Foto: Foundations World Economic Forum.

Franska generaler i brev till Macron: Skriva på FN-avtalet är förräderi

Delningar

Det omstridda migrationsramverket skrevs under i måndags av bland andra Frankrike. I ett öppet brev till president Emmanuel Macron skriver ett tiotal generaler och en före detta försvarsminister att avtalet minskar landets suveränitet och utgör ännu fler skäl för ett redan illa åtgånget folk att revoltera.

Brevet anklagar Macron för att göra sig skyldig till förnekande av demokrati eller förräderi mot nationen då han skrivit under utan att tillfråga folket.

”Den franska staten är sen med att inse omöjligheten med att integrera för många människor, utöver alltför avvikande kulturer, som har grupperats under de senaste 40 åren i områden som inte längre lyder under republikens lagar”, skriver man bland annat och lägger till att invandringen utraderar Frankrikes civilisatoriska landmärken.

Brevet är skrivet av general Antoine Martinez och underskrivet av ytterligare tio generaler, en admiral, en överste samt före detta försvarsminister Charles Millon.

President Macron har nu bara stöd av 18 procent av den franska befolkningen.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

330 KOMMENTARER

 1. Sveriges största förädare är Löfven. Han är som att han inte förstår
  att han är borta från makten, nu lille löfven. gäller nya direktiv, du är körd.

   • Tyvärr så var det en major, svag i anden, som förrådde de tvåhundra tyska elitsoldaterna innan de han utföra sin plikt

  • Hoppas–!! Om jag plötsligt varit Riksföreståndare skulle en första åtgärd varit att slå en järnring kring SR/SVT och meddela samtliga vartefter dom kommer att dem är entledigade och att bolaget är under rekonstruktion men att alla är välkomna att söka sina gamla jobb hos den nya styrelsen.

  • Exakt. Militären sonderar antingen terrängen för en kupp. Eller garanterar i vart fall de Gula Västarna att militären ej kommer ingripa mot dem.

 2. ”Fredsprojektet” EU leder till krig. De skulle nöjt sig med kol- och stålunionen och handelsavtal, det är allt som behövs för att alla ska kunna leva i välstånd.

 3. Vår hjärntvättade ÖB som berömmer terrorist-kollaboratören ÖZZ och springer i prideparaden är en skam för sverige och och borde avgå.

  Det är just militärens främsta uppgift att skydda ett lands suveränitet och dess invånare från en fientlig invasion även om den har iscensatts av folkförrädare till politiker.

  Man kan inte annat än bli avundsjuk på Frankrike som har en militär med ryggrad och inte som vi i Sverige en hjärtvättad globalist-vasall, syltrygg och ”wimp” till ÖB

 4. Samma där som här!
  10 generaler som bevistat Bliderbergrppens, Triletrala elle CFR:s möten och indoktrinerats. Fått direktiv med sig på vägen hem som med basta skall genomföras..

  Det är de som styr världen i dag. Ett absolut förbud borde införas för politiker och andra statliga dignitärer i beslutsfattande positioner att närvara vis sådana möten. Vi har ett grymt facit på konsekvenserna.
  Det borde räcka som grund för ett tvingande förbud.

 5. Skrev det för några dagar sedan..den som kan och vill kan själv ta på sig sin gula reflexväst dom flesta fått av sina försäkringsbolag.
  INGEN kan påstå annat än att ni alla vill synas i vintermörkret….
  däremot skulle en hel del inse att något är på gång nu !!
  Ta er till dom ställen i Sverige som protesterar,kan ni inte det så bär åtminstone
  er gula väst så ni syns i ” trafiken”…

 6. Ja, franska folket är beredda att visa sitt missnöje. Det har vi sett, inte minst med ”gula västarna”. Och Macron har verkligen trampat i klaveret nu. Är han smart, avgår han. Utan hedern i behåll, men ändå. Fortsätter han, lär han snart bli utsläpad av folket. Och jag skulle sympatisera med dem då.

  Så, vad vi behöver nu, är att vi blir som ”gula västarna”. Visar vårt missnöje, och det i en sådan stor gruppering att våra politiker förstår. Inget våld, inga upplopp, men högljudda protester. Och, ännu bättre, visa det genom röstsedeln när det blir omval.

  Så L och MP åker ut. Jättebra. Löfven har skrivit på avtal han inte får, för han är avsatt. Nå, visa missnöjet mot S genom att inte rösta på dem. Annie Lööf har ju visat var hon står, hur många väljare har hon kvar? V gapar och protesterar, men när gjorde de något vettigt, egentligen? SD har ju klart och tydligt visat att de kämpar för Sverige, för oss som är födda och uppväxta i det här landet. KD har också visat framfötterna på ett positivt sätt. M… Nja, ok, kan de bara inse att Reinfeldt är borta, och vädra ut hans odör, kan nog partiet bli bra igen.

  Så en konservativ allians mellan KD, M och SD kan bli räddningen för Sverige. OM vi kan protestera tillräckligt högt så att våra politiker fattar att vi kämpar för vårt land nu.

   • Ja, både på gott och ont. Alltså, förstå mig rätt. Det ska inte vara enkelt att störta en politiker. För då skulle vi snart se nya ansikten varje vecka, och varje lovar en massa saker de inte kan hålla, för att få sitta kvar ett tag till. OM de ser ekonomiska fördelar med det. Annars skulle vi väl snart stå utan politiker.

    Men samtidigt, det GÅR. Det går att skapa förändring. Och en stor draghjälp ser vi här. Internet. Alternativ media. Diskutera och debattera med familj, släkt, vänner, arbetskamrater, bekanta. Få folk att börja tänka. Börja inse. I värsta fall röstar de som tidigare. Fine, men då kan de iaf inte skylla på att de inte visste. I bästa fall röstar de rätt. Och vi skapar förändring. Se bara hur SD har växt från val till val. Folk vaknar, folk inser, folk reagerar.

    • Jag är enig med dig, men allt går i fel riktning, med diktatur, EUs inflytande och makt, att den afrikanska kontinenten har växt med 1 miljard människor sedan 70-talet, som vi ska underhålla p.g.a. globalisternas dåliga politik.

  • Ja..hoppas Björklund åker ut med huvudet före och Fridolin åker samma väg med en spark i rumpan..(.bildligt talat alltså…)

 7. Jaha då blir ett tiotal generaler snart arbetslösa, detta kommer aldrig att accepteras av lilleman med storhetsvansinne.

 8. Det finns en lång rad av förrädare runt om i hela Europa!
  Jag är ingen förrädare men Stefan L, Reinfeldt och deras anhängare har förvägrat folket att rösta i stora och viktiga frågor som exempelvis FN-avtalet eller godkännandet av mångkultur, ändring av grundlagar, tv-skatt osv…

 9. Napoleon den lille fjanten Macron har visserligen uppbackning av Rotchild och globalister men jag skulle inte tro att han vågar springa deras ärenden längre när det gäller immigrationen eftersom han inte längre har militär uppbackning

  • Har militären sagt sitt så inser man att det har gått långt.
   Kanske är det början på slutet för eu vi ser…??..

   • J…man hoppas på en riktig revolt …fatum är tyvärr att hela den härskande klassen måste avväpnas..bort från jobb och förmögenheter…det får inte gå som i Öst..där kommunisterna bara bytte fot till demokrat och satt kvar på sina poster, En rejäl utrensning måste till. // t.e.x kan människor som samarbetat med expo/ eller försökt samarbeta med expo – inte ha ngt inflytande. //

   • VAD ska han göra då tycker du..riksdagen har valt bort
    kungastyre .
    Ska han gå själv mot strömmen..??…
    när inte ens folket vågar sig ut med gul väst….

 10. Det var väl ett jä.. gnäll på fransmännen. De har ju röstat fram den här skitstövlen till president. Kan väl en treåring räkna ut att det får konsekvenser att sätta fel personer i maktposition.

   • Folk som faller för propaganda och därmed blir vilseledda är så pass efterblivna att de bör förintas.

    Alternativet är en ”global värld” skött av en global regering, och den har vi sett vart den leder.

   • Halva nyhetsprogrammen i SVT i går handlade om ” klimathotet ” och det skolkande barnet som skall rädda klimatet. Som av en händelse råkar barnets pappa ha en kompis sim just startat en stiftelse där folk med ångest kan betala in pengar och ” kompensera ”

    • Ja, hela den här klimatdebatten är lika falsk om påståendet att islam är fredens religion och att immigranterna är en vinst för samhället.

    • Och det förskräckliga lilla barnet tyckte inte alls om all uppmärksamhet hon fått, lät hon oss veta. Hon trodde dessutom att ingen av hennes klasskompisar visste om att hon är klimataktivist. Och slutat flyga hade hon visst gjort. Falsk blygsamhet så man spyr. Jag kan inte bestämma mig för vem jag tycker mest illa om, Malena eller Greta.

     • ”Jag har slutat flyga”, säger en 15-åring. Och när började hon? Hör inte folk hur sjukt detta är?

     • Nu fick jag precis höra att Greta har Aspergers syndrom och att hennes yngre syster har ADHD. Det förklarar Gretas något besynnerliga beteende. Jag raderar min förra kommentar.

    • En 15-åring i flätor utses till Jesus efterträdare och behandlas sen som en gudomlig gestalt. Om inte detta är sekteristiskt och borde få varningsklockorna att ringa hos sunt folk så vet jag inte vad som krävs.

    • Nej, det tror jag inte. Politiskt sett blev Ryssland ett hot först när det slutade heta Sovjetunionen.
     Militärt har det alltid varit ett latent hot iom läge och storlek.

    • Jag tror advokatsamfundet kom fram till att Özz syster som är advokat inte hade gjort något fel. Hur sätter man dit en advokat om alla andra advokater inte tycker att det ska gå att sätta dit henne?
     Självklart ligger det flera hundar begravna här, men i detta landet lägger man locket på.
     Utom om någon tant skriver något på Fisbook, förstås. Då blir det ett j-a liv.

 11. Känns som om Frankrike behöver en militärkupp för att avsätta denne korrupte bedragare som är ditplacerad av makteliten och som bajsar i vad folk tycker.

 12. ” På med västen..svensson ”.. !!

  Men inte ens att bära den gula reflexväst ni fått från era försäkringsbolag
  vågar ni använda…
  hellre än att inte bli påkörd..väljer ni bort den..
  ni väljer hellre att bli överkörd av både bilar och regenter…;(;(.

 13. Här går ÖB i pride-parader och gullar med en terroristsponsor. Här är ÖB:s och försvarets (ähum) uppgift inte att försvara landet, utan att försvara sossepartiet.
  Vedervärdigt.

 14. En stor grupp generaler samt försvarsministern anklagar alltså presidenten för landsförräderi och pekar på anledningar till folkrevolt. Det börjar onekligen hetta till rejält.

 15. Ja, dessa Europeiska ledare svär lojalitet till icke-medborgare i mellanöstern & Afrika! Det är så motbjudande att man inte tror det är sant.

  • ingen annan heller verkar det som…;(;(..
   ingen bryr sig och hoppas att alla andra ska göra något…
   Denna ” någon ” …ÄR ALLA..!!
   men när alla väntar själva på någon…ja då är ensam fortfarande inte stark..
   Har du själv en gul väst…Vendela…??…

  • Ja, just det här med militärer och värdegrunden är intressant. Pratade med en högt uppsatt officer för svenska armén. Han var så stolt över detta med ”värdegrunden” och ”allas lika värde”. Så jag frågade honom om han verkligen stod för det. Och jo, det gjorde han. Väldigt viktigt. Alla är lika värda.

   Så jag frågade honom vad han gör den dag Sverige står under attack från främmande makt. Hur ska han kunna strida, om fiendens soldater är lika värda som svenska soldater. Ska han skjuta en på varje sida då? Och hur är det med de svenskar han ska skydda mot fienden. Är de lika värda som fienden? Ska han låta fienden skjuta en, för varje fiendesoldat som stupar för svensk eld.

   Har nog aldrig sett någon så förvånad som han var där och då. Uppenbarligen hade han inte tänkt på att som svensk soldat, därtill officer, behöva kriga och skydda Sverige. Skrämmande att en sådan ska leda svenska soldater i strid.

   • Klänning tror jag inte han bär. Men värdegrunden bär han med sig. Han är nog inte så bra på försvar av Sverige då han accepterar att Försvaret nu bara är en skugga av sitt forna jag…

 16. Inget avtal skrevs under i måndags, det acklamerades.
  Beslut fattas 19.december i NY. Om det skrivs under särskild är osäkert.

 17. Det är ord och inga visor i många länder i Europa. Sverige har bara politiska springpojkar med näsan i vädret. Alla tycker lika. Personligheten är helt utsuddad – om där fans nån från början…

 18. I det här landet har tydligen ÖB sett som sin främsta uppgift att göra reklam för HBTQ personer och att försvara de invaderande och fientliga horderna som förrädarna till politiker har släppt in i landet.

  Fy [email protected] vilket land vi bor i

  • Nationalister sållas noga bort vid mönstring och får ej tjäna i militären. Invandrare rekryteras och uppmuntras aktivt. Vad kan regimen i sverige ha för planer mot oss svenskar?

 19. Generalerna gör naturligtvis helt rätt i att försvara demokratin! Skulle vilja se vår ÖB visa samma lojalitet mot Sverige! Istället verkar Bydén mer ute efter att säkra sin egen framtid i globalisternas sold. Bydén har sett hur bra globalisterna tar hand om sina lojala lakejer!

 20. ”Jag måste fan ha en EU-armé” är det första globalisten Macron tänker när hans egen armé nu vänt honom ryggen…

 21. Det tar sig sa käringa när skethuset brann.
  Nu börjar man t o m på högsta militärnivå prata om förräderi mot folket.
  Äntligen säger jag. Det har vi i den verkliga oppositionen i Sverige hävdat i decennier.
  Men bättre sent än aldrig. Europa kan fortfarande räddas om detta franska varningsupprop sprider sig tillräckligt. Ja, inte till Sverige förstås. Här har högsta militärledningen fullt upp med att klä sig för pridetåget och diskutera genus och värdegrund. Och det mitt under pågående invasion.

 22. Var finns de SVENSKA generaler som ställer upp för Sverige precis som de franska generalerna ställer upp för sitt folk ?

 23. Svenskar lär er av Frankrike nu, Sverige är inte bättre! På med Gula västarna när ni går ut för att handla för att protestera mot 7 Klövern!

 24. Och de svenska folkförrädarna med svetsarn Röven i spetsen har varit drivande bakom det nya FN -avtalet.

  Jag hoppas att de franska generalerna har det i åtanke och arresterar folkförrädaren när han sätter sin fot på fransk mark

 25. Upprop.
  Alla som kan: infinn er vid mynttorget söndag 16 / 12 kl 15.15.
  Protesterna mot maktmissbruket fortsätter.
  Tyvärr kan jag själv inte närvara denne helg.
  Ta gärna på er en gul väst.

 26. Löfvén skriver under avtal utan att läst och förstått texten.

  Nån dummare jävel till statsminister går inte att uppbringa.

 27. Tänk om det kunde ske i Sverige. Men här går generalerna hellre i Pride tåget eller är det ett sätt att fjäska för att få nån krona till av någon homo politiker. Det här avtalet är slutet för Europa och starten på inbördeskrig.

 28. Äntligen reagerar militären !
  Franska polisen är precis lika vänsterkorrupt som här ! Och under pågående oroligheter i Frankrike där folket – oberoende av politisk agenda man annars tillhör – nu tillsammans blir attackerade av nyadelns knektar = POLISEN . Oavsett vilket EU-land man tillhör, har politikerna = nyadeln polis för att skydda dem mot folket.
  Tur det finns militär .
  Kanske därför vi saknar sådan, vilka annars skulle följa sina franska kollegor. Konsekvenserna av samma avtal skrevs ju under av herr Löhven och borde få ifrågasättas. Speciellt om Lövet har juridisk legimitet att i nuvarande läge har den rätten.

 29. Den politiska makten, har utmanat den militära o polisiära makten,

  Politikerna har enbart det mediala etablissemanget på sin sida.

  Dom europeiska medborgarna börjar komma till insikt om det politiska maktmissbruket, när man upptäcker att man håller på att förstöra den egna kulturen till förmån för den muslimska.

  Det är ett gigamntiskt övergrepp som sker i Europa, inte minst i Sverige, som politikerna fyllt med 10.000-tals islamister.

 30. Macron behöver läsa på sin franska historia. Den innehåller en hel del föregångare som inte heller lyssnade på folket.

 31. Med det sagt säger dom med andra ord att militären behöver Macron inte räkna med om det skulle bli oroligheter i Frankrike pga demonstrationer. Om han ev skulle behöva deras hjälp.

 32. Som det känns så kommer allt fler gå emot globalisternas bygge med smörgåsbord till alla som inte bidrar.Drogmarknaden ökar i varje land och det bildas maffia överallt,och det är politiker stolta över.

 33. Revolution. Smaka på det ordet!
  Tiden är rätt, Pk vacklar vänstern har ljugit klart.
  Vi börjar fredligt och mjukt, abdikerar dom då behövs inget våld!

  • De kommer inte abdikera – så i slutändan blir lagligt våldsanvändande nödvändigt. Det finns inga andra alternativ. Lagligt våld eller duka under. Bara att bestämma sig.

   • Löfven abdikera??? Aldrig, han har gjort klart att han är den ende som kan leda Sverige. Ja enligt honom förstås. Han gjorde klart att det spelar ingen roll vilken som ingår i regeringen bara han får vara Statsminister. Vilket stolpskott.

 34. Politikerna har låst in sig i ideologiska bubblor, utan hänsyn till den verklighet människor i Europa tvingas leva i

  Inte minst i Sverige med en tsunami av mord, våldtäkter, öppen droghandel o kaos i hela den offentliga sektorn.

  Lägg till den oerhörda säkerhetsrisk politikerna utsätter medborgarna för o speciellt i Sverige, där vänsterextrema
  organisationer har fått styra politiken under hela 2.000-talet.

  Det är inte en dag för tidigt, att militären vaknar o säger ifrån.Det borde militären även göra i Sverige, istället för
  att anpassa sig till den pågående islamiseringen.

   • Vad blir globalisternas nästa steg när hjärntvätt och propaganda inte längre fungerar för att kontrollera EUs befolkningar. Förloras Frankrike faller hela EU som ett korthus. Jag tror att desperation kan förväntas från globalistsidan.
    Min egen teori är att de nu tar ett steg tillbaka för att låta stormen bedarra och omgruppera. Hillary leder vägen, nyligt med uttalandet att Europa måste sluta ta emot migranter innan de förlorar makten.

  • Det är andra tider nu.

   I dag har vi ett Sverige där många ännu försöker hålla fast vi det tidigare homogena närande samhället. Vidare har vi det mångkulturella tärande samhället. Därifrån attackeras vårt Sverige med våldtäkter, mord och annan skit.
   – Slaget kommer absolut att stå mellan ”vi och dom”. De vill ha mer och vi ger dem inget mer.

 35. Jag är inte så insatt, men sökte på några av de generaler som skrivit under. Det här är inte vilka personer som helst, de är väldekorerade höga militärer. Militären i Frankrike har dessutom en helt annan roll och anseende än i många andra länder. Den allra högst rankade tekniska högskolan i Frankrike, Ecole Polytechnique, är en militärskola. Militären är helt enkelt inget ”särintresse” där, militären är staten och dessutom det finaste staten har.

 36. Det verkar i vissa kretsar vara inne att förråda sin egen befolkning och det är ju i princip ofarligt i ett land där befolkningen sover djupt och fattar noll. Vi behöver ju inte gå nästgårds precis för att studera samma intelligensbefriade fenomen.

 37. Frankrike är ett exempel (mkt dåligt) som fler trötta svennar och ffa Sveor borde titta på, och därmed förstå problemet med menamigration på lite sikt.

  De flesta som hänger med har redan förstått, men det behövs tydligen mer för att ”rädda-världen-kvinnor” ska begripa vad som händer….

 38. Militär och polis står på socialkonservatismens sida och den dag det bli skarpt läge, så kommer globalisterna få det hett om öronen.

 39. Macron har tidigare sagt i en intervju sagt, att om det franska folket fick rösta om att lämna EU så hade man gjort det..Kanske det omstridda migrationsramverket nu kommer bli startskottet för ett Frexit.

 40. Nu börjar makaronen darra på överläppen. Stora delar av folket emot sig, en absolut majoritet av polisen och militären. Det går snart upp för alla att ingen förutom den politiska eliten vill ha denna helvetes-globalism.
  EU och FN kommer leda till västerlandets undergång. Inbördeskrig kommer bryta ut i hela Europa. EU kommer nu med stormsteg försöka ta kontroll över nationernas försvar och införa en EU-arme.

  • EU kommer att misslyckas totalt. Har majoriteten av européerna emot sig.
   Om 4 år har vi 25 exit och våldsamt inbördeskrig. Krigsprofitörernas våta dröm.

 41. Tänk om rubriken ändå vore

  Svenska generaler i brev till Regeringen: Skriva på FN-avtalet är förräderi

   • Blir inte fittluvor obligatoriskt i ”Svenska försvarets” uniform?
    Vad ska de skjuta med? Dildos med lösa anuspatroner?
    Dårhuset Sverige förnekar sig inte.
    Den ena dåren värre än den andra och folket ska betala för skiten.
    Till och med ÖB springer omkring och fjantar sig.
    Förr var en karl en karl och inget annat.
    Idag vet jag inte vad de är: Skogstokiga kanske????

   • Den frågan avhandlas faktiskt på varje måndagsmöte på Starrängsringen. Pride 2019, hur är taktiken? Fittmössor eller lädertanga?

 42. Då är det allvar i Frankrike. Statskupp och revolution nära förestående. Släng ut MENA patrasket så återgår allt till det normala igen.

 43. Brevet underskrivet, förutom av tio generaler, av FÖRRE försvarsministern Millon. Det hade varit uppseendeväckande om det varit en sittande minister.

  Ändå rätt sensationellt med så många ur ”etablissemanget”. Det kokar.

 44. Oj! Oj! Oj!
  Generalerna går ut och ger folket carte blanche att avsätta regeringen. Alternativt, utlovar militärkupp om Gula Västarna kan ge dem tillräckligt mycket ursäkt.

  • Underbart. Frankrike är hopplösa p ett sätt för de har tagit emot sjukt mkt invandrare under lång tid. Samtidigt verkar de kunna ändra sig och ryta ifrån så…

   • Frankrike har en verklig konservativ rörelse. De har haft en konservativ demonstrationer med en miljon katoliker till exempel. De har haft en konservativ som begick självmord i Notre Dam i protest mot regeringens progressiva lagar. Och de har en militär som lever sitt eget liv med sina egna värderingar och traditioner och kultur.
    De här rörelserna har funnits där hela tiden. Fast det inte rapporterats om dem.

 45. Stöd av 18 % av befolkningen. Så mycket! Det finns således en massa fransmän och kvinnor som vill se Frankrike utvecklas till ett u-land med väldigt höga kriminalitet så som råder i ett sådant land.

  • Storbolagen tjänar på globalism. Fler kunder och lägre löner.Men allt detta är kortsiktigt, samhällsoro skapar sämre ekonomi och mindre spenderande. Kvartalsekonomi bryr sig lite i framtidskonsekvenser.

  • Har länge tänkt byta mitt Lufthansa kort till något vettigare. Nu åt det dags. Hoppas nu inte hela star aliance står bakom detta uttalande.

 46. Tror dessa herrar på allvar att folket bara kommer titta på när dom gräver ner länder allt djupare i avgrunden med sitt larv om öppna gränser och allt åt alla som inte bidrar,samtidigt dom skor sej själva på skattemedel och bygger allt högre murar med fler bevakningskameror i sina egna hem.Glöm det.

 47. Nationalism ær som kitt.
  Håller samman en nation.
  Ser inget negativt i det.
  Mer som ett måste.
  Alternativet ser jag som anarki.
  Anarki slår sønder allt.

 48. I Sverige kan vi också masa oss ur tv-sofforna även om det ska till en tjeckiska med sällsynt mycket kurage och jävlaranamma till det. För få kan väl mäta sig med Katerina Janouch när det gäller att formulera folkets vrede och framstå som en folkets samlande kraft och förebild.

  ”På söndag den 16/12 kl 15.15-17.15 möts vi åter på Mynttorget, den tredje helgen av protester mot ansvarslös migrationspolitik, mot expeditionsministärens undertecknande av FN:s migrationsramverk Global Compact, och mot maktmissbrukande globalistisk elit som vänt det egna folket ryggen. Kom och stå enig med mig! Vi är en opolitisk rörelse som maktens hejdukar gör allt för att splittra. För vi är folkets röst, den våldtagna flickans, den svältande pensionärens, den cancersjukes som inte får vård i tid, den som avskedats och frysts ut för att ha haft “fel” värdegrund. Alla vi som står mot den dysfunktionella makt som självsvådligt förstör vårt land.”
  http://katerinamagasin.se/den-dagen-vi-star-eniga-ar-maktelitens-forstorelse-av-sverige-slut/

 49. Samma sak kan tyvärr inte ske i Sverige. Ty här är alla generaler, inklusive överbefälshavaren politiskt tillsatta. Tillsatra p.g.a. att dessa är pk socialistliberaler. På samma sätt är det med alla högre polischefer. Inom polisen finns inte en enda chef som har fått sin befattning p.g.a. egna kunskaper och goda ledaregenskaper. Alla högre polischefer har tillsatts p.g.a. att de har ”rätt” åsikter .. åsikter som hyllar pk socialistliberalismen och alla polischefer verkar rösta på partier som hyllar och ärar 7-klöverns galna asyl- och invandrings-politik. Även generaldirektörerna och statliga verkschefer har fått sina höga befattningar endast p.g.a. att de är lydiga nickedocktyper åt 7-klöverns politiker. Och därför kommer Sverige vara det land som faller sönder först av Europas länder. Och fallet blir hårt med massfattigdom o fruktansvärda grov brottslighet. Sverige är det land i Europa som fanatiska islamister kommer att ta över allra först. Ev. Kommer infödda svenskar att fördrivas eller dödas, när hatande islamister tar över vårt land Sverige..
  /CC

  • nej kommer aldrig att ske, kollapsen ja men inget övertagande, de politiska ledarnas undersåtar är vanliga folk som kommer vägra lyda vilket i sej gör att sammanbrottet blir ännu allvarligare då det inte verkar finnas någon opposition i ledarskiktet och att ev hela eliten åker ut, inget kan ena ett folk som när de blir angripna av främmande folk även om det sker från insidan, reser sej muslimerna mot svenska folket lär de bittert ångra sej.
   överlöparna, förrädarna som sålt ut oss till en främmande agenda som är destruktiv för vår suveränitet lär ångra sej vart tiden lider, en stor del av folket kommer inte få det roligt när tiden är inne, givetvis alla de som vurmat om allas lika värde och inte förstått att vi inte kan ta hand om en sådan massiv invasion av främmande folk, vänstervridna själlösa människor kommer få löpa gatlopp vi kommer aldrig glömma deras svek för svenska folket.
   en enorm uppoffring väntar runt hörnet när allt börjar rasa samman.
   en rensning vi aldrig tidigare upplevt.

   det är tid att samlas och organisera oss, eska understöd när vi kan visa vi är en massiv organisation med struktur.

  • Usch ja, jag tror du har rätt tyvärr. Vi måste kämpa emot och försvara oss. Framtiden ser tyvärr mörk ut för vårt land, tack vare inkompetenta politiker och makthavare med sjuk agenda.

 50. Vet ni vad som är märkligt? Att alla länder som kör multikulti får samma problem. Utanförskap, parallella rättssamhällen, terrorism. Ska inte EU samarbetet gå ut på att lärande. Vi borde ju enkelt på eu-toppnivå kunnat varna varandra om att invandring tycks ge dessa effekter? Pratar de inte med varann, ledarna? Hmmmm…

 51. Såg att löven hade blivit degraderad till partiledare nu av SVT, för några dagar sedan var han statsminister när han hade fått sparken alleredan av rikstan.

 52. Här är texten, klumpigt översatt till Engelska av infowars (samnytt länkar dit i artikeln):

  You are about to sign the “Global Compact on Safe, Orderly and Regular Migration” on 10 and 11 December, which establishes a genuine right to migration. It may impose itself on our national legislation through pre-existing treaties or the principle of common responsibility set out in this pact.

  It seems to us that the only sovereignty that will remain with France will consist in freely setting the way in which the objectives of the pact will have to be implemented. You can not give up this new part of the national sovereignty without a public debate whereas 80% of the French population considers that it is necessary to stop or regulate drastically the immigration. By deciding alone to sign this pact, you would add an additional reason for revolt to the anger of an already battered people. You would be guilty of a denial of democracy or treason against the nation.

  In addition, the finances of our country are drained and our debt is growing. You can not take the risk of an expensive call for air migration without first showing that you will not have to resort to more taxes to meet the objectives of the pact. On the other hand, you must be able, in terms of security, to curb the consequences linked to the arrival of extra-European populations. Finally, you can not ignore that the very essence of politics is to ensure security on the outside and harmony within. However, this concord can be obtained only if it maintains a certain internal coherence of the society alone capable of allowing to want to do together, which becomes more and more problematic today.

  In fact, the French state is late in coming to realize the impossibility of integrating too many people, in addition to totally different cultures, who have regrouped in the last forty years in areas that no longer submit to the laws of the Republic.

  You can not decide alone to erase our civilizational landmarks and deprive us of our carnal homeland.

  We therefore ask you to defer the signing of this pact and call by referendum the French to vote on this document. You are accountable to the French of your actions. Your election is not a blank.

  We support the initiative of General MARTINEZ against the signature of this pact which must be adopted by the Member States of the UN at the Intergovernmental Conference of Marrakech.

  General Antoine MARTINEZ

  Charles MILLON – Former Minister of Defense

  General Marc BERTUCCHI

  General Philippe CHATENOUD

  General André COUSTOU

  General Roland DUBOIS

  General Daniel GROSMAIRE

  General Christian HOUDET

  General Michel ISSAVERDENS

  Admiral Patrick MARTIN

  General Christian PIQUEMAL

  General Daniel SCHAEFFER

  General Didier TAUZIN

  Colonel Jean Louis CHANAS

 53. Jag har ofta tyckt att Katerina Janouchs är med i fel parti. Nu kanske hon har fått det bekräftad.

  ”Partiet Medborgerlig Samling (MED), som kammade hem 2 promille av rösterna i höstens riksdagsval, stoppar deltagande i journalisten Katerina Janouchs demonstration i Stockholm på söndag. Förklaringen är att marginaliserade politiska rörelser kan finnas på plats under demonstrationen, skriver partiet.”

  http://www.friatider.se/med-tar-avst-nd-fr-n-katerina-janouchs-demonstration

 54. I Svea Rike har vi inte Militär
  Inga Majorer eller Generaler som kan protestera
  HEN säger ingenting
  Men jag LOVAR det kommer att ta hus i HELVETE ändå
  Inte är vi väl FJOLLOR i Svea Rike?

 55. Franska revolutionen 2 har nyss startat. Kommer att sprida sig. Blir inbördeskrig i Frankrike när generaler nu börjar att säga ifrån.

 56. Makaronen ligger illa till om revolutionen startat inom militären, vem ska han kalla in om folket tar saken i egna händer. Frankrikes folk är väl medvetna om sin historia. Säger det dra ut han på gatan och möt folket.

 57. Här är det ännu värre eftersom allt det här händer precis när vi haft val så hela frågan om skriva under har flugit långt under radarn och helt försvunnit tror inte svenskar i gemen har en susning ens hur våra närmaste grannar resonerar
  Men ponera ett EU med både sina öppna gränser mellan EU länder samtidigt som vissa länder skriver på.och andra inte.
  Det lär ju inte hålla om det inte finns gemensamma kriterier för en yttre gräns
  Med andra ord faller nog hela EU.på den här frågan

 58. Detta är exakt min åsikt. Det är förräderi att skriva på FN:s ”The Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration” (GCM).

 59. Macron kommer snart att få avgå.
  Dessa ultra liberala politiker har gjort sitt, de har förstört Europa mer eller mindre.
  Och tack att det snart inte är många kvar.

  • Det vore en dröm. Tyvärr förutsåg svenska politiker risken och avvecklade försvaret så det blir vi svenskar som får tåga til Stockholm och avsätta etablissemanget.

 60. Kravlistan från gula västarna är nu presenterad
  Den förtigs eller manipuleras av västmedia

  I originallistan framgår att protesterna i huvudsak riktar sig mot globalism och de politiker som lever gott på våra höga skatter Man kräver att invandrare assimileras eller förpassas hem och att pensionärer ska tas väl omhand från och med nu

  Globalisterna är förstås skitskraja och vill att övriga europa ska tro att det bara handlar om drivmedel

 61. Fransmännen har gjort det förr. Nu är höga militärer för folket. Fram med madame guillotine så kanske andra europeiska länders politiker börjar lyssna på sitt folk

LÄMNA ETT SVAR