I ett inlägg på Instagram i förra veckan skrev Natashja Psomas Blomberg, även känd som Lady Dahmer på nätet, stolt att hon dykt upp i en dokumentär om seriemördaren och våldtäktsmannen Richard Ramirez.

Ramirez härjningar i Kalifornien på 1980-talet gav honom smeknamnet The Night Stalker. På cv:t fanns även inbrottstjuv och satanist.

För de 13 mord, fem mordförsök, elva våldtäkter och 14 inbrott han utfört dömdes han 1989 till dödsstraffet. Han avled dock av naturliga orsaker 2013.

Han ska ha fått över 100 brev i veckan från beundrare. En av dessa var feministprofilen Lady Dahmer (fotot med katten till höger).

I kommentarsfältet blandas beundran med frågeställningar.

”Varför ville du brevväxla med någon som våldtog små barn och mördade kvinnor?”, frågar en person medan en annan utbrister ”Coolt ju” och ytterligare en fokuserar på att Ramirez trots allt såg bra ut: ”Såg dokumentären igår. ???? så intressant och ändå vidrig människa. Och hur det än är, rätt snygg ????”

”Det var mest tidsfördriv och spänning” är Lady Dahmers svar på frågan om brevväxlingen gav det hon hade hoppats på.

Smeknamn efter seriemördare

Smeknamnet Lady Dahmer har Natashja Psomas Blomberg enligt egen utsago valt efter en annan seriemördare, Jeffrey Dahmer, som även var nekrofil och kannibal. Hon har också brevväxlat med fler seriemördare än Richard Ramirez.