Fredrick-Federley-2
Inrikes

Federley vän med ytterligare en pedofil – som vill våldta spädbarn

Publicerad 11/29/2020
Annons

Centerpartiets EU-parlamentariker Fredrick Federley har hamnat i blåsväder sedan det uppdagats att han bott med en dömd pedofil och dessutom verkar ha känt till mannens bakgrund. Nu framkommer nya uppgifter om att det inte bara finns en pedofil i Federleys vänkrets, utan flera. Den ”nya” pedofilen uppges känna Federley sedan länge och båda ska ha tillbringat tid tillsammans i Bryssel och flera andra storstäder i Europa.

I torsdags meddelade centerpartistiske EU-toppen Fredrick Federley att han sjukskriver sig på obestämd tid efter det första avslöjandet om att han lever med en dömd barnvåldtäktsman. Vittnesmål från grannar menar att Federley har haft kännedom om sambons långa serie av sexualbrott mot barn och försökt att tona ned allvaret i detta och utöva påverkan mot grannskapet genom att erbjuda sig att visa domen.

LÄS MER: VITTNESMÅL: Federley visste om barnvåldtäkterna – ”Ville visa oss domarna”

Nu avslöjar Stoppa Pressarna, som gjorde det tidigare avslöjandet, ytterligare uppgifter om Federleys förehavanden relaterat till pedofiler.

Vill våldta spädbarn

Saten skriver att den ”nya” pedofilen är vän med Federley sedan länge och de båda har rest runt i Europa tillsammans. Pedofil nummer 2 dömdes i april i år för barnpornografibrott och avtjänar just nu fängelsestraff. Enligt Stoppa Pressarna står bland annat följande i domen:

Under perioden 9 juni 2018 till 23 oktober 2018 har han under signaturen ”Olle” på appen Telegram skickat en mängd meddelanden och erhållit svar från signaturen ”Peter Larsson” där han ger uttryck för att han önskar eller fantiserar om att begå grova anala och vaginala våldtäkter av spädbarn och barn i förskoleåldern.

I domen står det även att Federleys pedofilvän planerar pedofilträffar för att gemensamt titta på övergreppsfilmer mot barn. Dessutom uppges mannen ha kontakt med en far som förgriper sig på sina minderåriga pojkar och har skickat bilder som sexualiserar barn genom appen Telegram.

LÄS MER: Kärleksstorm till Federley efter pedofilavslöjandet

Redaktionen
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
630Studie: Covidvaccin kopplas till ökad dödlighet
Annons