strävan finns väl synlig redan i hans tidigaste texter, där han inte heller hymlar om hur det ska gå till.
   Ur Kalergis bok Praktischer Idealismus del 1 Adel, från 1925,
   framgår att en förutsättning är att genomföra vad som kanske är den största etniska rensningen någonsin. ”Europas olika folkslag skall genom mångkultur ersättas”, vilket han redogör för på sidan 22:…………..

 41. Om inbördeskriget kommer till europa så kommer globalisterna att skicka stora skeppslaster med vapen till muslimerna precis på samma sätt som man har beväpnat ISIS och andra terrorister i mellanöstern och Syrien.
  Européerna kommer knappast att ha en chans eftersom många muslimska länder också kommer att passa på att anfalla europa samtidigt

  • Vi har skaparkraft, ett överlägset IQ och organisationsförmåga, fast du har rätt i att det kommer att bli knivigt. Oavsett så måste vi säkra existensen för vårat folk.

  • Nu börjar också heltäckande slöja bli vanligare.Först kom hucklerna,sedan blir det heltäckande och burka blir väl det slutgiltiga målet i Sverige.

  • Det håller jag inte med om, varför skulle globalisterna ge upp makten i Europa till muslimerna då de jobbat så hårt och länge med odemokratiska metoder för att ta makten. Muslimerna är globalisternas verktyg, anpassar de sig inte sen är de historia.

  • Globalisterna, vilka är det? Existerar de en som en grupp? Varför skulle de skeppa vapen till muslimerna i Europa? Varför vill de här diffusa globalisterna ödelögga Europa och göra det till ett kalifat? Varför vann inte ISIS om nu globalisterna ville det så mycket? ISIS blev utraderat på några veckor när världen väl bestämde sig för att det var nog. Att det inte gick ännu fortare berodde på att man ville evakuera civila.

   Globalisterna verkar inte ha något att säga till om när det väl kommer till kritan. Är är de inte bara en konspirationsteori?

 42. Många anser att Sverige lever farligt som nation om VI låter massinvandringen av muslimer fortsätta!!!
  Även att undan för undan ge efter för deras krav är en farlig väg att gå!!
  vem kunde tro för 10 år sedan att vi skulle få en domstol att döma efter sharialagar och domen skulle verkställas av centerpartistiska nämndemän???
  Sätt stopp för denna utveckling i nästa val!!!!

  • För tio år sedan var det ju uppenbart att vi var på väg dit där vi nu är.

   Det var ju inte utan anledning som sd bildades 1988.

  • vem kunde tro för 10 år sedan att vi skulle få en domstol att döma efter sharialagar och domen skulle verkställas av centerpartistiska nämndemän

   2008? Eeeh…jag insåg det åtminstone 15 år före det. Kul att du är nyvaken och så, men det här folkmordet har pågått länge.

   …och absolut ingenting kommer att påverkas efter nästa val.

 43. Eftersom vi vanliga medelsvenssons bara ska ställa oss i hörnet, hålla truten och inte lägga oss i överhetens allvetande göranden så är det såklart välkommet när någon professor eller expert då och då påpekar en och annan självklarhet.

 44. Det första Vi skall göra är att VÄLJA en LEDARE som förstå och vill Rätta till ANDRAS Naiva FEL o Brister..
  Just Nu har Vi Ingen Kandidat!!!!

  Sen kan arbetet börja Tillsammans med Folket, men INTE förr…

  Och då får man börja på Dagis
  Svenska Lärare till Svenska Barn
  Invandrare till invandrarbarn m Focus på Svenska

  Likadant i Skolan från 1-9 årskurs

  Sen ÄR valet fritt MEN lärarna skall prata perfekt Svenska ingen otydlig Brytning i Undervisningen…
  Eftersom man utbildas till den Svenska Marknaden i första Hand.

  Specundervisning för Utlandsjobb bekostas av Elev el Företag..

  Åldringsvården består av Svenskar som tar hand om Svenskar och Invandrare som tar hand om Invandrare AV RESPEKT till Individen

  I övriga Arbetslivet Väljer Arbetsgivaren VEM man vill arbeta med Utan tvång från Staten med Subventionerade Löner…
  Meriter och Kunskaper skall Gälla..!

  Och VIKTIGT i Framtiden Är det Företagen som tar in Arbetstagare om det saknas och BEKOSTAR fr Mottag till Återvändning…

  Aldrig mer Mottagning av Invandrare utanför EUs gränser..när Vi skickat Hem de som INTE ville Integreras eller har utfört en enda timmes Arbete i Vårt Land utan Levt på Dej och Mej kanske 20-30-40 år….!

 45. ”Stoppa den stora invandringen, är jihadexpertens råd.”
  Det räcker inte att stoppa invandringen. Det måste även skickas tillbaka en massa miljoner då det finns alldeles för många fiender till Europa och västvärlden som uppehåller sig i Europa.

 46. Det hettar till i Syrien.
  Först såg vi en ”false flag” i London mot Skripals där man i strid mot internationella regler vägrar ta fram bevis eller låta ryssarna medverka vid brottsutredningen.
  Redan INNAN brottsutredningen hade börjat hade man bestämt att det var Ryssarna – trots total avsaknad av bevis.

  Sedan i Syrien kom ytterligare en ”false flag” där de vita hjälmarnas bilder visas som bevis på en gasattack trots att de vid otaliga tillfällen har blivit påkomna med att producera falska videos och trots att Ryssarna har filmat 100-tals fabriker och depåer med kloringas som tillverkats av terrorister i Syrien

  Vad skulle Assad ha för motiv att gasa den egna befolkningen när han i stora drag redan har vunnit kriget och när västmakterna bara väntar på en gasattack som ursäkt för en regelrätt invasion av Syrien?

  Tredje världskriget kan redan stå för dörren.
  Om Frankrike, England, USA, Israel och Saudi Arabien anfaller Syrien inom den närmaste tiden så kan början på tredje världskriget redan vara ett faktum

 47. Naturligtvis har han helt rätt. Får vi lov att gratulera Viktor Orban och hans Ungern för att ha vunnit ett val på sunt förnuft och en vägran att förvandla sitt hemland till en hemvist för terrorister. Ungern är ett kristet land och bör så förbli. Önskar att vi hade sådana politiker som styrde vårt eget land.

 48. Det är bara att beskåda, hur det ser ut i Mellanöstern idag, trots auktoritära regimer i samtliga länder, utom en stat, och alla vet vilken.

  Hur det på sikt kan komma utvecklas i ett demokratiskt Europa, tror jag inte, att man behöver anstränga hjärncellerna, med att räkna ut.

  Kan man inte hålla sams på befintlig plats, vem säger då att förutsättningarna är gynnsammare i Europa.

 49. Experten Montasser AlDe’emehs är ju en bra prick som säger sanningar. Annat än våra samhällsomstörtande experter som 7-klövissen vänder sig till.

  Och visst vet säkert Montasser AlDe’emehs att politiker och medier i väst är korrumperade, och ideologister får härja fritt i medier o kasta rassekort på folk.

 50. Först såg vi attentatet i London mot Skripals där man i strid mot internationella regler vägrar ta fram bevis eller låta ryssarna medverka vid brottsutredningen.
  Redan INNAN brottsutredningen hade börjat hade man bestämt att det var Ryssarna – trots total avsaknad av bevis.

  Sedan i Syrien kom ytterligare en
  gasatack där de vita hjälmarnas film och bilder visas fram som bevis på en gasattack trots att de vid otaliga tillfällen har blivit påkomna med att producera falska videos och trots att Ryssarna har filmat 100-tals fabriker och depåer med kloringas som tillverkats av terrorister i Syrien

  Vad skulle Assad ha för motiv att gasa den egna befolkningen när han i stora drag redan har vunnit kriget och när västmakterna bara väntar på en gasattack som ursäkt för en regelrätt invasion av Syrien?

  Tredje världskriget kan redan stå för dörren.
  Om Frankrike, England, USA, Israel och Saudi Arabien anfaller Syrien inom den närmaste tiden så kan början på tredje världskriget redan vara ett faktum

 51. Ursäkta mig din jävla idiot! Det fattade jag för trettio år sedan! Fy faan vad trött man blir på IDIOTER!

 52. Samma folkgrupper som gick ihop för att tvinga in Tyskland att starta andra världskriget går nu ihop för att försöka tvinga Ryssland att starta det tredje världskriget. När det sen är över skall ni få se ett hopkok av lögner om vad Ryssen gjort mot ett visst folkslag.

 53. Globalisterna har blivit otåliga i sina ambitioner att förstöra västvärlden och att dominera hela världen med en totalitär diktatur så därför kan vad som helst hända.

  • Folk är i allmänhet så outbildade på detta ämne så de inte kan förstå verkligheten, då den kommer bli mer skrämmande än en mardröm.

  • Globalisterna… det är bara enkla konspirationsteoriet för att stilla ett skriande behov av att förstå en mycket komplex samtid. Globalisterna har inget att vinna på att islam ta över väst. Det är bad for business. MENA konsumerar inte en tiondel av vad vi i väst konsumerar.

   • Den lilla elit som äger nästan hälften av jordens resurser bryr sig inte om mer konsumenter.
    Tvärtom anser de att konsumenter bara är ” useless eaters” som tär på jordens resurser. De vill ha total makt och helst utplåna 90% av mänskligheten

    • Eftersom människan inte förstår effekten av exponentialfunktion eller ekologisk hållbarhet så är naturligtvis frågan vad eliten har för egentligt val än att försöka utrota plågan innan den utrotar allt annat inkl. sig självt.

    • Och vad bygger du den teorin på?

     Är det inte en enklare teori att folk från fattiga länder ser bidragssverige som himmelriket, och när det öppnar sig möjligheter att ta sig hit gör de vad som helst för det, påhejade av människosmugglare som slår mynt av ivern att nå paradiset. Svaga ledare i Europa blir tagna på sängen och vågar inte agera i det politiskt korrekta klimatet som rådit.

     Tänkt dig att du inte har någonting och ingen framtid. Men du vet att det finns länder i Europa där du kan få allt, mat, husrum, utbildning, iPhone, snygga kläder, etc utan att behöva göra ett skit. Det behövs inga globalister för att starta en folkvandring då.

     Det som är konstigt är att det inte kom fler ön det gjorde.

 54. Vi har slängt ut jihadisterna en gång tidigare och kan göra det igen. Det kommer att ske när motståndet nått en kritisk massa. Väst kommer använda moderna oblodiga vapen för att köra ut jihadisterna och sympatisörerna. Jihadisterna kommer att svara på det enda sätt de kan, med massiv terror.

  Turkiet kan bli farligt när det händer, men det finns nog sätt att hålla dem på mattan. Tror inte på krig eller regelrätt inbördeskrig. Snarare långvarig lågintensiv konflikt. Det är clash of civilizations vi bevittnar början till.

  • Om du menar Osmanska rikets fall 1923 så har turkarna drygt fem år på sig att mobilisera för ett nytt Kalifat. Hundra år är en lång väntan men MB har nog full koll på läget.

  • Problemet är bara att Sverige och andra länder har sålt en massa vapen till Saudi bland annat så de är nog inte tomhänta.

 55. Expert ?
  Då är vi väldigt många sådana.
  I minst 10 år har det spekulerats om alla konsekvenser den vansinniga importen från 3:e världen lär åstakomma. Den ena förutsägelsen efter den andra har avlöst varandra. Däribland har just riskerna för kommande inbördeskrig påpekats av ugglor och många andra i åratal.
  Vi håller på att bli erövrade eller mer troligt överlämna Europa till den muslimska världen.
  Den svenska islamiseringen är ett mönsterexempel för alla dess sektmedlemmar .
  Och dessutom det förlovade landet där IS.soldater tränas, värvas,får tak , pengar, betalda semestrar till hemländerna de ”flytt”. Som åtevändande IS-soldat väntar ett mottagande för en hjälte. Bostad, fast jobb, daltande och ännu mer pengar + det socialbidrag han sprat under sina av oss betalda mördarresor .
  Klart det kommer en dag då väpnat våld endast återstår. Vi får se om man kan reda ut kaoset före våldet !
  Och blir det krig här, har muslimerna återskapat sina kulturella behov .

  • ”I minst 10 år har det spekulerats om alla konsekvenser den vansinniga importen från 3:e världen lär åstakomma[sic]”

   ”Minst”, ja…många av oss såg det redan på 80-talet.

 56. Bjud in den experten till riksdagen, och låt honom lägga fram sina synpunkter till våra naiva godhetsivrare till politiker

 57. Det tog en lång tid att slänga ut muslimerna ur Spanien. Arkeologiska undersökningar visar att européerna hade många fler slag mot muslimerna än man tidigare trott dvs ca 500

  Nu har de trojanska hästarna invaderat nästan varenda land i EU och uppgiften kommer att bli mycket svårare dvs ett troligt framtida scenario är att vi måste kämpar mot både inre fienden och yttre fienden i form av muslimska länder i mellanöstern som i solidaritet med europeiska muslimer anfaller europa

  Här är en forskare som ger en helt annan bild av islams historiska spridning än den falska bild som vi matas med i våra historieböcker

  https://m.youtube.com/watch?time_continue=411&v=t_Qpy0mXg8Y

  • Om Västeuropas män (vilket är en bråkdel av den påstått manliga befolkningen) får nog och väljer att göra allt de kan för att rensa sina länder…så skulle vi kunna rensa på några få månader.

 58. Vi är gjorda för konflikt och krig. Kommer det inte till oss söker vi det. Utan konflikter blir vi fredsskadade, vilket är en kombination av naivitet, upplevd meningslöshet och självförgörande. Vänstern verkar drabbas hårdare än andra.

 59. Mer än ett inbördeskrig skulle jag vilja säga. Islam kommer att ta över Europa och det är bara en fråga om NÄR det händer inte OM det händer.

  Tyskland , Sverige , England , Belgien , Norge , Frankrike , kommer att tas över först , sedan kommer dom andra länderna allt efterssom.

  Jag ger dom ovannämda ländera 50 år , sedan är islamisering ett faktum och vi är i minoritet.

  • Du är frikostig … 50 år … Tyvärr min vän, max 10 år och inget annat. Men det finns dom som kommer att bjuda på motstånd.

  • Behöver inte ta så lång tid. Majoriteten av svenska folket är redan nu hjärntvättade och vilka modiga svenskar finns kvar som kan mobilisera något försvar. Militären är nog dessvärre också redan som institution pk-certifierade.

   • Glöm det där med motstånd. Hade det varit kurage i svensken hade detta redan skett. Antingen kommer de som kan att emigrera eller också blir de kvar och accepterar länget.

  • De kommer inte att ta över. Vi har slängt ut dem tidigare och kan göra det igen. Även om det är ynkryggar som styr nu så kommer det att ändras fort när missnöjet når en kritisk massa.

   Hälften åker hem när vi tar bort bidragen. Resten kan behöva lite hjälp, och det kommer vara många som är villiga att de.

   • Tyvärr är medelsvenne en syltrygg. När mussen tar över kommer svenne att hala ner byxorna och erbjuda bakpartiet.

    • löven över det…??…du menar totala motsatsen och betalar dom redan innan dom kommit hit…och kommer dom inte själva så hittar soossarna på kvotflyktingar som FLYGS in…

     • Jag sa ”lite” Löfven, inte mycket Löfven, vilket naturligtvis inte vore OK, fast om man nu ex. låter experter nere i riktiga flyktingläger välja ut riktiga flyktingar med riktiga asylskäl, ex. riktiga barn som förlorat mamma och pappa, ex. en storasyster med småsyskon, eller någon med fatwa på huvudet, så kan det naturligtvis vara helt OK att flyga in dem, men precis som Löfven sa; Har man fått avslag på sin asylansökan ska man åka hem, för annars är det inte OK. Nu är det bara poliser som fattas för att leta upp och deportera de som saknar asylskäl och vistas här illegalt, för det är naturligtvis inte OK.

  • 50 år är väldigt lång tid. Ser du inte vad som hänt de senaste 4 åren. I det samhälle jag bodde i för 2 år sedan kunde man inte se en enda invaderare år 2013, men efter valet 2014 tillkom det så många att hela samhället blev proppat med muslimer. Från och med idag och 4 år framåt kommer Sverige att ändras med blixtens hastighet. Inom 50 år kommer Sverige att vara bankrutt och förstört för länge sedan.

 60. Hoppsan, ett antal år har jag skrivit dessa kommentarer här! Börjar bli less på trögheten i det svenska samhället nu! Visst är det en logisk slutsats att när alla dessa världens motsats-grupperingar och klaner som inte tåler varandra på hemmaplan fortsätter sin agenda här! VEM i hela friden är förvånad? Mest förvånad är jag att ”snillena” tar upp detta tjugo år för sent!!

  • Lika här,var nästan bergsäker att Sverige skulle kunnat räddas
   vid valet 2014…missade bara en sak..DUMSVENSKEN…
   DÅ stod det 2-3 personer och hängde i varje gathörn,,
   och VARENDA butik hade skaffat sig egna mänskliga dörrstoppar som
   uppmanade alla till glädje med sitt: HEJHEJHEJ…..:(

   NU står det 7-8 st och ”hänger”…VAKTER står numer vid sjukhus
   och entreér…där ”nya” svenskar KRÄVER sin rätt…medans gamla fattiga
   SVENSKAR tillbringar nätterna på någon nattbuss !!

   Är övertygad att minst 60 % kommer fortsätta lägga sin röst på
   det muslimska sjupartiet i höst….
   Sverige som land är förlorat och dumvensken gav bort det….

  • Grattis, du verkar ha nått det stadium jag låg på för typ 10 år sedan. Det kanske inte hjälper direkt, men räkna med att din syn på det svenska folket (den genusneutrala hönsflocken) kommer att bli värre. Numera har jag i stort sett enbart förakt kvar för dem.

   • Tack! Jag har haft både insikten och intuitionen sedan barnsben! Jag är född och uppvuxen i invandringsparadiset i vårt land, Malmö!! ( lämnade för flertalet år sedan)!😊

    • Första gången jag slogs mot två (liten flock!) afrikaner så var jag runt 8 år gammal (i Stockholm). Det var rätt länge sedan, men trots att jag (såklart) vann så har min syn på ”dem” bara blivit sämre med åren. Sand-, djungel-, träsk-…vilken variant de än är, jag vill inte ha dem på denna kontinent (etc).

  • nämen hujeda mig då….
   VEM är förvånad…..hoppas som varje kväll att det inte är några Svenskar
   som: ”” varit på fel plats vid fel tidpunkt ””…
   DEN raden börjar bli jäkligt lång nu…

  • Jag ska i ett ärende till Uppsala som jag inte har varit på över tjugofem år.Törs jag åka tåget på dagtid?

   • Rekommenderar taxi då hela staden sedan många år är fylld med
    miljömuppar på cykel mm..
    Och tvivlar på att gathörnen i Uppsala är fria från personer
    från icke skidåkande nation om man säger…
    Finns snart ingenstans för Svenskarna att känna sig säkra längre
    och varnar speciellt för ett besök i Gottsunda..
    Se till att du inte blir ännu en i raden som varit på fel plats vid fel tillfälle 😉

 61. Det viktigaste på båda löpsedlarna i dag var att Lillbabs hade hälsat till barnbarnet schlagervinnaren Benjamin Ingrosso från sjuksängen…..Inte ett ord om krig.

 62. Massinvandringen leder till motsättningar. Dels tar de med sig sina egna konflikter sinsemellan, dels skapas motsättningar till den ursprungliga befolkningen. I already knew.

 63. Jag tycker apropå hyckleri och smaklöshet från de ”glorifierade” i vårt land typ statsråd och många andra ”låtsas-snillen” så visar den svenska akademien nu vägen! Sverige står vid vägs ände! Antingen så tar en ”redig potentat” över rodret eller så är Sverige på nytt ett U-land!

 64. ÄR det inte redan inbördeskrig vi ser i Sverige…
  KLANERNA..strider då INBÖRDES
  om den s.k ” marknaden ”…och då pratar vi inte aktievärlden precis..

  VAR går gränsen egentligen..är det inte så att i många Svenska städer på
  senare år..är så att vanligt folk fått slänga sig i skydd både från LASTBILAR
  och BOMBBÄLTEN..otaliga HANDGRANATER…
  automat-vapen beväpnade skjutande ligister
  i varje gathörn..samt när vi behöver vård för DESSA skador…återigen
  tvingas åtsidan av ”” gängen”” …som ska ha vård…

  Så var gick gränsen…??…för inte faan är det fred på gatorna precis…

  • Jag tror och hoppas att kriget äntligen har brutit ut. Svenne behöver känna på några skott från en kalasjnikov för att vakna 🙂

 65. Felet med detta jävla krig är att så fort en svensk börjar skjuta tillbaks så blir han inlåst på livstid. Peter Mangs.

 66. I Sverige pågår redan ett lågintensivt inbördeskrig.
  Ännu så länge skjuter och spränger invandrargängen mest andra invandrargäng, men det är bara en tidsfråga när det ska eskalera till ett mera allvarligt tillstånd.
  Till och med polisen har ju utsatts för ett antal attentat och så länge man inte ger order om att rensa upp ordentligt, ala Dutarte, så kommer eländet bara att öka.
  I centrala Uppsala sprängdes en affär sönder och samman för ett par timmar sedan, Orient Livs.

 67. Mycket Bang For The Bucks i Uppsala nuförtiden. Slagsmål och bangers/sprängladdningar . Verkar vara ganska intensivt de senaste dagarna.Har Operation Lynx någon effekt ?

   • Visst är det härligt!
    Det har ju alltid varit så!
    Klart man minns när folk blev knivrånade utanför porten, att det sköts ett par tre stycken i benen varje månad i kvarteret. Avrättades folk lite då och då!
    Knarket flödade och alla ungar roade sig med att kasta sten eller handgranater på polisen och i riktigt svåra socioekonomiska fall, gruppberikande överraskningssex.

    • härligt …. då har vi exakt samma bild av Sverige ….och den stämmer helt med Löfvéns bild oxå 🙂

    • Du har rätt, allt är precis som förut, men idag har vi internet, vilket gör att mycket av det som tidigare aldrig anmäldes, anmäls idag. Annars är allt sig likt, förutom att folk, speciellt kvinnor, känner sig säkrare på sina kvällspromenader.

  • Uppsala har det klimat man skapat, en större pk-stad får man leta efter. Stan är full av ”duktiga” akademiska pk-svenskar som tror sig vara lite förmer än andra och därmed ska man också vurma för stackars stackars invandrare.

 68. Förefaller på mig som om inbördeskriget redan har börjat, och den lede fienden ständigt för förstärkningar utifrån.

 69. Eftersom Muslimska Brödraskapets mål är att islamisera Sverige och införa sharlialagstiftning, är det givet att det uppstår konflikter.

  Eftersom yrkespolitikerna står på islamisternas sida och eftersom svenskarna lärt sig att vara försiktiga, fega, följsamma och förljugna, kommer islamisterna att vinna.

 70. Om något sånt här ska ske måste vi först slänga ut regeringen och dessutom stänga Riksdagen med alla dess partier annars blir det inte önskad effekt. Det är en omöjlighet tillika som att svensken kommer att göra uppror. Vi får nog acceptera att Sverige är förlorat.

 71. Det finns bara ett sätt att förhindra en inbördeskrig i västeuropa. Totalt krav på att migranter integrerar sig, stopp av alla bidrag till migranter och en massiv deportation av migranter.

  Jag tycker synd om alla kristna flyktingar från mellanöstern, de flydde till europa, nu har så många av deras muslimska förtryckare också kommit hit så att de inte är säkra här heller.

   • Ja, integration är ett lurigt begrepp. Det handlar om barnafödande. För när muslimerna blivit fler än vi (vilket inte kommer dröja så särskilt länge) ja då är de fler…. hur integrerade de än säger sig vara.

 72. Islamism och Jihadism har länge understötts av många svenska politiker. Detta är ett välkänt faktum. Dessa politiker OCH alla extremistiska skribenter och samhällsdebattörer, med Islamismens främste företrädare Mattias Gardell i täten, är naturligtvis medskyldiga till att så många människor i Sverige redan kommit till stor skada. Kvinnor har fallit från balkonger och slagit ihjäl sig, barn har gifts bort med främmande vuxna män, islamistisk terrorism har skördat svenska liv och en medeltidskultur med total kontroll över kvinnor och flickor har befästs i många områden inom landets gränser. Dessa människor, de som möjliggjort detta helvetiska och tillika totalt onödiga lidande kommer med all sannolikhet slippa undan med att ställas till svars!!! Hur sjukt är det???

 73. Steg ett stäng gränserna.
  Steg två börja utvisa dom som begår brott.
  Vi är inget globalistigt FN2030 land. Tror inte många svenskar vill det. Det är dags att politikerna börjar lyssna på svenskarna. Utan politikerna har blivit en överhet utan ansvar till och med SD känns det som.
  Utan. Vi måste få en grund orsaks analys varför blev det så här och och hur vill vi ha det. Det här har egentligen inget med EU att göra. Utan det är något annat som våra politiker vill i hela sjuklövern. Titta bara på liberal kärringarna i EU parlamentet. Dom är ju extremister.

 74. Ingen svensk politiker, INGEN kan nu längre säga ”Det var det djävligaste, det hade jag ingen aaaning om!”

    • Tror inte riktigt på det tyvärr. Jag ser i siarkulan att eftersom SD gör ett kanonval så går de andra partierna ihop över alla gränser. Det blir alla mot en…………………..

     • SE? Antar du menar SD? men vi är inte där än. Inte på långa vägar. Än så länge så är det den uslaste pöbeln som drabbas av mångkulturen. Svenska socialfall och hjälpbehövande………….VEM har någonsin ömkat den gruppen? Nä just det……

  • Frågan är bara vad våra ledande politiker i Europa har att vinna på det! Liksom i ett muslimskt samhälle har de INGET att säga till om. De blir maktlösa och får jobba på………………typ samhall. Fattar inte.

 75. Radikala, jo tjena. Mainstream i islam är jihad, varje muslimsk ungdoms dröm understödda av moskén, anhöriga, släkt och vänner. Där det finns en moské(även i källaren) finns en jihadist. Nu förstår inte den msm konsumerande svensken vad jihadism/jihad är för något då de tror att det planeras och utförs av missanpassade terrorgrupper likt IS. Ett helt nytt begrepp kopplat till islam.

 76. Om man nu vill kalla det för inbördeskrig så pågår det redan med sporadiska terrorattacker, medveten social missanpassning, integration, orättvis/orättfärdig resursfördelning till i högutsträckning muslimer, fakenews(propaganda). Jag menar att det är inte muslimerna medborgaren krigar emot, och det kommer inte bli något inbördeskrig mot islam och muslimer i Europa. Kriget utkämpas mot regeringar och globalismen.

    • Jag tänker inte sitta och vänta på den stora katastrofen, Jag planerar och vill flytta nu. Jag vill inte sitta kvar och uppleva Sverige som ett nytt Syrien.

     • Smart lösning. Du tror som jag att Sverige är förstört. Svensken är för timid för att ändra det här. Se bara på alla ensamma kvinnor som söker sig till dessa muslimska män. Det är de som förstör Sverige nu samt alla politiker som rider på islamiseringsvågen.

     • Svensken är fostrad till att vänta på,att någon annan skall göra något som t ex politikerna!

     • Jag vill också flytta,men med en pension på 8170 går det inte,varför jag satsar allt mer på spel! Var nära på Lotto i lördags! Fick in alla numren,men tyvärr hamnade tre av dem som extranummer! Så det blev bara 4 rätt! Men ack så nära!

     • Jag tror inte på det. Glöm inte att Sverige är omkring 10 gånger dyrare att bo i än de flesta länder. Om jag har räknat rätt får du ut 78,432 kronor efter SINK skatten. Jag känner en svensk som flyttat. Förra året spenderade han 8,243 kronor att leva, det var för hela året och han lever mycket gott, äter gott med en flaska öl var dag till middag och en flaska franskt vin på var helg.

  • Löfven — han trivs bäst framför linsen. Hur det går för landet struntar han i. En skam för Sverige är vad han är och ett levande bevis på att även en blind höna kan hitta ett korn….Att vi ska behöva försörja en sån överflödig pajas är bedrövligt över allt!!

  • Snälla glöm inte Reinfeldt och Bildt också som faktiskt påbörjade det hela och hade fortsatt om de varit kvar vid makten

   • Alla dessa förrädare kommer att försvinna med svansen mellan benen om det smäller i Sverige, den saken är klar. Dom vet mycket väl att både svenskar och islamister kommer vilja få tag i dom.

   • Palme införde det multikulturella Sverige 1975 ändrades grundlagen
    Då det behövs 2 valperioder att ändra grundlagen måste beslutet tagits senast under perioden 1970-1974 så den som är skyldig kan inte vara någon annan än Palme!
    Kan det vara orsaken till hans död?

 77. Vi saknar regering, pajasgänget som styr kallar i alla fall inte jag för regering och dumsvensken är beredd att offra sitt eget land!!

  • Vem ska svensken rösta på i riksdagen då för att få till en förändring. Demokratin är ju hijackad i Sverige, har du inte märkt det.

   • Tror att när den där nollan Löfven och hans gäng får sparken i höst repar folket nytt mod. SD får svårt att få ihop mandat så hoppet får stå till Kristersson trots allt. Sämre än Löfvens förlorade år för Sverige kan det inte bli.

    • Du är naiv som tror på att Kristersson och SD kommer att samarbeta på lika villkor. M kommer att gå sossarnas väg. Enda hoppet är att SD och AfS slår sina kloka huvuden samman, men det verkar som Åkesson har andra ideer än att samarbeta med dem.

     • Ingenting skulle förvåna mig längre. I det här landet är allt sunt bondförnuft försvunnet. Politiker har bara en sak i sitt huvud och det är att säkra sin egen ekonomiska framtid.

     • Håller inte med om detta. Vill vi ha förändringar, och detta måste komma snart nog, så måste man våga att ändra på saker och ting.

    • Okej, bli inte överraskad av att partipolitiken är död, partiernas politik är agenda styrd nu för tiden i stället för sina gamla mossiga ideologier.

 78. Ta en titt ut, och se vad som hänt Sverige!!!!! IMPORTEN KOM MED KRIGET TILL OSS!!! UT MED DOM ALLA FÖR SVERIGE SKA FÖRBLI SVERIGE!!!!!!!!

 79. Hörde du Annie Lööf ?? INTEGRJEJRING fungjerjar INTE!!! Detta eftersom man enkelt uttryckt inte kan blanda olja och vatten !!

  Snälla Annie FATTA ! Snälla Annie TÄNK!! Snälla Annie GLÖM det du lärdes i skolan av idealister utan kontakt med verkligheten!!!!

 80. Hur fan kan den Svenska Regeringen även
  idioter i EU inbilla sig att det går och civilisera MENA – o h y ra !!!
  De i kombination med smuggligen
  av vapen från balkan !
  USCH FY FAN !!!

 81. Dessa ständiga hänvisningar till medeltiden… Vår medeltid var mycket mer upplyst och civiliserad än islams nutid. Helt fel att den ska jämställas med hur kaosblattar i no-go zonerna lever.

  • Ja det var Europas medeltid som skapade den globala västerländska civilisation, som nu hotas av horderna från Afrika och Mellanöstern.
   Under medeltiden byggdes det kyrkor och kyrkorglar.
   Universiteten skapades, naturvetenskaperna växte fram, och mot slutet av medeltiden så ingick hela världen i europeernas ekonomi och föreställningsvärld.

   • Viktigt, dock, att göra skillnad mellan medeltid och Upplysningen. Det var under Upplysningen som naturvetenskapen och humanismen blev stora, som motreaktion på medeltidens skrock och kyrkliga människoförakt.

  • Det som skrämmer mig mest är att jag inte hört SD nämna att man vill deportera de som kommit hit som inte har asylskäl. De pratar mest om att ta hand om dem som är här. Åkesson är för en mjuk linje. Det går inte idag.

 82. Inbördeskriget är redan här… det är inte som under andra världskriget eller första världskriget…. men det är redan här…

  Men att erkänna det som politiker är = Självmord, så… ni lär inte se någon svensk pålle (politiker alltså) säga att vi är står inför ett inbördeskrig.. Men de flesta av oss vet om att så är det visst…

  Kalla oss Foliehattar – men om fem år så sitter vi alla där med hatten i näven och försöker att gnugga de styrandes medhårs…

  • Sverige har samma beteende som frun till en alkoholist. Blir ständigt misshandla och skyller detta på sig själv istället för att skilja sig.

   • Dessutom hörde jag på nyheterna,att frun till den efterlyste människosmugglaren ”Generalen” bor i….Sverige! Givetvis!

    • Smugglarna (allt från människor till cigaretter) – bor i Sverige – skulle du bli påkommen o heta något annat än Lars, Peter, osv… snarare heter Mohammed, Achmed, Ali så har du fri-spår…. men svenskt namn som Petter i Boa så är du körd om du säljer svarttobak!! Eller tar in boer från Sydafrika…

     • Av döma av regeringens och Riksdagens uppfattning om vilka som är välkomna att leva här så är det högst troligt.

  • 1:a och 2:a världskriget var inga inbördeskrig det var som namnet säger VÄRLDSKRIG (Flera LÄNDER inblandade) Inbördeskrig är när det är krig inom landet typ Syrien Även om det är folk från många länder där och strider

 83. ”Enligt AlDe’emeh är europeiska politiker naiva när det gäller invandring, islam och misslyckad integration.”
  Jo, tack! Det har många förstått för länge sedan. Då blir man kallad för islamofob.
  Man får vara stolt över det! Går även med högburet huvud när rasistkortet tas fram.

 84. ”Först måste vi veta vad vi ska göra med de som redan är här”. Gäller i högsta grad även Sverige!,

 85. Det våra politiker runt om i Europa har gjort är ingenting som går att ordna till.

  Europa är förändrat för all överskådlig framtid och vi har bara sett början än.

  Sedan kan man prata om utmaningar hit och dit , man kan rösta hur mycket höger som helst , man kan utöka antal poliser och sätta in militär ,det spelar ingen roll .

  Europa och Sverige som vi kände till det är borta.

  Fly den som kan , Sverige och stora delar av Europa är förstört , det har våra politiker sett till.

  • Just därför ska du föra personlig bok över vilka politiker och andra som är medlöpare till Globalismen. När det smäller , eller när landet är söndertrasat kommer dom nämnligen att försöka fly , gömma sig eller hävda att dom inget visste och inget fattade. Det ska dom inte komma undan med.
   Politiker har på grundnivä nästan 70.000 kronor i månaden för att ”förstå” och för att göra ”rätt saker”. Längre än så behöver man inte diskutera.

  • Det går alldeles utmärkt att ”ordna till” med massdeporteringar.

   Defiatistiskt dravel tillför ingenting till kampen för våra länder.

  • Man borde poppa upp texten i låten ”we shall overcome”
   med ”shit happens now and theeeen, shit happens now……”

  • Jo det tror jag. En ordentlig kärleksmanifestation med Malena är heller inte fel.
   Åh, vad jag är god. Att min ”godhet” förstör landet för oss alla struntar jag i.

 86. – Det är alltid uppbyggande och glädjande att börja dagen med att läsa Samhällsnytt och en bra grund för en trivsam och lyckad arbetsdag för landets bästa.
  Man blir på gott humör helt enkelt och vardagens problem ninskar drastiskt.
  Trött och lyckligt går man sedan till sängs nöjd med vardagen och landets utveckling.

 87. Ja nu när kriget är så gott som över i Syren packar väl de som kulturmarxisterna och media kallar ”rebeller” sina resväskor för att ta sig uppöver mot Europa.

 88. Medeltiden är inte rätta ordet. Medeltiden innebar att Europa lämnade apstadiet bakom sig vilket den muslimska världen inte har gjort än idag.

  Vi importerar apstadiet där man lever i klaner och rastillhörighet betyder allt.

  • Du får en helt annan bild av Medeltiden om du läser exempelvis ”Den dynamiska Medeltiden” av Michael Nordberg. Hade honom som lärare i medeltidshistoria.

 89. Man har i alla fall haft en bra tid här i landet , medans jag rörde mig fritt ovetande om vad som komma skall som tonåring satt väl Reinfeldt o plåga djur o läste krigsböcker , nu är det Reinfelds tid här i landet

 90. Naiva politiker……är den kompletta bemanningen i Sverige också,och man vet inte vad man ska sig till med dem som redan är här.Men fler ska släppas in ! All empirisk forskning säger oss att med tillräckligt många dysfunktionella nås till slut en ” kritisk massa” som ofelbart leder till friktioner,sammanstötningar och ytterst: våld.
  men sådana kunskaper vill man blunda för.
  det kALLAS FAKTARESISTENS.

 91. Den dagen kommunismen försvinner, försvinner Islam också. Dessa har samma grundtema. De kan konsten att suga ur, men inte bygga upp. Europa är ett ekonomiskt centrum likt Wall Street. Islam har bara en grundtanke och det är att suga ur det bästa ur ett rikt land. Att bygga upp står över deras förmåga.

  • Stämmer inte. Mina föräldrar växte upp i ett kommunistiskt land (Jugoslavien), och där rådde nolltolerans mot islam.

   • Kommunisterna tar hjälp av Islam idag precis som nazisterna samarbetade med Islam på Hitlers tid. Om detta stämmer var inte Jugoslavien kommunistiskt.

     • Underbart. Många av de jobbade för KGB, halva Kazachstan.
      Tatarerna var vakter i Gulag. Ryssarna (sedan Peter den Store tid) beundrade islam även om de var emot religionen

    • Vem var det som ”uppfann” kommunismen? Var det en kristen svensk eller var det en muslimsk taliban? Uppdatera dig genom att kolla på ”Europa – The last battle” på youtube så kommer du att förstå vem som ligger bakom allt. Ingenting är en tillfällighet..

     • Hegel var den som är kommunismen fader. Halv tysk och halv ryss. Fadern ryska adelsman mor tyska

     • Läs kommunismens historia så får du se. Marx och Engels var för dumma att kitta själva på något. Hegel var en otäck filosof men han var deras mentor, och ideal. Även Lenin tog sina första kunskaper från Hegel

  • Europas folk måste ta saken i egna händer och eliminera PK-politikerna. Det är dags för den Europeiska Revolutionen!

 92. Europa importerar ett inbördeskrig det går inte förneka. Se bara på vapentillslaget i Stockholm där man hittade lastbilar proppfulla med vapen. Är det någon som fortfarande undrar vad vapnen skall användas till? Svenska ”försvaret” riktar in sig på Putin men hotet har vi redan här i form av terrorister i överflöd.

  • Försvaret är en organisation som ffa ska ta hand om yttre hot. Polis SÄPO mfl ska ta hand om inre hot och brott. Sedan är det tråkigt nog så att flera allvarliga hot kan existera helt parallellt och kräva uppmärksamhet

   • Medans inre hotet ökar så kan ”försvarare” av yttre hotet sitta o rulla tummarna. Hoppas nu fantasi hotet Putin kan vänta så pass länge så vi hinner bygga upp ett försvar som kan stå emot ett angrepp i två dagar. Blind blir blindare tydligen.

 93. För ca ett år sedan upptäcktes containrar..

  I hamnen i Holland fulla med automatgevär..

  Med destination Sverige..

 94. The first law of holes, or the law of holes, is an adage which states that ”if you find yourself in a hole, stop digging”.[1][2]

  Digging a hole makes it deeper and therefore harder to get back out,
  which is used as a metaphor that when in an untenable position, it is
  best to stop carrying on and exacerbating the situation.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Law_of_holes

 95. 10 000 kronors Frågan
  VARFÖR är SVÄRIGÄ det Nya drömlandet för all Väldens
  Alla Bedragare Terrorister Vapengömmor Skjutningar KLANER LSS are och Böneutrop….?

  Alt
  1 BIDRAG för genomförande o försörjning för all Framtid
  2 ANSVARIGA som tillåter och blundar för verkligheten
  3 GER JOBB o pension till SvFolket samt ett Humant Liv

  SVAR:

 96. och … det kan väl inte vara ngn nyhet????
  det har polacker vetat om minst 500 år ungrare likså… ???

  fy faaa vad ni är efter!!

 97. Det blir inget inbördeskrig i Sverige. Anledningen är enkel; svenskarna ger sig utan strid och överlämnar sitt land och sig själva till de nya härskarna. I stor utsträckning har det redan skett och utvecklingen rullar bara på i allt högre fart.

   • Svensken är ju lärd från barndom att det är jämlikhet mellan könen som gäller och att männen egentligen är kvinnor och tvärtom. HBTQ-rörelsen har funnit sitt Mecka i Sverige där befolkningen har svårt för att vara kritisk mot allt sjukt som pådyvlas densamma. Man har svårt för att hålla sig till sina gamla traditioner för man har sålt sin själ till jobbet och MAMMON. Familjesammankomster sparar man till midsommar och all övrig tid spendrar man på att tjäna så mycket pengar som möjligt. Karriären är viktigare än familjen. Sverige har lämnat sina traditioner i garderoben för mycket länge sedan…

   • I bästa fall integreras svenskarna med de invasiva nykomlingarna. Mer troligt är att de blir andra klassens medborgare som får leva så länge de kan arbeta som slavar åt de nya härskarna.

   • Snart införs Jizya. Dvs straffskatt (extra hög skatt) mot icke muslimer som idag tillämpas i många muslimska länder…fast i realiteten har vi ju redan det, etniska svenskar som betalar till muslimsk immigration (muslimsk invasion)

    • Det har vi redan. Terroristerna och deras familj får allting fri.
     Vi måste betala mer och mer för att de får bättre bostäder, fri läkar -och tandläkarvård, fria läkemedel och behöver inte alls jobba.

    • Ungefär så, det var en av anledningarna att jag utvandrade från sverige. Jag gav helt enkelt upp hoppet om sverige och svenskarna…jag är inte en typisk svensk.

     • Det gjorde du rätt i. Du kommer ALDRIG att ångra det. 1996 var jag hos vänner i USA som utvandrade dit i början av 90-talet. När jag ställde frågan till min vän om han ångrade något, svarade han mig: ”Jag ångrar bara en sak. Att jag inte tidigare lämnade Sverige”. Enough said.

 98. Utan att kunna ett enda ord på flamländska är artikeln i De telegraaf fullt läsbar och förståelig!

  Visar på den tydliga och nära kulturen som finns i vår del av Europa ity språket är en stark kulturbärare!

  Dagens massinvandring från MENA och andra diametralt kulturellt från Europa skilda länder, inte bara språkligt och religiöst leder bara till fördärv!

 99. Lugn , flickor å pojkar, sluta gråta —— ljuset kommer från the East,—–Ungern, Ita.,—Polen und zu weiter!

  • Jag har redan sagt och säger det igen… Europa kommer att välkomna Putin in i Europa när de har genomskådat det BOLSJEVISKA EU och dess skapare! 😉

 100. Varje dag året runt pågår ett inbördes krig i liten skala i Sverige. Bilbränder, rån, misshandel, våldtäkter, bedrägerier, vandalisering osv. men Svenska folket tittar på och är tysta. Kanske det blir en ändring när huvudena kommer att skäras av på Svenskarna.
  Importfolket flyttar fram sina steg mer och mer hela tiden, alla tittar på och inget förstår.

  • Ja, det kommer snart. Mycket snart. Det har redan börjat. Ett flertal svenskar som har blivit mördade av muslimer och har fått huvudena avskurna. Vid IKEA- mordet i Västerås till exempel. Medierna mörkar som vanligt.

  • Den som förstår minst och bryr sig minst är den svenska regeringen. Vem kan rädda Sverige från att slukas av jihadister som det tydligen finns i vårt land. Vem bryr sig egentligen?

  • Ja, Tjeckien är verkligen bra. De kastar ut muslimerna från sitt land, eftersom nu har de fortfarande en möjlighet. De har 3500 muslimer i landet (resten av den kommunistiska regimen) och snart blir Tjeckien helt fri från muslimerna.
   Ungern hoppas jag, fortsätter för de har också ett antal muslimer i sitt land, dock vet inte hur många.
   Polen har minst 45.000 muslimer vilket är ganska mycket. Dessa muslimer bodde i Polen sedan 1600-talet men u visar de sitt rätta jag. Under 400 år har de inte ändrats sig.

 101. Läs boken Folkvandring av Vaclav Klaus. Den visar på den kommande effekten av muslimsk folkvandring till Europa.

 102. Allt detta har varit känt i 20 år. Det är bara att läsa danska 20 år gamla ledarsidor. NU kommer upplysningen till Sverige.

 103. Medeltid kontra Upplysning och renässans! Det är inte lite som ligger i vågskålen när Europas framtida öde nu avgörs. Och förståsigpåare som Bengt Westerberg med anhang tror att det är populismen som utgör hotet mot demokratin! De är så fruktansvärt inkrökta i sitt tänkande så att det är direkt skrämmande. De har inte fattat någonting. Ändå så sak de predika för andra. Det är direkt patologiskt.

  • Bengt Westerberg med anhang predikar FÖR globalismen som göder deras egna fickor och MOT den egna befolkningen som bidrar till det gemensamma samhället och PK-politikernas redan VÄLFYLLDA plånböcker!

 104. Som en stor vän av korrekt svenska så tar jag mig friheten att att vara, på ”göttebosska”, tyken: jag förvånas inte över att det blev ett ”Ja!” till EU, för när, och jag minns det som om det var i går, det fanns idioter som röstade just ”ja” bara för snuset, samtidigt som just den snubben tydligt visade att vad som kunde hända med LANDET efter det att gränserna hade skänkts bort, det var helt ointressant… Dagens Europa är priset alla får betala för de verklighetsfrånvända och kriminella politikernas beslut.
  De extremt enfaldiga och egoistiska grupperna hos folk i ett stort antal länder (som bl a fann det alldeles för betungande att visa upp ett pass!) var ett lätt byte för den extrema vänstern som hade som ett uttalat mål att fördumma eleverna till nyttiga idioter och valboskap framgent. Likriktningen av skolan och omskapandet av den till en förvaringsplats istället för ett ”lärosäte” gjorde att främst ämnet historia näst intill försvann eller blev till oigenkännlighet sedan ca tidigt 1970-tal (vår dotter kom hem med en lärobok i just historia som var 35 år gammal samt en lika gammal atlas där jag knappt kände igen skräpkontineten Afrika => ”Vi har inga pengar!”). Inga historiekunskaper i kombination med ren och skär egoism ”m/Vad ger det mig och min plånbok?” är en katastrof! Framtiden är EXTREMT MÖRK…

 105. I ett inbördeskrig krigar du mot ditt eget folk. I ett
  kommande krig i Sverige krigar du mot parasiter, blodsugare, som förstört det
  som byggds upp av generationer svenskar. Vi kommer att få hjälp av både Ryssar,
  Ungrare och Polacker. Den dagen renar vi landet från allt skit som våra
  politiker har släppt in. Sen dömer vi de skyldiga politikerna för landsförräderi.

  • Ryssarna kommer inte att hjälpa Sverige.
   Polacker och ungrare har sina problem för att försvara sina länder närd et blir ett krig i Europa.
   Endast USA kan hjälpa. President Trump kan hjälpa att stoppa islam, särskilt nu när han ”ommöblerade” sin regering.

 106. Vem är egentligen förvånad över Montasser AlDe’emehs slutsatser och insikter. Importerar man MÖ får man MÖ, enkel ekvation. Men alla dessa asylaktivister och globalistiska förespråkare lever i någon form av förståndshandikapp när man vägrar inse faktum och konsekvenserna. Kommer bli ett blodbad i Europa och inte minst i Sverige när dessa klanstrider, etniska och religiösa konflikterna tar fart på allvar. Vår civilisation och sätt att leva är på allvar hotat att utrotas.

  • Tyvärr är det nog alldeles sant, det du säger. Med de tafatta, naiva företrädare vi har är vi chanslösa. Det är bara att inse fakta. Vi är förrådda av våra egna.
   Idealistiskt önsketänkande i en glasbubbla är inte hållbart. När de på utsidan av bubblan sugit ut det mesta som finns i bubblan imploderar den och du får alla skärvorna i dig själv.

 107. Det har skrivits många kommentarer hur svenskarna trängs undan och ”förslavas” av muslimer. En gång på 1500, 1600, 1700, till mitten av 1800 talet var det verklighet. Européer köptes och såldes som slavar och till harem åt ”barbarerna” i främst MENA länderna. Speciellt populära handelsobjekt var kvinnor med mycket vit hud. Detta hände under tiden av det Ottomanska väldet. Sök på ”when europeans were slaves to muslims”. Annars https://en.wikipedia.org/wiki/Barbary_slave_trade https://en.wikipedia.org/wiki/White_slavery http://www.ancient-origins.net/ancient-places-africa/white-slaves-barbary-002171 Detaa historiska förklarar till viss del vissa muslimers kvinnosyn, vilket dessa ”vissa” personer även tillämpar efter att ha immigrerat till Sverige. Det är inte lämpligt att dra alla över en kamma, men det är nödvändigt att ställa hårda och bestämda krav. Det gör inte Sverige i dag.

 108. Kanske man lyssnar denna gång, då uttalandet inte kommer från en vit, medelålders, manlig ”rasist” ; )

  • P.S.
   ”Först måste vi veta vad vi ska göra med de som redan är här,” säger AlDe’emeh.
   VI VET! De ska repatrieras. Punkt.

  • Visst är han ljushyad. Men det ser du väl väldigt tydligt att han har ursprung i Mellanöstern? Jag såg det direkt i alla fall.. innan jag ens läst efternamnet.

   • Det finns även vita muslimer i MÖ för de är antigen barn till våldtagna vita slavar eller ättlingar till greker som kom till MÖ med Alexander den store. Ptolomeer dynasti som styrde delar av Libanon och Syrien var ursprungligen från Grekland

    • Han är palestinier. Och ljushyad. Ordet vit brukar jag inte använda, då det är ett alldeles för brett begrepp för att anses vara ett folkslag. Ljus hy har han, ja. Och jag menade att det syns att han är från mellanöstern. Han ser inte ut som en fransman, i ansiktsdragen osv…
     Han skulle kunna vara grek, men han ser mer arabisk än grekisk ut faktiskt. Många araber har ljus hy, men ser ändå ut som araber.

     • Det finns inga ”palestinier”. Han ser ut som egyptier eller syrier eller jordanier. Och du har rätt. Han ser ut som från MÖ.

     • Sant! Menade att han kommer från Palestina. Och ser ut som en arab. Och är ljushyad, vilket många araber är.

 109. Vi är grodan som blir kokt. Ligger bara kvar i det långsamt allt varmare vattnet och märker inte riktigt att det händer. En och annan i grytan undrar om det ändå inte är något som är konstigt, men chefsgrodorna på kanten tittar bara ner på de badande och ler. ”Nejdå, ta det lugnt, här händer inget särskilt.”

 110. det som händer i Sverige ,är det som hände med Amerikas indianer,när dom vita kom till deras land och indianerna sade dom bevingade orden,välkommen till vårt land,50 år senare satt varenda indian i reservat detta kommer även att drabba svenskarna.

 111. I Sverige härskar enfalden, i form av regering, och i form av föregående regering (Reinfeldt), och den föregående (Göran Persson), och den föregående (Bildt).

  Det värsta är att dessa herrar alla bör ha kunnat förutsäga hur det höll på att gå. Det är ju så enkelt. Man kollar på svenska födelsesiffror, sedan på födelsesiffror för de aktuella oönskade. Sedan måste det ha varit hur enkelt som helst att beräkna antalet år till den tidpunkt när svenskarna blir överkörda, med tillstånd av borgerliga eller socialistiska politiker.

  (Ingvar Carlsson,som föregick Bildt, hade förstått och gjorde ansträngningar åt rätt håll, men kickades bort av BIldt).

  Vi ”behöver” ingalunda outbildade utisar. Det vi behöver i form av fler svenskar kan vi föda själva. Det enda man behöver göra är att ekonomiskt belöna kvinnor för nyfödda, belöna dem när barnen klarar det ena eller andra steget i sin utveckling.

LÄMNA ETT SVAR