Flydde judehatet i Sverige – pekar ut muslimer som bakomliggande

Delningar

Nina Tojzner är en av de som fått fly och bor numera i Israel.

Orsaken till att alltfler judar känner sig tvungna att fly Sverige och Malmö i synnerhet talas det sällan så öppet som, som i TV4 på tisdagen.

Tojzner påpekar att man i Sverige är väldigt bra på att fördöma högerextrema, en grupp som dessutom är väldigt liten och i dagsläget inte utgör något större hot.

Att det är som Tojzner vittnar om bekräftas även av en tidigare undersökning, som också visar att antisemitismen är något vänstern har gemensamt med många muslimer.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

238 KOMMENTARER

  • Israel blev ett land 1948. Innan dess så har judarna varit utspridda i Europa, Ryssland och USA och har kunnat integrerats, trots sin religion. Däremot så har Muslimer aldrig bott i någon större antal varken i Europa, Ryssland eller USA.

    • Det är iof riktigt. Dom har hållit på sina traditioner men integrerats på att de har fölt de lagar som gäller i det landet de har bott i. Jag har aldrig hört talats om någon judisk självmordsbombare..

    • ”Integreras”, du menar förintas? Varför skulle de ge upp sin egen kultur och identitet? Nu när Sverige islamiseras på en enda generation så kommer svenskhet uteslutande att kunna existera i diasporan. Eftersom svenskar inte har någon känsla av gemenskap så kommer det sista svenska att utplånas i världen när de som föds idag dör. Därefter för evigt den oföränderliga islamistiska stenålderstyrannin.

 1. Hon flydde Malmö till Israel men har numera flyttat tillbaka och bor i Stockholm som hon anser är mindre antisemitiskt än Malmö. Malmö tar priset även i antisemitism, det räcker inte med alla skjutningar och explosioner….. 🙁

  • ÄR hatad, det var därför hon flydde, här i Malmö hittar man ofta vänsterpacket hand i hand med islamister på torg där det vrålas om judars och Israels undergång.
   Sossar sittande i riksdagen har även deltagit ett flertal gånger, så då Löfven försöker få detta med förföljelse att vara något från höger så tycker jag åtminstone att en enda journalist skulle kunna leda honom åt rätt håll.
   ps: Vore spännande med en graf över Malmö, staden med ett allalikavärde som dödar 🙂

  • Malou behöver också betala sin bostad, bil och övriga skulder.

   Hade Malou inte dragit den växeln hade hon direkt blivit flyttat till UR, barnprogram eller ekonomi-nyheterna,.. som en varning.

   • Om hon behöver betala räkningar så borde hon skaffa ett jobb istället för att ljuga för hela folket. Det skadar även henne själv väldigt allvarligt.

    • Så tänker inte personer i beroendeställning, att hålla fast hårdare i det lilla man har ses oftast som de säkra. Att skaffa arbete utanför SVT sfären ter sig ovist med tanke på den kompetensprofil som Malou kan erbjuda.

 2. VI vet var antisemitismen kommer, men då vi inte ska ha något ”vi-och-dem-tänk”, vi inte ska peka ut några särskilda grupper osv, går ju naturligtvis muslimerna fria. Och vi ska tvingas bära hundhuvudet.

  • Det är vad som är problemet. Det kommer alltid till att ”vi ska bära hundhuvudet”, oavsett vad som avhandlas. De som verkligen bör ställas till svars tillhör alltid nån påhittad och omhuldad minoritetsgrupp som ingen får kröka ett hår på.

  • Pekar man inte tydligt ut de skyldiga, så bidrar man till att de oskyldiga hamnar i gruppen skyldiga, så har det alltid varit och kommer alltid att vara!
   De kanske ska fundera på vilka som tjänar på detta!

  • En av grundorsakerna till PKs psykfel är att de som bäbisar aldrig klarade av att komma över jag-tröskeln, att kunna skilja mellan sig själv och andra, mellan vi och de. PK går i sin hallucinerande förvirring omkring utan att klara av att göra den skillnaden. När en begår ett brott, så begår alla ett brott, det är hela samhällets fel, inte någon enskilds fel. Det är detta psykfel som gör det så svårt för socialister att begripa vad individer är för någonting. Och eftersom individer är det enda som ett samhälle består av, så har socialisterna helt fel om precis allting som har med samhället att göra. Första steget i samhällskunskap är att skilja mellan vi och de, den diskriminerande analysen är nödvändig för allt fortsatt tänkande kring hur ett samhälle fungerar.

 3. Programledaren ville så gärna att hon skulle peka ut nazister som största hotet och inte muslimer. Men det gick hon bet på. Kunde nästan känna hennes nervositet när tjejen pekade ut muslimerna flera ggr.

 4. Det har jag sagt i 20 år.
  Tösen kan inte ha mera rätt!
  Sverige hyllar vänstern och islam.
  Det är 87% av väljarnas fel.

  • Det bryr sig ingen jude om, de kan skratta hela vägen till banken efter att ha lattjat och sprungit åttor runt europeen. de får sitt blå-vita tredje rike medans vi andra utanför kommer få klättra på varandra

 5. Det finns väl för fan inga vanliga svenskar som hatar judar som folkgrupp utom kanske några få vilsna smånazzar. Så tabellen ovan stämmer säkert.

 6. Morgan Johansson (S) inrikesminister är rädd att förlorar röster bland muslimer om han publicerar hat statistiken mot Judar.

  • Jag tycker lill-Morgan är en av de sämsta inrikesministrar som landet begåvats med. Hoppas man kan säja detta utan att bli åtalad för hets mot en liten folkgrupp. Han verkar dock rätt aktiv och ploppar upp i de flesta sammanhang.

 7. Den zionistiska rörelsen är uppenbarligen beredd att offra enskilda judar i diasporan för att nå sitt långsiktiga mål: -Att implementera multikultur, massinvandring av muslimer samt allmäna postmoderna och kulturmarxistiska idéer i det västerländska samhället.

  Vill man äta omelett så måste man knäcka ägg.. Att Europa samtidigt blir obeboeligt för judar är uppenbarligen ett pris de är beredda att betala. Och att Europa samtidigt blir obeboeligt för ursprungsbefolkningen lär inte störa deras nattsömn speciellt mycket.

   • Eftersom jag bara påpekat fakta och inte hotat eller attackerat någon så anser jag mig inte vara någon punkt alls i de där staplarna.

  • Det finns två starka judiska grupperingar, sionisterna som är nationalister som är anhängare av Israel och liberala judar som är för globalisering.

   Blanda inte ihop dessa grupper.

   • Jag påstår inte att alla Judar skulle tillhöra samma gruppering ej heller att där finns ’mörka rum där Judarna möts och gnuggar sina händerr för att besluta hur de ska förstöra västvärlden bäst’ men vad har detta för betydelse ?
    I slutet är det resultatet som räknas.
    Du kan gärna stå där om 50 år och prata dig blå i huvudet ”det är bara en konspirationsteori” samtidigt som hela samhället faller sönder runt omkring dig, vad hjälper det ?

    Samma taktik används av andra grupper, de hittar på massa sub-grupper och etiketter som de hela tiden kan skylla på och ingen behöver ta ansvar för – supergruppen A består av a – b – c – d – e, någon beskyller A för något och de säger ”det är bara en konspirationsteori och det är mer a som står för detta” sen skyller a på b, b på c osv.

    Här kommer en liten sammanställning av saker som argumenterat inte har varit till nytta för västvärldens utveckling sen tidigt 1900-tal där vi stod på top och där Judarna har haft ett direkt eller indirekt påverkan på.

    Första och andra värdlskriget
    Marxims
    Kommunism
    Kapitalism

    Feminism
    Attacken mot kärnfamiljen
    Mångkultur
    Frankfurtskolan med kritisk teori
    Dekadens inom konst
    Dekadens inom arkitektur

    Öppna gränser och fri rörlighet

    FN
    Mänskliga rättigheter
    HBGQT rörelsen
    Normaliseringen av det homosexuella
    Attacken mot den vita mannen

    Doktriner om könen är en social konstruktion
    Arvssynd
    Holocaust
    Flertal krig som begås i Israels namn.

    och där finns säkert ett par till som jag glömt bort. Jag påstår inte att det var Judarna som stod för 100% och utförde 100% av ovan men det är lika korkat att påstå de inte gjorde något alls och att alla Judara är så djävla dindu-nuffin som idioterna på Samhällsnytt tycks tro i sina degiga shits-for-brains.

    • Jag vill då inte behöva ”ta ansvar”, beskyllas för, eller ens associeras med något Löfven, Frigolit, Reindeldt gjort, bara för att jag tillhör samma etniska grupp eller religion.

     Vill inte heller bli anklagad för vad slavägare gjorde på 1600-talet, bara för somliga av dem hade samma hudfärg som mig.

     Är heller inte skyldig till vare sig våldtäkt, obefintliga lönegap eller ”strukturer” bara för att jag fötts till man.

     Skuldbeläggande i grupp är alltid extremt vanskligt.

  • Om vi säger så! Konspirationsteorierna är många. Några möjliga, de flesta bara påhitt. Skulle det vara så som du skriver, ställer sig nästa fråga vrf de skulle göra så. Där finns det återigen tusentals möjligheter, där ingen är mera sannolikt än den andra. Allt ifrån att man hoppas att Europa går i religionskrig, till att USA vill visa hur det går när islam invaderar länder och än mer avlägset att de vill framkalla domedagen. Allt är möjligt. Inte ngt mera troligt än ngt annat.
   Just däri ligger problemet. Vi har egentligen ingen aning vrf man gör så. Men att rösta SD är ett demokratiskt försök att stoppa planen, vad denna än innehåller!

 8. Judar bygger upp hatsidor mot muslimer över Internet (och styr ledare att hata muslimer) och muslimer bygger upp hat mot judar i torg. Båda sidorna är precis samma sak, dom hetsar mot varandra. Tycker att man ska skicka tillbaka varenda jude som står bakom dessa sidor och varenda muslim som står bakom judehat i gatorna så svenskarna kan slippa se detta.

  • Kan du tipsa om några judiska arabhatsajter? Jag hatar nämligen själv arapor (det gör alla sunda människor i världen). Du kan använda namn eller sökord om du inte vill länka direkt.

 9. Judarna har väl aldrig ställt till några problem i Sverige, och har dessutom funnits här i flera hundra år. Muslimerna däremot är ett ständigt ”pain in the ass”, men vänstern har av någon anledning tagit dessa under sina vingars beskydd. De får inte kritiseras och alla de brott de begår ursäktas med att de utgör en utsatt grupp.

 10. Men gammelmedia vill sprida bilden av något de kallar ”vardagsrasism” vilket tydligen är när man frågar någon varifrån han eller hon kommer.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/de-har-fatt-nog-av-vardagsrasismen-ar-forodande

  I stället för att inse att så här fungerar människor och det lär bli svårt att ändra på en hel befolkning så blir invandrarna kränkta och förolämpade och tycker vi är rasister.

  Min uppfattning är att jag är rejält trött på alla som kommer utifrån och har synpunkter på hur vi svenskar är och borde vara.
  Åk hem om det är så jäkligt här.

  • Msm og feministerne har travlt med at finde på sociale konstruktioner og far out teorier om at det alt sammen er den hvide mands skyld.

   Samtidigt ignorerer de bevidst hverdagens helt tydelige problemer med “de nytilkomne”.

   Sandheden passer ikke ind i deres falske verdensbillede.

 11. Jag är inte jude men ”vanlig svensk”, och det räcker faktiskt ganska långt för bli oprovocerat verbalt påhoppad i dagens Sverige. Även då är sannolikt den gröna stapeln i särställning.

 12. Om hon tycker att den muslimska invandringen till Sverige/Europa är ett problem så kan hon ju börja med att prata med sitt eget folk som febrilt arbetar för att islamisera kontinenten, t.ex. Barbara Spectre och Soros.

  Sverige har inget ansvar för judarna. De kan dessutom flytta till Israel om de vill fly eller leva bland sina egna. Men vart ska svenskarna fly?

  • Du borde ta en titt på Ludwig von Mises och Ayn Rand, världshistoriens mest framstående anti-socialister. Båda var judar. Kan du nämna någon namnkunnig svensk anti-socialist?

   Judarna var extremt välintegrerade i kejserliga Tyskland. Detta drog Tyskland nytta av genom att stödja en till stor del judisk konspiration att genomföra en statskupp i Ryssland (en opposition som byggts upp som reaktion mot tsarens pogromer). Och det gjordes, vilket befriade Tyskland från östfronten och gav dem hopp om seger (hade inte USA samtidigt gått in i kriget).

 13. 5 GÅNGER!!! vanligare att att bli attackerad eller hotad av vänster- än högerextremister som Jude i dagens Sverige.

  10 GÅNGER!!! vanligare att att bli attackerad eller hotad av muslimer än högerextremister som Jude i dagens Sverige.

  15 GÅNGER!!! vanligare att att bli attackerad eller hotad av muslimer eller vänsterextremister än högerextremister som Jude i dagens Sverige.

  Sug på den ni Hillevi, Maggan och Lövet!

  (Det försvarar naturligtvis inte på något sätt högerextremisterna som jag tror polisen har rätt bra koll på till skillnad mot de överlägset aktivare och större antisemistiska hatgrupperna.)

 14. Trist med välfungerande produktiva medborgare som måste fly landet till fördel för tärande MENA. Feminister, hbtq…-personer, judar i mediasfären måste snart fråga sig om islamisering är rätt väg att gå för dem. Ironiskt att de grupperingar som blir värst drabbade är de ivrigaste påhejarna.

   • De vet det mycket väl. De tycker att de förtjänar det och trooor att de blir belönade i efterlivet (de förnekar döden liksom så mycket annat i naturen).

 15. Vad är det för jävla PUCKON till admin som raderar mina inlägg !

  Satans jävla quislingar !!

  Härmed tackar jag för mig på denna en gång så fina sida !

 16. Trodde först att det var Alice Teodoresco! Ganska lik faktisk, och samma åsikt om idiotlandet…Hon valde att lämna. Har du möjligen fattat att svenskar idag väljer att lämna ditt vänsterparadis Stefan?

 17. Står det inte i koranen att muslimer älskar kristna och judar ? Det här var ny information som ingen visste om i Sverige.

  • Ja det förstår alla men ingen förstår varför man behöver bli kallad för islamofobi för att man använder sunt förnuft i Sverige ?

  • Nä, det stämmer ju inte ! ju fler vi importerar desto bättre går sverige…
   Alla var ju högt utbildade och ingenjörer..

   • Ingen-jörer .., ja just; ”de som INGET gör”(!), utan bara uppbär bidrag på det Svenska folkets bekostnad år ut och år in !!!

   • Ja kan inte uttrycka mig annorlunda för trakasserier oavsett vad hör inte hemma i den såkallade intelligenta arten människor. Nej vi är tydligen de lägst stående när det gäller intelligens inte ens de minsta kräldjur sysslar med trakasserier.

 18. Malou vill klandra NMR-folket för att de fick ha sin plakatdemonstration i fred.
  Där kan man tala om ett grumlat omdöme, och hon är inte ensam precis.
  Toalitär mentalitet är nog rätt så utbrett, och det som sådana som Malou kommer att få erfara framöver är, att den kan slå åt andra hållet också.

  • Kanske bor inte programledaren i något av Sveriges utpekade Utanförskapsområden?

   Flera mediepersonligheter har möjligheten att prova, då det räknas till över 50 sådana särskilda områden, och kanske ökande i antal?

 19. Det är nästan patetiskt när Stefan Löfvén varje gång ”judehatet” kommer på tal påstår att det är ”extremhögern” och fascistiska organisationer som står för detta, när det i själva verket till 95% är en av hans största väljargrupper i form av muslimska araber!!!!

 20. Samtidigt Byggdes Landet Sverige under större delen av 1900-talet, av Svenskar som trodde på Tomten, inte på olika farbröder med skägg i en himmel.

  Landet Sverige var under större delen, före EU-inträdet, att av världens bästa länder, i de flesta rankingar.

  Det behövdes inte krångel med farbröder i skägg. Det funkade ändå.

  De som vill se Landet Sverige igen, behöver arbeta för att samla människor till ett gemensamt, t.ex. det tidigare Svenska Landets Kulturella Identitet.

  Vad är det värsta som kan hända? Jo, att det blir lugnt och tryggt… motsatsen har redan inträffat och ökar.

  • Dom kör vidare i sin egna lilla bubbla… så det är lungt…. inget kan rubba den….. SocialFascisterna rullar vidare…

 21. Sverige, svenskarna älskar sina illusioner om landet, livet, rikedomarna, den nyttiga migranten osv. osv.
  När verkligheten knackar på, när verkligheten tränger sig på då gör vi som vanligt och idiotförklarar verkligheten och följer vår kära partiledare in i döden. Det är det som kallas det politiska lämmeltåget.
  Bara det att judarna känner sig förföljda av dem snälla muslimer i Sverige visar att det är något fel på judarna.
  Förneka och blunda – det är politiken idag.

 22. Islamisterna är det enda hotet mot Europa och judarna att räkna med, Nazismen dog ut 1945, i samband med andra världskrigets slut…

  Hur länge ska vänstern sitta och ljuga om att nazismen är ett stort hot? Det är en intressant fråga..

  Islamisterna i samarbete med vänsterns drängar, är det ENDA verkliga hotet mot Europa, mot judarna, mot de kristna, mot alla andra religioner kort sagt…

 23. Jag tycker det är fruktansvärt. Sverige har blivit ett riktigt skitland, ser ingen ljusning vid horisonten. Världens mest naiva, mesiga folket!

   • Det verkar vara peruaner, inte muslimer, som ökat Galapagosöarnas befolkning så kraftigt. Jag har svårt att föreställa mig arapor som söker sig till småöar kända för sin natur. Finns ju inga Erlander-getton där.

   • The “Special Law of Galapagos,” which was enacted in 1998, sought to limit the size of the resident population through new immigration
    protocols.
    Unfortunately, growth continued virtually unabated due to
    loopholes in the new rules and inadequate implementation and
    enforcement. In 2007, after the World Heritage Committee placed the
    Galapagos on the World Heritage in Danger List,
    Ecuadorian President Rafael Correa implemented a stricter set of rules designed to make the process for granting permanent and temporary residence more transparent. It also levied penalties for those whose status in the Galapagos was found to be “irregular” and made it easier to return them to the mainland.

   • Gör det medan du kan. Svenska pass kommer snart inte att accepteras som resehandling. Trump har bara börjat sätta det hjulet i rullning nu. När svenskarna flyr så finns ingen asylrätt och ingen nåd någonstans i världen. För att inte framstå som rasistiska så kommer alla länder i hela världen att behandla samtliga svenskar som islamistiska terrorister och krigsförbrytare som under inga omständigheter tillåts passera en nationsgräns.

    • Norge ändrade sin grundlag för 1,5 år sedan så de har möjlighet att stänga gränsen mot Sverige samt ingen skyldighet att ta emot flyktingar från Sverige.

   • Thailand, enl vår regeringen en ”diktatur”, men hellre det än en svensk demokrati. De tänker på sin egen befolkning först och de har riktiga fängelser och straff för kriminella, unga som begår grova brott får samma straff som vuxna.
    De var ett gäng båtflyktingar för ett tag sedan som försökte komma in i Thailand, de körde slut på drivmedlet mm, det lösta militären med att åka ut och laga båten fylla på diesel och ge dem mat, sen mota de bort dem från Thailändskt vatten…

  • Landet ”Upp & Ner” som hela världen skrattar åt för dess vansinne och som de har som varnande exempel på hur det går med toköppna gränser för illegala kriminella av okänt ursprung.

  • Inget folk klarar av att bli förrådda av hela sitt etablissemang och att alla organisationer som de någonsin varit med i vänder sig mot dem. Det blir särskilt allvarligt i sverige på grund av socialdemokratins extremt centraliserande och korporativistiska instinkter. Det fanns helt enkelt inget oberoende civilsamhälle kvar när centralmakten började hata oss svenskar.

   Och inte nog med att de förrått oss och att de hatar oss. De har på absolut högsta volym demoniserat varje svensks om har försökt hävda att vi svenskar har rätt att existera.

   • De ser demoner och låtsasvänner, men de missar elefanterna som de trängs med i rummet. Om de tog av sig sina PK-ögonbindlar så skulle de se att de är inträngda i en liten toalett tillsammans med valrossar, noshörningar och dinosaurier som de intensivt förtiger, förnekar, förskönar.

  • Kan det vara brandmännen de menar som de kastar sten på när de försöker släcka nån brand på skola eller dagis, Några andra svenska förutom polisen är det väl inte som kan besöka No Go Zonen…

  • Internationalistisk socialism ligger bakom. Alla kulturer ska utplånas, enligt socialismens grundtes. Sossens maktstrategi är att utplåna alla individer genom att behandla alla människor som om de vore identiska kloner helt utan personliga egenskaper. Socialism är att förinta allt som gör dig till den du är som människa. Socialism är naturhatande verklighetsförnekelse. SVT vårdar sin grundare Tage Erlanders arv och syfte mycket väl.

  • För att folk ska hålla käften och finna sig i att bli överkörda av horder med utlänningar. Svensken ska inte få ha svenska värderingar utan anpassa sig till mångkulturen. Man visar exempel på vardagsrasism som säkert existerar. Men skiter i att visa de negativa sidorna av invandringen. Du som svensk har inget att anföra. Du är kolonialist och förtryckare oavsett om du inte ens slagit ihjäl en mygga. Nedtryckt i stövelskaften och ska be om ursäkt för att du existerar. Vänstern vill utplåna det svenska och sjunga ”internationalen” samtidigt som de håvar in dina surt förvärvade pengar. Till projekt för att skapa kommunism.
   Skulle man fråga folk om de blivit dåligt behandlade av mångkulturen. Då lovar jag att folk skulle berätta sina upplevelser. Men allt fokus ligger på offermentaliteten. Svensken i gemen skiter i lite problem och går vidare. Det är skillnaden. Vi är inget folk som ägnar sig åt att tycka synd om sig själv. Där krockar mångfalden ordentligt mot det svenska kynnet.

 24. I Löfvens och regeringens pågående islamisering av Sverige måste väl till och med judarna förstå att det inte längre finns plats för dom i landet, även om dom levt här i åtskilliga generationer . . . som ärkebiskopinnan brukar jubla: ALLAHU AKBAR!

 25. Muslimer och vänsterfolk står för 76% av attackerna mot judar, men journalistkåren rapporterar bara om de 5% som utgörs av högerextrema.

 26. Det är hemskt. Det är inte bara judarna. Det är sunni mot shia. Turkar mot greker. Sekulariserade muslimer mot fanatiska. Terrorister mot svenskt levnadsätt. Kriminella mot svenska samhället. Sossar och vänstern mot judar och SD. Islamister mot homosexuella.
  Och allt utspelar sig i det imaginärt fredliga kungadömet svedala.

 27. I Iran har man en årlig karikatyrteckningstävling, att göra den roligaste skämtteckning av Holocaust. Med många år i den islamiska världen har följande etsat sig fast, antisemitismen är systematisk. Den är politiskt sponsrad, media deltar, det är en skrämmande upplevelse. Israel har mina 100 % sympatier. Jag behöver inte påminna Israel att vara på sin vakt. De vet att de är muslimernas hatobjekt nummer ett.

 28. Flickan gjorde nog rätt att fly Sverige, och istället bosätta sig i Israel….Förstå, att dagligen bli hudflängd i media, och få vänsterpöbeln hängande efter sig, i tid o. otid.

 29. Historien är full av exempel, där de styrandes självgodhet utplånar välmående civilisationer. Mest känt är romarrikets fall.

  Sverige håller på att gå samma öde tillmötes. De politiker som ställer till störst skada, är de som betraktar sig själva som en elit. Vi behöver inte sådana representanter.

  • Jaså, tragiskt, det var något nytt?
   Om dessa judar är bankirer och storföretagare som snor våra pengar, är det tragiskt? Robert Aschberg vill du tydligen behålla och förmodligen sörjer du över Olof Palme och detta tycker jag är tragiskt att du gör!

     • Var inte hans far halvjude ?
      Och han kvartsjude?
      Vet inte hur dom resonerar kring detta. Har en god vän som räknar sig som halvjude då pappan var jude. Är hans barn då kvartsjudar?

   • Det är politikerna som du har röstat på som stjäl det mesta av alla andras pengar. 250 000 000 kronor i timmen dygnet runt året om spenderar ditt självvalda PK av andras pengar. Men du skyller på några hemliga bankirer som du påstår är judar??? Vilken analysförmåga!

   • Sluta upp med att blanda ihop korten. Skilj det judiska folket från de globalistiska bankirerna. Den kampen har Donald Trump nu satt igång. Hans svärson är jude och dottern Ivanka har konverterat. Staten Israel, USA och Storbritannien är för alltid i mitt hjärta. All typ av antisemitism är avskyvärt. Judarna är framgångsrika affärsmän. Då det gäller globalismen måste begränsningar införas.

    • Ska vi slå vad om vilka de är av judar i vårt land som har ett stort inflytande på våra politiker, Vilka är toppfolket i Bilderbergergruppen nästan 25 judar!
     Var så god och sjölj!

 30. Detta hat kan nog inte placeras på judar med arabiskt ursprung, det gäller de vita judarna förmodligen att de stödjer araber och som alla vet, vill de överta världsordningen som står inpräntat i Koranen. Detta fick jag höra av en muslim jag känner som tyvärr i mina ögon är en lågt begåvad person när han håller sitt förmaningstal.

 31. Till Jonas Sjöstedt vill jag bara säga; endast idioter och psykopater känner ingen rädsla, det är ett psykologiskt varningssystem, utvecklat under människans evolution, och tar man inte den på allvar brukar man råka illa ut.

 32. Tacka David Schwarz, Göran Rosenberg, Jerzy Snickisnacki, Jan Scherman, Margit Silberstein, Wolodarski, Aschberg, m.f.l..

  Mångkultur är styrka för alla, utom för Israel..

 33. EUROPA – The Last Battle ~ The Full Documentary (2017)

  The Truth Fears No Investigation

  The TRUTH about:

  The Roots Of Globalism, Multiculturalism & White Genocide

  The Kalergi, Kaufman, Morgenthau & Hootonplans for European Genocide

  Jewish Supremacism vs German Racialism

  The Myth Of German Racism

  Hitlers’ Jewish Soldiers

  The Destruction Of Europe & Western Civilisation

  The Greater Israel Project & The Zionist War On Terror

  The Great Demographic Replacement & The Invasion Of Europe

  The New World Order & The Satanic Endgoal https://europathelastbattle.wordpress.com/watch/

 34. Det mest förbjudna i Sverige år 2018 är att berätta sanningen om det enorma hat som många muslimer ger uttryck för mot judar och mot kristna. Och det näst mest förbjudan är att berätta sanningen om antalet brott som begås av utlänningar,av hitresta, av nysvenskar eller barn till utlänningar i första andra, tredje generationen.

  Varför ska det vara så förbjudet att berätta den sanning som många många svenskar upplever? Varför anser 7-klöverns politiker o pk medier att sanningen måste döljas?

  /CC

  • Flera politiska Sanningar är lika förbjudna. Inte minst lögnerna om klimatsyndafloden, men än viktigare alla lögner om hur barn uppfostras, hur brott bekämpas, hur välstånd skapas i ett samhälle. Allt som sägs i media om det där är ingenting annat än en blandning av rena lögner och vilda knarkarhallucinationer. Därför är de funktionerna i samhället också helt misslyckade och direkt destruktiva.

   Jag hoppas att PKs lögner om islamismen är så extremt uppenbara att det får folk som genomskådar det att tänka efter på vad mer som PK ljuger om. Lögnerna om islam och invandring är bara toppen på ett isberg.

 35. Ett tips till Samnytt fär att visa upp islams ansikte och intolerans. I Iran mördades minst 30000 människor av islamisterna under 80 talet. De som mördades var allierade med islamfolket i revolutionen. De blev nyttiga idioter då de fördes till stupstocken. Siffran 100000 nämns också. Överlevande från detta brott mot mänskligheten hade för några år sedan en tribunal, Iran tribunalen, jag såg rättegången på BBC för några dagar sedan. De som utförde detta avskyvärda brott är nu makthavare i Iran. Sverige gör affärer med dessa massmördare, samma sak under WW2, då levererade vi råvaror till den tyska krigsmaskinen. Alla ni som läser Samnytt, titta på vittnet som greppade halmstrået för att överleva. Han fick frågan om han hade ångrat sig och nu var en god muslim. Han ville leva, andra fick samma fråga men valde döden av principiella skäl. Mannen som var ”ångerfull”, nu skall du visa att du har ångrat dig, han togs till en avrättningsplats, där tvingades han att skjuta sina kompisar. Det var hemskt att se denne man berätta om helvetet, jag har själv vittnesmål från iranier om hur avrättningarna gick till, folk radades upp på ett led, en mullah gick med en pekpinne och valde ut folk till avrättning.

   • Än bättre var kolonialstyret som tillsatte dessa pajasdiktatorer för att hålla ordning på skenbara arabiska ”nationer”. Under mellankrigstiden bedrev Storbritannien en mycket framgångsrik ockupation av det mesta av MENA. Och väldigt lönsamt, UKs militärutgifter uppgick till mindre än 2% av BNP samtidigt som de dominerade alla hav och ockuperade en tredjedel av jordklotets landyta. En sån kontrast mot senare tiders västlig MENA-politik!

    Problemet är alltså enkelt att fixa, man visste redan för 100 år sedan exakt hur man gör för att krossa islamismen.

  • Släpper du muslimerna lösa blir det som i sverige….. Det smäller här och där… Vänta bara till klankrigen kommer igång…. Då blir det som i mellanösten här…

  • MENA var hyfsat före Shahen av Irans fall. Libanon, Libyen, Syrien, Irak, Iran, Sudan, Somalia. Det var så de skulle fortsatt styrts.

 36. ”Men kom igen nu då, nog är det väl nazisterna som är värst va?”
  ”Nej nej nej, du ska svara nazister! Försök igen!”
  Så tänkte Malou under intervjun

  • Islam = nazism = kommunism
   Det är samma vansinniga skit alltihopa. Dessa ismer utgör ett gigantiskt hot mot vår frihet.

   • Hur är det med dina kunskaper?
    Hur kan bolsjevikernas kommunis va samma som nationalsocialism.
    Och dom styrs inte av religion som så som islam.

 37. Fake news media i Sverige, håller islam om ryggen o hela
  upplägget är genomskådat av varje sunt tänkande person.

  Dessutom sponsrar den svenska regeringen terrorist-organisationen Hamas i Palestina med skatte-finanseierade miljardbelopp,

  Även Löven sakar hand, kramas, går på röda mattor o umgås med mullorna o deras regimer i Mellanöstern.

  Den svenska regeringen o deras media är totalt islamiserade !

   • Så kan d också va, givetvis omedvetet då figurerna där saknar självkritik o aldrig skulle kunna se uselhet i sig själv. Att skylla på andra ligger i vänsterfeministers DNA och är obotligt.

  • 100% rätt. Det är just denna sanningen som man sällan får höra och /eller läsa. Det är svårsmällt för de flesta men är dagens sanning.
   Bert, du har analyserat och summerat hela situationen, och det du skriver är inte fake news. Mycket bra.

 38. Det som håller kvar mig i Sverige är att min etnicitet är svensk. Skulle jag som svensk ha bott i Israel skulle jag ha flyttat till Sverige. Israel är f.ö. tryggt och trevligt.

 39. Islamister är en part i 73 procent av alla inbördeskrig med över 1000 döda per år enligt konfliktforskning år 2016 vid Uppsala universitet. Tänk så många konflikter vi hade sluppit utan dem. Och ja, Islamister är muslimer, precis som muslimer. Folk verkar vilja göra väldigt stor skillnad på dem.

 40. Islamister är en part i 73 procent av alla inbördeskrig med över 1000 döda per år enligt konfliktforskning år 2016 vid Uppsala universitet. Tänk så många konflikter vi hade sluppit utan dem. Och Islamister kallar sig inte själva för Islamister. De kallar sig för muslimer, precis som muslimer. Begreppet ”Islamist” är skapat av icke-muslimer som vill göra skillnad på muslimer och muslimer, baserat på hur hårt de muslimar.

 41. Är den där Malou helt förd bakom ljuset?
  Den palestinska stormuftin Haj amin al Husseini (islams kanske största ledare på den tiden) satte upp två Waffen-SS divisioner I Bosnien. Vad säger det?

  • Var det inte en bara? ”Handschar” divisionen minns jag men vad var den andra?

   Oavsett så stämmer det att han aktivt stödde nazisterna och gjorde upp planer på att hjälpa tyskarna ”rensa” Palestina på judar när Afrikakåren nådde Jerusalem.
   (Vilket inte skedde tack och lov)

 42. Malou von Siwers: ”Vi såg dem [nynazisterna] i Göteborg och många reagerade på det”
  Och vad har det med judeförföljelser och judarnas flykt från Sverige att göra??? Och vilka var det som reagerade starkt mot NMR:s tillståndsgivna demonstration i Göteborg? Ja, just det, vänsterextremister och PK-medier vilka inte på långa vägar representerar det svenska folket.
  Extremvänstern och nazisterna är inte motpoler utan konkurrenter och de tävlar om vem som kan hata, hota och attackera judarna mest och i den ”sportgrenen” leder vänsterextremisterna överlägset.

 43. Nazister och högerextrema har aldrig och kommer aldrig utgöra ett hot mot judarna. I synnerhet i Sverige där det inte finns några djupare rötter i landet från nazismen om man undantar Socialdemokraterna. Däremot från vänsterextrema och i synnerhet muslimer i allmänhet är hotet enormt mot judarna och det är bara se hur tv-programmen för barn i MÖ hjärntvättar barnen om hur onda judarna är och vad man ska göra med en jude (döda). Problemet för vänsterliberala etablissemanget är att man vägrar tala öppet om hotet från muslimerna och menafolket, därför att dessa utgör deras viktigaste väljarbas numera. Allt för makten och då hellre kastar man propagandan om nazister och högerextrema som största hotet mot judarna.

  • At de aldrig har vært et trussel er vel å ta i . At dere hadde en nazistvennlig konge under krigen gjorde sitt til at Tyskerne kunne frakte både det ene og det andre gjennom Sverige. Og når man vet at nazisympatiserende svensk politi utleverte norske flyktninger til Tyskland holder vel neppe denne påstanden mål . Det kunne jo være norske jøder for hva vi vet . Ravn Figenschou.

 44. Fick verkligen den vackra kvinnan sitta i Svensk TV och säga något så kontroversiellt och hos den där programledaren?Försökte inte PK kärringen på Fyran att tysta ner henne?

 45. Så intressant att se på Malou hur hon försöker lägga ord i munnen på gästen. ”Men är det inte nazisterna värst ändå, kanske, typ………”
  Svårt att fåra höra annat när den väl invanda propagandan skiljer sig från verkligheten. Usch fy F-n……..

 46. Vad jobbigt det är för PK-packet när det INTE kan skylla på ”nazisterna”!!!!! Ist är det deras egen Adel som är dom STORA bovarna!!!!! OSIS!!!!!!

 47. Vem fan bryr sig om judar? Majoriteten av dom förespråkar mångkultur och invandring, som man bäddar får man ligga!

 48. Bägge två är otrevligt att se…Sen alltid ska man tycka synd om judar,muslimer.Som hatar varandra ibland.Fast de ser likadant ut.Jag förstår ingen skillnad mellan dem.

 49. Inte konstigt. I princip har Sverige importerat minst 1.000.000 rasistiska antisemiter från fjärran östern. Tyvärr kan bara Svenskar och nazister vara rasister enligt PK-eliten.

 50. Hur ställer sig Nina till faktumet att i stort sett alla judiska människor i maktpositioner (mediaägare, finansmoguler, lobbyorganisatörer) etc, är extremt massinvandrings-vurmande för väst, och vill att deras värdländer ska ta emot maximalt antal muslimer, alltid? George Soros, t ex. Tycker hon inte det är lite konstigt?

  • Eller beror det på att det är en grupp som är välintegrerad i samhället och finns likafördelade överallt i alla delar.

   • Judar utgör ca 2% av världens befolkning, men judiska människor äger i stort sett alla tidningar och tv-kanaler i väst, hollywood-studios, investment-banker, centralbanker och står dessutom bakom de allra mäktigaste lobby-organisationerna i USA. Är det att kallas likafördelat, tycker du?

    • En förbaskad massa av dom är vanliga jobbare i alla upptänkliga branscher och länder. Har du tappat fullständigt att det är en folkgrupp som prioriterat kunskaper och bildning och underlång tid fått se till att hålla sina tillgångar säkrade och känna deras värde endera i pengar eller personlig talang.

     Bryr mig inte ett vitten på vad en mängd människor med seriöst olika ideer om allting äger. Har övriga finansiärer inte sett värdet i media och banker är det väl upp till dom. Det mesta av vad du tjafsar om är ändå aktiebolag och liknande så det är vanligen inte nån specifik som ”äger”

 51. För att säga det kort är problemet mellan de tre värdsreligionerna stort(islam,judendom och kristendom). De har alla samma grund stammfadern Abraham. Varför judarna muslimerna bråkar i grund och botten är att de säger att isamael först sonen är den rättarvtagaren till Abraham och inte den yngre sonen Isak som judarna följer. Och varför kristna har underlång tid hatat judarna är för att de korsfäste frälsaren. Alla de tre religionerna ser varandra som otrogna !

 52. Konstigt att möta så mycket judehat här – det finns ju inte ens 20 000 judar i Sverige. Jämför det med över 1 miljon muslimer som kommit hit på några få år.

 53. ”Islamister” kallar sig inte själva för Islamister. De kallar sig för muslimer, precis som muslimer. Ordet ”Islamist” är något man kommit på för att göra skillnad på muslimer och muslimer, baserat på hur hårt de ”muslimar”. En ”radikal Islamist” är således helt enkelt en radikal muslim, och muslimer har för vana att vara ganska radikala med sitt Islam. Jämfört med en, på pappret, Kristen svensk så är det ganska radikalt att ligga med rumpan i vädret fem gånger om dagen och be. Eller att slänga in ett ord om Gud i varannan mening vad man än pratar om. Eller att gå klädd i burka. Eller att predika för alla i det bostadsområde man är bosatt i hur man ska tänka, agera och leva. Etcetera.

 54. Har Barbara Spectre tagit med sig Jan Eliasson, stängt Paideia och flyttat
  till Israel? Det var länge sedan dom fick visa upp sig i SVT och inte heller
  i pressen ser man något.

  • Bra fråga. Skulle tippa på att hon är i Israel och jobbar för att fösa ut afrikaner. Den fantastiska mångkulturen vill hon inte ha på hemmaplan.

 55. Märk hur fort kärringen försöker finta bort att det rör sig om muslimer. Direkt börjar hon prata om nazister. Det gömmer sig en nazist i varje buske enl dessa pk fjantar. Blir så trött.

 56. Som journalist måste man försöka förminska och helst avproblematisera hela debatten om muslimers skyldighet. Det är en gemensam hjärntvätt som kommer att slå hårt tillbaka när procenten stiger med deras närvaro.

LÄMNA ETT SVAR