Pantarholmskajen i Karlskrona.

Far och söner misshandlades av ”gäng” på badplats

Delningar

En man i 45-årsåldern och hans två söner, 15 respektive 18 år gamla, bosatta i Landskrona såg fram emot en trevlig dag vid vattnet i sommarvärmen. I stället blev det en skräckupplevelse med efterföljande akuttransport med ambulans till sjukhus efter en attack från ett gäng ungdomar.

Misshandeln ägde rum på söndagskvällen vid Pantarholmskajen i Karlskrona. Det är oklart vad gänget ska ha haft för motiv till att attackera pappan och sönerna.

LÄS ÄVEN: Polis kallad till badplats – ”ungdomar” knuffade ner mindre barn i vattnet och skrek ”svennehora”

Pappan fick föras till sjukhus med ambulans efter att ha fått skador i ansiktet medan sönerna klarade sig lindrigare undan. Polis och media är förtegna om gärningspersonerna i vad man beskriver som ”ett gäng” – deras antal, signalement och etniska profil. De ska efter misshandeln ha flytt från platsen i flera bilar.

Ingen person har ännu gripits. Polisen har dock samlat in vittnesuppgifter och tror sig ha goda utsikter att identifiera och gripa gärningspersonerna.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

513 KOMMENTARER

     • Att sådant händer tycker svenskingarna att, det är alla tiders. Därför det var ju det vi röstade för och med stor glädje betalar dem deras underhåll med allt vad det innebär av försakelse inom andra områden. Så mussar ge svenskingarna, vad de så hett åstundar och betalar för.

    • Svensken Får Inte Bära Vapen eller Bilda Medborgargarden !!!!! I Så Fall FINNS POLISRESURSER Vågar Jag Lova !!!!

   • Motståndarna Är Bakbundna Av Svenska Lagar och Godhetssyndromet !!!!! Men Vi Finns Som Vill Göra Kraftigt Motstånd !!!!! RÖSTA RÄTT I September !!!!!!

 1. ”Polisen har dock samlat in vittnesuppgifter och tror sig ha goda utsikter att identifiera och gripa gärningspersonerna”. Nä men vänta nu, detta var ju inte Per, Håkan etc.. vi lägger ner fallet!

 2. Ett stenkast ifrån mig, badarna kom från Långö-badplats som för övrig var skådeplats för en annan grym misshandel bara för två veckor sen….och ni behöver inte spekulera över vilka som är dom skyldiga…”ensamkommande” givetvis.

     • Inte en aning, men det räcker med att neka grabbarna en cigg eller att tittat för länge på nån av dom…såna här dårar exploderar för precis vad som helst.

     • Ja, det har ju bekräftats tidigare……impulskontrollen är inte riktigt på nordisk nivå…..

     • Anledningen är att araber sedan 100 generationer avlats av gubbar som tvångsgift sig med sina syskons och kusiners döttrar och därför lider av obotliga genetiska skador som gör att de saknar emotionell och social kompetens, impulskontroll och tålamod och har mycket låg IQ.

     • Men, vänta nu, ”alla människors lika värde”, vart tog det vägen?

      Jag skämtar inte, de flesta dumsvennarna tror fortfarande på den vaggsången. De, dumstrutarna, måste nog själva utsättas för ”berikningen”, innan de förstår, är min slutsats, baserat på opinionsiffror för SD, som fortfarande inte nått över 30%…..

     • Donald förvandlade pappas lilla byggföretag till en varumärkesbaserad koncern med lyxhotell förknippade med välstånd och framgång. Och han storsatsade på det i centrala New York på 1970-talet när staden låg på botten med arbetslöshet och brottslighet (Hill Street Blues-stämning om du minns den TV-serien om Chicago vid samma tid). Ni Trump-hatare har noll argument utom era psykstörningar som verklighetsförnekelse och avundsjuka. Ni förlorar hela tiden. Vi asgarvar åt er!
      https://www.youtube.com/watch?v=wYZG7NR9lBI

     • Eller hur! Det hade varit en sak om de sakligt hade argumenterat för hur samhällets resurser bör fördelas. Men istället bara ljuger de och lever i en helt inbillad fantasivärld full av spöken bara de själva ser och elefanter de ignorerar. Hittar på vilka lögner som helst som rent emotionellt passar deras egna förnekanden och inbillningar.

     • Vad ser du själv som motiv för att bete sig så här?
      Är du lika kvaddad som denna importerade skit?

     • ??????? Vad fattas i ditt ”kontor”? Säg att du skämtade, så kommer du undan litegranna………

  • Badplatser är otrevliga områden. Självupplevt vid en sen kvällstur med hunden för en vecka sedan. Ett 10-bollspelande klanbabianer helt invid min bil och en husbil kl 02 på natten. Detta till trots en stor tom parkering i övrigt.
   Det var bara att tyst bita ihop och köra därifrån som en andra klassens medborgare. Jag önskar inte riskera tarmpaketet ute i det fria eller hunden skadad för en ev buckla på bilen.

   • Ja jag säger FY FAN för dessa regeringar som medvetet sedan 2006 förstört livet för oss etniska svenskar. Vi ska inte kunna trivas och ha det bra i vårt land längre. Inga fredade platser ska få finnas. Man ska drivas till vansinne dygnet runt. TACK REINFELDT!! Må du brinna i helvetet.

 3. Och ni som fortfarande inte förstår varför svenska folket röstar på sossarna och övriga sjuklövern uppmanar jag er att se på ”plötsligt i Vinslöv” på SVT, så får ni alla svaren varför Sverige är förlorat för svenskarna.

 4. Lite förvirrat i artikeln….Landskrona, sedan Karlskrona….? OK, de kan ju vara bosatta i Landskrona, och på semester i Karlskrona.

  Oavsett, är en attack av ett ”gäng” inget som hör hemma här, de ska bara hittas och UT, inget TUT eller PUT!!! Hur svårt kan det vara?

 5. Det är dags att slå tillbaka nu.Jaga ockupanterna ut ur landet.Gör deras tillvaro fullständigt olidlig i Sverige.De ska gråta,de ska be om att få åka hem till de kloaker och skithål de kom ifrån.

  • Det finns inget som gör politiker och polisledning så vansinniga som att någon annan gör deras jobb. Det är givetvis viktigt att folk inte tar lagen i egna händer – Det leder oss in i hederskultur – Men, men, men, någonstans framför våra tår går gränsen. Det känns inte bra …

 6. Pappan med pojkar som har värdegrunden allas lika värde, har ingen chans mot menamän, som ser att svennen är svag och ynklig. Den gamle starke svennen som vågade ta för sig finns icke mer,

 7. Grip, lagför, utvisa.

  Ingen svensk ska ha mer än ett medborgarskap. Har man flera så upphör det svenska med omedelbar verkan. Kriminella personer ska inte kunna bli svenska medborgare. Utlänningar som döms för brott med fängelse i straffskalan ska utvisas.

 8. Bara att det är ett överskott på unga män orsakar krigshandlingar. Det sitter i generna sedan årmiljoner.

  Tack för att ni har importerat tusenåriga klankrig till Sverige, Reinfeldt och Löfvén.

  • Svenska folket ha rätt att utkräva personligt ansvar av de skyldiga till denna nationella katastrof.

 9. Fler och fler platser tas ifrån oss svenskar i vårt eget land, oftast just för att vi är svenskar och därför inte önskvärda; bibliotek, badhus och nu badplatser. Sverige blir ett alltmer fientligt land för svenskar att leva i.

  • Det beror på att svenskar är fega och inte vågar sätta ner foten pga ”rasistspöket” som svenskarna själva skapat.

   • Det ligger i vår etnicitet att undvika konflikter tyvärr.
    Biologiskt är alla etniciteter olika därför ska man undvika att blanda.

   • Rasistspöket ligger i den amerikanska skolan vi har blivit påtvingade efter andra världskriget

    Ser likadant ut i hela Europa och handlar inte om oss som svenskar.

 10. Två skogsbränder har startats i Värmland som tros vara anlagda. Vilka har intresse av att anlägga skogsbränder ?

 11. Nu ska vi se hur lång tid det tar innan alla aktivister med ”kurage” kommer till pappan och hans söners undsättning.

 12. Hjälper inget att/om Polisen får tag i dem.
  Sånthär måste vi börja ta tag i och lösa själva.
  Tills vi fått ordning på Polis och rättsväsende igen med hjälp av ny politik.

  Dessa våldsverkare kan ju ta och prova liknande manövrar i Polen t.ex:
  https://youtu.be/evFj8xsgbo8

  • Prata lite med Bajern666, och tagga ner sedan….

   Du spekulerar, som en PK-soldat….har du det minsta bevis för din ide, eller sitter du bara och knappar vid datorn?

    • Kan ha varit….kul…eller hur!? Jag kan uppskatta ironi, och håller med dig, MMI är nog en sann SD…..

    • Analys av din mening….

     ”Fadern med söner kan ha varit från MENA”. Här spekulerar du om att de drabbade kan ha sitt ursprung i mellanöstern eller Afrika.

     ”medan detta gäng helt klart är etniskt svenskar”. Här skapar du en bisats, utan kommatecken, lägger in ”gäng” som ett oklart begrepp, kan tolkas som de som anföll eller fadern och sönerna.

     Om du vill att jag och andra ska läsa igen, blir det patetiskt med en så´ostrukturerad mening, som du levererade.

     • Grattis du är den enda i detta forum som inte kan tolka ironin i i min kommentar. Det gör inget för man kan inte begära för mycket av alla. Att skriva ut att kommentarer är ironi tar bort poängen med ironi.

 13. Sönerna till alla dessa hjärnkirurger och raketforskare som berikat vårt land var nog bara på lite dåligt humör.

 14. Och där har vi tre till som missförstått…att våldet aldrig varit mindre än det är nu i Sverige…och trodde man i.a.f kunde få bada utan anstormningar från ”GÄNG”…

  • Jag har själv sysslat med ”pojkstreck” men på den tiden var det pojk mot pojk eller gäng mot gäng…inte som nu tio mot tre.

 15. Importen roar sig på sitt vis i deras nya hemland.
  Löfven med co. MYCKET NÖJDA !
  Svenska folket lever i ett rent HELVETE, om du protesterar kallas du för RASIST, NAZIST, FASCIST !
  Ps. Snart är det val och vi kan hoppas att nuvarande politiker försvinner från köttgrytorna.

 16. Gäng med etniska svenskar låter inte trovärdigt. Oavsett vilka gärningspersonerna är ska de bort från det svenska samhället för all framtid.

  Vänsterälskarna och resterande 7-klövern kan med fördel kontakta Putin. Han kan säkert erbjuda passande förvaringsplats i Sibirien.

    • Å då 70% är majoritet, kommer de styra mot undergången. Lite hopp finns kvar. Men blir inte skutan vänd innan årsskiftet, ser inte jag ngt hopp

     • Grodan låter sig kokas i kastrullen. Den vardagliga massbrottsligheten normaliseras. Folk vänjer sig vid att hålla sig undan.

   • Det finns inga 87% Det fanns bara folk som inte kunde tänka sig att rösta på ett parti som enbart bedrev invandring och kriminalpolitik.

    Det här ””87%”” börjar bli urlöjligt. Ni har gapat om det dagligen i 4 år nu.

    Var lite kreativa och bjud på något nytt istället för att dagligen tjata om samma sak.

  • Med Regeringen och PK-sekten som uppbackning blir de kriminella kungar. Med anhöriginvandringens hjälp blir klanerna större.

   Undrar om man vet gärningsmannens verkliga identitet.

 17. Vad är det för idé att gripa dom när dom släpps ut snabbt. Och dessutom ifall det är svenska offer så finns det sannerligen inget stöd från extremistiska etablissemanget heller. Och rättsväsendet gullar gärna med låga straff till svenskfientliga rasister och barbarer för att blidka extremistiska etablissemanget. Svenskar får vara fritt villebråd i sitt eget fosterland för rasister och barbarer att trakassera, hota, råna, misshandla, våldta, gruppvåldta och mörda. Det är en bra idé att rösta bort förrädarna i September. Förrädarna i den mäktiga ondskans tjänst.

 18. Politiker, dagen kommer när ni står framför Svenska folkets egen jury, då kommer ert förräderi bli kännbart.

  • Jag hoppas du har rätt, men just nu finns ingenting som talar för ditt scenario även om tanken är helt riktig. Bara en sådan sak att Ruinfeldt inte åtalats och skakar galler är bevis nog. Dessutom rör han sig bekymmerslöst på svenska gator och fortsätter skratta åt befolkningen här. Ibland tänker jag att ingenting består för evigt bortsett förändringen. Det kanske inte spelar någon roll vad vi gör, Sverige är en mkt gammal nation och någon gång måste den börja tyna bort. Det kanske är sättet nationen gör det på som vi inte gillar.

 19. Welcome to ”new Sweden”.
  Vi som värnar resterna av Sverige som en trygg välfärldsnation röstar SD i höstens val.

 20. Genom svensk historia har det nästan alltid varit tillåtet att som medborgare inneha utrustning som medger effektivt självförsvar i syfte att värna det egna livet.

  Idag är det inte tillåtet i Sverige, men det är en historisk anomali.

  Hade det inte varit bättre om familjen hade haft en chans att freda sig själva när de väl blev attackarade av den främmande våldsgruppen? Varför ska samhällets regler vara justerade på ett sådant sätt att våldsbrottslingar premieras i sin gärning?

  Hade det inte varit bättre om pappan hade kunnat göra mantelrörelse och sedan släck ljuset för våldsattackgruppen när de ger sig barnen. Det finns länder där man har valt att låta de goda vinna istället för de onda.

  Vi bör arbeta för att se om det kan möjliggöras även i Sverige genom lagförändring.

  Givetvis ska inte tjackpundare med kamphundar, halstatuerade psykbryt, våldsdömda, vänsterextremister eller islamister ha denna rätt. Men varför inte resten av den fungerande delen av befolkningen?

 21. Jag hatar ALLA som förstört mitt land!! Skulla aldrig backa. Kommer aldrig backa! Oavsett att jag nu får lida för det. Men det skiter jag i. Jag vägrar vara en ängslig svenne. Aldrig!

  • Om du var ”farsan” som överfölls, hade det garanterat varit ”brottsoffer” på platsen, jag hade gillat det 🙂 Om jag varit där, hade det också varit mer oklart… 😉

 22. Faktum är att så länge inte SD eller likvärdiga partier har 80% så bryr jag mig inte. Merparten av de misshandlade och våldtagna röstar på 7k.

  • DET vet du inte ….om vi alla tyckte som dig var landet inte värt att kämpa för..då vore det enklare att släppa in alla miljoner som vill och låta dom ha ihjäl sig själva som lösning på problemet..

 23. Misshandel i Karlskrona idag, våldtäkt i Ronneby igår, mångkulturen i Blekinge skördar nya ”framgångar”

 24. Dessa gangstrar ska naturligtvis utvisas permanent från Sverige. Fler dylika gangstrar ska inte heller komma in i Sverige.

  • Har dom fått put så är det inte mycket att göra om vi inte ändrar i grundlagen vilket tar minst två valperioder.

    • Kanske var lite fel uttryckt av mig men för att ändra i grundlagen måste två beslut göras med val emellan besluten.

     • Man kan exempelvis idiotförklara de tidigare PKregeringarna och meddela att det naturligtvis inte finns eller kommer att finnas någon möjlighet att hörsamma deras galna rekommendationer.

  • ja du har ju märkt hur många som utvisas ! det är ju en parodi på det…dom kan göra vad dom vill utan att dom åker ut ur landet,och det vet dom om !

   • Det beror på vilken regering det är som styr Sverige. Globalisterna ska slängas ut den 9/9 2018.

   • Kan det vara två stycken men de hade ändå bestämt sig för att återvända för de tyckte att det var för otryggt här i Sverige.

  • Vad var det dumsvenskan sa? Tillika minister modell S. Det är sådant folk vi vill ha! Intressanta människor menade hen.

  • Osmakligt. Självfallet ska alla ha rätt att slippa bli misshandlade på badplatser, oavsett vad de röstat på.

   • Efter nästa val kan ingen säga att dom ingenting visste. Efter det är Maximus ståndpunkt inte osmaklig om den ens är det nu.

    • Med den människosynen skulle man ju kunna tycka att t.ex. sjukvård och räddningstjänst ska behandla patienter och offer olika beroende på politisk tillhörighet? Ett sånt samhälle vill jag i alla fall inte ha.

     • Seriöst, du beter dig som en vanlig affektbaserad pk-människa. Sluta tillskrev människor egenskaper och åsikter de icke har. Men jag känner ingen sympati mot sådana som drivs av och röstar på veritabelt sverigehat, det är JUST detta som leder till att barnfamiljer blir misshandlade på stränder.

     • För mig inkluderar sverigevänligheet både förnuft och känsla, såväl som empati. Det är inte första gången jag läser kommentarer i samma genre som din men oftast brukar det handla om våldtäkter, att offret inte ska gnälla om hon röstat fel. Jag tycker att det är osmakligt, så är det bara.

     • Jo men sluta överdriv och spela på fioler. Om man röstar för massinvandring och ser all kritik emot detta som hat och extremism. Sållar man sig till mobben som stigmatiserar och förföljer alla dem som vågar säga sanningar som är obekväma så har man ett ansvar.

   • Lär dig läsa, så skrev jag aldrig. Men om Henrik Schyffert och hans son blir misshandlade av ett invandrargäng så känner jag icke sympati. Röstar man blått, rött och grönt och ställer upp på hatet och hetsen emot svenskar och vill ha öppna gränser för våldsamma ockupanter så har man sig själv att skylla.

 25. Äh! Vilket larv! Sådär har det alltid varit på badstränderna i Sverige på somrarna!
  Det är bara det att anmälningsbenägenheten har ökat de senaste åren!

 26. ”fönsterfall”, ”balkongfall”, ett fenomen som kallas kulturell berikning i Sverige, senast idag i Solna.
  Ställ ansvariga inför rätta, gärningsmän och politiker.

  • Då vi betalar skatt för skydd av polis men inte har någon polis måste medborgargarden vara lagliga, samhällskontraktet är sedan länge brutet.

 27. Gänget som misshandlade kommer att hålla på att svenskarna var rasister och skrek diverse saker åt dom och dom försvara sig. Sen är dom fria och i god politisk anda får svensken skulden. Sverige ett land i laglöshet.

 28. som barn på 80-talet hojja man ner till badet me polarna å bada! var aldrig några problem förutom när den där dryga från plugget som trodde han ägde skolan kom å skulle ha allas glasspengar.

  de va våra farhågor på den tiden!

 29. Ingen gripen, standartext i leksakslandet Sverige. Ingen kommer heller gripas då det till 1000% säkerhet är muslimjävlar, inte en krullock får röras på deras IQ-befriade hjärndöda huvuden.

  • Straff? Du vet inte på vilket vis dessa har lidit innan detta. Vilka trauman kan finnas hos dessa arma satar? De behöver korv och någon som lyssnar.

 30. Ibland tänker jag att ingenting består för evigt bortsett förändringen. Det kanske inte spelar någon roll vad vi gör, Sverige är en mkt gammal nation och någon gång måste den börja tyna bort. Det kanske är sättet nationen gör det på som vi inte gillar. Jag är ingen förrädare utan hoppas att jag misstar mig å det grövsta.

  • Intressant tanke! Menar du att det sönderfall av nationen som vi bevittnar var och varannan dag skulle vara oundviklig eftersom förändringens lag kräver detta? I linje med den grekiske filosofen Herakleitos berömda uttryck ”panta rei”, vilket på ren svenska skulle innebära att ”allting flyter”, dvs ingenting består. Inte ens vårt vackra Konungarike….?!

   • Det kan betraktas ur flera perspektiv. Den geografiska yta / berggrund som idag utgör Svea eroderar oundvikligen om än långsamt. Skanderna utgör ett utmärkt exempel. Då mäktig bergskedja, idag ett eroderat peneplan. Island å andra sidan är yngre och växer tack vare tektoniska rörelser. När jordytan förändras gör människorna som lever där det också. Varför tror du att ex skottar och engelsmän alltid legat i luven på varandra? Skottarna bor i berg och deras kultur och livsföring är ganska annorlunda mot de i London. Inte märkligt egentligen, då högländerna geologiskt hör till Apenninerna i Nordamerika. När den svenska ytan sakta men säkert förvandlas från skog till urban miljö sker samma sak. Och här pratar vi inte miljoner år utan vi skövlar skog dagligen för att smälla upp byggnader och lokaler. Inte mitt påhitt, utan Henri Dunants (Röda korsets grundare) när han besvarade följande fråga: Vilka är de farligaste och skoningslösaste krigarna som du upplevt? Schweizaren funderade en stund och svarade sedan: utan tvekan nordafrikanerna. På följdfrågan varför svarade han: de är en blandning av den afrikanske mannens ursinne och muhammedanens fanatism. Jag tror det ligger något i detta. Tror folk verkligen i Sverige att vi kan mönstra en motoffensiv med sådana förtecken för att bekämpa dem? Eller kommer de flesta ha stuckit och övergett Sverige långt innan dess? Trots vissa svenska aktivistgruppers hårda retorik och framtoning av sig själva som världsvana. Vad tror du själv?

   • Jag menar inte att vara spydig men ponera att SD får 51%, menar du då att vi står inför ett politiskt paradigmskifte? Hur ska det gå till rent praktiskt att ”rädda” Sverige bara för att SD får 175 mandat? Jag är intresserad, utveckla gärna hur du tror att att ett politiskt parti som består av några tusen personer ska rädda flera miljoner?

    • SD kommer i bästa fall att få 20-25 procent av rösterna. Självfallet går det inte att vända den tunga skutan Svea på en mandatperiod eller två. Man måste vara realist.

     En mycket klok och kunnig man beskrev under Almedalsveckan vilka förändringar och tidsperspektiv som måste till. En tjugoårsperiod i ett första skede.

     Thomas Gür heter den kloke mannen och han blev stoppad av domprosten med kyrkklockor som signalerade ”fara och färde”.

     http://www.gp.se/ledare/g%C3%BCr-9-5-teser-om-integration-fram-till-valet-2038-1.7355629

     • Ja, jo, har aldrig varit i Almedalen, men följde Thomas Gürs öde med intresse. Jag inser också att man inte vänder skutan över en söndag på 24 timmar. Det som dock råder i samhället är att folk tror att allting kommer att bli så bra bara man röstar på SD. Jag hör själv till de som alltid röstat M och nu inser att vi blivit dragna vid näsan av alla sedan Palme men speciellt Reinfeldtministären har skjutit våran värdighet i sank. Till skillnad från dig tror jag SD kan bli ett >30%. Många man talar med på jobb och fritid är SÅÅÅ trötta på vanskötsel så jag tror vi har en rejäl positiv överraskning som lurar runt hörnet efter valdagen. Tidsperspektivet är givetvis viktigt. Samma när Estonia 1994 började ta in vatten. Skutan vändes visserligen men kom inte långt trots det, timmen var slagen och vi vet hur det gick. De flesta i fartyget klarade sig inte. Det är detta scenario man måste ha i åtanke även om metaforen kanske inte är helt korrekt.

 31. De som inte röstar på SD eller AfS skall enbart hålla käften efter valet när det gäller invandringens problem.

  • Det handlar inte om att råna. Det handlar om att förödmjuka, skrämma, kränka och visa vem som har makten.

 32. goda utsikter att identifiera och gripa gärningspersonerna…
  Säkert! Vem utdelade respektive slag mot vem, kommer det att heta.
  Samtliga släpps i brist på bevis.
  Vem ska våga vittna förresten?

 33. De akademiker inom etablissemanget som lever på utanförskapet och det sönderslitna Sverige (Europa) idag vet att det endast finns ett sätt att göra karriär. Å det är genom att följa den indoktrinerade och globalistiska vägen som fryser ute fritänkare och nationalister. En håglös och rotlös befolkning är lättare att styra tänker de som banat vägen mot detta helvete. Endast genom massinvandringen och utplånandet av varje enskilt lands kulturella stolthet kan de förslava folket under EU’s genomvidriga och odemokratiska maktstrukturer. Tänk att människan inte har kommit längre?

 34. Pappan och sönerna har troligtvis ”svenska” utseenden. Då riskerar de att bli överfallna och misshandlade av invandrargäng som är ute efter just svenskar. Det har blivit en tävlan mellan olika gäng vem som kan ”knacka” flest svennedjävlar och som kan våldta flest svennehoror.

  • Knappast. Både han och hans fru är medlemmar i Moderaterna och propagerar för HBTQ-värderingar. Finns en tråd om det på Flashback.

   • Ytterligare en moderat i Stockholm Lär Ha Blivit Utsatt För En OMVÄNDELSEATTACK !!!! Skrev Tydligen nån Skitblaska Om !!!!
    Kanske Genererar Några Nya Till SD-AFS ??????

 35. Pantarholmskajen (bilden) och badplatsen är inte samma sak, badplatsen ligger ca: en kilometer därifrån…bara ett förtydliganden.

 36. Kriminella råkar ofta i olika uppgörelser med våldsinslag. Kolla upp farsan en gång till. Det klart dom inte spöar nån slumpmässigt,

  • Trams, killarna kanske har tjabbat innan på själva badplatsen (en bit bort) och gänget kört efter och börjat mucka och pappan gick till försvar……..och fick stryk.

   • håller med, dessa individer tål inte att bli tillrättavisade av svenskar vare sig det är i trafiken, på bussen eller vid exvis grillning nu den senaste tiden.
    skulle själv kunna ge en lång lista med trafikhändelser…

  • Måste bli svårare att få tips om någon utan signalement, men varför berätta sanningen,
   Jag har svårt att tro att de hette Svensson och Andersson.

 37. Om de hittas så släpper de socialdemokratiska åklagarna ut dem direkt, kanske kommer senare att enbart få samhällstjänst som de inte behöver göra. Troligen får de bara en kram och en ny smartphone

  • De kanske kan få ett magiskt armband också som skyddar dem mot oss medelålders vita män som stör dem i sitt nya land där de bara har rättigheter och vi svenskar bara har skyldigheter, fy fan för det här landet

 38. .
  Inför 9/9 , måste vi få veta : Var det muslimer som läser innantill ur Koranen , och krigar ,?!
  .

  • Bara under en kort övergångsperiod. Inom några decennier är det muslimerna som styr och Gated Communities omvandlas till reservat för de sista svenskarna.

   • Vi får se.
    Om bidragsregnet successivt försvinner efter valet, kommer trycket att vilja ta hit anhöriga avta, men de som inte vill återvända kommer istället satsa på en kriminell karriär.
    Det kommer märkas i betydligt större omfattning än idag.
    Under en övergångsperiod, kanske 20 år kommer det kännas osäkert åt vilket håll samhället kommer ta vägen, men förhoppningsvis sållas vänstervansinnet bort och förnuft och trygghet vinner till slut.

    • hoppas att dom lagger om bidrag till skatte avdrag alltsa forvarvjobb innan du kan fa nagra goder.
     anhoriga skall underhallas av den anhoriga.
     kriminella skall ha kannbara straff och beslag tagande av egendom och utvisning om personen har erhallit PUT/TUT och med anhoriga som bar uppehalle av personen, illegal bara ratt ut!

 39. Det har blivit mer regel att ingen grips om de har annat ursprung än svensk. Har alla förstått nu, att ingen får eller vågar kröka ett hårstrå på åldersbedragarnas huvud.

 40. Detta hjälper SD. Fatta hur många av deras vänner, skolkamraters föräldrar som vänder sossarna och kommunisterna ryggen

  • …det var i Sopot i augusti 2013…”berikarna” var mexikanska seglare – hade stor otur – de har träffat silesiska fotbollssupportrar…

 41. ”Pinan” är som hela övriga landet fyllt av dessa aktiva kriminella ”erövrare”! De ska ut ur landet så fort de vänder”ändan” och ev familjer får oxå plats på kamelryggarna till Afrikas horn, Eritrea, Afghanistan o övriga laglösa territorier!

 42. …kanske nästa gång han tar semestern i Polen, Ungern eller annan ”nazistisk, rasistiskt och främlingsfientlig” land….

  • Varför inte?
   Där är ett ja ett ja ett nej ett nej
   Ölen är välkyld & maten god
   En Man manlig en Kvinna kvinnlig
   Kort sagt en lisa för psyket.

 43. Det har blivit trångt i djungeln så babianflockarna söker nytt livsrum! Och de är SÅ välkomna och oberörbara enligt makteliten och dess hantlangare med det kraschade rättsväsendet som primus motor. Extra tråkigt för arbetsamma och anpassade invandrare som blir märkta och sedda utifrån babianflockarnas handlande.

  • det är helt ointressant om en invandrare är bra eller inte.
   en invandrare bidrar till folkutbytet.
   folkutbytet leder till att svenskarna upphör att existera.
   det är naturligtvis trevligare att bli utbytt av bra invandrare.
   MEN! det är folkmord likt förbenat.

   • Ja, det är något folk måste börja fatta när de babblar på om ”bra och arbetsamma” invandrare. Det spelar ingen roll! Det är ditt land de är ute efter!

 44. Får hoppas pappan kvicknar till snabbt, han måste ju jobba, så att han kan hjälpa till att betala uppehället för 3e-världen-aporna som försökte slå ihjäl honom. Han behöver sätta sina söner i jobb också. Alla (svenskar) måste betala för folkutbytet. Ahmed och Muhammed behöver ny iPhone och canada-goose-jacka. Dessa saker är dyra och betalar minsann inte för sig själva. Så jobba nu, svenne-jävel. Och rösta på valfritt sosseparti i valet. Sen är du tyst och pratar inte om den här misshandeln, som var ditt egna fel eftersom du är rasist.

  • Så resonerar man i Absurdistan; rätt är fel el är rätt, gott är ont och ont är gott, kvinna är man och man är kvinna mm mm.

  • Inte för att låta som en domedagsprofet men slutet för rådande ordning närmar sig sitt slut. Ultraliberalismen och kommunismen i väst har underminerat hela samhällsstrukturen som står på lerfötter och rasar snart.

   • Det är ingen domedagsprofetia du kommer med, utan snarare frälsningen. Det nuvarande dystopiska systemet är vidrigt och sjukt, och jag hoppas raset kommer snarast möjligt!

 45. Svenska folket har uppfostrat till mesproppar under långtid! Skall det vara så jävla svårt att ge en rak höger tillbaka!

  • problemet är ju att dessa fega berikare är i gäng…
   antag att du själv och dina två tonårssöner attackeras av ett gäng sugrörstunna somaliegrabbar där du ger ledaren en redig smäll och exvis knäcker tänder och näsa, vad gör då hans 7 polare tror du? springer därifrån? hoppar på dig?

   • Jag kommer ihåg en filmsnutt för några år sedan när en äldre dam attckerades, varpå en ung kvinna med barn försökte få den nordafrikanska ”gatubarnet” att sluta och hon blev själv attackerad. Folk gick bara förbi och tittade. Han var i ungefär samma höjd som kvinnan och en läätviktare, dessutom var han själv. Gängsituationer är naturligtvis mer komplicerade.

 46. Det måttliga intresset för att lämna ut signalement på gärningsmän beror nog på att det är överfullt i fängelserna.Om man mot förmodan skulle gripa någon så försätts denna på fri fot efter tjugo minuter.Man har ingen förvaring längre.Det är ju inga småbrottslingar som knallar runt i städerna längre.

  • Bl.a. därför ska vi köpa kostnadseffektiv och avskräckande ”kriminalvård” av experterna. Tänk dig en livstidsdömd som avtjänar straffet i Moldavien eller i Vitryssland!

   • Helt rätt tänkt – jag har förordat sådan lösning ett tag nu. Fast Kirgizistan / Uzbekistan istället för Moldavien / Vitryssland. /Trött Nysvensk SD2018

    • Jadå, avståndet har också en avskräckande effekt. Fast en komplikation är religionen. Troligen har de flesta av våra kriminella samma religion som i ”dina” länder.

     • Religionen an Öppna En Bakdörr För Trosfränder !!!!

      Tyvärr Så Kan Man Inte Lita På Sådana Länder !!!!

 47. Allt vanligare, dessa berikare har blivit lovade landet och vill bli av med oss. Spara sista spottloskan till 7-klöverväljare.

 48. Det finns en mycket enkel lösning på problemet med invandrarna… Frys deras tillgångar, sluta betala ut socialbidrag… De kommer försvinna fortare än ni kan säga ASYLFUSK!

  • Näej. En nyhet här igår eller så handlade om att 300 000 illegala som bor i en stadsdel i Paris, utan några bidrag eller bankkonton. De lever här som hemma.

   Det är sossehemmablindhet att uteslutande fokusera på bidrag. Bidrag varken löser eller förvärrar problemet.

    • Hur ska någon kunna veta det? Polisens enstaka razzior hittar folk som sover i industrilokaler och restauranger där de jobbar svart. Det var inte många år sedan LO ville kasta ut baltiska gästarbetare i samband med den s.k. Laval-affären bara för att de saknade kollektivavtal, fast de var registrerade och här lagligt. Sånt bryr sig facket inte alls om längre. Det är orwellskt hur de plötsligt totalvänder.

   • Tyvärr tror jag att det ligger något i det. De skapar sig en egen ekonomi byggd på kriminalitet och svartjobb. Vi kommer att få ett helvete.

 49. Det som retar mig mest är fegheten och den politiska korrektheten vilket förhindrar både Polis och Media att gå ut med signalement på gärningsmän, vem skall skyddas, och varför ställer alla upp för gärningsmännen i alla lägen??? Finns det människor som på allvar tror att sådana beslut skulle göra problemet mindre??
  Vi står på randen till en katastrof och man tror att lösningen ligger i att mörka????
  Kom igen nu för f-n.

  • det förhindrar även vanligt folk att ens försvara sig.
   säg att jag var på platsen och ingrep. tjafs följt av tumult…jag överlever med knivskador och krossad käke…MEN den förtsa fick en bakåtvänd knäskål och den andra 2 tänder utslagna. samt att övriga fick blessyrer.

   vad skulle hända rättsligt i detta scenario efteråt?

   • Tyvärr det minst logiska i det scenario du just beskrivit.
    Förmodligen tvåbarnspappa
    som nybliven kåkfarare.

   • Det är helt godtyckligt upp till de juridiskt obildade politiskt utsedda nämndemännen i Tingsrätten.

     • Beror på Tingsrättens politiska sammansättning, vilket lottas ihop från fall till fall. Får du två SD:are så blir du frikänd av dem tillsammans med den utbildade domaren, för Sverige har en mycket generös nödvärnsrätt som inkluderar excessrätt, alltså att man får använda OMOTIVERAT ÖVERVÅLD om man ”svårligen kunde besinna sig”. Med en eller färre SD-nämndemän så döms du av PK-majoriteten för mordförsök till tio ås fängelse.

     • tack! så allt hänger på vilken partitillhörighet sammansättningen hos tingsrätten har.
      tryggt!

   • Jag blev häktad och dömd för grovt brutalt, hänsynslöst övervåld när jag förhindrade en våldtäkt på en minderårig.

  • I Canada ges etnicitet på kriminella om är efterlysta. White, Black, aboriginal ( indian), asian appearance…

 50. MSM har valt. Man valde att motarbeta SD före att upplysa svenska folket om vad som faktiskt händer, så att de kunde ta höjd för händelser som denna.
  Många svenska kvinnor, våra döttrar, har fått betala ett högt pris
  MSB’s huvudsakliga uppgift är att göra sitt folk beredda på hot och faror. Tror ni de sköter detta uppdrag med Dan Eliasson som chef? Det är väl den sista posten han skulle fått vara i närheten av.

 51. Tyvärr för sent, landet är kört. De som åstadkommit detta är 68-vänster som kapade Socialdemokraterna och nu sitter i ledningen i både V och S.

  Gråsossen är redan hos SD men det räcker inte då liberalvänstern i M och L skrubbar ryggarna på V, S och MP vid skarpt läge var så säker så tyvärr är landet kört trots att SD kommer att få 25% i valet men om SD får 35% kan spelplanen bli riktigt intressant i Absurdistan.

 52. Fy fan vad otäckt. Ville den här gruppen mörda familjen? Om inte, vad var syftet?

  Om familjen hade varit ute på jakt när de anfölls av våldsmännen hade pappan kunnat rikta geväret mot satanisterna och fyrat av en .308 i mitten av kroppen på var och en av våldsmännen.

  Lagen om rätten till självförsvar tillåter det när familjen är på väg att bli utsatt för grovvåld eller blir mördad.

  Nu var de inte ute och jagade, och då måste de acceptera att bli sönderslagna av våldsmän som gillar att mörda eller misshandla barn. Så fungera svensk lag. Svenska lagstifatare tycker att det är bra.

  Är det dags att ändra på det?

  • Foto med texten ”Levande eller helst död” är på sin plats, precis som i vilda wetsren – numera vilda sverige. En armé med beväpnade svenskar som går till motattack och skjuter ner våldsverkarna måste komma snart!! Ut med islam ur sverige!!

  • Den dan det brister för Svenne Banan och han knallar hem och lyfter ner 6,5an från väggen kommer vårt ”kära” MSM att ha fullt upp att presentera alternativa sanningar för att stoppa svennes ”bröder” från att gå man ur huse.

 53. Kan det möjligtvis var ”dom mörkt klädda med uppfällda huvor” som varit i farten igen . . . X( ?

 54. Och aldrig diskuteras de antika vapen-lagarna. HUR ska de laglydiga kunna använda sig av nödvärnsrätten vid behov, där sådana situationer uppstår?

  • Det mångkulturella USA fungerar tack vare att buset blir bemötta med blypiller i magen när de ger sig på hederligt folk.
   Detta är i framtiden ett måste här också. Annars decimeras vi lika fort som de vita farmarna i Sydafrika.

 55. Åter igen bevisar invandrarna att dom inte är normala individer. Dom skiljer sig med deras låga IQ samt deras primitiva grott beteende.
  Man kan bara bemöta sådana varelser på ett sätt….

  • De från MENA-bältet, världens mest våldsamma och förtryckta region, är ”speciella” här i världen.

  • Jag gick ihop med en svensk kille och vi lyckades få ett rånande/misshandlande/dödshotande/is-sympatiserande/kulturberikande as från Somalia gripen av polisen. Somaliern fick sedermera sitta av 1 år i fängelse. Vi fick betala med eget blod för nöjet, då aset attackerade oss med vasst tillhygge – både jag och den etniska svensken behövde sys i handen/armen, dock inget allvarligt. Vissa invandrare har faktiskt tröttnat på ”mångkulturen”, och vill leva i ett svenskt Sverige. Stackars styvmoder Svea, så mycket hon får stå ut med. /Trött Nysvensk SD2018

 56. Tillåt mig en gissning (Om än en hyfsat kvalificerad sådan):
  Fadern i familjen såg att gänget satt och grillade och påpekade då att eldningsförbud råder.
  Gänget kunde ju såklart inte ta en sådan skymf av sin ”Heder” och gick då till angrepp mot fadern.
  Hans söner gick då emellan som vilka goda söner som helst hade gjort och blev då såklart även dem misshandlade.

  Jag behöver väl knappast spekulera i etniciteter här då svenska killgäng sällan brukar spöa på familjer…

  • Troligt scenario. Grundregeln. Aldrig beblanda dig med detta klientel. Ring polisen. Du blir knivad för en arg blick.
   Samma princip gäller på ZOO, du hoppar inte in till de bofasta och tillrättavisar dem.

   • Sorgligt men sant. Skulle man dessutom lyckas med att klå upp banditerna så kommer en motanmälan som ett brev på posten, en motanmälan som dessutom kan innehålla den mycket allvarliga anklagelseakten ”Hets mot folkgrupp”.

    • Ja, du kan aldrig vinna en sådan situation. Domstolarna är politiserade och batikhäxorna kommer bränna den vita mannen/rasisten på bål om de får chansen. Svälj stoltheten och knyt nävarna i fickan gå hem med svansen mellan benen.

     • och dessutom lär man ha släkten/klanen efter sig för resten av livet…
      är inte värt det!

     • Å andra sidan är en polisanmälan helt meningslöst. Det enda som stoppar dessa är våld. Massor av våld. Därför kommer i en nära framtid medborgare gå samman och sköta frågan i det tysta. För hur ska man annars göra? Polis gör inget och de som står upp för sin rätt straffas. Hemliga medborgargarden blir då enda lösningen.

     • Kanske vi får se svenska män i burka ?
      Blir intressant att se hur domstolarna bevisar vem som gjorde vad.
      En variant av KKK kan bli följden av 7K-politikers huvudlösa politik.
      Hur kan dessa politiker ens själva tycka att de ska få fortsätta som politiker?
      De borde få ”näringsförbud” och alla tillgångar konfiskerade.

 57. Samhällsnytta påstår att dom inte granskar vad folk skriver. Och att man är personlig ansvarig juridisk av vad man skriver. Om de är så, varför plockar ni bort mina inlägg? Vad är NI så jävla rädda för?

    • Nåja, att inte våga låta mer frispråkiga ta plats får man nog beteckna som pk. speciellt då insändaren är ansvarig för sin text. PK och mästrande tycker jag

     • Du FÅR tycka vad du vill…dock är ett vårdat språk det som skiljer kultur från gödsel.

  • Om du vill skriva riktigt elaka personangrepp så rekommenderar jag dig Flashback.org Här passar det inte eftersom vi är en del av Sverigerörelsen. Det blir lätt en otrevlig, vulgär ociviliserad stämning speciellt för nybörjare. som vi vill värva för saken. Därför finns det moderatorer sedan många år som arbetar ideellt. Ingen är rädd för dig. Onödigt otrevliga kommentarer blir bara bortstädade.

  • Det finns kommentarsregler att följa. Även ord som ska undvikas. När du beskriver invandrare som skadedjur blir det borttaget.

  • Vi är rädda om Samnytts rykte. Är inte du det?
   Vi vill inte heller att du ska hamna inför domstol för det du skriver. Är inte du rädd för att vänsternätverk ska skärmdumpa dina kommentarer och anmäla som bevis på rasism el liknade ”brottslig” aktivitet?

 58. Dessa invasiva flockar av problem vill 7-partiet ska integreras här!
  Ju fler desto mer normala svenskar är tvungna att fly.

  • Och normala alla andra som vill leva i ett svenskt Sverige, och inte med ”mångkultur” – islam, våldtäkter, skjutningar, rån etc. /Trött Nysvensk SD2018

 59. Vi behöver nya brottsrubriceringar Trygghetsbrott ska straffas hårt. Straffskalan ska ligga nära terroristbrott. De är gamla nog att begå misshandel, begå våldtäkter. Efter valet så får det vara slutdaltat med unga kriminella. Vi har brist på bostäder. Dessa kan med fördel få nya skötsamma hyresgäster, så kan den kriminella odågan med hela sin familj få uppehållstillståndet indraget eller medborgarskapet annullerat. Politik är att vilja säger de. Men de vill inte straffa dessa främlingar och till och med Hovrätten sänker straff fast det inte finns några förmildrande omständigheter. Justitieombudsmannen som är satt att övervaka rättsstaten verkar totalt underbemannad och kraftlös. Främlingarna är som de är. Det här har hänt överallt. I bostadsområdet Varberga Örebro så blev en ung grabb misshandlad utanför affären. När hans pappa kom ut så fick han stryk även han när han försökte försvara sin son från ett ungdomsgäng.. Ni kan säkert ge exempel från er stad. Med lite medborgardemokrati så skulle vi kunna förändra det här landet så att det blir det tryggaste landet istället för ett land som omvärlden förfasar sig över. Men då måste vi förändra demokratin så att makten verkligen utgår från folket och politikerna lyder folket, istället för att folket lyder politikerna. Hur svårt kan det vara? Främlingar som är våldsbenägna ska inte stanna kvar.

 60. Jag vet att de flesta invandrare är någorlunda vettiga. Ett tips till er, ta hand om de av era landsmän som missköter sig, håll ordning på era barn. Ni kommer att få ta all skit för hur de beter sig. Det är mycket nära nu att medborgargarden bildas som har som enda mål att banka skiten ur alla invandrare.

  • Får se hur det slutar. Dessa har ju redan sina garden klara. Beväpnade till tänderna är dom ju uppenbarligen också.

   Vad har Hugo och Alexander? Avsågad hagelbössa och älgstudsare?

  • Det är inte lätt för en muslim att bryta mot den gemenskap som byggs upp i en moské. Utfrysning är en vanlig metod för att sätta tänkande muslimer på plats. Ibland används rent våld.

   Muslimska brödraskapets närvaro och PK-sektens fjäskande för organisationen ställer till stora problem.

  • Hur vet du det? Känner du de flesta? Finns möjligheten att de flesta invandrare inte är vettiga? Jag menar att detta ju inte är en isolerad händelse…

 61. När sådana här signalementlösa händelser äger rum, bör man gå in på kommunens hemsida om man är intresserad av vilka som är skyldiga till dådet.

  Att anklaga förövarna gynnar PK-sekten, eftersom det klassas som rasism.

 62. Och varför gick inte resten av badplatsen ihop och slängde sikten i sjön? Deras simkunnighet brukar vara bristfällig så den läsningen torde lugnat ner dem.

  • Polisen tycks ha högsta beredskap mot allt som liknar medborgargarden. Svenska PK-politiker har skäl att frukta svenskar som börjar gå samman på samma sätt som vänstern gör.

   • Precis. De tycks inte fatta att det är direkt kontraproduktivt. Man får inte försvara sig med samma medel som man blir utsatt för. Om polis, mot förmodan, får fast den kriminelle är det extremt stor chans att han slipper straff eller släppas i förtid. Och om man går ihop och gör det jobb som polis borde göra straffas man. Följden blir hemliga grupperingar som jobbar efter principen skjut, gräv, tig. Det har ju hänt i många länder. Så varför inte här?

  • 1) Asylinvandrarna är alltid beväpnade och de kommer att kalla på hela släkten
   2) Badgästerna kommer att straffas hårt, grov misshandel för det lilla minsta de gör. Nödvärnsrätten gäller inte om svenskar försvarar sig mot asylmigranter.

   3) Migranternas klan kommer hämnas och förfölja dem, de måste flytta och skaffa ny identitet. Om skatteverket beviljar det, migranterna får ny identitet däremot.

   Med nuvarande regim går det inte göra något. Bara flytta till svenska områden och undvika alla platser där migranterna är. Separation och isolering tills vi har ett maktskifte.

  • Det finns tuffa svenskar som inte backar en millimeter, men de är få idag. Bli inte inblandad i bråk för då kanske körkortet blir indraget.

 63. Vill polisen hitta GM? Hen utbildade konstaplar ifrån Södertörn Högskola , har inte samma fina värdegrund som det konstaplar som fick först bära grönbasker och Neptunigaffeln på vapenrocken och sedan bli polis. Idag kan man gå direkt ettt subversivt samhälles element som VPK eller SSU till att bli polis.

  • Exakt. Gårdagens Polis är vad som behövs i dagens samhälle och inga jävla hen certifierade södertörnstöntar.

   • Saknar Basballligan hur det skapade trygghet på Stockholmsgator ,visste hur kriminella element skulle fostras i piket bussen.

    • Kanske inte någon basebolligan för min del. Men en polis som fokuserar på allvarliga saker och inte driver runt och fokuserar på skitsaker för att bygga statistik.

     • Jag kan ta ett exempel. Jag vet en polis som är handbollstränare. Han plockade en fotbollsspelande somalier som hade varit inblandad i ett stort bråk. Istället för att ta med honom in så körde han hem honom och blundade för vad denna fotbollstalang hade gjort.

     • Dom kriminella valde själva att dö, man kan inte skuldbelägga polisen för det.

 64. Motivet är inte svårt att gissa sig till, badstranden var antagligen full med lättklädda unga Svenskor så detta gäng utlänningar inmutade helt enkelt badstranden som sitt revir/harem dit inga etniska Svenska eller vita män har tillträde 🙁

 65. De blev attackerade for att de ar etniska Svenskar och invandrare hatar Svenskar. Kommer bara bli mer och mer utav sadana har handelser om inget gors. Politikerna offrar Svenska folket och folket fortsatter att rosta in dem.

  • De banditer, våltäcktsmän älskar bara den svenska friheten som de har fått från folkvald ” våra sk.politiker ”, dessutom lever fritt medan vi svenskar
   BETALAR SKATT OCH Jobbar för deras uppehälle . Uppehälle för vilda och helt främmande tjuvar. ….
   Gott folk vakna !!!!

 66. Enligt Petterssons blogg är den misshandlade ”Pridestyrelseledamoten och moderatpolitikern Mattias Liedholm”.

 67. Moderat Pridekramare som älskar mångfald! Kanske har han nu tagit av sig skygglapparna och insett vad han och många andra dårar har skapat!

 68. De körde säkert iväg i Volvos. De vill även gärna praktisera på volvV eller Ericsson. De nästlar sig in överallt… Hugaliga….

 69. Det är ju ett krig som inletts av hatiska individer från 3:e världen so Polisen inte tar tag i. Detta visar att dessa kriminella med underutvecklad hjärna kan göra som de vill och att det blir värre.
  Vad kan man göra?
  1. Alla svenskar på plats borde dödat samtliga och eldat upp dem i sina bilar.
  2. Fegt fly undan med vetskapen om att detta blir värre.
  3. Emigrera till annat land där polis och politiker gör sin skyldighet.

  Alt 3 blir nog fortsättningen för oss svenskar ifall höstens val inte kan resultera i en regering som kan utvisa samtliga kriminella invandrare om kommit hit de senaste 20 åren, deras svenskfödda kriminella barn inkluderade.

  Här struntar man att omedelbart utvisa alla i de familjer som förövarna kommer ifrån.
  Nä, dags att försvara landet med vapen då politikerna inte utvisar.

 70. Vad tänker polisen göra efter det att man förhoppningsvis gripit gärningsmännen?
  Givetvis ”operation” mörkläggning. Det sista polisen gör är att informera om vilka gärningsmännen är och om det skulle bli en läcka så har man att lita på nästa ”filter” det är msm, där blir det dödstyst, såvida det inte går att härröra till någon svensk.

  • Tror ej polisen prioriterar att söka upp förövarna, sådant här är vardagsmat, inträffar säkert tretton fall på dussinet i landet dagligen.
   Skulle man mot förmodan få tag i dem så är de sannolikt ”barn”…..och får som straff några timmars parkarbetare…….

 71. ALLA svenskar som kan och har möjlighet samt är mental tillräckligt starka borde skaffa vakthund eller kamphund. Om den här familjen hade haft med sig en hund så hade aldrig familjen blivit angripen. Då hade inte pappan behövt ligga på sjukhuset idag. Människor från vissa kulturer hyser stor rädsla och hat mot hundar.

  • Behöver inte vara av kamphundsras……..muslimerna lägger benen på ryggen om de möter en vanlig schäfer eller ett ex av Riesenscnauzser…….

   • Inte konstigt alls, ty enligt Koranen måste en muslim tvaga sig sju gånger om hen kommit i kontakt med en oren hund, varav en gång med jord. Det är inte enkelt med att leva på 600-talet i vår moderna värld.

 72. Der det er hjerterom er det husrom.
  Gjør døren høy gjør porten vid.
  La oss endelig håpe gjerningspersonene er hvite, slik at vi får flere detaljer om volden fra Aftonbladet.

 73. detta är helt i sin ordning. det ingår i planen för folkutbytet.
  idag 31/7 publicerades en utmärkt artikel på friasidor.is
  ”planen att utrota den vita befolkningen”
  LÄS!

 74. Så här skriver BO:s fru på FB
  ”Det här är min fina kloka genomsnälla man. Han är nu inne på sitt andra dygn, inlagd på lasarettet med flera frakturer i huvudet och ansiktet. Vi väntar och hoppas på att hans krossade käke och kindben ska gå att rädda med en operation.

  Jag vill egentligen inte skriva för det gör så jävla ont. Men jag skriver för att jag vill att du som gjorde det här ska se. Jag vill att du och ditt gäng ska se vilken smärta du orsakat min man och hela vår familj när du brutalt och oprovocerat slog ner honom inför hans barn, en söndagkväll på väg från Långö strand i Karlskrona. Barn som fick se sin pappa falla till marken och åka iväg med ambulans.

  Jag vill hata dig, så mycket. Jag vill hata dig för smärtan jag ser i min mans ögon. Jag vill hata dig för smärtan jag ser hos barnen. Jag vill hata dig för att den man du kallar svennejävel och ger dig på är en man som brinner och kämpar för mångfald i sin vardag. Att just du ska ha lika rättigheter som alla andra.

  Men du förtjänar inte mitt hat. Du förtjänar inte en sekund av mina känslor. För den dagen jag lägger energi på att hata dig har du vunnit. Du förtjänar ingenting annat än att spärras in och inte släppas ut förrän du förstår att ditt och dina kompisars våld inte hör hemma i ett öppet samhälle. Aldrig! Jag hoppas innerligt att polisen aldrig ger upp sökandet efter dig.

  Om någon sett eller hört något som kan vara av värde så snälla, kontakta polisen.”

  • Han har alltså drabbats av den mångfald han varje dag kämpar för. Ja, men då så, finns inte mer att säga.

   • Tragiskt, varje Svemsk måste nu se till att beväpna sig!

    Dags att vi går ihop i medborgargarden för att försvara oss mot främmande makt och kriminella gäng från utlandet..

    Vi måste slåss för sverige och för vårt land, vi är mitt i en invasion av vårt land, vi är i krig…

  • Verkligheten kan göra ont ibland!
   Alice in Wonderland tar inte så väl hand om sina ”barn” allt som oftast.

  • Och dessutom – kan man vara ”genomsnäll” och samtidigt moderat?
   Det låter som en ganska kraftig motsägelse.

   • han var inte tillräckligt ”vuxen” verkar det som. Och vi får väl se hur det blir med hans fortsatta kamp för mångfald.

    • Att han fått sig en omgång behöver inte betyda så mycket – vissa dör hellre än ändrar sin felaktiga uppfattning.
     Den typen av människa kan orsaka irreparabla skador på ett land. OM dom helt hjärntvättat drivs av felaktiga föreställningar.

  • Hon verkar ha en skruv lös. TYPEXEMPEL på kognitiv dissonans.
   https://sv.wikipedia.org/wiki/Kognitiv_dissonans

   När man läser hennes inlägg inser man hur djupt hjärntvätten och förtrycket på svenska folket ligger.
   Trots att hon nu upplevt så nära det går hur hennes föreslagna politik förverkligas väljer hon att skriva ovanstående drapa om hur hon inte hatar bla bla bla.
   Hon kunde åtminstone STÅ FÖR det hon egentligen skriver mellan raderna.
   Dvs hatet mot gärningsmännen.
   Blir sjukt trött på att svenska folket är SÅ oerhört fega!

 75. Har någon sett denna nyhet i SVT:s nyhetssändningar, som staten tvingar svenskar att betala skatt för?

  Vilka av 7Klöverns politiker går ut och säger att detta ska stoppas och att de har ansvaret att stoppa, eftersom 7Klövern har skapat detta.

  alla kan googla på Youtube och andra sociala medier, t.ex. migranter stormar eller annat.

  men kom ihåg att det kan vara fejk?

 76. Off of topic –

  Det börjar florera på diverse sociala medier att Sveriges skogar brinner med flit. Syfte med bränderna är att spela på folkets rädsla.

  Tack vare skogsbränderna vill den usla regimen vinna röster t ex. hos bönderna. Ett krispaket på 1,2 miljarder kronor kommer att fördelas till svenska lantbrukare under 2018 och 2019. I tacksamhet förväntas att bönderna ska rösta på Isabella Lövin (MP) och andra politiker som påstår har förutspådd krisen som de själva orsakade.

  Man kör hårt med klimatförändringar för att skrämma folk som de äldre, pensionärer som dör på grund av den extrema värmen (röstar ni på oss kommer ni att få det bättre!) I sammansvärjning ingår också muslimska pyromaner.

  Teorin att det är enbart i Sverige bland de nordiska länderna som det förekommer omfattande skogsbränder är inte riktigt. Finland och Norge har också drabbats av skogbränder. Kan det vara så att det är i själva verket hela Norden som drabbas av pyromaniska brandattentat, en form av terrorism mot de otrogna?

  Det vore bra om Samhällsnytt undersöker. Vem vinner med skogbränderna? I det mest korrupta landet i Skandinavien… https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sverige-mest-korrupta-landet-i-skandinavien

  • Många har fått frågan varför det inte brinner på Gotland, runt hela ön?

   Torraste och varmaste platsen generellt sett i hela EU-regionen Sverige.

   Men det kanske är åskan som har startat alla bränder på fastlandet?

  • Torka i sig orsakar inga bränder. Men det behövs inte mycket för att antända torr mark. Gnistbildning från skogsmaskiner, tåg bland annat. Bara en liten glasbit,eller flaskbotten som utsätts för brännande solstrålar kan orsaka skogsbrand. Men även oförsiktig grillning utan beredskap av vattenslang eller hinkar med vatten kan vara orsaken.

   Sveriges brandförsvar var inte tillräckligt rustade för fler än en skogsbrand i taget. Men det betyder inte att någon av alla dessa bränder inte kan vara anlagd. Inte av politikerna dock. De hade ansvar för att brandförsvaren stod ordentligt rustade inför bränder och olyckor men de svek sitt ansvar. De prioriterade istället en hänsynslöst stor migration med enorma kostnader…

 77. Nu vet vi ännu ingfet om etniciteten hos de inblandade i det här fallet. Men när det gäller Mena-invandrare kan det räcka med att man råkar titta på dem för att de ska känna sig provocerade.

 78. Kommentarer med skadeglädje, att offret får skylla sig själv p.g.a. sina politiska värderingar etc, kommer att raderas.

  • Varför inte? Det visade sig ju att både han som blivit misshandlad och hans fru är medlemmar och aktiva i Moderaterna. De är dessutom aktiva i Karlstads HBTQ-rörelse.

   Varför ska vi inte kunna skriva att han får skylla sig själv? Det är ju tackvare sådana som honom som vi övriga får lida idag.

   • Om du inte förstår så kan jag nog inte förklara. Vad HBTQ-rörelse har med sammanhanget att göra är fullständigt obegripligt.

    • HBTQ-argumentet var inte det jag la störst fokus på, det var att de är med i och dessutom aktiva Moderater. Hustrun skriver ju att mannen propagerar för mångfald, vilket är något som tenderar att falla inom ramen för både HBTQ- och invandrarförespråkare.

 79. Tror om detta tillåts fortsätta så försvinner vår allemansrätt/rätt till strandkanterna mm…………vi får kanske vänja oss vid inhägnade, avgiftsbelagda, bevakade badplatser……….by, by Sweden……

  • Nej. Om detta får fortsätta försvinner polisens ensamrätt att skipa rättvisa. Garden kommer att bildas i utsatta områden, och de lycksökande kommer att sökas upp en efter en. Utan gängets skydd. Det kan ta lite tid, men det kommer.

  • Det här med ” allemansrätten ” är nog lite föråldrat nu…det var avsett för familjer som plockade bär och svamp .

   • Nu Tar Firmor Hit 5500 Thailändare För Att Plocka Svenska Bär Som Kommer Säljas I Asien Som HÄLSOKOST Till Höga Priser !!!!

    Denna Galenskap Var Aldrig Meningen Med ALLEMANSRÄTTEN Som OMEDELBART Borde Reformeras Till Att Bara Gälla Svenska Privatpersoner och Turister För Att Ätas På Plats !!!!!!!!

 80. Exakt, deportera varenda kriminell utlänning, det ska vara nolltolerans mot brott som begås av utlänningar i vårt land..

  Ska de vara i Sverige ska de sköta sig, annars ska de sparkas ut ur vårt land..

 81. När nu litet fakta, dock icke genom gammelmedias försorg, kommit i dagen så går tankarna osökt till Runebergs dikt ”Sven Duva” ur ”Fänrik Ståhls sägner”:
  ”Den kulan visste hur den tog, det måste erkänt bli.
  Så talte generalen blott, ”den visste mer än vi;
  Det lät hans panna bli i fred, ty den var klen och arm,
  Och höll sig till vad bättre var, hans ädla, tappra barm.”

 82. En svensk familjefar säger åt en grupp utländska ungdomar sannolikt ensamkommande att sluta grilla på stranden. Gissa troligt senario..gissa

  1) Säga ifrån på skarpen eftersom det är eldningsförbud, med risk för grov misshandel, eftersom någon blir kränkt.

  X) Ensamkommande slutar snällt efter tillsägelse & åker hem till mamma.

  2) Man åker själv därifrån, eftersom de är farligt och stor risk att de bär vapen och har temperament som en kamphund.

 83. – Men det var återkommande att han kallades ”svennejävel”.
  Det är något som ”kan ha förekommit” enligt polisen.

  ”Kan har förekommit”, ha, Vad är det för ängslig polis vi har i Sverige.
  Är det ens någon mening att ringa polisen?

  I Sverige har vi hamnat i en Situation där man måste reda ut skiten själv.
  Jag vet, jag vet nu är det många som lyfter på ögonbrynen, ”Jag lever hellre en ett demokratiskt samhälle där man litar på rättsväsendet”. Fortsätt ni med det och vill ni inte råka ut för misshandel så då till att ni har pengar på er för att köpa er ur situationen.

  Rösta rätt nästa nästa gång. …

  • Och i offrets fall, öppna ögonen när svullnaden gått ned. Ska ha varit en moderat politiker och politisk skolrektor och aktiv i det socialistiska (=internationalistiska och islamistiska) Pridefestivalspektaklet. Somliga använder inte huvet bättre än att innandömet reagerar på mindre än fysiskt våld. Sinnesorganen totalt igentäppta tills verkligheten där ute göra sig påmind. De otäcka konsekvenserna av att ha haft livsfarligt fel hela sitt liv.

   • Jaha, då så, han kommer inte att förstå oavsett vad som händer. Hans barn behöver bara vänja sig vid det nya Sverige som deras pappa bär en del av ansvaret för.

    • Barnen kommer få det väldigt svårt framöver. Kan pappa ha haft fel?
     Pappan kommer aldrig någonsin ändra sig, har läst fruns kommentarer. De är förlorade.

     • Svensk Krigskirurgi Lär Vara Riktigt Duktig Så Dom Fixar Säkert Ihop Rektorn Till Hyfsat Skick !!!!
      Hjärnskadorna Fanns Ju Före Misshandeln Så Det Är Nog Inget Som Går Att Bota !!!!!

  • Återkommande SVENNDJÄVEL Måste Väl Va Hets Mot Folkgrupp !!!!!
   Jaså Svenskar Är Ingen Folkgrupp ???? Sorry !!!

 84. ”Gärningsperson”, tyder på viss anpassning. Hur är det med svenskan? Vissa har ställt till det för sig.

 85. Läste om det i Expressen. Fruktansvärt hoppas polisen får tag på dom och som straff utvisning får Sverige.

  • Det är förmodligen andra generationens invandrare.

   Det är jag, och typ 2 till här som brukar påpeka att nästa generation är det stora problemet.

 86. Fruktansvärt! Hoppas de får tag på gärningsmännen!
  Läste om offrets arbete för mångfald!
  Förhoppningsvis får han nu inspiration om hur det arbetet kan förändras!

 87. Gammal media försöker skruva på sanningen vilket kan omformuleras till fake news. De skriver att familjen var politisk aktiv för hbqt rörelsen och mångfald och vill därmed koppla ihop denna händelse med deras åsikter, vilket kan tolkas att gammal media på detta sätt vill misstänklig göra nasistiska grupper och inte det man egentligen kopplar samman med gäng, dvs arabiska ungdomar. Gammal medias agenda att ständigt skydda denna grupp från genomlysning är kontra produktivt och möjlig gör att de kan fortsätta med sin vålds kultur. Gammal media främjar deras egen vilja att inte integreras i samhället. Har varit ett flertal gånger i no go zoner och det är lika chock artar varje gång. De har fullständigt tagit över områdena, där polisen och Sveriges lag inte existerar. Det är verkligen en skrämmande upplevelse med svarta spöken som vandrar runt mellan husen. Jag kan lova er att hur många miljarder som helst gör ingen nytta för att integrera dessa muslimer, så nästa gång vänster [email protected] hopar socioekonomiska orsaker till segrgationen så är det bara strunt snack och politiker och gammal media är orsaken till att dessa muslimer får fortsätta att bygga sin egen muslimska enklav i Sverige.

 88. Verkar vara så att mannen (kanske frugan också) är verksam i Moderaterna och tillhör ”Reinfeldt” falangen. Om detta är fallet, så har här skipats nån slags ”poetisk rättvisa” för alla de som dagligen faller offer för såna här attacker som är direktkopplade till den sinnessjuka invandringen de själva har varit med och skapat

 89. Ett synnerligen bra råd till familjen – rösta annorlunda så finns det åtminstone en chans till att liknade dumheter minskar dramatiskt. Svårare än så är det faktiskt inte.

  SD 2018

 90. Mannens självgodhet och naivitet lyser igenom tycker jag. Han verkar haft NOLL KOLL på hur vissa invandrargrupper fungerar.
  Man bör INTE gå mot en så pass stor grupp ensam (oavsett etnicitet). Åtminstone inte utan nån slags tillhygge eller för den delen vapen. Sverige är dessvärre icke en idyll längre.
  Svenskar bör sluta omedelbart med sin naiva hållning gentemot den här gruppen av människor. De är betydligt snabbare att ta till våld, är oerhört lättkränkta samt anser sig i många fall STÅ ÖVER dig som svensk.
  Svensken ses i flera fall som en lägre stående vek individ, inte sällan kommer ubermensch idéerna från deras uppväxt med en viss religion där de som inte tillhör religionen ofta anses som allt ifrån mindrevärdiga till mer extrema idéer som att vi är förutbestämda att underkasta oss alternativt brinna i helvetet.

  Det säger sig självt för fler och fler människor i Sverige idag att detta INTE HÅLLER!
  Avvecklas inte den här koloniseringen snarast med större repatrieringar kommer garanterat samhället till slut spricka och gå under i politiskt/etniskt/religiöst våld i framtiden.
  All historia som finns pekar på att den grupp vi nu får in i landet till slut antingen slängs ut/ assimilerar sig totalt alternativt blir det VI som till slut får bli underkastade.
  Rösta rätt i kommande val! Rösta på något av de två partier som förespråkar totalt invandringsstopp samt repatrieringsprogram!

  • du har rätt.. men å andra sidan.. så bor vi i sv.. o varför måsta man hela tiden akta sig för dessa grupper?? o ha koll.. vi kan väl ha det trevlig ist.. det är så mkt bättre än vara paranoid.. jag gillade den blåögda o stillsamma … men du har ju rätt…

 91. Ni nämner inte att detta var ett hatbrott, ungodomarna skrek om ”svennejävlar” och annat ont om svenskar. Det här händer dagligen i invandrartäta orter där man hatar allt som är svenskt.

LÄMNA ETT SVAR