➤ STOCKHOLM  Khawari fick mothugg på demonstrationen mot utvisningar på Centralen i Stockholm – ville tillkalla polisen för att ta hand om oliktänkande.

Mannen ifrågasatte afghanernas påstådda rätt till Sverige och frågade bland annat varför de inte hjälper till att bygga upp sitt eget land, Afghanistan.

– Jag vill inte, svarar Khawari i klippet och ler hånfullt mot mannen.

Då mannen säger att han tillhör Sverige, svarar Khawari ”du tillhör ingenstans”. Enligt Khawari behöver världen inte såna som mannen ifråga, som hon menar står för ”hat” medan hon i sin tur står för ”kärlek”. Trots afghanledarens påstådda kärlek hörs det i klippet ovan hur hon beklagar sig över att polisen ”ser på” och inte ingriper mot den man som vågade uttrycka en mening som skiljer sig från Khawaris.

Lite längre fram i diskussionen påstår Khawari även att hon har lika mycket rätt till det här landet som svenskar.

LÄS MER: AVSLÖJAR – Afghanledaren vill stå upp för svenska äldre – själv bor hon i fd äldreboende

Ju längre diskussionen fortskrider, desto fler personer omringar mannen som även gjorde klart att om Sverige skulle hamna i krig, då skulle han stanna och försvara landet.

I ett senare skede i samma klipp riktar sig Khawari till regeringen angående utvisningarna från Migrationsverkets förvar i Kållered idag. I ett högt tonläge lovar hon bland annat att hon aldrig ska glömma ”vad de gjort” och att de borde skämmas – för vilket hon får medhåll av en annan afghan som lägger till att ”den svenska regeringen är lika dålig som den afghanska” (klippet kan ses på länken ovan).