aruna khilanani

Faksimil Facebook

Utrikes

Föreläsare vid Yale fantiserar om att skjuta vita i huvudet

Publicerad 6/9/2021
Annons

Under en föreläsning på Yale School of Medicine i april berättade en psykiater att hon hade fantasier om att skjuta den vita person som kommer i hennes väg.

Det var den New York-baserade psykiatern Dr. Aruna Khilanani som inte hade några betänkligheter över att delge publiken sin fantasi. Efter att ha skjutit en vit person i huvudet och begravt den i vägdiket skulle hon gå i från platsen ”med en studs i steget”. Det hette även att vita får hennes blod att koka och att de är galna och har varit det under en lång tid.

I ett flygblad med reklam för föreläsningen postat på nätet framgår att föreläsningen ”Det psykopatiska problemet med det vita sinnet” bland annat innehöll momenten ”vita människors frånvaro av empati mot svart ilska som ett problem” och ”förstå hur vita människor är psykologiskt beroende av svart ilska”.

Khilanani inledde med att tala om för publiken att hon skulle säga många saker som förmodligen skulle generera många svar. Hon gick sedan vidare för att diskutera den påstådda ”intensiva ilska och meningslöshet” färgade människor känner då de talar med vita om rasism.

– Vi är lugna, vi är givande, för givande, och sen när vi blir arga använder de våra svar som en bekräftelse på att vi är galna eller har emotionella problem, sa hon.

– Inget gör mig mer arg än en vit person som säger åt mig att inte vara arg, för dom har inte sett riktig ilska ännu.

Vidare berättade Khilanani om hur hon ”systematiskt” gjort sig av med sina vita vänner för omkring fem år sedan.

Mord att göra världen en tjänst

Att mörda en vit person är en tjänst åt allmänheten, menar Khilanani. Hon hade nämligen fått fantasier om att skjuta en slumpvald vit person som skulle komma i hennes väg. Hon skulle sedan begrava kroppen och torka sina blodiga händer medan hon gick därifrån relativt skuldfri med en studs i steget – ”som jag gjort världen en jävla tjänst”.

Att tala med vita om ras är meningslöst, anser hon, då vita är ”ett dement, våldsamt rovdjur som tror att de är ett helgon eller en superhjälte”.

– De har fem hål i sin hjärna. Det är som att banka huvudet mot en tegelvägg.

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
782Polismästarens uppmaning till svenskarna: Bilda medborgargarden
Annons